Én úgy tudom gombás fertözés nem befolyásoja a babásodást, csak a bakteriális. Bár azért gondolom a gomba milyensége mérvadó lehet.
Amit javasolhatok:
- Használj intim szappant. Tök jó. Amióta tesóm használja még 1x sem volt gombás baja.
- A bugyikat, ha öblítözöd, mosd át mégegyszer sima vízzel. Az öblítö hagy rajta egy " nyálkát" amit érdemes lemosni, mert irritálhatja a bört.
- Szex elött mosakodás (intim részek, száj, kéz, köröm). Nemcsak neked, hanem párodnak is. Föleg akkor ha nincs körülmetélve!!! Nehogy visszavigye a bacikat. Ö is nyugodtan használhatja az intim szappant. jót tesz pasiknak is
- Vidd el pasidat ondóvizsgálatra. Lehet, hogy ö is fertözött és ö adja vissza neked a dolgokat!!!! Ez nagyon fontos!!!!!!!! Ha nem akar elmenni ilyen vizsgálatra, használjatok gumit 3-4 hétig és nézd meg akkor kapsz e gombát.
- Kérj az orvosodtól nyákvizsgálatot szex után 10-12 órával. Nézze meg, van e ellenreakciója a szervezetednek párod spermáira. Ez is közrejátszhat.
- ne ülj rá idegen retyókra.
- úszás elött kend be magad Canesten kenöccsel.
- ha antibiotikumot szedsz akkor vegyél hozzá gynoflor hüvelytablettát, vagy valami másmilyet, ami nem gyogyi, recept nélkül kapható.
- Csinálhatsz egy hüvelytablettás kúrát is, de ne tejsavas kimosást!!!! Az a jó bacikat is kimossa. Az nem jó.
- Adasd be magadnak a Gynevacot. Szerintem növeli az ellenállóképességét a hüvelynek.
Pusszancska,
Moni

. Nem akarlak elkeseriteni, de tegnap az enyém is pont ennyi volt.
!