A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!
Végre van valami változás, 1újjnyira kinyílt a méhszáj, az NST-n viszont megint "aludtunk". Azzal váltunk el a dokitól, hogy a jövõ csütörtöki kontrollra vigyem a cuccom, mert lehet hogy ott kell maradnom. A vérnyomásom ugyanis feljebb ment 140/90-re, eddig inkább alacsony volt.

Csics! Én is elkezdtem a parázást, de ugyanakkor nagyon várom is, hogy történjen valami. Amikor be kell menni a kórházba, már nem hiszem,hogy félni fogunk, sodornak majd az események.

Conti (38+6)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok Lanyok Kép

GRATULALOK Gumicukornak !!! Varjuk az elmenybeszamolot Kép

Hadd buszkelkedjek a genetikai UH eredmenyeinkkel :-))
Kukackank remelkul erzi magat es makk egeszseges !
Megegyszer koszi akik irtak, hogy mit is erdemes megnezni rakerdezni. Bar szerencsere erre nem volt szukseg a doki is es a növer is profik voltak ! ! !

Ugy nez ki kisfiunk lesz Kép ! Eleg egyertelmuen megmutatta a kis kukacat ... ugyan a doki nem erositette meg mert itt elvbol nem mondjak meg, de mindketten lattuk a ferjemmel es hat nehez lett volna nem eszrevenni Kép

Kivancsi lennek mennyire lehet megbizni ebben az ultrahangon latott kepben ... felek egy kicsit, hogyha nagyon beleeljuk magunkat es megis lanyunk lesz akkor meglepodunk majd.
Felreertes elkerulese vegett nekunk tenyleg mindegy , csak megis az ember ha valamire keszul akkor kicsit csalodott lehet ha megsem az tortenik meg. Lattam, hogy van errol egy topik de eleg kihalt ...
Szerintetek mennyire megbizhato az ultrahang kep ?

puszi nektek !

irigykedek a melegetekre megint Kép itt most is csak 20 fok van es esik...

puszi
kamelia
kamelia

Szia Kamelia,

Gratula a jo eredmenyhez es a kisfiuhozKépKépKép
Ha egyertelmuen lattatok akkor biztos fiu,es inakbb azt mondjak meg tutira ha fiad lesz.Neha a koldokzsinor is bezavar de a ti lattatok hogy az a kis kukackaja akkor az is.
En eddig meg csak ritkan hallottam hogy tevedtek volnaKép
De meg a kovetkezo UH-n is megkerdezhetitek vagy a 3D-n is megmondjak.
Ma mentek vissza ismeroseim Finn-oba es ebbol a nagy melegbol mar kivankoztak hazaKép
De ma mar jobb az ido,es itt is esett...Szerintem most egyikunk sem banja ezt igy kismamasanKép

Puszi
Kataa
24+2

Kép
Kép
kataa

Kamelia,

Nem akarlak lelombozni, de a genetikai UH-n nekünk is fiut mondtak (2x is Kép ), és mutogatták a kukiját, aztán a kromoszómavizsgálat alapján mégis lányt állapitottak meg. (Persze lehet, hogy csak elírták a kartonon...) Szoval nem tutibiztos ez a dolog, de hát tényleg mindegy, csak egészséges legyen...

Zita
28+6
ParaZita

Sziasztok!

Megjöttünk...
CTG tökéletes.KépKép Most már remélem beindulnak a dolgok, mert picit nyitva is vagyok (1,5 nap alatt nem is olyan rossz teljesitmény a teljesen zártról). A doki viccesen annyit mondott, hogy "bö zárt" méhszáj.KépKép Azt is mondta, hogy szerinte nem lesz 10 nap plusz, mint a fiamnál, de a szülésznö is megnyugtatott, hogy ugyan elmegy szabira, de nem azonnal utazik el, ugyhogy még akár a plusz 10 nap is belefér.KépKép Ez megnyugtatóKép, mert olyan nagyon kedves, hogy egyre inkább azt érzemKépKép, hogy jó lesz vele szülni (ma is csak miattunk jött be CTG-zni).

A tüntetés miatt méreglödtünk egy kicsitKép, mert tényleg mi van, ha valakivel bentragad egy mentö (a rádió mondta, hogy volt olyan mentö, ami tényleg bentragadt a dugóban)? Mi ráadásul nem hallgatunk rádiót, és csak az volt a jó, hogy a szembeszomszéd megállitott minketKépKép, amikor elindultunk, hogy hallottuk-e, és ne menjünk arra. Mi egy dugót sem kaptunk el végül, de látni láttunk többet az ellenkezö irányokban.

Pocok!

Örülök, hogy jobban van! A fáradhatatlansága mindent elárul...KépKépKép

Beszti
39+5

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Sasha!
Vannak új képek!!! Kép

[url=http://www.doribaba.tk" TARGET="_top]http://www.doribaba.tk[/url]

Beszti!
Ezek szerint jól láttam, vagyis jól nem láttam a neved! KépÖrülök, hogy minden rendben, bár már azt hittem babázol. Sebaj! Tudja a picúrka, hogy mikor kell neki kijönni.
Természetesen értem, hogy szíved szerint már babáznál, hiszen ez olyan csodálatos dolog!!! Kép
Dórikám még mindig nagyon jó baba, bár gondolom meglesz ennek a böjtje ha majd jön a foga, ugye? Kép
Ja és már 4650 g. Heti 300-350 g-okat hízik. A dokibácsi szerint ez tökéletes. 150-200 g a minimum, 450-500 már túletetés. Olyan büszke vagyok a kisasszonyra! KépKép

Kata és Dórika

KépKép

KépKép
kata007

Kata007!!!!!

Jajj de jó! MeglestemKép Hát fantasztikus a kiscsajsziKépKépKép Ahogy a papa ölében fekszikKép Megmutatom a páromnak is (igaz eddig is mutogattam nekiKép) hogy õ is erre a sorsra jutKép De õ is nagyon várja márKép Hát nagyon szép a kisasszonyKép Büszke is lehetsz ráKép
Bár titkon megvallom Neked, hogy a szememben minden baba gyönyörü, egyszerüen nem tudok betelni veleKép Nagyon tetszik hogy a képek alatt van szöveg, kicsi kommentKép

Beszti, Conti!

Illlllyenkor van az hogy a drukkot beinditomKép A legeslegkönnyebb és problémamentesebb szülést kivánom, ha esetleg villámgyorsasággal akarna jönni és csak utána tudnám megKépKépKép

puszi
sasha
27+1

Kép
sasha

Sziasztok Lányok! KépKépKép

VÉGRE MÛXIK EZ A POKOLFAJZAT!

Persze ehhez leendõ sógorom pár órás mûtétje kellett! Most megpróbálom visszaolvasni a lemaradásomat!

Addig is mindenkinek pusza! Kép

iancsa
25+4

Kép
Kép
iancsa

Sziasztok!
Sasha, engem se felejts el, kérlek :-))
A jövõ héten már én is szeretnék már babázni. Aki fontos a témában mind szabira megy az azt követõ hetekben: orvosom, védõnõm, gyerekorvos....... :-((
Szóval szükségem lenne a bíztatásotokra :-))

Üdv: Ágota 38
Ágota

Sziasztok

Lányok ki volt az aki a Menzafood ételrendeléses oldalt ajánlotta? Gondoltam kipróbálom, de hogy lehet ott rendelni? Aki tudja írja meg légyszi.
Köcci:
Forti (35)

Kép
Kép
forti

Ágota
Nagyon szorítunk Neked is! A többiek nevében nem tudok nyilatkozni, de gondolom, így van ezzel mindenki (fõként az elsõ babások): irigykedéssel vegyített tisztelettel tekintek minden finisesre, nagyon szurkolok, és persze egyre közelebbinek érzem én, de azért mindig olyan, mintha sosem jönne el a vége. Szerintem a misztikáját pont az adja, hogy pontosan nem lehet tudni, mikor következik be.
Az tényleg durva, hogy mindenki pont most megy szabira, de hidd el, a babádnak a TE együttmûködésed a legfontosabb!! A szülésznõk többsége nagyon kedves, a doki meg úgyis csak a végén számít (mondom én, a nagy tapasztalt...Kép Szerintem az anyuka felkészüétsége és ráhangolódása az, ami igazán számít. És aki már babanetezik, eleve többet foglalkozik ezzel, mint az átlag. Tehát mindent bele, drukk-drukk-drukk Ágota!!! Kép Kép

Pocok
Hát ez vicces Kép Nem is gondoltam, hogy nem Manka az igazi neve. De utána fogok néznui, hogy van-e ilyen név Kép

üdv,
bringa
(33+2)
bringa

Szassztok megint!
Hiányoztatok Lányok! KépKépKép

Nnna átrágtam magam az elmûlt két hét termésén...Kép

Látom, az elmúlt idõben nemcsak nekem volt gondom a technika csodáival :D A párom szerint a számítógép az ördög mûve...persze azért õt is úgy kell lerobbantani a billentyûzetrõl, ha talál valami új játékot... Kép

Zsanci! Kép Kataa! Kép Csipkebogyó! Kép
Jól esett, hogy hiányoltatok!

Hízás-téma:
Én az elsõ 10 hét alatt híztam 4 (!) kilót, meg is ijedtem, hogy mi lesz velem, viszont az azóta eltelt 15 hét alatt "csak" 4-et híztam! Persze én az elején némi émelygéstõl eltekintve elég jól megúsztam a rosszullevõs idõszakot...Mostanában viszont folyamatosan ég a gyomrom, Kép és nem is kívánok enni.

Úszás:
Látom felsorakoztak az érvek pro és kontra. Én bevallom, az egyetlen mozgásforma, ami mostanában jólesik, az az úszás! Anyósom szerint, (aki szintén orvos) amíg a méhszáj OK, addig mehetek. Pláne, hogy nem voltam soha érzékeny a fertõzésekre. (Mert példul a hugom csak belenéz a medencébe, és máris beugrik neki a gomba. Viszont érdekes módon, a természetes vizektõl semmi baja... Erre kössetek csomót!)

Hangulatingadozás! Kép
Nekem is sokszor meggyûlík a bajom a világgal! Lányok, ne hagyjátok, hogy a hullámok összecsapjanak a fejetek felett! (Már lelkileg értem...)

Zsanci!Kép
Azt írtad, gyomorégésre a szódabikarbóna jött be leginkább... Ezt doki ajánlotta? Mert nekem azt mondták, hogy NA AZT NE!

ParaZita! Kép
Tüdõszûrés: Én úgy tudom, csak akkor kell tüdõszûrõs papír, ha akarsz tejet leadni...

Csipkebogyó! Kép
Nagyonörülök a sikerednek! Olyan jó volt olvasni, mennyire feldobott, hogy érzed a babulit mocorogni! Kép A ház miatt is drukkolok! Kép

Zulu! Kép
Fürdõruha: A Keletinél a Rottenbiller utca elején az elsõ vagy a második kapualjban van egy fürdõruha készítõ. Ott nem tudsz olyan kosárméretet mondani, amire nem tudnak cictartót adni. Bár kissé ódivatú egyik-másik modell...Kép Azért én találtam nagyon szépet!

Na mostmár befejezem a kisregényírást, ígérem mostmár sûrûbben jelentkezem! (Ha a technika is úgy akarja...Kép )

Mindenkinek további jó pocakosodást!Kép
Új babásoknak sok boldogságot, türelmet, tejcit stb...Kép

iancsa
25+4

Kép
Kép
iancsa

Sziasztok!

Gumicukor! Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! KépKépKép

Bringa! Köszi a választ meg a vigasztalást, most már kicsit kevésbé aggódok. Én is bízom a babában, remélem, hogy erõs kislány és meg se tudják környékezni az ilyen rondaságok. Kép

iancsa! Örülök, hogy itt vagy megint!Kép A szódabikarbónát én csak magamtól próbáltam, egyszer-kétszer amikor már nagyon égett a gyomrom, és az mindig segített. Én nem tudtam, hogy nem ajánlatos, bár fogalmam nincs, mi lehet vele a baj. Mostanában Tisacidot szoktam bevenni, mert minden nap ég a gyomrom, és azt gondoltam, hogy el fog múlni, ha szedek valamit. Hát eddig nem múlt el. Én is sokkal kevesebbet eszem, és az utóbbi két hónapban szinte semmit nem híztam, pedig a baba nõtt azóta legalább másfél kilótKép.

Csics! Én is félek néha, de csak attól, hogy ne akkor jöjjön a baba, amikor a férjem nincs itthon. Nem akarok nélküle menni szülni!!Kép Sajnos pont a kritikus idõszakban megy külföldre. És mostanában többször is megijedek, mert többször nyilallgat a combomba, meg lent a hasamba. Még nem akarok szülni!!

Kamelia! Nem nagyon tudok hozzászólni, én az uh-n meg nem tudtam volna mondani, fiú-e vagy lány, csak miután elmagyarázták, mi micsoda. Nekem valaki azt mondta, hogy az a biztosabb, ha lányt mondanak, mert ha látnak valamit, akkor az bármi lehet ott, nemcsak a kukija, viszont ha nincs ott semmi, akkor nincs ott semmi... Hát ez is logikus, de az uh-n azért kiderült, hogy a doki nem azt nézi, van-e ott kukac vagy nincs, hanem egyértelmûen meg tudja különbözetni a két dolgot egymástól. Kép

Azt hiszem megint hosszú vagyok, sziasztok!

Zsanci
35
zsanci

Sziasztok!

Hát én fél nyolckor bevágtam a szunyát és egy nagyon jót aludtam, azóta sajna felébredtem és nem tudok visszaaludni. Rögtön elkezd zsibbadni a kezemKép Gondoltam bekapcsolom kicsit a masinériárKép

Ágota!

Ne harizzKép Persze hogy drukkolok neked is és minden "minednenórás" kismaminak! Szülni meg Te fogsz és nem az orvos, de nem is a szülésznõ!!!! Azt hiszem pontosan ezért nem választottam még dokit... ki tudja beér-e a doki? Más orvos is lesz abban a kórházban ha neadj isten szükségem lenne rá! A fõ segitõm meg a párom leszKép Bár ki tudja mit hoz a sorsKép Ne izgulj a baba megszületik a doki közremüködése nélkül isKép

IAncsa!

Szia végreKépKépKép Látom jól vagytokKép Örülök hogy tudsz jönni már!Kép Az uszoda és a természetes tavak között az a nagy külömbség, hogy a természetes vizek sokkal-sokkal nagyobbak, állandóan tisztitják saját magukat, és a bacik (szerintem) elvesznek egy nagy tóban. Meg a természetes tavakban lehet hogy akadnak olyan bacik (most lehet hogy oltári nagy baromságot irokKép) vagy álattkák amik árthatnak a gombának!Kép

Na jó megyek megpróbálom a szunyát bevágniKép

Jó éjszakát!
sasha
27+1

Kép
sasha

Jo reggelt
Lányok
köszi szépen a hozászolást a félelem ügyben látom nem csak én félek a korháztol meg a szüléstölKép

Zsanci
én is többek közöt azért félek nehogy akor akarjon kibujni amikor a párom nincs itt velem én pont ezért nem engedtem külföldre menni mert pont a végefelé akart menni én meg megmondtam neki hogy idén semmi szin alat nem mehet el ugy hogy megegyesztünk hogy jövöre fog elmeni mikor már a baba is idösebb lesz .

Ágota
szurkolok neked hogy akor jöjön a pocaklako amikor mindenki ott van az orvosod,gyerekorvos,STB

Lányok
tegnap kimondotan jo volt ez a kis esöKép

Kata
nayon aranyos doribabaKép megnéztem az oldalt

Puszancs mindenkinek Csics 36 hetesKép
csics

iancsa,

Szia! Jó, hogy itt vagy megint.
Szerintem a természetes vizek azért jobbak, mert nincsenek agyonklórozva. Én ugyanúgy vagyok, mint a hugod, és szerintem azért, mert a klór készit ki minket, és ennek talaján keletkezik a fertözés...
Én azzal szoktam próbálkozni, hogy azonnali zuhany és szárazba öltözés (a vizes fürdöruha lehetöleg egy pillanatig se maradjon rajtam). Ez persze eléggé macerás és elveszi az ember kedvét az egésztől, úgyhogy nem is gyakran szánom rá magam.

Ágota,

Tényleg nem a doki a legfontosabb a szülésnél: szinte ott sincs, csak a végén, amikor esetleg vágni meg varrni kell. A nagyját úgyis te csinálod, és a szülésznö segít...

Zita
29
ParaZita

Lanyok! Valakinek, aki szedte vagy szedi, nincs veletlenul egy kis felesleges Utrogestanja (szajon at beveheto)? Elhagytam valahol a receptet, es nagyon kene. HELP!

orsoly
orsoly

Orsoly!
Nincs az a patikus aki ne adna oda a gyogyszert recept nelkul is ha acut a helyzet. Viszont megesketnek, hogy utolag beviszed nekik, es biztos ami biztos a teljes arat fizettetik ki veled, majd a recept birtokaban visszaadjak a kulonbseget.
En is konyorogtem mar Duphastonert Kép

kamilla
13
kamilla

Kamilla! Koszi a tippet, azert meg lehet megprobalom elerni a dokinenit hogy irja fel megegyszer, ha nem megy meg majd konyorgokKép Azert ha valakinek van, meg mindig kernemKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Orsoly!

Sajnálom, de nekem nincsKép Próbáld meg Kamilla javaslatát, vagy végsõ esetben akár a körzetidtõl is kérheted!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én naponta "megiszom" legalább 4 liter dinnyétKép Gondoltam utánanézek mi jót tesz a szervezetemmel és lám-lám a legjobb dolgotKép
Ha érdekel benneteket is mit tartalmaz a görögdinnye akkor itt egy kis olvasnivaló:
[url=http://www.ingyennet.hu/~emi-konyha/gordin.html" TARGET="_top]http://www.ingyennet.hu/~emi-konyha/gordin.html[/url]

pussszancs
sasha
27+2

Kép
sasha

Sziasztok!

Gumicukor nagyon garatulalok a babatokhoz es remelem a kispapa is lelkes! Kép Kép

Remelem mindenkinek jol jott a tegnapi "hideg" ....Kép
Erdekelne,hogy nektek mi a velemenyetek az epiduralis fajda.csillapitorol? Sokat olvastam pro es contra, de kivancsi lennek Ti mit gondoltok!

Mindenkinek jo 7veget!

norkini
7+3
norkini

Szia Norkini!

A tegnapi nap kb. úgy esett mint sivatagi szomjazónak egy pohár jéghideg forrásvizKép De ténylegKép Majdnem fáztam!!!! De sajna csak az utcán a panel öntötte ki a meleget, de a jó kis szél rögtön kiegyenlitette a hõmérsékletetKép

EDA? A kérdést lepasszolom azoknak akik már szültek, de engem is érdekelneKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok Kismamákok Kép

Az egyik kolleganõm epidurális érzéstelenítéssel szült. De neki csak az egyik oldalára hatott. A dokija azt mondta, hogy van ilyen, mindenkire másképp hat. Egyébként én is így szeretnék szülni, bár a doki azt mondta, hogy csak enyhítik vele a fájdalmakat, hogy a kismama azért aktívan közre tudjon mûködni a kitolásnál. De szerintem az is több a semminél.
Ha valakinek van tapasztalata (akár pozitív, akár negatív), oszza meg velünk.

gömb (16)
gombolyu

Forti!
Én voltam az elkövetõ. A fõoldalukon van egy "Rendelés" feliratú gomb a sportcipõs kakas fölött. Ott lehet kitölteni és elküldeni a megrendelõlapot.
Bár az igazsághoz az is hozzátatozik, hogy õk a cégünkhöz hordták a kaját, én csak az alagastroyaltól rendeltem interneten.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok Lanyocskak,

Pocok,
En is faztam ma reggel,es eskuszom elveztem a dolgotKép

Beszti,Conti,AgotaKép
Mindent bele akar ezen a hetvegen isKépSzerintem a szoritas itt mindenkitol termeszetes.Olyan jol osszejott a csapat es mindenki egy cipoban jarKép

Forti,
En is tudok egy jo rendelos ebed futart a foodexpressz a neve es telcsi szam 278-5200.Kerdezd meg oket isKép

Iancsa,
Szoval +8 nal tartasz,az szerintem jo.Mivel majdnem egy idosek vagyunk es en +6-nal,de a lenyeg hogy a kicsi jol fejlodjon es kesz..

Sasha,
EN is bealudtam koran es pontban 11,30-kor felebredtem mint Te,utana meg alig tudtam visszaaludni.
ja es meg egyszer felriadtam a Varban levo tuzijatekraolyan hangos volt.

Ha mar a fajdalomcsillapitasnal tartunk nekem azt mondtak a klinikan hogy epiduralis lesz.Ugyhogy engem erdekel minden elonye ,hatranya.
Tenyleg Pocokka neked hogy is volt???Te vagyaz en orok tanacsadom,kosziKépKépKép

Lanyok,
En mar reggel arra ebredtem hogy nem birom tovabb es a hetvegen el akarok menni egy 3D UH-ra.Szerintetek igy a 25. heten erdemes???Nem lesz nagyon tul pici meg vagy sovanyka ???
lecci segitsetek????

Pusza
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Megint jön a meleg! Kép Kép

Sasha tök jó a görögdinnyés oldal. Eddig is imádtam ezt a gyümölcsöt de most... pláne hogy enni fogom.

Borcsa
Nézzél már rá légyszives arra a rendeléses oldalra (menzafood), nekem nem ad olyan részt amit ki kellene tölteni. Ott van valóban az étlap egész hétre de csak nézegetni tudom.
A másiknál próbálkoztam most, megrendeltem a jövõ hétre a kaját. Mi a tapasztalatod milyen??? Remélem ehetõ!

Forti (35+1)

Kép
Kép
forti

Kataa!
Szerintem nem tul korai, legszivesebben mar en is mennek Kép
a 25.het korul tervezem en is Kép

kamilla
13
kamilla

Sziasztok Lanyok!

Hogy vagytok ma?Tegnap fel lehetett üdülni egy kicsit,de ma mar megint meleg van!
Bar en csak azt mondom,nyar van,legyen meleg.De azert en nekem is betesz!Kép

Sasha!
En is attanulmanyoztam a görögdinnyes oldalt,igen erdekes!Csak remelem nem tartalmaz tul sok magneziumot,hiszen mar lealltam a szedesevel es nem is kene potolni!Nem bannam,ha kicsit elöbb lenne kedve kibujni a picinkenek!Kép

Az epiduralis erzestelenitesröl csak velemennyel,de nem tapasztalattal szolgalhatok.
Szerintem mindenkinek mas a fajdalomküszöbe es ha valaki igenyeli akkor vegye is hasznat.
En,ha rajtam mulik,NEM szeretnek ez iranyban tapasztalatot szerezni.Szerintem szükseg van a fajasokra,es az se baj,ha erezzük azokat.De en könnyen beszelek,mert Aaron az elsö fajastol szamitott 6 oran belül megszületett!Bar a szüles utani 2-3 napban,ha valaki megkerdezett volna,hogy most akkor meg egy szülest,akkor azert inkabb nemmel valaszoltam volna....KépKépKép Es biztos most is fajni fog,de ez hozza tartozik az eletünkhöz,szerintem a fajasokat is meg kell elni.
Ha valaki mar jo regota csak szenved,(20-30 ora)akkor 100%-ig megertem ha keri.
Es ha veletlenül csaszarra kerülne a sor,akkor persze jo lenne ilyet kapni es nem altatva lenni.Szeretnem megelni,ahogy a picinket kiveszik a pocakbol!

Sziasztok,mindenkinek jo dinnye-evest!
Kryss (37)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Lanyok! nehanyan ugy eltuntek, most konkretan Kriszti es Lora jut az eszembe. Hol vagytok, ugye nincs semmi baj?

orsoly

Ps. Utrogestan megoldodott, koszi a tanacsokat, mar itten is van a taskambanKép
orsoly

Forti! a tetején van a kitöltendõ rész, ahol sárga a háttér. Az egérrel át lehet méretezni, hogy ez az ablak legyen a nagyobb, meg van saját görgetõsávja is.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Orsoly,Kép
köszi a tippet Gyed ügyben. Én is gondoltam erre, csak nem tudom, hogy két havi munkaviszonyt beszámítanak-e, de mindenképp utánajárok, aztán majd beszámolok a kutatás eredményérõl.

Iancsa!Kép
köszönöm, jövõ héten bekukkantok. Mostmár tényleg extrém nagyra nõtt a cicim, asszem ez a végsõ méret, legelábbis a múltkor ez volt, és nagyon nem szeretném felülmúlni.Kép

Képzeljétek, reggel olyan édes volt a párom, mikor felébredtem, megkérdezte, hogy tudok úgy aludni, hogy ugrálnak a hasamban. Mert õ éjjel felébredt, és észrevette, hogy a kölök se alszik, hanem bulizik bent ezerrel. Mondta, hogy egy darabig simogatta, de erre egyre jobban mozgott, és akkor már nem mert tovább mókázni vele, mert félt hogy felébresztenek.KépKép

Délután megyek Uh-ra, úgy izgulok, remélem minden rendben lesz.

Nagypocakok,Kép
eseménytelenül telt a tegnapi hidegfront?KépKép

Pusz
Zulu
19+1(de nem biztos)

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok,
Tegnap nem jelentkeztem, mert sznte egész nap a kórházban csücsültünk. Volt CTG (állítólag tökéletes), meg UH is, amin azt mondták, hogy jelenleg 2800g. A feje már egészen lent van és egyébként minden oké vele. Szóval jól érzi magát, és nem tudni, hogy mikor szándékozik elõbújni.Kép Azért mi már minden nap gyõzködjük!Kép

Kata007,
Dóri baba gyönyörû, megnéztem én is a képeket, na és ahogyan alszik...Kép, én is akarok már babázni!!!Kép

Kataa,
Mi a 24. héten voltunk 4D-en és nagyon élveztük. Már egészen jól gömbölyödött a baba. Persze lehet várni még 1-2 hetet, de azért ilyenkor is nagyon jó.

Az ebédrendeléses oldalak engem is érdekelnének, igaz nem feltétlen most, hanem majd ha itthon leszünk a kórház utánKép. Mondjátok majd a véleményeket, hogy honnan érdemes rendelni! KöszikeKép.

Na megyek,
Pusz,
Ilke 38

KépKép
KépKép
ilke

Szia Ilke,

Nagyon örülök, hogy minden ilyen szép rendben van nálatok! Már csak egy-két hét, és meglátod kívülröl is a babát...

Zita
29
ParaZita

Sziasztok
Sasha
én is megnéztem a görögdinyés oldalt nagyon joKép ezek után nem is fogom beérni egy fél dinyével csak egy egészelKép pedig már a fél dinye is 3kg szokot leniKép vetetek is holnap a kispapával egy egészetKép hoy kitartson hétföigKép
LEhet egy kérdésem Sasha Hol a táblázat? bocsi a piszkálodásért de olyan jo nézni holtartok hogy már ha nincs akor hiányzikKép

Puszi Csics 36 hetesKép

UI:éljen a finom és hasznos GörögdinyeKépKépKépKép na meg az oldal megtalálojaKép
csics

Sziasztok,

bocs, hogy igy " ismeretlenül " beleszólok az epidurál témába, de már egy ideje szoktam olvasgatni itt a levelezéseket, és gondoltam, mint " tapasztalt " szülõ nõ, bejelentkezem.

Nekem 3 gyerekem van, most várom a negyediket. Az elõzõ 3 szülésemnél ( mindegyik spontán ) volt epidurál. Az elsõ kettõnél minden O.K. is volt, az elsõnél gyakorlatilag semmit nem éreztem a fájásokból, csak olyan furcsa érzésem volt, mintha valaki megfogná és összehúzná a hasam.
A másodiknál már kicsit késõne kerültem a szülõszobára, és így utólag már azt mondom, kár volt kérni, bár a gátvarrásnál segített. Aztán a harmadiknál nem tudom, hányszor szúrtak, mert az anesztes nem találta el rendesen, és azóta elég sokat fájt a hátam meg a derekam, és ráadásul most már úgy adják, hogy kb. az utolsó 1 órában már nem hat.
Ezért most úgy döntöttem, nem fogom kérni.

Szerintem, ha valakinél elhúzódik a szülés, érdemes kérni, mert nem fáradsz el annyira, és jobban együtt is tudsz mûködni az orvossal. De így a negyediknél én már reménykedem, hogy nem lesz túl hosszú.

Herby 23+2
herby

Sziasztok!
Nem tud valaki segíteni nekem abban, hogy lehet-e terhesség alatt infralámpát használni?
Elõre is köszi.
Üdv.
Barbi 10
Barbi

Sziasztok,

Hát, elég ramaty éjszakánk volt...Kép Kezdõdött 8-10 perces keményedésekkel délután. Fájni még mindig csak kicsit fáj, úgyhogy nem hívtuk fel a dokit. Szerintetek jól tettem? Nem tudom, ugyanakkor a méhszájam kifejtett és nyitva van a hétfõi vizsgálat alapján, és vannak akiknek egyáltalán nincsenek fájásai.Kép Aztán lefeküdtem este és éjjel 5-ször voltam pisilni és nem bírtam aludni, mert majd leszakadt a derekam. Azért még ezt a hetet szeretném kihúzni. Vagy szerintetek már ne aggódjak? Én igazán nem akarok senkit leelõzni, de ha így folytatódik a 15.-ét sem várja meg.Kép
A jó hír viszont, hogy kész van a bababútor a párom most ment érte.Már azt hittem nem is fogom látni, mielõtt bemegyek a kórházba.Kép

Pocok,

Nekem is küldd el légyszí az élményeidet. aginyuszi@hotmail.com Köszike. A hûvös nekem is nagyon jól esett.Kép

Kataa

Szerintem is menj el nyugodtam uh-ra, ilyen korban már egész formásak.Kép A császáros élményeimet majd természetesen megosztom Veled, illetve akit érdekel. Beszéltem az anesztezes nénivel és elmagyarázott mindent. Nagyon jó fej volt. Azért fura lesz ébren lenni egy mûtét alatt, még jó, hogy csak félóra az egész.Kép

Ilke,

Már én is azt hittem bevonultál.Kép Hajrá, mindent bele!Kép

Dió is jól eltûnt...
Nyuszi

Hehe, elfelejtettem aláírni...

pusszancs
Nyuszi
37.
Nyuszi

Forti,
A foodexpressznek van honlapja is:www.foodexpressz,hu.
Mi is azt eszunk itt bent es jo.Persze az a legjobb ha kb harom cegtol is rendelsz heti valtassal mert akkor nem unod meg az izeketKép

Pocok,
Valasz mentKép

Ilke,
Na akkor meg van egy kis ido,de a lenyeg hogy minden rendben vanKép
Gorogdinnyes dologban szerintem szerencsenk van mert speciel en most annyira kivanom a dinnyet hogy csodbe mennenk ha tel lenne...

Nyuszi,
Hu de izgi,KépKépKép
Szerintem ezek mar olyan jelek,ugy tudom van akinek a dereka faj es nincsenek fajasai.Figyi egy telefont azert meger a dokinak.
Szoritunk ezerrelKép

Pusz
Kataa
24+3

Kép
Kép
kataa

Sziasztok Lányok!
Én egyelõre csak próbálozó vagyok...
Kamillán kívül volt olyan köztetek, aki Bromikriptin szedése mellett lett állapotos? Mennyi idõ volt?

Volt olyan terhességi tünetetek az elején, hogy világos színû váladék? Nekem eddig ez nem volt és most van, de lehet, hogy csak a gyogyó miatt.

Köszi, ha írtok!
Adél
adél

Szia Kataa!

Én most voltam a 25+3. napon, és nagyon jó volt!!! Igaz a baba teste még soványka, de a feje nagyon aranyos. Bár mikor végre sikerült szembe fordulni vele mind a két kezét a feje elé tette, mind a 10 úját meg tudtam számolni, sajna így fénykép csak profilból készült.:-))) De nagyon nagy élmény. Egyfolytában a pici kezeit tömködte a szájába, próbálja szopni az ujját, de még nem megy neki.:-)) Én voltam a 19. héten is, na akkor még semmi értelme nem volt a dolognak, csak a 2D-s látszott jól, 3-D-ben semmi, csak egy maszat.

Manó
Névtelen

Sziasztok!

Nem tüntem el, itt vagyok, csak eddig kevés lehetõségem volt hozzátok benézni! De ma aztán!!! A kispapa szerzett itthonra internetet, alig pár perce mûködik, és azonnal megengedte, hogy benézzek hozzátok!Kép

Úgyhogy mostantól többször jövök.

Illetve nem biztos, merthogy velünk az van, hogy ma léptünk a 40. hétbe, és mivel a doki hétfõn elutazik, holnap még megvizsgál, és valószínûleg megindítja a szülést. Végülis a méhszáj már két ujjnyira nyitva, és a nyákdugó is elment.

Nyuszi!
Nálam is hasonló, mint nálad, a pocim egyáltalán nem fáj,csak keményedik, a derekam néha fáj, de Almamag még vígan elmocorog odabent. Kicsit lelkiismeretfurdalásom is van, hogy akarata ellenére kell kijönnie holnap. De idegen orvosnál nem akarok szülni, és hát már Almamag is kész van, nem fejlõdik tovább.

Úgyhogy most egy kicsit izgulunk a papával.Kép

Gumicukor! Nagyon sok boldogságot kívánok a kis Gumimacihoz!KépKépKép

Többi nagypocis! Remélem jól érzitek magatokat, és készültök lelkiekben a találkozásra!

Adél és a többi újak! Sziasztok! Kép

Hát, most ennyi, még majd benézek, vigyázzatok magatokra!

Dió (és Almamag 40.hét)
Dió

Sziasztok!

Nagyba barátnõztem fél napig és most hazajöttem, szépen nyugisan leültem ebédelni, elkezdtem olvasni a hozzászólásokat, mikoris elértem Csics irásához hogy hol a TÁBLÁZAT??? Hûha, gondoltam! Péntek van! Tökéletesen kiment a fejembõlKépKépKép
Csics köszi hogy eszembe juttattadKép

Kryss!

Nem tudom mennyi magnéziumot tartalmazhat! De majd mindjárt megnézemKép Annyit tuti nem mintha a gyógyszertárban adnák!!! Szerintem nyugodtan ehetsz belõleKép Az ételek sokkal "kevesebb" vitamint tartalmaznak mint a gyógyszertári bogyók,porokKép

Zulu!

De jó storyKép Éjszakai idill a papa és a még pocaklakó közöttKép

Nyuszi, Nyuszi, Nyuszi!

Hajrá, Hajrá, Hajrá!Kép Drukkolok érted isKép

Dió!

Ez már tuti?KépKépKépKép Akkor a holnapi naphoz sok-sok erõt kivánok és ugye izensz a kispapival, ha Almamag kibújt?Kép

Lányok!

Örülök hogy tetszett a dinnyés oldalKép
Csics külön köszönet a táblázat elmaradásának figyelmeztetéséértKép
Mindjárt dobomKép

sasha

Kép
sasha

Lányok! Itt a táblázat!

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1[/size] Katesz 40 / 4 26 év/1.b. Budapest 06.30 [size=-2]Nyírõ Gyula K. / Dr. Szakonyi[/size]
[size=-2]2.[/size] Beszti 39 / 6 27 év/2.b. Szigethalom 07.06 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]3.[/size] Dió 39 / 1 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.10 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]4.[/size] Conti 39 / 0 34 év/2.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]5.[/size] Ilke 38 / 4 26 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 07.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szigeti[/size]
[size=-2]6.[/size] Ágota 38 / 3 30 év/1.b. Székesfehérvár 07.17 [size=-2]Mór[/size]
[size=-2]7.[/size] Sziszike 37 / 1 29 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 07.24 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]8.[/size] Kryss 37 / 6 31 év/2.b. Bécs 07.27 [size=-2]Bécs; Szent József Kórház[/size]
[size=-2]9.[/size] Nyuszi 36 / 4 32 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.28 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]10.[/size] Zsanci 35 / 4 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.05 [size=-2]MÁV Kórház/Dr. Mészáros Márta[/size]
[size=-2]11.[/size] Hetty 35 / 4 24 év/1.b. Eger 08.05 [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]12.[/size] Malacka 35 / 1 36 év/2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]13.[/size] Csics 36 / 0 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 08.08 [size=-2]SOTE I. / Dr. Krasznai.[/size]
[size=-2]14.[/size] Forti 35 / 1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]15.[/size] Pszi 34 / 5 26 év/1.b. Budapest [size=-2]VI.[/size] 08.11 [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Abkarovics G.[/size]
[size=-2]16.[/size] Djeszter 34 / 4 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]17.[/size] Bmary 33 / 1 29 év/2.b. Békéscsaba 08.28 [size=-2]Péthy Pál Kórház / Dr. Orosz[/size]
[size=-2]18.[/size] Zsani 33 / 5 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]19.[/size] Bringa 32 / 3 27 év/1.b. Veszprém 08.15 [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Pfund[/size]
[size=-2]20.[/size] Anda 32 / 3 27 év/1.b. Budapest 08.16 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]21.[/size] Petra 34 / 1 27 év/1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]22.[/size] Viktória 33 / 2 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]23.[/size] Iddi 32 / 3 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]24.[/size] Nóra 30 / 2 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]25.[/size] lomis 31 / 2 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]26.[/size] Zsóka 29 / 2 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]27.[/size] Kriszti 29 / 5 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]28.[/size] Nyusza 29 / 5 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]29.[/size] Dec8 29 / 4 24 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 09.17 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]30.[/size] Pemeske 30 / 4 25 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]31.[/size] Gyöngyöske 29 / 2 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]32.[/size] Katka 29 / 0 30 év/2.b. Jászberény 09.20 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Gombos Sándor[/size]
[size=-2]33.[/size] ParaZita 29 / 0 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]34.[/size] Ancsi 28 / 6 28 év/1.b. Gyöngyös 09.21 [size=-2]Bugát Pál Kórház[/size]
[size=-2]35.[/size] Lella 28 / 6 33 év/2.b. Tripoli 09.21 [size=-2]Oil Clinic[/size]
[size=-2]36.[/size] Edina 28 / 3 24 év/1.b. Portugália 09.25 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]37.[/size] Mona 27 / 5 27 év/2.b. Budapest 09.30 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Csatlós[/size]
[size=-2]38.[/size] Sasha 27 / 2 23 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]39.[/size] Bolegajudit 26 / 3 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]40.[/size] Sch_moncsi 25 / 1 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]41.[/size] I_ancsa 25 / 5 30 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 10.13 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Sz.[/size]
[size=-2]42.[/size] Kataa 24 / 3 27 év/1.b. Budapest [size=-2]IX.[/size] 10.22 [size=-2]SOTE I. / Dr. Papp Csaba[/size]
[size=-2]43.[/size] Lora 24 / 1 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]44.[/size] Krizsi 24 / 2 30 év/1.b. Ócsa 10.24 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Vermes G. Gy.[/size]
[size=-2]45.[/size] Szilcsike 23 / 1 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 10.26 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]46.[/size] Csipkebogyó 23 / 1 26 év/1.b. Németország [size=-2]XVII.[/size] 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]47.[/size] Bmaass 23 / 1 25 év/1.b. Stuttgart 11.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]48.[/size] Fodbetti 21 / 3 26 év/1.b. Kecskemét 11.12 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]49.[/size] Mj (Móni) 20 / 3 29 év/1.b. Törökbálint 11.19 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Fábián Sándor[/size]
[size=-2]50.[/size] Pilinke 20 / 0 26 év/1.b. Budapest 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]51.[/size] Kamelia 19 / 6 23 év/1.b. Helsinki 11.23 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]
[size=-2]52.[/size] Zulu 18 / 1 26 év/2.b. Budapest 12.06 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]53.[/size] Kisvakond 15 / 5 32 év/2.b. Budapest 12.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]54.[/size] Gömbölyü 16 / 0 29 év/1.b. Budapest 12.20 [size=-2]Szabolcs utcai Kórház[/size]
[size=-2]55.[/size] Kakukkfu 15 / 2 26 év/1.b. Budapest 12.25 [size=-2]SOTE II. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]56.[/size] Cinedit 13 / 6 29 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 01.04 [size=-2]Nyírõ Gy. K. / Dr. Csepegõ[/size]
[size=-2]57.[/size] Orsoly 13 / 6 27 év/1.b. Budapest 01.07 <FONT SIZE="-2">SOTE II / Dr.Radványi Krisztina)
[size=-2]58.[/size] Kamilla 13 / 1 26 év/1.b. Budapest 01.10 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Barabás Gábor[/size]
[size=-2]59.[/size] Hóvirág 10 / 5 26 év/1.b. Szigethalom 01.18 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]60.[/size] Barbi 10 / 0 25 év/1.b. Tatabánya 01.28 [size=-2]Tatabányai K. / Dr. Borsó[/size]
[size=-2]61.[/size] Pocok 9 / 6 28 év/2.b. Budapest 02.01 [size=-2]SOTE I. / Dr. Magyar Zoltán[/size]
[size=-2]62.[/size] Zsuzsi74 9 / 4 28 év/3.b. Németország 02.04 [size=-2]?????[/size]</FONT></pre>

cupp
sasha

Kép
sasha

Sziasztok Lányok!

Itthon vagyunk! Tegnap a nagy pesti felfordulásban jöttünk haza kerülõutakon. Férjem behozta a kórházba a jókívánságaitokat, amiket nagyon köszönünk. Jó volt olvasni és közben a bébikénkben gyönyörködni. Ezért "jutalmul" máris leírom a csodát, ami megesett velünk, igaz kicsit korábban mint vártuk de így jó ahogy történt. (Közben ránézek Annára és könnybelábad a szemem. Nemsokára mindannyiótok átélheti ugyanezeket az érzéseket.)
És akkor a mi történetünk: Szombaton TVzés közben (22.00) egy pukkanást hallottam a pocakomban, amit elõször nem igazán értettem. Kedvesem is hallotta és meg is jegyezte, hogy rendetlenkedik a gyomrom. Valahogy én ezt annál másabbnak véltem és rá 2 percre jött is a bizonyíték meleg, visszatarthatatlan víz formájában. Elõször megijedtem majd felhívtam a választott szülésznõmet és elmondtam, hogy mi történt. Fájás nuku. Javaslatára azért elindultunk a kórházba, mivel valószínûleg a magzatburok repedhetett meg. Megbeszéltük, hogy onnan majd értesítik õt a fejleményekrõl. Hát elindultunk. Az autóban feküdtem az elfolyt víz miatt és vártam, hogy mikor "fájok már". kb. 1/4 23.00-kor ültünk az autóba, fél 23.00 körül jött az elsö fájásocska. Utána 5 percenként jöttek de egyáltalán nem fájtak. Éjszaka lévén kb. 40 perc alatt beértünk a kórházba. Mondtuk az ügyeletes nõvérnek, hogy jöttünk szülni. De ekkor már hihetlen székelési ingerem volt. Mindenáron WC-re akartam menni de nem engedett a nõvér addig amíg az ügyeletes orvos nem látott. Kb. 1/4 órán belül õ is elõkerült és megállapította, hogy 4 újjnyira nyitva vagyok, irány a szülõszoba, no beöntés, no Wc. Én meg csak arra tudtam gondolni, hogy délben étteremben voltunk. Kép Felhívták az orvosomat és a szülésznõt, hogy azonnal jöjjenek. Én már a szülõágyon vártam õket. Az orvosom ért be elõbb de már nem volt ideje átöltözni. Tartották bennem a lelket, hogy még ne nyomjak és még meg tudjuk várni a szülésznõt, hiszen gátvédelmet szerettünk volna. Nem fájtam csak tolási ingerem volt de nagyon. Végre õ is befutott, szegény átszáguldott a városon és végre kimondta, hogy tolhatunk. Erre az engedélyre mint a Messiásra úgy vártam. Nagyon vicces volt ahogy mezítláb csak a nylon papucsban sasszésztak körülöttem. A tolófájások viszont gyengék voltak ezért 1 óra kellett, hogy Annácska kibújjon. Férjem aktívan jelen volt kislányunk világrajötténél. (Júnis 30. vasárnap 0.55) Mikor kibújt a hasamra tették és betakarták. A nagy meglepettségünkben még arról is elfelejtkeztünk, hogy megtudjuk a baba nemét. Én már nem is tudom, hogy kinek jutott eszébe de vigyorogva hajtottuk fel a takarót, hogy meggyõzödjük arról, hogy az anyai érzés gyõzedelmeskedett vagy azoknak lett igazuk akik a pocakom formája alapján kisfiút vártak. Kép
Két óra leteltével lezuhanyoztam és saját lábon mentem a szobámba. Szülésznõm nagyon sokat segített és örülök, hogy rátaláltam.
Lányok! Mindenkinek ilyen egyszerû és gyors szülést kívánok elsõre is! Magam sem hiszem el, hogy bejött és úgy szülhettem ahogy szerettem volna. Csodák pediglen vannak csak akarni kell! A következõ bébinél viszon az orvosom beígérte, hogy pár héttel korábban befektet mert pl. a Balcsiról biztos nem ért volna fel a szülésre.
Ígérem bepótolom és elolvasom, hogy kivel mi a helyzet. Most egy kicsit nehéz utólérni magunkat hiszen igaz, hogy készen álltunk de mégis csak kicsit hirtelen történt minden.
Anna-Panna szépen eszik. Sok tejcsink van, kop-kop.
Egy tanács! Kérdezzetek mindent a kórházban és biztos,hogy segítenek, de csak annak lehet segíteni aki tanulni akar. Én is olvastam sok helyen a helyes mellretételrõl, szoptatásról. Hát azért a gyakorlatban kicsit más.

További jó babavárást és egészséget mindenkinek! És mégegyszer könnyû szülést! KépKépKép
Halacska és a 6 napos Anna-Panna
Halacska

Halacska, egyszerûen fantasztikusan jó vagy. Bárcsak, bárcsak, bárcsak .......... én is így szeretném !!
Úgy örülök, hogy ennyire szerencsés vagy. Ez egy álomszülés lehetett. Biztosan mondták is Neked, hogy ez ritka gyors volt minimális "szenvedéssel". Remélem a 07.17 -i kiírás nekem is szerencsét hoz!!
És hasonlóképpen kívánom Mindenkinek, aki még elõtte áll.

Pussz: Ágota 38
Ágota

Halacska! Ez nagyon jó lehetett! Nagyon jó volt olvasni ezt a történetet, én is csak azt tudom mondani, amit Ágota: én is így szeretném!!! Gratulálok Nektek, továbbra is sok tejcsit!Kép

Ma én is teljesen bepánikoltam, ahogy olvastam Nyuszit, hiszen csak egy héttel jár elõttem... Úgyhogy délután elkezdtem a vásárlást, és holnap folytatom. A hétvégén meg akarom venni a legfontosabb dolgokat, hogy legalább a kórházi cuccom meglegyen. De még nagyon nem akarok szülni! Pedig már nagyon kíváncsi vagyok FannikáraKép.

Dió! Holnap gondolok Rátok, minden jót Nektek!Kép

És persze mindenkinek, aki a végén jár...KépKép

Sziasztok!

Zsanci
35+4
zsanci

Sziasztok,

Halacska,
Fantasztikus hogy milyen gyorsan szultel.Orulok hogy mar otthon es egeszsegben vagytok megegyszer minden jotKép

Lanyok vegulis ugy dontottem kivarom a 30.hetet az UH-al mert felhivtamaz osszes ilyen rendelot es ok is azt ajanlotak ha csak egyszer szanomra magam akkor jobb varni hogy hurkas legyen a manocskank...

Mano,
Koszi szepen az infokat,Nem tudom miert de ma reggel annyira szerettem volna latni hogy minden OK veleKép

Dio,
Akkor Te mar holnap talakozhatsz a Almamaggal???
Szoritunk nagyonKépKépKép

Sasha,
Most ettem egy nagy szelet dinnyetKépKoszi a tablicskut.

Puszi mindenkinek en mentem vasalniKép

Kataa
24+3

Kép
Kép
kataa

Szassztok Lányok!Kép

Halacska!Kép
Nagyon jó volt olvasni a beszámolódat! Gratulálok, és sok-sok örömet kívánok!Kép

Kataa!Kép
Hízás: Hát igen +8-nál tartok. Mivel a mamám sem úszta meg +15 alatt, ezért nincsenek illúzióim. De õ a szülései után minden dekától meg tudott szabadulni, úgyhogy van még remény! Kép Persze én eleve sem voltam valami apróság...Ahhoz képest nem is olyan rossz, mivel éppúgy, mint Zsanci, én is kicsit lassabban hízok mostanság. Két hét óta pl. egy dekát sem. Igaz, tényleg alig eszem. Az is fõleg dinnye! KépKépKép

Zulu!Kép
Éjszakai sztori - KépKépKép
Fürdõruci: Én már jópár éve minden fürdõrucimat ott vettem, mert alapjáraton is D kosárral rendelkeztem. Márpedig olyan bikini, aminek 40-es bugyija és 80D felsõrésze van, olyan egyszerûen nincs a kereskedelemben! Itt meg a néni akár össze is válogat Neked valamit, ami méretben jó. Most egy egyrészest vettem, mondjuk nem ultra-divatos, de nagyon profi szabású. És nagyon kényelmes!Kép

Zsanci!Kép
Mész a jövõ heti szülésfelkészítõre is? Én még nem tudom, hogy ráérek-e...

Jajj Lányok!Kép
Most nagyon OFF leszek, de nem bírom magamban tartani!
Végre elkészült a várva-várt hangszerem!Kép Ma hoztam haza, és annyira örülök neki! Gyönyörû szép, és gyönyörûen is szól! Immmmádom máris!KépKépKép

Na megyek, elpusztítom a maradék dinnyét...

Pusza!
iancsa
25+5

Kép
Kép
iancsa

Sziasztok Mamik!KépKép

Halacska, irigykedem ezerrel!Kép

Dió, Rád is!KépKép

Voltam Uh-n, nagyon jó volt, sokszor kapcsolt át a doki 3D-re is, de a lényeg, hogy minden OK. a bébivel. Totál ledöbbentem, hogy micsoda részletekbe tudnak belemenni, pl.szemlencse.

EDA: nekem azt mondta a dokim, hogy nem ajánlja, mert nagyon elnyújthatja a szülés végét, fájásgyengeséget okozhat.
Én úgy vagyok vele, hogy mikor szültem, én is rimánkodtam a dokinak a kétperces fájásoknál, hogy vagy lõjenek le, vagy adjanak EDA-t, de csináljanak végre valamit. Ennek ellenére a második babánál sem kérek.(csak ha már nem vagyok magamnál a fájdalomtól, de akkor már úgyse adják be)

Én eddig 4 kilót híztam, az elején szinte semmit, aztán hipphopp felugrott. Ez sok, vagy még belefér?

Adél,
nekem van némi bromocriptines tapim, de szerencsére nem kellett sokáig szednem, mert a második hónapban jött a bébi. Szerintem ez attól is függ, mennyire magas a prolaktinod. Szoktak kontroll vérvételeket csinálni?
Remélem hamarosan nem a Bromoról kérdezel ezen a topicon!Kép

pusz mindenkinek
Zulu
18+1(puskáztam!Kép)

Kép

Kép

Kép
zulu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?