Jajj, mennyi jó téma!!
Lindi,
gyerek a mosdóban, nagyon jóóó kéép!!
Fibi,
nem úgy értettem, persze, hogy megérdemeltek végre egy kis pihenést, meg egyáltalán. De ha arra gondolok, hogy közel egy havi "fizum" 2 nap alatt elmenne, hát az nagyon szívszorító gondolat. Úgyhogy nagyon várom, mit reagál az üdülési csekkes balhé, mert a családi pótlékkal túllépem a határt, anélkül alatta vagyok, és most izgi, h beleszámít-e vagy sem.
Jucus,
minden szavad aranyba. Kivéve a siófokost, mert ott tényleg órákat gyalogol az ember, míg vizes lesz a térde.

Viszont északi part megarulez, ahova mi járunk, ott kb 20-30 méterre be lehet menni, ott a kicsi gyerekek is pancsolhatnak, attól beljebb meg az úszóké a terep.
Tengerre mi akkor mentünk először, amikor én, a "picurka" is vagy 7éves voltam már, így midnenki élvezte. Kivéve engem, akit qrvára csípett a só, mert volt valami allergiám térden, könyökön, ami semmitől nem múlt el, de aztána tenger lemarta róla a jövőhetet is.

Azóta nyoma sincs a viszkető izéknek. Viszont egész Jugoszlávia hallotta, amikor bemerészkedtem a vízbe, és a havi papírzsepi mennyiséget telesírtam fájdalmamban.... Ennyit az offról. (Figyelitek? Már az offot is offolom..

)
Azóta megpróbáltam párszor ezt a tenger dolgot, de egyszer sem tetszett, mert én sokkal inkább víz alatt mint felett szeretek lenni, de az az átkos só a szememben, orromban, számban, fúj fúj fúj. Úgy meg nem lehet vadulni, hogy az ember kitartja a nyakát, fejét, mint a belőtt sérójú mamák a gyógyfürdőben.
Votiv,
sztem ne agyalj, hagyd hátra a dedet, mindenkinek úgy lesz a legjobb, neki tuti. Mit élvezne ő Big Benből? Ha meg egyfolytában rá kell figyelni, te nem élvezkedsz annyira, sztem.
neet