A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Romy!
gyönyörűek a srácokKép
Zsu!
nagyon ügyes a kislányodKép milyen icipicikeKép

ha van oka, akkor megértem h. nem engedik ki a babát, gondolom okot meg találnak.
kíváncsi leszek h. eltud-e jönni valaki 1-2-3napos babával, ha igen szóljonKép

szülés: inkább bent mint itthon,
vajúdás: csak itthon, én nem bírtam volna ki, az utolsó fél órát feküdtem csak, de az is sok volt,
minden elismerésem annak aki ennél többet fekszik vajúdás alatt és kibírja.
csak attól félek h. legközelebb (ha lesz ilyen) nem fogok beérni, merthát úgy voltam most is vele h. várok még egy picit, nameg itt volt a vasalnivalóKép mikor vasaljak ha nem 2perces fájások alattKép???????????
Vendég

Zozo, teljesen igazad van...DE mi van akkor, ha én utálok vasalni??? Kép Végül is porszívózok. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Exi!
majdcsak kitalálsz valamiKép én is utálok vasalni, de valahogy ehhez volt kedvemKép
ja, persze mosogattam isKép
Vendég

Bogiszáj avagy a reklámok hatása a gyerekreKépKép

Anya, valami van a számban. Valami seb, mint a himlő, de nem az! Biztos száraz köhögés....KépKépKép

E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zozo, amilyen gyorsan jött katica, én biztos nem értem volna beKép De spec én a vajúdás elején feküdtem csak, amikor semmi fájásom nem ovlt még, mert rákötöttek a ctg-re. Mire elkezdődtek a fájások én már vígan sétáltam. De ha itthon olyan gyenge fájásaim lettek volna, biztos nem mentem volna be. De akkor tuti itthon született volna Katica, vagy az autóbanKép Én akkor feküdtem fel amikor már nagyon fájt (meg akart vizsgálni a doki az eda előtt) és a következő fájás már tolófájás volt.

És KAta nem is picikeKépKépKépKépKép Ill. már nem olyan picike mint voltKép Úgy nő mint a gomba. Mindjárt dobok fel képetKép Aztán szóljatok rám, ha álljak le jó?Kép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu!
Annyira tutik a képek, nagyon édesek.

Igen a közel , néha nagyon messze lehet, és a saját kényelmemért képtelen lennék kockáztatni a gyermek egészségét, mégha 90%-ban rendben is lehetnek a dolgok. Az a 10% nagyon nagy kockázat............

Kép

Kép
romy1

Jónak tűnik ez a szolgáltatás, de én kiszámoltam és a Penny-s pelus még mindig olcsóbba jön ki, nekünk nem volt semmi gondunk vele. Jó nedvszívó, szárazon tart, vékony az anyaga, jól záródik. 1400 valamennyi a 44 db.
Vettem már pelenkadiszkontban is m név nélkülit, de azok nekünk nagyon nem jöttek be.

A positörlőjük is jó 288 Ft 80 db, és vastag az anyaga, mint a Pampersé. Szóval maradunk ennél.
Ezt csak azért írtam mert szerintem ez is megérhet egy próbát.

Zsu: Annyira édesek ahogy összebújnak...Kép)
pomat

Pomat!

Kipróbálom a Pennyt én is akkor!

Zsu!
Jók a képek!

KépKép
türelmetlen_mama

Sziasztok!
A 7végék után mindig lemaradok.Kép

Zsu! Örülök, hogy szépen gyarapodik Katica kizárólag a te Tejedtől!!Kép
Szépek a tesók nagyon!

Otthonszülés: Én is féltem, hogy nem érek be Lindával a klinikára. De beértünk, és a fellépő komplikációk miatt később rohamléptekkel vittek a műtőbe Kép Kérdezem én, mi van ha itthon szülök -ahol nincs CTG!!!!? Mert épp ez a "trendi" vagy nem tudom ezt hogy hívják a hívei, mindenesetre én felelőtlenségnek, meggondolatlanságnak és mérhetetlen nagyfokú önzésnek. Az otthonszülés egy fantazmagória, mivel lehet, hogy a statisztika szerint "90%-ban simán meg tudja szülni egy nő a gyerekét természetes úton" ,de a 10 % egy ÉLET esetén (így nagybetűkkel) túl sok!!
Hu, ez lehet, hogy zavarosra sikerült.

Zsuzsi! Boldog névnapot Déneskének!
Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
Exdeus: ez egyértelmű, és nálunk különösen. DE: ha nem szopik jól, vagy ha egyszer éppen nincs étvágya, vagy amíg nagyon pici, de már sok a tej, és hogy ne fuldokoljon, szopi előtt egy kicsit leszívni, vagy tejet szaporítani stbstb, jól jöhet az a mellszívó! Kép
Zozo: egyetértek mélységesen. Nekem is sokkal könnyebb lett volna, ha még sétálhatok, és szerintem gyorsabb is lett volna, de feküdnöm kellett, 4 és fél órát. Meggyőződésem, hogy minden bajom ebből származott. Nem azt mondom, rosszabb ne legyen, de azért lehetett volna könnyebb. Vasalni azért nem lettem volna képesKép, meg semmi másra, el voltam foglalva magammal...
Tényleg jó a Penny-s pelus? Még nem is hallottam róla!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Exdeus,Melinda,Norus!
Köszi az infót a vérvételről!!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Otthonszüléshez:

Külföldön a szülés kiírt ideje előtt 2 héttel, komplett kórházat telepítenek ki, gépekkel, eszközökkel. Mindezt finanszírozza a biztosító. Gondozónőt is kapsz az első pár hétben, szintén külön fizetés nélkül.

Én a harmadik út, vagyis a Születésházak mellett érvelnék. Engem zavart, hogy betegként bánnak velem, egy kórházban, ahol általában ugye beteg emberek vannak.
A születésházak ha lennének, meg lenne a megfelelő felszerelésük a komplikációkra, de nem kórházi környezetben kéne se szülni, se lábadozni a szülés után. Ha lenne ilyen én biztosan ezt választanám.
pomat

Norus: Pennyben, csak egyféle pelus van 3 különböző méretben. Egészen újszülötteknek való asszem nincs, de majd ma megnézem hány kilótól van a legkisebb ha érdekel, meg írok pontos árat is.
Mi teljesen meg vagyunk vele elégedve, kb fél éve használjuk.
pomat

Sziasztok Csajszik!
Tudtok nekem segíteni? Szegeden keresek valakit, aki tudna a problémámon segíteni. 1,5 éve nem sikerül a babóca, elmentem itthon dokihoz, csinált egy hormonvizsgálatot a 14 (?) napomon. Annyival el lett intézve a dolog, hogy minden ok, minden rendben, próbálkozzunk tovább. Mondtam neki hogy sokat fáj a hasam, a mensim össze vissza, kb 35 napokra van, és már nagyon szeretnénk babát. Nem igazán kaptam választ a kérdéseimre,se UH se semmi, arra gondoltam, hogy talán Szegeden van valaki szakember, aki tudna nekem segíteni, vagy legalább megnézni minden rendben van-e, és megnyugtatna.
Tudtok valakit aki tényleg hiperszuper?
Szerintetek megoldható hogyha csak hétvégén tudok elmenni?
Köszi előre is nektek!!!!
Puszi!
Nyuszi
nyuszifülû

Sziasztok!

Karmen: Mire allergiás Orsi? Jól haladtok a házzal Kép

Otthonszülés: Nagyjából összefoglaltátok már a véleményemet.
Nem szülnék itthon. Annál sokkal gyávább vagyok. És annál sokkal jobban féltem mind a babám, mind az én életem, egészségem.
Mondjuk nem is jönnék ki saját felelősségre a babámmal a kórházból. Soha nem bocsájtanám meg magamnak ha valami baj lenne. Kép

Exi: Én olyan szinten féltem, nehogy baj legyen, hogy ahogy elfolyt a magzatvíz, zuhanyoztam, összeraktuk a maradék holmit és húztunk be a kórházba. Úgy éreztem ott nagyobb biztonságban leszünk mint itthon. Pedig éppen maradhattunk volna itthon még vagy 3 napig Kép Abban a tempóban ahogy én tágultam. Kép
A kórházban is csak akkor nyugodtam meg igazán amikor beért a dokim. Onnantól tudtam, most már baj nem történhet.

Én sétálltam, jobban mondva inkább álltam vajúdás közben, ctg-vel a pocakomon. Akkor is álltam miután bekötötték az oxitocint.
Csak amikor vizsgált a doki akkor feküdtem fel picit az ágyra.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv!
Nyuszi, nem tudom, mi lehet a problémád, de Szegeden van egy nagyon lelkiismeretes doktornő, akivel én ugyan kétszer beszéltem (mert addig más kezelt), de véleményem szerint egy próbát megér. Õ dr. Nyirati Ildikó, a II. terhesdiagnosztikán rendel, és az 574-400/516 melléken tudsz hozzá időpontot kérni.
Egyébként az összevissza 35 napos mensi még nagyon jó, nekem a TörPetit megelőző három hónapban már 40 nap fölötti ciklusaim voltak...
Jégvirág, ha folyna a magzatvíz, akkor mi is mennénk, de csak fájásnál én nem tervezek a kórházba száguldani...
Norus, igazad van, de ez is csak szülés után derül ki...addig csak álmodozok egy jól szopó, ügyes gyerekről. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Exdeus: szerintem a picikben érdemes bízni! Főleg mi bénázunk, nem ők! Mi olvasunk rémtörténeteket, beszéljük be magunknak a rosszat stb... Kép én azt kívánom neked, hogy ne kelljen a mellszívó, bár megnyugtató érzés és jól is tud jönni, ha van tartalékban fagyasztott tejci.

Pomat: egyetértek, az olyan intézmény volna jó, ahol csak szülés előtt és után álló nők vannak, ugyanolyan (vagy jobb) felszereléssel, mint a kórházban. Nem jó dolog, hogy egy szobába kerül a szülés előtt álló kismama, a vetélés után lábadozó, meg az abortuszon átesett nő. Kép Egy ismerősöm így járt, ő volt a kismama. Az utóbbi kettő kórházba való, az első születésházba. Jé, lóg a kezem a bilibe...
Az újszülöttes pelusból már kinőttünk Kép, engem a maxi méret (8-9 kilótól) érdekel, mostanában fogunk váltani a midiről. Ha megnézed, megköszönöm.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nórus, most képzeld a hugom bent feküdt a gyerekágyon, mert nagyon hányt és kiszáradt, (azért oda tették mert fent a harmadikon nem volt hely) és velük volt 4 babás meg két abortuszosKép Anno a Bencével én is ott voltam a 10 ágyasban, mi is kaptunk abortuszostKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni 3D ultrahang ügyben. Hová és kihez érdemes menni? Na és, hogy mit kap az ember a pénzéért.
Mit tudtok a Czank dokiról? Nekem a védőnőm javasolta, de a Vasasban nem volt túl közlékeny a doki, amikor rákérdeztem, hogy csinál-e ilyesmit. Alig birtam belole egy-ket szót kihuzni.
Hallottam, hogy Kecskeméten profik benne igazán, ha valaki tudja azt a cimet/telefonszámot, akkor az is erdekelne.
Köszi:
Era
era101

Era! Kecskemétre voksolok. dr. Nemes András, 6000 Kecskemét, Fráter György u. 17.
30/383-2176
www.sono4d.hu
Czankról olvass vissza az archívban.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zsu,

nem tudtam, hogy ilyen nehéz helyzetben voltál Bencével. Le a kalappal, hogy most már ennek ellenére is a második gyerkőcnél tartasz! Szépek így összebújva(is) Kép Menni fog ez a szopi, meglátod!

Era 101:

A Czankról sok infó van itt, úgy kb.1-2 hónappal ezelőttről, keress rá, sztem, megtudod mért hallgat a dr. úr. Nekem anno, még a telefonszámát is beírta a kiskönyvembe. De akkor mi már a Klinikán csináltattunk 4D-t. 20 perc volt 12 000 Ft. Kaptunk számlát (meg én különben is kértem volna, mert olyan vagyok...). Sajna aludt a kislegény, nem sok látszott a felvételen, de éppen ezért meg lehetett ismételni külön pénz nélkül, így végül 40 perc anyagunk (videó)lett, pár színes és ff fotó, meg CD is.
Mondjuk én nem tudtam volna Kecskemétre utazni, sokan dícsérik, de én tanultam és dolgoztam minden nap az utolsó napig. Meg mi lett volna, ha úgy alszik befele fordulva a lurkó, mint itt történt, meg se lehetett moccantani? Ott megismételték volna? Czank azt mondta nekem, nála olyan nincs, hogy aludjon a gyerek. Õ addig pöcköli, amíg fel nem ébred...

Mariann

Mariann
Kép
kmarian

Norus: megnéztem pont 9 kilónál van a midire a váltás. 1800 Ft és 50 db van a csomagban, így 36 Ft-ra jön ki darabja.
pomat

Mindenkinek köszönjük szépen a névnapi köszöntés! Kép Napok óta nem tudtam benézni, kicsit le vagyok maradva, igyekszem pótolni KépKép, és teszek fel képet is a 3 hónapos Dénesről (hogy szalad az idő, csak most született...)!

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Üdv!
Era, a Praxisról egy másik fórumban csak jókat hallottam, ha a Babanetet valahol regisztrálod magad, akkor 9000, és ebben benne van a CD vagy a DVD (nem tudom melyik).

Ági és
KépKép
exdeus

Visszaolvasgattam a Czankrol, szóval hogy van ez, elvileg ingyenes a 4D UH a korhazban? Regebben olvastam, hogy elvileg ingyen van, csak 5ezer pénzt valami alapítványba be kell fizrtni önkéntes kötelező alapon, de most nekem 10 e-et mondott a doki.
Nekem ezzel nincs is semmi, bajom, hiszen nem varom el, hogy ingyen babamozizhassak, fénykép, CD, amikor mashol min. 10e ft, csak miert nem lehet konkret aron adott szolgaltatast megvenni.
Azt hallottam, hogy a klinikan nincs tul profi gep, bar a klinikara szivesebben mennek.
Van tapasztalatotok?
era101

Jó reggelt!
Era, tényleg 10 e a kórházi babamozi. Ha visszaolvastál, akkor Enikő feltette a kórházigazgató által neki küldött kérelmet, amiben benne volt, hogy mi merre hány méter. Kép
A klinikai gépről nincs tapasztalatom, de a kórházi szerintem jó.
Persze kinek mi. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Zsu,nem mondod hogy az abortuszosokat leteszik a babásokhoz?????!!!!!!!!

Én tutira nem szültem volna otthon,engem nagyon megnugtatott a klinika,tudtam hogy mostmár nem lesz semmi baj,mert ha gond van (mint Melindánál)
máris visznek a műtőbe!!!

Én úgy gondolom ezt a 2-3 alkalmat ki lehet bírní,a baba miatt is!!!

Bár nekem annyiból volt rossz,hogy 8 órát végig kellett feküdnöm,nem sétálhattam,de megérte!!

Enikő,a lánykáid gondolm nagyon szertnek horgászni,kinnt a friss levegőn.......
Puszancs:Bibi
Zsu, Romy nagyon arik a gyerekeid!!!

Kép
bibi226

nagy szemétség h. az abortuszosokat leteszik a gy.ágyra. (érzéketlen tuskók)

Norus!
nem semmi, milyen sokat feküdtél, Kép nem bírtam volna. ez kínzás.

Zsu!
nagyon édesek a gyerkőcökKép
Vendég

Sziasztok!
Bocs, hogy a téma nem ide tartozik, de a segítségeteket szeretném kérni: eladtuk a lakásunkat, mert építkezünk, a ház még nincs készen a lakásunkból költözni kell 2 héten belül és alberletet keresünk. Hátha tudtok segíteni. Nincsenek nagy igényeink: 2 szoba legyen minimum. 4 hónapra kellene. hildus73@freemail.hu
Bea: Nem tudok írni, ne hargudj, teljes a káosz nálunk.
Hildus
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsófi: igen, ez szörnyű... Az abortusz okától függetlenül ez mindenkinek rossz, az abortuszosoknak is, meg a többieknek is. Kép Értem én, hogy kevés a hely, meg komolyabb gondok is vannak, de akkor is. Sajna ez van. Kép

Era101: ezen csodálkozom, Czank nekem állandóan ajánlgatta a 4D-t, minden egyes alkalommal, amikor a Vasasban a kötelező látogatásokat tettem a védőnőknél, és írta alá a papírokat. (Mi kihagytuk úgy egyáltalán, úgyhogy tapasztalatom semmi.) De most olvasom Mariann sorait, valamiről nyilván nem tudok, hogy mi történt a praxisban, ami miatt ily visszafogott lett. Megpróbálok itt visszakeresni rá, kíváncsi vagyok...

Pomat: köszi az infót! Marietta még nincs 9 kg, és még jónak tűnik a midi, nem tudom, mikor váltsunk, lehet, hogy még egy csomag midi liberót veszek kuponnal.

Zozo: fogalmam se volt, hogy ilyenkor mi a szokás, mik a lehetőségek Kép Õszintén szólva, most sincs. Én elfogadtam mindent, amit a doki mondott. Ha feküdni kell, hát feküdni kell. Utólag véggigondoltam, hogy mi volt igazán rossz, és az MIND a fekvés miatt volt. Nem is tudom, hogy csináljam legközelebb.

Szült valaki ülve közületek? Mert erre van lehetőség. Állva nem szeretnék lenni a kitolásnál, de egy félfekvő-ülő helyzetet el tudnék képzelni.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus88!

a Klinikán elég profi a szülőágy, állítható sokféle helyzetbe, én félig fekvőben szültem és nekem ez O. K. volt. A Ctg-vel vajúdás alatt pedig labdára ültem, nem kellett feküdni, de én mégis feküdtem sokszor, mert már annyira fáradt voltam, h. muszáj volt aludni a fájások között 2 percet. Viszont tény, hogy fekve fáj a legjobban.

Tud valaki közületek Makkosházán jó fodrászt ajánlani? Én eddig a Belvárosba jártam, de már nemigen jutok be oda, kellenne egy közelebbi. A terhességem óta nem voltam fodrásznál.

Üdv.mariann

Mariann
Kép
kmarian

Norus: Az első méret 4-9 kg-ig van. Szal az már biztosan jó neki.

Hát nemigen hagynak ugárlni, szülés közben sajna ahogy hallottam, bár nekem nem volt részem végül benne. Én 10 órát vajúdtam Ajnival, mire kivették, én addig sétálhattam, és sétáltam, labdán üldögéltem, meg minden ilyesmi. Nekem a legrosszabb az volt, hogy a 10 óra nekem kimerítő fizikai munka volt, inni meg nem lehetett. Egyszer mikor senki nem látta és épp a folyosón sétáltam (éjszaka volt) ittam néhány kortyot a vízből amit anyu hozott, mert már nem bírtam tovább. Szerencsére nem látta senki.
pomat

Sziasztok!
Annyira örülök, hogy olvasva Benneteket, azt láthatom, hogy hasonlóan gondolkodunk az otthon vagy egészségügyi intézményben történő szülésről. Jó, hogy a döntő többség felelősséfteljesen gondolkodik, és nem a saját kényelmét helyezi előtérbe, hanem a baba épségét, egészségét. Visszaadtátok a hitemet!!!!!!!

Még valami: Pár napja volt fent egy hirdetés: Mariann2 írta. Vigyázzatok vele, korábban otthon végezhető munkát ajánlott, és meglehetőesen sok kismamát, édesanyát átvágott, ebből következően ez a pelus téma is gyanús.....

Szép napot mindenkinek! Puszi: Romy

Kép

Kép
romy1

Hildus!
Merre felé épitkeztek? Már ha nem titok. Azért kérdezem, mert nyáron mi is költözünk. Albit sajna nem tudok kiadót!
Zita
zita_29

NOrus, az apás szülőszobákban állítható az ágy háttámléja...én másodszor nem ott szültem, mert nem volt hely, és Katát teljesen fekve kellett kinyomnom. Háááát a másik pozíció tényleg kényelmesebb volt, főleg hogy fekve alig értem el a kapaszkodótKép

Pomat, én akárháynszor mentem szülés közben pisilni, mindig ittamKép Én ugyan nem kérdeztem hogy lehet-e, üvegől is ittam volna ha nam mehetek wc-re. Bencével én se ihattam, maga volt a pokolKép

Képzeljétek lányok, Kata átaludta az éjszakát!!!
Este 3/4 11-től aludt reggel 3/4 6-ig! Olyan jó voltKép

És ma reggel rámmosolygottKép Kétszer isKép Úgy telik az időKép

Pusz

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Gyűlnek a fecskékKép Lehet egyszer tényleg nyár leszKép = Lindi megint átaludta az éjszakát.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Nekem eszembe sem jutott,hogy otthon szüljek.Azt a pár napot ki lehetett bírni a klinikán.Így éreztem magam biztonságban.
Meggyógyult a lánykám.Fogyott egy kicsit.Most 10660g.

Nyuszi!

Nekem is 35 napos volt a mensim,de összejött a baba.Szerintem,ne aggódj!
Ha gondolod,megadom a dokim számát(priviben),ő ki fog vizsgálni rendesen.Sok embernek hozott már össze babát.

Enikő!

Hogy vagytok?Pénteken utazunk haza 2 hétre.Már nagyon várom.Ha visszajöttünk,akkor majd meglátogatunk benneteket.

Melinda!

Én is ilyen gyereket akarok,aki átalussza az éjszakát!!!Kép

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Én sem szülnék itthon, főleg azok a tapasztalatok után amivel az első szülésemkor lettem gazdagabbKép!!!
Ugyanakkor nem itélem el azokat akik otthon akarnak szülni! Szivük joga! Csak nekem ne kelljenKép Nem érezném biztonságban magam!
Viszont amit Pomat mond a születésházakról, az nagyon jó lenne......

Ildi: jó utat nektek!!! rülök, hogy Noémi meggyógyult, sztem a súlya is okés! Én még mindig gyengélkedekKép Ez az antibiotikum meg gyulladáscsökkentő nem ért valami sokat! Mi baja volt Noncsinak? Nekem torokgyuszi+hörghurut!

Bibi: Miért nem sétálhattál vajudás közben?

Norus: Hívtad a gyógytornászt vagy találtál valaki mást?

Zsuzsófi: Gratula az éjszakáhozKép

Puszka
E

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Zsu, Melinda: Gratula az éjszakához Kép

Mariann: Ha találsz jó fodrászt, engem is érdekel Kép Én a Párizsi körútra szoktam járni. Meg voltam elégedve mindig, csak egy baj van vele, elég lassú a kiszolgálás Kép Van hogy egy egész délutánt ott töltöttem egy sima hajvágás miatt. Mert be kell jelentkezni, aztán csúszás van, a fodrász is elég lassú. Tiszta művészlélek. 10 percig is képes nézegetni egy tincset hogy megfelelő hosszúságú e. Viszont nagyon jól dolgozik tényleg. Csak nekem erre mostanában nincs időm. Kép

Hildus: Ok, semmi gond! Remélem találtok lakást! Jó költözést!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Bibi, Zsu, Romy (bocs, ha valakit kihagytam), a gyerkőcök nagyon szépek, még-még képeket! Kép

Zsu, Melinda! Gratula a csajoknak, Dénes is átaludta az utóbbi 3 éjszakát, este 8-tól reggel 5-ig! Kis hétalvóm! Kép

Enikő! Remélem jobban vagy és Viola szeme is gyógyul! Kép

Otthonszülés: Csatlakozom, én sem szülnék otthon! Persze egy születésház, ahol csak mamik és babák vannak, az nagyon jó lenne!

Próbálok képeket feltenni Dénesről, de karbantartás miatt egyelőre nem lehet...Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Itt az én 3 hónapos nagyfiam:

Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Dini és az új tudomány Kép, már próbál átfordulni is!

Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi: Ez a gyerek valami gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűKépKép Nagyon nagyon szép kisfiúKép És ügyes is!

Képzeljétek ma találkoztam Hildussal és Hannával a tecsóbanKép Õ ismert ránk avagy VioláraKép Nagyon édes a kis HannababaKép

Hildus nagyon nagyon örülök, hogy taliztunk, és megismertelekKép Hja tényleg azt elfelejtettem megkérdezni, hogy hova akartok költözni??? (ha nem titokKép)

Jóéjt
E

ceniko
Szeged

Üdv!
A másik gépen van egy kis hsz, de nem tudom, mit írtam a délután folyamán. Kép
A doki ma azt mondta, hogy a 36. hét táján nem ártana befeküdnöm, mivel GDM-nél gyorsabban öregszik a méhlepény, és sűrűbben kell nézni az áramlást. Nagyon gondolkodom azon, hogy inkább megyek minden nap...de ez még min. egy hónap. Habár ma a gépezet a 32+3 ellenére 35. hetesnek saccolat Õkelmét.
Íme:
Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Édes Dini és ügyes is!
Exi extra szuper ötlet volt minimanót feltenni uh képen!!!!!!!!!!! Annyira ari! Kép

Jégvirág!
Ma nem voltatok kb. 4 körül a Diófánál lévő Sparban? Szerintem ti voltatok kék babakocsival. Kép
Megyek tanulni. Brrrrrrrrrrr. Kép
Üdv: Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!
Ceniko:Úgy örültem, hogy találkoztunk! Annyira szépek a lánykáid!
Zita-29 és Ceniko:Persze, hogy nem titok, hogy hol építkezünk, de inkább priviben írnám meg, tudjátok a mi helyzetünk elég speciális és mindig félek is egy kicsit, hogy mi van, ha olvas bennünket a "néni". Szóval, inkább priviben. Az Enikő címe megvan, de a Tiéd Zita nem találom.
Na, megyek én is tanulni.
Hildus
Vendég

Szép reggelt!
Romy, köszi a dícséreteket. Kép
Tegnap rájöttem, hogy nekem semmiféleképp nem jó ez a 36. heti befekvés...május második hetében festés, és kiságy csak utána lesz. A ruhákat szerintem mégis kimosom húsvét után, mivel a nagyszobát most nem piszkáljuk, tehát ott beteszem a ruhásszekrénybe... De a kiságyat én akarom berendezni!!!!

Ági és
KépKép
exdeus

zita_29

Sziasztok!
KMarian: A labdának nálam már esélye se volt, amikor próbáltam (pedig a sajátomat is elvittem, terhesség alatt is ültem rajta sokat, ha duzzadt lábbal ültem rá, 3 perc alatt lement), valahogy nem vált be, csak a járkálás. Azért érdekes ez az egész, mert pont a doki erősködött, hogy járkálni, járkálni sokat a tágulás miatt, és azt mondta, bemegyünk a szülőszobára, de ott még sétálni fogok, aztán csak feküdni lehetett.
Fodrász: nem éppen Makkosháza, de nem is belváros: én a Nagykörút- Üstökös u. sarkiba járok.

Pomat: apát elküldtem pelusért a Pennybe, szerintem a midi még jó lesz, legalábbis egy csomagot még biztosan el tudunk használni belőle.

Zsuzsófi: én a kapaszkodót csak akkor használtam, amikor felkötözték a lábamat a kitolás előtt, előtte azt se tudtam, hogy van, vagyis fekvő pozícióban nem elérhető (biztos faszi tervezte az ágyatKép ), úgyhogy maradt az ágy széle... (Izomlázam lett a kapaszkodástól, úgyhogy jól jött volna.)

Érdekes, nekem az ivás nem hiányzott, valahogy nem emlékszem, hogy szomjas lettem volna.

Ceniko: Töredelmesen bevallom, nem hívtam a gyógytornászt. Ne kérdezd, miért, valahogy úgy döntöttem, hogy még nem kell.Kép Közben hasról hátra megtanult megfordulni, igaz, hogy csak balra. Hátról hasra nem forog, de szerintem azért, mert ne szeret hasn, és már tudja, hogy annak az lenne a vége. (Oldalra fordul mindkét irányban.)
Egy fodrászhoz járunk? Kép Szerintem igen. Kép Ugyanez a véleményem: nem egy villám, de nagyon alapos, és jól vág. Az időpontokkal is nagyon hadilábon áll, ez igaz, de azért lehet rá hatni... Én a múltkor csak negyedórát vártam, ami nagy szó.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?