A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

OrsolyKép

A legutóbbi ciklusom 32 napos volt. Elõtte volt olyan is, amikor sokat késett. Igy egy kicsit megnyugodtam, hogy Te ekkor lehettél babásKépKép

Puszi: Edit
Edith

Beszi és Syllinor!
Nagyon gratulálok és jó egészséget mindnyájatoknak. Várjuk a többi infot ha lesz egy kis idõtök.

Gitta!
Remélem jobban vagy már, és nem jön vissza az epegörcs.

Zsuzsunak még mindig rossz az internetje.

Én ma hajnalmban felkeltem pisilni, ugyhogy nem teszteltem reggel, mert féltem hogy nem elég koncentrált a vizeletem. Úgyhogy holnap reggel fogok, és nem megyek pisilni éjszekam, még ha nem tudok aludni akkor sem. Sajnos az erõsen érzett tüneteim enyhülnek, úgyhogy sok jóra nem számítok. Kép De akkor jöhet a nyaralásKép

Marcsi
Marcsi

MarcsikaKép
Itt már sokan és sokszor írták, hogy a tünetek jelenléte nagyon egyedi tehát tessék csak nyugodtnak maradni és holnap tesztelni, mert már kifúrja az oldalamat a kíváncsiságKép
Nagyon-nagyon-nagyon drukkolokKépKépKép

Puszi: Doris
doris

Barbi!
Én megnéztem a mindkét oldalt. Az elsõnél a születés dátumát kell beírni, és kiadja, hogy én teliholdkor születtem, és akkor telihold környékén kell próbálkoznunk? Amúgy meg azok az idõszónák gondolom az amerikai kontinensre vonatkoznak, ugye?

Én a másodikat, meg pláne nem értem. Oda a születás dátumát kell beírni vagy az idei évet, amikor gyereket szeretnék?

Marcsi
Marcsi

Lányok!

Zsuzsu üzeni, hogy a 4. ciklusnapon van, mérges az inforamtikusokra, de azért úgy tûnik nekem hogy jól van.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok!

Marcsi!
Szerintem a 2.-nál elõször beírod a születési dátumod, kikeresed, hogy amikor születtél hány %-os volt a hold. Utána beírod a mostani évet és megkeresgéled, hogy melyik napnál van ez a szám.

Képzeljétek nekem a 14. nap esett le a hõm és állítólag a hold akkor úgy állt, mint amikor születtem.

Üdv, Panka

panka

PankaKép

Hát ez nagyon jól hangzikKépÉn még nem néztemKép

ZsuzsuKép

KitartásKépLassan majdcsak tudsz Te is csatlakozniKép

GittaKép

JobbulástKép Biztos nagyon fájt.

MarcsiKép

Nagyon izgis! Szorítok, hogy összejöjjönKépKépKép
Edith

Sziasztok Lányok!

Rita Kép
A pénteki kis figurák tényleg nagyon jók, utánoztuk is õket hétvégén. Kép

Bár én már teljesen tanácstalan vagyok a pé idõpontját illetõleg. Ha a tüneteket nézem (hõ, nyák) lehetet akár múlt keddtõl vasárnapig.... Elhatároztam, hogy veszek majd olyan pálcikákat (Corax Kft.) amirõl írtatok 1-2 hete. Valaki használta már? Tapasztalatok?

Adél Kép
De jó, hogy megemlítetted ezt a holdnaptár dolgot, látom sokakat érdekel, engem is Kép
Barbi Kép
Köszi a honlapok címét Kép

Gitta Kép
Szegény, nem irigyellek a mai éjszaka miatt. Mikor lesz a mûtét? Kép

Ildi Kép
Sajnálom, hogy megjött. Ez a fránya gólya már kezd nagyon kiakasztani, lehet, hogy õ is nyári szabin van?

Edith Kép
Szerintem még 1-2 nap múlva is felmehet a hõd, lehet, hogy most kicsit hosszabb lesz a ciklusod (reméljük a lehetõ leghosszabb = 9 hónap). A 32 napos ciklusba még belefér a mai alacsonyabb hõ. Az egyéb tünetekkel hogy állsz? Nekem ma ugrott föl 36,9-re (18.nap), de nekem az elõzõ 2 ciklusom csak 28 és 27 napos volt. Szóval semmi aggódás.
Egyébként nem biztos, hogy a mai hõm jó, mivel fél hat körül kiugrottam az ágyból galambot kergetni Kép Állandóan az erkélyünkre akarnak fészkelni, és lelegelik a virágokat, meg a babot amit most ültettünkKép Nekik bezzeg nincsenek termékenységi gondjaik !

Eni Kép
Sajálom, hogy endot állapítottak meg. Kicsit megijesztettél ezzel a normális progi-barna trutyi dologgal. Már egész listám van, milyen vizsgálatokat kellene elvégezni.. Lányok, nem gondoltam volna 1 éve, hogy ez ilyen rohadt bonyolult dolog !!!

Úgy érzem kezdek eljutni az elsõ türelmetlenségi szakaszhoz, 4. c és szerintem most sem sikerült. Persze tudom, hogy 4 c még nem sok, de talán ez egy kicsit lélektani határ aközött, hogy rögtön sikerül, illetve hogy hónapokig kell próbálkozni...Meg az is rossz, ha tudom , hogy valakiknek sikerült és nekünk nem. Kb másfél hónapja találkoztam a volt barátommal (egy utcában lakunk, de elég ritkán találkozunk, utoljára kb másfél éve). Nekem õ volt az elsõ nagy Õ, nagyon nehezen tettem túl magam azon, hogy elhagyott. Szerencsére találkoztam a Párommal, akivel azért sokkal jobban összeillünk, de azért tudjátok egy kicsi fájdalom mindig megmarad... Mondta, hogy hallotta, férjhezmentem, õ is megnõsült, és mivel éppen a gyermekrendelõ elõtt várakozott, ahol a védõnõ is székel, megkérdeztem, hogy csak nem jön a baba? Azt mondta, hogy de bizony útban van a baba, csak még nem publikus. Nekem ez olyan szarul esett!!! Nekünk meg miért nem!!! És aztán ráadásul még lelkiismeret furdalásom is volt, hogy hogy lehetek ilyen irigy. Szóval duplán rossz volt.

Bocsi hogy ilyen sokat írtam, de ma elég szar a kedvem, és még dolgozni is kéne..

Bera3
bera3

Edith:Kép
32-14 nap az = 18. Vagyis valószínüleg múltkor a 18. napon volt a péd. Nem félidöben! Nem szabad összekeverni. Akinek 28 napos a ciklusa annak van pont félidöben a pé-je. De az általános, hogy a mensi elsö napjából kivonsz 14-et akkor volt kb. a péd. Na most persze ez sem bizti, mert lehet, hogy a 2. fázis nem pont 14 nap, hanem lehet akár 12 napos is. Mindenki másképp müxik. NYUGIIIIIIIIIIIKépKépKép

Úgyhogy még nem késtél le semmiröl. Akciózzatok két naponta és nem lesz ott gond.

Pusszancska,
Moni
mj

Eni! Sajnalom az endot, de az azert telleg jo, ha tudjak mi a bajKép

Gitta! Te szegeny!Kép

Marcsi! Es miert nem tesztelsz hajnalban???Kép En hajnali fel 5-kor teszteltem, mert nem birtam aludni es felebredtem en is pisilni. MIvel elozo este kikeszitettem a "szerszamokat", igy csak a wc-re kellett kibicegnem (akkor voltam fekvogipszbenKép)

orsoly
orsoly

Bera3

Egy kicsit szurkál, csak hol jobb oldalt, hol bal oldalt. Milyen tünetet kell még figyelnem? Jó lenne, ha végre elindulna felfelé...Kép

A pároddal biztos jobban jártál, mert - mint Te is írtad - jobban összeilletek. És biztosan nektek is hamarosan lesz baba, mert valakinek meg kellene már kezdeni a sort!!! KépKépIgaz, lányok? KépKépKép Hátha az a hõ nem megy le vagy 9 hónapig KépKépKép

NikieKép

Jó számot küldtem el? Erre van szükséged a gyorsításhoz?

Üdv, Edit
Edith

mjKép

Akciózunk mi kétnapontaKép A párom azt mondja, mindig elcsavarom a fejétKépKép Azt is mondta, gyorsan össze kell jönnie ennek a babának , mert nem fogja bírni energiávalKépKépKép A kis nyafogós...KépKépKép

Szóval akkor az nem baj, ha a ciklus elsõ fele hosszabb, inkább az a gond, ha túl rövid? Jól értem? És lehet nekem pém a 20. napon is, attól még az esélyek ugyanazok, ha minden rendben van?
Edith

Sziasztok Lányok!

Ismét itt vagyok, teljes életnagyságban és jókedvvel, hiszen az elvonásnak vége, megint jöhetek a babanetre!KépKépKép
Marcsinak ezer köszönet, amiért mindig tájékoztatott a fejleményekrõl és megírta Nektek üzeneteimet!Kép

Sajnos nem nagyon tudtam még elolvasni, hogy kivel mi van, azt azonban láttam és Marcsi is írta, hogy Beszti megszült, méghozzá egy jó nagy babát! Óriási gratula neki ezúton is!!!

MarcsiKép
Nagyon szorítok Neked! KépKépKép

Én jól vagyok, ma a 7c 4cn-en. Nem nagyon bánkódom, mivel:
1. úgyis ikreket akarok és a múlt ciklusban csak 1 tüszõ volt!Kép
2. nyugodtan mehetek nyaralni és zötykölõdhetek 2-szer 2000 km-t az autóban!Kép
3. Bogár szerint a 7. ciklus mágikus erõvel bír és növeli az esélyeket!Kép
(Ezek után kész szerencse, hogy nem lettem babás!!! Más se hiányzott volna!KépKépKép)

HermiKép
Én tudok németül, lefordítom szívesen, ha szükség van valamire, csak küldd el!

Puszi Mindenkinek:
Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKép

Örülök, hogy végre Te is itt vagyKépKépHova mentek nyaralni?

Edit
Edith

Sziasztok

Edit Kép
Például jele a pé-nek a nyák is. Ha nyújtható (bocsi), akkor az a pé jele.

Barbi Kép
Nagyon jók a holdnaptárak! Nekem a 2. honlap tetszik a legjobban, ahol az egész év látszik.

Egy kérdés:ugye mi a Central Standard Time-ba tartozunk?

Így ismeretlenül is nagy nagy gratula Besztinek és kisbabájának. Jó látni, hogy egykori "..ma megint megjött" látogató már babázik Kép

bera3
bera3

Panka!

Köszi, egész logikusnak tûnik amit írsz, de most meg az archíválás miatt eltûnt Barbi hozzászólása. Ti nem tdujátok az elérhetõségeit?

Orsoly!
Igazad van, de hajnalban (fél négykor) én csukott szemmel szoktam a Wc-re menni, és villanyt meg nem is bírnék felkapcsolni. És csak 6 körül kezdtem el gondolkodni, hogy az az éjszakai wc-zés elvitte azt a kevés kis HCG-met is, ha egyáltalán van. De holnap húzom amíg bírom, és megcsinálom a tesztet.

Marcsi
Marcsi

Jaj! Nem is tûnt el a Barbi hozzászólásaKép

Marcsi
Marcsi

Már csak az idõzónákkal vagyok gondban, de csak 1-2 százalék eltérés van köztük, de szerintem egyik sem Európára vonatkozik. Nekem cc.90% os teliholdat kell elkapnom.

Marcsi
Marcsi

Marcsi!
Az idõzónákkal én is gondban vagyok. De tényleg nagyon minimális az eltérés. Nekem kb. 84%-os kéne, hogy legyen a hold.

Panka

panka

MarcsiKép

Reggel egy kicsit akkor szorongatnod kell, mert mi már nagyon izgulunk, kezünk-lábunk x-ben! KépKépVagy fél négykor tesztelsz? Szerintem amíg az eredményt várnád, az izgalomtól biztos felébrednél teljesenKépKép

beraKép

Ezt s nyákos dolgot a fehérnemün kell nézni (bocsi) vagy egyéb büvészmutatvány kell hozzá? KépKép

Edit
Edith

LányokKép

Ki tudja, ma milyen a hold? Hány százalékos kb?

Edit
Edith

Bera3,

Nagyon megértelek Téged! Én még csak a 2. ciklusban vagyok, de már most aggódom. Hülyeség, de a gondolatoknak nehéz megálljt parancsolni! Te legalább már túl vagy a 3 hónapon, mert állítólag 3,5 hónap az átlagos teherbeesés idõtartama, de az egészséges nõk 85%-a esik csak teherbe egy éven belül. Szóval semmi sincs veszve. Milyen könnyen beszélek másoknak!

És nehogy a volt szerelmedbõl induljál ki, hogy ha vele maradsz, már terhes lennél!
A mostani pároddal leszel igazán boldog!
Nekem is van tapasztalatom ilyen dologban. Az elsõ nagy "Õ"-vel hosszú évek után megint találkoztam, újból kialakult a szerelem, de aztán egy szó nélkül eltûnt az életembõl. Ismételte a múltat. Valószínû meg van írva, mi miért alakul úgy, ahogy alakul.

Gratuláció Besztinek! Jót tesz egy pozitív példa a reményünknek!

Nelli
nelli2

Bera3Kép
Megkaptam és feltettem a fotóitokat a ZebrafarmraKép Nagyon helyesek vagytok, gratulálokKépKép
MarcsiKépPankaKép
Barbi holdnaptára szerint mi melyik idõzónába tartozunk és mit kell beütni? A jelenlegi dátumot, vagy a születési dátumot? Ha rájöttetek a titok nyitjára megnézné Valamelyikõtök az én adataimmal is a Holdnaptárat? Nem árt mindent bevetni...Kép

doris

Edith,
Igen, még a 20 napon is lehet péd. NEM MARADTÁL LE SEMMIRÖL AZ ÉG VILÁGONKépKépKép Azt mondják, hogy a (24)25-35(37) napos ciklusok még jónak mondhatók. Ha túllépi ezeket az értékeket akkor LEHET gond a hormonokkal.

Persze vannak olyanok is akiknél így áll be. Mondjuk minden 38. nap jön meg neki, vagy mint nekem, 23-25 naponként jött meg szinte mindig, de a 21 nap is elöfordult. 28 soha, max 27, de az már csoda volt. Nálam általában rövid mindkét fázis. Vagyis 11. nap pé és 11-12-13 napra rá menzi volt. A 14-et sohasem érte el a 2. fázisban. A méhnyálkahártyám viszont ezeke ellenére mindig 11-13 mm között volt és a pete is megfelelö nyagyságúra nött. Minden hónapban.

Figyeld a nyákot! Amikor pisilsz a WC papíron nézd meg hogy látsz e valami "takonyszerü" - bocs, hogy ilyet írok, ha most valakinek hánynia kell akkor megértem - valamit. Nem kell, hogy sok legyen, bár nekem mindig nagyon sok volt, de valakinél nagyon minimális a mennyisége a nyúlós hüvelyváladéknak. A szúrkálások és a pf. fájdalom pedig kifejezetten jót jelent.

Hát igen... a pasasokat én is úúúúúúúúgy, de úúúúgy tudom sajnálni a 2 napontai akciók miattKépKépKép

Pusszancs,
Moni
mj

Sziasztok csajok !

Nem törvényszerû, hogy a pé ciklus elsõ napja mínusz 14 !!! Nekem a ciklus elsõ felében van pé-m, kb 10-12. napon, és 31 napos volt a ciklusom.

Bera
Megértem az elkeseredésedet. Én is így érzek szintén 4 ciklus után. Annyira el tud az ember keseredni, hogy nem úgy van ahogy elképzeltük, hogy kigondoljuk és jön a baba. Bezzeg ha nem akarnám tuti terhes lennék. Ráadásul én már benne vagyok a korban, elmúltam 30 éves, és ezzel is stresszelem magam, hogy évek is eltelhetnek míg összejön. És persze a környezetemben mindenki kérdezgeti, hogy mikor lesz utód ? Erre Ti mit válaszoltok ?

Edit
A cervilis nyák nálam csak a hüvelyben érezhetõ, nagyon csúszós átlátszó anyag. Szerintem ez is egyéni, hogy ki észleli bugyin, akinek nagyobb a váladékozása az biztos ott is észleli.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Helló lányok!

Üdv mindenkinek, egy heti pihenõmnek vége, újra dolgozom!Kép

üdv az újaknak is, hú de jó sokan vagyunk már!

Zsuzsu

Teljesen igazad van, majd a 7. hónap! Kép

Bera3

Nagyon szépek vagytok, megnéztem én is a fotótokat!KépKép

Móni

A Gynevacot minden gyógyszer mellett lehet kapni,nem rontja le a hatást? citobay mellett? (gyulladáscsökkentõ)

Nelli(imádom ezt a nevet, az anyukámat is így hívják)

Üdv. a csapatban, szerintem teljesen természetes, hogy mindenfélén jár az eszed, amikor sikertelen hónapot tudsz a hátad mögött (és itt mindegy, hogy 1-2, vagy 15 hónap áll mögötted). Csak szerintem ne kezdj el pánikolni. Bár õszintén szólva, én az elején jobban ki voltam bukva, mint most, mert most legalább tudom, mi a baj, akkor meg csak sötétben tapogatóztunk.

hát lányok, nekem ettõl a hónaptól elveszett minden asztrológiába, és hasonlóba vetett hitem. Márciusban voltam egy jó nevû asztrológusnál, aki szerint júliusban fogok teherbeesni. Hát mivel a párom eredménye megint tök sz..., és nem is szabad védekezés nélkül akcióznunk, a baba még két hónapig biztosan kizárt.Ennyit az asztrológiárólKép

Bea
Bea

DorisKép
Én az "Universal Time"-ot nézem. Ha megírod a születési dátumodat, akkor szívesen megnézem neked. E-mail a nevemnél.
Panka

panka

PankaKép
Mail megy, köszönöm elõre isKép
ZsuzsuKép
Bocsi, hogy az elöbb nem üdvözöltelek...jó, hogy itt vagy újraKép
CatEyeKép
A kérdésre én mindig azt válaszolom, hogy "magánügy", majd mi eldöntjük, mikor jöjjönKép
BeaKép
Sajnálom...de ne csüggedj, nyár végén is jó az idõpontKép Feltöltõdve, kipihenten sokkal jobbak az esélyekKép

doris

CatEyeKép

Legközelebb tuti meg fogom figyelni. A baba pedig össze fog jönni, mindenkinek. EZ PARANCSKépKép

mjKép

Olyan jó, hogy nem maradtam még le semmirõl. Rossz, hogy nem igazán tudom még, hogy milyen hosszú lesz a ciklusom, mert most kezd beállni, és azt hiszem, nem 27-28-29 napos lesz, mint korábban. Nem is bánnám, ha nem jönne meg - legalább 9 hónapigKépKépKép
Edith

Doris! Kuldenel nekem jelszot stb, mert mar elfelejtettem, olyan regen jartam a zebrafarmonKép urbano@budapest.hu

Cateye! Na ott akkor viszont valami gond van, vagy megsem a 10-12. napon volt peteeresed. Ha jol tudom, a normalis az, hogy 13-16 nap telik el az ovi utan, aztan mensi. Kép

orsoly
orsoly

EditKép

Franciaországba megyünk nyaralni, pont 1 hét múlva indulunk.
A lányok már mindent leírtak a pérõl. Szerintem se aggódj még, van akinek csak a 20. nap körül van. Ami fõ, hogy akciózni kell!Kép

BeaKép
Nagyon sajnálom, hogy a párod állapota nem javult. Biztos, õ is nagyon szomorú. Most akkor két hónapig szednie kell a gyógyit és utána kontroll? És utána lehet majd próbálkozni, ugye, jól értettem?

KornéliaKép
Én is üdvözöllek és teljesen megértelek.
Én az elsõ sikertelen próbálkozások után sokkal szomorúbb voltam, mint most a 6. ciklus után. Akkor ugyanis csak éreztem, hogy valami nincs rendjén, de nem tudtam hogy konkrétan mi a baj. Most viszont már tudom (hormonproblémák) és szedem is a clostit (ez a második hónap), illetve rendszeresen járok orvoshoz.
Szóval legalább nyugodt lehetek, hogy van egy jó orvosom és haladunk a cél felé.Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Hogy én hogy utálom magam amiatt a hülye fogamzásgátló miatt!Kép Kelett nekem szedni akkorKépKépKép
Edith

ZsuzsuKép

Franciaország biztos csodálatos lesz. Szerintetek mi lesz a mi kis kirándulásunkkal?

NikieKép

Minden jó úton halad?

Puszi: Edit
Edith

DorisKép
Köszi, aranyos vagy.Kép
El se tudjátok Csajok képzelni, hogy milyen amikor majdnem egy hétig kényszerûségbõl nem tud az ember ide jönni. Kész elvonási tünetek jelentkeznek!Kép

BNEMETHM!!!!!Kép
HOL VAGY? Ez már kínzás! Tessék szépen megírni, hogy mi lett a teszt eredménye!
Én annyira izgulok! (Amúgy van egy sejtésem.KépKépKép)
Lányok! Ti tudtok valamit Bnemethmrõl?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKép
Én nem tudok semmit, de remélem, hogy "azért" hallgatKépKép
OrsolyKép
Küldöm a mail-tKép
EdithKép
Ne okod Magad! Hidd el ennek már semmi értelme. Az a lényeg, hogy ki tudjanak kezelni, és babás leegyélKép

doris

Edith

Ne hibáztasd magad, ha mostanság olvasgatsz cikkeket, amely a fogamzásgátlókról szól, láthatod, hogy a legtöbben az egekig magasztalják. Emlékszem, amikor 17 évesen elmentem dokihoz, hogy nekem most kell valami, de nem lehetne e nem gyogyi, hanem valami mechanikus eszköz (pesszár., vagy valami), akkor teljesen hülyének nézett, nem értette miért nem akartam gyogyival tömni magam minden nap.Ennek 11 éve, de sosem bántam meg, hogy nem kezdtem el szedni.

Zsuzsu

Két hónapig most citobay-t kell szednie, szeptemberben pedig meglátja a doki, hogy javult e, vagy megint jön valami más. Sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen gyulladást ennyire nehéz kikezelni, pedig az! Mindent el akar a doki követni, hogy gyógyszeresen helyre lehessen tenni, mert ha így nem megy, ki kell tenyészteni a baktériumot (ami egy csomó idõ), és sebészetileg kell helyrerakni a problémát, ami nagyon sok idõ.

Doris

Köszi a biztatást, nem vagyunk nagyon magunk alatt, csak hát-bár pont neked mondom-fogytán a türelmünk! Csakhát nincs más megoldás.

Cateye

Én eddig mindig arra fogtam, hogy kicsi a lakásunk, megvárjuk, amíg el tudunk költözni. Mivel elõreláthatólag szeptemberben költözünk egy jó nagy 3 szobásba, én sem tudom, mit fogok mondani. Dorisnak van egyébként igaza, senkinek semmi köze hozzá.

Bea
Bea

Sziasztok

Jó ez a holdtábla! Panka nekem is az jött ki, hogy 5-8 % közötti ma a hold Kép Ha az én születési dátumomat nézzük, a következõ hónapokban normális méretû ciklusokkal számolva nekem csak jövõ év elején esik egybe a kettõ . szóval egy ideig még itt leszek Kép

Nelli Kép
Köszi a bíztatást Kép

Doris Kép
Köszia segítséget Kép Szerintem mi a Central Standard Time-ba tartozunk (közép európai idõ szerint, ezt szokták mondogatni...), de más is így tudja? Nem 100%
Szerintem elõször üsd be a születési évedet, akkor a kicsike kiszámolja az adott év összes napjára, majd a 2002-re ugyanezt, és ahol a születési dátumodnál lévõ adat egyezik a 2002. évi adott napi értékkel, azok a jó napok, (no meg a kb. pével).

Cateye Kép
Szerencsére nálunk még nagyon nem kérdezõsködnek utód után, bár a nagynéném néha elég idegesítõ tud lenni. Õ már kétszer nyíltan rákérdezett. Erre azt mondtam, hogy szerepel az ötéves tervben.
Anyukám nagyon diszkréten kérdezett csak rá, de tudod nem akarom neki még nagyon mondani, mivel én rögtön sikerültem , sõt nem is terveztek Kép, és mivel én vagyok az egyedüli gyerek, szóval neki már a 4-5 hónap is soknak tûnne.

És most ez itt a reklám helye...

Doris segítségével sikerült felvarázsolni két képet rólunk a Zebrafarmra... Kép

Bea Kép
Köszi a dícséretetKép

Bera3
bera3

BeraKép
Köszi, megkuksizom ezt a holdnaptárat...Kép
BeaKép
Bizony a türelem a legnehezebb, de megériKép

doris

Szijja BeaKép
A gynevac bármilyen más gyogyi mellett beadható. Söt, mivel nálad minden ok én a párodnak ajánlanám elsösorban!!! Vagyis inkább mindkettötöknek.
100! biztosan javítana a leleteinKép, csak tudod annak az átfutása legalább 3 hónap. Persze már az elsö 2-3 szuritól is javulhat, de 3 hó kell, hogy totál kifejtse hatását.

EdithKép
Igen, de akkor mennyire áldtad a sorsot, hogy van egy olyan készítmény ami ennyire könnyü és ennyire biztos!!!!! Ugye??Kép
Az érdekek, a célok mindig változnakKép és ez a jó.

Zsuzsu,
Hát nem tudom. Ha Bnemethm helyében babás lennék már rég körbekiáltottam volna vele a földet és a netet. Vagy én gondolom rosszul? És a kudarcot pedig nem hoznám addig nyilvánosságra, amíg én helyre nem rázom magam lelkileg, föleg akkor ha nagyon beleéltem magam. Hacsak nem az elsö uh ereményére várKépKépKép

Pusszancs,
Moni
mj

Kedves Lánykák!

Talán emlékeztek rám, Timea néven szerepeltem a táblázatban, télen és a tavasz elején, 29 éves vagyok és miskolci. Áprilisban kértelek Benneteket hogy töröljetek a táblázatból, mert abbahagytuk a próbálkozást. Májusban úgy alakult hogy újraindítottuk a babaprojektet, és legnagyobb örömünkre azonnal sikerült is! A héten (remélem) betölötm a 8. hetet, februárra várjuk a babát. Ha megengeditek, annyi tanulságot vontam le magamnak, hogy most sokkal nyugodtabb voltam mint a télen, és nem akartam görcsösen teherbe esni. Tudom, hogy aki régóta próbálkozik, annak ezt nehéz megvalósítani, de érdemes megpróbálni. Mindenkinek mielõbbi hasonló örörmöket:
Timea 1c 54cn 29 Miskolc
Névtelen

Sziasztok Lányok!

Nelli
Felvettelek a táblicskuba. :9

Kamilla
Téged pedig kijavítottalak. Elszámolták a baba korát? Kép

Gyerekek, én szép lassan begolyózok azt hiszem. Már múlt hét szerda óta egyfolytában azt érzem, hogy most mindjárt megjön, de még sehol semmi. Tesztelnem szombaton kell, de még csak hétfõ van!! Nagyon sok idõ ez még...

Na mindegy, a mai "vízállás jelentés" KépKép

Kép
Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Szia Timea!
GratulálokKépKép
Én is miskolci vagyok. Indítottunk egy Miskolc topicot, ha van kedved oda is benézhetsz néha.
Üdv, Panka

panka

Hát én egy kicsit le vagyok hangolódva.
Szombaton volt a 10 éves érettségi találkozónk, hát 5-en babásak voltak, kár volt elmenni.
Hazafelé még a buszvezetõt is letoltam, hogy nem áll meg a megállóban.

Edith!
Mailt küldtem.

Nikie
nikie

Móni

Én is úgy gondoltam, hogy elsõsorban neki kellene, de ha már úgyis ott vagyunk, én is beadatom, tudod nekem is volt egy jó csúnya vizeletvizsgálati eredményem, bakteriális fertõzéssel (summetrolim után most talán jobb, de még mindig nem tökéletes)

Egyébként hogy vagy, babuci?Van már név?

Tímea

Nagyon nagy gratuláció, boldog babavárást kívánok neked!KépKép hát igen,a nyugalom biztos sokunk problémáján segítene.

Bea
Bea

Beszti!
Gratulálok! Kép

Ildi!
Nagyon sajnálom! Kép

Marcsi, Orsoly!
Köszi, remélem én is, hogy nem fog visszajönni!

Bera!
Majd csak augusztus 14-én lesz, remélem addig semmi gondom nem lesz már!
Ne légy roszkedvû, majd csak jön a kis aprótalpú! Kép Ezen túl kell esni! Szerintem, ha bárkit megkérdezel közüllünk, senki sincs, aki nem esett át ezen! Kép Magamat is beleértve!

Edith!
Honnan tudhattuk volna, hogy ez lesz a vége? Ma már okosabbak vagyunk, nem szedjük többet, az biztos!!!

Tímea!
Sok-sok gratula a babucihoz!!! Kép

Edelweis!
Ne keseredj el, én is úgy éreztem akkoriban! Mégse jött meg! Kép Neked sem fog, remélem! Kép Legalább 1 évig ne jöjjön! KépA következõ táblázatnál remélem már táblázatot cserélsz! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok,

Ledobnátok a legaljára. 1cn Kép

Köszi
Puszi

Alma
Alma

Sziasztok Lányok!

Mától újra dolgozom, ugyanis nem sikerült az elsõ lombikbébis próbálkozás.
Sajnos nincs idõm most részletesen megírni mindent, de amint tudok megírom.
Valaki javítson ki a listán: ma van a ciklusom 4. napja, de azt már nem tudom, hogy hányadik ciklusban tartok (a sokadikban - 3 év -).
Köszönöm ha valaki gondolt rám és szorított nekünk.

Edelweis!
Írtam e-mailt. Hogy vagy? Remélem már nem fáj a hasad. Szorítok neked.

És persze mindenkinek szorítok, hogy mielõbb kiürüljön ez a topic és mindenki boldogan, pocakosan töltse az idei nyarat...

Mindenkit puszilok

Éva
Éva

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?