A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

mjKép

Tegnap nem volt akció, igyekszem betartani a "kétnaponta" dolgot.KépKép A hõm viszont 36,6 alá nem ment.Egész hétvégén és tegnap is tartotta. Ma akkor megint bedobom magamKépKép

Pusszancs, Edit
Edith

Majd elfelejtettem!

Edith!Kép
Az útlevélkérésed most megint faxoltam!

Nikie
nikie

Szia NikieKép

Faxolsz ma is?

Pussz, Edit
Edith

NikieKép

Köszike. Még nem hívtak ám...Kép

Edit
Edith

Nikie!

Mindig is mondta a doki, hogy sokat kell inni, mert az kitisztít minden fajta salaktól, nem száradsz ki. Most azt mondta, hogy akkor még ott is nedvesebb, duzzadtabb az ember, ahol egy nõnek nagyon kell, ha babát akar. Jobban befogadja a szervezet az akcióknál, amit kell, jobban beágyazódik. Persze kell ehhez a nagymértékû nyugalom, lazaság. Amire nagyon jó a relaxáció. Én ezt ott tanulgattam nála. Mondta, hogy sokat csináljam, mert lazít, elûzi a stresszt, és segít, hogy másállapotba kerüljek. Állítólag a szülésnél is nagy segíteség lesz.
Ha van valami kérdésed, szívesen megkérdezem majd Neked.

Nelli
nelli2

Nelli!Kép

Hát ez nagyon érdekel.
Hány litert igyak? 1-2? Annyit iszom, de gyógyteát, vizet nem nagyon.
Hogy relaxálsz?
Köszi!

Nikie
nikie

MóniKép
Az elöbb leírtam, csak elszállt.... Szóval, bocsika a fogalmazásért, de ha akkora bazi endoszigeteid lennének mint nekem, akkor tuti meggondolnád a tampon használatát... Nem muszáj ám megvárni, míg baj lesz... Én kifejezetten "megágyaztam" a talajt az endomnak. Éjjszakák kivételével mindig tampont használtam...sajnos. Szerintem az uszik kivételével érdemes elviselni a "kellemetlenségeket"Kép
AndyKép
Remélem mielöbb meggyógyul a lábadKép
GittaKép
Örülök, hogy ma jobban vagyKép
NelliKép
Te érzed magadon, hogy használ a relaxálás?

Puszi: Doris
doris

Jó kérdés! Nelli!Kép Érzed magadon, hogy használ?

Nikie
nikie

LányokKép
A Béres-csepprõl mi a véleményetek?

Edit
Edith

Lányok!

A relax témához én is hozzászólnék.
Kb. 4-5 évvel ezelõtt nagyon sokszor fájt a fejem, egy héten többször is és gyakran migrénszerûen. (késõbb kiderült, hogy a hülye fog.gátló miatt - pedig csak egy fél éve szedtem akkor kb.) Szóval míg ki nem derült, hogy mitõl fáj, voltam én már mindenhol, CT-n, mindenféle szakrendelésen és végül elmentem egy természetgyógyászhoz is (az országban az egyik legjobb, egyébként jógát is tanít) és õ tanított meg relaxálni. Minden nap kb 15-20 percet kellett csinálnom és nagyon jó hatása volt.
Ha mostanában stresszes vagyok és fáj a fejem, a férjem rögtön le is szíd, hogy miért nem csinálom a relaxot minden nap, amikor olyan jó hatása volt rám.
Szóval én lehet, hogy újra elkezdem és mindenkinek csak ajánlani tudom. A 20 perc után úgy érzed magad, mintha 2 órát aludtál volna. Felpezsdül a vérkeringés is és az ember arca szépen kipirul. Nagyon jó érzés.

MarcsiKép
12-kor a kapuban???

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

EdithKép
Nem sok. Szüleim isszák, mi nem. De csak jót hallottam róla.

NelliKép jelentkezz!

Nikie
nikie

Rita, Ildi!
Sajnálom hogy nem sikerült nektek, pedig olyan biztatóak voltak a tüneteitek.

Gitta!
Nem tudom milyen lehet az epegörcs, de biztos nagyon fájhat. Mikor gondoljak rád? A jövõ héten lesz a mûtét?

Beszti!
Nagy gratula a babucihoz!

Eni!
Én is endos vagyok. Nekem is a Dougles üregben találtak endometriózis szigeteket. Mivel nem volt ellenörzõ laparom azt se tudom meggyógyultam-e. Most kezdtünk próbálkozni újra a babával.
Ha van kedved csatlakozz hozzánk az endos honlapra.

Bnemethm!
Teszteltél már?

Doris!
Akkor voltatok a Kaáliban. Neked mikor lesz a laparod? Utána inszem?
A tampont én is kiûztem az életembõl.

Moni!
Ez a MACA tényleg csodákra képes.

Andi28!
Üdv itt a topicban. Akkor most már két Andi van.

Puszi

Andy
Andy

ZsuzsuKép
"Felpezsdül a vérkeringés is és az ember arca szépen kipirul. Nagyon jó érzés."
Mint szex után, ez jó!

Csak természetgyógyásztól lehet megtanulni, vagy pszihológustól is lehet? Igazad van, csináld sûrûn.

Nikie
nikie

AndyKép
Igen voltunk a Kaáliban, de a 3. napi vérvételen kívül most nem csinálunk semmit, hanem kivárjuk a szeptembert, mert a nõgyógyászom azt mondta, ha addig nem lennék terhes, akkor szeptemberben keressem Õt. Elötte beszéltünk a laparról, tehát valószínûleg az idõ tájt lesz. Utána meglátjuk mit javasol. Ha érdemesnek látja az inszemet akkor azzal folytatjukKép
A Béres-cseppel kapcsolatban nincs tapasztalatom.

doris

Nikie, Doris,

Mikor alvásproblémával elmentem orvoshoz, és megállapították (évek múlva9, hogy depressziós vagyok, akkor az orvosság és a beszélgetés mellett ezt tanultam a pszichocsajnál. Sajnos nem mindig sikerült a problémákat kívül rekesztenem, így nem volt elég hatásos. Ha sikerült, akkor jó volt. Lazítani tudtam, kevésébé voltam ideges.
Most, hogy babát szeretnék, mindenképpen szeretném gyakrabban csinálni.De eredményrõl majd ezután tudok beszámolni. A lényege az, hogy teljesen kényelmes helyzetben el kell lazulni. Végig kell venni minden egyes testrészt, hogy ellazult állapotba kerüljön. Innen vannak különbözõ gyakorlatok: nehézség-érzet, melegség-érzet, szívdobbanás figyelése, légzés figyelése, stb.
Biztos jó, ha valaki jól csinálja, mert nyugodtabbá tesz, ellazít, elûzi a stresszt. És ez az állapot kedvez a teherbeesésének.
Persze sok minden másra is jó. Pl. a rossz alvásnál segít kikapcsolni.

Min. 2-2,5 l-t ajánlanak: víz, ásványví, tea, rostos ital.
Ne kólát, édes, szénsavas üdítõket, sok kávét.
Ja, és azt is hallottam, hogy egy héten egyszer legalább jó méregteleníteni valamilyen erre alkalmas gyógyteával.

Én a Béres-csepprõl csak annyit tudok, hogy nagyon sok mindenre jó, de nagy étvágyat csinál, ami a kilókban fog meglátszani.

Nelli
nelli2

NelliKép

Köszi az infókat, most egyelõre nincs több kérdésem!

Nikie
nikie

Csak azért kérdeztelek benneteket, mert egy csajszi sokáig nem esett teherbe. Valószinüleg hormonproblémái voltak, de nem segített a gyógyszer sem. Egyszer csak elkezdte szednia Béres-cseppet, és babás lett. Szerinte ez segített neki.

Szerintetek a Closti mellett szedhetõ a Maca is?

Pussz, Edit
Edith

EdithKép

Lehet, hogy a Béres csepp, de az is lehet, hogy csak véletlen. Amit nem bizonyítanak, vagy nagyon sokszor egymás után nem következik be, az csak talán, esetleg, stb.
Egyébként nem hiszem, hogy a Béres csepp, épp akkor ágyazódhatott be, vagy épp akkor volt jó petécske-hími randiKép

Mi az a Maca?

Nikie
nikie

NikieKép

A Maca gyökér potencianövelõ hatású. Kapható egy készítmény a gyógyszertárban, amit a nõk a peteérés serkentésére szednek. Férfiaknak is jó...Kép

Edit
Edith

EdithKép

Igen? Nem hallottam róla, csak a neve egy kicsit vicces.
Majd utánanézek!

Nikie
nikie

NikieKép

Itt a lányok közül többen is szedik/szedték, és csupa jó dolgot írtak róla. Csak nekem a Closti mellett nem tudom, milyen lenne.
Kb 5.000,- Ft 1 dobozzal !!!

Edit
Edith

Sziasztok !

Andi28
A barnás "trutyid" korábban mitõl múlt el? Ez is a Norcoluttól, vagy szedtél mást is ? Nekem is van ilyen, azért kérdezem.De a ciklusom szabályos.

Doris
Az endo-nál jellemzõ a mensi elõtti barnás trutyi? Sajnos az én mensim sem olyan mennyiségû és színû mint régen a fogamzásgátló szedése elõtt.Nagyon lerövidült, és kevés is. Az endosoknak is ilyen ?

Cateye

Cat
Kép
cateye

CateyeKépDorisKép

Tényleg, ez jó kérdés volt. Nekem is rövidebb és kevesebb a fogamzásgátló abbahagyása óta, mint a szedés elõtt. A barnásozás most nem volt, de 3-4 napnál nem tartott tovább.

Edit
Edith

CatEyeKép EditKép
Nem tudom, hogy álltalános-e, de nálam soha, semmilyen barnásozás nem volt! (most az utóbbi két ciklusomnál úgy vettem észre, hogy elhúzódik a menzi egy barnásozásba)de egy éve mikor diagnosztizálták az endot nem volt semmi barnázás. A menzim mennyisége csökkent és a színe/állaga kicsit más lett. Mintha mélyebb (alvadtasabb)színe lett volna és rövid (4 napos) volt többnyire a menzim. De én akkor nem tudtam, hogy ez már a tünete lehetett, mert sosem voltak heves görcseim, fájdalmaim. Aztán mikor diagnosztizálták, akkor már letisztult a kép, hogy ez is a jele lehetett.
NelliKép
Köszi, hogy leírtadKép Tényleg nagyon hasznos lenne itt mindannyiunknak...

doris

Infó!

" A "Maca - Vibe kapszula" a Maca (Lepidium meyenii) szárított gyökerébõl készül. a növény gyökere a burgonyára emlékeztet és a burgonyafélék családjába tartozik. A Maca-t a perui hegyekben, 4000-4500 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Nincs más kultúrnövény, amelyet ilyen magasságban még termesztenek. A Maca gyökerét a helyi lakosság hagyományosan az energia, életerõ és a tûrõképesség növelésére használta. A Maca hatására - ahogy a kutatók beszélnek róla - az agy kitisztul és a nemi vonzódás fokozódik.
Napjainkban a Maca-t a férfiak impotenciájának, valamint a nõknél menstruációs zavarok és a menopauza gyógyítására használják. A Maca hatásosan alkalmazható még a krónikus fáradtságérzés kezelésénél is. A testépítõ tevékenységeknél pedig a Maca kitûnõ helyettesítõje az anabolikus szteroidoknak.
Az utóbbi idõben intenzíven kutatják és fejlesztik a "Maca-Vibe" szexuális tonikot, egész sor különleges és elõnyös tulajdonságot fedezve fel benne. Egyformán jól hat a férfiakra és a nõkre is - a "Maca - Vibe" a nap 24 órájában mûködik, tehát nem szükséges a nemi aktus elõtt egy órával bevenni. Néhány nappal a "Maca - Vibe" készítmény szedésének kezdete után a páciensek közérzete és a partnerkapcsolat "normálissá" válik.
Orvosi rendelvény nélkül szedhetõ, nincsenek mellékhatásai, nem tartalmaz veszélyes stimulátorokat, nincs ellenjavallata valamilyen betegségnél.
A "Maca - Vibe" közvetlen hatása, hogy növeli a szexuális képességet, növeli az ondó mennyiségét, a spermiumszámot és nagy mértékben növeli a szexuális vágyat.
Nagyon fontos tényezõ, hogy a Maca nem hormontartalmú szer és semmiféle mellékhatása nincs. Biztonsággal alkalmazható olyan ún. veszélyeztetett betegnél is, aki cukorbetegségben, érrendszeri vagy magasvérnyomás betegségben szenved.
A "Maca - Vibe" 100%-os növény-alapanyagú termék. Hosszantartó, kúraszerû szedése ajánlott napi 3 X 1 tablettázott formában. Így a nap 24 órájában mûködik és nem szexuális aktushoz kötött. Pozitív hatását 2-3 heti szedés után fejti ki.
Készült: Lepidium meyenii (perui zsázsa) felhasználásával. 1 tabletta 500 mg Maca-t tartalmaz.
Adagolás: 3 X 1 tabletta naponta "

Tényleg használjátok?

Nikie
nikie

Csak most olvasom, elképesztõKép, elhatároztam, én is elkezdem szedni.

Köszi EdithKép

Nikie
nikie

Sziasztok Lanyok!

Ti mar olyan profik vagytok, talan tudtok segiteni. Sajnos nalam is jelentkezett a "barna rem", mar 3 napja csak barnazok. Azt hiszem sejtem, hogy mi lehet az oka (mar egyszer volt petefeszek gyulladasom, akkor is pont erre a tunetre figyeltem fel). A kerdesem csupan annyi lenne, hogy a barna trutyi is a ciklusba szamit? Tehat az elso barnas nap a ciklus elso napja?
Elore is koszonom a valaszotokat!

Maci
Maci

Szia MaciKép
Hány naposak szoktal lenni a ciklusaid? Hányadik napon jelentkezett a barnásozás? Azért kérdem, mert ez is eltérõ lehet. Van aki a ciklus közepén, de van aki a menzi elött néhány nappal kezdi el.

doris

Zsuzsu, Kép
Ha már ennyire bereklámoztadKép, megdobnál egy telcsiszámmal és egy névvel bennünket ki is ez a relaxációs jógi tanár?
Ja és az árfekvés sem lenne uccsó.
Köszi,
Moni
mj

MaciKép

Szinte biztos, hogy nem, a barnásozás az premenstruációs vér, nem számít bele.
Azért a többiek véleményére is kíváncsi vagyok.

Nikie
nikie

Nikie,
Ejtsd Maka (és nem maca), hi, hi, hiKépKépKép

Maci,Kép
Üdv a körünkben. Ha van még kérdésed nyugodtan csatlakozz. Jó kis csapat van itt.
Nem a barnásozás nem számít a mensi elsö napjának. Az igazi vérzés számít annak.

Nem tudom már kinek kell (rövid az agyam, mint a hajam), de én is, ahogy Caldea nov 19-re vagyok kiírva.

Puszika,
Moni
mj

MjKép Igazad van, telcsi számot, nevet kérünk.

A barnásozás pl.nálam volt már 2 ciklus között isKép, de rendes m.vérzés elõtt is, változó.
Erasmus szerint vagy krónikus gyulladás, vagy progi-hiány az oka.Kép Sajna!

Nikie
nikie

LányokKép

Ezek szerint szedni lehet Closti mellett is. Jól következtettem? Én is venni fogok, biztos,ami biztosKép

MaciKép

Nekem többnyire maga a barnásozás volt a mensiKépKépKép
Remélem, nem jön vissza.KépKépKép
Edith

MaciKép

És nekem progi-hiányom volt, elég rendesenKépKép

NikieKép

Most is szokott lenni neked barnásozás? Nézték már a progi-szintedet?
Edith

EdithKép
Már megvolt a teljes hormonvizsgálat, az eredményre várok(1-2 hét), de a tavalyi terhesség elõtti vizsgálat kimutatta a progi hiányt.Kép Sajna! Csak az akkori dokim elég pancser volt, nem tudta, és akkor sajnos még én sem, hogy az az érték alacsony. Bíztam benne! Tiszta õrület! Nagyon mérges voltam, vagyok.Kép

De most már talán kicsit felkészültebb lettemKép

Nikie
nikie

Sziasztok Lányok!

Elõkerültem végre én is. Most éppen attól vagyok megijedve, hogy se a mellem nem fáj, se a mindjárt megjönt nem érzem. Eddig még a mensi is elkerült, pedig a 26 nap nálam már rekordnak számít. Szóval fogalmam sincs mi zajlik ott bent. Remélem Pöttömke erõsen kapaszkodik. KépKép

Éva,
megjött a leveled, fogok válaszolni, csak most el kell mennem Utrogestanolni. És az kb. 2 óra pihi. OK?

Gyorsan a mai vízállás jelentés:

Kép
Kép

Szóljatok, ha valakit nem javítottam!

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

LányokKép
Jöttök a találkozóra júl.végén?
Nikie
nikie

EdelweissKép

Minden rendben lesz, ne aggódjKép Jól kapaszkodik az a kis PöttömKépKép

Az én adataim jókKép

NikieKép

A jó orvos nagyon fontos. Legközelebb biztos nagyon figyelnek és vigyáznak rád a babavárás ideje alatt.KépKép

Én csak amiatt aggódok, hogy újabb vérvételt még nem említett a doki. Mikor kell azt megismételni a progi-szint ellenõrzésére? 5 hét múlva kell mennem kontrollra. A vérvételem márciusban volt.
Edith

NikieKép
Milyen talira?
EdelweissKép
Ne stresszeld MagadKép Minden rendben van úgy ahogy vanKép És ez a 26 nap Nálad tényleg rekord!

doris

A Macat en is probaltam, bar nem attol lettem terhes. Ugy optimalis szedni, ha a paroddal egyutt eszed, igy ketten 4 dobozzal szedtunk be osszesen. Az a jo meg benne, hogy a ciklusod barmely napjan elkezdheted szedni, bar ugy a legtisztabb, ha az elson. tenyleg nagyon draga, a 4 doboz 20 ezer ft volt, de meg kellett probalnom. szerintem mondjuk ha vkinek nincs ra penze eppoly jo ha napi masfel, 2 liter palastfu cickafark teat iszol. ez utobbi csak akkor hat ha megiszod ezt a mennyiseget, kulonben semmi hatasa.

kamilla
kamilla

KamillaKép

A palástfü-cickafark teát milyen arányban kell keverni?

Edit
Edith

KamillaKép

Nálatok mi segített a babásodásban?Kép
Edith

Sziasztok!

Most csak úgy suttyomban végigolvastalak benneteket, ugyanis egy oktatáson csücsülök (marha unalmas!). Hogy mikor lesz már vége???? És nem mûxik a légkondi, meg lehet dögleni Kép
Hopp, mennem kell, pussz mindenkinek!

KnéRita
knérita

Lányok!

Ki tud Bnemethm-rõl valamit?

Edelweiss,
Nagyon drukkolok! Jó lenne pozitív hírt hallani!

Én sima cickafark teát kezdtem el szedni. Az nem jó?
Bár nem iszom meg belõle ilyen sokat. El sem tudom hinni, hogy lehetne ennyit innni!

Nelli
nelli2

Kapcsolódok KamilláhozKép, a palástfü-cickafark tea nagyon jó. Mindkét gyógynövénybõl ugyanannyit kell venni. (Én már ebbõl nagyon jól fel vagyok készülve, kérdezhettek.)
A sp.v-em óta iszom, már talán van fél éve is, és a ciklusom 35-42-rõl lement 34-35-reKép
Sõt, ha jó számolom most 31 lesz, remélemKép
Írtam fentebb, hogy a német neve a palástfûnek: Frauenmantel, azaz nõi kabát, az összes nõi bajra tökéletes.

EdihKép
A következõ módon történõ vizsgálatok adják a biztos ereedményt, 1-2 ciklusnapon végzett nem ad pontos eredményt:
Az alábbiak szerint volt a vizsgálatok sora:
-elsõ vérvétel a ciklus 3.napján: a vérvétel után TRH gyógyszer fecskendezése történik a vénába, majd ezután 30 perccel ismét vérvétel
-vizelethormonvizsgálat dei ovu-lh vizeletteszttel
-a vizeletteszt pozitívvá válasa után 5. napon egyszeri vérvétel
-a vizeletteszt pozitívvá válasa után 7. napon terheléses teszt: metoclampramid nevû gyógyszerrel, vérvétel
-a vizeletteszt pozitívvá válasa után 9. napon vérvétel

DorisKép
A tali júl.27-én lesz. Babanetes, de én nem igazán akarok elmenni, nem is fogok; majd ha tényleg babás leszek, tologatom ilyesmi..

Nikie
nikie

Zsuzsu!
Mostmár jobban vagyok hogy veled beszéltem. Mondom hogy jó hatással vagy rám.
Az a telefon a Káli volt. A Kovács doktor hívott fel, hogy megvan a kenettenyésztés. Enterochocusom van, fog küldeni receptet nekem. Nem okoz meddõséget, gyogyó után ujra vesznek kenetet, hogy eltûnt-e. Vigazstalni is próbált hogy egy inszemnek kb. 15% az esélye, és ahogy többször csinálják kumulálódik, és azáltal nõ az esély...stb.

Marcsi

(Doris! Rendes volt a dokid!)
Marcsi

NikieKép MoniKép

A relaxációt pszichológustól is meg lehet tanulni, már amelyik foglalkozik ilyennel. A természetgyógyász, akihez én jártam debreceni. Nem tudom, így is érdekel Benneteket az elérhetõsége? Mert ha igen, szívesen megadom.

Zsuzsu
zsuzsu

Andy! Örülök hogy ujra vagy, remélem hamarosan SMS-ben megirod a babát.

Cateye! nekem nem volt semmit tünete az endo-nak.

Nikie,Mj! Sajna nekem az elsõ 1-2 nap (inkább 2) a Super tampont is 1,5-2-5 óránként kellett cserélni amig nem
kaptam rá gyógyszert. Igy megértem hogy Mj is attól fél hogy mikor ázik át, én is sokszor ijedten szaladok ellenõrizni hogy jaj csak nem már megint!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

MarcsiKép

Örülök, hogy jobb kedved lett.Kép
A kális orvos nagyon rendes, hogy rögtön felhívott. Arról mondott valamit, hogy meddig kell ezt a gyógyit szedned?
Még szerencse, hogy a múltkor rögtön elmentél hozzá, pedig ha jól emlékszem nem volt túl sok panaszod. Lehet, hogy nálam sem ártana egy ilyen vizsgálat.

Az inszemrõl tényleg azt lehet mindenhol olvasni, hogy általában nem sikerül rögtön az elsõ vagy második próbálkozásra, hanem több idõ kell.

Hidd el, hamarosan sikerülni fog!!!KépKépKép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Én is pszichológustól tanultam a relaxációt. Ha kell, budapesti nevet és számot tudok adni.

Nelli
nelli2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?