A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok Lányok!

Ma jöttünk haza, Mamckát is hazaengedték ma, sikerült vele összefutni a kórházban.

A kicsi babám 7 óra alatt meglett, pedig nem igazán voltam a helyzet magaslatán. Szüléstörit majd később írok.

Ja és még csak annyit, hogy nagyon ügyesen tud szopizni, olyan vákum van a szájában, hogy teljesen elfehéredik a szája, mire leválik a ciciről. Általában beaálszik a szopiba, de biztatgatni szoktam és akkor folytatja. Tejcsi van bőven, a kórházban egy csecsemős szerint fejnem is kell majd, mert sok van, csak túl vékony a bőröm, ezért az első pár szívás elég kellemetlen.

Pár percesen így néztünk ki:

Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Borcsa, mondtam én hogy éhezik????? Akkor se éhezett mikor nem volt még elég a tejem, mert pótoltam. Most meg elég, azt hiszemKép Aztán meg majd kiderül a gyarapodásábólKép Egyébként tuti jó érzés, hogy csak szopik a csajomKép Sose hittem volna (főleg a 3 hét felé) hogy ez még siekrülhet. Nem tudom meddig fogom tudni szoptatni, de addig minden másodpercét élvezemKép

Köszi a dicséretet, szvsz is azKép csak a vörös haját ne firtassukKép

Kilók: A klinikán megmértek szülés előtt, 2,5 kg-al voltam kevesebb mint terhesség előtt. Megméretkeztem szülés után a gyerekágyon, és a szülés előtti súlyomhoz képest nehezebb lettemKép Ezt kapjátok kiKép Azóta nem láttam mérleget, mert itthon nincs, védőnőhöz meg nem volt kedvem csak ezééé elmászni....

ajjaj esti nyűgös-időszakunk van...szopi, 10 perc nyugi, üvöltés, szopi...áááá pedig lenne dolgom ezerrelKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Livi, még egyszer óriási gratula!!!!

Képzeljétek nem hagyhatom egy percet se sírni a kicsitKép Mer ha sír megfájdul a rossz fogamKép
Szóval gyereknek csittKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Livi! Üdv itthon! KépKép Tündérke KépKépKép

Zsu! Ki vannak ezek a bébik találva!
A délutáni szünetmentes tápKép nem annyira a kevés tejtől, mint a napi ingerekkel túltelítődött babafejecskétől van KépKép A hordozókendő nálunk Lucával nagyon bejött ilyen esetekben - pedig abba nem evett, csak testközelben volt. Gergő szerencsére nem ragaszkodik az esti dilizéshez egyenlőre Kép.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Babetta: a súlyomról nem szeretnék nyilatkozniKép
Na jó! Elárulom: a régi súlyomhoz képest (amire vissza akarok fogyni) + 20kg!!!
Ez a két kiscsaj alatt jött fel.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Borcsa! Azt mondd meg nekem, hogy nekem mért nem termelődikszopi közben tej???

Mert cicire teszem a csajt, 2x5 perc alatt végez a két mellemmel, majd vagy elalszik, vagy sír. Ilyenkor lemérem, szopott x grammot. Ha ezután visszateszem, akár órákig is stopizunk, méges lesz több a szopott mennyiség, max 10g-al. -én ezt tényleg nem értem....vmi csak nem jó nálam...
Egyébként azóta elég a csajnak a tejem, mióta felhagytam a szopisteával.....Kép
Egyébként a du-i nyügi nálunk kakinyügi névre hallgat, mert a vége mindig 1-2 nagy rotttyKép

Tünde ne aggódj nekem még több van, és nem az ideális súlyomhoz képest, hanem csak az általam elképzelthezKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lemértem Lizát. 3700g, úgyhogy cory hátradől megnyugszik Kép

Mutatok két mai képet is Kép

Kép

Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory!
Cuki a lányod! Bele lehet szeretni!!!!!!! Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Mariann,
nagyon ügyes Istvánka, hogy már most átfordult! Kép Ez igen! Kép

Vok,
anyaság. Kép Igen, érdekes, engem is érdekel, hogy milyen kintről foglalkozni Vele... Kép Én arra az érzésre vagyok kíváncsi, amikor majd először rámnéz a lányom... Lehet, hogy még nem is lát igazán, de rámnéz... Biztos különleges élmény... Kép

Babetta,
és sokat vérzel még, vagy már nem annyira, csak elhúzódik?

Zsu és Cory,
gyönyörűek a lányok! Kép

Szelivi,
üdv otthon! Kép Szuper, hogy megy a szopi szépen! Kép És nagyon szépek vagytok már pár percesen is! Kép

nadine81

Én most elköszönök, nemsokára kezdődik Fábry-bácsi... Kép
Holnap megyek NST-re és UH-ra, és azt is megmodja a doki, hogy be kell-e feküdnöm vagy sem... Meglátjuk. Kép

Nadine és Dorka 38+0 Kép

nadine81

Cory!!!! Hát ez a fürdős kép haláliKépKépKépKépKép

Nagggyon jóKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Olyan édesek ezek a babák! Én is szeretnék már kis csomagot a karomba. Kép

Livi, pont ma akartam feldobni a kérdést, hogy mikor mentek vajon haza? Nagyon-nagyon sok jót kívánok nektek és tényleg édes a manó! Várjuk a sztorit! Kép

Kilók: ugyan nem tudom hová, de rám 16 kiló ugrott fel. Pedig még olyan is volt, hogy hajnali kettőkor lett kész a cupákos töltöttkáposzta, netán kocsonya... Borzalmas, hogy miket ettem össze, noha normál helyzetben az egész családom kerüli a húsevést, így én is... Vicces volt, de hála az égnek ez elmúlt. Szerencsémre nem vagyok hízékony alkat, mert már moccanni sem tudnék - és sajnos nem az önuralmamról vagyok híres. Kép Apa izgul is, hogy ha a kismanó is bika lesz, mint én, akkor csak a kosztra fog keresni... Kép

Mamacka! Isten hozott benneteket itthon. Remélem minél hamarabb jössz és mesélsz! Minden elképzelhető jókat nektek is! Kép

Melitta

Kép
nyf

Nadin, drukk holnapra!
Vok! Dugóügyben mi a helyzet?

Melitta

Kép
nyf

Mariann!

Kata is forog, hasról hátra rendszeresen, hátról hasra csak akkor ha nagyon éhes és keresi a cicitKép Bence is ilyen volt, nem is hitte el az orvos, csak mikor majdnem leesett a vizsgálóasztalról, mert elengedteKép Szóval én is csak a nagyágy közepén merem otthagyni pár percre, mert onna azért nem tud még lemászniKép

Babetta! Nekem is csak 2-3 napja nincs semmi (de lekopogom mert volt már ilyen...) előtte egy hete már kevés volt, és úgy hogy délelőtt volt vérzés, de du, éjjel semmi...

Bencével több mint 6 hétig véreztem. Ezért voltam hat hetes kontrollon 8 hetes korában.

Borcsa, most bezzeg bealudt az ölemben a csaj, pedig fürdeni kellene lassanKép

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu: Ilyenek Kép
A tej amúgy termelődik folyamatosan, de ahhoz, hogy Katica megehesse, ki kell váltódnia a tejleadó reflexnek is, ami egyre lassabban váltódik ki egy hosszú szopi során, illetve gátolja mindenféle stressz, idegeskedés. Inkább itt szokott bibi lenni. Erre lehet rásegíteni jóga-légzéssel, c-fogással. (Az hogy nem érzed egyáltalán nem gond, nem mindenki érzi, én pl. hol igen, hol nem, és ha érzem, akkor is változik, hogy mennyire.)

Cory! Nem győzök gyönyörködni KépKépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

éééédes babák! Kép

Petri, meghívtalak iwiw-re.Kép

cupp

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!
Utoljára még írok nektek...
Elbücsuzom a társaságtól, mivel én nem tudom állandóan követni a topik életét és engem se hiányol senki...Kép Mikor néha-néha oda jutok, hogy írjak, akkor még egy "szia" sem jut nekem, senki nem kiváncsi, mi van velünk...Kép

Nagyon sok örömteli percet kívánok mindenkinek!
Lettymama2

Lettymama,
látod, én is olvasom amit írsz, tehát nem hagyom figyelmen kívül. Mesivel abszolút egyetértek. Többnyire én is csak a magamét fújom, aztán valaki vagy vevő rá, vagy nem. Néha én is elkedvetlenedem, de én sem vagyok a "régi mag" tagja, így megértem. Ráadásul nekem még mindig a pocakomban a manó, így sokmindenhez még hozzá sem tudok szólni.
Ettől függetlenül örülök mások sikereinek, szomorú vagyok, ha valaki bánatos és odavagyok minden új babáért: csak nem mindig adok ennek hangot. De érdekel!!!
Úgyhogy szerintem csak gyere, gyere és írj, hogy mi van veletek!

Nyf

Melitta

Kép
nyf

Na szép hajnalt mindenkinek! Kép

Letty!
Ezen szerintem nem kéne megsértődnöd, de ez a te dolgod. Van egy-két emberke, aki csak ritkán ír magáról és mi ezt elfogadtuk. Nem hiszem, hogy örömujjongásban kéne kitörnünk minden egyes alkalommal, ha valaki visszanéz. Az, hogy mi van veletek, azt vagy leírod, vagy nem. Engem se szoktak megkérdezni, hogy mi van. Pedig itt vagyok minden nap. És még hiányzolni is csak páran szoktak, de ez se zavar, mert ez egy fórum, nem a legjobb barátnőimnek a csapata. Akik fontosak, azoknak úgy is írok, meg ők is nekem. Amúgy NyF-el értek egyet. " Ráadásul nekem még mindig a pocakomban a manó, így sokmindenhez még hozzá sem tudok szólni.
Ettől függetlenül örülök mások sikereinek, szomorú vagyok, ha valaki bánatos és odavagyok minden új babáért: csak nem mindig adok ennek hangot."
Szóval dönts belátásod szerint.

NyF!
Nem történt semmi. Kicsit fájdogált a derekam, meg volt egy pár jóslóm, de ennyi. Ha Esztiből indulok ki, neki kb 1 hét volt, de Cory mesélte, hogy ő 3 héttel szülés előtt már elhagyta a dugót és nem volt semmi. Bár szerintem Hanna készülődik rendesen, mert most sokat pihen. Bár, lehet, hogy csak a hét eleji esténként maratoni tornapartyhoz képest van el lazán a csaj. Vagy egyszerűen a hidegfront ennyire megviseli és a meleg meg ennyire nem zavrja. Kép Majd meglássuk, ha kint lesz. Kép

Nadine!
Megy a drukk, hogy ne kelljen korábban befeküdnöd!!!!! Azért küldjél magadról életjelt, ha mégis!
Jajjj, nem is írtam, hogy gartu a 38-hoz. Kép Jó érzés. Kép

Livi!
Győnyőrűűűű! Azt hinné az ember, hogy már másnap csináltátok a képet. Kép Üdv újra itthon!

Mamacka!
Üdv nektek is! Kérünk szépen majd tőled is képet! Kép

Majd még jövök!

Puszi
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Cory: gyönyörű a babód
A kiscsaj mindíg elrángat a gép elől, sajna de ez van!
és meddig lehet 1 cicin ameddig szeretne vagy 15-20 percig és utána a másik
Ma reggel akkorát bukott hogy a fél buksija is elázott, ez miért van??? Nem büfizett és a levegő hozta fel???
Tudom én is szívom a véreteket de sokat segít hogy vagytok:-):-o ilyet is tudok már

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Nyugodt Cory Kép, örülök, hogy minden ok, és Liza valami gyönyörűség. Látom, a fürcsi nálatok is jól megy. Kép

Szelivi, szépek vagytok ti is, gratulálok még egyszer!

Nancsi, ezt az esti alvás receptet mi biztos nem tudjuk véghez vinni, én elalszom éjfélig.... Kép

Nálunk most este fél 9 körül van fürcsi, kaja, és aztán alszik 3-ig, aztán pedig reggel ébred legközelebb. Én ezzel ki vagyok egyezve, bár a bal cicim a minap ezt nem viselte túl jól, úgy bedurrant, mint a fene, éjjel kettőkor ébredtem arra, hogy izzadok, gyorsan le is szipkáztam a tejcsit....huhh, megúsztam gyulladás nélkül.

Azóta ok a helyzet, megint beállt.

Csodálva olvasom, hogy már vannak forgó babáink! Gratulálok!

Vok, nekem teljesen új, és érdekes élmény volt az anyaság, de nem az a rózsaszín, fellegekben járó érzés, mint amit általában a filmekben mutogatnak. Annál jóval bonyolultabb, színesebb, és komolyabb érzések egyvelege. Kép És sok-sok nehéz, és új érzés is: a felelősség, a szeretet súlya, a kötődés és még mennyi olyan érzés, amit előtte nem is ismer az ember. Kép
Érdekes élmény megélni ezeket.

Én tegnap meg sírdogáltam, mert rájöttem, hogy idén már engem is köszöntenek anyák napján!!! Kép

Hihetetlen, nem?
Vendég

Sziasztok!

csak gyorsan mert a kiscsaj már ébredezikKép

Lányok, 5,5 órát aludtunk egyfolytábanKép Mióta csak szopik, mindig percre pontosan tartotta a három órát. Jajj olyan jólesettKép (meg is lepődtem, mert azt hittem el se fog aludni, olyan sokáig nyűglődött a cicin este) Szóval fél 12-től aludt 5-ig, és második menetre most ébredezik!

Viszont Bence szeme váladékozik, ráadásul olyan csúnya váladék jön belőle mintha takony volna (előszört azt is hittem hogy azt kente oda)
Így ma orvoshoz megyünk, mert a láz, takonykór még oké, de a szemmel nem játszunk.

Eszti, engem is köszönt Bence, ha az ura mel nem felejtiKép Már tavaly is köszöntött, az apja hátulról súgta neki a versetKép Jó érzés volt nagyonKép

Na megyek, mert enni kell, utána meg menni kell...

Pusz

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!!!

Lettymama, ne mondj ilyetKép
Ezért ne búcsúzz el!!KépKép

Mariannka, de jó, hogy Istvánka már forgolódikKép
Tök ügyiKép

Mi is , amíg nem volt mérlegünk kölcsönözve konyhai mérlegen mértem Natasát, de én egy tepsibe tettem beleKép, el is neveztük"tepsis Natasának"Kép

Babetta, te hogy csináltad, hogy a sok kilódból már csak 4 kiló van meg?
Én 11-et híztam, de 5 kiló még ott figyel rajtamKép

És én már alig-alig vérezgetek.Most 2 napig pl. semmi nem volt,, erre ma jött egy cseppKép
de volt, hogy már a kórházban is alig volt valami.

Cory, milyen helyes LizaKép
Megnyugodtál, remélem, hogy jól fejlődik?Kép
Én tegnap este tök meglepődtem, már 3300 g-ot mértem, 2 nap alatt 10 dekát dobott magáraKép

Livi, Annácska gratula mégegyszer, nagyon szépek a babáitokKép
Zsu, az a tejcis kép nem semmiKép
El tudom képzelni, ahogy célozgattál beleKép

Natasa már nem annyira fikis, de még szörcsög egy kicsit, tegnap meginfráztam , lehet, az jót tette nekiKép

Nadine, szép pocakKépKép

megyek, hívnakKép
vas

<font color="119911"> Jó reggelt!
Livi,
gratula a kiscsajhoz, édes!
Nancsi,
jól megy az alvás. Kép
Kismamik,
tényleg jó Titeket olvasni. Én az utolsó időben már nem akartam senkivel beszélni, le is némítottam a telefonom. A pocakom meg nem volt lent. És a formájára azt mondták fiús. Kép
Mariannka,
ügyi nagyfiad van! Megnyugtatattál, hogy nem lett láza. Gratula a forduláshoz!
Cory,
nagyon cuki a lányod és szépen halad a kilókkal. Nekünk is van pont egy ilyen fürcsis képünk, mindjárt felteszem.
Annácska,
nagyon aranyos Peti baba!!! Hogy vagytok?
Vas,
hogy van a csodaszép Natasa? Megfázás?

Rólunk:
volt 2 keményebb éjszakánk, sajnos. Az elsőnél az volt a baj, hogy Lidi beájult 6-kor és aludt 10-ig, aztán tiszta kómás volt, így nem fürdettünk már. Evett, majd aludt tovább. De hajnalban felébredt evett, majd nem aludt, nyomta a műsort. Közben meg mosolygott rám. Kép Aztán nagy nehezen ismét szopizások után elaludt. Most éjszaka meg fél 4-től 5-ig ment ugyanez, de utána 8-ig aludtunk. Így ez nem volt olyan gáz.

Tünde,
azért ez szerintem szuper, hogy igy mennek az éjszakáitok!
Eszti,
ezen az anyák napján már én is filóztam. Kép
Anita,
mi van Veletek?
Puszi</font>
Kép
angi79

Sziasztok!

Angi! Csodaszép a kislányod! Milyen nagy már! Kép

KépKép
nicika

Hogy tudom megnézni a tavasziak galériáját?

KépKép
nicika

Ja és pár kép rólunk:
Kép
Anyával!
Kép
Kép
Kép
Unokahugival!

KépKép
nicika

Olyan kár hogy csak ilyen ritkán tudok hozzátok jönni! Kép Nem tudom a többi anyuci hogy oldja meg a gyerkőc mellett! Mondjuk én szinte egész nap kettesben vagyok vele. És a kis drága folyamatos törődést igényel! Ráadásul a számítógép a másik szobában van!
Kiváncsi lennék hogy kinek mit produkál már a babócája!

KépKép
nicika

Eszti!

Nagyon fura érzés lesz, az biztos. Kép Eszter barátnőmnek ma 1 éves a lánya és tavaly anyáknypján a papa meglepte Borkával együtt egy csoda szép csokor virággal. Én elsírtam magam, amikor elmesélte. Kép
Jajjj, és milyen lesz, amikor már ő ad elő valamit anyáknapjára??? Na, az lesz a nemsemmi!!!! Kép Bár erről a többiek szerintem jobban tudnak mesélni. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Nici: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=8655&p=8512786

Kicsit fáradtnak tűnsz a képen. Tudsz aludni?

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok! Mikor hogy. Pár napja nyügi a csaj este.

KépKép
nicika

Sziasztok!

Livi, Cory, Zsu, Angi: Imádnivaló csöppségek!!

Lettymama és Többiek:
Már nagyon sokan vagyunk ebben a fórumban, ami nagyon jó, de épp ezért előfordul, hogy nem mindenkire jut sok reagálás.
Ezért én is elnézést kérek!!!!
Ez a probléma időről időre előjön valakiből.
Eddig mogoldódtak ezek a gondok!

Egyébként sokszor van, hogy hiányolunk valakit, de nem olvassa épp azt az oldalt, így nem veszi észre!!!

Mindenki nem reagálhat mindenkire, mert akkor egy hozzászólás 1 oldal lenne. Persze biztos valakire több figyelem jut, de kérlek ne sértődjön meg senki!!!!

Ezt írtam Vikónak is, amikor el akart menni, hogy nem kell ezt a fórumot véresen komolyan venni. Kismamák megosztják egymással örömeiket, gondjaikat. Persze fontosak vagyunk egymásnak és nagyon is érdekel kivel mi történik, de előfordul, hogy valaki ezt kevésnek érzi.
Ilyenkor valami más is van a háttérben, pl. depis napok, mélypontok stb.

Lettymama: írj Magatokról légyszi, hogy minden rendben-e!!!

Velünk minden rendben, éjszaka nyugis volt.

Puszi Mindenkinek és Szép napot!!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Hogyhogy csak ennyi baba van az albumban?

KépKép
nicika

Tünde!
Nagy puszi neked!!! Kép

Nici: Gondolom nem volt több ideje Zsuzsófinak. Ezt ő csinálta, ha jól emlékszem. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Nicika: én akkor gépezek, amikor alszik a baba és Dorina is eljátszik. Meg éjjel, amikor aludni kelleneKép

Vok: amikor Patrícia ovis volt éa előadták az anyáknapi műsort én végigbőgtem az egészet, persze nem voltam ezzel egyedülKép
Csodálatos érzés ahogy ott áll és verset mond vagy énekel!

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Nicika! Micsoda nagylány! Kép
És Angi, nálatok is komoly önállósodás zajlik, úgy látom... Kép

Ezen az anyáknapján már én is filóztam... megható lesz biztosan.

Lányok, lehet hogy megbuggyantam, de elindulunk vidékre, mert kertészkednem kellene... Mindenem fáj, nagyon lassan tudok közlekedni, de van kedvem ahhoz, hogy majd szép kertben üldögéljünk a nyáron. Mondjuk már csak 1-2 dolog van és a nagyját apa csinálja, de azért drukkoljatok, hogy ne kelljen visszarohanni...

Vasárnap jelentkezem, addig is sok napsütit és szép hétvégét nektek!

Nyf

Melitta

Kép
nyf

NyF!
Jó kertészkedést! Kép napozz közben sokat. Kép
Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Nici: nagyon-nagyon cuki Szinti baba!!Kép

Mariannka, Zsu: jó kis eleven babátok van, ha így forolódik!Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nici: nagyon-nagyon cuki Szinti baba!!Kép

Mariannka, Zsu: jó kis eleven babátok van, ha így forgolódik!Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="119911"> Nici,
de jó, hogy jöttél! Kép Édes a csajszid a rózsaszín sapiban. Hú, és Te milyen fiatalka vagy!! Én is egyedül vagyok egész nap. Szülők, tesók 200 km-re. Apa elmegy 8-kor és este jön haza, így néha a fürcsit is egyedül csinálom. Nekem tök jó, hogy itt tudok olvasgatni és kommunikálni Veletek + a séta mindig a házban lakó ksibabás csajjal megy. Mindog jókat dumálunk. Nincsenek a közeledben kismamik?
Tünde,
egyet értek Veled! Én pl. most olyan kómás vagyok, hogy csak nagyjából tudtam átolvasni ki mit írt. Bocsánat, ha valakinek nem tudok reagálni!</font>
angi79

Az normális hogy egész nap a karomban akar lemnni? A ti babáitok is?

KépKép
nicika

Angi!Nincsenek mamik a közelben sajnos!

KépKép
nicika

Sziasztok!Kép

CoryKép
Nagyon szép a lányod! A &#8222;mázsálást&#8221; mi is így szoktukKép

Mariann , ZsuzsófiKép
Ez igen már forognak a picik?! Timinek még esze ágában sincs. Õ még a kezét se fedezte fel. Nálatok ezzel mi a helyzet, nézik már?

ZsuKép
Jobbulást Kata szemének! Mit mondott a doki?

LettymamaKép
Sokszor én is így éreztem ahogy Te, de ez hülyeség. Nagyon sokan írnak ide és képtelenség mindenkire reagálni. Én is hol jövök hol nem. Ha sűrűn írok akkor persze h emlékeznek és írnak.
Én még abba a cipőben is járok h nem tudtam eldönteni a tavasziakhoz vagy a téli babásokhoz tartozom. (februárban szül.) Így ide oda ingáztam, olvastam mind a 2-őt és a végére egyik helyre se írtam mert elfáradtam.

NicikaKép
Én is elég nehezen jöttem rá h is tudnék egy kicsit netezni a baba mellett. Én addig áthozom a másik szobába beteszem a játszószőnyeg alá, a cumi készenlétben van &#8211;nyügi esetére- és akkor gépezek. Mi is ketten nyomjuk itthon de szerencsére mostmár egyre jobban elvan Timi egyedül is.
De most is a kezembe van.

BorcsaKép
Mi ez a c-fogás?

NancsikaKép
Köszi, köszi

D vitamin: én újabban a cumira szoktam cseppenteni, és gyorsan bedugom a szájába. Eddig még nem folyt le róla. Nekem nem nagyon ment rögtön a szájába való cseppentés.

Pelenka:nekünk a Huggies és a DM-es baby love nem jött be, a kaki kifolyt belőle. A libero viszont oké.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nicika! Teljesen normális Kép Ez kb. addig lesz így, amíg szert nem tesz egy kis mobilitásra. Ha már hemperegve-kúszva közlekedik, tud a játékaival manipulálni, akkor jobban el lesz egymaga. Mire szaladgál, esetleg lasszóval kell elkapni egy kis összebújásra.

Én pl. most is úgy gépezek, hogy Gergő az ölemben alszik. De van, hogy szopizik, sőt olyan is, hogy Lucával mindketten szopiznak - bár úgy már gépelni nem tudok KépKépKép

Én abból indulok ki, hogy az orángután mamák kb, 1,5 évig soha nem teszik le a babájukat Kép Ehhez képest már egy babamentes zuhany, reggeli stb. égi adomány Kép (Ezért is nem akartam, hogy a kiságy a csajok szobájában legyen - ott max. a leszáradt ruha várta volna benne az elhajtogatódást Kép)

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Nici, nagyon helyesek vagytokKép
És Szinti is milyen nagy márKép

Én is akkor netezek, amikor Natasa alszik, és Olivér elvanKép
(na, de ebben a pillanatban Natasa felsírtKép)
Ilyen az életKép

Nekem Levente volt egész napos, sőt 0-24 órás baba.
Éjjel szinte nem aludtKép
Tök normális szerintem, ha a karodban akar lenni, igényli az anyai melegséget, szeretetetKép

Nyf, jó kertészkedéstKép

Angi, Lidike is már milyen nagylánykaKép, és milyen aranyos ő isKép
Köszi, Natasa már jobban van, nem is folyt az orra, csak inkább szörcsögött, és csak a porszívó szedte ki a sok taksit benntről.
Infalámpázgatom, meg szívom neki.Most már ahogy alszik, alig hallani a szörcsögést.
vas

Lányok,

két kérdés:
- nektek kellett magzatmozgásokat számolni az utolsó időben szülés előtt? Van ennek értelme?

- szülés után hordtatok hasszorítót, hogy szépen visszamenjen a hasatok?

Nyf,
igen, a tegnapi esős időben tömegnyomor volt az Istvánban: ketten vajúdtak (ott sétálgattak a folyosón), ketten éppen akkor jöttek szülni - pedig én nem is voltam sokáig ott.

Nadine,
azért éppen ápr.23., mert tavalyelőtt okt.23-án ismerkedtünk meg a párommal, tavaly okt.23-án volt az esküvőnk, és hát milyen jól hangzana, ha maradnánk a 23-nál, és ápr.23-án születne meg Marcika.

Szelivi,
üdv itthon! Na, milyen érzés kívül látni a kis Tündikét, aki eddig a pociban volt? Már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fog kinézni Marcika.

...és az összes többi fórumozó lány:
én sem szoktam nagyon reagálni a hozzászólásokra, de mindig elolvasom őket, nagyon érdekelnek, és már sokat tanultam belőlük. Köszönöm nektek!
Jó, hogy van kihez fordulni, ha bármi kérdésem, problémám vagy örömöm van.

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok!

Angi: nagyon jó a kép KépKép

Nicika: nálunk a gép a nappaliban van úgy, hogy innen a gyerekszobát is belátom, így sokat ülök itt, meg itt is szoptatok. Lizának a kiságya kb dísznek van, mert ő is ölbebaba Kép De hát a bátyjai is azok voltak. Szóval nyugi, tök normális. Ha már mászni fog, alig fogod tudni rávenni, hogy az öledbe jöjjön Kép

Ildi: megnyugodtam Kép Natasa se semmi, amit produkál hízás terén Kép Most minden oké a szopival?

Bmo: simán okozhatja a lenyelt levegő a bukást, vagy az is lehet, hogy túlette magát, és így jött ki a felesleg. Amíg szépen fejlődik, addig igazából mindegy is. Jó, persze neked nem, mert újra öltöztetheted, de neki 1-1 bukástól nem lesz semmi baja.

Forgó baba? Nekem ez olyan hihetetlen, én még jó darabig hanyattfekvő Lizára készülök Kép Balu 7, Zsoma 6 hósan fordult meg Kép

cory
Budapest

BettiflameKép
Nekem nem kellett számolni.
És én hasszorítót se használtam, de nekem kicsi hasam volt. Akinek nagy a hasa annak szerintem nagyon szupi.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Cory, Nici: nagyon szépek a lányaitok, így lesz kit meghódítani a fiainknak. Tudom, hogy most tök hülye vagyok. Kép

Fórum: sajna én sem szoktam mindenkinek mindenre reagálni. Sajnálom. Kép Bár nem hiszem, hogy ezért bárkinek is el kellene hagynia a fórumot.

Lehet, hogy buta a kérdés: találkozunk valamikor nyáron, szép időben babákkal és mamákkal?

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Bettiflame: nekem nem kellett számolnom, és hasszorítóm sem volt, de lehet, hogy jó lett volna.

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?