Sziasztok!
KMarian: A labdának nálam már esélye se volt, amikor próbáltam (pedig a sajátomat is elvittem, terhesség alatt is ültem rajta sokat, ha duzzadt lábbal ültem rá, 3 perc alatt lement), valahogy nem vált be, csak a járkálás. Azért érdekes ez az egész, mert pont a doki erősködött, hogy járkálni, járkálni sokat a tágulás miatt, és azt mondta, bemegyünk a szülőszobára, de ott még sétálni fogok, aztán csak feküdni lehetett.
Fodrász: nem éppen Makkosháza, de nem is belváros: én a Nagykörút- Üstökös u. sarkiba járok.
Pomat: apát elküldtem pelusért a Pennybe, szerintem a midi még jó lesz, legalábbis egy csomagot még biztosan el tudunk használni belőle.
Zsuzsófi: én a kapaszkodót csak akkor használtam, amikor felkötözték a lábamat a kitolás előtt, előtte azt se tudtam, hogy van, vagyis fekvő pozícióban nem elérhető (biztos faszi tervezte az ágyat

), úgyhogy maradt az ágy széle... (Izomlázam lett a kapaszkodástól, úgyhogy jól jött volna.)
Érdekes, nekem az ivás nem hiányzott, valahogy nem emlékszem, hogy szomjas lettem volna.
Ceniko: Töredelmesen bevallom, nem hívtam a gyógytornászt. Ne kérdezd, miért, valahogy úgy döntöttem, hogy még nem kell.

Közben hasról hátra megtanult megfordulni, igaz, hogy csak balra. Hátról hasra nem forog, de szerintem azért, mert ne szeret hasn, és már tudja, hogy annak az lenne a vége. (Oldalra fordul mindkét irányban.)
Egy fodrászhoz járunk?

Szerintem igen.

Ugyanez a véleményem: nem egy villám, de nagyon alapos, és jól vág. Az időpontokkal is nagyon hadilábon áll, ez igaz, de azért lehet rá hatni... Én a múltkor csak negyedórát vártam, ami nagy szó.