A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

De nagy a pangás! Látszik, hogy megjött a tavasz. De mi lesz így nyáron velünk?

Nana,
nagyon sajnálom DanitKépKépKépAz orrmandulás gyerekek nagyon jól viselték a műtétet, már aznap du. nem is foglalkoztak az egésszel. Ettek, játszottak úgyanúgy, mintha semmi nem történt volna. A legrosszabb "látvány" az volt, amikor kis kábultan kihozták őket a műtőből. Az is csak a kábultság, elesettség miatt.

Erszényes,
de jó ez a rendszer! Nálunk sosem lesz ilyen.

Lili,
szépek vagytok, reggel ellenére is!

Kép
sygnum

Syg,
végre valaki jelentkezettKép
Mi is egész nap a kertben voltunk, kiszedtük a kerítést, füvesítettünk, virágot ültettünk...
Azért néha ránéztem a gépre, de semmiKép

Lili,
valamikor elmehetnénk a pelusért, lassan fogyóban van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Megjöttünk. Kép
Köszönjük a dícséreteket! Ma megpróbálok tenni a lagziról képet is. Kép Gyönyörű volt Zsófi, mindenki megcsodálta, és nagyon jól bírta. Éjszak is jól aludt. Fél 12-kor kelt, aztán 3-kor, és csak reggel 6-kor. Itthon nem kapott volna 3-kor enni....már a múlt héten leszoktattam róla....

Nana, nagyon sajnálom Danit! Remélem, hogy minél hamarabb túllesztek rajat! És jobb lesz. Szomorúan olvastam. Kép

Lina, eljöhettek a pelusért a héten bármikor. Majd megbeszéljük, hogy mikor, jó?

Syg, ti hogy vagytok? Pakolásztok? Az új ház hogy áll?

Itt van két lagzis kép. Kép Anyuék kertjében. Zsófi a pipiket nézte. Kép Nagyon tetszettek neki....

Kép
Kép
birolili

Két fontos KÉRDÉS!

1, Hová lehetne elmenni egy kicsit kirándulni K.mét környékére? Csak 1 napra gondoltunk. Köszönöm előre is aki tudna segíteni. Kép

2, A barátnőm a Széchenyiben lakik, és gyerekorvost szeretne váltani. Tudtok neki ajánlani jó orvost, és megbízhatót? Lehetőleg ott a Széchenyibe, mert nincs autójuk. Köszönöm.
birolili

Lili,
milyen jellegű kirándulásra gondoltál? Pihi, vagy sétálás, néznivaló?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lili, nem lepodom meg, hogy mindenki Zsofit csodalta, tenyleg csudaszep!Kép Ebben a lila ruhaban nagyon elbuvolo!Kép
Az Irinyi uton, a Menta patika mellett rendel Dr. Manyoki Marta. Gyermekorvosom volt, en nagyon szerettem, anyukam is, ha visszakoltozunk Kmetre, ot valasztom Kati orvosanak. Mivel reg talakoztam vele nem tudok neked semmi kezzelfoghatot irni rola.

Nana, nagyon sajnalom Danust, hogy igy leromlott az allapota.Kép Remelem tenyleg megoldast hoz a mutet!

Syg, ez a jo ido valoban mindenkit elcsabit a gep elol. Minket is.Kép De azert remelem, hogy idonkent mindenki bekukkant vagy meg kell probalni szemelyes talikat osszeszervezni.

Bepa, hogy van Benedek? Meggyogyult mar?

Balim, nem nagyon van oda a tornaert a lany, de gondolom idovel jobb lesz a lany. Eleinte vegigsirta, mostmar csak neha pityeredik el. Venni kellett neki bebihengert - ugy tudom masnak is van, arra meg azt is mondhatnam, hogy tetszik neki.Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

csak véletlen benéztem... és

Lili,
Zsófi mint egy kis angyal! Kép Elbüvölő és nagyon csini a ruhája. Kép

Kirándulás... Mi szeretjük a Tőserdőt is , ami nincs messze. Ma is voltunk, de sajna felengedték a Holt-ágat a Tisza áradása miatt, így most nem túl szép. És nem lehet sétálni. Kép

Dani teljesen kész van, nem is az állapota, inkább ... az idegrendszerével történt vmi Kép ...mintha egy másik gyerek lenne. Ketten alig birtunk vele Kép erőszakos, sír, hisztizik, ordít... Kép

Remélem holnap igen választ kapunk a hétvégi mütétre és tényleg megváltást hoz.

Na jó éjt Mindenkinek! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana

Szegény Danus. Kép Lehet, h feszíti már agyulladás, és ettől ideges, meg természetes is ez az állapot, nem lehet jó a közérzete. Vigyázz rá, légy vele türelmes és magadra is vigyázz.

Lili

Zsófi kis hercegnő, ezt mondaná szerintem a fiam is rá, Adrinak is mindig ezt mondja. Kép

Csuda szép idő volt, és isteni jól sikerült a hétvégém. Sokat voltunk a szabadban. Ahogy itt olvasgatlak benneteket, az én lányomnak csuda jó alvókája van. Le is kopogom. Szombat este 9-től aludt vas reggel negyed 9-ig. Aztán 11-kor folytatta az erkélyen. Délután meg 3-6-ig az Arborétumban. Autóban már szoktam adni neki vizet, úgy nyakalja befele. Vagy akkor adok még neki, ha hány egy kis tejet. Jobb legyen a szájíze.

Lili

Akasztóra, ha mentek van egy épített tó, meg mellette egy nagyon jó Halászcsárda. Vagy mi tavaly május elsején Szarvasra mentünk el kirándulni, ott sétáltunk egy nagyot az Arborétumba. Ez nincs Kmét közelében, de belefér az egy napba. Hazafele pedig megnéztük Gödöllőn a Sissy kastélyt.

Kép

Kép
cukkermáz

Ja, hát igen. Lehet, h most Szarvason is áll a víz.

Kép

Kép
cukkermáz

Nana,
hogy van Danus? Mi volt a doktornőnél? Át tudtátok tetetni a műtét időpontját? Remélem hamarosan meggyógyultok. Biztos azért viselkedett így, mert nem érzi jól magát a bőrében, csak ők még ezt nem tudják másként lekommunikálni Kép. Puszilgasd sokat, érezze, hogy nagyon-nagyon szereted Kép.

Lili,
nagyon csini volt Zsófi, és ügyes is Kép. Nagy lagzi volt? Táncoltatok is? Kirándulás a közelben? Hát ez jó kérdés. Esetleg Tiszakécske vagy Csongrád, Tisza part, bár az áradás miatt most nem igazán.

Dóra,
majd csak belejön Kati a mozgásba Kép. Bepáéknak rossz a gépük, ezért nem jön már egy ideje. Meg a többiek is nagyon eltűntek, sajnos Kép.

Erszényes,
tényleg nagyon ügyes Janika. Ezt a 4 órát még mi sem mondhatjuk el. Általában 3-3,5 óránként szopizik Eszti, pedig majd félévvel idősebb.

Mi is kirándultunk tegnap, Eszti elég jól bírta szerencsére.
balim

Cukker,
nem mondod, hogy Adri 12 órát aludt egyben. Hát nagyon irigy vagyok Kép. Nagyon jó alvókája van. Bence várja már a szünetet? Marci már számolja a napokat Kép. Mennek nagymamizni Kép.
balim

sziasztok

lili
nagyon édes ez a lányka Kép

nana
nagyon sajnálom danit nem lehet egyszerű most vele
a műtétől ne féélj nikinek is volt 2 évessen és nagyon jól viselte igen az ébredés után kicsit nehezebb velük mert kicsit nyügik az altatótól nikivel sétálni kelet és akkor semmi baj nem volt
ki megy be vele apa vagy te ?
hoyg mentek be csak műtét napjűár biztos mondták hogy lehet ugy csinálni hoyg felvesznek benneteket és haza jöhettek és csk a műtét napjára mentek vissza korán reggel ( nekünk 7 re kelet ) teljessen éhgyomororra és csak a műtét utáni estét kelett bentölteni másnap 11 kor meg osztották a zárót
pocaklakó babyke jól van nagyon jó súllyod ez mind le is megy a szülésel Kép

erszényes
nagyon jó hoyg kialakult a napirend Kép te jól vagy miylen minijanikával az élet ?

lina
ugy milyen jó a kertes ház Kép
mi is most 7végén csinálgattuk a kertet már anyira jó volt

folyt.köv

Kép

Kép

Kép
roz23

Tettem fel néhány új fotót.

https://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=8965&page=3

Képzeljétek. Adrinak ügye könnycsatorna szűköletes a szeme. Spricceltem egy kis anyatejet a szemébe és két napja gyönyörű a szeme. Hát remélem, h emiatt és hogy ez már így is marad. Persze nekem a tej eleje vékony, nem az a sűrű.

Balim

Inkább csak 11 órát, de így is jó. Kép Bence nagyon várja a szünetet, de főleg a Húsvétot, mert szokott kapni ajándékot. Már meg is van a Jedi lovag a szekrényben. Nagyon elfárad ám a suliban, péntekre be van kattanva, akkor kell hozzá türelem. Pénteken úgy sírt, mert halacskát kapott. (Asszem úgy van sorban, h cica, halacska, pingvin, kutya.) Úgy ültetik őket, h egy jobb tanuló mellé, egy rossazb. Na ő kifogta az egyik legrosszabb fiút.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Most várom hogy a férjem beszéljen a dokival...

Roz,
Örülök hogy végre te is jelentkeztél. Kép Kép
Nem nekünk ezt egy szóval sem mondták, azt mondták már előtte egy nappal bent kell aludni. ???
A férjem akar bemenni vele, nem enged engem.

Én eddig azt hittem a mütét után pár óráig szigorúan feküdni kell...ezek szerint ez nem így van?????

Te gyerkőceid hogy vannak??

Balim,
Szoktatok járni Tiszakécskére? Én tiszakécskei vagyok és tavasztól-őszig imádok ott lenni. A Tisza gyönyörű, rengeteget sétáltam a tiszaprti sétányon danussal amig pici volt. Kép

Lili,
Még egy ajánlat: Tiszakürti Arborétum. Ott csend van, kevés ember, szép környezet (főleg ha végre megindul a virágzás). Kép Kép mi ott is sokszor voltunk amikor Dani pici volt. Nagy pléd, kajcsi..Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Cukker,
Képek nagyon jók! Az tetszik a legjobban ahol hárman vagytok. Kép
Adri nem tudom rád vagy apára hasonlit, de az biztos nagyon hasonlít Bencére. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Köszönöm az ajánlatokat! Kép

Nana, Tiszakürt? Az hol van? Te nem tudsz ajánlani a Széchenyiben gyerekorvost?

Cukker, és Te? Ti kihez jártok? Én nem tudom sosem megnyitni a Te képeidet. Kép Milyen néven vannak fent?
birolili

nana

náluk ugy volt hoyg meg volt beszélve dokival a műtét napja február 23 .
22 bemnetünk felvettek minket és haza is jöttünk megbeszéltük hoyg legyen már iyg akkr volt adri még pici baba erre hívatkoztunk hogy nekem otthon kell lenem aztmondzták semi akadálya csak reggel jöjünk vissza és szigorúan éhgyomorra aztán reggel 9 körül megvolt a mütét mütét után egyből felébresztik és ha szercsétek van az ébresztés után visszaalszik és átalussza az altató mellékhatásait ha ébren marad estelek egy kis hányinger fordulhat elő de ezt fogja mondani az altató ovos én nem tudok arról hoyg szigorúan feküdi kellne bár nem nagyon hiszem hoyg nagyon ugrálni volna kedve több gyerek is vagy az anyukája ölében ült vagy feküdt de délután már mindne gondjuk elszállt Kép ( nikivel az apja feküdt be és este alig birta ellatatni az ágyakon ugrált és az összes bácsit felébresztett hoyg alszol már Kép Kép )
ki fogja müteni danust ? minket valami főorvos vagy nem is tudom ki volt az de annyira aranyos volt mikor végzet odajött és mondta hogy ne aggódjak megsimogata hátam nagyon aanyos volt ...
és ott nővérkék is nagyon aranyossak van játszoszoba is ugyhogy bizti nem fog danus unatkozni hamár jól is érzi magát és tényleg ne aggódj mindn e rendben lesz Kép

nálunk
csütörtökön 4 év után először kinős voltam ami katsztrófába torkolt Kép
1/2 9 kor mentem el este 10 kor már hazais jöttem mert 4 szer hívott az apjuk hoyg sorra ébrednek fel és mind utánam sír és hoyg ezt már nem brja .... Kép Kép
ugyhoyg 10 kor haza jöttem de nagyon jól érzetem magam Kép koktéloztunk a malomban az uncsitesómmal Kép
t. meg is kérdezte hoyg biztos hoyg akrok mindne héten egy szabad estét Kép Kép
mondtam neki hoyg hidje el ahátam közepére sem kívánom mert nem nagyon szertek iyg elmenni
de azt akarom hogy érezze át helyzetem hoyg nekem a nap 24 órájaban ezt kell csinálnom neki meg jóesteben 1héten 1 szer 2-3 órára háta ha igy rájön hoyg nem is olyan egyszerű az éltem egyedül ...
és modtam neki hoyg legközelebb nem fogom felvenni a telfonom oldja meg én sem hívogtam mikor ő csajozik ...
bekeményítettem Kép
adrikámnak egyébként középfül gyulladása van és folyik a füle ákináthás volt kpaott augmentint igazán ennyo niki meg itthon van mert mátl eredi óvoda van de nem mertem elengedni meg elégé lófg azeső lába is ...

cukker
nem tutam albumot nézni Kép

ma megyek folytatom a nagytakaritást .... bár mire végzek gy szopbával a másik ketőt ugy szétpakolják hoyg jaj
megprbálok 1-2 képet én is felttenni

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili,

A tiszakürti a szarvasi a. "kistestvére".
Békéscsaba felé menet, 44-es út, ahogy Lakitelek után átmentek a Tisza hídon, pár km és balra kell lefordulni. Pici falu és ott az arborétum

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana: mi volt az orvossal?? Majd mindenképpen ird meg, kíváncsi vagyok nagyon. Szegény Dani, meg tudom érteni hogy nyűgős, a gyerekek sokkal rosszabbul viselik az ilyesmit. Kép

Cukker: nagyon jok a képek, hogy megnőtt Adribaba Kép, nagyon szépek vagytok mind a hárman. Kép
Hát nem semmi az a 11 óra alvás. Jó kis mormota a kislányod!! Kép Kép
Nekem most este 9-kor evett Janika és be is ájult rögtön és legközelebb hajnali negyed 4-kor kelt. Ez volt eddig a legjobb alvása. Kép

Az anyatej még a szemecskére is jo?? Ez tettszik!! Kép Kép

Lili: Nagyon szép Zsófi, alig várom hogy láthassam mennyit nőtt. KépHétvégén voltunk anyuéknál először a Hunyadiban Janikával és apuval sétáltunk egy nagyot hármasban, gondoltam is rád mert pont arra mentünk. Jó lenne összehozni megint egy sétát. Mostmár nekem is lesz kit tolnom!!! Kép Kép Dejooo!!

Roz: nagyon jol csináltad hogy kikapcsolodtál, mégha most nem is sikerült olyan hosszura! Ügyes vagy keményíts csak be bátran, majd ha felveszi kicsoit a szerepedet akkor rájön hogy milyen nehéz neked és jobban megbecsül!! Kép
Jobbulást kislányodnak!!

Cukker albuma: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=8965&page=3
remélem nem baj hogy közzéteszem csak láttam hogy többen sem találták.

KépKép
erszényes

Nagyon jók és szépek a képek! Nekem is a hármas tetszik! Kép

Erszényes, ejnye-enyje....van pedig telefonszámod, nem? Nagyon örültem volna, ha rámcsörögsz! Jó lenne összehozni egy babakocsis találkát! Kép
birolili

Lili: csak nem tudtam h zavarnék-e vasárnap ebédidőben egy hivással. De máskor csörgök, sőt majd előre megbeszéljük. Kép

KépKép
erszényes

Birolili
sztem Dr. Kiss Katalin
Pajzs patika mellett rendel.
quill

Itt egy kép a kis "szerelmemről"

Kép

KépKép
erszényes

Az orvost nem bírja a férjem elérni Kép il. csak az aszisztens számát tudjuk. Kép

Roz,
Dr. Szepes Andrea fogja műteni.
Hajrá Roz! Ügyes vagy! Szerintem se hagyd magad! pár óra pihenő még jó hogy jár!

Erszényes,
Janikáról nincsenek újabb képek? szívesen gyönyörködnék azokban is. Kép

Valamint Leonát, Hannát, Orsi-babát, Benit, Regét...is régen láttuk! Kép

Dettussal mi lehet??? Csak nem?????

KépKép
KépKép
nana09

Erszényes, azt nem tudtam, h. vasárnap volt ez. Kép de akkor majd előre beszélünk, jó?
birolili

Sziasztok,

először is: boldog névnapot Zsoltinak, minden fénykéepk tudójának, a legjobb képaláírások készítőjének! Kép

Szegeden voltunk a hétvégén, itthon pedig a jó idő késztet kertészkedésre, takarításra, így keveset vagyok, leszek.

Nana,
kitartást Danihoz, a műtéthez!

Lili, Erszényes,
nagyon édesek a kicsik!

Kép

Kép
kobudo

Köszönöm a dícséreteket. Két kis manóm, imádom őket. Kép

Erszényes

Janika nagyon szép, és ő is ügyesen alszik. Mi holnap megyünk a két hónapos oltásra.

Az anyatej gyógító hatását már hallottam máshol is, de most legutóbb azt hiszem a szopis tanácsadó füzetben olvastam, még orrba is jó. Először bizarrnak találtam, de olyan csúnya volt a szeme, h gondoltam nem árthatok vele. Most is alszik Adri, most sem volt semmi, ebédeltünk, betettem a hordozóba, aztán ijedten néztem, h miért nem mozdul. Először nyitott szemmel feküdt, aztán lassan beájult és elaludt. Kép Így nem mentünk sétálni, ajtót nyitottam rá.

Lili

Igen akartam írni én is a Kiss Katit, jó híre van, és a Pajzs Patika mellett rendel.

Roz

Jól tetted, h csaviztál. Jobbulást a picúroknak.

Megyek, alszok egyet, ha sikerül. Mert hiába ilyen jó alvó a kis manóm, a tejre mindig felébredek.

Kép

Kép
cukkermáz

Bocs Lili ez a kérdés nekem eddig elkerülte a figyelmem.

Nekünk Dr. Kiss Katalin a gyerekorvosunk.

KépKép
KépKép
nana09

Lili,
Kiss Kati jo. A sogornom gyerekorvos, es o is hozza jar a kisfiaval, o pedig mar csak tudja ki a joKép
mvirag

Erszényes,

Én is "kisszerelmemnek" hívom Danust. Kép
Nagyon édes Janika. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,sajnálom DanitKép! Bizti a sok feszültség, a betegeskedés miatt nyűgiKép!

Lili, Erszényes nagyon édes Zsófi és Janika!
Cukker,Adri tiszta nőcis, szép rucijai vannak! (Amúgy,amint látom Apa sem túl vastag csontú-hát mitől lenne Bence az?Kép )

Roz, csak hajrá, ne hagyd magad!

Most mennem kell, mert pakoló művészkém ébredezikKép!

Kép
seriff

Köszönöm szépen. Kép Remélem át tud menni másik orvoshoz a barátnőm. Eléggé "leszarja" őket a mostani.
birolili

Útálom ezt a frontot megint! Eszter hajnali öt óta kétszer 40 percet aludt eddig Kép. Nem akar elaludni, de azért folyamatosan nyüglődik. Brrrr, elég! Közben én meg majd elalszom olyan fáradt vagyok.
Még jövök.......
balim

Sziasztok!

Nana sajnos még nem,de remélem a héten elindul a dolog,mert már nagyon nehezen bírom a pocakotKép Remélem Dani hamar meggyógyul,addig is kitartás!

Roz gyerkőcöknek jobbulást!Jól tetted,hogy kimozdultál,ennyi minimum jár neked is!

Lili,Erszényes,Cukker nagyon jók a képek!Ilyenkor én is rögtön türelmetlen leszek és alig várom már,hogy én is babázzak.Bár most már egyre jobban félek mindentől:a szüléstől,attól,hogy bénázni fogok a babóval....

Ebben a szép időben nekem is folyton mehetnékem van,dehát mikor jutunk mi oda!Még boltba se esik jól átmenni,olyan nehéznek meg tehetetlennek érzem magam meg folyton figyelem magamon a jeleket,de persze még semmiKép

Kép Kép

Kép
dettus

Na beszélt a férjem a doktornővel, sajnos ezen a héten már nem tudja müteni Danust, de előre hozta a műtétet jövőhét végére. Már csak azt kell "teljesitenünk" hogy addig teljesen meggyógyuljon ill. ne betegedjen le újra.

Persze tudom én hogy miért ilyen kis sirós, de ez most valahogy nem az a "anya gyere vigasztalj meg, segits mert fáj" sírás. Hihetetlenül hullámzik a hangulata. Egyik pillanatban játszik csndben, aztán elkezd csapdosni, nyűglödni stb. nekem mindenre aztt mondja ordítva hogy nem... Kép Kép Na ilyen nem volt még soha.

Dettus,
Ne izgulj. Kép Szerintem nem baj ha az eljén "bénázol" egy kicsit, ez is hoozzátartozik, valahogy ez is megszépiti "az első baba - első napok" hangulatot. Persze erre majd csak később jössz rá és egyébként nagyon gyorsan bele fogsz jönni mindenbe. Kép Kép

Balim,
Hú szegény! Kép Nagyon sajnálom, ismerős az érzés. Ezeket a frontokat már én is nagyon, NAGYON utálom!
Mi az hogy holnap megint 10 fok lesz???! Kép

Seriff,
Szívesen elnézegetném én pakoló művészkéd kis "alkotásait". Kép
El tudom képzelni ahogy azzal a kis huncut pofijával közben mosolyog. Kép

Na elmegyünk egy kicsit csavizni! Hátha jobb lesz a hangulatunk! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, sajnálom! Kép Biztosan nagyon rossz lehet....

Dettus, én a bénázásaimra nem emlékszem, csak annyiban, hogy semmiben sem voltam biztos....de szó szerint semmiben...aztán rájöttem, h. a babót kell figyelni, mondja ő. Kép És mostanában gondolkodtam én is azon, amit Pille írt: az elején mindig nagyon fáradt voltam, és csomó minden kiesett....de olyan jó az eufórikus érzés, nem bírsz vele betelni...Kép ahogy Nana is írta....Kép ne aggódj, nemsokára babázhatsz igazán. Kép

Ser, tegyél képet Hannáról légyszi! Meg többiek is! Olyan régen láttunk Manókról képeket!

Balim, sajnálom. Zsófi a szokásos formáját hozza, de ő éjszaka nem alszik ilyenkor jól, ha frontok vannak.

Miért nem maradhat szép idő? Jó lenne már, ha ilyen jó lenne, mint ma...szél nélkül....
birolili

Erszényes, én megdícsértem a Te babócádat? Ha nem, most megteszem. Kép Anniyra kis cuki! És én is megnéznélek titeket élőben is! Janikára nagyon kíváncsi vagyok. Tessék máskor rámcsörögni! Kép Kép
birolili

Nana: sajnálom h csak jövő hét végén lehet megcsimálni Kép, remélem addig is rendbe jön Dani.

Lili: Köszönjük a dícséretet!!
mindenképp hivlak Kép dejoo lesz dumcsizni egy nagyot megint!! Kép

Dettus: nekem még nagyon közeli amit most te érzel... janika még csak holnap lesz 6 hetes és bennem még élénken él amikor hazajöttünk az első 24 órában tele voltam aggodalommal meg ahogy Lili irta én is bizonytalan voltam, de segített h ide leirtam és a lányok segtettek a saját tapasztalataikkal és ahogy az első nap eltelt onnantol kezdve minden szuperül megy. Értjük egymást és szépen szokunk össze. Mostmár ténleg olyan mintha mindig velünk lett volna.
CSODÁLATOS LESZ MEGLÁTOD!!!
A szülés meg ahány ember annyi féle, van akinek könnyű, van akinek nehezebb de mindenképpen életreszóló és gyónyörű.
Amúgy neked ki a dokid,?

KépKép
erszényes

Pille: han tudsz majd irj egy pár sort hogy vagytok?? Mi ujság Orsibabával?? Kép Nagyon eltűntél...

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Csak gyorsan átolvastam a mai napi termést, egész nap nem voltunk itthon.
Lilivel kipróbáltuk a babaúszást, nagyon tetszett neki, úgy lubickolt már elsőre. Kicsit féltem, mert itthon a nagykádban ugye ordít, a medence meg elég nagy kád, de járt keze-lába, vigyorgott...
Aztán meg a dédmamával voltunk ruhákat venni, kapott húsvétra csini rucikat a déditől.

Lányok, aki már ad anyatejen kívül mást is a babónak: mennyit ehet meg szerintetek Lili pl. a gyümölcsdesszertből? Ha rajta múlna, benyakalná az egész üveget, de azért annyit nem merek neki adni. Gyümiléből is csak 1dl-t adok neki. Az őszibarackot nagyon szeretni, az alma annyira nem jött be. Hány naponta lehet újabb dolgot adni?
Amúgy nekünk nagyon bejön ez a kanállal való evés. Nagyon ügyesen csinálja Lili, alig jön ki valami a szájából, nem bukja vissza, és ha ő is fogja a kanalat, azt nagyon élvezi.

Erszényes,
Janika már mennyit nőtt, nagyon aranyos.

Cukker,
írigyellek az alvás miatt, Lili mostanában sűrűn kel sírva. Enni csak egyszer eszik, de akár rá fél órára is újra kel, és mindig sír.
A kórházban azt mondták, hogy eléggé türemkedik a foga, én nem értek hozzá, lehet, remélem csak ezért ébred. Eddig csak enni kelt fel egyszer, max. kétszer.

Lili,
holnap bent leszünk a városban, meg szerintem szerdán is megyünk tornázni, amikor jó neked, akkor elmegyünk a pelusért, jó?

Nana,
kitartás, kiderült már valami a hétvégi műtéttel kapcsolatban?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, 3-4 naponta ajánlják a kaja váltást. Azért, hogy ha allrgiás lenne vmelyikre, akkor kiderüljön. Sztem ne add oda neki az egész üveggel. Kép
birolili

Zsolt

Szaisztok!!

Köszi Kob a köszöntéstKép

Sajnos nem túl jól sikerült a névnapom, mert vasárnap este belaktam abált szalonnával, és teprtővel, és ittunk rá egy sört is. Klassz kis gyomorrontásom lett.
sajnos a csajok sincsenek ittthon. Uncsi így egyedül itthon.

Lili, Cukker , Erszényes: Nagyon jók a képek.

KépKép
KépKép
sbea

sziazstok

zsolti
utolag boldog névnapot Kép

syg
leonak ma van névnapja ? mert láttam egy leonát ma is ?
ha igen sok boldog névnapot Kép

mennem is kell mert még mindig takaritok lvileg ma jö a bédi vigyázni a gyerekekre

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,
megjöttünk az oltásról. Eszter nagyon ügyes volt, egyet nyikkant, aztán mosolygott tovább Kép. Viszont egy kicsit bosszantó dolog történt. Ugye mi nem vettük meg az új oltóanyagot, mondván jó nekünk a régi is (sajnos a három gyerkőc mellett nem futja ilyen "luxus" kiadásokra Kép). Viszont régit már nem tudtak adni, mert márciusban lejártak. Szóval az újat kaptuk, mert nincs más. Erzsike megpróbálja elintézni, hogy ne kelljen kifizetni, de nem biztos, hogy sikerülni fog. Nagyon mérges vagyok, mert ami másnak ingyen jár, az nekünk miért nem (hozzáteszem nem jókedvünkből vittük műtétre és csúsztunk így el az oltásokkal)? Hát ez van, ha nem kampányidőszakban születik a gyerek. Sajnos nem ér annyit. Ha nem oltatom be, akkor meg megbüntetnek. No comment...
balim

Jó reggelt!

Zsolt

Utólag Boldog Névnapot kívánok! Gyomorrontásod lett? Igyál rá egy kis pálinkát. Kép Férjem azzal szokta gyógyítani magát, persze a náthát.

Ser

Köszi. Kép A ruha nagy része angol turis. Ma is egy csodaszép piros rugiban van, és van rajta egy hímzett micimackó.
Hanna mikor tölti az egy évet? Öcsém kislánya nemrég töltötte, olyan aranyos, ahogy próbálkozik a járással. Meg azt a koncentrálást amikor fordulni akar, nem egyszerű.

Nana

Kitartás, nem lehet könnyű.

Dettus

Hamarosan neked is lesz egy csodaszép babód. Először nagyon fárasztó, de mégis olyan jó. Én egész másképp élem át a 2. gyereket. Sokkal jobban értékelem minden percét.

Lina

A kórházban a kontrollon mit mondtak? Ha így jó Lilinek az evés, akkor egyen csak gyümit, te látod. Már én sem aggódok a tápin, pedig tegnap is nekem esett egy nő, hogy pótolom??? Úgy teszek, ahogy Adrikának jó. Pl. este elég volt neki a szopi, ilyen sem volt még, és reggelre tele volt a pelus. Ma kellett volna oltásra menni, de úgy szakadt az eső, majd csütörtökön.

Lili

Hol volt szélcsend? Mert itt úgy fújt, h csak na.

Tegnap kikísértem a fiúkat edzésre. Olyan jól esett. Fociztam velük egy kicsit. Később Adri felébredt és elmentünk a kocsiba szopizni. A sok gúnya miatt nem volt egyszerű, de, ha jön a jóidő, így bármikor ki tudok velük menni. Az autóban halgattuk a zenét, és elnézegette a faleveleket.

Lenne egy kérdésem hozzátok. Mit csináljak a hajnali csordogáló anyatejjel? Adri egy hete beállt a fél 7-es ébredésre. Vagyis nem csordogál, hanem eláztat mindent. A tejcsi is beáll majd fél 7-re, ha nem fejem le? Vagy elapad? Ma 6-kor elkezdtem lefejni, erre Adri ébredt, aztán meg csodálkozott, mert nem volt meg neki az a jóízű ömlés.

Kép

Kép
cukkermáz

Balim

Mi szerencsések vagyunk, de teljesen igazad van. Az én babám kötvényt is kapott, meg az új szurit fogja kapni, ami állítólag sokkal kevésbé viseli meg őket. Főleg amikor pár hónap választja el a babákat egymástól, az milyen bosszantó. Vagy régen a bnőmnek éppen nem járt a GYED, pedig jó volt a fizetése. Mire visszament dolgozni, újra járt.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker,
én elfogadom, hogy kell egy határozott időpont, amikortól a változás életbe lép (persze bosszantó, ha a gyermek nem esik bele, de ez más tészta). De itt arról van szó, hogy ha a tb nem tud adni régi oltóanyagot, viszont az oltás kötelező, akkor biztosítsa ingyen az újat bármikor is született az a gyerek. Persze kifizetjük ha kell, de azért őszíntén megmondva nagyon nem tetszene.
Adri baba nagyon sokat nőtt, és tényleg nagyon hasonlít a bátyusra. És Bence milyen nagyon szeretheti... Szerintem be fog állni a tejcsi, én nem vagyok híve a fejésnek. Persze ha valaki szaporítani akar, akkor igen.

Zsolti,
utólag boldog névnapot! Egy kis pálinka lehet, hogy rendbe rakná a gyomrodat. Méregtelenít Kép.

Lina,
hol voltatok babaúszáson?

Erszényes,
Janika nagyon édes, csupa szem, nagyon figyel Kép.

Lili,
hogy aludt éjjel Zsófi? Megviselte a front?

Nana,
régen voltam táborban Tkécskén, és emlékszem, hogy klassz volt a part, de sajna nem szoktunk oda járni. Hogy van Dani? Biztos meggyógyul addig és ha nem jár majd közöségbe, akkor talán nem kapja el újra a műtétig. Szorítok nektek.

Roz,
igazad van, menj is el minden héten egyszer. Legyen ebből rendszer, neked is ki kell kapcsolódnod, Tibornak pedig talán ráérez egy kicsit, hogy milyen nehéz dolog is ez. Kicsiket sajnálom Kép.
balim

Mrege,
hogy viselte Rege az oltást? Szép nagyok vagytok már ti is Kép. Hát beszélni ma sem nagyon tudtunk Kép. Mikor kell mennetek legközelebb?
balim

Balim, rendeltél ruhát? A sárga, amit kinéztem, már nincs meg. (Csak nem te vetted meg? Kép)
Zsófi éjszaka jól aludt, fél 12-kor kelt, és utána 3/4 4-kor, de cumit kapott, majd csak 6-kor.
Ti hogy aludtatok? Eszti? Sajnálom ezt a hülye oltást! Én is mérges voltam, h. nem estünk bele....de mi megvettük...

Cukker, én nem írtam szélcsendet....
birolili

Lili,
Hat ha ilyen ido lesz, semmi nem lesz a setabolKép
Azert kuldj SMS-t ha megis sikrul valamikor bejonnotok.

Nana,
Szoritunk nektek, hogy a leheto legkevesebb kellemetlenseggel jarjon a mutet. En 18 eves voltam mikor a mandulamat mutottek es ott voltak gyerekek akiknek orrmandulat vagy mandulat vettek ki, hat sokkal hamarabb felepultek mint a felnottek. Masnap mar semmi bajuk nem volt. Kulonosen mikor fagyit kaptakKép
mvirag

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?