A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Nyuszifülű

IGGGGGEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNN! Nekem 3 hónap aktív szedés-evés-ivás után hosszú idő után p4-ről p2 lett a leletem és egyéb más gyógyulási folyamatok is voltak előtte. Bővebben mail-ben ha van kedved.
mátra

Annácska!
Peti nagyon szép baba. Kép Gratulálok!

Stella és Stellaapa
Nektek is hatalmas gratula a legényekhez!Kép Kép Ugye kapunk róluk fotókat?

Majcsi
majcsi

Sötét van és hideg Kép Egyedül vagyok és utálom a szakdolgozatom. Álmos vagyok és elegem van a kampányból. Kép Esik az eső. Ennek csak az azaleám örül. Száműztem a szobából. Kép
Napocskát akarok!!!!!!!!!! (és a párom)Mi lenne, ha beülnék az autób a és utána autóznék Bécsbe? Kép Na jó ez csak egy hülye ötlet volt Kép
mátra

Sziasztok Lánykák!
Ezer bocs, de nem volt időm visszaolvasni titeket, rengeteg a munka. De ígérem hétvégén megteszem. Laurát azért láttam, hogy még mindig nem bújt kiKépSzorítok Unique.

Duddu ma 4 cn.

Annácska
Peti nagyon szép kisbabaKép

Puszi
Fleur

KépKép
KépKép
fleur

Angie!
Köszönöm érdeklődésedet!!Kép
Igaziból 40 napig benne vagyok!!
Addig még bármi történhet!
Tegnap úgyéreztem,mintha már a mensi előtti alhasi fájdalmam lett volna!Tehát..............SEMMI!!Kép
Na mindegy!Jövőhét csütörtökig meglátjuk!
Veled most mi van?Mert nemnagyon értettem amit irtál!BOCSIKA!!Kép

Kép
bea27

Annácska Kép
Gratulálok Petihez, nagyon örülök, hogy végül egészséges és minden rendben! Sok boldogságot nektek!

Mátra Kép
El tudnád nekem küldeni ezt a síró Fülest mélben, magát a gif fájlt? Sajnos mentés máskéntbe nekem nem ajánlja fel a gif formátumot, de a csacsit nagyon szeretném! Kép Köszönöm szépen! (mélcím a profilban)
Vendég

Tündi!
Elment, nézd meg.
mátra

Szia Bea!
Ha egy kicsit visszaolvasgatsz, akkor megérted, hogy miért nem jöttem egy ideig. Múlt hét közepéig kell visszamenned. Azért még van remény, hogy ez a hónap a tied lesz. Menseses fájdalmaid terhességtől is lehetnek. A kolléganőm ma produkált egy pozitív tesztet. 25 éves (9-el fiatalabb tőlem), és 5-6 hónap próbálkozás után jött nekik össze. Tehát ne csüggedj.
Vendég

Na egy kis jókedvet:

Kép Kép

Kép Kép
mátra

Mátra!
Vettem egy liter aloe berry-t, 97%-os tartalommal, a többi 3% meg tömény alma és áfonya. Örülök neki hogy hatásos nálad! Nagyon sok mindent hallottam már róla, csak igazából nem voltam benne biztos, hogy arra jó-e? e-mail? kis.h@bauerfeind.hu Nálad pontosan milyen hatásokat fejtett ki????
Puszi!!!!!!
nyuszifülû

Jó reggelt mindenkinek!

Hideg vaaaan! Kép
Miért nem süt a Napocska???? Kép
Ajj, minden bajom van ma...

Sysy drága!
Szorítok!!!! Kép

Zsúka
Köszi a képet! Kép Igyekszem memorizálni Kép
A mi házunk egyenlőre csak albérlet, de a környéken szeretnénk majd venni valamit... Nagyon szeretek itt lakni Kép

Virág
Hétvégén várunk Kép

Mátra
Köszike a képeket!
Nagyon édesek! Kép

Szisz (aki megpróbál magához térni Kép)

szisszka

Mátra
Ezt a 3. képen lévő babát szeretném! Kép Szavakat nem találok a valóságosságára... Festeni sem lehetne édesebbet.
Jól mutatna a csacsi mellett Kép
Vendég

lanyok.megvan a dokihoz az idopontom.
szerda 4 ora.Kezdek parazni.
ez mar 100%ek

Kép
monyoka

Monyóka
Gratula az időponthoz!!!! Kép
Hajrá hajrááá!!!!

szisszka

Húúúúúúúúúúú de jól esett a szauna!!!!! Kár, hogy nem tudok úszni Kép Biztos az is jó lett volna. Közben láttuk, hogy indul a jövő héttől aqva torna. Arra is el akarunk járni a barátnőmmel. Hetente egyszer. Hiányzik a mozgás. És tényleg jó lenne leadni még pár kilót. Nem mindegy mire jönnek fel a baba miatti kilók. Mert jön, már tudom, hogy úton van valahol.

Tündi!
Elment a baba képe is is. A többi nem kell?
Hogy neked is legyen egy külön angyalkád:
Kép

Monyóka!
Nem parázni, örülni! Nehogy megfutamodj, mert megkereslek !!!!!! Kép Hajrá a babáért!
Kép
mátra

Sziasztok!
Mátra!
Örülök a jó hírnek!!!Kép
Látod, rendben lesz minden!

Annácska!
Nagyon szép kisfiad van!
Gratulálok hozzá!
Mit tesznek, amikor vki gátvédelemmel szül?Ez mit jelent pontosan?Ezt lehet kérni?

Monyoka!
Nagyon szép (lesz) a házatok!
Tetszik!Kép

Brill!
Mi újság? Hogy vagy?

Unique!
Biztos nemsokára kibújik Laura!
Kitartást kívánok neked!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok,

Holnap megyek a kórházba. Tegnap este megviccelt a lányom. Este 8 körül erős fájásaim kezdődtek. majd olyan rózsaszínes valami trutyi jött belőlem (ez tartott egész ma reggelig, de még mindig, csak már nem olyan mennyiség). És persze este kb. 20 majd 10 perces fájások, majd elmúlt, majd hajnali 1/24-kor ismét kb. 6-8 percesek. majd reggel 7-re, mire eldöntöttük a férjemmel, hogy bemegyünk a kh-ba, elmúltak... Kép Azóta sem jöttek elő újra. Kép De azért remélem, hogy elindult valami... Mindenesetre most már lesz, ami lesz, holnap kórház!

Mindjárt még visszaolvasok... Kép

Puszi

Unique
41+0

KépKép
unique

Hát, szóval mindenkinek nagyon köszönök minden keves szót! Kép

Monyóka, ZsúkaKép
Nagyon szépeket csináltok a kertben! Irigykedem miatta, én kevésbé vagyok ilyen beállítottságú! De nagyon tisztelem, akik értenek hozzá! Kép

MonyókaKép
Drukkolok Neked a dokihoz!

SzisszkaKép
Te kis melegvérű!!! Kép Elhiszem, hogy fázol, nem is az ember lányának való ez az idő... Én is inkább elbújnék jó mélyre valahova, hogy még Laura sem találna rám Kép

SysyKép
Tudom én, hogy nagyon nehéz volt és még mindig az... Kép Csak látod, mi lesz a vége... Kép Csak emiatt írtam. Csak jót akarok Nektek!

AnnácskaKép
Tüneményes Petike! Újra és újra gratulálok hozzá! Kis mázlista, hogy ilyen gyorsan kipottyant! (nekem nem jött be a bába-koktél - persze én alkolhol nélkül ittam...)

Puszi

Unique

KépKép
unique

Az a rózsaszínes trutyi nem lehetett a nyákdugó?
mátra

MátraKép
Nem tudom, elképzelhető... Nekem eddig még nem volt ilyenem... Kép

TimiKép
Milyen, amikor elmegy a nyákdugó? (Te szakértő vagy ebben Kép)

KépKép
unique

Szia Csajszikák!
Rég jelentkeztem, megvagyok, jól vagyok, csak épp délelőtt lett volna időm írni, de nem működött a babanet... Kép
Most csak bekukkkra volt időm, és remélem, elmegy az üzim!

Unique!
Ez már tényleg naggyon olyan! Már alig várom, hogy kapjam a híreket tőletek!

Monyóka!
Drukkolok, ügyes leszel!

Tündérke!
Sziamia! Kép Kép

Majcsi!
Jó, hogy itt vagy közöttünk! Hamarosan lehet próbálkoznotok? Kép

Fleur!
Hááát egyik szemem sír, a másik nevet. Az első azért, mert 4. cn, a második azért, mert ilyen vidám vagy és úgyis segítenek a dokibácsik és nénik. Kép Javítottalak a táblában.

Jelentkezem hamarosan, mert van nég mesélnivalóm, csak még ma is megnézünk 3 házat, holnap pedig 2-t hátha köztünk van, amiről álmodtunk.... Kép

Puszi:
réka
12+0
Vendég

DudduKép
Nem hiszek a szemeimnek: 12+0!!! Gratulálok! Túl vagy a "nehezén"! Jaj, de jó! Kép

KépKép
unique

Duddu!
Éljen a 12+0!
KépKépKép
mátra

Rékám!

Én 13+0 vagyok!
Nagyon egyformán csináljuk!!Kép
Na jó, nekünk egy lesz!Ez különbség!Kép
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Annácska, gratulálok Petihez!

Duddu, már akartam írni, de mindig elfelejtettem, hogy van egy ikres oldal, ami szerintem nagyon jó, nem tudom ismered-e: www.ikresek.hu
Innen a fórumról is sokan írnak oda, rengeteg hasznos tanácsot lehet ott kapni, meg a hangulat is nagyon jó!

Dorka

Kép
szdorka

Unique, Mátra!
De édesek vagytok! Köszönjük a gratulációkat!
Hát remélem is, hogy túl vagyunk a nehezén, mostmár nem akarok ennyit aggódni.
Na jó, nem bírom ki, még itt vagyok a gép előtt egy 5 percet, gyorsan leírom:
Ma voltunk 4D UH-n! Kép Nagyon jó élmény volt, mindketten jól vannak, méreteik alapján 12+3 és 12+4, szóval nem kicsit az bizti! Nyaki redő rendben, bár a leleten nem találom a számot, pedig kaptunk hozzá rövidítés-magyarázatot is. Mindenüket lemérték: pocikörív, combcsont, nyaki redő, fejátmérő...stb. Az egyiknek nagyon nem volt "ott" semmi, úgyhogy talán kislány, a másiknak pedig volt ott valami, szóval lehet, hogy fiú.. Kép de még nem szabad biztosra venni. Kép
Tök sokat mozogtak, a csípőből kiinduló "higanymozgás" már nagyon megy, és a rugdalózás, meg a "simikázom saját fejemet" is.
Szóval most nagyon jól vagyunk és jövő héten megyünk a kórházba is a "hivatalos" nyaki redő mérésre. Szerintetek, azt hagyjam ki? De dokinéni ragaszkodott, hogy a 13. héten legyen, úgyhogy assz'em, inkább elmegyek, jobb a békesség és inkább kétszer, mint egyszer sem. Kép Kép

Csibe!
Igen, tartjuk az 1 hetet! Kép

Dorka!
Köszönöm az ötletet, meg fogom nézni! Kép
Hogy s mint?

Nagyon jól esett a reakciótok! Pedig már nem nekem kell itt nagyon-nagyon-nagyon drukkolni... Kép
No, mostmár tényleg mennem kell, vár álmaink háza...

Puszi:
réka
Vendég

Duddu,
Örülök, hogy ilyen jó híreid vannak. Már régen írtál nekem. Talán már nem is gondolsz rám? Kép
De jó, hogy már egy keveset megmutattak magukból a babukák. Gondolom, nem bánnátok, ha fiú-lány párosítást melengetnél a szíved alatt. Nem drukkolok nagyon-nagyon-nagyon, csak nagyon-nagyon Kép Akkor azt a másik nagyon-t átcsoportosítom valaki másra, mondjuk Junkóra, Mónyóra, Didóra, stb. Kép
Reméljük, meglesz az a ház minél előbb. Hogy-hogy végül mégis így döntöttetek?
Vendég

Unique!

Ez nagyon nyákdugesz-gyanús!!! Ezekkel a fájásokkal meg jókat gyakorlatozik a méhed, hogy élesben majd jól menjen neki!Kép

Annácska!

Petike gyönyörűűűűű! Gratulálok hozzá!

Duddu!

Képet is kapunk a gyerkőcökről? Olyan jó lehet látni őket! Ilyenkor olyan nosztalgia fog el, annyira jó volt pocakosnak lenniKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép
Kép
Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77Kép
Csodálatos ez a kislány! Olyan megeszem-felfalom-hammmmm Kép Kis tündérkeKép
Azt hiszem, több se kell Laurának! Ha ilyet lát, meggondolja, hogy gyorsan előbújjon! Kép
Hihetetlen! Mekkora rucikat adsz most rá?
Tényleg lehet, hogy ez a nyákdugesz volt? Gondolod, hogy a fájások visszajönnek majd? Egyelőre Laura olyan sokat mocorog még...

Puszi

KépKép
unique

DudduKép
Ugye mekkora élmény a 4D UH? Kis hamis, nem is tudtam, hogy mész Kép
Hű, az hab lenne a tortán, ha egy kukis és egy nunis lenne Kép Gondolom, álmaid netovábbja lenne... Kép
Kaptatok fényképet róluk?
Szerintem a dokidtól függ, hogy el kell-e menned még külön a tarkó redő mérésre. Van, aki elfogadja a máshol végzettet is, van, aki nem. Mindenesetre biztos nem bánnád, ha jövő héten újra látnád őket Kép

KépKép
unique

Évi77!
Köszi a képeket. Az elsőn úgy mosolyog, mint egy kis tündér. Látszik, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott kisbaba. De tudod, képből sohasem elég! Az apuka hogy viseli az új szerepét? Éjszaka felkel Dóricicához? Kép

Duddu!
Csak ügyesen! Szép házat találjatok KépTényleg jó lenne, ha egy kifiú és egy kislány lenne a pocidban Kép
mátra

Unique!

Dögöljön meg az összes lovam, ha az a trunya nem a nyákdugó voltKép Leírásod alapján az enyém így nézett ki, de csak már a brutál fájások között egy pisilésnél jött ki. A fájások tuti visszajönnek, nyugi, nem úszod megKépKépKép A mocorgásról csak annyit, hogy Dóri a kétpercesek között is rúgkapált nagy vígan. Meg nyújtózkodott. Ebből még bármi lehet bármikorKép
Ruhácskák: még van néhány 56-os, ami jó rá, a 62-esek kicsit még nagyok. Furcsák ezek a számozások.

Mátra!

Éjjel a szopin kívül nemigen kell másért felkelni Dórihoz, így én intézem. De ha véletlenül felsír akkor átmegy hozzá ő is. Meg a fürdetésnél is segít, mindig ő hámozza ki a ruckóból a csajt. Maga a fürdetés abszolút kétemberes meló nálunk, ő fogja, én csutakolomKép Fürcsi után pedig fújja a hajszárítóval, mert azt vettük észre, hogy azt nagyon szereti. Kicsit fázhat a drágám, pedig jó meleget csinálunk neki a fürdéshez.

Duddu!

Nagy-nagy drukkok a házkereséshez! És tényleg nagyon jó lenne ez egy fiú, egy lány párosítás! Szerintem ne hagyd ki a jövő heti UH-t se! Abból sose lehet elégKép

Köszi a sok dicséretet a kiscsaj nevében is!

Pusza!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Uniqe!
Holnapra sok sikert, Laura babát. Ne izgulj, szorítunk Neked!

Szép álmokat mindenkinek
mátra

Uniquom!Kép

Holnap nagyon szorítok Neked,biztos ügyes lesz Laura baba és Te is!Kép
De addig is gondolok Rád!Kép
Kitartás!Kép

Sysy
sysy77

Jó reggelt!

Az ablakom alatt egy cinke igen felháborodva zavarja a hideget. Kép A hideg marad, én meg felébredtem már hajnalban. Kép

Uniqe drága, akkor ma bemész a kórházba. Minden renben lesz és Laura baba ügyesen ki fog bújni.

Mindenkinek szép meleg napot!

Kép
mátra

sziasztok lanyok.Kép

koszonom a drukkokatKép

mostmar nincs visszaut,bejelentkeztem,el kell mennem.

Unique.A topik szeme rad es Laurara figyel.Szoritunk nektek nagyon nagyonKép

felteszem a gorbem.A holnapi erteket hozzairtam,mert kivancsi voltam mit csinal a ferty.Kép

Kép
monyoka

Sziasztok Lányok!Kép

Szép napot mindenkinek!Kép

Évi77!Kép

Írtam neked emailt!Kép

Uniquom!Kép

Nagyon szorítok ma nektek,biztos ügyesek lesztek!Kép

Sysy
sysy77

Jó reggelt Lányok!

Megérkeztem, a tegnapi napom kész csőd volt! Kép

Temetés: rohadt hideg volt, havas eső esett, és a végéről el kellett jönnünk, mert majdnem összeestem, megviselt a temetés, és ideges voltam az UH miatt. Kép

Uh: késve érkeztem, már nem volt rendelés, mentem az osztályra, hogy a dokimnak szóljak, hogy megjöttem, de sajnos váratlanul el kellett mennie. Kép Beszéltem az UH-s dokival és azt mondta hgoy miért nem jöttem időben, mert már ő most nem csinálja meg! Kép Úgy hogy idegesekedhetek hétfőig, hogy mi lesz, ja még be kell valahogy adnom a főnökömnek, hogy hétfőn sem leszek, nagyon fog neki örülni, mert határidős munka van. De nem tehetek róla. Kép Ki vagyok nagyon, ideges vagyok, félek! Kép De hétvégén hívom a dokim, és megmondom neki, hogy nem csinálták meg. Azt mondta az UH-s doki, hogy nem vagyok még elkésve mert csak most töltöm a 19-et. Az én dokim meg azt mondta hogy jobb lenne ha mégis előtte mennék. Na de mindegy! Megyek hétfőn. Már értem hgoy miért mondta hogy ha kések őt keressem ne az UH-s dokit!

Na jól van elég a panaszkodásból! Bocsi hogy most csak rólam, de eléggé kivagyok! Visszaolvasok, és utána még jövök!

Puszi

Dina (18+6)

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok lányok!
Bocsánat,hogy eddig nem jelentkeztem de lélegzetvisszafolytva vártam a napok telését!
És nem szerettem volna elkiabálni semmit!
A ciklusom mindig nagyon pontos egyszer csuszott akkor terhes is voltam!
Most ugy érzem megtréfált a sors mert kétségek között hagyott!Ma volt a 31 cn.és a cicim majd leszakadt ugy fájt!De sajnos most elkezdtem vérezgetni!Igy szertefoszlott minden!Nem értem ezt az egészet!
Köszönöm mindenkinek aki gondolt rám és szoritott értem!Összeszedem magam és utána ujra jövök!Most is sirok amig irom ezt a levelet azt hiszem mindig nehezebb és nehezebb az ujrakezdés!

KépKépKépKép
aniko24

dinadin.Sajnalom,de ha hetfon sem keso akkor okes,nem?
ne izgulj,a baba mindennel fontosabb.A fonokod majd valahogy elfogadja.

anikorKépsajnalom.Rendes menzi?masok is irtak mar hogy verzgettek terheseg kozben.Ha megis menzi,indulas a kovetkezo honapnak.Nem feladni.Bizni!

Kép
monyoka

Monyoka
Tök jó, hogy mész dokihoz. Szorítok!!

Duddu
Hát igen igyekszem vidám lenni, bár hazudnék, ha nem mondanám, hogy nem kell néha megküzdeni érte. Ma reggel is eltört a
mécses, mert megint babával álmodtam és ilyenkor mikor fel kell ébredni az hihetetlenül megvisel, de talán nemsokára
már nem csak egy álom lesz. Mer' hát messze van még az a május 2. Lehet, hogy nem írtam még nektek, de ekkor lesz az
eredmények megbeszélése a dokibácsival.
Gratulálok a tegnapi kerek 12-höz.Kép És hajrá az álmaitok házáért.

Évi
Dorka nagyon édes, nekem a mosolygós kép tetszikKép

És ez most csak tegnapi egy része meg a mai. Na majd a többit is elolvasom valamikor.

Pusza
Fleur

KépKép
KépKép
fleur

Anikó!

Csinálj tesztet! Ha negatív, akkor sajnos majd a köv. hónapokban kell bízni, ha pozitív, akkor viszont irány az orvoshoz progiért!

Drukk drukk:

Juca

tjuca

Fleur de Nagy Fransz! Ez tetszikKép hihihihiKépKépKépKép

tjuca

Sysy!

Sajnos nem kaptam meg...Kép El tudnád küldeni újra?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Monyóka
Eléggé ugrál a görbéd Kép Nincs igazán elkülöníthető első és második fázis - egyenlőre. Lehet, hoyg a 25. napon volt tüszőrepid, ez esetben ha holnap reggel mégiscsak felfelé megy a hőd és nem lefelé, akkor simán később van a ciklusodban a peteérés. Persze ehhez az kell, hoyg az a hő fent is maradjon, és ne ugráljon lefelé. Mérjed még szorgalmasan, nem hinném hogy elvesztett meccs lenne ez a hónap az eddigi görbéd alapján.
Vendég

tundi.ha reggel lefele megy a hom akkor padlon leszek es faladom.Akkor nem merem tovabb.Ebben a honapban ez az eselyes idoszak ha most nem megy fol a hom akkor sajnos egyertelmu hogy nem volt pe-m.
akkor marad a doki(igy is ugy is)csak jobban orulnek ha sikerulne es elkerulnem az egesz cecot,es azt mondana a doki hogy Gratula ,sikerult.
Meg bizom,holnap reggelig.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Szia Tündi!
jó látni, hogy többször kezdesz bejelentkezni! Én nagyon örülök!

Monyó!
Görbéhez nem értek, de szerintem egy hőgörbe alapján nem lehet megállapítani tényszerűen, hogy van, vagy nincs peteérésed. Azt uh állapítja meg, bár lehet, hogy hülyeséget kotyogok...
Dokihoz drukk!

Dinadin!
Sajnálom, hogy ilyen lett a tegnapi napod! Remélem mielőbb jobb hangulatba kerülsz, hiszen mindannyiótoknak ez lenne a legjobb. Ám tisztában vagyok vele, hogy halottainkat a legnehezebb elengedni. Idő.
Aztért egy buksisimi...Kép

Mátra!
édesek a képek, amiket felteszel, de amiket írsz azok is nagyon üdítőek! Kép

Duddu!
Jóga?
Bár a sok háznézegetés közben nem csodálom ha elfáradsz!

Sysy!
Igyekszem nem beelőzni, de bármennyire is igyekszem pihizni, néha csak le kell intézni dolgokat, mint ma is a macska oltása és hát, megint megszurkált odalenn a méhszájam.... de ettől függetlenül még nem szülünk!Kép

És hogy micsoda marhaságot képes álmodni az ember lánya....
Elkezdődtek a fájások, be is mentem a kórházba, azt mondták minden ok, két ujj, pihizzek. It sikerült olyat relaxálnom, hogy arra riadtam, hogy már meg is szültem és épp az érzéstelenítő injekcióból nyomták ki a légbuborékot, hogy elkezdjék a matyóhímzést odalenn. Hát, ha éltetetk meg csalódást, és élt meg már mindenki sajnos, na valami hasonló tört rám is...
Ilyet, hogy valaki átaludja a saját szülését???
De van ám magyarázat!
Olivérnél a kitolás volt a legszebb része az egésznek! Egy, kettő és már kinn is volt. Viszont a férceléstől félek, mert ugye most is úgy megyek neki a dolognak, hogy nem kell EDA, és márpedig most nem is lesz, de akkor a végén... áu
És gátvédelem ide vagy oda, azért az nem garancia!

Jaj tényleg!
Csibe,
talán te kérdezted a gátvédelmet...
Ha jól tudom akkor az azt jelenti, hogy a szülésznő szülés közben masszázzsal és ellentartással igyekszik úgy kiengedni a babát, hogy legyen ideje tágulbni a szöveteknek és ne szakadjon minden szanaszét. Sőt olya instrukciókat is ad, hogy most nyomj, most csak köhécselj stb. és ezek mind az altáj védelmét szolgálják egyénenként változó sikerrel.
Bár szerintem olyan oldalakon, ahol a dúlákról vagy épp a dúlák írnak, töbet is megtudhatsz, mert van aki már a 35. héttől trenírozza a gát izmait a tágulásra.

Évi!
Dóri gyönyörűen mosolyog!Kép

És láttqm ám a sziklakerteket is!!!! Csorgott is a nyálam, de azt már nem merem most megcsinálni, mert a 7 50l-es virágföld sem tetszett már Marcinak, akkor mit szólt volna a sziklákhoz! Az ő türelmének is van határa! Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Unique!
Hajrá-hajrá-hajrá! Minden ok lesz!
Várom az híreket!Kép

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok Lányok! Mindenkinek nagyon szép napsütéses napot kívánok Kép

Anikó!
Én is csatlakozom Jucához. Ha csak pecsételgetsz, akkor azt még akár normális is lehet. Ha bővebben vérzel, az inkább gyanús. De mindenképp tesztelj, és akkor többet megtudsz. Addig ne engedj le, ráér utána is (de reméljük, nem kerül rá sor). Drukk-drukk-drukk... Duddu egyik "nagyon"-ját most neked ajándékozom Kép

Évi77!
Dórika nagyon cuki! Én is egy ilyen kislányt szeretnék. Bájos, sima arcú tündérkét. A férjem is lánypárti. El tudom képzelni, hogy mennyire szeretsz babázni vele.

Virág!
Kép vagyok, de én is mint reménykedő nő, mondom neked, hogy ki kell tartani, és HINNI!!

Monyo!
Nekem egy amerikai profi nőgyőgyász mondta, hogy ő nem javasolja a hőmérőzést, inkább az LH tesztelést, mert különböző külső hatások miatt nagyon tud ingadozni egyes embereknél a hő. Mindenki másképp reagál külső környezeti tényezőkre. Én ettől függetlenül mérem a hőmet, de LH tesztet is használok, így a kettővel könnyebben el tudom csípni a PÉ-t. Persze, költségesebb, mert az LH tesztek elég drágák.

Unique!
Nagyon ügyes légy! Sok erőt (testit-lelkit) a szűléshez. Juj de izgi, hamarosan a kis Laurácskát is látni fogjuk.

Brill!
Én szombaton tudnék kimenni, mert 5-ig dolgozom ma is. Majd meglátom, hogy hogy alakul a szombatni nap, mert muszály kicsit összeszednem a a lakást is. Nagyon elhanyagoltam az utóbbi hónapban. Hogy bírod egyébként? Nem fárasztó nagyon a sok állás?

Didó!
Te voltál kint? Mi újság, hogy vagy?

Hello Mátra! Puszi! Még csak egyet kell egyedül aludnod Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?