Sziasztok!
Na, csak a végére értem...jó zsufi volt a hétvégénk, úgyhogy szombat reggel óta (mert akkor azért megnéztem, hogy megszületett Domino

) nem is jártam erre...már hiányoztatok
Mai talit sajnálom, de a hétfők nálunk a csiri-biriről szólnak, mégegy déluáni program már sok lett volna a kőcöknek
Juc!
Szerdán mentek csb-re ugye? Majd írj hogy hogy tetszett!!!
Moose!
Láttam kérdeztél Zsebiről: tegnap cseteltem vele, jól vannak, bár ők is túlestek a rotán, sajna kórházban is voltak, de mostanra minden rendben, csak teljesen el van havazva, úgyhogy netelni nics ideje, viszont megígérte, hogy szabit vesz ki az első kerti talira, és JÖN!!!
Szintén Moose!
Áruld már el nekem, hogy Nyuszi, aki vérmérsékletben nagyon hasonlít Petrára, hogy a fenébe tűri, hogy valaki levágja a haját!!! Ma egy fél órán keresztül győzködtük Anyukámmal, de nem nem és nem...nem engedi

Gondoltam, hogy én is elviszem a Tündihez, de el sem tudom képzelni, hogy mi történne ott...vagyis attól félek, hogy kudarcos lenne, és ugyanúgy nagy lobonccal jönnénk haza

....Szóval áruld el a titkot!!! Én ma még azt is mondtam neki, hogy közben csokit ehet

...na akkor egy pillanatra megenyhült, úgy tűnt belemegy, de a vége mégis az lett, hogy nem...
És ez a Nyuszinévváltozat izgin hangzik, most én sem tudom miről van szó

, de majd nyomozok egy kicsit
Ancsi!
Kérdezted, hogy hogy szólítom magam Esz3. személyben Doninak...és képzeld rájöttem, hogy sehogy...nem tudom, hogy ez azért van-e, mert második, de Petránál emlékszem, hogy sokat beszéltem így, hogy pl. "gyere a mami ölébe" stb., viszont Doninál ilyen sosem fordul elő, hanem Esz.1 személyben beszélek hozzá...talán azért van, mert amióta Petra is teljesen rendesen ragoz, azóta vele sem használok Esz3. személyt...Szóval, hogy az anyaanya honnan jön azt nem tudom, de ez még talán inkább amolyan "hangulatjelző" szófűzér mintsem megszólítás
Cukrosvíz téma: nem tartozom azok közé, akik nagyon harcosan elleneznék a dolgot, viszont Doni a bizonyíték rá, hogy életben marad egy baba enélkül (na meg kórházi tápi nélkül) is!!!

Ráadásul nyáron!!!
És akkor a május 5 továbbra is tuti???

Mert akkor küldjön mélt, aki nem tudja, hogy merre meg hova!!!
Ja, és maradjon a 15 óra, mint régen?
Bogárka