2006.04.03 13:27
Csak most jutottam gephez, mert Szombaton voltunk a Kika-ban, elhoztuk Lili gardrobszekrenyet. Vasarnap pedig egesz nap a kertet raktuk rendbe.
A lakas ahol laktunk egeszen jo volt. Nem olyan nagy, de siman elfertunk.
Lili velunk aludt a nagy franciagyban, igy meg tart a visszaszoktatas itthon a sajat agyaba.
De mar egeszen jol haladunk.
Nekem jovo hettol mar barmikor jo.
Szokasosan csutortoki napra gondoltam.
mikor lesz mar ennek vege?
Meg a Duna-t is megnezheted, hogy milyen magasan van, bar mi meg azert feljebb vagyunk.
Kiskutyahoz gratulalok.
Remelem a szomszednak tenyleg nem lesz kifogasa ez ellen. Csak azt ne felejtse, hogy a kiskutya is barhol at tud szokni barhova, jobban mint a nagyok.
2006.04.03 13:33
Borzaszto.
Nagyon sajnalom ot, foleg, hogy egyedul maradt a ferje a ket kis gyerekkel. Hogy oszinte legyek, meg bogtem is.
De nem tudom pontosan mi baja volt. Attetes rakos? Te ismerted? 2006.04.03 17:25

Én is olvastam,bár nem ismertem személyesen,de annyian írtak róla máshol is,hogy elolvastam,és bevallom el is sírtam magam.Rettenetes lehet most a családnak.Nagyon megrázó,hogy ilyen hamar legyőzte Õt ez az iszonytos kór.Hihetetlen mennyien ismerték,és szerették,és most segíteni szeretnének.Tényleg döbbenetes.
Ha jól tudom méhtest és petefészek rákja volt.Ami sajnos nem derül ki egy egyszerű méhnyakrák szűréssel.
2006.04.03 19:37
Én nem ismerem/ismertem őt,de annyian írtak róla máshol is ,hogy elolvastam a tragédia történetét,és mélységesen megdöbbentett.Úgy tudom méhtest és petefészekrákja volt.Ami sajnos nem derül ki egy egyszerű rászűrés alkalmával.

2006.04.03 21:32
És jó sokat is kellett olvasnom, aminek nagyon örültem!
Nekünk többnyire a délután jó, Gergő elég korán szokott aludni, dél körül és másfél-2 órát, így azért emberi időben oda tudunk érni. Ha a többieknek is jó, akkor igazándiból kedd, vagy csütörtök az igazi, mert akkor nem torázom, nem kell sietni haza.
Jó a csütörtök, csak sajna mi jövő héten pont aznap utazunk el, így már csak az április 20 jön szóba. Remélem az mindenkinek jó! Nagyon szeretnénk ott lenn mind a hárman!
Nagyon stramm csaj vagy, hogy így bírtad pocakkal!
Légyszíííí!
Most Gergő is néha hihetetlen! Nagyon nem fogad szót, ha rászólok, hogy álljon meg, akkor játéknak veszi és elkezd "menekülni".
Remélem tényleg kitalál már valami gyógymodot a dokitok! Különben szerintem a bőrgyógyászok a legbénább orvosok, csak próbálkoznak ezzel-azzal, aztán vagy sikerül, vagy nem. Kicsit idegesítő!
Kínomban egyszer véletlenül elolvastam a Richtofit sportkrém összetevőit és mivel 7 féle gyógynövény van benne, gondoltam kipróbálom, ártani nem fog, és hátha esetleg az csinál valamit. És láss csodát, attól rendbejöttem! Aztán már, mikor csak éreztem, hogy kezd viszketni, csak bekentem és tök jól voltam. Sajnos most a kezemen van, ahol soha azelőtt és ezen a Richtofit sem segít, itt túl vékony a bőr.
Van egy szteroidos kenőcs, ami jó, de ugye babával nem lehet, így szenvedek. Meg csúnya is és most nyáron ennek nem örülök, mert mindenki látja majd.
És ugye Gergő sem volt piskóta, ha ez még nagyobb lesz, akkor egyszerűen kipukkadok!
), élvezem a tavaszt! IMÁDOM!
Gergő is és Karcsi is rendbejött, remélem egy darabig így is maradunk!
2006.04.03 21:50
Nem is bírtam túl sokáig olvasni, mert eléggé érzékeny kismamakorszakban vagyok, nem akartam nagyon kiborulni.
Ez az egész dolog annyira borzasztó, mert az ember rádöbben, hogy akármelyikünkkel megtörténhet!
Akkor mit lehet tenni? Elég ilyesztő!
2006.04.04 10:15
Eszembe jutott anyukám szinte ugyanilyen "gyorsasággal" halt meg
Én is megsírattam sőt még aludni is alig tudtam. 

2006.04.04 11:01
Eszembe jutott anyukám szinte ugyanilyen "gyorsasággal" halt meg
Én is megsírattam sőt még aludni is alig tudtam. 

2006.04.05 10:27
2006.04.05 12:25
2006.04.05 13:53
Egesz delelott kint voltunk a kertben es raktam rendbe a kertet. Sziklakertet rendberaktam haromnegyedeig, kiteptem a gazokat, osszeszedtem a lehullott leveleket, majd ultettem daliakat is. Sepertem a teraszt, visszavagtam a leandereket es mas viragokat.
Szoval jot dolgoztam kint. Lili ekozben kutyazott, vagy nekem segitett.
Nagyon szep lila viragai vannak es most viragzik.
Biztosan szep ido lesz es a gyerekek is ki tudnak menni a kertbe.
Emlekszem, meseltel rola.
Nagyon sajnalom.
Huha! nemsokara szulsz!! 2-3 het?? Mikorra vagy kiirva pontosan?
2006.04.05 14:34

2006.04.05 21:04
De az összes érdekel!
Mi tuti ott leszünk a talin (remélem nem szól közbe semmi!) és majd ott végignézegetem őket, ok?
Biztos kint ülsz a napon és hímezgetsz!
2006.04.05 21:41
2006.04.06 07:12
Hát igen, Eiffel torony csak egy van!
Igaz Vegasban is van egy kicsinyített kiadás a Paris Szálloda előtt, de az nem az igazi.
Mikor megtudtam, hogy fiam lesz azért is örültem többek között, mert gondoltam a fiúk nem hisztisek. Ki kellett ábránduljak, Berci teljesen megcáfolja eme nézetemet.
Földre veti magát és ordít! A legjobb a boltban, amikor nem adok neki valamit a polcról, rázendít, ezer ember körülöttünk, a múltkor kinyitottak nekünk egy pénztárt, csak mihamarabb menjünk már.
2006.04.06 07:29
varunk a talira. Akkor 20-an tartjuk meg.
Lili nem csak ugy hisztizik, mindig megvan ra az oka. De 90%-ban az apja az oka.
Annyira imadja apat, hogy ha apa csak pisilni megy, mar rohan utana es ha nem tud bemenni hozza mar uvolt.
De hisztitik attol is, hogy ha nem apa tolta a babakocsit, hanem pl. a nagyi.
Foleg ha emberek vannak korulotte.
Bezzeg engem nem zavar, csak kikapcsolom a hallokeszulekem es edes csend vesz korul.
2006.04.06 15:08
2006.04.07 09:42

2006.04.07 13:30
Mar jo a honlapjuk. Tegnap tenyleg nem volt jo, de mar mukodik, de gondolom mar keso is neked. Sikerult mashova eljutnod?
Miert haragudnank? Ez egy nyilt forum barki idejohet.
Pontosan mikor szuletett a csemeted? Kislany vagy kisfiu? Egyetlen gyerek?
Csutortokre szavaznek, de tudok alkalmazkodni a keddhez is.
Mi olyan 10 korul mennenk ki es valoszinuleg ha Veraek is raernek, akkor veluk.
2006.04.07 19:23
Nekem is nagyon tetszik a kisfiad neve! Gyere nyugodtan, amikor csak tudsz!
2006.04.08 14:10
2006.04.09 11:13
2006.04.09 20:37
Egyik reggel olyan aranyos volt, hozta oda a pelenkát, a törlőkendőt meg a krémet h gyorsan pelenkázzam és menjünk a pacikhoz
[
[2006.04.10 08:57
/Valamelyik nap volt egy aanyköpése: Ül mellettem a mosogató pulton,háta mögött egy csokor virág,erre ő:Anya,szép virágok,Ba..a meg,most mondd meg!
2006.04.10 10:28
2006.04.10 12:49
Hihetetlen, hogy tanulnak ezek a gyerekek. Lili is mar mindent ismetel amellett, hogy sok mas mindent is tud, es meg is jegyzi.
Varjuk nagyon a fejlemenyeket, de mar en is az enyemet.
Bar az meg odebb van.. 2006.04.10 17:34
,elmegyünk kicsit tavaszolni

Mayának is megvan az ovija,szeptembertől ő is kezd
2006.04.10 20:16
[
[2006.04.11 10:51
Nagyon jó tágas,és imádjuk.
2006.04.11 12:21

SZIAAAA 2006.04.11 16:15
és még én fintorgokk a fél 7-re.
Mi is költözünk január végén, addig még felkészülök idegileg. Ráadásul remélhetőleg akkor már pocakosan költözünk. Egy élmény lesz!
2006.04.11 20:13
Szerinte felesleges volt már módszert kipróbálni mert ezeknek az eltüntetése csak a folyamatos leszedéssel lehetséges. Így most visszamegyünk oda, leszedik a sokat és utána hetente leviszem Érden egy magán bőrgyógyászhoz aki leszedi az újakat addig amíg teljesen el nem múlik. Igaz fizetek heti 4000 Ft-ot de legalább nem kell várnom 3 órát a kórházban. Ez a bőrgyógyász ajánlott egy másik immunerősítőt h az segít a szervezetének "küzdeni" Korai kelést én is nagyon-nagyon utálom
Nektek milyen szemölcs lett Kata lábán? Arra nem használ a vérre hulló fecskefű? Gratulálok az autóhoz!
[
[2006.04.11 20:23
És hová költöztök? Mármint helyileg azt tudjuk, de most építettetek, vagy vettétek? És miért költöztök? Jobb lesz ott?
Félek, hogy mire Pesten átvergődök!

).
És tök szuper, hogy megvan a kocsi!!! Lehet, hogy mindjárt fel is hívlak!

2006.04.11 20:55
Allergiám nekem is van, néha baromira idegesít, hogy tüsszögök és fújom az orrom, de a gyerekek jót mulatnal a nyomorúságomon, ugyanis az orrsövényferdülésem miatt csak hangosan tudom hatásosan kifújni az orrom. Olyankor trombitálás van és azt nagyon bírják.
Mondtam, hogy díjazom a lelkesedését, de várjunk már augusztusig.
Egy másik városban 6O-8O ezer dollárral olcsóbban kapod ugyanazt a házat.
2006.04.12 09:45
Már fúrja az oldalam, hogy most hogy fog kezdődni!
2006.04.12 13:00
Amugy is nekem az a lenyeg, hogy talalkozhassak veletek.
Mi Veraval es Miraval olyan 10 korul ott leszunk.
Hat most mar nem tudok semmit mondani, csak annyit, hogy kitartas.
Ebed utan is nagyon jol alszik. Es most mar elvarja, hogy meseljek neki. leginkabb az esti meseknel. Mikor leteszem az agyba, mar mondja, hoyg mama mese.
Most apa egy slagerdalra tanitja. Nagyon gyorsan tanul. 2-3 nap alatt megtanul egy dalt. Es miutan tobb dalt tud, o maga osszerak egy dalt.
Szerintem batyamba szerelmes is.
Olyan edesen hivja a kutyakat. Lehajol odamutat a laba ele, megkopogtatja a foldet es mondja, hogy gyere ide.
Mos mar minden este probalja elmeselni a napjat, hogy mit csinalt. Sokszor megertjuk, de van amikor csak amulunk, hogy mit mesel.
Ott talakozunk. De ha delutan mentek, nem biztos. AFP-hez drukkolok, de biztosan jo lesz.
Mar nagyon varjuk a fejlemenyeket. Mindenkeppen ertesits minket.
Gondolom mar te is szivesen tullennel rajta. ha megszuletik a kisteso, akkor is bolcsibe fog menni Oliver? vagy veled lesz otthon? 2006.04.12 13:05
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|