A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sildike!

nálunk húsvéti sütögetés = sonka, tojás főzése, tormás sonkarolád készítése + vmi egyszerű süti. Slussz. Kép Többre nem futja, nekem sincs hozzá erőm, pedig csak 28 vagyok. Kép
Vendég

Olyan régen írt Bab Kép! Róki táblijában nincs címe. Cinka Kép, Te nem tudod véletlenül?

ayse

Lányok, tudja vki hol van Prince Oliver bolt? Kéne onnan nekem jópár body megint, kenguru goldos volt az összes 68/74-es, most váltanék, mert kaptam barátnőmtől egy 80-ast és jó rá! És tetszik is, nagyon cuki benne. Kép

Dóri
Vendég

Dóri
A Pólusban van egy baba-bolt a DM-mel majdnem szemben, vagy legalább is azon a soronKép, ahol Prince Olver cuccok vannak. Prince Oliver, vagy St. Oliver? Nekünk St. Oliver cuccaink vannak és azok is nagyon aranyosak.
Az Üllői úton a Pöttyös u. metrómegálló közelében van egy Babacenter nevű üzlet, ott most akcióban vannak a Prince Oliver felsők.
Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok.
Nincs időm megint visszaolvasni,de a fényképeket gyorsan végigfutottam.Nagyon nagyon cuki minden baba,mint mindig!Kép
Még mindig nem tudok letölteni keretetKép
Gyorsan leirom mit ir ki ha rákattintok a keretre.

An Internet connection error occurred.
Frame import will be canceled InternetOpenUrl failed with error 12007.
InternetGetLastResponseInfo returned
(nothing)

Aki tud segitsen légyszi!

ancsi26

Dóri!

Árbóc u. - Váci út sarkán van Prince Oliver kis-és nagyker.
Jössz a felüljáróval párhuzamosan a nyugati felé, és a saroktól néhány méter után lépcsőn kell lemenni, ilyen alagsori üzlet.

De ínnen is tudsz rendelni:
http://www.kep.tar.hu/hmarti

Üdv: kuha

Kép
kuha

Sziasztok Lányok!

Ayse, Cinka KépKép
Köszönjük szépen a hiányolást, igazán jólesik!!!

Kb. egy hete Tofinál is kitört a nehagyjatokmagamra-életérzés, így eléggé lefoglal, de majdcsak belejövök ebbe az új szituációba is, és akkor majd többet jövök ide.
Nemrég mi is vettünk habtapit Tofinak (pedig Apa nagyon idegenkedett tőle, mivel 3 éven aluliaknak nem ajánlják, de mi is számosat-betűset vettünk, amiben nincsenek olyan apró kivehető darabocskák), és láthatólag jót tett neki, azóta már körbe-körbe forog rajta, és kúszva egy csomó mindent elér. Persze még sokszor, mikor kiszemel valami új levadásznivalót, inkább hátrafele indul meg, mintsem a tárgy irányába, olyankor meg megy a mérgeskedés, de azért nem adja fel egykönnyen. Irtó jópofa, nagyokat derülünk rajta! Most már Apának is tetszik a habtapi!Kép

Nagyjából visszaolvastam, de nem sok mindenre emlékszem, így csak két dologra tudok reagálni:

Bodza,
Gratulálunk az új Pocaklakódhoz! Ez igazán klassz hír!!! Vigyázz magatokra!!!

A másik dolog pedig, ami megragadta a figyelmünket, az a ZITA-TOFI BEKERETEZETT SZÍVECSKÉS KOMPOZÍCIÓ, és nagyon-nagyon meghatódtunk tőle! Egy ilyen csini csajszitól ez igazán hízelgő!!! Köszönjük!!!KépKépKép

Fényképek nagyon szépek:
Vagány Bazsika, ügyes Petike, válogatós Bubus, répafaló Dani, sörivó Gergő, piroskertészgatyós Máté nagyon helyesek, maszatos-huncutos Zita, pillangós-méhecskés Tündike, habtapiromboló Maja, kiflimajszoló Panda és Kincső, bikinis Livike, csinirózsaszínszerkós Viki, anyáknapimeglepis Ajsa mind-mind nagyon szépségesek!

Én is dobok néhány mostani képet :

Tofi anyukámmal, akitől a szeme színét örökölte (na meg én a képen tükröződve, ahogy fényképezek):
Kép
Kép
Ebéd utáni szökési kísérlet a hordozóból Gergő-módra:
Kép
Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Bab!Kép

Tofi nagyon cuki és anyukád meg nagyon csini!!!!Kép

Dóri!Kép

Én is attól a lánytól rendeltem a honlapon, amit Kuha megadott.
És tök jók vannakKép

Mea
mea

Bab, jó hogy megint jöttél! Tofinak milyen szép nagymamija van!

Zsóf, Julcsi sem hajlandó semmit sem megenni. Illetve lecsúszik pár kiskanállal mindenből, de látszik rajta, hogy csak az illendőség kedvéért eszi.

Jucc, köszi a mailt!

Julcsi ma felállt:

Kép

...és ezt már 5 kontinensen tudják, mert apa rögtön szétküldte 100 cimre, szenzáció cimenKép

Zsuzsa és Julcsi (7hó+3nap)

KépKép

KépKép
majola

Kép
Talán most.

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa
Julcsika nagyon édes, látszik rajta, hogy ezen a felálláson most ő is meglepődött.

Nem akarok beleokoskodni, de szerintem rakjátok eggyel lentebb a kiságyat, ha Julcsi már így fel tud állni.
Már én is gondolkodom rajta, ugyan Lacika még csak kapaszkodik, de nehogy egyszer csak kint találjam.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Az éjszakánk egész jól telt... csak kétszer keltünk, és viszonylag gyorsan vissza is aludt. Aztán 6-kor végleg befejeztük az alvást, ennek köszönhetően viszont, amíg az ebédhez készültem elő, kidőlt:
Kép
Kép
Kis beteg...Kép!

Azért nem hagyom ki, hogy meg ne dicsérjek egy-két bébit:

Viki Petije (kis kedvencem)KépKépKép! Alvós kép tündérKép.
Mea Lívije a bikinibenKép. Meglessük élőben Kép! Aztán majd kergetheted a pasikat körülötte, (Kornélt isKép)
Bab, Tofi szökése...Kép. Anyud tényleg nagyon jól néz ki, fiatalos!!!!
Göndörzsóf Bubusa Kép!
(én hiszek Neked, ami a cikket illeti... és egyáltalán nem azért, mert állandóan Cola Light-ot vedelekKépKépKép!)
Sildi, Bazsi nagyon csibész a köntösbenKépKépKép!
Bocs, ha kihagytam valakit,
Kati
Vendég

ZsuzsaKép,
most látom, hogy Julcsi milyen ügyesKépKépKép!!!
Ez igeeeen!
Mi még olyan messze vagyunk ettől, mint Makó Jeruzsálemtől... Nade Neked mondomKépKépKép
Vendég

Kornél tüneményes, ahogy szunyókál az étkezőasztalánKép

Sildike, bizony lejjebb fogjuk tenni, még ma! A járóka már lejjebb került, csak valamiért azt gondoltam, hogy az ágyban úgyis aludni fogKép

Mea, elfelejtettem irni, Livi a fodos bugyijában tündéri!

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa
Bocsi mégegyszer nem akartam beleokoskodni, csak én találtam Bazsikát 5 hónaposan félig kilógó lábbal a kiságyban. Hát kerestem pár percig a szívritmusomat.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, nehogymábocsánatotkérj, sokmintdent bizony tényleg nem gondol az ember lánya, jó, ha valaki szólKép

KépKép

KépKép
majola

Bab.
Tofi nagyon édes és nagyon szép a nagyi is!Kép

Majola.
Nagy gratula Julcsinak!Ez tényleg szenzáció!Kép

Nemesek.
Örülök hogy jobb volt az éjszaka.
Haláli a kidűlős kép!Kép

Angolosok.
Segitsetek légyszi az előző üzimmel kapcsiban!

ancsi26

Zsuzsa
Naakkorjólvan.Kép

Úgy látszik rossz beidegződés, de nekem mindig az anyósom szokott kéretlen tanácsokat adni és azokat nagy úúúútálom.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!
Köszönjük a drukkokat, barátnőm a szülőszobán délelőtt óta!KépKép

Bab!
Jó, hogy újra itt vagy!Kép
Tofi nagyon aranyos és Anyukád tényleg nagyon fiatalos!Kép Értem is, hogy tud Tofinak ilyen vagány cuccokat vásárolni!Kép

Zsuzsa!
Hát ez a Julcsika nem semmi csajszi! Nagyon ügyes! És tényleg milyen meglepetten néz!Kép
ApaKépKép

Jucc!Kép
Mi Zsuzsával együtt megyünk majd a talidra, így lehet, hogy elegendő, ha neki leírtad az útvonalat!Kép Majd egyeztetek vele!Kép

Kati!
De drága Kornél!Kép Remélem gyorsan meggyógyul!

Natinak jön az alsó két foga. Az egyiket már érzem is szopi közben!Kép Hogyan lehet megtanítani neki, hogy óvatosabb legyen?

Meán kívül senki nem reagált a gyógyszertári naptejes kérdésemre. Senki nem használt még ilyet????

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Majola!Kép

köszi és Julcsi nem semmi milyen ügyiKép
Mi aztán meg tényleg messze vagyunk ettőlKépKépKép

Nemesek!Kép
Ok majd meglesheti Kornél élőben LívitKép
Bár eddig Kuha Gergője volt kiszemelve de ez még változhat, lányomtól függKépKépKép

Mea
mea

Ma lenne József Attila 101 éves. Idemásolok egy versét, a témába illőt

FIATAL ASSZONYOK ÉNEKE

Pihés, huncut, görbe állunk,
formás, fejünk, fürge lábunk, szép egyenes, fehér hátunk,
meg a szemünk, meg a szánk.

Táncos-hajlós lángot rakunk, sütünk, főzünk
s hogy az arcunk tüzesedik, a kalácsnak kényesedik,
fényesedik fonatja.

Kelleti magát a szél is, nyílnivaló, gyönge mellünk tapogatja,
jószagunkat terelgeti, kerek szoknyánk emelgeti,
lobogtatja.

Takarítunk, törülgetünk, a hajunkat kontyba kötjük,
lépegetünk, úgy ringatjuk, mint kakas a taréjját.

Hűs derekunk hintázása, karunk-farunk hullámzása,
mint harmatos, magas fűben tíz-húsz kövér, víg gyerek
sivalkodva, meztelenül ha rakáson hempereg.

Hogy az urunk megjön este, mosdóvízzel, vacsorával,
csókkal várjuk,
ingerkedünk, játszadozunk, csicsítjuk, ha bajjal van,
egész éjjel ölelgetjük
s gömbölyödő kis hasunkat nézegetjük hajnalban.

ayse

Na, talán most van egy kis időm (és lehetőségem) bővebben is írogatni!

Eddig a mi gépünk volt meghalva, most meg az internet kapcsolat b...szakszik Kép :-(

Olvasok ám a sorok között, és látom, hogy Lívia kezére más is pályázik.
Jó lesz már beizzítanom Gergőt, mert ha nem vigyáz, lecsapják a kezéről.
Pedig aztán Lívi nagyon kis édi-bébi ebben a fürdőrucis felszerelésben!!

Vettem ám én is Gergőnek fürdőgatyót, még nem próbáltam fel rá, de már magától a látványtól elolvadok.
Azt hiszem, lassan rá is próbálom, és le is fényképezem benne Gergőt, és feldobom ide nektek.
Csak hogy Lívia is tudja, merre hány méter... :-)
Nem ám itt keresztbe-kasul bepasizunk!!!!

Szóval figyelek ám!!!

Azért Nemesek, örülök, hogy Ti is jöttök Meához, mert veled még nem sikerült személyesen találkoznom, és már nagyon kíváncsi vagyok Rátok is!

Bár én itt nagyképűen vagdalózom a szavakkal, az, hogy én ott tudok-e lenni Mea taliján, erősen függ attól, Prüntyi vagy Sildike elvinne-e engem. Mert ugye én nem vagyok mobilis... Kép Kép
A haza út már nem gond, mert Apa eljön értem!

Bár Sildike, ha belegondolok, nekem muszáj ott lennem, mert ugye Meánál csak akkor van tali, ha nekem is jó, ugye emléxel??? :-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-)

Na jó, nem borzolom tovább az idegeidet!!!

Szóval, amit még mondani szeretnék, hogy babócák fantasztikusak, és nagyon ügyesek. Julcsi különösen, bár lehet, hogy ha így meglátnám Gergőt, pláne a kiságyban, nekem is kéne keresnem a szívritmusomat! Kép
(Sildike, ez a beszólás nagyon tetszik!!! És van mégegy, a Te szádból, ami Prüntyiéknél hangzott el, amit most ide nem írnék le, de nagyjából ez a lényege: mitől különb az a nő, mint én???
Na, azóta is alig várom, hogy Horváth Évikét mutassák a tv-ben, és Apa csurgassa a nyálát érte. Azt hiszem, ezt a mondatodat majd benyögöm neki akkor. )

Alvós képek extra édesek, nagyon bírom, mikor így bealszanak. Olyan kis "röhögcségesek" ilyenkor.

Képzeljétek, ápr. 28-máj 1. között kikapcsoljunk magunkat Apával. Végül is Sárvárt választottuk, nagyon szimpatikus hely, beneveztünk egy "wellness csomagra".
Gergő addig anyunál lesz.
Hűűű,már alig várom.
Igaz, a január elsejei fogadalmamat, ha betartottam volna (Barbi!!! - 90 napos diéta), akkor most legalább 10-12 kg-val kevesebb lennék.
De sz...rtam bele, most meg szívom a fogamat.
Fürdőruhám sincs... Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ayse!
Fiatal asszony éneke :-) :-) :-)

Duda!
Én még nem hallottam erről a patikai faktoros krémről, de kíváncsi vagyok, mert én is szeretnék venni már vmi krémet.
Azért a kis pofiját már muszáj lenne kenegetni.

Ja, ezt most kaptam e-mailben

NORBI UPDATE (DOWNDATE) CSIRKEMELL

előtte:
Kép

utána:
Kép

pfújjjj sztem ez undorító. Előtte miért nem volt jó neki? Na de mindegy, ez csak az én véleményem.

Kép
kuha

Most kaptam a hírt, megszületett Laura!KépKépKép
3190gr és 51cm!KépKép
Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!

Gratula Laurának, és persze a szüleinek is!
Sok-sok egészséget és boldogságot kívánok!!!!!

kuha

Kép
kuha

Kuha
Még nincs veszve semmi. Én a citrom kúrától már legalább 4 kilót fogytam pedig alig 2 hete csinálom.

BeszólásokKépKép Majd még mondom tovább Meáéknál.
Én szívesen viszlek, ha Prüntyi nem ér rá.

Éljen éljen éljen!!! Sikerült Lacikát lefényképeznemKépKép Végre róla is rakok fel képeket. Már most látszik, hogy ő is kis huncut egérke lesz.KépKép

KépKép
KépKép
Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Duda
Mi is gratulálunk.KépKép

Apropó, kisebbik menyemről mikor raksz fel képet?

Kép
Kép Kép
sildike

Ez történik, amíg anya a gép előtt ül.KépKép

Kép

Kép
Kép Kép
sildike

KuhaKép,
Isten őrízz, hogy belekavarjunk egy bimbózó románcbaKépKépKép, akad még elég szép lányka... és amúgy is, az én fiaim még ne csajozzanak (irgum-burgum - rettenetes anyós leszekKép!).

Norbiné képe qrva jóóóó! UTÁLOM EZT A NÕT! Még jobban, mint a férjét! Ti nem vettétek észre, hogy olyan, mintha be lenne tépve állandóan... nem pislog.
Szerintem nagyon gáz, ha valakinek ennyire látszik, hogy mű a csecse... tök izléstelen. Ha már megcsináltatta, mert nyilván plötyi lett, akkor miért nem volt elég kisebb implantátum, ami jobban illik a csontos mellkasához! Vagy ha már ennyire elfuserálták, akkor miért teszi ki???
Na jóóó, már így is többet beszéltem róla, mint amennyit megér.

Napozókrém: én mindig gyerekeknek való naptejet veszek a dm-ben. Ez általában 30-50 faktoros (nem mindig ugyanazt). Szerintem az elég, úgysem teszem ki direkt a napra!
Kati
Vendég

Kuha, Sildike!
Köszönjük a gratulákat, továbbítom majd!Kép

Sildike!MOST!KépKép
Kép
Kép
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sildike!

Köszi szépen a felajánlást!!!
Ja, azt már Prüntyinél is akartam mondani, hogy igaz, hogy már egy párszor elkezdted mondani, hogy miből is áll a citrom-kúrád, de még soha nem sikerült a végére érned.
Akkor most elárulnád, hogy pontosan hogyan csinálod?

Kép
kuha

Nemesek!

Tök egyetértek, én is utálom az egész Schobert family-t. A csajt mégjobban, már attól rosszul vagyok, ha megszólal.

Duda!
Nati lánykának csudaszép szemei vannak!!! A második képen olyan igazi nőcis nézése van! Kép Kép Kép

Kép
kuha

Bab Kép!
Jó, hogy megvagytok, anyukád, tényleg nagyon csinos, Tofi pedig gyönyörű!

Majola Kép!
Éljen! Talán egyszerűbb lesz most, hogy végre meg is tudja csinálni Julcsika, amit annyira szeretne! Gratulálok!

Ayse

ayse

Megőrülök a netszolgáltatótól. Másfél óráig nem engedett feljönni. Gyönyörűek a babák, Sildike Lacusa, Nati és gratulálunk Laurának!!! Nem tudom, hogy bírja-e az idegrandszerem ezt a folyamatos várakozást a netre, úgyhogy lépek.

Ayse

ayse

Duda
Mit látok!!! Kit puszilgat a kis hűtlen az első képen. Bezzeg Lacika csak alszik meg eszik, hogy utolérje Natit, aki változatlanul gyönyörű.

Kuha
1. nap 1 citrom leve, 2. nap 2 ....egészen 7. napig ott 7 citrom leve, 8. nap is 7, aztán vissza 1 citromig. Lehet mellette mindent enni, de persze hatásosabb ha mondjuk nem szalonnát eszik az ember csokival.

Schobertnét én is utálom, ráadásul szerintem felelőtlenség, amit csinált terhesen. Meg is értem, hogy sokan támadták érte. Nemesek cickó okfejtésével teljesen egyet értek, bár nem tudom mit mondanék, ha kicsi cicim lett volna világ életemben.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!

7 citrom leve? Anyám! Egyet, meg kettőt még csak-csak megiszik az ember... Na de hetet???
Mit fog ehhez Apa szólni? Ettől már rendesen újra szűz lesz az ember lánya!! Kép Kép Kép
Lehet csalni, hogy mondjuk beleöntöm egy pohár vízbe, vagy úgy nem ér, és csak önmagában kell meginni?
És gondolom ez egész napra elosztva kell, nem pedig egyszerre, ugye?

Azért az elég bíztató, hogy 2 hét alatt lement 4 kg.!!!

Kép
kuha

Csajszik!

Tudjuk ám, hogy vége a talinak, úgyhogy várjuk a képeket.

Duda
Lacika összeomlott, amikor meglátta, hogy Nati más pasit nyalogat.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Lacika igazi kis huncut, tényleg kezd hasonlitani a bátyusára.

Nati meg micsoda szivtipró! Na nem csodálom, ilyen szemekkel.

Julcsi nagyon találékony. Most fogott egy dobozt és arra mászva próbál állniKép Ayse, mindig van valami új elérendő célKép

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Kuha
Én limcsinek iszom sőt még édesítőt is teszek bele. Reggel megcsinálom és egész nap elszopogatom.

Amúgy a c vitamintól totál energikus lesz az ember, úgyhogy apa kapja össze magát. Olyat teszel vele, amit H.É. sem tudna.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!

Hát ez nem semmi, azt hittem, hogy majd azt mondod, hogy szigorúan önmagában! MEg sem mertem kérdezni, hogy édesítőszerrel, limonádénak lehet-e inni. Na, hát ezt ki fogom próbálni, az bizti!!

Egyébként meg itt röhögök magamon, mert 5 percig nem esett le, hogy ki az a H. É. , ugyanis leánykori nevemmel nekem is ez a monogrammom.
Tiszta hülye vagyok!!!

Kép
kuha

Sildike!

Hát ez nem semmi, azt hittem, hogy majd azt mondod, hogy szigorúan önmagában! MEg sem mertem kérdezni, hogy édesítőszerrel, limonádénak lehet-e inni. Na, hát ezt ki fogom próbálni, az bizti!!

Egyébként meg itt röhögök magamon, mert 5 percig nem esett le, hogy ki az a H. É. , ugyanis leánykori nevemmel nekem is ez a monogrammom.
Tiszta hülye vagyok!!!

Kép
kuha

Nati nem Tündikét próbálja nyalogatni????
Vendég

Kuha
Még az is lehet, hogy úgy formába hoz a citrom, hogy Te teszel olyat, amit eddig még soha.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!
Mondd meg édes kicsi Lacikámnak, hogy nincs oka aggodalomra, ugyanis a "fiú", akit Nati "nyalogat" a nővérem 7hós kislánya Hanna!KépKépKépKépKépKépKépKép

Én nagyon régen kipróbáltam ezt a citromos kúrát, olyan székrekedésem lett tőle, hogy ihajjjjjjjj!KépKépKépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Tünde!Kép
A hasonlóság tényleg döbbenetes!KépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda

Óóóó bocsi, hogy lefiúztam a hölgyet. Mindjárt meg is nyuktatom a kis kóbor Macit, hogy nincs gáz, övé maradt a NÕ.

Rám pont ellenkező hatással van a citrom. Mondjuk nem hajt meg de pakolok tőle olyat - má bocsánat -, hogy úgy kell leugrani róla.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Tünde, Duda
Most hogy mondjátok tényleg mintha Tüncsike lenne.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!
"leugrani róla"KépKépKépKépKép
Pusziljuk Lacikát!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sildike!Kép

Lackó nagy zsiványKép

Duda!Kép
Nati nagyon édesKép

És a rokon kisbaba tiszta Tünde, azt hittem én is, hogy ő azKép

Kuha!Kép
Ne félj, Lívike hű lesz Gergőhöz!!!!KépKépKép

Eddig akik jelezték, hogy jönnének talimra:

Sildike, Kuha, Barbapapa, Nemesek, Prüntyi, Angelani, Nyúlné, Hencsi.

Mindenkit felírtam aki jönne???

Mea
mea

Sziasztok!

Nyúlné!
Kösziköszikösziköszi!Kép Nagyon jól éreztük magunkat.Kép Itt egy pár kép a buliról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bab!
Jó újra hallani felőletek és látni az édes kis Tofit meg anyukádat.Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Szökős Tofi Kép, Álló Julcsi KépKép, etetőszékban alvó Kornél Kép Tündériek! Kép Mindjárt olvasok ám továbbKépKépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?