A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Puntovics rulez!Kép

Juc
20170114224602

juc,
köszi,ezt akartam hallaniKépimádlakKép
Vendég

Ancsi! Szerintem a kutya még nem is fogta föl,hogy mi lesz Kép

Fibi! Tényleg nagyon ki vagy bukva vagy csak per pill állapot volt?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi,
hát, du-ra kicsit jobb lett a helyzet, de Bálint már szinte hörög, alig kap az orrán levegöt, és vmiért üvölt, ha kiszivjukKép pedig ált-ban jol szokta türni az orrszivástKép Nem hajlando lenyelni a lándzsás utifüt. Lehet h veszek holnap Stodal szirupot.

KépKép
fibi

Barbi,
és mostani Kismamában Kondor Kata van benne a Szülöszoba rovatban! Ikres szülés, gátmetszés és repedés nélkül, állat.

KépKép
fibi

Moose, Jucus,
ruleztek. Kép Cukros víz vagy bármi folyadék o.k.!!! Miért nem hiszik el sokan, hogy nem ártani akarnak a babáknak ezzel a csecsemősök, hanem segíteni? Oké, hogy amíg beindul a tej, nem halnak éhen akár 3-4 napig sem az újszülöttek, de minek "kínozni" őket az igen meleg gyermekágyon? Eleinte Eszternek sem kértem semmit, de amikor láttam, hogy a szobatársnőbabalány milyen lelkesen cuppog a vízen, kértem, kaptam, E élvezte, majd bealudt és nem üvöltött órákon át. Ez csak nem baj? Kép
Másrészt az a 4 nap, amit a H-ban töltenek a babák, túl kevés ahhoz, h elrontsák őket, cumizavar meg egyéb hülyeségek nem alakulnak ki, a rutin úúúúgyis akkor alakul ki, ha hazavitted és összeszoktok, nem?
Ellenben a negtív példa is itt figyel sajnos: egy közeli ismerősöm nemrég szült (császárral, máshol), pár nap után felírták a babának a tápot, mert nem szopott eleget, és most 4 hetesen lassan sajna úgy néz ki, el is apad a mama maradék teje is. Kép Tudom, hogy semmi nem biztos, de úgy néz ki, a baba nem nagyon akar szopni, majd amikor megkapja a cumisüveget, nyeli, mint kacsa a nokedlit, mert az folyik ezerrel... Persze nem tudhatom így kivülről, de talán ha hagyják még kicsit erőlködni, talán jobban megindul a tej... ez már persze sose derül ki. A mama persze mindent megtesz, fej, teázik, homeo, de úgy néz ki, most már hiába. Szóval a táppal talán ronthatnak egy 2 napos babán, de vízzel biztos nem. Szerintem.

Ja, és Juc,
utólagos engedelmeddel levágtam Eszter frufruját. Kép Nagyon édes, már nem úgy néz ki, mint Oláh Ibi, se mint egy póniló, és már nem megy neki semminek, vagyis kilát. Kép Kép Kép És mivel nem rángatta a fejét, egész egyenes lett Kép Bocsi. Kép
neet
neet

Neet,
fordítva is lehet. vagyis , h azért nem szopik, mert ezer év alatt folyik ki a kellő mennyiség. nekem elejében nem spriccelt, csak csöpögött szívásra. de 4 napig még cseppek se jöttek így baromi mérges volt Lencse, ha cicit tömtek a szájába. sok fejéssel se nő a teje?

ancsipancsi

Moose,
mennyi is? Jól olvasom? Only 3 hét??? Az nem lehet, tegnap voltatok 16 hetesek!!!!! Kép
Írd már mega citromos címemre a neveket, mert tényleg furdal a kiwi. Kép

Gigi,
hajrá építkezés és "melléktermékei"!!! Kép

Recca,
na ne legyél má' ilyen! Kép
neet
neet

Ancsi,
sajna nem. De így elmesélés alapján tökmás a szitu, mint nálatok. Egyébként gratula a pápához. Kép
neet
neet

Alattunk lakó bácsi most csöngetett be mint egy állat(háromnegyed 10-kor)mert áznak.Holnapra jó kis program néz ki Kép

Játszóba mennénk,de ha nem érek oda,akkor ZANZÁtól valaki átvenné (kifizetné)Mazsoláimat?És én megyek érte majd ha tudok.Lécci,lécci!2400FT -ról van szó.

Köszi:
Juc
20170114224602

Juc Kép
Én szívesen átveszem, ha nem érsz oda, mert én is kapok tőle állatkát Kép

Fibi Kép
Mélt köszi Kép Bálintodnak bulást ++++++++++++

Ancsi Kép
Pá-pá Lencsi Kép Kép Ugye Ti is jöttök holnap játszóházba?

Kép
Kép
denizsa

DEnizsa!

Azt nagyon megköszönném és elmegyek majd hozzád érte és kifizetem!Legkésőbb kedden.De ez csak akkor tényleg ha nem érnék oda!
Nagyon kedves vagy!

Juc
20170114224602

Jucus,
kipancsoltál a jakuzziból? Kép Tréfát félretéve: tesómat 3 hónapon belül másodjára áztatják el, és nincs féléve, h felújított mindent. Kép Gáááz... Nektek sincs a fürdőben olyan lyuk a padlón? Tudod, az az elfolyó vagy mi.. vagy cső repedt? Részvétem, de legalább nem TI áztok!!!
neet
neet

Fibi! Mél ment!
Köszi, hogy szóltál! Kiváncsi vagyok a kismamára!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Neet!

Vazzeg,nincs olyan összefolyó,de valszeg a mosógép csőve lehet a bibis,bár nem látok a falba.De nálunk kell törni szóval nem vagyunk beljebbKépJa és a holnapi programom ugrik mert stand by-on kell lennem .

Juc
20170114224602

Gigi, akar meg ossze is johet vegre Kép majd irok.

Neet, majdnem ot het van meg majus tizenkettoig, de az is tenyleg nagyon keves mar! Es en is egyik nap nyirbaltam a lanyt, hogy kilasson, de elmeletileg holnap delutan visszuk Zs szuperugyes fodraszahoz, mert ugyan hatul is el tudnam latni ilyen rondan a bajat, a szakember viszont meg ritkitani is tudja, es nemsokara nemcsak az egesznapos rohangalas miatt fog izzadni szegeny, hanem a meleg miatt is, de mi akkor mar nem fogunk ilyesmire raerni...

Juc, nekunk is panaszkodott sokaig also lako, hogy azik a furdoszobaja es kihivtunk vizvezszerelot is, aki aszonta, itt minden oke (ronda regi, de jol muxik), ugyhogy vegul nem csinaltunk semmit es ugyanugy pancsoltunk tovabb. Aztan mostmar regota nincs problemaja, szoval lehet, hogy nem is tolunk azott.

Hova tunt Zsebi?! Akartam neki ujsagolni, hogy olyan jo asso nyulcipot vettem megint Kép
moose

Sziasztok!

Neet: ez sajnos tévedés, mármint 4 nap alatt is kialakulhat visszafordíthatatlan cumizavar Kép Liza egyszer kapott cukros vizet, már érződött rajta a szoptatáskor, hogy nem úgy kapja be a mellem, ahogy kéne. Ha meg már muszáj a cukros víz, bőven lehetne másból is adni, mint cumisüvegből. Én Zsomával megküzdöttem a cumizavarral (12 nap kórház miatt), senkinek nem kívánom.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory,
12 nap, az már majdnem 2 hét, ott elhiszem. De ha 3-4 napig mondjuk óránként mellre teszed a babát, és este kap pár mili vizet, tehát 90-95%ban cicizik és a maradék pár %-ban cumi, így értettem, így nem hiszem, h kialakul valami irreverzibilis állapot. De én csak találgatok, semmivel nem tudom alátámasztani, azon kívül, hogy Eszter kapott párszor vizet, és 10 hónapig úgy szopizott, mint a nagykönyvben. Kép

Moose,
5 hét, addig is halmozd el nagynyuszit mindennel. Kép

Juc,
nagy szerencse, hogy a tavaszi szünetben árad a vized, és nem suliidőszakban, köszi. Kép
önzőneet
neet

az jutott eszembe, hogy másik kórházban kiskanállal adják a c. vizet is.

Den!
nem megyünk, mert múlt héten Lencsi beteg volt, nem akarok fertőzni!

ancsipancsi

Neet: 12 nap alatt is kapott cicit Zsoma minden nap többször is, mégis odáig fajult a dolog, hogy egyáltalán nem fogadta el a mellemet. És ismerek több anyukát is, akinek 4 nap kórház után nem sikerült többé mellre szoktatnia a babát Kép
Vannak érzékenyebb babák, meg kevésbé érzékenyek, de előre nem tudhatjuk, hogy a miénk hova tartozik.

Ancsipancsi: a kiskanál már egy tök jó kompromiusszom lenne. Nem a cukrosvízzel van bajom, nem értek hozzá, biztos van, amikor szükséges, de lehet másból is adni.

cory
Budapest

Sziasztok!

Indi jól van, kapott bimbóvédőt (asszem, de én még mindig keverem a -kiemelővel), hogy Dominó jobban rá tudjon csatlakozni a cicire (nem tudta jól bekapni), de később persze majd elhagyhatják.
még nem indult be a tejcsi, és Domikának nem volt türelme szívogatni, így meg már legalább az előtejet leszívogatja, úgyhogy remélem már csak órák kérdése, és ettől majd beindul a termelésKép

votiv 8)
votiv

na, legalább nekik megy. nekünk Lencsi hallani se akart a bimbóvédőről. (Votiv: kiemelő = kiemelkedik valami műanyag, hogy ne dörzsölje a cickót a melltartó. pedig logikusan én is fordítva nevezném el Kép

ancsipancsi

Neet!

Bocs,hogy röviden válaszolgatok de annyira dekoncentrált vagyok.DE koncentrálok majd azért!

JucKép
20170114224602

Juc!
de majd meséld el, hogy mi lett a vizesedés eredménye!

ancsipancsi

Juc,
megbocs, mert közben én meg főzök meg Eszter hí a kertbe, és nem érti, miért nem és ajjjaajjj... Kép

Cory,
hát lehet. Akkor nekünk szerencsénk volt, nem először.
neet
neet

Sziasztok!

Nálunk ugyanez volt a gond, mint Indiéknél, hogy Bazsó nem tudta jól bekapni a mellbimbót, és persze nekünk is bimbóvédőt ajánlottak, ami jól kisebesítette a mellemet, aztán itthon rájöttem, hogy sokkal jobb megoldás, ha a mellszívóval kicsit megszívogatom, és utána már be tudta kapni. Nem is értem, hogy ez a csecsemősöknek miért nem jut eszébe!!!

Cumizavarról az a véleményem, hogy abszolút gyerekfüggő! Én Bazsónak 5 hetes korában adtam játszócumit(vagyhogyhíjjákot), mindenki hülyének nézett, hogy eddig bírtam, és éreztem, hogy bezavart! Az első 2 hétben adtunk üvegből lefejt tejet, de utána meg úgy harapta a mellemet, hogy azt azért hagytuk abba. Cukros vízet pedig szerintem nem kellene rutinszerűen adni, de ha kell, akkor semmi gond vele. Az én szobatársam olyan hülye volt, hogy tápszerért könyörgött, mert szerinte éhenhal a gyerek (második gyereke volt), és szerencsére a csecsemősök lebeszélték!

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Köszönöm szépen a kedves, együttérző szavakat, úgy néz ki megoldódik az e heti vizsgálat elmaradása, mert Zsombi már megint beteg.Kép Én már tök kivagyok. Most is lázas, meg csúnyán köhög.

Sajnos a klinikán zsigerből adják a cukros lötyit (nem teát!), a Szent Imrében is ugyanúgy adnak, de ott legalább csak kérésre. Bár ahogy elnéztem a legtöbb első szülő anyuka kérte a cukrosvizet és a tápszert is. Mivel nekem már 1,5 nap után beindult a tejcsi, így Szabi csak szopizott, de szívesen felajánlottam volna más kisbabának a maradékot, mert már akkor is sok volt, csakhogy vizsgálatok nélkül nem szabad. Most megint több a tejem, mint a kereslet és Szabit már többet nem kér, így is 7,5 kiló és még nincs egészen 3 hónapos. Úgyhogy megint fejek és fagyasztok.

Recca, jót derültünk itthon a cikkenKép Nekem kissé hihetetlennek tűnik, vagyis inkább kivitelezhetetlennek. Elképzeltem, ahogy Szabit a tál fölé tartom és pisszegek Neki, mondjuk 5x az éjszaka folyamán. Tök szuper Kép
Én mosható pelenkát használok, ennyivel is hozzájárulok a környezet védelméhez. Kép

Indiéket nagyon üdvözlöm, többszőr is hívtam, de mindig foglalt voltKép jó sok barátja van. Most már nem akarom Õket zavarni.

Megasztár, én is örültem, hogy Bíborkát hajtották el, és legközelebb Kontor Tamás mehetne.

Most megyek, mert Zsombi azért annyira nem beteg, hogy ne szedje szét a házatKép
egy kép Róla, igaz megint nem lehett normális módon lefényképezni.Kép

Pirus

Kép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Ancsi, az a pillangóformájú aventes lesz az, most már megjegyzem, hogy ez a védő.

és megyek a héten vmikor megnézni az unokaikreimetKépKép

votiv 8)
votiv

Fibi! Sajnálom, hogy nem tudtok jönniKép Remélem, Bálint hamar rendbejön!!! Éjszaka tud aludni? Mert Bazsó, amikor köhögött, akkor szegény éjszaka is alig tudott aludni, alig kapott levegőt!
A szerda sajna nekünk nem jó, az az igazság, hogy a hetünk nagyon be van táblázvaKép
Mégis mit követett el Bálint, ami miatt lehet, hogy egyke marad?Kép

Piroska!
Milyen szép nagy fiad van!!!
Remélem, hamar rendbe jössz! A tükrözésnél mit mondtak? Találtak valamit? vagy minden rendben volt? mert csak annyit írtál, hogy nagyon megviselt, amit meg is értekKép De legalább túl vagy rajta!!!
És mennyi tejed van!!! Azért ez nagyon szuperKépKép

Kép
Kép
zuzmo1

Piroska Kép
Gyerkőc nagyon vagány ezzel a fülessel Kép Bulást neki!!!! Szabinak gratula a szép súlyhoz Kép Bálintom is ilyen nagy baba volt, 3 hós korára már megkettőzte a szül. súlyát és 8 kg volt, persze örültem, hogy ilyen szépen fejlődik, de a hátam már kevésbé, mert állandóan rajtam lógott és cipeltem. Te hogy bírod?
És nekem is sok tejem volt, le is fagyasztottam egy csomót, de B-nek nem kellett, mert ő utálja a cumisüveget, csak cici jöhet, szóval fél év múlva meg dobhattam ki a sok fagyi-tejcsit, de erről inkább nem is írok, nehogy vki zokon vegye.

Ancsi Kép
De kááár, hogy nem jöttök Kép Már nagyon hiányoztok és nem csak nekem, hanem Bálintnak is!

Zuzmó Kép
Sztem a csecsemősök is gondolhatnak erre az "előfejésre", de ha jól emlékszem, akkor jó ha 2db mellszívó volt az egész csecsemőosztályon, amiért a kismamáknak kellett elmenni és elkérni. És még most is örök hála a szobatársamnak, mert nekem ő ajánlotta és segített, megmutatta hogyan is működik. A csecsemősök még le is akartak beszélni róla, mert így csak több lesz a tejem, én meg magyarázkodtam, hogy úgy belövellt a tejem, hogy csillagokat látok és a bébi sem tud szopizni, szóval kicsit kellemetlen volt, hogy így kellett "könyörögni", hogy adják már oda.

Kép
Kép
denizsa

Fibi, Bálintkád gyógyuljon megKép

Juc, ázásKép és KépKép hogy nem jöttök jáccóba emiattKép

Pirus, hogy neked milyen helyes nagyfiad van!Kép

Indi azt mesélte, hogy 2. nap barnás lötyi (tea?) jött ki a baba száján, mikor bukott, előtte meg fehér (táp?) sztem neki is csak az nem teccett, hogy meg se kérdezték, és fél attól (előbbi hsz-ek szerint nem alaptalanul), hogy emiatt nem indul esetleg a szopiKép

én piszok mázlista voltam, mert már a 2. napra bőven volt tejem, de azért mi is megküzdöttünk a bimbóproblémákkal, kaptam is egy mastitistKép

ilyenkor azon gondolkodom, vajon az, h sikerül-e a szopi, csak (bal)szerencse kérdése? valahogy nem hiszem, hogy ősanyáink ennyit küszködtek volna vele, mint mi. de persze lehet, hogy mégis, csak nincsenek adatokKép
azért is furcsa, mert elvileg ez főemlőskéntKép biológiai funkciónk. talán másfelé tart az egyedfejlődés? nem tudom...

votiv 8)
votiv

Deni, és akinek még van fagyiteje, vagy többlete, beszéljetek a védőnővel, biztos lehet találni neki helyet!Kép én minden fölösleget oddadtam, ugyan nem a hivatalos úton, de bizalmi alapon, és a védőnő közvetített.

votiv 8)
votiv

Zuzmó, Denizsa, köszi a kedves szavakat Zsombiról.Kép Nagy csibész ám, meg elég eleven, így nem unatkozunk. A végbéltükrözésnél az alsó kb. 16 cm-s szakasz negatív lett, ezért kell azt a másik vizsgálatot is megcsinálni, mert valami kimondhatatlan nevű betegségre gondol a doki, valami gyulladásra a bél magasabb traktusában. Amikor 'behatolt' azzal a szerkezettel, anygon kellemetlen volt, rosszabb, mint amire számítottam, majd amikor már mélyen bent volt, felordítottam (szégyen ide vagy oda, még a könnyem is kicsordult), mert hihetetlenül fájt, olyannyira, hogy tényleg nem bírtam ki ordítás nélkül. Azt mondta, hogy a tükrözés newm fájhat így, és pont a méh 'alatt' járt akkor, ezért küldött el nőgyógyászhoz, mert szerinte a méhem is be van gyulladva. Csak 18-ra kaptam időpontot a profhoz. Remélem kiderül valami.

Igen, szerencsére tejcsivel jól állunk, pedig sokan nem nézik ki belőlem, hogy 75B-s mérettel is lehet szoptatni, sőt, hízlalni Kép és még marad is.

Denizsa, én is szorgalmasan fagyasztok, bár cumisüvegre még nem volt szükség, de félek, ha találnak valamit nálam, és ne adj' Isten be kell feküdnöm a kórházba, vagy olyan vizsgálatra van szükség, amivel egy ideig nem szoptathatok, akkor is legyen tartalék. Ha megmarad, majd Zsombinak csinálok belőle kakaót, vagy Szabinak belekeverem a főzelékbeKép
Szabi is teljesen átlagos súllyal született (3,5 kiló) nem is gondoltam volna, hogy ilyen kis húsgombóc lesz, főleg, hogy Zsombi kb. 7-8 hónaposan rendelkezett ilyen méretekkel.
Én már beszereztem egy nagyon jó kis kengurut, ha cipelnem kell, mert az én hátam sem bírja, ráadásul elég vékonyka vagyok, így még nehezebben hurcolászom. Most már szerencsére egyre kevesebbet kell felvennem, mert szépen elnézegeti a nagyvilágot. Inkább késő délután nyafisabb, de akkor már jön haza férjem és Õ hurcolássza.Kép
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Votiv,
ezen én is sokat gondolkozom. Egyébként a Lostban mi lett azzal a terhes nőcivel? Hónapokon át hatalmas hasa volt... megszült? Vagy egy rész csak egy napot dolgozott fel? Egyáltalán lett valami értelmes vége a sorozatnak? Vagy csak elvágták a szálat, inspirálásképp? Nem mintha egy részt is láttam volna, de ezen kellőképp felizgultam. Kép Lécci avass(atok) be.
neet
neet

Piros,
az ilyen dokitól ráz ki a hideg... hogy az nem fájhat úgy... ilyenkor jól tökönrúgdosnám, és ha csak eltozul az arca, kajánul néznék rá, ugyan már, az nem fájhat úúgy! A kis füles pedig nagyon tündér! Kép
neet
neet

Votiv,
nálam is igy volt az első gyerekkel. Behozták reggel, rámmosolygott, és folyt ki a száján a fehér lötyi. És engem is csak az zavart, h nem kérdezték meg, h adhatnak e neki, mert úgy gondolták, h én hülye vagyok, nem értek hozzá, és felesleges kérdésekkel bombázni, inkább adnak neki tápszert, kérés nélkül. Mert ők a tuti bullerek!! Ez egyébként nem a sztimrében volt, hanem szekszárdon, ahova csak akkor mennék szülni, ha a mentőre rákötnének és behúznának. Inkább szülnék az utcán, mint ott...Kép
Sztimrében jó tapasztalataim voltak hozzátápi ügyben, azaz nem kapott semmit Igi, pedig nem is irtam ki a gyerekre, h nem kaphat semmit, de a csecsemősök úgy itélték meg, h nem kell neki, és két nap múlva már cumisüveget sem kaptunk a kocsiba, mert nem fogyott...Én mondjuk magamtól biztos nem adtam volna neki, pedig üvöltött, mint a fába szorult maci, de valszeg, ha vki mondja nekem, h adjak (csecsemős), akkor adtam volna neki, mert vhogy nem mertem volna felülbirálni őt. Lagalábbis először biztos nem. Tehát, ezért örülök, h nem adtak neki lötyit...Kép biztos nem érthető, amit irok...Kép
igy abba is hagyom.

Recca,
sztem auchanos zacsik lebomlóbbak, mint a régiek, már abból gondolom, h attól is elszakadnak, ha csak rájuk nézek...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv Kép
Nem akartam én kidobni, odaadtam volna bkinek szívesen, csak úgy olvastam, hogy egy idő után "lejár". Én sem örültem neki, a védőnénit is megkérdeztem, felvilágosított, hogy milyen vizsgálatokat kell végezni, és akkor átveszi a kp-i tejgyűjtő, de persze a friss tejet. Most meg már nincs olyan többlet, beállt a kereslet-kínálat arány, fejéssel meg nem akarom már fokozni, végülis már 9 hósak vagyunk.
Egyébként amit az ősanyákról és a szopiról írtál, nagyon szívemből szólt. Én is mindig "rájuk" hivatkoztam vagy gondoltam, főleg amikor a teáztatással, 3 óránkénti szopival, meg hasonlókkal fárasztottak a kedves rokonok Kép

Kép
Kép
denizsa

Piros!
Én is úgy hallottam másoktól, hogy nagyon kellemetlen, de azért ennyire nem fájKép De a doki rendes volt ugye? Neet! én úgy értelmeztem, hogy a doki ezt azér mondta, mert ebből arra lehet következtetni, hogy más baj lehet, pl a méhe lehet gyulladásban.

Votiv!
Egyszer régebben írtam, hogy a Spektrumon volt egy műsor, amiben arról beszéltek, hogy a szoptatási problémák abból fakadnak, hogy azt hisszük, ezek ösztönös dolgok, pedig már nem!!! A mai társadalomban szerintem a legtöbb nő úgy szül, hogy addig nem is látott szoptatást, ráadásul anyáink sem tudnak sokat segíteni, mert az ő generációjuk idején nem volt divat szoptatni. Szerintem a szüléssel is hasonló a helyzet. Régen nem lehetett ennyire misztikus dolog, mert valaki mindig szült, és általában otthon. Úgyhogy ez a "szupertrendi szupertermészetesség" azért nem rossz dolog, mert talán egy kicsit abba az irányba mozdítja az embereket, ami normális, mindamellett persze megmaradnak a modern kor vívmányai(cokros vízKép)

Kép
Kép
zuzmo1

Az igaz, hogy a SZI-ben nem tömik a gyerekeket, és ez nagyon jó!!! de én pl kifejezetten kértem, hogy ne adjanak neki cumit, erre bemegyek Bazsóért és ott figyel a szájában a cumi, amit persze kiköpött erre a csecsemős tuszkolja vissza. Én meg csak állok, mint egy hülye, mert azt hittem, jelent valamit, ha én azt mondom, hogy ne adjanak!!! Azért is esett rosszul, mert nagyon keveset volt bent a csecsemősöknél, csak akkor, ha zuhanyozni mentem, vagy ha látogató jött, mert én nem mertem az ajtónál hagyni...

Kép
Kép
zuzmo1

Ja, a fölösleges tejcsiről jut eszembe (meg a sok vizsgálatról), hogy sok kórházban a lefejt tejeket szépen összeöntik, felforalják, és azt tömik a gyerekekbe, minden előzetes vizsgálat nélkül. Akkor miért ne lehetne valaki ismerősnek odaadni!!! Az egyik barátnőm kislányának is fejtem le tejcsit, nagyon ízlett nekiKép, és semmi baja nem lett. Nyilván, ismert annyira, hogy tudja, nincs semmi bajom!

Kép
Kép
zuzmo1

Piros Kép
Hú, ez a tükrözés rémesen hangzik! Remélem nincs nagyobb baj, mert ez a méhgyulladás-gyanú még húzósabb Kép
Igen, a tejcsitermelés sztem sem ciciméretfüggő. Nekem sajna nagyobb méreteim vannak, de tudom, hogy nem ennek köszönhetem a tejcsit, hanem a sok szopinak, pontosabban az állandóan szopizni akaró fiamnak Kép
Kenguru tényleg rulez Kép Nekünk is van, pontosabban volt, de nagyon nehezen találtunk, mert ált. 8 kilóig volt a teherbírásuk, végül sikerült egyet találni, ami 10 kg-ig is bírta, de már azt is kinőttük.

Zsan Kép
Én értem amit írsz Kép Sztem is jó a Szt.Imrében, hogy csak a cukros vizet kínálják és azt sem erőltetik. Mi is kaptunk üveget, de nem fogyott el az 50 ml a bentlétünk alatt.

Kép
Kép
denizsa

FIGYELEM GYERTEK, GYERTEK

Ma játszóházas TALI 14.30-16.30-ig XI. Fonyód utcában a bölcsiben.

Betegeknek jobbulást
kókuszdió

Zuzmo,
én teljesen egyetértek veled!!!!!!én is adtam sok babának fagyi tejet, és adtam volna a kórházban is, mert már ott is annyi volt, h ki kellett öntenem...másnak meg nincs...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

sziasztok,

Ahogy olvasgatom jó sokan leszünk a talin. És még az idő is gyönyörűűűűűűűű... Szép napot mindenkinek.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

INDINEK Gratula és remélem lesz hamar tejcsije és mielőbb hazaengedik őket a kórházból és azért otthon már sokkal sokkal jobb!

Ma egyébként van valami front?? Mert enyém gyerek 7 óra óta nem alszik és üvölt mint a sakál! Kép És persze ilyenkor rögtön az ugrik be, hogy éhes és nincs elég tejem Kép Honnan lehet ezt biztosra tudni, hogy van-e még elég tejem??

Amúgy a SzImrében az első közös éjszakánkon én is kaptam tápot. Hajnalban kittipegtem a csecsemősökhöz, hogy megkérdezzem, hgoy most mit csinálok rosszul, mert babó sír rendületlenül és már fél óránként cicitváltunk. Ott közölte a csecsemős, hogy általában eddig bírják az anyukák (hajnali 4-5) és kérés nélkül a kezembe nyomta a tápos cuclit. Hát én meg odaadtam Kamillának aki eldőlt tőle. Másnap meg jól lecseszett a védőnő, hogy nem kellett volna, mert van előtejem és az a babónak meg pont elég. Nem is volt rá többet szükség. Nekem amúgy az 5. napra indult csak el a rendes tejcim.

Valaki mondja meg Johi webshopjának az elérhetőségét??!!

Na kiütötte magát a lány, végre alszik! Gyorsan eszem én is valamit.
rylie

Tejtermelődés tuti nem mellméretfüggőőőőőőő, mert hát akkor nekem nulla egész nulla tejem lenne, hiszen elöl deszka, hátul léc tipusú vagyok. szerencsére a mai napig kap tejcsit Fanni, ma már inkább csak folyadéknak használja és nem evésnek, de éjszakánként és nappal is egyszer nagyon jó szolgálatot tesz.

Indinek ezer drukk a tejcsi megindulásához, remélem most már tényleg hamarosan Dominó hozzájut a fincsi anyatejhez.

Összes betegnek bulást kívunk.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Pirus: jobbulást nektek, és remélem nem lesz semmi komoly bajod, és mielőbb túl leszel ezen a hercehurcán.

Tej: én már tök rég nem tudok fejni szopik után Kép Ez ugye nem jelenti azt, hogy nincs elég tejem?? Mondjuk Kamilla 5,5 kiló és jövő héten lesz 3 hónapos, úgyhogy hízik rendesen...

Irigy vagyok a mai randitokért Kép tök jó lehet...

irigyrylie
rylie

Johi
Mi a weboldalad címe??
rylie

Rylie, Johi címe: www.netbio.hu Kép

Kép
Kép
denizsa

Rylie: én sosem bírtam fejni szopi után, és mégis szopizott mindkét fiam sokáig Kép Most sem tudok, pedig Liza még csak 4 hetes. SEmmi nem múlik ezen. És ma tuti front van, az összes gyerekem meg van kergülve.

cory
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?