Évi!
Nekem is Rolcsi pofiján, aztán kabátján akadt meg a tekintetem
Tiszta Tom Cruise a Top Gun-ból
Tündéri szép és olyan kis angyalka pofijú
Sajnálom,hogy taknyol és nyüglődik ez a repülős kiscsákó. Jobbulást Neki!!!
A kádban fürdésről én is olvastam pár hónapja az őszieknél és nem is értettem, hogy lehet ilyen változás egy kölkecnél. Aztán tessék, itt van nekünk is. Remélem kinövi, de akkor is szörnyű látni, hallani, hogy meg van rémülve
Köszönöm a drukkokat a nehézségekhez és a bókokat
Még a női cipők gondolatától is rosszul lettem
Gigi!
De jó, hogy én már ezeken a szörnyűségeken (ablak- és függönymosás) már túl vagyok. Viszont a kimosott fügönyök itt mosolyognak rám vasalásra várva. De majd este!
Neked jó munkát! Felsírás
, de legalább rendesen aludtatok. Most kb. éjfélig volt nálunk kb. félóránkénti felsírás, de aztán szerencsére hajnalig rendben aludt, sajna nálunk is negyed 7-kor volt ébresztő
Bezzeg kórházból hazajövet két reggel 8-ig aludt... Mindegy inkább egészséges legyen és kukorékoljon hajnalban
A hátán még nem látam pötyit, de majd megnézem délután újra. A pofija viszont olyan kis csúnyácska
Ja, a háréd az a hajam???!!!
Kata!
Éjszaka miatt együttérzésem
Szörnyű lehetett aggódni. Két hete szerdán vágattam le a hajam. Direkt jól meg akartam magamat kopasztatni, mert a fodrászom is szülni fog előttem 1 hónappal.
Remélem azért még a Ketteskés fürdések előtt elmúlik az ordítópancsizás.
Raulnak nekem is a lába tűnt fel inkább
A május 1-jei hétvégén megyünk Egerbe, szombaton (április 29-én) megyünk és kedden (május 2-án) jövünk haza.
Szerencsére Marci ennyire nem anyás, nem is bánom, hogy amikor Gábor hazajön, utána szinte a fürdésig, sőt a fürdés alatt is Vele van. Így talán megszokta, hogy nem lát. Mert ha belegondolok, a jövőben sem lesz könnyebb, amikor Ketteske is itt lesz
Persze, ha Gáborral van és meglát, akkor nyüszizik utánam, de ahogy eltűnök, megnyugszik. Hála az égnek! Remélem ez így is marad! Amíg el nem felejtem, abbahagytuk a szopit. Egyik szemem sír, a másik nevet. Azért hiányzik az összebújás, viszont örülök, hogy zökkenőmentesen történt a leállás
Épp 16 hónaposan hagyta abba a mamin csüngést
Biztos akartam még írni egy-két dolgot, de az agyam szita.
Márti, Györgyi!
Ugye, minden oké?!
Puszi Mindenkinek: Melinda (21+3)