A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi! Ma úgy látszik csak kergetjük egymást Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Május végére már nincs szabad hely a KolpingbanKép Mikor kellett volna foglalnom, januárban???
Szerintetek a junius már tulzsufolt??

Barbi,
én azért nem válaszoltam a gátmasszázsra, mert én sem voltam benne biztos anno, hogy jol csinálom eKép

KépKép
fibi

Barbi,
hivnálak vissza, de nem veszed felKép
Délelött Budán voltunk, megnéztük Köérberek részeit, most meg vevöjelölt volt nálunk.

KépKép
fibi

Zuz,
hidd el, hogy nagyon szeretnék menni, agyalok is ezerrel! A kedvedért majd hévezünk meg metrozunk meg buszozunk...Kép

Deni,
mai mél megjött, kösziKép multkori eltünt akkor valaholKép

Recca,
igen, ez most megérkezettKép csak ma még nem volt idöm válaszolni, mert most jöttünk haza, és láttam a villamosodatKép Az a Laska utca nagyon gáz, lepukkant vikend hazak, és szemét mindenütt... Viszont az Alabástrom utcában találtunk egy nagyon aranyos felujitott házikotKép

Zanza,
nem angol ügyben akkor?

KépKép
fibi

És utközben megálltunk a Lurdyban kajálni, és megnéztük az ottani játszoházat, és csupa nagyobb gyerek futkározott bent, és bömbölt a zene... nekem nem volt szimpi.

KépKép
fibi

INDI ÉS DOMINO, WELCOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKépKépKépKép

legyetek nagyon boldogok!!!!!!!!!!!!!!!!

április 7-ről szóljon az ének...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Hatalmas nagy gratula Indinek és a pici (?) Dominónak! Kép Kép

De ha előre tudták,hogy császár, akkor miért ilyen késői órán csinálták a műtétet?

Zsanci! Pont most jöttünk a Szobor parkból, ahol a pénztárnál ilyen jellegű dalok szóltak egy ezer éves rádióra hasonlító dobozból Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
mi van ott a szoborparknál? ma elhaladtunk mellette...

KépKép
fibi

Hu, de aktiv itt ma mindenkiKép

Na, L "házimozizni" meg borozniKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Tényleg nagy a pörgésKép

Fibi! KösziKép Tudom, hogy nagyon messze laktokKép (de már nem sokáigKép), de olyan jó lenne találkozni!!!

Barbi! Mekkora pocakod van! Most már elhiszem, hogy csak pár hétKép A gátmasszázsról még annyit, hogy azért csináld, ahogy eddig, ártani nem árt!!! Manóka csinálta szorgalmasan, meg is lett az eredménye, nem vágtak!!!, csak ő mostanában ritkán vanKép

Indi! Először pihenj, aztán babázz!!!!Kép Remélem, hamar kipihenik a műtétet, és utána csak egymásra koncentrálhatnak!!!KépKépKép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi ma kerti partiztunk, annyit ettem, hogy hányingerem vanKép Bazsó nagyon jól érezte magát, jót aludt a friss levegőn!

Éééééééééééééééés, befejeztem az ablakpucolást, jöhetnek a locsolókKép De remélem, nem jönnek!!!!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Gratula Indinek és a nagyfiának! Jó volt ezt olvasni, hogy végül olyan dokinál szült, aki szimpi volt és odafigyeltek rá! Kép

Barbi: Te elloptad a kutyusomat egy fénykép erejéig? Mert most itt alszik, és nem is vagyunk olyan messze egymástól Kép
Te kérdezted a kutyát? Ha egy a vérmérsékletük a miénkkel, akkor a legjobb segítséged lesz. A mi kutyánk most épp kapaszkodó-felállássegítő státuszban van. Majd lefényképezem őket, ha hazajöttünk Kép

Holnap reggel megyek Vvel "szabira" anyumhoz, mindenkinek jó húsvétolást! Húsvét hétfőn jövünk haza.

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Ja, Votiv, az mas. Apat mar nagyon rugdosom, ugyhogy vegre olvasgatja az utonevkonyvet, de meg csak E-nel tart...

Tenyleg Barbi, most te jossz Kép nem izgulsz? en csak utanad jovok, de en mar kezdek Kép tegnap voltam doktorneni es mostmar hetente jarhatok es ugy lattam az UHn, hogy az eros kislanyom arca ugyanolyan szep, mint az eros nagylanyome volt ilyenidotajt odabenn, ugyhogy mostmar el tudom kepzelni... ugyanolyan lesz Kép nehez dolga lesz Nyuszinak Kép nekunk apaval meg extranehez Kép Kép

ja, es ma voltunk vendegsegben es Nyuszi akkora lendulettel olelt at egy haromeves sracot, hogy magara rantotta, ahogy hanyatt vagodott es nagyot koppant a feje a foldon... kezdhetek aggodni a lanyaim miatt, ajaj... Kép

jaja, es barkivel elcserelem a macskam egy kutyara, de komolyan. ma rondan megkarmolta a csajt, pont a szeme mellett, illetve nem biztos, hogy o volt, mert az esemenyt nem lattuk, de a vegeredmeny alapjan nagyon ugy tunik Kép persze a csaj szekalja allandoan, de ez akkor sem mentseg az emlosnek most...

jajaja, es Bogarka, mar javaban dul nalunk a dackorszak, tokeletesen es allandoan mondja a NEMet! es mindig ugy is gondolja! Kép es jol latom, hogy ha otodiken meg egyben vagyunk, akkor mehetunk kertipartira? Kép
moose

Juc, Denizsa köszi! Bakker, totál beszerveztem aznapra magamat.Kép És egyedül még nem engedem el a lányt.Kép
De kezdésre odamegyünk, aztán rohanunk is tovább, de legalább a M+T-ket kiszorom.Kép

Fibi, nem angol ügybenKép

Hűha, micsoda programok, csak lesem.Kép Nekünk ma sikerült lányt lepasszolni nagymamának, így punnyadtunk egy keveset.Kép

Barbi, nagyon szép pocak! Jóképű ebetek van.Kép

Szerintem már Indi babázik.Kép
zanza

Zuz! Köszi még 1x. Csinálom, csinálom, aztán remélem én is megúszom. Kép

Oxy! Hát ez nagyon édes! Meghatódtam. Gondoltam, hogy segítség lesz, de hogy ekkora... A tietek fiú vagy lány? Egyszer majd összehozhatnánk őket Kép

Moose! Szerintem dögös a lányod viselkedése Kép
Izgulni nem izgulok, inkább kiváncsi érdeklődéssel várom az ismeretlen élményt, s nagy örömmel a csajszit Kép

gödibarbi

Zanza! köszi Kép

gödibarbi

Barbi, gátmaszból csak egyre emléxem: U alakban, fokozatosan tágítva... de nekem a végére jól elment tőle a kedvem, túl fárasztó volt. Málnalevél-teát iszol?

és 6 körül megint beszéltem Indivel, már nála volt Dominó, és panaszkodott, hogy őt meg se kérdezték csak dugig töltötték a picikét cukrosteával, azt bukta visszaKép

Moose, izgi nálatok az élet!

Isti ma megint tanult egy szót, a labdára mondja, hogy DDA! Kép imádom őtKép ma olyan szar napom volt, hogy ihaj, négy cikket adtam le zárásig, az a gyam zsongott és enni se volt időm, és mikor idejött hozzám, és odabújt a lábamhoz, minden bajom elmúltKép annyira tele van szeretettel, hogy nem lehet mellette nem feltöltödni!Kép

Juc, remélem ma Bíborka kiesik. ugyan nincs vele bajom de már meghaladta őt a színvonal. és Caramel még mindig hátborzongatóan jól énekelKép

votiv 8)
votiv

Megasztár:
A párbaj a kedvenc számom volt és nem tetszettKépKár volt ezért a számért.
Bíborka haza!

Juc
20170114224602

Gátmasszás:erről Neet jut az eszembe,mert együtt voltunk előadáson.Ugye?!KépJól emlékszem?Veled szorítottuk össze a lábunkat?

Votiv!

IGEN!

Juc
20170114224602

Igy vegre jovo hettol ismet lehet majd hallani a zsurit Kép en biztosan kivagtam volna azt a sok idiota, egyfolytaban visitozo fegyelmezetlen tizennegyevest... nem is tudom, melyik a rosszabb, ha onkivuleti allapotban visitoznak vagy ha bedobaljak a szinpadra az alsonemujuket...

ooo, ez a gatmasszazs meg rosszabb, mint a malnaleveltea? most akarom elkezdeni...
moose

Sziasztoooook !!!!!!Kép

Csak egy gyors bekukkKép
Itthol vagyok Ukrajnában

Den,
köszi az SMS-t

ISTEN HOZTA DOMINÓTKép

Puszi mindenkinekKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Votív! A Bába válaszol-ban is így írják le. De valahogy olyan bizonytalannak érzem magam... Teát iszom.

Isti! az energiabomba Kép

Szegény Dominó! De legalább már Anyuval van!!! O)

gödibarbi

Moose!

nem tudom,hogy rosszabb-e mert egyiket sem próbáltamKépÉs már nem is fogom!Majd meséld el!Kép
Boszis név nekem bejön,mond meg Nyul apának!
20170114224602

Moose! Nehogy elrettenj!!! Nekem az a gondom, hogy vizuális típus vagyok, s szívesen látnék egy rajzot. Majd legkésőbb jövő héten megnyugtattatom magam a szülésznővel Kép

gödibarbi

Nincs időm visszaolvasniKép, de egy tali alkalmával mindent elmesélek Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc, apa hajthatatlan, egyelore Nyuszinak van egy verzioja, ami mindkettonknek szimpatikus, de meg vegignezzuk a konyvet Kép Visitastol meg nem hallom a zsurit, bedobalastol szerintem hallanam Kép Kép

Barbi Kép majd apaval vegeztetem a piszkosmunkat Kép

Ugye Votiv, hogy milyen kis szuperek es hogy szeretnek? Es nekem egy csomoszor olyan lelkiismeretfurdalasom van, hogy az elobb meg valamiert kiabaltam vele, meg hogy nem jatszom eleget, mert egy csomo fontos dolgom van... pedig micsoda hulyeseg, ugyan mi az, ami fontosabb? semmi!!
moose

huu, hallottatok mar errol? http://www.babakozelben.hu/cikkek/babapelenkanelkul1.htm nekem nagyon tecccikKépKép
de van egy masik, kevesbe "extrem", de nagyon baratsagos "felfedezettem" is: Moltex Öko pelenka. ezt ismeritek? allitolag ujrahasznositott papirbol van, nem feheritett, komposztalhato, stb. Kép ja es egeszen barati az ara is: 35-42ft/dbKép http://www.kekpanda.hu/category.php?bid=FXC002 ill. http://cirrusz.hu/bobita/
majd csekkolom...Kép
na joccakat! es szep almokatKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Moose!

Én málnalevélteára és gátmasszásra gondoltam,nem bedobálástra meg visítozásraKép

Juc
20170114224602

Juc,
lehet azt feledni? Kép

Norka,
én hétfőn könyvtárba viszem a csajt, sose lehet elég korán elkezdeni... Kép

Gödi,
szép pocak, szép kutya.
neet
neet

Neet! köszi Kép

gödibarbi

Jó reggelt!

Indiék jól vannak,este végre mehetett a gyerekágyra.Egész éjjel nála volt Dominó,nem adta a csecsemősöknek,hiába kértékKép
Egész éjjel fent volt és babázott.Õ már elég jól van,csak a hasa fáj egy kicsit.Sajnos teje még semmi,előtej sem.De próbál sokat inni és legalább napközben pihenni.
Mindenkit pusziltat.

petergabi

Sziasztok!

Recca köszi, csütörtökön kaptam egy pelenkafutár szórólapot baba-mama klubban, és itt is van ÖKO pelenka (ugyanaz, mint az általad ajánlott oldalon). www.gportal.hu/bendimaci -n tudtok körbenézni.Kép

Indi nagyon ügyesen csinálja.Kép
zanza

Indinek drukk, hogy legyen mielőbb finom tejcsije Dominónak!! De jó, hogy már vele lehet a pici Kép

Mása Kép De jó, hogy bekukkantottál Kép

Zanza Kép Akkor mi is nagyon igyekszünk kezdésre odaérni, hogy talizhassunk és bővülhessen a családunk a kis szőrös állattal Kép

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Bocs, betolakodom megint, olvasgattam a hireket Indiröl és lattam, amit Recca irt a Moltex pelusrol. Szoval csak azt akartam, hogy nem komposztalhato a zselé miatt, amit beleraknak (ami felszivja a dolgokat). Csak a csomagolasa bomlik le teljesen, a pelus "csak" 70%-ban.
Itt lehet erröl többet olvasni angolul www.moltex.de (worth to know és FAQ).
Csakhogy ne kelljen a komposztaba turkalni utolag Kép, mint nekem Kép

Sára

Kép

Kép
saara

Saara, kosziKép. es amugy bevalt nektek?
az ilyen komposztalhato kitetelt mindig kicsit fenntartassal fogadom, eddig meg nem is mertem kiprobalni a sajat komposztonKép, es akkor lehet, h nem is fogom?Kép ja es latom, az ujrahasznositott papirsag sem igazKép. akkor marad, h feheritetlen cellulozbol van, es h a csomagolasa lebomlik. ja, meg h az ara sem rossz. azert ez is valamiKép

Zanza, kiprobaljatok?Kép

Coolio
recca

ja, es lattatok az uj osanos zacskokat??? vajon attol, h rairtak, tenyleg lebomlik? (bar az nincs rajta, mennyi ido alatt...Kép) v ne legyek mar ilyen...Kép

Coolio
recca

Sajna nekünk nem valt be a Moltex, mindig kifolyik valami Kép közben 100 db-ot rendeltem az egyik pelenkafutartol, kiraly Kép! De ez nem jelent semmi, barataimnak tök bevallt, pedig nekik is kisfütyisük van.
Létezik masik fajta, ami szintén 70%-ben lebomlik, Sensan-nak hivjak, de annak fehéritik a belsejét, a külsö kukoricalisztböl van. Ha érdekel itt lehet ilyet venni www.babyfun.fw.hu, de dragabb, mint a Moltex. Nem tudom megmondani bevallt-e, nincs most a méretünkben...

Auchanos zacsi, jo hir, ha igaz és igenis legyél ilyen Kép!

Sára

Kép

Kép
saara

Saara, aha azt ismeremKép. nekem az a bajom vele, h eleg hamar atazik (nem zseles, ugyebarKép), es ahhoz kepest kicsit dragacskaKép (meg hat gyorsan atazosnak itt van nekunk a moshatoKép)

Coolio
recca

Saara, inkabb mailt irokKép

Coolio
recca

Zanza,
Kép akkor most már áruld elKép Ha itt nem akarod, irj mélt, mert kilyukad az oldalamKép

Zuz,
aranyos vagy, de sajnos nem tudunk menni holnap, mert Bálint még mindig köhög és folyik az orraKépKép Igy nem vihetem gyerköcök közé.

Ma nagyon kiborultam, és komolyan azon gondolkoztam, hogy nem lesz kistesó...

KépKép
fibi

S.O.S. KERDES: Hanytol hanyig van labor a Bartfaiban? Mert holnap reggel kell mennem, de ha csak 9-10 kozott erek oda, akkor meg kiszivjak a verem, ugye? Vagy muszaj korabban menni?

Ja, Juc, pedig aszittem a bedobalasra gondolsz Kép
moose

Moose Kép Nem esküszöm meg rá, de úgy emlékszem, hogy kb 9-ig van az éhgyomros vérvétel, de utána is van, mert tőlem később is vettek vért, azt hiszem délig vannak, úgyhogy sztem megcsinálják a vérszívást.

Fibi Kép Most olvasom, hogy nem jöttök Kép Kép Jaj, most jött mél Tőled, na gyorsan elolvasom...

Kép
Kép
denizsa

Deni,
én sajnálom a legjobbanKép Nagyon szerettem volna menni, hogy találkozzak Veletek...KépKép

Moose,
én mindig kb 11 felé mentem, mert akkor már nem voltak sokan.

KépKép
fibi

Koszi Den, a H recepcioja csak azt tudja, hogy fel nyolctol, de azt mar nem, hogy meddig. Jo, mi?
moose

Cukros teát adtak Dominonak... jaaajKép

KépKép
fibi

Fibi, mostanaban sokkal gyorsabban megy, elozo pocakkal en is csomot vartam, de most csak a cukros buli volt hosszu, tobbi vernyuzas nem.
moose

Cukros vizen es tapszeren meg annyira ne akadjatok ki, mert ha tenyleg nincs meg semmi anyaban, akkor azert nem hagyjak kiszaradni a csecsemot, vilagos?! Ettol meg szuperul fog szopizni, ha vegre lesz mit. Gondolkodjatok mar! szupertrendi szupertermeszetesek... mondjuk teat en sem ertem miert...
moose

Moose jól beszél!Enyím gyerek is kapott cukrosvízet.Nem halt bele.Sőt,nem üvöltött addig amig anyja nem tudott magáról.

Juc
20170114224602

MIRÕL MARADTAM LE!!!!!!!!!!!!! INDI GRATULÁLOK, SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!!!

No, vidékről vissza. Lencsi megtanult pápázni, hétvégén nagyon röhgtem, mert valami népitánc együttes táncikált a tévében, és visszaintegetett nekik.

Votiv!
van még a szejtiből?

Rokica!
Zsuzsi nagyon szép. meg a haja is az (volt) Kép. olyan hosszú volt!!! reméljük mielőbb ilyen hosszú lesz neki, mint volt.
én is emléxem rád, mintha tanár lettél volna régebben, meg titkoltad a cégnél először a terhességet. (meg te is Zsuzsa vagy, nem?) meg éltél Amerikában? Kép hú mennyi minden.

Bogárka!
Doninak Esz. 3. sz-ben, anyának hívod magad? vagy honnan vehette, hogy te anya vagy? Kép (mert a törvényszerű a mami lett volna, Petra után, szabadon)

Votiv!
tök furcsa, hogy nem vitték Indihez a babát. a Szt. Imrében már akkor hozták, mikor még fel se kelhettem, hogy simogassam és puszilgassam meg. így visszagondolva bánom, hogy ennek a csecsemős néninek nem adtam egy kis honoráriumot, mert ő mindig olyan aranyos volt velünk.

és hát cukros tea?? felénk a cukros víz volt a divat. asszem mintha kiselőadást tartottak volna, hogy 3-4 óránként musz cukrosvíz, ha nincs egy csepp tejem sem, mert nagyon lemegy a cukra a babának. aki elzárkózott ettől, annak besárgult a gyerkőce, és ment a fény alá. na, legalábbis ezzel ijesztgettek, és én hittem nekik, főleg, hogy Lencsém dulllván laposra fogyott volna ilyenek nélkül 5 napig, míg végre kipréseltünk egy kis tejet. nosztalgiával emlékszem vissza, mikor először adtak egy üveg cukrosvizet (kb. 40 ml), hogy ezt napközben néha kínáljam neki. mivel marhául üvöltött, ott rögtön megmutatta a nővér, hogyan csináljam. az egészet azonnal beitta, egy cseppet se hagyott.

Barbi!
hasad frankó! kutya nem féltékeny?

Moose!
én most már szóba se fogok veled állni, ha ilyen dúvad tigris karmoknak teszed kis szegény kis ártatlan Nyulat!!! Kép
az éhgyomros vérvétel mintha úgy lenne kiírva, hogy 7:30-tól 9-ig, de egyszer a telefonba azt mondták, hogyha nem éhgyomros, akkor mehetek fél 10-ig

ancsipancsi

Beszéltem Indivel és hallottam Dominó aranyos kis bömbikéjét. Indi felvette az elkámpicsorodott kis babucit, és rögtön megnyugodott. Nagyon klasszul vannak, szegény Dominó kapott branült + bele antibiot a Strepto miatt. most várják, hogy legyen tejcsi.

ancsipancsi

hahó,

INDINEK ÉS DOMINÓNAK HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nem hiszem el hogy ilyen peches vagyok hogy pont erről maradtam leKépKépKépKépszarakodott a netünk péntek óta,hol volt,hol nem volt,mint a mesékben és ha volt akkor is csak 5 percreKépKépKép

hát és nálunk is tombol a dackorszak és nagyon nehezen viselemKépKépKépés csomó buta dolog kering a fejemben....

és húsvétra megyünk ki németországbaKépés elhozzuk a kocsimatKépKépKépKépKépés puntovicsom lesz nekem is,hallod jucKép?és annyira örülök neki mert így végre megint teljesen mobil leszek és tudok menni a talikraKép

és eddig úgy nézett ki hogy nem jó nekem a május 5 de mégis jó,mert lemondták a meetingeket és áttetük előző hétre,szóval mi is tudunk menni a bogárka parkbaKép

ésésés húsvét után hozza a tervező a skiccetKépKépKépKépKépés kezdjük az építkezéstKépés ha mi építkezünk én terhes szoktam lenniKépKépKépKépKép

moose,
április 22 szombat?apa már nem túlórázik(na jó,csak kevesebbet)és hétvégén sem szóval részünkről ok.írjál mailt,én csak azért nem mert az is dilizik és nem megy,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bogárka,
te még adósom vagy egy mailel de eltekintek tőleKépKépKépmert hogy nemsokára tali és akkor beszélgetünk,ugyeKép?és gratulálok doni anyaanyaanyájáhozKépén ettől kaparom a tapétát lassanKép

cupp
gigi
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?