A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ági28
És kapot valami gyógyszert? Milyen kezelése volt?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Nem kapott semmit, mert minden rendben volt nála, mind a fizikai vizsgálatoknál, mind az anyagvizsgálatnál.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Zizzy
Küldtem e -mailt. Várom válaszodat
Pusz

kagyló

Szia Csajszikák!
Azt sem tudom, hol kezdjem. Na jó, nyilván a jó hírrel: ma aláírtuk a szerződést az új HÁZUNKRA!! Kép Kép Tegnap csak arra gurultunk, hogy megnézegessük még egyszer és pont a kertben volt a tulaj.csaj és azonnal meg is versenyeztetett minket egy másik ma már aláírni is hajlandó vevővel és mi nyertünk! Kép
Ha valakit érdekel, itt vannak képek:
http://palota.uw.hu
A környék nem ilyen szép, de reményeink szerint kikupálódik hamarosan. Egyébként Rákospalotán van, de a belső felén, közel Zuglóhoz. Kép
Kép Kép Kép Kép Kép

Zizzy!
Küldtem mail-t, remélem, megkaptad!

Inari!
Hááááát, mostmár akár jöhet a kutya is, bár azt hiszem, kicsit még ráérünk vele... Kép
Mi itt voltunk UH-n: http://www.4dultrahang.hu/
Teljesen elégedettek voltunk, de a legtöbb jót a Praxisról hallottam, csak ott nagyon sokára tudtak időpontot adni.
Tyű, már holnap tarkóredő-mérés.. olyan jó olvasni, hogy mostmár nem aggódsz annyira! Kép Akkor nem is mész vissza dolgozni?

Judit!
Találtatok kutyát? Magatoknak akartátok?
De jó lehetett az Enigma-ikrekkel..... Kép
Épp írni akartam kérdésedre, hogy milyen házat is keresünk, de már nem aktuális.... Kép
Már ilyen korántól nem javasolt a vezetés? Pedig most akartam venni olyan öveltartó izét, hogy ne nyomja a hasam.

Kata!
Struccpolitika még nem baj, egy kicsit még ráérsz! De nagyon-nagyon drukkolok, hogy a pozitivitásod Azt jelentse!!!!!

Melba!
Mi volt az ultrahangon? Híreket akarunk! Kép

Enigma!
Mostmár a cipekedés is megoldva! Majd kitolom a srácokat a kertbe, vagy a teraszra és kész! Kép
Tényleg fáj még a hátad?

Vanda!
Szép tüszőkkel indítottál! Mai hírek? Kép
Hajrá-hajrá!!

Ági!
Úgy látom, nagyon szolidarítunk a pettyeinkkel, már nekem is csak néhány van, bár azok rendesen viszketnek... Kép

Kagyló!
Az én párom is volt andromókusnál és elég rossz élményekkel jött el. Bár dokija válogatja. Először általában csak kiskatonát kell vinni és megvizsgálják. Aztán, ha van rá valamilyen ok, akkor vizsgálgatják fizikailag is.

Wish!
Hogy álltok a szervezéssel? Kép

SesziDrága!
Rég olvastalak! Ki se látszol a munkából?

Puszi mindenkinek:
réka
12+4
Vendég

Sziasztok!
Sajna csak most sikerült feljelentkeznem, de úgy látom, úgysem volt nagy forgalom a hétvégén. Gondolom, mindenki élvezte ezt a remek időt.

Judit, fantasztikus lehetett az Enigma családdal, nagyon élveztem az ikrekről a beszámolódat. :-) Egyébként sikerült végre fél kilót híznom, ennek most nagyon tudok örülni. És néha már sikerül jóízűen ennem is. A derekam már eltűnt és van egy kis pocim is, majd rakok fel képet hamarosan.

Vanda, én is nagyon várom a híreidet! Hajrá tüszik!!!

Ági, ha javasolhatom, csak félidőig csináld a felüléseket. Adj egy kis esélyt a természetnek azért. Allergia elmúlt, ciszta nagy eséllyel már nincs, szóval mindent bele tüszőrepi környékén! Ne mondj le erről a hónapról sem!

Kata, annyira örülök Neked! És annyira izgulok, szóval Te már ne izgulj, csak pihizz sokat. Meglesz az a két csík, nagyon szorítok!!!

Duddu, a házikó fantasztikusan néz ki. És hogy fogják élvezni az ikrek a kertet!

Mi szombaton voltunk a Praxisban. Fantasztikus volt. Sírtam és nevettem egyszerre! Azt hiszem, most fogtam fel teljesen, hogy sikerült! Kívánom Nektek is mielőbb!!!
A pocaklakónk 150 %, hogy kisfiú, még képünk is van a fütyköséről. Teljesen egészséges és már 8,5 cm a CRL-je. Ja és már 10 dkg-os. Komoly méretek. Sajna bealudt és az istennek nem lehetett felébreszteni (tartsa meg jó alvókáját a kinti világban is), így a pofikáját nem láthattuk. De alvás közben is sokat mozgolódott és most hallottuk először a szívverését is. :-)
A doki nagyon alapos és kedves volt és az egész vizsgálatot (25 perc) megkaptuk dvd-n is. Még zene is szólt alatta, hogy a kislegény ne meneküljön az ultrahangfej elöl.

Mindenkinek puszi!
Melinda
(már 15 hetesek vagyunk!)

KépKép
melba

Duddu
Nálatok volt kezelés? Gyógyszeres vagy valami?

kagyló

Sziasztok!

Megkaptuk Csibike genetikai eredményét, és mindkettő negatív. Most bejelntkezik újra az andrológushoz, és meglátjuk hogyan tovább.

Réka!
Igazán szép ház!! Hány szobás, hány m2 és főleg mikor költöztök??

Melba!
Gyönyörű érzés lehet!!

Kata!
Azért ez biztatóKépKép

Inari!
Hanyadik héten is vagy?? 10.körül, ugyi?? Ezek szerint eldöntötted, hogy most már Kisinari érkezéséig otthon maradsz??

Judit!
Azért csinálhattatok volna néhány képet a gyönyörű Enigm bébikről!! Hamár Enigma olyan fukar a képekkelKép

Kagyló!
Igen, az első viszgálat arról szól, amit Ági írt, aztán ha valami nem stimmel, akkor irány a kivizsgálások: vérvétel, genetika stb.

Ma először, 10 nap után "időben" hazaér az emberem: futok érte. A választások miatt mindig éjszakázott, de úgy tűnik, a 2.fordulóig sem lesz nagy nyugi...
lkt

Lkt
Ha túl vagytok az andron írd már meg mi volt. Érdekelne! Nekünk is kell menni, de szerintem jövő hónapban lesz belőle valami.

kagyló

Ja tb-re megy?

kagyló

SziasztokKép
Csak röviden írok, aztán megyek vissza az ágyba.
Ma volt a hisztero. Eredményt nem tudok, majd holnap reggel kell visszamennem beszéni a dokival. Picit görcsöl a hasam, és egy picit vérzek, egyébként jól vagyok.

JuditKép
Eltünésem oka még sajnos nem a nászút, hanem az hogy már dolgozom. Fura is, hogy reggel elmegyek és későn érek hazaKép Itthon nyugisabb volt Kép

DudduKép
Szervezés megy, szerencsére nem sok dolog van, most a meghívó van éppen soron, meg a ruha. Aztán fényképész, virág és torta rendelés és azt hiszem készen is vagyunk.
Gratulálok a házhoz, a fényképek alapján nagyon szép. Mekkora (nm és szobák)?

KagylóKép
Persze, hogy van a táblában hely Kép Beleteszlek, írd meg az adataidat hozzá.
A páromnak volt az andrológusnál tapintásos vizsgálat (prosztata, herék). Azt mondta kellemetlen, de nem vészes. Meg késöbb volt neki here UH is.

TimiKép
Tegnap szolidaritásból a tv2-őn néztük az eredméyneket. Mondtam, hogy ha már nélkülöznöd kell a férjedet, legalább ennyivel több értelme legyen Kép

KataKép
Drukkolok Kép

VandaKép
Remélem szépen nőnek a tüszőidKép

Mindenkit puszilok Kép

wish

Sziasztok Lányok! Kép
Jó érzés, hogy mindig hiányoltok, de persze nem emiatt nem jövök. Irdatlan-temérdek-borzasztó-rettenetes sok munkánk van, napi 10-12 órát simán lenyomunk. Hetente 1-2x átpörgetem a hét eseményeit, de rég kiestem a topik szívverésének ritmusából. Sajnos!!!
Más téren nincs semmi, várakozunk az andrológus prof bácsi hazatértére. Már időpontot megpróbáltam kérni múlt héten, de nem sikerült (lehet, hogy Rozika is megérdemelt szabadságát tölti? Kép).
Legálisan száguldó oldalbordám Kép is elviharzott a hétre egy konferenciára, szóval pont az illetékesek nincsenek itthon.

Ja, Krizsa mágusunknál azért múlt hét egyik reggelén megfordultunk, hogy beszéljünk a hogyan továbbról... Lááányok (bocs, és fiúk! Kép), annyira felemelően fantasztikus érzés volt a KÖZELjövőről beszélgetni! Teljesen feltöltődve, megnyugodva jöttünk el. Ez a Krizsa doki tényleg egy csodálatra méltó orvos. Kép Hatodik (most már hetedik) hete minden nap dolgozik, húsvétkor is fog; szegénynek a szemei kocsányon lógtak, de olyan türelemmel, megértéssel, bíztatással beszélgetett velünk, mintha egyetlen páciensei lennénk, s másra se kellene figyelnie. Kép

Én a magam részéről igyekszem átvészelni az áprilist, - pedig nekem azért a 7végék ott vannak, igaz, jó sok rohanással családhoz, barátokhoz, (nomeg pihenés gyanánt végezhetem a felgyülemlett házimunkát Kép); - mágusunknak még 7vége sincs. Nem is panaszkodom, inkább sűrűn meghunyászkodom. Kép

Drága STELLUSKÁM, STELLAPA!!!! KépKépKép
A gyerkőcök egyszerűen gyönyörűségesek! Kép

Dudu!
Kép Kép Kép
Ez aztán az igényes házikó! Ezen nem kell sokmindent felújítani! Alig várom, hogy mesélj! Kép

Sajnálom, hogy többre nem futja, de az akksijaimat minden nap totál lemerítem...

Mindenki másnak nagyon-nagyon drukkolok (KATA!!! Főleg neked! Kép).
Menyasszonyoknak Kép további boldog aráskodást. Kép

Jó éjt!
Sok puszi!
Seszi
seszi

Kagyló!
A páromnak ez már az ennedik andrológusi vizite lesz, de itt már csak az eredmények értékeléséről szó, illetve a hogyan továbbról: kezeli -e gyógyszeresen a férjemet, vagy irány a lombik. Szóval nem nagyon tudok róla mit írni, már a többiek leírták a kellemetlen részét, a továbbiak csak beszélgetős konzultációk. Biztosan van tb-re is andrológus, de mi magánrendelésre járunk (10 ezer/ alkalom).

Seszikém! A rengeteg munka nagyon nagyon nem jól hangzik, de talán így gyorsabban telik az idő...
lkt

Szia Kagyló!

Az én férjem először Dévainál volt anyagvizsgálaton, mivel az eredmény nem volt túl jó elküldött minket andrológushoz, és tenyésztést kért. Ez a doki az Uzsokiban dolgozik (tb), van magánrendelése is. Az első vizsgálat pár perces volt, nem volt prosztata-nézés, nem volt semmi kellemetlen. Ezután az Uzsokiba kellett mintát vinnünk, amiből kiderült, hogy valami baktériumfertőzése van a férjemnek. A doki felírt antibiotikumot amit 3 hétig kellett szedni. Most hétfőn vittünk újra mintát, hogy megnézzék eltűnt-e a baci.
Remélem nemsokára kiderül mi lesz a sorsom. Az első minta után Dévai ICSI-t javasolt.

Kép
kispinty

Duddu szerencsére péntek óta nincsenek pettyeim!! Kép Kitartás neked is el fognak múlni!

Melba köszi a javaslatot!! Esélyt mindenképp adok ennek a hónapnak is. Pont tegnap mondtam a páromnak, hogy milyen jó lenne, ha elmúlna a következő mensiig,és akkor ezerrel belevethetném magam újra a dolgokba.

Ági28

Duddu a sárga irigység elfog, ez gyönyörű ház!! Kép

Ági28

Sziasztok!

Ne haragudjatok, nem olvastalak mostanában benneteket, így képben sem vagyok. Igérem visszaolvasok és részletesebben jelentkezem.

Nálunk tegnap leállította Dévai Dr. a stimulációt! Kép Megjött a citológiám és nagyon nem jó a rákszűrési eredményem!
Teljesen kész vagyok! Ha összeszedem magam, részletesen megírom.

Addig is vigyázzatok magatokra!
Zizzy
zizzy

Zizzy azért ne keseredj el!! Déviisz rendberak, és akkor jöhet is a babeszka!!

Ági28

Zizzy,
nagyon sajnálom, Dévai tényleg biztos mindent megtesz, hogy helyre rakja a dolgokat. Biztos most nagyon keserűen és sötéten látod a jövőt, de azért ne add fel, rátok is kisüt a napocskaKép

Réka,
Szuper gyönyörű a ház és akert is szép rendezett, tényleg nem lesz sok melótok vele, de az így babásan nem is olyan nagy baj.Kép A környéket nagyjából ismerem, apósomék is arra laktak egy jó ideig, nem olyan rossz.
Köszi a Kleopátra házat, már gyorsan be is jelentkeztem.Kép

Timikém,
azért ez a két negatív lelet elég jól hangzik, gyere a részletekkel. Ja, én most már úgy néz ki végig otthon leszek, azért hetente egyszer bejövök a munkahelyemre, meg a városba dolgokat intézni, de ma lepadlóztam 4 hét falusi nyugalom és csend után, hogy mi van itt Pesten.

Wish,
Mennyasszonyi ruhával mi van? Azt nem is soroltad. Nudi esküvő lesz?Kép

Melba,
örülök, hogy jól vagytok és minden rendben van a kis álomszuszékkalKép

Szóval reggel voltunk Dévainál, nagyon tündér volt és most tényleg kevesen voltak. Babocskánk irtó helyes volt, bukfencezett, integetett, törökülésbe fordult, úgyhogy vigyorogva diktálta Dévai is, hogy élénk magzatmozgás. Tarkóredő renben, normális (1,8 mm), de azért a genetikai vérvételt megcsináltatjuk. Ha az is OK, akkor nem megyünk amniócentézisre. Ja azt is mondta, hogy lehet, hogy kukis, úgyhogy egyelőre Matyinak néz ki. Irtóztató ütembe nő, 6 napja 3,7 cm volt, most meg már 5,3. Dévai azt mondta, hogy egy héttel érettebbnek néz ki, mint a kora. Na futok a genetikai vérvételre, este még jövök.

Pusszancs!
Inari
11+3 (Uh alapján 12+2)

Wish,

KépKép
inari

Szerintetek, ha abbahagytuk a stimulációt, mi történik a növő tüszőkkel?
Egyáltalán abba lehet így hagyni, vagy tennem kell valamit? Nem kell UH-n követni hogy alakulnak?
Tegnap reggel 4 volt növőben, összesen 5adag goalt és 5 adag Menopurt kaptam+ closty-t. Most nagyon érzem, hogy nőnek rendesen.
zizzy

SziasztokKép
Hisztero diagnózisa, az hogy minden rendben. Összesen annyi eltérést találtak, hogy a méhűr kicsit kisebb az átlagosnál, de ez a megtapadást nem befolyásolja.
NIncs más hátra, mint előre...

InariKép
Nem leszek pucér, csak majd a nászéjszakán, a ruha már megvan Kép

ZizzyKép
Mit jelent a nagyon nem jó? P2, P3?
Ha Dévai nem mondott semmi különöset a stimu leállításával kapcsolatban, akkor biztos nem kell csinálni semmit. Gondolom majd maguktól megrepednek, vagy felszívódnak. Hasizmozzál te is, mint Ági.
És nyugi, az idegesség biztos nem használ, Dévai mindent meg fog tenni, hogy rendbe hozzon Kép

wish

Inari akkor gratula a kis izgő mozgó Matyikához!! Kép

Zizzy szertintem is ha kellene valamit csinálni, akkor mondta volna Dévisz. De a lényeg, hogy tényleg ne izgulj!! Kép
Egyébként a P2 nem rossz eredmény, nekem is az volt, és mégis minden rendben van .

Ági28

Sziasztok Lányok!

Én a Zizzy férje vagyok.
Előszöris nagyon köszönöm a "gondoskodó segítséget" és azt is , hogy ennyire aggódtok.

Agi28 !

Ni történt aztán Veled? Hogyan lett "rendben" minden?

Mikeym
mikeym

A P2-es eredményre gondolsz?? Hát a dokim, aki csinálta a vizsgálatot, nem szólt, hogy gond lenne, és mikor vittem a Dévaihoz az igazolást, a rákszűrésről, nem mondott semmit a dologról, csak feljegyezte az eredményt. Ebből gondolom, hogy nem volt baj. De a multkor olvastam az egyik fórumon, hogy a P1 és a P2-es eredmény nem rossz, csak az a fölötti.

Ági28

Kispinty
Mi is voltunk vizsgálaton a párommal, de mivel elég rossz lett mennem kell majd hozzá, mert ajánlani fog egy andrológust. Ilyen esetben fizetni kell a D-nek?A párodnak milyen eredményei voltak, hogy mennie kellett?
Lkt
Szerintem a miénk tb-s lesz.

Szedetet valaki itt a párjával Maca Vibét? Egyáltalán javítja a minőségét? Vagy a mennyiségén segít valamennyit? És az andrológus mennyire tudd segíteni? Úgy értem akiknél ilyen próbléma volt, javult a sperma eredménye?

kagyló

Sziasztok!

Zizzy, igazán nagyon sajnálom! :-( Én is el lennék kenődve a helyedben. De ne aggódj, Veled is megtörténik a csoda hamarosan!!! Fel a fejjel!!! És bízz a Dévaiban, nagyon klasz, hamar túlsegít rajta! :-)

Seszi, ez a temérdek sok munka nem hangzik valami jól. Próbáld meg egy kicsit visszafogni, nem tesz jót a közelgő akciónak, ha addigra hulla fáradt leszel.

Inari, óriási gratula a "kis" örökmozgóhoz! Nagyon örülök mindig a jó híreidnek. Nem semmi, mekkorát nőtt! Igazán jól tarthatod! :-) Mi 13 hetesen voltunk 5,4 cm-nél! Igaz, most már 8,2, pont a koránál van. Mit szólt apuci a trónörököshöz?

Wish, ezek igazán jó hírek! Most már rendben van a hasad?

Vanda, Veled mi újság?

Sokat gondolok Rád, Kata!!!

Én már két napja iszonytatóan rosszul vagyok. Visszatértem az egész napos hányingerhez, kajálni alig bírok. :-( Ez is lehet fronthatás?

Pusz mindenkinek!

KépKép
melba

Kagyló mi szedtünk macát, de hogy javult e nem tudom, mert nem volt előtte ,és utánna vizsgálat. De ártani nem árt!! Kép

Ági28

Melba,
Fogadd ujjongva Rókakomát, majd csak elmúlik, még jó hogy már nem megy a hasad!

Inari,
Akkor egy kis óriásbébi növekszik! Nagy gratula Mr Perpetum Mobile-hez!

Seszi!
Lassuljatok be! Van ebben a sok munkában előny is, egyrészt ha megfizetik, de legjobb, hogy rohan az idő és közeledtek a célhoz!

Zizzy és Mikey,
Nekem volt nagyon rossz rákszűrésem, és meggyógyultam (P4 és P5) tessék nem a legrosszabbra gondolni! Kitartás!

ui. mindenkinek üzenem, hogy a HVG-ben megjelent cikkben: lassan kaphatunk védőoltást a HPV vírus ellen illetve annak 16 típúsára, így csökkenthető a méhnyakrák kialakulásának veszélye!

puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Szia Kagyló!
A mi anyagunkat Dévai vizsgálta, 1.4ml volt összesen. 20 millió volt 1ml-ben, ebből kb.25% mozgott rendesen, de ennek is nagy része alakilag hibás. Az eredményt és az andrológus névjgykártyáját a recepción adtak oda. A lényeg, hogy férjem meg volt elégedve a dokival.
Lehet hogy a baktériumok teszik tönkre a spermákat. Majd kiderül mit mond a doki a kontrollon.

Kagyló nálatok mi a helyzet?

Kép
kispinty

Kispinty
Van mailed?

kagyló

Wish
Mit is kell megadni, hogy a táblázatba kerüljek?

kagyló

Kata,
MI VAN VELED????

Melba,
nekünk aztán tök mindegy, hogy fiú vagy lány, mind a kettőnek örülünk. Meg hát azért még lehet, hogy kicsit korai is volt ez a nem meghatározás. Te egy igazi rosszcsontot hordasz a szived alatt, igy megkinozni a mamit nem szép dolog.Kép

Vanda,
Mi a helyzet, tüszencsek nőnek?

Kispinty,
akkor nálatok ICSI lesz?

Nagy csend van csajok, alig irtatok!

KépKép
inari

Kagyló,
lakhely, /életkor, /hol tartasz, /tesztelés mikor várható./

KépKép
inari

Kata drága!
Mi van veled, nagy a csend. Drukkolunk nagyon. Hogy birod aprogiszurit?

Inari!
Kép Örülök, hogy minden rendben.

Wish!
Hajrá, előre, ha minden rendben van. Szép esküvőt kívánok.

Melba!
Remélem, elmúlt a rosszullét.

Eszter
Kép
roxal

Inari
Köszönöm
Wish
Kagyló,kor:31,Budapest,4.lombik.

kagyló

Sziasztok!

Kata, most már én is aggódom Érted!Remélem, minden ok, csak pihizel!

Inari, persze, hogy mindegy, hogy fiú vagy lány. Mi is ugyanúgy örülnénk a lánynak, mint a fiúnak. Lánynál is ugyanezt kérdeztem volna tőled, csak nem trónörökössel, hanem királylánnyal. Csak, ahogy azt hiszem a Szani írta nem is olyan rég, amikor megtudtuk és megláttuk, hogy kisfiú, igazán akkor tudatosult bennünk, hogy sikerült! :-) Valahogy erről akartalak kérdezni, nem nagy sikerrel... :-)Tényleg nagy csibészünk van! Persze lehet, hogy csak tudatni akarja velem, hogy nála minden ok, ő megvan rendben. :-)

Roxal és Judit, köszi a bíztatást. Rosszullét még mindig megvan sajna, rengeteg a savam meg a gyomorégésem is szörnyű... De legkésőbb 25-26 hét múlva elmúlik! :-)
Judit, erről az oltásról én is hallottam már, de nem tudtam, hogy már Magyarországra is eljutott. Remek lenne.

Kispinty, remélem a bacik voltak a ludasok és azóta már minden ok.

Vanda, mi újság???

És hova lettetek olyan sokan?

KépKép
melba

Sziasztok!

Rémülten látom hogy többen aggódtok értem! Hát én kérem jöttem többször, de alig-alig volt írás, gondoltam nem írom be közé, hogy még mindig ugyanaz van velem. :-)

Szóval nálam van pici hasfájás, ahogy eddig, pici cicifájás, úgy vasárnaptól, ahogy eddig nem, aztán néha álmoska vagyok, néha falánk, de utóbbi kettőnek nem tulajdonítok jelentőséget, bár azért feltűnt.
Annak nagyon örülök, hogy vér sehol, de már nagyon szeretném tudni hogy mi van. Már nagyon nehezen viselem a várakozást.
Még egy hét, amíg Dévaihoz kell menni.

Azért ma kaptam jó hírt, az egyik sorstársunk akival elsőre együtt voltunk, most pedig egy héttel volt előttem, terhes. Egy babája van, ma voltak uh-n. Nekik a negyedik lombik volt, nagyon örülök hogy összejött nekik.

Roxal, jól bírom a szurikat, szerencsére! Amennyire kétségbe voltam esve mikor megtudtam hogy ötven szuri fenékbe, annyira kellemesen csalódtam, már ha lehet ilyet mondani egy szurira. Minden reggel és este jön nővérke, eddig ugyanaz volt, most ketten jönnek felváltva. Ügyesen adják be, nem is nagyon fáj, utána pedig apa elmasszírozza és beborogatja, ahogy te is mondtad. Úgyhogy fel a fejjel annak akinek majd kell, nem olyan vészes! Egy sem csomósodott be, és lila is csak egy lett, véletlenül.

Erika, mekkora babát növesztettél! Lehet hogy én nem vagyok még eléggé kiművelt, de mi az a magasság amit meg szoktál adni? Az ülőmagasság, vagy mi? (Buta vagyok, ilyen kérdéssel egy babás oldalon?)

Wish, Örülök hogy végülis nem találtak semmit! Ez is egy lépcső, legalább - még ha eddig nem is sikerült, tudom - elvben nincs akadálya a megtapadásnak.

Zizzy, nagyon sajnálom! De látod, biztató eseteket írnak a lányok, másnak is volt ilyen rossz eredménye, aztán helyrejött!!!
A tüszőkről annyit, hogy tudtommal 72 óra alatt kiürül a hormon, úgyhogy szerintem rendben lesz minden. Vagy megállnak, vagy esetleg egy tovább nő, ahogy természetesen is nőne.

Puszilok mindenkit!
Kata

Kép
szkatácska

Jaj, kimaradt! Judit, Virág kutyus ma három hónapos!!! Most főzök neki egy hatalmas oldalast! :-)))

Próbálok majd új képet feltenni, el sem hiszitek, mekkora lett! Négy kilósan került ide, most meg tíz kiló a kis ebike!!!

Kép
szkatácska

Wish!

Tök jó!!!KépKép Akkor most már tényleg csak a vadházasság lehetett a háttérben!! eddig... MOst már ez is elhárul!!KépKépKépKépKépKépKép

Zizzy!
Mi az, hogy nagyon rossz?? Láttad Judit eredményeit P4-P5 az már nagyon durva (amennyire én tudom), és láss csodát, már minden rendben nála!!!

Judit!
Nekem is volt egyszer HPV-m, azóta nem, pont most kell mennem rákszűrésre, remélem, nem is lesz!!

Katácska!
Sexi-Kekszi 33 kg. Szóval 1/3-án már túl vagytok! Szobatisztasággal mi a dörgés??

Többiek millió puszi!!!
lkt

Timi és Kekszike, Virágnak még nem adatott meg a rendszeres séta, mert ugye én ritkán lépcsőzök le a harmadikról, Ati meg nem tud mindig lerohanni vele... úgyhogy döcögős a szobatisztaság, kell még hozzá egy kis idő.
De már elvégzi lent a dolgát, kap érte simit és jutalomfalatot, a kis bestia, mostmár vécézés közben is minket bámul és szinte elvárja a jutalomfalatot. Remélem majd lassan leesik neki, hogy jé, ha fönt teszi ugyanezt, nem jár érte dícséret. :-)

Kép
szkatácska

Kép
Kép

wish

Szia Kagyló!Az én férjem 1hónapig szedte a macát és összejött a babánk most 2éves.Ja és spontán.Egyébként nálunk a párommal volt a baj.puszi
sütõtök

Sziasztok!
Utazunk el,így előre is kellemes húsvéti ünnepeket kivánunk mindenkinek!Dia,Domi,Tamás.Sok pusziKép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sütőtök
Mi volt a baj a pároddal?

kagyló

Szia Kagyló!
Az én email-em, fszilvi@yahoo.com.

Inari!
Dévai eddig ICSI-t javasolt, de reménykedem hogy lesz jobb eredményünk is, mert nekem tavaly volt egy vetélésem, tehát egy éve még működött a dolog. És akkor talán megúsznánk inszemmel, bár mindenbe belemennék, csak hogy sikerüljön.

Kép
kispinty

Szia Kagyló!Sajnos neki nagyon kevés volt.5millió és ebből talán a negyede volt jó.
sütõtök

szeva Csajok,
Örömmel hallom azért hogy mindenki jól van!

KAta,
Neked külön örülünk, hogy eddig sikerrel vettétek az akadályt! Virdzsininek nagy gratula gyarapodáshoz!

Lkt,
Végre már hogy írtál! Tibinenk már ma is küldök Névnapi puszit, remélem este felveszed a nővérke szerkódat és örömködtök egyet vagy kettőt! Keksz egy cápa, már nagyon meg kellene dögönyöznöm a csávót és még mindig nálam van az ajándéka, remélem tudunk májusban találkozni! Veled mi az ábra? Kaptam pszicho nénitől -megvettem- egy termékenységi láncot, amit most egyfolytában 14napig kell hordanom, mit ne mondjak már fáj a cicim 2 napja és a hasam fura dolgokat művel, én hiszek benne, tisztára woodoo-ként fogom fel és őrült erőt tulajdonítok neki. Amúgy ez egy teljesen személyre szabott dolog, mivel mikor először felvettem a célomat kellett tudatosítanom, hogy miért veszem fel. Senki nem érintheti és nem veheti fel. Amúgy jól haladok gurunénivel és most úgy érzem bekanyarodtam a célba, remélem nem lesz már több kanyar, mert már célba akarok érni. Következő hónapban inszem, egy kissé parázok de már nagyon várom, de kurvára nem akarok csalódni, ezért minden mozgósítható erőmet be kell vetnem!

Foxom,
Mi van veletek! Már keressük a nyári utat, lehet, hogy Ati javaslatait is igénybe vennénk!

Na most dolgozok egy cseppet, majd még ma írok!

Aki elutazik és már nem találkozunk Nekik Kellemes Húsvétolást, kinek sok tojást kinek sok locsolót, kérlek ne hagyjátok ki, mert elhervadunk és ápolnunk kell a hagyományokat! Finom sonkát, kolbászt és tojást! Holnap Nagypéntek húsmentes nap, legalább naplementéig bírjátok ki!

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Wish drága,
Hogy Te hogy odafigyelsz mindenre. Igazán jó kis táblázat-koordinátorunk vagyKép Az összes kismaminál mindig pontosan kiszámolod, hogy hol tart, azért majd igyekszünk megkönnyiteni a dolgod és oda irjuk a végére a korunkat, mint azt a nagyon figyelmes Rékánk teszi.
Na, nászút akkor Mauritius? Hogy állsz a szervezéssel?

Roxal,
de jó, hogy te is előkerültélKép Mostanság ritkán kukkantasz be. Kérünk beszámolót a ház-projektrőlKép

Kata,
Fú te csajszi ez kezd nagyon biztatóan hangozni. Biztos nem akarsz tesztelni? Én már annyira izgulok, most már azért rég meg kellett volna jönnie, nem?
A CRL az az ülő magasság, azaz popitól a fejtetőig, de már csak egy hét és te is "kiművelödsz" ezen a téren is.Kép
Vircsi tényleg nagyot nőtt, rá fog ő jönni erre a lent-pisilésre, ügyesen csináljátok. Bár a rendszeresség tényleg fontos lenne.

Timi,
akkor überelnékKép Vanta most lesz 8 hónapos, min. 40 kg, de már nem nagyon tudjuk mérni, valahol kellene keresni egy régi hagyományos mázsálót, talán azon. Ölbe felemelni már nem nagyon lehetKép Hétvégén itt voltak barátaink 2 kutyával (bearded colli és egy szetter), akiket régen még normális méretű kutyának láttam, most meg Vanta mellett teljesen összementek és olyan törékenynek is tüntek.Kép De tündérien eljátszottak és a mi kis óriásbébink olyan kedvesen viselkedett velül, egyáltalán nem élt vissza azzal, hogy mennyivel nagyobb, elfogadta, hogy ő a legfiatalabb. Édesek voltak.
Úgy tűnik nekünk mindig ilyen óriásbébi jutKép
Csibi kipihente már az első fordulót? Szegény a jövőhét biztos megint örület lesz, remélem húsvétkor azért tudtok pihenniKép

Melba,
Bocs, hülye vagyok. Itt tényleg mindenki örül csak már legyen babaKép Szóval igen mi is most kezdjük úgy igazán felfogni. Annyira jó volt látni szerdán, ahogy ott izget-mozgott, és most már tényleg egy pici emberke és nem egy kis ufó.Kép Nagyon várom már amikor érezni fogom a mozgását, azt hiszem az teszi teljesen valóságossá a dolgot. Néha azért még mindig nehéz elhinni, hogy sikerült, de mikor ilyen visszajelzések vannak, akkor az ember a fellegekben jár.
Tudod az a jó a Dévainál, hogy a férjem és a Dévai arcát is látom, miközben csinálja az ultrahangot és a férjemén látom az eufórikus boldogságot, a Dévaién, hogy minden OK-s és ez nagyon szép és megnyugtató is egyben. Ettől már csak az jobb mikor nekem forgatja be a monitort, hogy én is mozizhassakKép
Nagyon sokat jelent, hogy mi már ilyen korán megismerhetjük a bennünk lakó kis lényt, anyukáinknak ez még nem adatott meg, csak mikor megszülettünk. Pont tegnap gondoltam rá, hogy igazuk van a kinaiaknak, akik a fogamzástól számitják az ember korát, mert tényleg egy önnáló, fejlődő-tanuló kis magzat aki bennünk lakik.Kép

Kispinty,
Drukkolok, hogy javuljon a férjed eredménye. Mikor fogtok kezdeni? Sütőtök példája erőt adhat mindenkinek, ahol csak a spermucikkkal van gondKép

Inari 11+5

KépKép
inari

Sziasztok!

Kata!
Hajrá-hajrá, ez a változatlan állapot még jó lesz egy pár hónapig Kép

TimiKép
Mikor lesz végül az a tali? Már nagyon jó lenne.

Na nem úsztam meg a hiszterot, olyan egyszerűen. Jól begyulladt az az ér amibe az infuziós cuccost szúrták. Ég mint a veszedelem, és alig tudom mozgatni a kezem, azaz tudom, csak akkor még jobban fáj. Tiszta szívás, de legalább kiderült, hogy milyen fontos a bal kezem is Kép Pl azzal is gépelnék Kép

wish

Wish!
Hatalmas gyógypuszi a kezedre. nem arról volt szó, hogy Pesten lesz a tali a kismamik miatt? vagy én maradtam le?

Kata!
Drukk hegyek, annyira jó lenne már egy sikeres lombik.

Inari!
Voltam én mindig, olvasom, hogy kivel mi történik, csak fel kellett egy picit épülni a sikertelenség után. Nehéz elfogadni a harmadik sikertelen lombiknál, hogy más új embernek elsőre sikerül, s amikor örülnöm kellene, csak rosszul esik, s igazságtalannak érzem. Ezért inkább nem írtam, főleg, mert szégyeltem az érzéseimet.
Ház projekt alakul, húsvétkor megyünk takarítani, ebédlőt szerelni, ha minden jól megy, a következő tali majd lehet nálunk, házavatóként Kép

Melba!
Tetszik a hozzáállásod, szüléssel minden rossz elmúlik Kép

Timi!
Azért ha lassan is, de haladtok.

Fantomlány!
Merre jársz? Hiányzol, tessék írni.

Judit!
Krisztián tudja Atti mailjét, meg telefonját is, nyugodtan keressétek meg.

Eszter
Kép
roxal

A találkozó szerintem legyen május 7-én!!!! Én javaslom a kirándulós mutatványt (ha Seszi 2 munkaroham között tud egy helyet mondani, és főleg ha kalauzól bennünket). Én ennek azért örülnék, mert tök jó sétálás közben beszélgetni, szép napsütéses időben, meg így opciónak én vinnék egy Kekszet szigorúan csak pórázon, hogy ne ő dönthesse el, hogy kihez megy oda, hanem hogy akinek van kedve, beszélgethet vele. És így esetleg Vircsivel is megismerkedhetnének végre.
Esőnapon pedig visszaélnénk Dia felajánlásával és vendégszeretetével (persze ebik nélkül természetesen).

Tatatam!!!! Holnap elérkezik a várva várt pillanat, és megvesszük végre Paptibi űberf@asza fényképezőgépét (Sógoromék esküvőjének hála, ahol - mint mindig- a Zuram fog fotózni, mégse má' kőcsöngéppel...)Szóval ezentúl nyomni fogom a képeket életem kutyájáról és csínytevéseiről. (amikor csínytevést követ el, akkor nem szeretem annyira... sőt kifejezetten utcára kidobással szoktam rohadt idegesen fenyegetőzni...)

Judit!

Tetszik ez a láncosdi nagyon, én ezekben nagyon hiszek.
lkt

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?