A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Ja, és ő nem harap (lévén azt nem tud), hanem csíp. Sőt, egyenesen marcangol.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sis, KépKépKép
Én az egyik barátnőmmel ittam egy csomó chilis fehér forrócsokit! (Persze a Csokoládé c. film után) Utána mindig szétröhögtük az agyunkat. Kép
És én se tudom rendesen a gyerekdalokat, kettőből csinálok egyet. KépKépKép/Kép

Majola, Kép
gratulálok a keresztelőhöz.

Ayse, Kép
Havasban újfent nem csalódtam, én nagyon nem bírom a fennkölt, önistenítő stílusát.

Azért kíváncsi lennék, miért nem meritek nézni a választási műsort. Melyiktől féltek?
Vendég

Nyúlné,
te szegény Kép Én épp bent voltam uncsitesómmal a volt sulinkban, és még fel is kiáltottam, hogy "Máté, azanyádmindenségitneharapjátee!!", ezek meg mondták, hogy nem fáj az!! Másnap megmutattam uncsitesónak, leesett az álla Kép Ilyen ötforintos nagyságúra sikerült Kép

Róki,
Máté is mar. Nem is elég hetente vágnom a körmét. Kép
Az a legjobb, mikor puszta szeretetből átölel, elkapja egyik kezével a felkarom bőrét, a másikkal a nyakam bőrét, és közben az államat harapja Kép Olyan kis makika, nem érti, hogy ennél közelebb már nem tud bújni Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Zita is mindent kaparászik. Többek között a babakocsit is kapargatja, Apának meg futkos a hátán a hideg tőle. Ma pl át akart menni az út túloldalára, hogy ne hallja. KépKép De nem engedtem!! KépKép
Vendég

Tünde,
Csokoládét én is láttam, a manapság ritkán termő jó filmek egyike. Kép

Gyerekdalokat tudom, csak néha az a hülye belső hang valami tök más szavakat tesz bele, anélkül, hogy velem megbeszélné, persze pont rímel KépKép
Poén, csak a gyerekem kajak ki fog röhögni Kép

Egyébként elhatároztam, hogy újra megtanulok gitározni Máté kedvéért Kép
Valamelyik nap elő is vettem szegény elhanyagolt cimborámat, futottam rajta pár kört, az egyik húrja el is van szakadva, de még mindig megvan hozzá az érzék, csak az ujjaim merevek már hozzá. Kép
Holnap fel is húrozom, aztán mindent bele Kép

Szégyen-gyalázat, de mi nem voltunk szavazni. Meggyőződésünk, hogy ez egy bábszínház, és úgysem azon múlik, milyen név alatt fut ugyanaz a program.
De lehet, hogy a Lipótmezőre valók vagyunk az összeesküvés-elméleteinkkel együtt. KépKépKép
Róki, hallod? Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis, Kép
bocsi, hogy lefokoztalak gyerekdal ügyben!
Én abban a plusz nemtomhány évben felejtettem el, amennyivel több vagyok Nálad! Kép
Lesz ma a Transpotting, nézitek?
Vendég

Kisnyúl az apját harapja "látványosan",viszont multkor odakúszott észrevétlen a lábamhoz,(papucsban voltam),kiválasztota számára szimpatikus ujjamat,kétkézbe fogta és beleharapott,ijedtemben majdnem megrugtam!Képaztán röhögött mint a tejbetök!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

húú miket írok

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu!
Igen, az csirkecombcsont!Kép Dédi nagyon megrémült, mikor meglátta, s ott hüledezett, hogy nehogy már a kutyával egy koszton legyen ez a szegény KislányKép, de mikor el akartuk venni a kezéből, akkor úgy üvöltött, hogy kénytelenek voltunk visszaadniKép!

BenianyuKép, VikiKép, MeaKép, DavalliaKép, ZsuzsaKép, NyúlnéKép, AyseKép köszönjük a bókokat!

Zsuzsa!
Gratula a keresztelőhözKépKépKép!
Keresztényüldözéses kápolnaKép
SütizésKép

Nyúlné!
Hát nem lehet uncsi a sétálásotok KisnyúllalKépKépKép! Nagyon kis csibész a kocsibanKép!

Ayse!
Andris pihe-puha csibegúnyája nagyon édes lehetKépKép! Kérünk róla képet!!!!!
Havasról, mondjuk én spec. személy szerint nem is vártam volna többetKépKépKép
Lilitörténet ismét rulezKépKépKép!
Háááát, ha nem hallgat Rád, s mégse jön be Neki -ami v.színűleg nem fog ugye bekövetkezniKép-, akkor magyarázkodásban nem foglak majd irigyelni.

Na, át kell adnom a gépet Apának.
Jó éjt Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Trainspotting.. Úristen, de régi.
Annyira nem volt jó, hogy még egyszer megnézzem.

Jó éjszakát mindenkinek!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!
Köszi Neked isKép!
Először is nagy nagy gratula Máté SZABÁLYOS MÁSZÁSÁHOZKépKépKép!!!!
Harapdálósmarcangolóscsípéseskarmolás nálunk is bejátszikKépKépKép (sajna)Kép!

Szép álmokat!
C.

KépKép
cinka

Sis Kép!
Gratulálok a mászáshoz! KépKépKép
Andris önmagát marcangolja, pedig 3 naponta vágom a körmét, mégis elég veszélyes fegyver.

ayse

Prüntyi!Kép

Ott hagytam nálad a kenőcsöt.
Oda tudnád adni a köv. talin?
Kipróbálnám, hogy hat e a sebemre.

KösziKép

Mea
mea

sziasztok!

Viki belázasodott estére, 38.7 a hője. KépKép kapott kúpot, most 8 óta alszik. Kép
nem tudom mikor mászunk már ki a gödörből, komolyan tele van a hócipőm már!

Remélem alszik szegényem rendesen, ha reggel is szarul van, akkor pisivel irány a Bethesda ill. kihívom a dokit. Kép

Dóri
Vendég

Dóri Kép!
Pozitív energiák:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És gyors gyógyulást kívánok!

ayse

Cinka, Ayse,
köszönjük szépen Kép

Dóri,
megy a vudu Vikinek! Reggelre remélem, semmi baja nem lesz már! Kép

És még:

Kedves Göndörzsóf!

Szeretnék neked elsőként nagyon sok

Kép

kívánni!

Sisotris

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Csak bekukk...

AyseKép hogyértetted a mandula héját? A puszedlihez tényleg nem kell leszedni, csak darálom, és kész? POnt azt szeretném megcsinálni! / dióval tegnap megcsináltam, nagyon fincsiKép /

ZsuzsaKép Ne irigykedj Mea talijára,mert aznap elvileg nálam leszel talinKép Ha nincs senkinek kifogása az időpont ellen, akkor 21-én minitali Erzsébeten. Eddig jelezte, hogy jönne: Ayse, Bkriszta, Barbi, Majola/Zsuzsa, Sis, Zsóf, Duda. Ha jól látom Barbi átfedés a két tali között?...

Ma egész nap kint voltunk, csak most kapcsoltam be a gépet / arra hivatkozva, hogy beüzemelem az új egeret, amit ma vettem, de nem bírtam ki, hogy ne jöjjek ide is Kép /, Margit sziget egész jól megúszta, és egyre szebbek a fák, bokrok, a fűKép Vadaspark üres, gondolom, lassan visszaköltöztetik az állatokat.
Párom morog, hogy megint a babanet az első, úgyhogy megyek.

Jó éjt!

Ja, Erhardnak boldog névnapot!!!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Jó reggelt!

Lenne egy kis időm olvasgatni, erre még mindenki durmol? Kép Én voltam az utolsó, és az első...

GöndörzsófKép Boldog születésnapot kívánunk!!!
Egy kis virág nagyim kertjéből szeretettel ezalkalomból:

Kép

Judit

jucc73
Érd

Jó reggelt! (már megint első vagyok KépKépKép)

Dóri!
Vikinek jobbulást, meg úgy általában NektekKép Tényleg kívánom, hogy legyen már vége a rossz sorozatotoknak! Szóval gyógyuljatok meg mind KépKépKép

Göndörzsóf!
Én is boldog születésnapot kívánok Neked! Kép

Marcangolás, harapás, csípés, karmolás, ez mind ismerős, úgy nézek ki, mint aki rendszeresen macskával alszik!!!!!! Pedig 2-3 naponta le tudom vágni Peti körmeit, de marha gyorsan nő nekiKép és olyan éles! Ahogy megérzi, hogy valamelyik testrészem a közelébe kerül azonnal letámad, mindegy, hogy a kezem, arcom, lábam, vagy a nyakam, már egy merő karmolás vagyok mindenhol, na meg a karomat rendszeresen kiszívja! Rátapad a kis szájával és olyan vákumot csinál, hogy csak na! Ezek az először bordós lilás foltok egy-két nap után átmenek szép sárgába, szóval jól néz ki a karom! (ja és ezt Peti nem azért csinálja, mert éhes, simán teli hassal, szopi után is) Kép

Remélem ma is a tegnapihoz hasonlóan szép napunk lesz és tudunk menni egy két jó nagy kört sétálni, Peti tegnap is akkorákat aludt a séták aladt, olyan jó volt, ráadásul este sem volt nyügi, jól kipihente magát napközben.Kép

Viki+Peti 29+ 3

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Na jó, nem voltam első, de amikor elkezdtem írni, még úgy látszot!Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

látszot=látszott (Kép bocs)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Boldog szülinapot Kos-társam!!!!!!!!!!!!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné
Ezt Neked küldjük:
KépKépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok

Mea, azt is tudod,hogy hol hagytad? Mert még nem akadt a kezembe...Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok.

Csak gyors bekukk,mert nagyon nyügi Meli.Kép
Most egy kis hőemelkedése van,délbe megyünk a dokihoz.

Sis.
Köszi a vudut.Még jöhet!!Kép

Dori.
Látom ti se vagytok jól.Te hogy veszel vizeletmintát a gyerkőctől?
Mert tegnap azt mondták az ügyeleten ha nem megy le a láz lehet megnézik a vizeletét.

ancsi26

Jó reggelt mindenkinek!

Máté istencsászár kölök, hagyott fél kilencig aludni, és csak tizenegykor meg fél négykor ébredt! Kép
Most meg tök jól elvan egy szál rágókával, és megy a berregés bő nyállal Kép
Hoppá, ez utóbbi hang a másik végéből származott, mehetek tisztába rakni KépKép

Jucc,
még mindig nem mondtad, mint vigyünk a talira. Kép
Kukoricamáléval hogy álltok? Azt vinnék, ha jó.

Viki,
én is a jó időben reménykedem, ma Mátéval kertészkedni akarunk kicsit, kaptam tegnap egy nagyon faja metszőollót Kép

Sildike,
Bazsi nagyon vagány Kép
Apropó, napszemüveg: nem ér hozzá a szempillája? Nekem az összes szemüveggel az a bajom, és így nem is merem Máténak megrendelni, mert úgy nem sok értelme lenne, ha zavarja.

Ancsi,
nincs mit, és:
vuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvudu KépKép
Remélem, kitart egy darabig!

Pusztok

Sisotris és Máté
25+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Két napig alig voltam gépközelben, de próbáltam mindent visszaolvasni!Kép

Először is:
Nyúlné! Utólag is boldog szülinapot kívánunk!Kép
Angelani Erhardjának pedig nagyon boldog első névnapot!Kép
Göndörzsóf! Isten éltessen sokáig!Kép

Viki!
Jaj, szegény Peti! Kép
De örülök, hogy nem hagyott benne mély nyomot az esés!Kép
3.30-as ébredés??KépKép Jujjjj, Apa egy hős!Kép

Prüntyi!
Ááááá, már értem! És ez valami extra cucc? Úgy értem, tud valami pluszt, amit a többi nem?KépKépKép

Dóri!
Hú, mi jön még nálatok?Kép
Vikinek gyors gyógyulást kívánok!Kép
Tejcsi!KépKép
CsomókKépKépde legalább van tej!

Ayse!
Sosem bírtam a Havast!KépKép
Alma-AndrisKépKép
Lili nagyon édes!KépKépSzegény, csalódni fog.Kép

Ancsi!
Melikének jobbulást!Kép

Cinka!
Réka nem semmi a csontokkal!KépKép
Úgy néz ki, Natinak is elindultak a fogai, de még csak két fehér csík látszik.Kép

Zsuzsa!
Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő!Kép
Finomak lettek a sütik?

Egész hétvégén csavarogtunk. Mindenórás barátnőm még mindig egyben, ezért szombaton este még beültünk egy cukiba és adtunk a kalóriáknak!Kép

Andi&Nati 35+1

Andi&Nati

KépKép
duda

Sildike!Kép
nem ér már reggel kicsinálni!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ja még egy kérdés.
Nincs valami jó ötletetek anyáknapjára a nagyiknak?
A neten nem lehet valahol olyan képet rendelni amire ráteszik Melit és rá van irva hogy hogy anyák napjára,meg esetleg egy kis vers?
Várom az ötleteket!!

ancsi26

Nyúlné
Bocsi, már este fel akartam rakni, de ott tartott a tv előtt a választási műsor.
Ha szerdára jó lesz a kocsink megpróbálunk elmenni Hozzátok.

Kép
Kép Kép
sildike

Ancsi!

Ezt sima paint-ben meg tudod csinálni. Szerintem annál kedvesebb, ha saját kézzel van!

Kép

Ja, és köszönöm az ötletet! Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jó reggeltKép

Igaz már reggel 6 óta fent vagyok, Lívi mindig így kel de legalább este már 8-kor durmolKép

Jucc!Kép

Jaj ne harizz, hogy akkor tartom én is a talit, ha gond vlakinek h mindkettőre menne én átteszem máskorra csak szóljatok!!!!!Kép

Sis!KépHasprések, ilyet írtam?!?!?KépKépKép
ÁÁÁÁ olyan lusta vagyok hogy szörnyű....
De neki kéne kezdeni, te elkezdted???Kép

Havtünde!Kép
Köszi a muskátli infotKép

Prüntyi!KépÚgy emlékszema kanapén de akkor lehet égsem hagytam ott?
De nálam nincsKép
ÚÚÚÚ kész vagyok, annyira szétszórt lettem mióta gyermekem vanKépKépKép
Pedig pont az ellenkezőjének kellene lennemKép

Lívike forog már régóta és így megy a szoba egyik részéből a másikba(gurulva), olyan vicces, és közben kattog csattog a nyelvével ez a hobbijaKépKépKép
Szóval mászni nem áll egyelőre szándékában, csak gurulva jut el mindenhová és rámol pakolKépKépKép

Ülni sem ül még.

Viszont mindenki azt mondja nagy HUNCUT lesz ebből a kiscsajbólKép

Előre rettegek, mert valóban nagyon mozgékony és talpraesett, de nagyon!!!!Kép

Lányok!Kép
Ti nagyjából látjátok már milyen kis egyéniségek a gyerkőcök???
Kiváncsi lennék kinek milyen a babájaKép

Mondom enyém igazi kis zsivány(egyelőre)KépKépKép

Mea
mea

Sis, Ancsi, ez tényleg jó ötlet!
Főleg a blablablablabla KépKépKép

Lányok!!! SOS!!!

Zita pár napja bogyókat kakil, ez így rendben van????
Jajjj, Kiscsajom végtelenítette a zenélő kütyüjét. Ráfeküdt. Kép
Vendég

Mea,
azért kérj másoktól is infót muskátli ügyben, én nem vagyok ám szakértő!
Tavaly volt először, akkor asszem júniustól. KépKépKép
Igazából halvány lila f.ngom sincs, hogy mikor kell kiültetni, de láttam pár helyen, így én is vettem. KépKépKép
Vendég

Havtünde!Kép

Lívi is kaklilt ilyeneketKép
Nem gond szerintem.Kép

Lívi meg sokszor kakil hígat az baj?
Nem teljesen híg de krémesKépKépKép

DóriKép
Én is jobbulást kívánok !!!!!!!Kép

Mea
mea

Tünde
Nálunk is van, hogy Lacika bogyókat kakál. Minél jobban eszi Zita a rostos dolgokat, annál keményebb lesz a kakija. Iszik rendesen folyadékot? Nálunk Laci egy nap megiszik minimum 2 üveg teát (2,5 dl-es üveg), de inkább többet + reggel meg este 2-2 dl tápszert.
Lehet, hogy több a rost, kevesebb a folyékony kaja és ettől áll össze a széklete.
Vagy esetleg olyan kajákat eszik, ami fog (sárgarépa, alma, banán).

Kép
Kép Kép
sildike

Mea
Muskátlit már ki lehet ültetni. A futó és a rendes is bírja még a -2 -3 fokot is. Én a rendes muskátlikat már kiraktam, és a futót is most fogom kirakni. A megnyurgult szárakat kell levágni róluk, és ha azt akarod, hogy jó dúsak legyenek, akkor az elején le kell törögetni az új hajtásokat is. Azokat, ha berakod földbe, akkor meggyökereznek.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, nagyrészt tápszert eszik. Reggel 300ml Sinlac, délben vmi kaja tápival, du gyümi (utána tápi vagy nem) este 300ml tápi. Más folyadékot nem tudok beleimádkozni, csak ha éhes. De akkor meg nem akarom teáztatni, mert egyen rendesen, nem?
Vendég

Tünde
Nálunk Laci kifejezetten ígényli a folyadéket a kajához, de ő már nagyrészt szilárdat eszik, és az étvágyát szerencsére semmi nem tudja elvenni.Kép
Nem eszik több gyümölcsöt, vagy főzeléket és kevesebb tápit Zita, mint az utóbbi időben? Még mindig cumisüvegből kapja, vagy eszi már kanállal?

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse, Kép
meg voltatok elégedve hosszú távon is a Foodexpressel? Nekem ma hoznak először. A Gastroyal annyira nem jött be.
Vendég

Tünde
Én 3 hónapig rendeltem Food-expresstül kaját, amikor Laci született, és nagyon finom volt.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike,
áááá, dehogy, alig eszik! Kb 1/2ü szilárd, ált. gyümölcs hússal (főziről még le vagyunk tiltva) délben, du is 1/2ü gyümi. Délben min 150ml tápival öblíti le a szilárd kajcit. Már megy vmennyire a kanalazás, mindig úgy kezdjük a kajálást. Már rájött, hogy ki kell nyitnia a száját, de még elég vicces, ahogy eszik. Ráhajol a kanálra, és úgy próbálja leenni róla az ételt. Kép
Reggel csak sinlac van, este felturbózom a tápit vmivel.
Vendég

jó reggelt!

Ayse, Ancsi, Sis, Andi, Viki köszi Kép A vudut különösen Sis! Kép
Egész éjjel aludt szépen, mint eddig bármikor, és 9-kor kelt fel, szerintem hőemelkedése van, mert érzem. Gyerekdoki zat mondta vigyem le és soron kívül megnézi, mert nagyon pici még. Hát így lesz. Kép

Ancsi!
pisi nyerése: zacskót semmiképp ne hagyd, hogy ragasszanak rá, nekünk a nephrológus orvos mondta ezt maga. Nálunk megy a kémcsőbe és tégelybe pisilés is. Következőképpen: pelenkázóra rakom lemeztelenítve alulról és várok, majd az adott pillanatban, mikor látom, hogy elindult a kis gejzír Kép, akkor odatartom a kécsövet/tégelyt. Előtte érdemes betadinos vattával lemosni, hogy krém és egyéb cuccok lehetőleg ne kerüljenek a kémcsőbe. (Ez főleg akkor játszik, ha tenyésztésre küldöd.)

Egy baba kb. 40 percenként pisil spontán, és nálunk Viki tökjól elvan a pelenkázón, így simán kivárható az idő, míg pisil magától. Felkelés után (szopi előtt, ha elég türelmes) vagy kajálás után közvetlenül érdemes próbálkoznod. Nem olyan nehéz ám! Én is nehezebbre számítottam.

Melike hogy van a lázával? Doki mit mondott?

Dóri
Vendég

Mea!
Neked is köszi. Kép

Na húzunk a dokihoz.
Vendég

SisKép Kukoricamálé=kukoricalepény? Nagyanyám szokott csinálni, nekem bejönKép Amúgy nem kell szerintem nagy lakomát csinálni, csak ésszerű határokon belül. Az tény, hogy nálunk nincs rágcsi semmi, hogy ne essek kísértésbe, de természetesen tudok venni, vagy sütni is. Ha meg hiányunk van normális kajából / ebédre gondolok/, folytathatjuk a minitalik hagyományát, és rendelhetünk pizzát, vagy bármit. Aki BKV-val jön, az ne cipeljen semmit!

MeaKép Dehogy haragszom, nem is emlékszem, kinek volt meg előbb az időpont, lehet, hogy Neked! Ez most így jött ki, nem kell belőle gondot csinálni, aki mindkettőre tudna jönni, az eldönti, hova megy, és egy hét múlva szerintem találkozunk Prüntyinél úgyisKépKépKép

Judit

jucc73
Érd

Nyúlné
Remélem ezzel még nem merítem ki az izgatás fogalmátKépKép

Kép
Kép Kép
sildike

KépKépKépKép

Szép napot!

Sis, Benianyu, Majola, Dóri,Ancsi,Mea,Barbi, Cinka, köszönjük a dícsérő szavakat.Kép elnézést, ha valakit kifelejtettem.

Dóri, Ancsi, babáknak gyógyulást!

Sis, nagyon édes Máté a képenKép

Cinka nagyon aranyos Rékával a csirkecsontos képKép

Göndörzsófi isten éltessen sokáigKép

Cinka képén felbuzduűúlva teszek fel Kincsiről képet, amikor éppen zsömlét majszol.

Ja, áttört egy fogacska hegye és úgy látom a mellette lévő is készülődik. Jól viseli, semmi változás nincs.

Tegnap vettünk egy sportkocsit ABC Desing és egy utazóágyat. Jó könnyű a kocsi és jól elfér az autóban. A másik az egész csomagtartót belekta és nagyon nehéz is. A Soroksári úton a Megatoysból lett Outlet, érdemes böngészni ott. 14990,- és 9900,- volt a cucc és garancia van rá, Nézegettem a neten is de nem volt ilyen árban.

Kincsi beszunnyadt, így van egy kis időm.

Majola gratula a keresztelőhöz.Kép
nálunk 23-án lesz, jönnek vagy 16-18-an. Először hidegkonyhai dolgokaT akartam csinálni, de végül a meleg kaja mellett döntöttünk. Pöri, töltött káposzta meg debreceni töltött karaj, sütik és kész. Apa szerette volna húsvétkor, de sikerült eltolni 1 héttel. Remélem, hogy szép idő lesz.

no most ennyire tellett, tőlem.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok, bocsi, csak bekukk, mert csinálják a kerítést végre Kép

Duda, Kép még nem tudom, de ha igen majd szólok Kép

Mea, megnézem a párnák közt, vagy a kanapé alatt...

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Helló LÁnyok!

Az mi gépünk sajnos megint behalt hétvégére. Sikerült egy (vagy több) rohadék vírus is összeszedni. Most először életemben én voltam a hibás, olyan oldalakat látogattam, ahonnan várható volt, hogy összeszedünk valamit.
Pedig nektek akartam örömet szerezni, gondoltam, leszedek egy jó kis crack-et ehhez a csodálatos Photo Frame Show-hoz, hogy ne csak 15, napig, hanem a végtelenségig tudjátok használni. Ehhez képest minden mást sikerült összszednünk.
Apa boldog volt, gondolhatjátok...
Most aztán olyan szinten meghalt a gép, hogy szombaton már nem is tudtunk lelket lehelni belé, egyszerűen már bekapcsolni sem tudtuk.

Nagy nehezen, tegnap délutánra állt helyre a rend.

Szombaton csavizós napot rendeztünk, elmentünk Dunakeszire, az újonnan nyíló Buy-Way-be.
Hát, baromi sokan voltak, Meának mondtam is,hogy ha csak azért akarna menni, hogy szétnézzen, akkor halassza el máskorra.

C & A baromi jó, de kb. 50-en várakoztak csak a próbafülkére... Akkor gondolhatjátok, mi lehetett a pénztárnál.
De ez érvényes volt az összes többi üzletre is.

Kenguru Gold is nagyon jó, jó nagy, azt hiszem 1700 m2-es.
Ott kb. 1000-en álltak sorban a pénztárhoz, úgyhogy ott sem vásároltunk semmit.

Hétvégén megyünk anyumékhoz, alig várom már, majd csak hétfőn jövünk haza.

Viszont, azt hiszem, a Prünyti-féle nagytali-ból kimaradunk, mert úgyis hosszú hétvége lesz május 1. miatt, meg ott lesz a házassági évfordulónk is, úgyhogy Gergőt leadjuk anyuméknak, és valszeg elutazunk kettecskén egy kicsit.

Sildike!
Te mondtad ugye, hogy mentek majd Prágába.
Van valami konkrét szálláshelyetek, vagy, majd lesz ami lesz alapon beestek valahová??? Kocsival mentek, vagy befizetett út lesz?

Ha esetleg tudtok valami jó kis szálláshelyet, megoszthatnátok velünk. Talán megjátszanánk Apával, mert még soha nem voltunk, de már nagyon régóta el szeretnénk menni.

Köszi!

kuha

Kép
kuha

Kuha
Sógorom meg a barátnője voltak most nem régen és nekik van címük, meg telefonszámuk, ha gondolod elkérem.
Anyukámék is azon a hétvégén mennek Prágába, ha gondolod őket is megkérdezhetem.
Én eddig mindig kocsival voltam. Kb. 5 óra az út, és kb. 20 km. kivételével végig autópálya van. Mi úgy szoktunk menni, hogy Budapest-Pozsony-Brno-Prága. Nagyon jó az út.

Szerintem mi is elutazunk arra a pár napra, de úgyis csak este indulnánk, vagy szombaton reggel, úgyhogy simán belefér még a tali. Max. előző este bepakolok, ha elaludtak a fiúk.

Kép
Kép Kép
sildike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?