Barti, Angi, Zsu nagyon édesek a kiscsajok!
Barti, gyere többször, ha tudsz!
Angi, mi is elengedjük már Bencét a kádban, olyan szépen megtartja magát, és nagyon élvezi, hogy azt csinál a karjaival, amit akar!
Babetta, rajtam is csak annyi maradt, amennyi rajtad, nem is gondoltam volna. Én nem is mertem magam az utolsó hónapban megmérni, mert úgy éreztem, tuti feljött vagy 25 kiló (utólag asszem a sok víztől éreztem magam ekkorának), de aztán nem. Ez a pár kiló meg nem érdekel, szépen a szopival vissza fog menni.
Csajok, nekem tegnap óta elkezdett fájni a hátam. Ahogy lehajolok, pláne, ha Bencét emelgetem akkor meglehetősen fáj. Remélem csak szokja a gerincem a terhelést (eddig mégsem cipeltem ennyiszer 5 kg-s csomagot) és nem valami állandó.
Anita, Bencének is aznap nyűgi napja volt, ő viszont "bánatában" egész délután aludt....

Még a szopikra is csak félig nyitotta ki a szemét.
Nálunk most beállni látszik a 9-es fekvés, 3-as kelés, majd reggel. Egyelőre el sem tudom képzelni, hogy 3-kor ne keljen, mert akkor mindig annyira tátog, és olyan vehemenciával eszik, hogy még 10 perc sem kell neki.
Asszem sokszor én sem ébredek fel teljesen.
Anita, ráadásul nektek nagyon boldog 2 hónapos szülinapot!! Tyű, rohan az idő!!!
Én nagyon benne vagyok egy nyári taliban, olyan jó lenne!
Vok, azért nem az az általános, hogy 1 hónapos korukban átfordulnak!

Nem baj, ha a kiscsajod később fog, átlagban később szoktak!
Ja, Nancsi, neked akartam mondani, hogy Bencus is mindig máshol van, mint ahol leteszem, ő már teljesen bebarangolja a kiságyát, éjszaka mindig máshol találom meg, mint ahol leteszem, így mi már körbetettük fejvédővel az ágyat. Az IKEA-ban van viszonylag hosszú, így csak a lábrészénél a vége marad parlagon, de odáig még nem jutott el.
Viszont legalább nem dugja ki a kezét-lábát, amitől mindig nyűgi lett, mert nem tudta kiszabadítani.
Ja, és napok óta elkezdett tök sokat dumálni a bébicsek, ilyeneket mond: eöööö, öeeee, áööööö, ööáááá. Élvezi a hangját, imádom!
Barti, meg fogod szokni a hangos alvást

, én az elején minden sóhajnál rohantam, hogy biztos megint éhes, persze ő édesen aludt. Ma már tudom, hogy mi az a jel, amikor már tuti fent van!
Mindenkinek szép napot, gyönyörű idő lesz!