A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

RoxalKép
CSak gyorsan bekukkantottam hozzád, mert nagyon aggódtam érted! De látom, minden rendben, negatív lett a teszt. Ebben a helyzetben még ennek is lehet örülni!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Roxal!
Köszönöm szépen az üdvözletet megkaptam. Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

SziasztokKép

EszterKép
Örülök, hogy nincs semmi baj. Vérzel még??? Azért ennek utána kéne járni. Félelmetes lehet ez az egész. Küldök neked egy ölelést, mert ilyen dolgokon kell keresztül menned. ÖlelKép

Ági, KiscsillagKép
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Bízzatok. Én is mindig azzal bíztattam magam, hogy minden nappal közelebb jutok a célhoz.

SzaniKép
Nagyon ügyes vagy! Én a szöveget simán ide írom a kép fölé és nem akkor amikor töltöm fel. De az egérre tényleg kiírja a szöveget. Andris nagyon édes. NEm duci, olyan jó kis dögönyözni való!

Többieknek is sok puszi! Mennem kell mert fürdés stb.... Legyetek jók!!

KépKép
gigi28

Na túl is vagyok a ma esti felüléseken, és lábemelésekkel. Mondtam a páromnak, hogy holnap reggel, míg leviszi a kutyukat, addíg én felülésezek. Muszály rendbetenni maga, hogy jövő hónapban ezerrel belevághassunk a következő inszembe.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Helló Hölgyek!

Az elmúlt pár napban meglehetősen sok volt a dolgom.
Voltam a gyermekorvosnál,megvettem amit felírt,fényképeket hívattam elő,és még egy laza takarításra is futotta az időmből.
Persze ma is dolgoztam,ezért írok ilyen későn.
Stella közben el tudta kezdeni a szoptatást!
Botond nagyon ügyi volt 20 ml tejcsit vett magához!
Olivér is szopizik,így minden rendben!
Lehet,hogy már holnap vagy azután hazajöhet a családom!

Puszi Mindenkinek!
stellapa

Stellapa,
NAgy gratula! BElejössz majd te is ebbe a nagy rohanásba mint kiskutya az ugatásba, a fiúk és Drága feleséged majd diktálja a ritmust!
Szopizáshoz ismét csak nagy gratula, látod mire képes a teád, főzzed csak dézsaszámra, Stella meg csak győzze inni, a lényeg hogy a lurkóknak minél több tejci legyen.
Ugye megmondtuk, hogy a héten már otthon nyomjátok az ipart! Hajrá! Stella varrása hogy van? Májfunkció visszaállt?

Te hogy vagy? Próbálj egy picit aludni, mert ki tudja, hogy fiúk mit művelnek majd! Jó ennyi szakképzett segítség, de azért még is csak Anya és Apa az igazi, hogy el lesztek foglalva!

ui. mindezt hány óra alatt csináltad? Remélem azóta is puszilgatsz!

Farkasok J

Kép
farkasok

Szia Csajszikák!
Itt vagyok, gagyogok... Kép Jó rég jártam megint erre. Olvasgattam, de írni nem volt időm, de most bepótolom, ha beledöglök is. Kép Kép

Vanda!
Most akkor lombik a cél? Vagy még kiderül?
Megfázásod javul már?

Roxal!
Rémülten olvastam a végig az írásokat, örülök, hogy nagy baj nincs. Persze, engem se nyugtatna a tudat, hogy "de akkor mitől?", de reméljük nem komoly!

Gigi!
Még mindig betegeskedsz? Mostmár igazán elég lenne..

WishMenyasszony!
Ha már ennyi lemaradást vissza kellett olvasnom, összeírtam, hogy ki mikor ér rá. Átküldjem Neked, vagy feldobjam? Kép
Hogy álltok a szervezéssel? Fotókat majd kapunk, ugyi?

Inari!
Ezek szerint hozzád is a késői róka látogatott el. Nálam is járt múlt héten, de csak egyszer, szerencsére..
Még mindig otthon, ugye? Dévaihoz mikor mész? Nem a napokban? Kép

Melba!
Nagyon örülök, hogy megoldódott a hasmas! És annak is, hogy jót mondott dokinénim a magnéziummal kapcsolatban, mert ez azt jelenti, hogy képben van. Nekem is megvan még, lehet, hogy kikérdezem majd a váltásról, csak 3 hét múlva megyek hozzá, az meg még elég soká lesz.
Hát ha a kritikus időszak a 12. hét, akkor azt ma töltjük és örülünk. Kép De azért ikreknél mondanak mást is. Igyekszem nem parázni, és mivel a 3 hetet nem igazán bírom ki, ma elmegyünk 4D UH-ra, nyaki redő szűréssel együtt. Háááát rendesen be vagyok sózva.. Kép

Kata!
Jó, hogy még mindig otthon vagy, sokat gondolok Rád! Nagyon drukkolok! Kép

StellApa!
Örülök, hogy beindult a tejci! Stella bibije hogy viselkedik? Nagyon fáj?
Sok puszi az egész családnak!

Capuccino, Ági, Kiscsillag!
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Kép
Mindig benéztem és elszomorított a sok negatív hír..
Azt viszont nem értem, hogy miért van több esély a további inszemeknél? Kíváncsi lennék a válaszra. Tudja valaki?

Ági!
Csak így tovább a felülésekkel, Melba szavai után, már nem aggódom annyira. Kép
Az allergiáddal miújság?

Képzeljétek!
Voltam bőrgyógyásznál és a pöttyeimnek semmi köze a terhességhez. Rózsahámlásnak hívják, fiatal felnőtteket szeret és valami vírus. Nincs rá gyógyszer, csak a viszketésre egy krém (nem használ) és 4-6 hét mire elmúlik. Jó, mi? Bár talán már kevesebb van hátra, mint "előre".. Kép

Jucikám!
Nem semmi, hogy milyen aktív a bal petefészked!
Remélem a closty meghozza a kívánt hatást, én is 2*1-et szedtem 5 napig.
Nagyon ügyes vagy a fogyival, de azért szerintem nem baj, ha marad egy kis tartalék rajtad. Azt mondják, az használ és nekem bejött. Kb. 3 kg felesleggel sikerült. Kép

Zizzy!
Hát adjon is erőt ez a csoda! Nagyon tisztelem azokat az embereket, akik ennyire szeretnek élni! Remélem, javul az állapota! Kép
Gurunéni elérhetőségét szívesen elküldöm mail-ben, csak adj egy címet! Kép

Póci!
Ápolgatsd csak a lelked, néha vissza kell vonulni. Utána várunk szeretettel!

EnigmaDrága!
Köszönöm, küldök is mail-t, amit sikerül összeírnom a dolgokat... Kép
Már fél évesek, hihetetlen! Fotókat kaphatunk?

Szani!
Ügyes vagy a képekkel! Megérdemled a Nobelt! Kép
És Andris nagyon helyes!
Büszke lehetsz a férjedre, hogy segít a "homokozás"ban. Engem annyira zavar ez a tehetetlenség.. Kép

Nálunk zajlik az élet, a legnagyobb problémám az, hogy időzavarban vagyok teljesen. Hasznos óráim száma erősen lecsökkent, és elúszom a dolgokkal.
Zuram rábeszélt, hogy költözzünk, így most aktívan házakat nézünk, ma is megyünk 4 helyre. A munka se sokkal kevesebb, de azt igyekszem visszafogni, amennyire lehet. Aztán ma UH, ami miatt persze aggódom kicsit. Kép
Ha ritkán írok is, azért itt vagyok Veletek! Kép

réka
12+0
Vendég

Sziasztok!

Stellapa, gratula az egész családnak! Stellának a tejcsiért és az ügyes szopiztatásért, a fiúknak a szopiért, Neked meg azért a sok mindenért, amit most a családnak tenned kell! Stella jobban van már, könnyebben mozog? Kívánom, hogy mihamarabb otthon legyen a nagy Tamás család, mégiscsak otthon a legjobb!

Duddu, ezek a kiütések elég kellemetlenek lehetnek! Gyorsan múljanak el, szorítok! Hogyhogy ilyen soká mész csak uh-ra? Nem úgy volt, hogy kéthetente szeretnéd?
Hova mentek 4d-re? Biztos nagy élmény lesz, nemcsoda, ha be vagy sózva!  Várom az élménybeszámolódat. Én sem bírtam ki, bejelentkeztem szombatra a Praxisba. Azt dicsérik a legtöbben. És már csak reménykedek, hogy babóca még egyben a képernyőre fér, ekkortájt növi ki a méreteket. Sajna a Dévainál nem lehet videofelvételt csinálni, ezért mindenképp szerettem volna menni.
Neked is hamarsod van? Szerintem azonnal válts Béresre, ne kínozd magad feleslegesen. Én másfél hónapot szenvedtem és bélgörcsöm is sok volt tőle. A régi nőgyógyim meg kifejezetten ezt ajánlotta.
Nem mértek Nálatok nyaki redőt? Bár nekem is csak a 13. hét végén tudta megmérni a Dévai, olyan kicsi volt.
Minden rendben lesz, ne aggódj! Picúrok biztosan jól vannak! Ha a dokinéni nem így gondolná, biztosan sokkal gyakrabban kívánna látni.  Azért próbálj minél többet pihizni!

KépKép
melba

Duddu a viszketésem javulgat, bár reggelente szurira járok a bőrgyogyóhoz. De már sokkal jobb. A felülésekket meg ezerrel nyomatom, este reggel 10-10 percet.
ja és a viszketésekre én is kaptam krémet, két félét is, de egyik sem segít. Kép

Ági28

Melba!
Az úgy volt, hogy dokinéni azt mondta, hogy kivételesen kibírok 3 hetet (jövő hét végéig), hogy mindenképpen a 13. héten legyen a nyaki redő mérés. És rá 2 hétre vár a rendelőben.
De én nem bírtam ki és ma (2 hét után) elmentünk 4D-re. És nem bántuk meg. Minden OK, szépen növögetnek és sejteni lehet egy kukacot és egy "kalácsot", de még bizonytalan... Kép Kép Kép
Néztek nyaki redőt is, az is teljesen OK, csak a leleten nem találom, pedig kaptunk hozzá rövidítés-magyarázatot is. Mindenüket megmérték, a pocijukat, a combcsontjaikat, a fejátmérőt...stb. Kép
Köszi, a Béres-t meggondolom, de megkérdezem dokinénit, mert megígértem neki, hogy mindenben kikérem a véleményét.
Biztos te is élvezni fogod a Praxisban! Kép Én is oda akartam menni, de nagyon sokára volt időpontjuk. Mi a Kleopátra-házban voltunk és teljesen OK volt, úgyhogy ajánlom mindenkinek!

Ági!
Akkor vakarózzunk együtt! Kép Hajrá a kemény hasizmokért! Kép Kép
Vendég

Hú, Duddu, egy kislány és egy kisfiú lenne az igazi, mi? :-) Klasz lehetett nagyon. Bár gondolom a nemük nem annyira fontos, de mégis. Engem is elöntött a boldogság, amikor mondta a Dévai, hogy szerinte kisfiú. Ugyanígy örültem volna a lánynak is, csak jó volt szembesülni vele. Nagyon klasz, hogy rendben a nyaki redők! Nekünk is ok, 1,5 mm volt.
Persze, kérd ki a dokinéni véleményét, de ha ilyen gondod van, szerintem kérdezd meg telefonon, kár addig is nyűglődni. Legalábbis én elég pocsékul éreztem magam miatta.
Mennyi idő volt a Kleopátra-házban a vizsgálat? Mennyiért? És mit kaptatok a pénzetekért (mármint felvételekben)?
Még egyszer nagy gratula a pocaklakókhoz! Már tuti minden rendben lesz! :-)

Részvétem Ági. Az allergia elég szar dolog. Nekem egyszer egy krémtől kétszer akkorára puffadt a fejem és úgy néztem ki, mint egy kínai. Látni nem láttam semmit. És lassan múlt el, de elmúlt. Úgyhogy kitartás, egyszer csak vége lesz a viszketéseknek. Az edzéseket jól teszed, meglátod, egyszer csak nem is lesz ciszta! Vagy kipukkad vagy felszívódik. :-)

KépKép
melba

Kata hogy vagy? Megy a sok pozitív energia feléd! Remélem, érzed! :-)

KépKép
melba

Duddu nagy baj, ha azt mondom, hogy inkább nem akarok vakarózni ma már??? Kép

Köszi Melba. A hétvégén nálunk is busójárás volt, még csoda, hogy a párom ilyedtében nem szaladt ki a világból!!

Ági28

Stellus és papa és fiúkKépKépKépKépKépKépKépKépKép csak most olvasom, hogy elsején megszülettek a bébikék!!!! SOk örömet kívánok velük, jó babázást!
anna
ROxiKépKép mi van????????????

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Hali
Mennyit kell fizetni a sperma vizsgálatért?
Madaran (Anna)
Hogy vagy? Mikor indulsz megint? Maradsz a dokidnál?
Wish
Gratulálok az esküvőhöz! Úgye raksz majd fel képeket?!Kép
Stellaapa
Már nagyon várom a képeket. Nagyon ügyesek a fiúk. Kép
Zizzy
Milyen volt a szondázás? Majd nekem is lesz ilyen, elég rendesen rettegek tőle.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ha már összeszedtem, gondoltam felrakom: Kép

Kép

Ha valakit kihagytam, aki már írta, attól bocsi!

Wish!
Hogy csinálod, hogy átlátszó lesz?
Vendég

WishKép, ez a Nobel-éremKépKépKép! Csúcs vagy, neked mindenre van figyelmed és energiád!
Köszi csajszik a bókokat.
MelbaKép, igen a képet a babaszoba falára én csináltam, illetve anyuval ketten. Vettünk dekorgumit a kreatív boltban, és abból varázsoltuk össze. Óriási munka volt, egy hétig csináltuk, lévén nem tudunk rajzolni. Andriska minden nap úgy bámul rá, mintha most látná először. Megérte vele ennyit fáradozni, mindig mutogatnom kell neki, melyik micsoda, nagyon érdekli. Odaérintem a kezét, hogy érezze az anyagot, de ez veszélyes, mert mindig le akarja szedni.
Megyek is babókához, tegnap és ma olyan nyűgös, nagyon megérzi a frontokat. Ha tüsszentettem, már elsírta magát. Megijedt, érzékenyebb az ingerekre. EnigmaKép, DiaKép, GigiKép, ti nem tapasztaltátok ezt a napokban?

Jó éjt, sok puszi!
szani

Köszi a féléves köszöntést mindenkinek!!!!KépKép, aranyosak vagytok.
TimiKép, SzaniKép! Eszünk már szilárdat. Kóstoltak már sokmindent: banán, alma, barack - ezt ált. így vegyesen eszik tízóraira, de ettek már sütőtököt és körtét is. Még bőszen próbálok nekik tejet adni, de már sajna nincs annyi mint pár hónapja, ezért 6-7 körül, az esti szopi előtt kapnak pépet ők is. Ez a sinlac, ami abszolút tej és szójamentes. Igazából én még nem merek nekik semmi ilyesmit adni - még citrusfélét sem, nem vagyok valami bátorKép Most néztem, hogy 6 hótól milyen bébiételek vannak, háát...
SzanikámKép az én Zsomborom nagyon érzékeny kispasi. Sokszor megijed, sír, vagy csak görbül a szája, annyira édes ilyenkor. Sokkal inkább mint a huga. Tegnap kanalazás közben a Panci már feszengett, rosszalkodott erre én elkezdtem neki hülyéskedni és sikongatni - ami hihetetlenül tetszett neki, mert ő is így szokott sikítozni, na erre az egyik bébi hangosan kacag, a másik sírKépKép Olyan cukik. Szani, foga van már?? Biztos készülődik, ezért is lehet nyűgösebb. Gyönyörű a szobátok, és Andriska is csodaszép, hatalmas baba már!!!! Mozgásilag: a Pancinál már lehet, hogy lejebb rakjuk az ágyat, mert szerintem lassan felül, hihetetlen dolgokat művel. A maga módján Zsombi is tök ügyes, csak a Panna mellett kevésbé látványosKép
DudduKép várom a leveled. A ház ötlet tök jó, bevallom mikor írtad, hogy 4. emelet, no lift, két szint, akkor belegondoltam, hogy az így nagyon gáz. Végig töprengtem, hogy lehetne megoldani. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindent meg lehet oldani. Majd tapasztalod!!!Kép Fiú, lány??? Fantasztikus lenne! így teljesüljön minden kívánságod!!
RoxiKép Nagyon örülök, hogy most negatív!(Kép) De hidd el, lesz ez még pozitív is!!! Tuti!!!!
MelbaKép Örülök, hogy jobban vagy! Így utólag rájöttem, hogy nekem ugyanez volt a pezsgőtablettával, gyorsan abba is hagytam. Viszon én 4x2 magne B-t szedtem és semmi bajom nem volt soha. Nem lehet tudni....
GigiKép Jobban vagy? Brigádvezető?

sok puszi
enigma

TimiKép Még a kanalazáshoz akartam neked írni, mert kérdezted, hogy megy... hát a Panci ügyesebb. Õ szépen nyitja a száját, nyel, a Zsombi meg még a szopis technikával lefetyeli a kanálból. Annyira édes. De gondolm egyszer megtanuljaKép

Stellapa!!!Kép Annyit gondolok rátok. Remélem Stellus javulgat, gyógyulgat, napról napra könnyebb az élet - a csaszi után. Örülök a tejcinek, nem lesz gond. Várjuk a képeket nagyon!! Puszi
enigma

Tegnap délben már együtt volt a család: Otthon!
Szüleink jöttek is látogatóba,s ha már nálunk voltak,felügyeltek Stellára és a fiúkra,amíg elintéztem 1-2 dolgot.
Stellával amúgy minden ok!
Májfunkció rendben,szépen gyógyul a bibi,egyre több a tejcsi!
Stella egyébként nagyon ügyes,el is lestem tőle néhány fogást,sőt.....már tisztába is tettem és fel is öltöztettem a tökösöket!
Az éjszakánk nem volt egyszerű,de megoldottuk.
Most pedig jöjjenek a képek.....
stellapa

<!--attachment: 1-402139.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*148.3**1%2ebmp --><center><pre>
Kép
1.bmp (148.3 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
stella9

Kép

Kép
stella9

Olivér:
Kép

Kép
stella9

Botond:
Kép

Kép
stella9

Sziasztok!
Melba, pozitív energiák remélem hatnak!!! :-)
Nem nagyon írtam hogy vagyok, mert az igazság az, hogy szinte minden nap mást produkál a hasam, minden nap van vmi történés.
Hol itt fáj, hol ott, hol szúr, hol nyom, tehát tünet van dögivel. :-) Tegnap éppen puffadt...
Ami számomra nagy öröm, hogy nem jártam úgy, mint múltkor, hogy tr. után egy héttel megjött. Ami nekem most nagy megkönnyebbülést hozott, akkor is ha ettől még semmi nem biztos.
Nagyon sokat pihenek, főleg mikor fájdogál, ijedtemben lefekszem. :-) Háromszor már voltam lent sétálni, ma is megyünk apával és Virággal. Kis drágám, mindig húz előre a pórázon. Tegnap egy csendes utcában elengedtük, hát olyan boldogan futkározott!
Hát így vagyok. Egyébként a mai a 30. ciklusnap és a tr. utáni 9. nap.
Puszilok mindenkit!
Kata

Kép
szkatácska

Stellapapa édesek a fiúk!! Kép

Kata vigyázz nagyon magadra, és így tovább pihizz sokat.

Ági28

Stella Kép
GYÖNYÖRÛEK!!!! És már otthon is vagytok! Nagyon boldog babázást kívánok Nektek, sok tejcsit és nyugis éjszkákat! KépKép
hajnesz

Ja bocsi éa Stellamama!! Kép

Ági28

StellApa és StellAnya!
Nagyon szépek vagytok! Kép Olyan egyformák a fiúk! Pedig kétpetéjűek, ugye? És látszik rajtuk, hogy jó kezekben vannak, kicsattannak az egészségtől!
Csak ilyen ügyesen tovább!! Nyugodt éjszakákat kívánok!

Szani!
Nagyon cuki a szoba fala! Remélem, nekem is lesz időm ilyesmire... Kép

Kata!
Gondolj arra, hogy minden nappal eggyel kevesebb van hátra. Erős csajszi vagy, ki fogod bírni! Kép
Drukk-drukk-drukk!!!

Enigma!
Bizony megoldható lenne a jelenlegi lakásban is, mert marha nagy és jó elrendezésű, de Sanyi rábeszélt, hogy jobb most túllenni ezen a lépésen. Most van két jelölt ház is, csak nem merjük beleélni magunkat, előbb megmutatjuk építész haveroknak is. Kép
Megy az a mail is hamarosan, csak lenne néhány nyugodt percem otthon... azaz van, de azt alvással töltöm. Kép Kép

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Stella babyk, szopizzatok csak szopizzatok! Nőjetek "még" nagyobbra, ne kíméljétek anyuci és apuci izmait! :o)
Nagyon várjuk már a fényképeket!!!

Wish, kérlek rakj fel táblicskut ha lehet

Ági, én is tornázom, de nem otthon, még mindig lejárok egy fittttnessterembe. Meddig lehet szerintetek? Beültetésig végig?

Nagyon megnyugtattatok, hogy a méhfeltárással túlvagyok a fájdalmas dolgokon! Azt hittem azt a fájdalmat kell majd átélni a leszívás és visszaültetésnél is csak sokkal sokkal hosszabban.

Capuccino, neked inszemed volt?

Roxal, hogy vagy?

Seszi????? Nagyon kíváncsian várom a jóhíreket!
zizzy

Zizzy én 10 percet hasazom csak, de ezt is érzem. Többet nem is bírnék, mert ez a kiütéses balhé eléggé kimerített. Sajnos nem tudom, hogy meddíg tornázhatsz, én amióta komolyan gondolom a babát, azóta nem tornázom, ami meg is látszik a lufi testemen!! Kép Mert sajnos ismerem magam, és ha elmennék tornázni, túlhajtanám magam.

KAGYLÓ! Nem láttam, hogy kaptál volna választ, de nekünk 10 ezer volt a spermavizsgálat.

Ági28

Zizzy
Nekem ICSI volt.Máj.végén,jún.elején lesz a következő.A leszívásnál kértem altatást ,mert ugrál a vérnyomásom és izgulós vagyok :-),a beültetésnél nem éreztem semmit .A végén Dévai doki adott 2 puszit(valószínű ez a szokás),mert két babát kértem :-)(3at ültetett be,de nem tapadtak meg,pedig sokat beszéltünk hozzájuk :-)

Stelláéknak sok boldogságot az egész családnak.Nagyon szépek a fiúcskák.
capuccino

Tegnapi üzenetem látom egy kicsit késve töltődött... nem értem, Mindig rosszalkodik ez a rendszer

Szóval Kedves Stelláék,köszi a képeket! Gyönyörűek vagytok!!!!! és milyen boldog kiegyensúlyozottak!

Dudu és Szkatácska, köszi a kérdést, mamikám jól van (már amennyire lehet az ő korában egy peacemakerrell a szívében) de beszédes, kedves, eleven, és nagyon akar élni!!!
Olyan sok erőt merítek Tőle! Csak az a baj, hogy majdnem 200km választ el bennünket és már 1 hete csak a szüleimmel kommunikálok telefonon. Remélem hétvégén hazajutunk és személyesen is meglátogathatom

Ma kaptam az első 2szurit! Hihetetlen hogy túl vagyok rajta és nem is volt semmi gond. (Én minden szúrásnál, vérvételnél eddig elájultam) ..háááát most lesz időm bőven megszokni Kép
Lányok, Ti hogy intéztétek ezeket az injekciókat? Tudom, sokan magatoknak adjátok be, de hogyan? Valaki megmutatta, megtanította? Én kicsit megszeppentem, amikor Dévisz felírta a recepteket és semmit nem mondott mit hogyan intézzek. Szerintem azért kicsit jobban felkészíthetne hogy egyáltalán mire számítsak. Ha titeket nem olvasnálak, azt sem tudtam volna, hogy lesznek szurik, mindennapi macerák és hogy egyáltalán hogyan zajlik ez a lombikosdi !!! Nektek ez hogy volt?
Még szerencse, hogy egy ismerős felajánlott egy segítséget és így minden reggel bemehetek a kórházba, hogy beadják. Ha bátrabb leszek, akkor megtanuljuk.
Bár nekem ez is fáj Kép(((((( Én vagyok ennyire nyafka? Sokan azt írtátok, hogy nem is érzi, hát nekem elég gáz
Nem baj, értetek Babócák mindent !!!! Kép Kép Kép

Dudu, guru néni elérhetőségét kérlek ide küldjed: mizzy@citromail.hu Előre is köszi!
Hova szeretnétek költözni? Merre nézelődtök házikókat?

Szkatácska, hogy vagy? Ilyenkor nem is kell menni Déviszhez, sem uh?
Nem is teszteltél? Hogy bírod ki?
Kagyló, spermavizsg. 10.000ft és minden nap vannak, de H-K egész nap de nem kell bejelentkezni( hétfőn meg tudom kérdezni)

Tali, köszi a meghívást, elvileg Nekem bármikor jó Kép úgyhogy szívesen Megismerkedek én is Veletek!!!!

Enigma Panci-Zsombibaby! Sok boldog féléves szülinapot!
zizzy

Na én is jól eltüntemKép

Stella,
nagyon szépek a fiúk és rettentő szerencsések is, hogy ilyen jól válsztottak magiknak családot, meg "tejcsárdát"Kép. Remélem minden ok. és lassan aludni is hagynak titeket néhaKép

Ági,
Vanda irta neked, hogy nekem is volt cisztám, de ez nem igy van, nekem miómám van, és a mellett lettem terhes. De szerintem se kell izgulnod, még ha ott is marad azt hiszem a Dévai tud adni valami injekciót amitől elmúlik. Azért a tornázás nagyon hasznos.

Kata,
fú azért én rettenetesen örülök, hogy nem úgy alakul mint a multkori, az elég rémisztő volt. Hiszem, hogy ez most jót jelent, nemsokára tesztelhetsz, mikor tervezed?

Enigma,
Milyen nagyok már a bébik. Hát igy van ez a lányokkal. Nekem egy öcsém van, de csak egy év van köztünk, és anyukám mindig mondja, hogy én mennyivel mozgékonyabb voltam és mindent hamarabb csináltam. Beszélni is Panna fog elkezdeni először, aztán le se tudjátok majd állitaniKép

Melba,
végre vége a fosizásnakKép Én is 3*2 MagneB6-ot szedtem a hematóma miatt, de nekem nem okozott ilyen gondotKép UH-ra mikor mész legközelebb?

Réka,
Szóval belevágtok a házvásárlásba! Tuti nagyon jó lesz, annyira más dolog kertesházban élni, meg pláne a gyerekeknek felnőni, biztos nagyon fogod élvezni. Na akkor milyen kutyátok lesz?Kép
A 4D-s UH szuper jól hangzik, azt hiszem mi is elmegyünk úgy a 13. hét táján. Ez melyik intézmény is amiben te voltál?

Roxal,
örülök, hogy végül minden jól alakult. Nem lehet, hogy csak valami kissebb méhszájseb kezdett el vérezgetni, végülis annyit kaparásznak bennünk. Ti hogy álltok a házzal?

Na rólunk , bár már igy is jó hosszú vagyok.
Szerdán voltunk Dévai-papánál. Nagyon-nagyon édes volt, minden rendben van, hematóma felszivódott, tündérbabánk szép és jó nagy (37-es volta CRL-je), úgyhogy jővőhét kedd reggelre megbeszéltük a tarkóredő mérést. (Terhesgondozós UH-ra majd csak 26-án megyek.)
Mivel idén már 35 éves leszek megegyeztünk, hogy megcsináltatjuk a 4markeres Down-szűrést, az első vérvételre is majd kedd du.-án megyek.
Ma voltam a körzetinél táppénzes papirért, ő is tök aranyos volt. Mikor megkérdeztem, hogy mikor mehetek vissza dolgozni, vigyorogva közölte, hogy 3 és fél év múlva. Sem ő, sem Dévai nem nagyon akarja, hogy napi 70-80 km autózzak a munkahelyemre. Az utazást Dévai egyelőre tiltja, úgyhogy valószinű, hogy a májusi talit ki kell hagynunkKép

Mindenkit puszilok.

KépKép
inari

Ági28
Sajnos elég nehezen kapok választ, ezért türelmesen várok.Köszönöm
Zizzy
Köszi, de nem szükséges.Tudom, hogy mettől meddig lehet menni. Csak azt nem tudtam mennyi lesz.
Stellaapa és Stellamama
Álom szépek!!!! Olyan picikék, és nagyon egyformák!!KépKép

kagyló

Halló GYerekek!
Yorki kiskutyák keresek 30-40.000Ft árban, júniusi elvitellel!
Ez most komoly, kérlek, hogy ha tudtok segítsetek!
Köszi Farkasok J

Kép
farkasok

Judit,

Itt biztos találsz, vagy nézd meg A kutya újság friss számában.

http://www.kutyaapro.hu/show.php?id=122

KépKép
inari

Farkasok!! Remélem találsz ennyiért Yorkit. Mert sajnos 60 felett van az áruk, mi is csak nagy szerencsével tudtunk 50 ezerért venni egy yorkipofát. Tündéri fej ám, csak sajna nem szobatiszta, de szerintem nem is lesz már az. Vegyetek kislányt, és akkor majd csináltatunk velük kis yorkikat!! Kép

Inari tudom, hogy van rá gyogyó, de mondta a Dévisz, hogy azért nem nagyon akar adni, mert az pont az ellenkező hatást fejti ki, mint az eddigi gyogyók. De én tudom, hogy hó végére nyoma sem lesz a foltimnak!!

Ági28

SziasztokKép

Stella családKép
Nagyon édesek és ducik a bébik!! Rég láttam már ilyen pici OlivértKépKépKép Botond is nagyon helyes. Év végre láttuk már Stellát is, nem csak a hatalmas pocakjátKép

Mindenkinek sok puszi! Most megyek gyorsba kertészkedem egy picit.

U.I: Kata megy a drukk ezerrel!!!! Nyomassál reggelire egy kis csülköt, hátha elmúlik a hasfájásodKépKép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Úgy örülök Neked Inari! Már kezdtem aggódni, hogy oly sokáig nem jelentkezel. Ezek igazán jó hírek.
Én a kezdetek óta nem dolgozom, de egyáltalán nem bánom. Nekem is egy csomót kéne utaznom és közben meg állandóan rosszul vagyok és gőzöm nincs róla, mit egyek. Ne bánd a munkát, megvár az és legalább egy nyugodt kisbabád lesz utána. :-)
Hát én is örülök, hogy megszabadultam az éjszakai és reggeli kínjaimtól. :-) Remélem, babucinak nem ártott.
Déviszhez majd csak 2 hét múlva megyek sajna, így beiktattam egy 4d-s uh-ot is, holnap megyünk a Praxisba 1-re. Jaj, már alig várom! Bár valószínűleg pocaklakóval minden rendben, mert még mindig elég ramatyul érzem magam elég gyakran.

Stellanya és Stellapa! Hát a fiúk egyszerűen gyönyörűek! Nem lehet levenni a szemeket róluk! És szerintem nem is kicsik. Ikreknek meg főleg nem. Szóval nagy-nagy gratula!!!

Szani, igazán nagyon ügyesek voltatok az anyuddal! Bocsi, de szeretném ellopni az ötletet. Én is nagyon szeretném elbűvölni a kisbabámat! Remélem, nem haragszol!

Enigma, nagyon jó érzés lehet látni a két picur együttes fejlődését. Amúgy is mindig különbözik két tesó egymástól, de a fiúk és a lányok is mindig különbözőek. Gondolom ez bőven kárpótol az ikres többletmunkáért. Élvezd ki, mert olyan hamar felnőnek! Az unokahúgaim is most születtek, aztán már olyan nagyok!

Örülök Kata, hogy minden rendben alakul. A vérzésed meg most úgyis legalább egy évet csúszik! :-)

Zizzy, akkor most Neked is mennek a drukkok, nemcsak Katának! És a szurikhoz meg külön erőt kívánok, én is irtózom tőlük!

Nem tudtok Somersetről valamit?

Puszi mindenkinek!

KépKép
melba

Drága StellaKép Gyönyörűek a kisfiaid!!!!! Álomszépek, még egyszer millió gratula és puszi. Stellapának meg külön köszönet a képekért!!! Az első éjszaka nálunk is horror voltKép

RékaKép Azért mondtam, hogy nehéz lenne, mert ha nincs lift hordozóban kellene fel, le vinni a babákat. És az nem egyszerű. Én a liftig alig bírtam el őket amíg a régi kocsink volt. De mostmár az előszobáig tudom tolni. Hol néztek házat?

MelbaKép Bizony, nagyon nőnek, hihetetlen. De nekem nem annyira feltűnő persze. Farkaslányt kérdezem mindig, hogy mondja el mit változtak.

InariKép Örülök, hogy minden OK. Magamra ismerek benned, én is így óvtam magamKép

ZizzyKép Én majdnem mindet beadattam, csak a Cetrotide-ot adtuk be otthon. Persze, nem kellemes, nekem nagyon csípett a Gonal, de kibírtuk, muszáj! De az semmi ahhoz képest amit a csajok csinálnak! A végére belejössz, hidd el!

KataKép Giga drukkok!!!

AndikámKép Mizu van?
enigma

Na mi van! Mindenki a szavazó helyek előtt fekszik, hogy első legyen?

Ma megint eggyel többen lettünk, Kaális topik, jövő héten pedig még eggyel! Kell ennél több és jobb?

Pixx-Zuxx gyerekeket pénteken lemeóztuk igaz csak egy röpke látogatásra készültünk, de hát nem könnyű eljönni tőlük, mert a kölykök bámulatosak! Panna olyan síkításokat tud, hogy betojnátok a csajon! Zsomborunk Krisztián kérdezgetése után jelezte, hogy matematikusnak készül, hát még be jöhet a dolog, mert a kifutójukban -járóka- hosszú percekig elvan egy sima csörgővel, amit nem rág hanem szimplán szemrevételez, a Kis Rubik! Kaptunk fürdetést is! Igazi ember hajukat leengedve hordják, mozgásuk pedig eszméletlen, kutyapóz figurájuk irigylésre méltó. Hihetetlen, hogy már félévesek! Zsombor kiköpött apja csak szőkés-barnás hajjal, most jelzem, hogy lakat alá kell lányainkat helyezni egy pár év múlva, Panna egy nagy gézengúz, és tiszta Enigma. Estére mindeketten kiütötték magukat, vasárnap mennek ők is szavazni, remélem kakilnak egy jót a szavazóhelységben és szerencsét hoznak a következő 4 évre!

Kedves Andriska,
Fél éves szülinapodra mit is kívánhatnánk! Jó egészséget, banyamentes időszakot, apadást a Dunán, sok finom tejcsit, apa és anya sok szeretetét. Szilikém-köszönjük, hogy legény volták értünk a gáton! Ha odaköltözünk mi is megyünk majd!

Inari,
Köszi a tippet továbbítom a keresőnek sajnos nekünk a bérházba nem lesz kutyánk, mert akkor tutira nem mennék soha dolgozni. Jó hogy szépen fejlődtök, akkor most van időd pihenni és mindennel időre elkészülni!Pocó látszik?

Melba,
Én melba mellett párizsi kocka lennék leginkább! Jó hogy már nem megy a hasad, és akkor talán most egy kicsit hízni fogsz! Pocód látszik már?

Duddukám,
Terhesség-kocsi-ház! Õrülten jól alakul az évetek! Remélem azért már nem nagyon vezetgetsz!Milyen elvárások vannak a házzal kapcsolatosan?

Wish,
Te már nászutazol?

KAta,
Hajrá! Virdzsini? Ati? Virdzsini?

Hajnesz!
Írjál már ide is valamit!

Puszi FArkasok J

Kép
farkasok

Stella-család!

Tündériek a fiúk, ügyesek vagytok, hogy mindent olyan jól megtudtok oldani. Stellaapa, te egy főnyeremény lehetsz az asszonynak! (Miért emlegetek mindig nyereményt veled kapcsolatban? Hmmm... Kép)

Inari! Légyszi-légyszi ne haragudj, hogy lecisztáztam a miómádat. Kép
Ha mindenki lebeszél az autózásról akkor inkább ne tedd.

Réka! Nem jön még a lombik, hisz gyakorlatilag még csak egy inszem volt. Csak Dévisz így mondta, hogy a "közelítünk a lombik felé". Ezt a gyógyszerekre és szurikra értette.
Merrefelé nézegettek házakat? Csak kertest akartok, vagy akár első emeleti lakás is szóba jöhet?

Kata! Még mindig drukkolok, minden rendben lesz.

Én tegnap voltam UH-n, mindkét oldalban sok 10-es és 8-as van, de hát ez máskor is így volt. Csak később összementek. Remélem most nem, kiváncsi leszek hétfőn mi lesz. Mindig azt kérdezi, hogy mit csináljak magával?

Puszi mindenkinek!
vanda978

Vanda drágaKép Mondd neki, hogy ne veled, hanem neked csináljon bébit!!!
Hajrá tüszik, hízzatok nagyra!!!

JuditkámKép Köszi a hírmorzsákat rólunk!!!
enigma

Wish
Van még hely a táblázatban?Kép

kagyló

Sziasztok csajok!! Szorgalmasan csinálom a felüléseket, remélem hatásosak!! Ajánlom nekik, mert májusban jó lenne, ha meglenne a következő inszem! A pöttyeim szerencsésen elmúltak, már nem viszketek, és már szurit sem kapok. Csak nem merek enni tojást, meg olajos magot nem merek enni. kb 17 napot kell várni, hogy megint megjöjjön, amit alíg várok!! Remélem elrohan ez a 3 hét.

Ági28

Sziasztok!

Csak nálam nem frissít a babanet, vagy tényleg (majdnem) mindenki távol volt a hétvégén?!
Na persze, szép idő volt, gondolom, mindenki kint volt a szabadban! Mi is tettünk egy-két sétát Virággal, de többre nem vállalkoztunk.

Az izgalmam kezd a tetőfokára hágni. 33. ciklusnap, vérzés sehol, nagyon kezdek bizakodni, bár tudom, hogy a vérzés elmaradása még nem jelent semmit. Nagyon szeretném már tudni hogy mi van, de bevallom, fosika vagyok ahhoz, hogy teszteljek. Struccpolitika ide vagy oda, még várok... :-)

Puszilok mindenkit, remélem hamarosan előkerültök!

Kép
szkatácska

Csajok!Kép

Köszönjük mindenkinek a sok-sok dícséretet!
Igyekszünk meghálálni - a skacok nevében is - újabb képekkel,de erre még picit várni kell,mert jelenleg rengeteg a dolgunk!
Gyorsan el is köszönök azzal,hogy amint lehet újra jelentkezünk!

Vanda!Kép

Jól esett amit írtál,de erről a kérdésről inkább a feleségemet kellene megkérdezned.....Kép
stellapa

lányok
Volt már valakinek a férje andrológusnál? Mit csinál, milyen vizsgálatokat?

kagyló

Kagyló az én párom volt, de szegény nem nagyon mesélte el. De annyit megtudtam, hogy megnézték a herék alakját, meg a prosztatáját, tehát fizikai vizsgálat is volt neki.

Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?