A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Az elmúlt három évben négy alkalommal volt dolgom az Önkormányzattal. Ebbõl kétszer elrontottak valamit: a lakcímkártyán elrontották a címet, a lányom lakcímkártyáját a mai napig nem küldték ki.
A nyaralásunk elõtt 1 hónappal igényeltük a lányom és a férjem útlevelét. A férjemé 2 nappal az 1 hónap lejárata elõtt megjött, de a lányomé, aki szintén ott lakik, csak a nyarlásunk után. Ezért nem tudtunk átmenni Ausztriába.

Nem tudom, hogy dolgoznak benn, de elég idegesítõek ezek az események. Kinek van ideje utánajárni az Õ gondatlanságuknak?
Azért remélem Edit sikerül elintézni a dolgot, és mehettek nyaralni!

Nelli
Pláne egy olyan esetben milyen rossz, amikor befizettetek egy nyaralást.
nelli2

NelliKép

Nem tudom, hogy milyen út lesz, mert most minden szervezõvel összekaptam. A legjobb az egészben, hogy õk is rajta vannak az utaslistánKépGondolom, ezért lett az idõpont is elõrébb hozva, mert nekik ez a jobb.Kép

Na, nem is mérgelem fel magam megint. Most megyek haza, és elújságolom a páromnak a híreket. Köszönöm a segítségeket és az együttérzést. Kellemes hétvégét mindenkinek.KépKép

Puszi: Edit
Edith

Sziasztok Lányok!

Doris Kép
De jó, hogy így beindulnak az események Nálatok Kép

Bea Kép
Sajnálom, hogy megint romlott a párod eredménye. Régebben gondolkodtatok természetgyógyászon, ugye? Esetleg az is segíthetne...

Rita, Cateye Kép
Ez a péntek elég szerencsétlen, sajnálom, hogy megjött Nektek, remélem minél hamarabb sikerül kideríteni mi a gond a ciklus második felében...

Egyébként nálunk mostanság vannak az "akciós" napok. Bár tegnap kicsit kiakadtam, mert a férjem késõn jött haza, és elmaradt az akció (elõtte kedden volt). És tudjátok eszembe jutott minden, amit itt a babaneten szoktatok írni, hogy nem jó a pé-re hivatkozni, ezzel nyaggatni emberpajtást, és én is az agyammal felfogtam, de képtelen voltam nem elõhozni... Kicsit durcáskodtam... De remélem ma bepótoljuk, talán nem késõ...

Sziasztok
bera3
bera3

Szia bera3,
Ezt az érzést én is ismerem... és akkor azon stresszelek, hogy vajon lekéstük a dolgot. Szerintem ha ma van a pé. még a keddi dolog is bejátszhat.
Tényleg nem jó nyomást gyakorolni rájuk. Én a férjemmel mindent megbeszélek, de rájöttem, hogy ezt a dolgot érdemes kihagyni. Egyébként megfigyeltem, hogy abban az idõben Õ is jobban kezdeményezõbb. Megemlítem neki, hogy nemsokára jön az a hétvége és mivel Õ is nagyon akarja a babát, többet kezdeményez.
A Jónás napot ti próbáljátok?
Mi ebben a hónapban már próbáljuk. Most 20. napon vagyok. Majd meglátjuk...
Üdv
Adél
adél

Bera3Kép
Köszi a bíztatástKép Tényleg nem szerencsés a Párunkat ezzel nyaggatni. Én is csak tapasztalatból írom eztKép Ebben a ciklusomban én is letojtam a dátumokat, napokat...stb. és kedvünk szerint voltunk együttKép Én is teljesen nyugodt vagyok és ebben a ciklusban fel sem említettük a pé-tKép
Sok sikertKép Hányadik napon jársz? Reméljük, hogy nem maradtatok le semmirõlKép

Puszi: Doris
doris

És Doris Te hogy állsz? Hányadik napon vagy?
Ti móta próbálkoztok?

Nekünk ez az elsõ éles hónap... De én Bromokriptint szedek (magas prolaktinra).

Üdv
Adél
adél

ADÉL,
a dokimat sajna most nem tudom megkérdezni, mert szabin van Kép egész júliusban Kép De végülis rendi volt, mert fölirt egy adag Clostit, hogy mégse teljen eseménytelenül Kép a hónap! Te honnan szereztél ilyen holdnaptárt? Valahol olvastam, hogy a születési dátum alapján készitik, de hol? És mennyiért? Mert biztos van valami a dologban...

BNEMETHM,
??????? Kép? Gyere már, ne csigázz itt bennünket!

ZSUZSU,
ezek szerint még mindig nem tudsz idejutni, pedig hiányzol! Ha nem haragszol, elengedtem a kezed, jó? Nem húzlak magammal a táblicsku aljára.

NIKIE,
ari vagy, hogy segitettél Editnek!

EDIT,
jó 7végét!

BERA3,
köszi az együttérzést, de nem tört le nagyon, mivel úgy álltam hozzá, hogy még minden lehet, tehát benne volt a pakliban.
Igen, elég nehéz kibirni szó nélkül, hogy Te tudod, hogy most lenne az idõpont a megfelelõ, erre a néhány napra vársz, és akkor elmarad az "akció". Én ugyanezt éltem át májusban, pont a névnapomkor lettek volna a fogékony napjaim, erre a férjecském ezelõtt ment el majdnem 3 hétre a méhekkel a felvidékre. Gondolhatod, én is mit éreztem-gondoltam. "Miért nem tud legalább néhány nappal késõbb menni? Csak én akarom ezt a gyereket?" Meg ilyenek. De aztán megbékéltem. Ebben a hónapban pedig egészen tegnap estig úgy látszott, hogy sikerült, de hát nem, ez van. Tudod, új ciklus, új remények. Viszont a tegnap estét még be lehet ma pótolni Kép! És a matyikák olyan életrevalóak, simán kibirják 2 napig a nõi szervezetben, ott állnak szépen bevetésre készen Kép várják a petécskét Kép Úgyhogy: Kép

Puszi,

KnéRita
knérita

ADÉL,
a dokimat sajna most nem tudom megkérdezni, mert szabin van Kép egész júliusban Kép De végülis rendi volt, mert fölirt egy adag Clostit, hogy mégse teljen eseménytelenül Kép a hónap! Te honnan szereztél ilyen holdnaptárt? Valahol olvastam, hogy a születési dátum alapján készitik, de hol? És mennyiért? Mert biztos van valami a dologban...

BNEMETHM,

ZSUZSU,
ezek szerint még mindig nem tudsz idejutni, pedig hiányzol! Ha nem haragszol, elengedtem a kezed, jó? Nem húzlak magammal a táblicsku aljára.

NIKIE,

EDIT,
jó 7végét!

BERA3,
köszi az együttérzést, de nem tört le nagyon, mivel úgy álltam hozzá, hogy még minden lehet, tehát benne volt a pakliban.
Igen, elég nehéz kibirni szó nélkül, hogy Te tudod, hogy most lenne az idõpont a megfelelõ, erre a néhány napra vársz, és akkor elmarad az "akció". Én ugyanezt éltem át májusban, pont a névnapomkor lettek volna a fogékony napjaim, erre a férjecském ezelõtt ment el majdnem 3 hétre a méhekkel a felvidékre. Gondolhatod, én is mit éreztem-gondoltam. "Miért nem tud legalább néhány nappal késõbb menni? Csak én akarom ezt a gyereket?" Meg ilyenek. De aztán megbékéltem. Ebben a hónapban pedig egészen tegnap estig úgy látszott, hogy sikerült, de hát nem, ez van. Tudod, új ciklus, új remények. Viszont a tegnap estét még be lehet ma pótolni Kép! És a matyikák olyan életrevalóak, simán kibirják 2 napig a nõi szervezetben, ott állnak szépen bevetésre készen Kép várják a petécskét Kép Úgyhogy: Kép

Puszi,

KnéRita
knérita

Rita,

Én azt javaslom, hogy egy sima asztrológussal számíttassad ki, hogy azon a napon, és abban az órában amikor születtél milyen volt a hold állása. Azokon a napokon a teherveesés lehetõsége 85%, míg peteéréskor az esély csak kb. 15% (HA TELJESEN EGÉSZSÉGES MINDKÉT FÉL). Akkor van a legnagyobb esély, ha a két dolog kb. egy idõbe esik. Két barátnõm is azon a napon lett terhes.
A Jónás módszerrõl lehet könyvet is kapni. Jónás Jenõ: Fogamzáskontroll.
A Jónás naptárt nem érdemes pénzért megrendelni, mert semmivel többet nem tud, mint egy sima holdnaptár... Én sajna megrendeltem a kolléganõmmel és visszaellenõriztük és csak sima holdnaptár az egész. Persze nem érdekel, csak legyen már bébikénk...
Üdv
Adél
adél

LányokKép

Elbúcsúzom, kellemes hétvégét MindenkinekKépKép
Gondoljatok rám, hazafelé menet veszek egy tesztet és holnap reggel megcsinálomKép

Pussz: Ildi
hercegné

AdélKép
Köszi kérdésedKép Elsõként is annyit mondanék, hogy próbálj meg nem stresszelni, bár tudom, hogy nem könnyû... Elsõ ciklus még nem a világKép Mi pont tegnap jártunk a Kaáli intézetben és ott is elmondták, hogy egészséges pároknál is teljesen normális, hogy fél- egy évig nem jön a babuka. Csak utána kezdik a kivizsgálásokat. Mi másfél éve próbálkozunk és a kezdeti idõszak után úgy az elsõ év végét követõ ciklusokban éreztem azt a bizonyos "letargiát", hogy nekünk már nem is lesz gyermekünk...aztán mostanra sikerült talpra állnunkKép Biztos a nyaralás is segített és újra elhiszem, hogy elöbb vagy utóbb biztosan nekünk is lesz kisbabánk csak kitartónak és türelmesnek kell lennünkKép Viszont mostanra már sikerült elérnem, hogy nem görcsölök a hõmérõzésen és az akciókonKép Ahogy kedvünk vanKép Tegnap leírtam a Kaális tapasztalataimat amik nagyon jók voltak. Ennek ellenére úgy döntöttünk, hogy megvárjuk a szeptembert amikor is a nõgyógyászom elvégzi a laparoszkópiát mert az endomról csak akkor kapunk teljes képetKép A Jónás módszer engem is érdekel, hogy jutottatok ilyen naptárhoz? Én is szívesen utána néznék a dolognakKép A prolaktinon kívül más rendben van Veletek?
RitaKép
A méhecskékkel még menni is kell...? Légyszi ne haragudj csak én annyira "buta" vagyok ehhez a kérdéshez...

doris

Adél, Doris, Rita Kép

Köszi az együttérzést, rajta leszünk az ügyön továbbra is...

Adél Kép
Ez a Jónás módszer a baba nemét határozza meg ugye? Én ezt nem ismerem, a www.babapont.hu-n láttam egy kinai naptár módszert, ez ugyanaz?
Bár igazából nekem nindegy milyen nemû lesz a baba, csak jöjjön már... Persze pl 2-3 kislány után már elhiszem, hogy egy család nagyon vágyhat egy kisfiúra és fordítva. Én ismerek egy családot, ahol 5 lány van, mindig próbálkoztak, hátha most összejön a kisfiú Kép

Doris Kép
Próbálkozom a képfelrakással, egyelõre nem sikerül, de nem hagy nyugodni a dolog !!!
Ha hétfõn se sikerül elküldöm Neked Kép

Jó hétvégét Mindenkinek
bera3
bera3

ADÉL,

BNEMETHM,

ZSUZSU,

NIKIE,

EDIT,
jó 7végét!

BERA3,

Puszi,

KnéRita
knérita

Doris,
Engem tulajdonképpen csak azért foglalkoztat intenzívebben a téma, mert volt ez a mensi elõtti pecsételgetésem, elmentem dokihoz és kiderült ez a prolaktin ügy. Ezzel akár évekig próbálkozhattunk volna, siertelenül, mert gátolja a teherbeesést. A pé. a dokim szerint rendben. De tudod mi van, foglalkoztat, hogy tényleg minden rendben van-e?

Én a holdciklusokban hiszek. Fentebb írtam róla az elõbb pár szót. Szerintem azért jó, mert én pár hónapja írtam, hogy mikor voltunk együtt és 3 hónapra visszamenõleg pont a hold-napokat hagytuk véletlenül ki... Szóval ha azt veszed, azt a 85%-os napot nagyon könnyû kihagyni, ha nem tudod mikor van... Végülis mi annak a magyarázata, hogy sokan legalább fél-egy évig próbálkoznak???
2 barátnõm is akkor lett terhes, amikor a Jónás nap egybeesett a pé. napjával.

Szerintem számíttassad ki egy asztrológussal. Én sajna nem tudok ajánlani, mert mint írtam már én voltam olyan hülye, hogy rendeltem ilyen naptárt 15E Ft-ért és leellenõriztük és sima holdnaptárnak felel meg!
adél

KnéRita!

Azon a két kis figurán még most is nevetek!
Te aztán jó kedvre tudsz deríteni!

Nikie
nikie

Én is kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek!

Remélem hétfõn sokan azzal dicsekedtek, hogy végre beköszöntötött hozzátok a gólya.

Ildi, Nagyon szurkolok, legyen két csík a teszten!

A holdnaptár dolog engem is érdekelne.

Nelli
nelli2

És én is kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Nikie
nikie

Adel!
Nekem sima feher folyasom volt-van, de csak egy picit, es ez is csak a bacitol... teherbeeses elott alatt egyarant

kamilla
kamilla

BeraKép
Küld a fotót ha nem sikeredikKép
AdélKép
Értem már... Talán nekem is jól jönne, csak úgy tudom, hogy az egyébként "gészséges" emberekre áll. Olyanoknál mint én (endo, elzáródott petevezetõ) úgy tudom nem használható.
Hold naptárat hol lehet nézni vagy csináltatni?

doris

Sziasztok!

ILDI,
kezem-lábam XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Nagyon várom a hétfõt (pedig nem szoktam Kép).

ADÉL,
ez hogy van: "azon a napon, és abban az órában amikor születtél, milyen volt a hold állása. Azokon a napokon a teherveesés lehetõsége 85%, míg peteéréskor az esély csak kb. 15%". Mit értesz "azokon a napokon"? Mert egyik kollegámnak van horoszkóp-készitõ programja, ebbõl látszik a hold állása is, de hogy tudom ezt igazitani a mostani napokhoz? Ez valahogy nem tiszta nekem, hogy csak nagyon péntek van már?

NIKIE,
örülök, hogy tetszett!

Engem még nyúz a fõnököm, most jut eszébe dolgozni, mikor már a fû se nõ KépKép Ezt is kb. 5 részletben irtam meg Kép

El is köszönök, mert ha befejezte végre titkárnõ-nyúzó tevékenységét, tûzök is haza.

Mindenkinek kellemes hétvégét és jó pihit!

Pusszantás,

KnéRita
knérita

Szia Doris!
Julcsi vagyok, hogy sikerült a Kaáli Intézeti látogatás?Majd megy a levelem, de a férjem még csak most hozta haza a gépet.
Üdv:Julcsi
Julcsi

JulcsiKép
Szia-sziaKép Levelet küldöm magánban. Jó lesz így, vagy inkább itt a babanet-en olvasnád el?

doris

Lányok,
Írok egy példát a hold-napra (Jónás napra). Amikor én születtem a hold 98%-os volt, tehát akkor van legnagyobb esélyem a teherbe esésre, amikor 98%-os a hold. Ez telihold elõtti nap van, tehát 2-3 nappal telihold elõtt kell akcióznunk.
Persze ez a nap nem tuti, hogy egybeesik a pé. napjával de nekem pl ez a Jónás bap most a 7. napon volt, a peteérés meg kb 14. napon van. Akkor lesz a legnagyobb esélyem, ha ez a két nap majdnem ugyanakkor lesz. Ez kb. nekem év végefelé lesz.
Egy sima naptárban meg lehet nézni, hogy mikor van telihold és elõtte vannak az én napjaim. Értitek, ugye?

Ezt rengeteg kisérlet bizonyítja. Azért van az is, hogy beültetésnél (mikor figyelik a pé-t), hogy valamitõl mégsem jön ösze és kb. csak az esetek 15-20%-ában jön össze.

Kamilla,
Nekem nem szokott ez a halványsárga sûrûbb kevéskeváladék lenni (nem hiszem, hogy fertõzés) bár csak a ciklus második felében van és lehet, hogy a hormonok miatt van. Azért én reményledek, hátha a terhesség jele...

Jó hétvégét Nektek!
adél

AdélKép
Bocsi, ha butát kérdeznék de ez azt jelenti, hogy meg kell nézzem a születési évem ill. napom alapján, hogy hogy állt a hold és ahhoz kell közelítenem az együttléteinket? Hol nézted meg a hold állását?
JulcsiKép
Mail ment magánbanKép

Mindenkinek jó hétvégétKép

doris

Doris,
Igen! Egy asztrológus tudja szerintem kiszámolni. Nekünk egy csaj nézte meg valami külföldi honlapon, de sajnos õt nem tudom már elérni.

Bocsánat, hogy sokmindent elgépeltem, csak siettem...
Üdv
A.
adél

AdélKép
Értem, köszi az infotKép

Jó pihit Mindenkinek: Doris
doris

Megpróbálom feltenni a mai táblicskut.

Kép
edelweiss

De jó! Ez sikerült. Akkor itt a következõ is. Kép

Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Doris, utánanéztem ennek a holdfázisos dolognak. Találtam is angolnyelvû honlapokat.(moon phases- angolul)
Ha csak képet szeretnél nézni, itt egy link rá:
[url=http://tycho.usno.navy.mil/vphase.html" TARGET="_top]http://tycho.usno.navy.mil/vphase.html[/url]
Amennyiben százalékban is érdekel, arra van egy másik oldal:
[url=http://aa.usno.navy.mil/data/docs/MoonFraction.html" TARGET="_top]http://aa.usno.navy.mil/data/docs/MoonFraction.html[/url]
Itt be kell adnod az évet, és minden napra megadja a százalékot.
Az elõzõnél pedig a konkrét napot-órát is meg kell adni.
Na, mindjárt megnézem, mennyire sikerültek az én linkjeim, aztán irok még.
Szia
Barbi
Barbi

Nálam mind a kettö mûködik, remélem nektek is fog!
Barbi
Barbi

Sziasztok lányok!

Mostanság megint csak olvasgatok. Látom, hogy valaki már érdeklõdött a Gynoflor hüvelytaabletta után, ezt be lehet szerezni recept nélkül is? És Lactacyddal egytütt vagy egymás után szokás használni? Már nagyon elegem van a hüvelyfertõzésektõl... Ha megemlítem a Gynevacot felírja? Illetve ismerik egyáltalán? Valahol hallottam, hogy nem is mindegyik ismeri. Ha valaki tud németül itt egy cím holdfázis módszerrel kapcsolatban, le lehet tölteni egy progit, csak használni nem tudom, ha valaki le tudná fordítani sokunknak segíteneKépKép

[url=http://www.astrocontact.at/Bioplus.htm" TARGET="_top]http://www.astrocontact.at/Bioplus.htm[/url]

Köszi: Hermi
Hermi

Sziasztok!

Hermi,
én a háziorvosommal irattam fel a Gynevacot, ö is adta be. A másik ügyben nincs ötletem.

Még nem olvastam, mit irtatok az elmult napokban, nemigen tudtam ücsörögni. Csütörtökön csinálták a lapart. ENDOMETRIOSIS. hurrá. még egy év..... Kép
Meg is kapirgáltak, a bal ovarium mögött, meg a duoglas üregben (tudja valaki mi az?) találták azt a dögöt, amit tudtak leszedtek. Ugy ébredtem, hogy logott belölem egy csö, de még vagy 2 oráig nem tudtam, mit csináltak velem, mi a bajom. Aztán jött a dokim, és elmondta. Nem örülük, de azért megkönnyebbültem, hogy legalább kiderült valami, és remélhetöleg gyogyithato, csak idöbe telik. Meg még egy lapar, ami nekem elég rossz volt, még mindig fáj a hasam.

Ja, és még valami. Olvastam cikkeket az endorol, és tudjátok, mit találtam? Tünete lehet a menses elötti pecsételö vérzés. Ezt eddig nem hallottam, a dokimat gyanusitgattam, hátha mégis a progim alacsony... Szoval, ha valakinek normális progi mellett is van barna trutyija, lehet hogy nem ártana egy laproszkopia, ha még nem volt. Bárcsak nálam is elöbb kiderült volna már...

Eni
Eni

Sziasztok!

Vasárnap reggel 8 óra 8 perckor megszületett Nátán. 56 cm, 3400 g. Mindenki jól van. Kép

Beszti nevében, Syllinor
syllinor

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Eni!
Nagyon sajnálom, remélem mielöbb helyrejösz!!! Bízom benne, hogy az az 1 év nem lesz 1 év! Kép

Lányok!
Olyan panaszkodhatnékom van már megint! Kép A hétvégén már megint elkapott az a fránya epegörcs, de úgy, hogy ilyen fájdalmakat még nem igazán éreztem soha! Éjjel 1/2 1 kor kezdett nagyon fájni, úgy, hogy 1 órakkor már a falat kapartam kínomban. Zokogtam a fájdalomtól. 2.15-kor már nem bírtam tovább, ekkor telefonáltam az ügyeletre. 3-kor Kép meg is érkezett a doktornõ, aki nagy kegyesen megkérdezte, mi a bajom. kb 5 bercig tartott neki, amíg elõkészítette a fecskendõt, közben be nem állt a szája. Idézem: miért kellett õt kihívnom éjjel 3-kor!, neki így is rengeteg dolga van, meg sem állt eddig. Miért nem hívtam este 9-kor! Könyörgöm, orvos az ilyen?!!! Kép Hogy hívjam este 9-kor, amikor éjjel görcsölök?!!! Az ilyen minek megy orvosnak? Annak az egynek köszönheti, hogy nem olvastam be neki, hogy még nem döfte belém az injekciót, és hogy alig éltem a fájdalomtól. A szuri is kb. fél óra helyett hajnali 4-körül kezdett hatni, de még bevettem 3 fájdalomcsillapítót!
Bocs, hogy már megint ilyennel kell terhelnelek benneteket, de muszály volt magamból kibeszélni. Kép
Na mindegy, túl vagyok rajta.

Hogy telt a hétvége? Remélem mindenkinek jól! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Én is gyakori olvasója, ám annál ritkább írója vagyok e topicnak.

Eni: a douglas üreg a hasüreg legmélyebb pontja. Itt a hashártya egészen a hüvely hátsó fala mögé húzódik le. Tehát, ha bármi miatt folyadék kerül a hasüregbe, oda folyik le. Régen, amikor még nem volt általános az UH, gyakran csináltak douglas-punkciót, pl. a méhenkívüli terhesség megállapításához (ti. ilyenkor ott vér van).
Remélem kielégítettem a kíváncsiságodat. Kitartás és üdv.

Jovika

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jó reggelt Lányok!Kép

Sajna ma reggelre megjöttKép, de nem vagyok elkeseredett.
Késõbb leszek, de most rohanok, mert statisztikáznom kellKépKépKép (Ettõl jobban le vagyok törve)

Pussz: Ildi
hercegné

Sziasztok lányok!Kép

Mindenkinek jó reggelt. KépKép

Nem sok okom van reménykedni. A hõm még mindig 36,6, pedig már a 18. napon vagyok.Kép Szerintetek mi ennek az oka? Lehet még baba ebben a hónapban? Petesejtek voltak, szép nagyok.Mi történhet most?

Puszi, Edit
Edith

Hercegné! Kép

Már hagytam neked üzit a chaten is, hogy mi van veled!

Sebaj, majd legközelebb! Ennél többet úgysem tehetünk.Kép

Pusz
Noémi
noémi

LányokKép Szép jó reggelt MindenkinekKép
EniKép
Sajnálom, hogy immárom Te is az endosok "klubbját" gyarapítod de ne keseredj el! A hormonkezelés sok esetben segít "elsorvasztani" az endotKép Cipómama a kezelések utáni elsõ inszemináció után sikeresen babás lettKép Mi következik most? Hormonkezelés?
GittaKép
Iszonyú lehetett az epegörcs... Nekem csak veseköveim voltak, de a fájdalom pont olyan volt mint amit Te leírtál.
IldiKép
Helyes, nem is szabad csüggedniKép
EdithKép
Emelkedés volt a hõmérsékletedben vagy nem?
EdelweissKép
Küldöm a módosult adatokatKép Ügyi vagy nagyonKép Mi újság van Veletek? Érzel valamit?
BarbiKép
Köszi a linkeket? Ezek a táblicskuk a hold állását mutatják meg?

doris

Jó reggelt Mindenkinek !

Syllinor
Besztinek gratula, ha van idõd részleteket is várunk ! Bárcsak mi is már ott tartanánk.

Eni
Sajnálom a lapar miatti szenvedésedet. Az a jó viszont, hogy most már tudod mi a bajod. A bizonytalanság sokkal rosszabb még hónapokig. Így viszont a gyógyulás útjára léptél. Az endot csak laparral lehet megállapítani ? Mi adhat gyanut erre ?

Edith
A hõd még nem reménytelen ! Bizakodj !

Ildi
Sajnálom, hogy megjött, de új ciklus új remények.

Rita
Mi volt veled ? Vérvétel ?

Ma még benézek. Most megyek mert vár a munka.

CatEye

Sziasztok

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

A táblába én is bekerülhetnék? Korábban leírtam az adataimat, de megismétlem: 29 éves, Budapest, 2 c, 10 cn.

Sajnálom Ildi, hogy megjött, de jó, hogy nem hangolódtál le.

Ez a hétfõ elég lehangoló. De közeledem a pé-hez (pontos napot nem tudok), kb. pénteken lesz. Jó lenne, ha bejönne!

Puszi:
Nelli
nelli2

BesztikeKépKépKép
Nagy-nagy gratula Nektek és sok boldogságot kívánok a babukával meg mégtöbb tejcitKépKép

doris

Edith!Kép

Útlevéllel kapcsolatban sürgõsen írj a mail címemre, szükséges a visszaigazoló irat száma!

Nikie
nikie

DorisKép

A hõm eddig nem emelkedett, ugyanúgy 36.6 körül volt egész héten.

LányokKép

Volt már olyan babás a topicban, akinek 18. cn után volt pé, és ekkor lett babás? Mik az esélyeim jelenleg?

Üdv: Edit
Edith

Sziasztok lányok!Kép

Az elõbb írtam ide, de eltûnt!

Edith!
Az útlevéllel kapcsolatban sürgõsen írj a mail címemre, szükséges a visszaigazoló irat száma!

Nikie
nikie

Eni! Nekem 2x volt már endom, (most kaptam az utolsó szurit), nekem nem volt tünete.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Besztike kisbabájához óriási gratula!!!! Na meg jó egészség és sok tejcsi KépKép
Lujza
lujza

Edelweiss!

Kijavitanad a tablazatban a varhato szulesi idopontot 2003.01.10-re?
koszi:

kamilla
kamilla

NikieKép

Mailt írtamKép Ha gond van, telefonközelben vagyok. Köszi elõre is a segítséget.

Edit
Edith

Edith! A babas honapomban nem biztos ugyan, de nekem rendszeresen 21-25. nap korul volt peteeres. Neked milyen hosszu a ciklusod, ugyanis ha kesobb van peteeres, hosszabbnak kell lennie!Kép

orsoly
orsoly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?