A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babagyártásban 2006 a mi évünk volt, 2007 is ilyen sikeres lesz.

sziasztok!

Már megint vacakolt délután a babanet.KépKépKép

Takidó a Gerda nekem is nagyon tetszik, sőt a Kiara is nagyon szép. Az kimondottan tetszik a KIss előnévhez, de hát a páromnak ezek a nevek nem jönnek be.Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helló Ittvagyok!!
Ki van itt még??Vagy mindenki tv-zik?
Takido!!Megtaláltad az asztrológus csajt??

Kép
bea27

Helló, én még itt vagyok, de közben tv-zek is.
most altattam el a fiamat, ugyhogy mostmár szabad a pálya.KépKép

Bea, van már valami változás?
Rosszullét vagy más terességre utaló jel?KépKép
A piroskát meg ne várd.
Valaki már elkezdhetné igazán babásítani a topicot.KépKépKép

Takidó, Te fel vagy még?
Nálatok sok a beteg gyerek?
Felénk van most nagyon sok, bár ebben az időben nem is csoda.KépKépKép

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nincs terhességre utaló tünetem!!KépSzerintem azért,mert nincs is terhességem!!Na mindegy!!!Kép
Fájdogál a hasam alul,amióta Apa elkapott egy körre MA!!Kép

Kép
bea27

Na megyek,mert az Eric kikéri magának,hogy nemfoglalkozom vele!!Kép
Holnap csinálunk valami programot,de benézek TUTI!!
Addig irogassatok!!
Ja!!Reggel jövök a HÕJELENTÉSSEL!!!!
Drukkoljatok!!
Jó éjt!Puszi!Kép

Kép
bea27

Optimistán állj a dologhoz!KépKépKép
Hátha a hasfájás nem véletlenül van.
Te több műszakban dolgozol?
Eric alszik már, vagy körülötted csintalankodik?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ja közben megjött az üzeneted.
Kívánok nektek holnapi programhoz jó időt.KépKép
Holnap végre az én párom se dolgozik.KépKépKép
Jó éjszakát nektek!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helló Csajok!
Itt vagyok!Ma én vagyok az első??
Képzeljétek ma kb.15precel előbb mértem a hőmet,de TUTI 37.1 volt!!
Valaki aki tudja a kérdésemre a választ,segitsen!!Havi előtt megy le hirtelen a hőmérséklet?Egyébként még mindig érzem a hasam ott lennt!KépNagyon sűrün van "kakilási" ingerem!Ez jelenthet valamit??Igen,én egyik nap 13:00-ra megyek,egyik nap meg 11:00re!Szerda meg szabad!Most kivételesen a gyerekek miatt a hétvégém is!KépJónak néz ki az idő innen benntről!!Ja!!Ma van a 36.napom!Csak úgy halkan megjegyzem!Eric általában 23:00körül alszik el,de otthon sokkal korábban!Itt nálunk fel van "pörögve"!Azthiszem most igy hirtelen ENNYI!!Majd még jövök!

Kép
bea27

Jó reggelt!
Bea: mikor leesik a hőd rá pár órára általában meg is jön a piri. De ezt most miért kérdezted, a tiéd szépen fennt van? A hasfájás is lehet még pozitív jel, főleg ha nem görcs, csak inkább olyan feszítésKép
Plútó: nekem már nem fér bele a görcsölgetés, mert meg is jött. De most legalább alaposan.KépKép
Most legalább elkezdhetem az LH tesztet használni, csak ne lenne ilyen kutya drága.Kép
Puszi mindenkinekKép
Hű.. nem kérdeztem Takidó hogy állsz ma reggel?Kép

Andi
candi

Hali!
Végre előkerültem, de úgy látom már megint majdnem kimaradtam a "buliból". Most is rohanok, de remélem jövő héten tudunk dumcsizni.
A hasfájással kapcsolatban... az egyik ismerősömnek is fájdogál a hasa, főleg esténként...és 7 hetes terhes. Szóval tényleg lehet pozitív jel.
Candi!
bocsi, hogy csak most írok, de nagyon sok a munkám, és az óra átállítás óta nem is tudom jól beosztani az időm. Kérdezted, hogy kivizsgált-e az orvos. Nos, nem igazán. Rákszűrés, nyomkodás...minden rendben...egészséges. 7 rugó hopp a zsebbe. Lehet, hogy orvost kellene váltanom?
Pusszantás!
manófej

Szia Manó: de örülök, hogy jöttél, tartsd be az ígéretet és gyere jövő héten. Hát tényleg lehet hogy egy másik doki kellene. Nekem is lehet, hogy váltanom kell, meglátjuk. Mindenki itthagyott engem , egyedül beszélgetek?
Na jó akkor én is elhúztam a csíkot, hétfőn jövök megint
Mindenkinek pusz és szép hétvégétKép

Andi
candi

Most szállt el a kis regényem ,amit nagy nehezen megfogalmaztam.Néha jól fel tud idegesíteni ez a babanet.Na,megpróbálom mégegyszer.

Candi!
Este buliba voltunk,ugyhogy hajnali fél 3-kor feküdtem le,és 6 órakor van a mérési időm,tehát nem tudom,hogy ez mennyire volt valós érték,ha az akkor meg elég elkeserítő,mert csak 36.6-ot mértem,félig alvó állapotban.(tegnap 36.9 volt)aztán visszaaludtam és 10.30-kor keltem.kiváncsiságból megmértem 36.8-36.9 között valahol.
Talán majd a holnapi(ha kitartok adig)többet elárul.

Bea!
Szerintem negyon biztatoak a kilátásaid.A hőmérőről meg annyit,hogy én is jártam már így,és szerintem minél nagyobb értéket mérsz,annál nagyobbat esik.Ezzel nem kell foglalkozni a lényeg az az érték,amit közvetlen mérés után mutat.

Kis_Plutó!
Nálunk szerencsére nem betegek a gyerekek.De ki tudja mit hoz a jövö hét.Ez az idő tényleg nem normális,vagy megsülsz,vagy megfagysz,köztes állapot nem nagyon van.

KépKép
takido

Sziasztok Lányok!

Most csakírok aztán majd visszaolvasok.
Most jöttem meg a suliból,lefékeztem a gép elött de már megyünk is tovább szülinapozni.
Bele bele olvastam.
Bea
Szorítok!!!Így:Kép
A pisilési inger az jóóóóóóó...A másik oldalt nem tudom,nekem olyan nem voltKép csak a legvégén
Gyerekezek,kutyázok,tanulok,dolgozunk apávalKép,hőmérőzök...
Nem sokára jövök megint és frissitem az adatokat

Szia Manófej!Kép

Van egy táblázatunk kicsit visszább.Kukkold meg.Kellenének az adatid

Mindenkinek további szép napot!Kép

Szamóca
Kép

málna2162

Szia Málna!

Jó,hogy bekukkantottál,és egy kicsit feldobtad a mai napunkat.
És jó szülinapozást!

KépKép
takido

Sziasztok!!
Itt vagyok megint!!Mehjártuk ma már tolnát-Baranyát!Voltunk az Árkádban kicsit nézelődni,vásárolgatni!A Hervisben volt egy nagyon cuki kis adidas cipőcske /bébi!/mellette meg egy plüss állatka 6000Ft volt!!!Meg is vettem volna,de Anyu aztmondta,hogy MÉG NE!!!Kép
Aztán az Adidas boltba ugyanazt láttam szintén 6000Ft-ért,de plüss nélkül!!Kép
Ma nem volt semmi fájásom,szúrkálásom,csak nagyon felvan a hasam fújódva!Ennyik a tünetek!!Ja!És Ericet állandóan cipeltem!KépRemélem kitart a hőm csütörtökig!!Szerintetek mikor teszteljek?Mert VÉLETLEN még van egy itthon!!Na most megyek,megkajálok,aztán kicsit rendbeszedem a lakást,mert úgy néz ki,mint egy csatatér!KépMajd még este jövök!Remélem valaki itt lesz!!Kép

Kép
bea27

Bocs,ha néha elütök egy-két billentyút,de mindig kapkodok az irásban!!Azthiszem,hogy már jól tudok gyorsan irni,pedig..............még gyakorolhatok!!KépElfelejtettem irni Málna,hogy cuki a kutyusod!Kép
Candi!Köszi,hogy IGY szoritassz!!

Kép
bea27

Bea!
én ugy tudom,hogy a felfújódás jót jelent,mármint baba szempontjából.Remélem minél elöbb szükségetek lesz arra az adidas cipőre.
Ja,és vágd ketté a tesztet,ha lehetséges,és akkor kétszer is tesztelhetsz.
Én a helyedben 1-2 napon belül már tesztelnék.

KépKép
takido

Takido!
Sajnos legutóbb nem olyan tesztet vettem,hanem valami műanyag boritásut!!Kép
De legközelebb olyan papirost veszek,amit szét tudok vágni!!De,hogy is kell ezt?

Kép
bea27

Amikor az előbb kitakaritottam a lakást,kicsit szarakodott a hasam,de már megnyugodott!Sajna elfelejtettem,hogy milyen érzés volt!Kép
Viszont mindig olyan érzésem van,mintha mindjárt kicsepenne a vér!Pedig nincs folyásom!Terhességnél szokott az lenni?Mármint folyás?Főleg az elején?
Nem élem nagyon bele magam,mert akkor TUTI koppanok egy jó nagyot!Már volt ilyen nem egyszer!Viszont reggelente megnyugtat a lázmérő,amikor még "magas" marad a hőm!Megnyugtat,hogy nem kell készülnöm a mensire!KépCsak el ne szóljam................!Egyébként 3 napja csináltam a tesztet,és nem mutatott semmit!KépMiért is mutatna bármit is holnap?????Kérdezem ÉN!
Megcsináljam holnap?Megcsináljam holnap?Nem is tudom!Tanácstalan vagyok,mint egy kisközség!!KépÁÁÁÁ!!Inkább várok jövőhét csütörtökig!!Jól lebeszéltem magam hirtelen!

Kép
bea27

Kép

málna2162

Helló Málna!Tök jó a tábla!És örülök,hogy benne lehetek!KépKÖSZI!!Kép
Ma reggel is,bár megint a megszokott időnél előbb egy jó negyedórával mértem,de 37.1!Kép
Nagyon erősen gondolkodtam a teszten,de szerdáig mindenképp ki kell birnom!!Egyébként van még egy észrevételem!Azonkivül,hogy fáj a cicim,mint ahogy mindig is szokott,most még néha szúrkál is!Hol a jobb oldalt,hol a bal oldalt!
Ki van ma itt jelen?Megint csak Én????????
11:00körül indulunk ki a reptérre a tesómért,és a Dominicért!Kiváncsi vagyok,hogy akkor is ráfogok-e majd IGY érni irogatni!

Kép
bea27

Takido!
Ezt már olyan régóta megszerettem volna kérdezni Tőled!Van Ádám az oviban?Ha igen milyen gyerek?Csúnya,buta,stb..........És még ugyanezt szeretném tudni,csak Izabelláról!CSAK KIVÁNCSISÁG!Kép
Irtál a nők lapján a csajnak?

Kép
bea27

Sziasztok!

Málna!
Köszi a táblát.

Bea!
Ez nagyon jó hír,hogy még mindig ilyen magas a hőd.nagyon szorítok,és szerda egy-kettőre itt lesz.
Ádámom van,volt kettő is.Az egyik már iskolás,nagyon kis helyes(szőke kék szemű)és nagyon okos kisfiú.A másik most jött szeptemberbe,ő is nagyon aranyos,ahhoz képest,hogy rossz evő,olyan kis tömött husikája van,ő is helyes,és az esze is a helyén van,ugyhogy egyikről se tudok rosszat mondani.
Izabellám sajna még nem volt,még csak az ismerőseim között sem,ugyhogy erről sajna nem tudok nyilatkozni.
Írtam a csajnak tegnap,de azt nem tudom,hogy hol lehet megnézni a kérdésem,vagy csak akkor jelenik meg,ha válaszolt rá?

KépKép
takido

Sziasztok!
Eltűntem egy kis időre szabin voltam 2 napot. Nagytakarítás örömeit éltem át. Tegnap Bpesten voltunk a Construmán lassan építkeznénk (2007)ötlegyűjtésre felmentünk. Ma sajnos megjött. Nekem az új időpontom 04.09 az egész be a legszebb, hogy elkapott valami. Megfázás nagyon fáj a fejem, köhögök, nátha stb. Gyógyszit nem veszek be, inkább hagymakúra stb. Ez már tart 2 napja eddig féltem az antibiotikumoktól, mert reménykedtem,hogy hátha sikerült.

Bea mindjárt itt a szerda. Szorítok.

A neveken még nem gondolkodtunk mi se.

Légyszi Málna módosístd nekem a táblát.

Kép
nika04

Elveszett az üzim!!!A k.életbe!!!.............Kép

Kép
bea27

Leirom mégegyszer!Hogy is volt??
Na,szóval!Ma nagyon úgynézett ki,hogy megfog jönni!Annyira fájt kétszer is a hasam!!KépTegnap Anyunak mutattam fürdés után,hogy milyen nagy!KépErre Õ:Igen,felvan puffadva!Biztos meg fog jönni!!El sem hiszitek mennyire nem esett jól!!KépÕ BOSZI!!Megérezné elvileg,ha terhes lennék!!Bár,ki tudja!!Jó lenne rácáfolni!!Kép
Az Ádám név mindenképp maradna,de az Izabelláról lebeszélt a tesóm!Most egyenlőre az Anita tetszik,de szerintem az is csak idieglenesen!Kép
Nem tetszik egyik név sem!!/Lánynév/
Talán a Gréta!Kifogytam!Az,hogy hangzik,hogy Bódis Gréta???Na mindegy!!HEY RÁÉRÜNK ERRE MÉG!!Kép
Ha tudok még ma jövök,ha nem akkor reggel mindenképp jövök a hőmmel!Viszont,ki tudja,hogy ha reggel ilyen hőt mérek akkor tutira nem jön meg már aznap???Ezt NAGYON szeretném tudni!!!!SEGITSETEK!!!!Kép
Takido!Az asztrológus csajról annyit,hogy csak akkor jelenik meg a kérdésed,ha már megválaszolta!Viszont előtte kapsz egy e-mailt,hogy válaszod érkezett a nők lapjáról!!
Az enyémet is megnézheted!!Január elején irtam neki!!Kiváncsi vagyok,hogy mit szólsz hozzá!!KépNézd meg,ha van időd!!Na mára "asszem" lépek!Puszi mindenkinek!!Kép

Kép
bea27

Sziasztok!
Végre van egy kis időm.

Bea kitartás, már nemsokára látszanak a csíkok.KépKép
Nagyon szorítok Neked. A haspuffadás is jó jel, bár azt csak Te tudod, hogy a mensid előtt milyen tüneteid szoktak lenni. Minden ami attól eltér jó jel.KépKépKép

Nika, sajnálom, de majd az április remélhetően meghozza a gyümölcsét.KépKép

Málna szép a kutyus. Beengeditek a lakásba is?

Manófej, Candi az orvossal kapcsolatban én úgy gondolom, nagyon meg kell nézni kihez megy az ember.Nem csak saját magatok miatt, hanem a leendő picúrok miatt is.Kép
Én a harmadik orvosnál tartok, már 5 vagy 6 éve járok hozzá, a fiam már nála szültem és nagyon sokat segített nekem, már a terhesség előtt, és alatt is.

Sziasztok :Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nika!
Sajnálom,hogy megjött.
Mielöbbi gyógyulást kívánok!

Bea!
Én nagyon szorítok,hogy rácáfolj.
A Gréta nekem is tetszik,van egy ilyen nevü ovisom,nagyon szép kislány,na meg persze okos is.
Köszi az asztrológussal kapcsolatos infót,eddig még nem jött e-mail-em ezzel kapcsolatban,pedig már nagyon kiváncsi vagyok.Nem emlékszel,hogy neked hány nap múlva válaszolt?
Mindenképpen elolvasom majd,amit neked írt.

Kis_Plutó!
Nálatok mi újság.Gyerköceid nem lettek betegek?

KépKép
takido

Sziasztok,

újként csatlakoznék én is hozzátok. Mi is próbálkozunk már jó ideje, hogy babánk legyen, de egyenlőre nem akar összejönni...

Remélem így könnyebb lesz átvészelni a "már megint megjött" időszakokat, ha kicsit erőt adunk egymásnak....

Jó éjszakát nektek. (bár, ha jól látom, most már senki nincs itt.)

Hoppá

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Hoppá üdv. közöttünk.KépKép
Mióta próbálkoztok már? Kívánom Neked, hogy mielőbb bebabásodjKépKépKép

Takidó a gyerkőcök jól vannak (kopp, kopp, kopp)
Remélem most már nem is szedünk semmit össze.
Ezt a telet egész jól átvészeltük.KépKépKép
Tavaly főleg a kicsi sokszor volt beteg.KépKép

Bea a név még rengeteget változhat.
Nekünk Adrinál 35 hetesen dőlt el, hogy hogy fogják hívni.

Jó éjszakát mindenkinek!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

sziasztok!

mindenkinek szép napot!KépKépKép

Majd még jövök.

Bea nem jelentkeztél a hőddel.
Remélem még mindig fennt van.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

mindenkinek szép reggelt. Ezerrel hőmérőzünk. Ki hallott a PG/53 tesztről (nyálból jelzi az ovulációt)? Akár jó akár rossz tapasztalat is érdekelne.

Manófej, Candy
Az orvos választás szerintem is fontos. Én mindenképp olyat akartam, aki nem poénkodik sokat, mert néha elég bántóak is tudnak lenni a dokik, pedig nem direkt csinálják.
Az enyém szelíd mint az ibolya, sokszor ő van zavarban és nem én! A szülésnél a szeme sem rebbent semmire, nem éreztem hogy lenéz vagy bénának tart, hanem bíztatott... Ez szerintem a legfontosabb.

Üdv Hoppá. Ez is egy jó név!

Bea szor1tok, mindjárt szerda!!!!
Nekünk 10 név volt terítéken, próbáltunk kalapból húzni, de mindig kitaláltunk valami kifogást. Végül a 8. hónapban átjött egy barátunk, akit Tamásnak hívtak és én poénból monstam, hogy milyen jól hangzik, hogy Radeczky Tomi, erre apa rögtön ugrott... Így lett Tomi a kisfiam. Ez egy 11. név volt.

Anyusziszi
Vendég

Anyusziszi!

Valamelyik másik topicban olvastam erről a tesztről.
Nem nagyon dicsérték:KépKépKépKép
Volt aki írta, hogy folyamatosan ovulációt jelzett, még a kisfia nyálából is!!!!!!KépKépKép

Szerintem egy próbát ez is megérhet.

Én egyenlőre bízom a páromban és semmi hókuszpókot nem csinálok, majd ha most sem sikerül, jöhet a hőmérő.KépKépKép

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Köszi Kis_plutó.
Nem vettem még meg, csak az egyik csajszi ajánlotta, mert nekik ezzel jött össze félév próba után... Ugye nem tudni, hogy a teszt miatt vagy amúgy is terhes lett volna.
Ez mindig nehéz ügy.

Szurkolok nektek!
Sziszi
Vendég

Halihó mindenkinek!
Bea: mivan-mivan-mivan ma reggel a hőddel? Izgulok, írjál!
Takidó: te, most hogy állsz? Lányok rajtatok a fórum szemeKép
Hoppá: üdv köztünk, írj magadról!
Málna: Engem is javítanál a táblában? =.-én kezdtem az új ciklust, köszike.
Szamóca nagyon édiKép
Jövök dél felé vissza!

Andi
candi

Itt vagyok!!Kép37.1!!!!!!!!!!!!!

Kép
bea27

Sziasztok!

Kis_Plutó!
Örülök,hogy megusztátok betegség nélkül.

Hoppá!
Örülünk,hogy jöttél,és remélem,jól fogod érezni magad köztünk.
Majd írhatnál magadról bővebben.

Anyusziszi!
Én is hallottam a PG/53-ról,és azt terveztem,hogyha nem jön össze ez a hónap,akkor veszek egyet,hiszen nem nagy összegről van szó(kb3000ft).És tényleg mondanak róla jót,és rosszat egyaránt,szerintem egy próbát megér.Unokatesóm is most kezdte el használni.A használatáról egyébként én azt hallottam,hogy először hüvelyváladékkal kell megnézni,mert úgy könnyebb megtanulni különbséget tenni a képek között,és ha már ott megy akkor lehet nyálból.(lehet,hogy hülyeség,de én ezt hallottam)

Candi!
A 30.cn-on tartok,és a hőm. már 3 napja 36.7.(36.3-ról kezdtem,és 36.9 fölé eddig sosem sikerült mennem,igaz reggel 6 órakor mérem,és egy másik topikban olvastam,hogy ilyenkor a legalacsonyabb a hőmérséklet,meg a hormonmennyiség)Vagyis bizakodó vagyok.Hét vége felé lehet,hogy én is tesztelek egyet,ha addig nem jön meg persze.

KépKép
takido

Bea!
Ez nagyon szupi!!Te hány órakkor szoktad mérni a hődet?
Ferty-t nem vezetsz?

KépKép
takido

Általában 8:45és 9:00között szoktam mérni!!
Nekem nem jött be a Pg!!!KépSzerintem hülyeség!!Kép
Mert nekem sem jött be SOSEM!!Én is olvastam,hogy egy anyuka megnyalatta a gyerekével,és neki is termékeny napot mutatot!!KépHIHETETLEN!!!
Ferty???Az mi????

Kép
bea27

Szia Bea,

gratulálok a hődhöz, ez már bíztató nagyon.

Takido,
Köszi a pg infót, ezt valószínűleg akkor mi kihagyjuk és hőmérőzünk.
Én is reggel 6-kor mérek és nekem menszi alatt is 36,5 volt, sőt egyik nap 36,7.
Szerintem ez is egyéni, hogy kinek mennyi.
Anyukám már 37 foknál tiszta 'láz'.

Sziszi
Vendég

Takidó, Bea csak így tovább!KépKépKépKépKép
Egyébként én hülye vagyok ehhez a hőmérős dologhoz, de ezt tulajdonképpen hol kell mérni?KépKép
Már olvasgattam róla, de többféleképp használják.
Ti hol méritek?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Van egy angol nyelvű hőmérős oldal,ahova minden nap beírhatod a hődet,meg egyéb észrevételedet,és csinál egy grafikont,meg bejelöli,hogy szerinte mikor volt peteérésed,meg mikor tesztelhetsz.
www.fertiliyfriend.com ha minden igaz.

KépKép
takido

kihagytam egy t-t.
www.fertilityfriend.com

KépKép
takido

Én a számban szoktam!!De valaki aztmondta,hogy a hvelyében szokta!!Nahát Én oda nem dugdosok lázmérőt!!Valahogy................FÚJ!!Kép
Ha reggel a "magasat" mérem ,akkor vajon TUTI,hogy aznap nem jön már meg??Segitsetek kiokositani!!KépAzthiszem lépek!!!!

Kép
bea27

Cserbenhagyott az angol tudásom!!Mikor-hova kell lépegetni????SOS!!!!Kép

Kép
bea27

Kis_Plutó!
Igen több helyet is ajánlanak:végbélbe,hüvelybe,szájba,hónaaljba.
Nekem ezek közül a szájban mérés a legszimpibb,ugyhogy én ott mérem.Szerintem csak az a lényeg,hogy mindig ugyanott mérd,és ugyanabban az időben,mert ez ad összehasonlítási alapot.

Anyusziszi!
Igazad van abban,hogy ezt mindenkinek magához kell nézni,mert mindenkinek más az alaphője,de ez a 6 körül alacsonyabb,ez szerintem igaz.Egyszer leteszteltem felkeltem 6-kor félálomba,és megmértem 36.6,utána visszaaludtam,és 9 körül ébredtem,akkor 37.0 volt.

KépKép
takido

Most mennem kell dolgozni,de délután,amit tudok,szívesen segítek.

KépKép
takido

Takidó!
Nekem most lépnem kell!Kép
Viszont ha napközben leirod nekem részletesen,hogy mit-hogy kell csinálni,azt szivesen venném,és megköszönöm!!Egyébként ez számit valamit??
Bejött már valakinek ez a módszer??

Kép
bea27

Sziasztok!
Eddig én csak csendben olvasgattam a hozzászólásokat. Mi is nagy "gyártásban" vagyunk. De még csak két hete.
Elkezdtem hőmérőzni, hogy kipróbáljam, de nekem egy hete 36,7, 36,8-at mutat, bár elvikben, a naptár szerint pont akkor kezdtünk próbálkozni amikor peteérés van. Bár 4 hónapig megjött rendesen 30 napra, márciusban 50 napra sikerült megjönnie.
Ma meg tegnap viszont 37,0 és 37,1 volt.
Szóval van valami tapasztalat? Mit jelenthet, hogy ilyen magas 10 napja a hőmérséklet? Bár pszichés vagy nem pár napja hányingerem is volt.
Kép

Kép
Kép
nektarin

Szia Nektarin!
Üdv közöttünk.KépKépKép
Hőmérőzésben a többiek, majd többet tudnak Neked írni.
Viszont szerintem rosszullét akár lehet babától is.
Most a 28. nap körül tartasz, ugye?KépKép
Majd írj többet magadról.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?