A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Tünde
Szerintem a gyümi miatt lehet, de nincs ezzel semmi gond. A rostok összefogják a kakit.
Nálunk Bazsinál soha nem volt ilyen (olyan mint én), bármit ehet, soha nincs székrekedése.
Lacika viszont elejétől fogva keményebbet kakil és néha ő is erőlködik (apja fajta).
Szerintem ne izgulj. Ja és vizet nyugodtan adhatsz neki, sőt már egy-egy melegebb napon kell is nekik a plussz folyadék. A víz nem fogja elvenni az étvágyát. Én nyáron nem szoktam teát adni, csak sima Szentkirályi vizett. Most már Lacikának sem forralom.

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt mindenkinek!

Sildike!
Bazsi csúcs, ahogy pózol a fényképezőnek!!Kép
Tök jó, hogy így szereti, ha fotózzák!
Nolcsi mostanában direkt elfordul, ha meglátja a kezemben a gépetKép

Kriszta!
Leon is nagy kiflievőKép Akkora hisztit ki tud vágni ha Noel kiflit eszik és nem ad neki belőle, hogy csak na!

Kuha!
VírusKép
Prágában mi se voltunk még, de én is szívesen elmennék. Nagyon szép lehet.Kép

Göndörzsóf!
Boldog szülinapot kívánok!Kép

Jucc!
Meához megyünk most, remélem nem haragszolKép
Csak már konkrétan megbeszéltük múlt héten.
De köv. héten Prüntyinél fogunk talizni!Kép

Nolcsinak húsvét hétfőn lesz a szülinapja, megyek neki vásárolni legot. Leon segít választaniKép
Nolcsi ma MANO-napon van a dédivel(MANO= Mama+NoelKép), csak este jön haza, így el tudom intézni.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Tünde
Adtál az utóbbi időben a picinek banánt? Az okoz néhány babánál nyuszibogyókat.
szilbee

Sildike!

KÉrdezd már meg légyszíves!!! Elég a szállás neve, aztán majd rákeresek az interneten.
Igaziból nem olyan eget verően fontos, mert csak nekem jutott most eszembe,hogy akár Prágába is mehetnénk.

Eredetileg valami fürcsis helyre mennénk itthon, mondjuk Miskolctapolcára, vagy Hajdúszoboszlóra.

Csak mi már elmegyünk péntek délután, úgyhogy ha végülis azon a hétvégén megyünk, akkor semmiképp nem tudok menni Prüntyihez, mert nekem még Gergőt anyumnál le is kell adnom.

Kép
Kép

Kép
kuha

Szóltam Harinak a talikról! Beszéltünk egy csomót, a helyzet nem javult náluk, lefoglalja minden idejét Lili. Hozzám jön a talira, Prüntyit még meg kell gondolnia, de sztem rádumáljuk a vonatozásraKép Lilinek már két foga van,és éppen a koszmóval küzdenek.

Lányok! Annak idején még Balázzsal jártam baba-mama klubba, és ott volt egy szabály, aminek betartására mindig felhívták a figyelmünket. Tudom, hogy tök evidens, és mi is betartjuk, de azért leírom: talira csak egészséges gyerekkel menjünk. Ha csak az orra folyik a gyereknek, akkor is hagyjuk ki a talit, tekintettel a többi babóra. Kövezzetek meg, ha nem kellett volna leírnom, de úgyis mindenki így gondolja sztem. Kép

Teszek fel két képet a tegnapi "Szigetelésről":

A Sziget árvíz után:
Kép

A fiúk elfáradtak:
Kép

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sis.
Mivel én tök sik vagyok a számitógéphez,fogalmam sincs,hogy mi az a paint.Kép
Bonyolult?

Most csak ennyi mert nemsokára készülünk a dokihoz,majd utánna jövök.

ancsi26

Hello Kép
Gyors bekukk, amíg a fiúk alszanak.

Beni visszaesett sajnos, tegnap délutánra újra felment a láza. Ma itt volt a doktor néni, óriásiak a mandulái és torokgyulladása van. Kép Magához képest egséz jól van, nem verte le nagyon a betegség, eszik is és egy kicsit rosszalkodik, de azért beteg. Nem szokott ő délelőtt aludni. Szerencsére nem valószinű, hogy fertőz. Már csak ma és holnap lett volna ovi, aztán szünet jövő szerdáig.

Dani állandóan állni akar, a ti babáitok nem? Unja a fekvést, állva sokkal többet lát. Ha fogom a két kezét fel is húzza magát állásba és alig tartom, tartja magát és áll. Csak szerintem még nagyon korai. Tegnap kipróbáltam, hogy a kezem helyett az asztal szélét fogja és úgy is tartotta magát. Most már balhézik, ha nincs kb 68 cm magasan. Kép Azért sokat nem engedem neki, nehogy ártsak vele. Meg a kúszás is egyre jobban megy, tegnap átkúszott a gyerekszobából a hálóba, jó egy métert. Kép

Göndörzsóf!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Kép Kép Kép

Dóri, Kép
Jobbulást nektek! Remélem, tényleg hamar kijöttök a gödörből. Kép

Ancsi, Kép
Melikének is jobbulást! Majd írd meg, mit mondott a doktor néni.

Kuha,
Gergő már sörözik? Kép
Ez a outlet, amiről írtál itt a Dunakeszi Auchan mellett? És van Kenguru meg C&A? De király, az tőlünk 3 perc kocsival. Kép

Sildike,
Bazsi milyen édes az egyszál pelusos képeken is! Tök csibész! Kép Kép

Kriszta,
Kincsi édes ilyen morzsásan is! Szép a szeme és haja különösen! Kép

Barbi,
Kiflit Dani még nem kapott, de ő is mindent kinéz a szánkból. Kép Ma felkarikáztam Beninek nyers répát, abból kapott Dani is egy-két karikát rágókának. Tetszett neki. Kép

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Szilbee,
nem nagyon eszünk banánt. Kép

Sildike,
csak azért adom a teát, mert örülök, hogy azt nagyon ritkán legalább megisza. A víztől (ez komoly Kép) kirázza a hideg, és csorgatja ki a száján.

Kuuhaaa,Kép
nem korai???

Dóri, Kép
miért nem jó a zacsi?? Nekünk azt javasolta a nephrológus, ők is zacsit ragasztanak. Ez is sterilen van csomagolva.

Jaj, de sajnálom, hogy ennyi beteg baba és Beni van!!!
Gyógyuljanak meg hamar!!!!
Vendég

Tünde
Én is inkább teáztatom a fiúkat, csak nyáron a nagy melegben adok nekik vizet, szerencsére nálunk megisszák azt is. Persze a tea jobban csúszik.
Sajna nincs több ötletem széklethigításKép ügyben. Szerintem ne aggódj, felnőttek között is van, aki bogyót kakil, meg van aki nem.
Egyébként van, akit az alma is fog, és a sárgarépa is fogós kaja, meg a krumpli is. A sárgarépába biztos vagyok, egyszer a Bazsinak volt egy csúnya hasmenése, és akkor 3 napig csak sárgarépát ehetett és szépen összeállt a kaki.
A krumplit meg abból gondolom, hogy ha valakinek hasmenése van azt szokták mondani, hogy csak sós vízben főtt krumplit egyen.

Kuha
Gergő+sörösüvegKép
Nálunk Bazsika akart folyton sört inni, mindig vette el az apja kezéből az üveget. Aztán egyszer mondtuk, hogy nyugodtan nyaljon bele. Na azóta ahogy meglát egy sör reklámot, vagy üveget azonal mondja: Söj nem finom, Bazi nem szejeti.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Azt akartam még írni, hogy aki szeretne jönni a talimra Erzsébetre 21-én, az eresszen meg nekem légyszi egy emilt, és küldöm az infókat az idejutásról! jkoltai@externet.hu

Köszi!
J.

jucc73
Érd

Most látom, mennyi beteg vanKép Beninek, Melinek, Vikinek, mindenkinek jobbulást!

jucc73
Érd

Sziasztok!
Jucc!
Talira mi is mennénk, ha mehetünk.

Sis!
Anyák napos blabla-s kép Mátéról tuti klasszKépKépKép!!!

Kriszta!
Köszi a bókotKép!
Zsemlemajszolós kicsi Kincső nagyon nagyon édesKépKépKép! Csodálatos szemei vannak, a fürtöcskéiről nem is beszélveKép!

Zsóf!
Boldog szülinapot KépKépKép!

Dóri, Ancsi!
Jobbulást a Kislányoknak!

Andi!
Barinődnek akkor ma már be kellett feküdnie???

Mea!
Sztem nem baj, hogy LivikeKép még nem ücsörög és mászni sincs kedve. Majd tudja Õ, hogy mikor van itt az ideje, s akkor aztán rohangálhatsz utána rendesen! Réka már most nagy HUNCUTKép!

AyseKépKépKép!
Tegnap elfelejtettem megkérdezni, hogy honnan látod/tudod, hogy Rékának: "Olyan jó kis kemény buksija van, amiben sok ész elfér!"
Már csak azért is érdekelne, mert többektől hallottam már ezt, sőt vadidegenek is tettek már hasonló szívmelengetőKép megjegyzést!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert ki sem látszom a munkábolKép

Róki!

Tudom, még adós vagyok a söfis beszámolval, amennyire láttam már a többiek irtak rola, igyekszem én is potolni a lemaradást.

Mea!

Mi is szeretnénk menni a talira, de még függ attol h hogy haladok a munkámmal, ha irsz cimet nekünk is juttasd el lécci, mailcim a profilomban, aztán szerintem csüt du fogom látni h megengedhetjük-e magunknak a kirándulástKép

Prüntyi!

NEked még meg sem köszöntem se a keresztelős infot, se a talit, ne haragudjKép

KUha, Ildi, Barbi, MeaKép

Jo volt találkozni veletek, mind nagyon aranyosak vgytokKép

Jaj, még mit is akartam?

Ja!

Tünde!

Nekem is bejött a foodexpress, csak én hamar meguntam, meg pl a borsofőzelék nekem kevés adag voltKép

Kuha és akik keresnek szállást prágában:

Holtel legner step a neve, ha igy google-n rákerestek 88 millio weboldal bejön, mi a charpatia travelen keresztül foglaltunk szállást, de direktben is tudtok, nagyon-nagyn tiszta, szimpatikus hely, mi visszamegyünk gyerekestol is majd és bizti itt szállunk meg, fini a kaja is, félpanzioval voltunk, van saját parkoloja, a városban elég nehéz parkolni, igy mi nappal is otthagytuk a kocsit és villamossal mentünk a nevezetességekhez, nagyon jo a közlekedés!

Na léptem, mert nem haladokKép

Heni

Kép
hencsi

GöndörzsófKép,
Boldog szülinapot!!!
Kép

Erhardnak Boldog Névnapot kívánunkKépKépKép!

AyseKép,
a "fogazata ép" szövegen kidőltem... hihetetlen!

DóriKép,
tejcsihez gratulaKép.

Szegény Hari, remélem azért nem annyira vészes a helyzet!!! Millió éve nem jött erreKép!

Kati
Vendég

Ja!

Ancsi!

Már multkor olvastam, h kihivásokkal küszködsz az angol nyelvet illetőenKép, igy gondolom h Sis által irt anyáknapi paintos megoldás is kivitelezhetetlen lenne, ha akarod dobj képet a kislányrol a mailomra és gyártok valamit, ilyet csináltam én a mamiknak:
Kép

Kép
hencsi

Minden kicsi betegnek gyors gyógyulást kívánok!KépKép

Cinka!Kép
Hát, sajnos valószínűleg igen. Délután megy a dokihoz ctg-re, ott beszélik majd meg a továbbiakat.

Bkriszta!
Nem tudod, az ABC design babakocsi, amit vettetek, hány kg? Esernyőre csukható? Dönthető valamennyire a háttámlája?
Kincsi jó nagyot nőtt!KépKép

Kuha!
Gergő-sörösüvegKépKép

Jucc!Kép
Mi mennénk a talidra, ugyan bkv-val, de azért nem mennénk üres kézzel! Hogy néz az ki, nem esszük fel a család készletét!Kép
Mit vigyünk?

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Kornélnak teljesen elromlott az alvókájaKépKépKép.
3. napja csinája azt, hogy éjjel 5-6x felkel (bőgve), és nem lehet visszaaltatni! Tegnap éjjel 3 körül teljesen kiborultamKép! Csak visszatettem az ágyába, és kijöttem a nappaliba apával együtt, de aztán negyed óra üvőltés után nem bírtam tovább... onnantól kb 5-ig úgy aludtunk egymás mellett, hogy cicim elől, és ő rácuppant, mikor úgy gondolta!
Ilyet újszülött kora óta nem csináltam, és nem is akartam... olyan undi! Már le kéne szoktatni az éjszakai evésről, nem mellen altatniKép!
Heeeelp!
Teljesen kivagyok!
Vendég

Hencsi!!!!!

Ééééééééééén iiiiiiiisssss! Én is nagyon szeretnék ilyet az anyukámnak, Gergő nevében anyák napjára!!!
NEkem a szöveg is nagyon tetszik, úgyhogy lehet ugyanez?
Én is küldhetem Gergő képét????

Ez mekkora egyébként kinyomtatva? Beteríti az A/4-es oldalt?
VAgy egyszerűbb, ha fényképként előhívatom?

Ja, és köszönöm a prágai szállás - infót!!!

Köszi-köszi!!!

Kép
kuha

Hencsi
Nagyon egy rugóra jár az agyunk, mert én is ezt mentettem el Anyák napjára. A szöveget hogy írtad be? Az én képem ilyen:
Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Andi,

6 kg a kocsi, nem csukható esernyőre, hanem lapos lesz összecsukáskor. 2 poziciója van. Fekvő és ülő.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

A kétfogú répaevő Kép
KépKép

Dani nézegeti magát a tükörben
Kép

Ülve játszik
Kép

benianyu

Jucc,
Köszi Kép Remélem, az alvástól jobban lesz Beni.

Kati,
Semmi okosat nem tudok mondani, csak, hogy kitartás. Ha sírva ébred, akkor lehet, hogy fáj neki valami, talán a foga. Nem lehet?

Hencsi,
De szép a kép a kislányodról azon az anyák napi kártyán! Kép

Sildike,
A ti kártyátok is nagyon aranyos! A nagy csibész és a leendő csibész kisöcsi! Kép

benianyu

BenianyuKép,
Dani tündér (főleg a répával - 2. kép)!
Beninek gyógyulástKép! Olyan stram kissrácnak gondolom, biztos gyorsan túllesz rajta.
Terveztek valamit a tavaszi szünetben? Vagy ilyenkor mit szokott Beni csinálni?

Én sem tudok másra gondolni, csak a fogára... de ennél többet már nem tudok érte tenni (nem nagyon szeretném begyogyizni evégettKép). Ráadásul már hónapok óta jön a foga - a védőnő szerint -, ki tudja meddig tart még, mert én nem látok egy fia fogat semKép!
Ráadásul napközben ugyanolyan tündér-jó gyerek. Ki érti ezt??? Látszólag semmi nem fáj neki nappal, éjjel meg a kínok kínját állja ki (rólam nem is beszélveKép).
Azért lehet, adok neki este valamit, hogy tudjon aludni. Vagy szerintetek hülyeség?
Volt már, aki "csak úgy" adott kúpot vagy Panadolt???

Kati
Vendég

Hahó.
Megjöttünk a dokitól.Múló torokgyulladása van Melinek.KépEnnyit az ügyeletről!KépMost már nincs láza,de ha csütörtökig még lenne akkor vissza kell vinni.

Ne haragudjatok,de nincs most időm reagálni,mert nagyon nyügi szegény.

Hencsi.
Mailt majd küldöm.

ancsi26

Kati
Adjál neki lefekvés előtt Viburcol kúpot. Az homeopátiás szer és a hatása olyan mint a Germicid-C-nek. Kifejezetten arra ajánlják, hogy fogzás esetén segítse a nyugodt alvást.

Kép
Kép Kép
sildike

SildikeKép,
köszi, este kipróbáljuk... remélem használ nekiKép
Vendég

Kuha
Itt tudsz keresni szállásokat. Érdemes olyat, ahol parkolási lehetőség is van, mert amúgy Prágában elég nehéz és drága parkolni.
http://hu.marys.cz/

Kép
Kép Kép
sildike

Kati
Igazán nincs mit. Én Bazsival azt sem tudtam mi az a fogzás,Kép de Lacinál szerintem már nem lesz ilyen egyszerű a dologKép. Már kétszer adtam neki chaomillát és vettem kúpot is biztos, ami biztos.

Kép
Kép Kép
sildike

Hencsi!
Tök jó ez az anyák napi képKép
Átküldenéd mailben, hogy kell csinálni, ill. hol?
krich.barbara@chello.hu
KösziKép
Ajsa meg tündéri a képenKép

Ildi!
Fiúk is nagyon arik, Bazsi milyen huncutul nézKép

Benianyu!
Danigombóc fenomenális a répával!Kép
BeniKép

Kati!
Ti is jöttök szerdán Nyúlnéhoz, ugye?
ÉjszakákKép
Nálunk még egyelőre változatlan a helyzet, Leon alszik éjszaka, de kíváncsi vagyok még meddig.....
2 foga már kint van, de nem hiszem, hogy a fogzás ilyen simán lezajlik azértKép

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi
Nálunk Bazsinál ilyen simán lezajlott. Volt olyan foga, amit úgy vettünk észre, hogy Balázs számolgatta az ujjával Bazsika fogait és kérdezte, anya tudtad, hogy Bazsinak van mégegy foga?
Úgyhogy no para, még Leon baba is lehet ilyan szerencsés.
Doktornéninél voltatok?

Kép
Kép Kép
sildike

csak egy gyors bekukk, mert mingyá itt a tanítvány.

Jucc Kép!
Igen, úgy értettem, hogy NEM KELL leszednia mandula héját!!! (semleges íze van anélkül)

Ayse

ayse

Ildi!
Voltunk, írtam mailt!Kép
Hát akkor remélem, hogy a többi is ilyen simán kijönKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ja, egyébként megjártuk a lego márkaboltot is, szerintem felvásároltam a fél boltotKépKép
A család minden tagja rámbízta Nolcsinak az ajándék beszerzését, szóval nem kevés.
De imádja a legot, szinte csak azzal játszik, meg a fa vasúttal.
Na meg persze olvasni imád, könyvet is kap.

Ildi!
A Gulliver hol is van pontosan? Mert oda még elnéznék, hogy ne csak legot kapjon!Kép
Ti mit vettetek, ill. mit kapott Bazsi a szülinapjára?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi
Ahogy jössz ki az M3-on a Shell-kútnál kell lekanyarodni és ott menni a Metro felé. A Metro előtti bolt a Guliver. Sajna nem vagyok jó ötletgazda, mert Bazsika nálunk mindenkitől legot kapott, vagy fa vasutat.Kép
Anyukámék vettek neki egy kék Disney-s játszóasztalt székekkel. Ha gondolod lefényképezem, de azt Ausztriában vették.
Amúgy hol van Lego mintabolt?

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse
Elfelejtettem írni, hogy a föld (5,5 m3) fuvarral együtt 20 eFt volt.

Ha valakinek elfelejtettem még írni bocsi, csak tegnap este durrogtak nálunk a pezsgők és ma egy kissé zizi vagyok.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!
Akkor jó, úgy látszik nem csak Nolcsi van rákattanva a legoraKép
Asztal meg szék az már van, de Ausztriába nem is mennék most kiKép
Azért kösziKép
Lego márkabolt a Déli pályaudvarral szemben van, az Alkotás úton.
Egy kapualjban egy kis luk bolt, de náluk mindent lehet kapni elvilegKép És persze itt a legolcsóbb is.
Van honlapjuk is: www.ilse.hu
Itt vannak árak is.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok anyukák, hogy vagytok?
Én annyira ritkán tudok jönni, hogy sokszor nem is tudom mi történik Kép De azért próbálok elolvasni mindent és megnézem a csodaszép képeket Kép
Duda, múltkor kérdezted,hogy lehet gyógytornától valaki hiperaktív. Hát nem tudom. A dokinő mondta, de remélem Roli nem lesz az. állandóan csak áll,mászik, pörög. egy pillanat nyugtom nincs.
Mea, én már látom milyen lesz Rolika jellemileg!
sírós az idegenekkel és aki nem olyan szimpi, fél a kutyaugatástól, nem lehet sehol egy kicsit se otthagyni csak akit sokat látott már de akkor is folyamatosan foglalkozni kell vele. 1 másodperc alatt a nevetésből sírás vagy a sírásból nevetés lesz. Biztos katona lesz, anyámasszony katonája Kép
Boldog szülinapot Noelnek, meg aki valamit ünnepel.
Megyek, mert megpróbálok altatni...
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

Egy gyors kérdés.
Valaki kérte és kapja közületek az adójóváirást?
Én mikor a gyedet igényeltem bex-eltem hogy kérem.Az OEP küldött valami igazolást 12ezer valahány forintról,de csak a gyedet kaptam meg.
Ért ehhez valaki?

ancsi26

Ancsi
Ha nem kaptad meg havonta a 9.000 forint adójóváírást, akkor a következő évi adóbevallásodban egyösszegben visszaigényelheted.
Adójóváírás annak jár, akinek a munkabérből származó jövedelme nem éri el az évi 1.500.000 Ft-ot. Na mi ilyenek vagyunk.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

csak gyors bekukk!
Sildike,ez nem éééééér!KépKépKépKépKép
Benianyu,
Kisnyúl is állandóan vigyázba vágja magát,szerintem is a több látnivaló miatt!alig kell tartani,pedig lábujjhagyen nyomja!Kép
Képek haláliak,Dani mind megeszi Kisnyúl eledelét!Kép
most hirtelen ennyi!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hencsi!
Nagyon klassz az anyák napi kép, s Ajsa nagyon édes rajtaKépKépKép!

Benianyu!
Daninyuszkó nagyon édes a répácskájávalKépKépKép!
S milyen szépen ül! Gratula!!!

Ancsi!
Remélem Melikéd már jobban van, nagyon aranyos a b.kocsijaKép!

Barbi!
Nolcsinak boldog szülinapot!!!
C.

KépKép
cinka

Ancsi, met mail

Kuha küldjed a képetKép

Benianyu, kösziKép, néha sikerül 1-1 jot is fotoznom véletlenKép

Kép
hencsi

sziasztok

Nnna, piros a torka a lányomnak sajna, de most nem lázas, homeos bogyót etetek vele, antibiotikum a hűtőben, ha estére nagy gáz lenne, de lekopogom nem lesz talán.

zacsit kérdeztétek többen miért nem. A mi nephrológusunk azt mondta megtehené(nk), hogy zacskót ragaszt a babára (neki ráadásul egyszerűbb is lenne, mondjuk nekem is), de sokkal humánusabb, ha vársz és lesben állsz majd elkapod a zuhatagot. Kép Türelem kérdése csak, és van baba, akinek begyullad a ragasztástól a bőre, és lányoknál lényegesen komplikáltabb a zacsi, mint kisfiúknál. Én türelem párti vagyok, és 20 p után meg is lett az eredmény a kémcsőbe, egy csepp sem ment mellé, hanem a felesleg a pelusba folyt. Kép El is vittem a Bethibe, azt mondták 5-ig nyugodtan odaérhetek (2-ig lehet leadni anyagot egyébként), és 1 óra múlva megvan az eredmény. Ami a vicc, hogy viszont nem mondják meg nekem a telefonba!!! Én még ilyet nem pipáltam! A nephrológus meg holnap du van, és a pisi ereményétől függ, hogy kell-e antibiotikum, hát rohadtul nem mindegy. Úgyhogy este 8 után van ügyeletes orvos a kórházban, felhívom, hogy legyen oly bájos, és mondja már meg mi az eredmény, + vagy -. Jó, mi? Kép

Dóri
Vendég

Ja, még valami. Elugrottam vásárolni a Kaisersbe, fiatal hentes csávónak mondtam, hogy adjon egy kiló sertés combot, de olyat, amin minimálisan kell farigcsálni, mert pöcsölni azt nincs időm, fél éves mellett meg a nagy mellett. Erre ő: óóó, neki is másfél hónapos kislánya van és a felesége is ugyanezt mondja, megérti és mondjuk már megcsináltam itthon és téányleg gyönyörű szépet adott. Kép De aztán hozzátette: elhiszi, hogy fáradt vagyok, a kistesó miatt is, mert hát jön az is, ugye? Nos, ha vki nem értené, akkor a szülés után megmaradt pocakomra azt hitte, hogy babácska lakik benne. KépKép (Kép) Szörnyen lesúlytott, én meg csak kényszeredetten mosolyogtam, hirtelen köpni nyelni nem tudtam... meséltem apámnak, erre: hát Dórikám, a hentestől kell nekem megtudnom, hogy jön a kistesó? KépKép Most sírjak vagy nevessek?!

D. (pedig 57 kiló vagyok és egyáltalán nem dagadt, csak a hasam) brühühühűűűűűűűűűűűű
Vendég

Szép jó estétKép

Dani baba nagyon jó fej a répávalKépKépKép
Jaj nagyon csípem a kis husitKép
Olyan mint Lívi (majdnem) husibanKépKépKép
És hogy ül ő is!!!!Nagyon ügyiKép

Hencsi!Kép
Mail megy.

AncsiKép
Nagyon szupi az esernyőkocsiKép

Dóri!Kép
Melikének további jobbulástKép

Csikken!Kép
jó hallani felőledKép

Kuha!Kép
Most voltunk Pesten, páromnak kellett elintéznie valamit, ahová Lívit is elvitte és én addig megnéztem az új bevásárlóparkot Dunakeszin.

Nem nagy, de klasszKép

A Deichmanban voltam meg a Kenguruban.
Vettemmmagamnak végre két új cipőt meg Lívinek 2 db sapit(egyik már nyári), meg 1 fürdőgatyit, nagyon cuki és új hálózsákot mert kinőtte a 70-est.Tök örülök, hogy nyílt a közelben végre ilyenKépKépKép

Csináltam Líviről aranyos strandolós szerkós fotókat.
Majd felteszemKép

További kellemes estét mindenkinekKép

Mea
mea

Kati, Barbi, Nyúlné, Cinka
Köszönjük a bókokat kétfogú répaevő Dani(nyuszi)gombóc nevében. Kép

Kati,
Különös programot nem tervezünk a tavaszi szünetre, főleg most, hogy Beni beteg, bár remélem, hogy egy-két napon belül meggyógyul. Minden napra kitalálok majd valamit, persze időjárásfüggő is.
Remélem, ma jobb éjszakátok lesz! Talán a Viburcol kúp használni fog.

Ancsi,
Ügyelet Kép, további jobbulást Melinek. Klassz a babakocsi! Kép

Nyúlné,
Te mennyit hagyod Kisnyulat állni?
A másik kedvenc az ablakon kibámészkodás. Nem nagy a forgalom, de jár busz is és autók is. Ha nyűgös, csak megyünk az ablakhoz és rögtön nyugi van. Kép

Dóri,
Hentes Kép Kép Kép Ne vedd magadra!
(Én középiskolában voltam utoljára 57 kiló, annak is talán a legelején)

Benianyu

benianyu

Aki jönne talimra jövő hét pénteken (10-16.00-ig fog tartani) az írjon egy mailt és én küldöm az útinfotKép
Pesttől kocsival új 2-es úton 40 perc az út.

Mea
mea

Mea,
Köszi a bókot! Kép
Várjuk a fürdőruhás Lívi képeket Kép

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?