A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok Csajszik!

Abból az apropóból jelentkezem,hogy készültek új képek,és mivel több topicban is írtátok,hogy kiváncsiak vagytok a boldog apukára,így küldök is Nektek egyet.
Ezen Olivérrel vagyok látható.

Kép
stellapa

És...hogy teljes legyen a "kép",felteszek még egy olyat is,amin Botonddal "szerepelek".
Íme:

Kép
stellapa

Robikám,
Na végre! Inkább ragaszkodnék egy igazolvány képhez, mert igaz, hogy ezek bűbájak, bár Botondról nehéz eldönteni hogy sírni készül vagy egy erős ásításról van szó!
Szóval állatiak a fotók, minél több képet nyomjatok!
Farkasok J

Kép
farkasok

Botond-OliApa!!

Hát ezek a képek...Kép Kicsattansz a büszkeségtől! Olyan jó ezt látni! Kérünk sok-sok-sok-sok ilyen fotót!!!

Aki már nem jönne Húsvétig annak szép Húsvétot!!

Kép

Ui: Kedves anyukák (Dia, Gigi, Enigma, Szani!!!) kérünk Tőletek is KÉPEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lkt

Robi Kép
Annyira jók ezek a képek, órákig el tudnálak Titeket nézegetni, ennél nincs is nagyobb boldogság és ez nagyon látszik Rajtad. Kép

Lányok, bocsika megint, de a helyzet változatlan, ha nem rosszabb, nem sok késztetésem van mostanában írni, de nagyon sokat gondolok Rátok. Jó lenne már találkozni. Ceglédi proto-talisok, néha eszembe jutnak a zebráitok, és elfog a lelkiismeretfurdalás, hogy miért pont mi...Ha Ti is úgy érzitek, hogy rossz ómen, adjátok oda valakinek, szabaduljatok meg tőlük. Lehet, hogy bekattantam, de én már minden baromságban hiszek, csak abban nem, ami segíthetne...
hajnesz

Sziasztok Lányok!Kép

Azt hiszem akad pár adósságunk,amit szeretnék még az ünnepek elött bepótolni!
Lassan sikerül végigolvasnunk az elmúlt időszak hozzászólásait,ezekre szeretnék reagálni:

Farkasok/Duddu!Kép

Stella a körülményekhez képest jól van,a májfunkciója rendben,ami a bibit illeti szépen és gyorsan gyógyul,bár még vannak fájdalmai néha,ez természetes is lehet.
4 hét múlva megyünk vissza kontrollra.

Duddu/Kagyló!Kép

A fiaink kétpetéjű ikrek,és bár sok a hasonlóság köztük,mégis igen különbözőek.

Inari!Kép

Nagyjából nyugodtak az éjszakáink,már amennyire két ilyen lurkó mellett az lehet.
Van hogy csendesek,van hogy sírósak a srácok,de összességében elégedettek lehetünk velük.

Enigma!Kép

Nálunk nem csak az első éjszaka volt horrorisztikus,hanem azóta egy-két délutáni-esti időszak is.
Na azt nem kívánom senkinek.
De túléltük,és megyünk tovább a megkezdett úton.....Kép

Ha addig nem "találkoznánk":

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!

Eszter,Botond,Olivér,Robi
stellapa

SziasztokKép

RobiKép
Ezeken a képeken látszik csak igazán, hogy milyen picik a fiúk. Nagyon jó látni az arcodon a boldogságot!Kép A fiúk arcán viszont nem éppen az a kitörő öröm láthatóKépKép Éjszakákhoz kitartást kivánok!

HajniKép
Sajnálom, hogy le vagy törve. Ne tudd meg, hogy én a végén már mikben hittem!!!! Volt egy utálatos régi kolléganőm, na neki nem mondtam meg sokáig, hogy terhes vagyok, nehogy valami rosszat küldjön rámKépKépKép Meg még tudnám fokozni. Szerintem ilyen helyzetben ez normális, mert az ember valahogy meg akarja magának magyarázni a megmagyarázhatatlant. Szerintem ez egyfajta kapaszkodó. HOgy mégis érezzük már egy kicsit, hogy nekünk is van beleszólásunk. Fel a fejjel!! Ha bármikor kedve van megdögönyözni Olivért, mi szeretettel látunk! HÁtha segít.

RékaKép
Szuper az új ház! Gratulálok. Nincs is annál jobb, ha egy (kettőKép) kisgyerek, kertesházban cseperedhet fel. Jókat szoktak aludni a friss levegőn.

Mindenkinek nagyon szép húsvéti ünnepeket kívánunk!!!

Sok puszi: Olivér, Gigi és VIktor. No meg Kevin kutyus
Kép
Kép

KépKép
gigi28

Stellaapa
GYÜNYÖRÜEK!!!!Olyan aprócskának tünnek a te kezeidben.KépSok-sok képet szeretnénk a babákról!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Jó estét Lányok!

Látom, nem nagyon pörög a fórum... :-(

Nem is tudom, így lesz-e aki olvassa a hírem, de megírom.

Hát, szóval... csináltunk tesztet és pozitív lett... szívünk egyik fele repes az örömtől, én életemben nem láttam meg pozitív tesztet, sőt, annyi negatívat láttam, hogy alig hittem a szememnek mikor eljött a második csík is. Olyannyira nem hittem neki, hogy azonnal csináltunk még egyet, aztán másnap reggel még egyet... annyira hihetetlen volt az egész. Mindháromszor azonnal megjelent a másik csík. Ez még szerda délután ill. csütörtök reggel volt, de apával annyira megilletődtünk, hogy először nem akartuk elmondani senkinek, mert biztos úgyis az, ha Dévai mondja hogy lát is vmit az uh-n. De aztán a barátnőim is kérdezgették, hogy bírom hogy ne teszteljek, nem akartam hazudni, hát színt vallottam. És most elmondom nektek is, mert tudom hogy sokan szurkoltuk nekünk.
Amiért a szívünk másik fele nyugtalan, az az, hogy sokat fájdolgál a hasam, igaz, tk. beültetés óta minden nap éreztem vmilyennek, hol itt, hol ott, de ma egész nap nem csak úgy sajgott, hanem úgy fájdogált mint mikor meg akar jönni a vérzés. Ez elég ijesztő. Nagyon sokat pihenek, alig csinálok vmit, naponta egyszer-kétszer sétálunk egy-egy órát, itthon kicsit teszek-veszek, a többi időben pihengetek, tévézek, olvasok. Ja és naponta többször kiszámolom, hány nap múlva kell menni Dévaihoz. :-)

Bizakodunk és félünk. És persze örülünk. Hihetetlen, hogy ha ez a terhesség amúgy spontán, könnyen összejött volna, de most így, annyi "rémtörténet" ismeretében, csak akkorleszek nyugodt, ha tényleg nem jön meg és Dévai szerdán megerősít, hogy baba van a hasamban.

Mielőtt bárki megkövezne, hogy miért nem ugrok ki a bőrömből örömömben, megírom, hogy tavaly nyáron, mikor a spontán "csoda" terhességem létrejött és ugye hatodik hétre, szinte rögtön azután hogy észrevették, (az uh-n látszott, de a teszt nem mutatta, a vérvétel igazolt csak hcg szintet!) el is ment a hatodik héten és akkor is pont így volt, terhes voltam, de állandóan azt éreztem hogy mindjárt megjön... szóval ez az érzés bennem rossz gondolatokat kelt).

Hát ez a hír. Egyébként vannak tünetek, amik babára utalnak, sokat fáj a mellem és olyan a mellbimbóm, mintha nem is az enyém lenne. :-) Éjszaka pedig mindig fel kell kelnem többször is vécére, a hasam pedig sokszor puffad, főleg étkezés után. Csak ne fájna... ez olyan rossz. Ha nem lenne, nyugodtabb lennék.

Ez a mai újság. :-)
Remélem, tudom hogy velem örültök.
A történet akkor lesz kerek, ha baba lesz belőle, de én már annak is örülök, hogy eddig eljutottunk. :-)

Puszilok és szép húsvétot kívánok mindenkinek!
Kata

Kép
szkatácska

Lányok, segítsetek!

Én is már régóta a Dévai dokihoz járok, és talán most ránk mosolygott a szerencse. Ma délután az ultrahangon látott egy pici kis petezsákot! Viszont holnap reggel elfogy a progeszteron szurink, és a húsvéti hétvége miatt leghamarabb kedden tudunk rendelni a pharmafutártól. Nem tudtok valakit, aki kölcsönözne nekünk 8-10 ampullát jövő hét közepéig?

Szorítunk mindenkinek,
Lara_anna
lana_anna

KataKép

Éljen-éljen-éljen!!!!!!!!!!!!Nagyon örülök, hogy ilyen jó hírek fogadnak. Én sem akartam elhinni, hogy létezik pozitív teszt. De nyugodj meg. Most eljött a csoda ideje!!!Kép Mikor mentek Dévaihoz?? Sok puszi nektek!!!

Gigi

KépKép
gigi28

Gigi, szerdán kell menni Dévaihoz. Még ötöt alszunk... még négy teljes nap... még nyolc szuri... ilyeneket számolgatok. :-)

Kép
szkatácska

Sziasztok!

Hú, Kata, ez nagyon izgi! Fantasztikus húsvéti ajándék lenne! Csodára örülök Nektek és szorítok!!! Én is így teszteltem, mint Te. És még mindig megvannak a tesztek a fürdőben, minden nap megnézem, hogy lehetséges-e, hogy velem történt mindez. Ne aggódj, az most sokat árthat! Bár én még remegtem is az ultrahangig. De: én is úgy éreztem magam, mint akinek azonnal megjön, szóval szerintem ez nagyon jó jel! Ne gondolj az előzőre, csak előre nézz!!! Miért ne történhetne meg Veletek is a csoda? Higgyél benne! Ott van a babóca (vagy babócák?) és rendesen kapaszkodik. Nagyon szorítok és még meg is könnyeztelek!!! Pihenj nagyon sokat, sétálj holnap a napsütésben és ne aggódj, csak pozitív és szép dolgokra szabad most gondolnod! Tuti használ az a fránya sok progiszuri!!! :-) :-) :-)

Stellapa, fantasztikusan állnak a kezedben a kiskrapekok! Látszik rajtad, hogy egy nagyon büszke apuka vagy! Lehetsz is, gyönyörűek a babák!

Gigi, ez az Olivér milyen bájos! Remélem, jövőre mi is hasonló üdvözlőkártyákat gyártunk!

Hajnesz, igazán szorítok, hogy a napsütés egy kicsit jobb kedvre derítsen és ismét meghozza a reménykedést Nektek! Bízz bármiben, csak legyen valami, ami pozitív és hihetsz benne, tuti segít! Fel a fejjel!!!

Judit, ez a lánc klasz lehet. Remélem, meghozza a szerencséteket! Én mágnesékszert viseltem a hasamon két hónapig és hittem, hogy segít. A második hónapban összejött... Persze lehet tök véletlen és lehet, hogy a bizalmam segített, de ez tulajdonképpen olyankor már mindegy. Én hiszek az ilyesmikben.

Roxal, ne szégyelld az érzéseidet! Nem hiszem, hogy ne estek volna meg már itt mindenkivel az ehhez hasonló gondolatok! Rohadt igazságtalan az egész, így van! De egy tuti, ha kitartó vagy előbb-utóbb Téged is meglátogat a csoda! Drukkolok nagyon!

Wish, jobbulást a kezednek!

Inari, :-). Ezek szerint van még mit javítanom a kommunikációmon. De azért másodszorra sikerült megértetnem magam. :-)
Én azt a 10 másodpercet élem meg a legnehezebben, amíg a Dévai befogja a bébit és kiül az arcára a minden rendben érzés. Mindig attól félek, hogy egyszer csak nem találja majd ott! Jó hülye vagyok, mi? De a férjem mosolya mindig sokat elárul. :-)
Mások csak négyszer látják egész terhességük alatt a bébit. Hogy bírják ki? Beleőrülnék. Anyuék meg egyáltalán nem látták születésig. Biztos nagyon bizonytalanok lehettek. Bár lehet, hogy bennem azért van annyi bizonytalanság, mert olyan sokat harcoltunk érte, olyan sokat vártunk Rá.
Én is nagyon várom már az érezhető mozgolódást! :-)

Mindenkinek nagyon sok puszi!!!
Melinda (15+4)

KépKép
melba

Kata, ne számolgass, mert attól csak még idegesebb leszel! Én is számolgattam mindig a következő ultrahangig a legelején, de majd bele őrültem és úgy éreztem, végleg megállt az idő, hogy kitoljon velem. Megfogadtam, többet nem számolgatok és így már nem is döcög annyira. Ne idegeld magad, ne számolgass!!! Örülj a tesztjeidnek, csodáld őket, és örülj, aminek csak lehet, mert az mind mind segít a babócá(k)nak a kapaszkodásban!

KépKép
melba

MINDENKINEK!
Kép

KépKép
melba

A nyulak mellé küldök egy-két kutyafotót! :-)
Virág, íme, ekkora!
Itt éppen a hasamon alszik :-)
Kép

Kép
szkatácska

És a mai séta :-)Kép

Kép
szkatácska

Ugye hogy már nem is kölyök pofája van? :-)Kép

Kép
szkatácska

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Kép
Szkatácska
GRATULÁLOK!!!!!!!!KépKépKép

kagyló

Szkatácska!Gratulálok!Mindenkinek kellemes ünnepeket!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok csajok!

Köszi a sok érdeklődést, de tudjátok stimu alatt nem vagyok netközelben, és tegnap jöttem haza. Borzasztóan örülünk, mert le is nyomtuk az egész inszemet az elmúlt egy hét alatt, ami visszagondolva az előzőekre, egy ajándék. Nagyon hamar megnőttek a tüszőim, 3-4 db lett befutó. Nagyon sok szurit kaptam, meg is volt az eredménye, annyira örülök. Tényleg ez már igen sz@r, hogy ennek is tudok örülni, de legalább reménykedhetem. A hasam sem fáj nagyon, ez is tök jó. Szerintem. Dévisz is örült nagyon, végre zöldágra vergődött velem. Meg olyan aranyos, kedves csajokkal üldögéltem reggelente, ez is jó volt, hogy lehetett normálisan beszélgetni valakikkel. Na jó, ennyi elég belőlem.

Kata! Ez nagyon szuper, elhiszem, hogy alig tudod elhinni, és az aggodalmaidat is teljesen megértem. Kívánom, hogy minden rendben legyen, és érjen véget mihamarabb az a csúnya hasfájás, hogy meg tudj nyugodni teljesen. Pozitív gondolatok, szurkolok!!!!!
Õrület, hogy Virdzsi mennyit nőtt.

Réka! Szuper a ház, azt hiszem én már láttam is, a kerítés nagyon ismerős. Jó nagy lehet. Sok mindent akartok átalakítani?

Zizzy! Sajnálom, a rossz eredményt, reméljük minél hamarabb rendbe jönnek a dolgok. Azt viszont nem értem, hogy lehet, hogy elkezdődött a stimu a rákszűrés nélkül?
A tüszők miatt ne izgulj, nekem is volt már ilyen, felszívódnak, semmi gond.

Hajni! Puszi-puszi neked!

Timi! Na akkor jöhetnek a képek. De tényleg!
Nem tudom ki hogy van vele, de én úgy szeretek képeket nézegetni.

Wish! Nem is tudom, hogy mi a jobb, ha találtak volna valami okot, vagy ha nem. Szegénykém, úgy írsz erről a hiszteróról, mintha a sarki boltba mentél volna. Kép Mielőbbi kézgyógyulást neked, hogy tudjál sokat írni.

Inari! Csuda jó lehetett, hogy Dévisz is megdícsérgette a babátokat. Szépen fejlődik a babó, mindnt továbbra is úgy csinálj, mint eddig.

Stella család! Nagyon szépek a fiúk, gondolom milyen boldogság minden nap velük. Csak ügyesen továbbra is, sok pihit Stellának, és sok tejcsit a fiúknak!

Puszi mindenkinek, alig van időm valamire, nem tudom utolérni magam.
Ja, és megint megnőtt a "harmadik mellem", mostmár tuti, hogy a hormonok növesztik. Nem mertem megmondani Dévisznek, nehogy leállítson. Majd legközelebb.
vanda978

Stella család a babák gyönyörüek, és biztos tündéri gyerkőcök is.

Kat a NAGY NAGY GRATULA!!!! Csak így tovább!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Szkatácska
Volt valami tűneted?
Wish
Köszönöm, hogy beraktál a táblázatba.

Kép

kagyló

Sziasztok lányokKép
Mindenkinek Kellemes Husvéti Ünnepeket kivánok!

Puszi mindenkinek!

Kép
póci

Sziasztok Mindenki!
Nem tudtam visszaolvasni, így csak a frissen olvasott jó hírekre tudok most reagálni.

Kata!
Ezek mindenképpen nagyon jó hírek! Kép Kép Teljesen tudom, hogy mit érzel, hiszen ugyanezt éltem át én is nem is olyan rég..., látod, mégis csak bejött a lazaság! Ugye szerdáig kell még kibírnod UH nélkül? Ezek szerint bejött, hogy gondoltunk Rátok, így nem hagyom abba továbbra sem. Halgass Melba szavaira!
És Virdzsi egyszerűen gyönyörű!!!! Kép

Inari!
Hááát, lehet, hogy maradnék a vizslánál. Vagy elmennék egy menhelyre és a legkedvesebb blökit elhoznám.
Örülök, hogy minden rendben Veletek! És gratulálok a kiskukishoz! Kép

Vanda!
Ez az! Végre! Azért ez most úgy ment, ahogy kellett!! Csak az a dudorod ne lenne! Kép Azért légy résen, légy szíves!!
Drukkolok, hogy a folytatás hasonlóan menjen! Kép

Stelláék!
Gyönyörűek a lurkók! És Apa örömével együtt pedig eszméletlen jók a képek! Kép
Jöhetnek a továbbiak is...

Roxal!
Ne szégyeld ezeket az érzéseket, ezek szerintem mindenkiben megfogalmazódnak/megfogalmazódtak. Persze elhiszem, hogy ilyenkor nem tudsz úgy írni, ahogy szeretnél, vagy illene. De kis szünet után nagyon jó visszatérni.
A házprojekt gondolom jól leköt. Legalábbis ha magamból indulok ki... bár én mostanában olyan lassú vagyok (főleg agyilag), mint egy csiga. Kép Kép

Mi jól vagyunk, csak itthon töltött időnket egymással, gyerkőceink gondolatával, a házikónk gondolataival és alvással töltjük. Most épp plüssmacit varrok nekik. Remélem, nem szúrom el, akkor teszek majd fel képet róla. Kép
Így sosem állok neki írni, mert mindig kellemetlenül érzem magam, ha nem olvastam tüzetesen végig mindenkit. De most úgy döntöttem, hogy hülye vagyok! Kép Kép Kép
A legkellemetlenebb dolog az életünkben, hogy valószínűleg becsípődött egy ideg a derekamnál, pontosabban alatta, így alig bírok mozogni. Egyenlőre csak forró vizet kapott, de még lesz ma gyógykrémes masszázs is Kép, remélem segít.

Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat a házhoz. Remélem, nem bánjátok, hogy dicsekedtem vele. Annyi mindent kérdeztetek, remélem, mindenre válaszolok: 120 nm-esnek mondják, szerintünk kicsit kisebb, de kit érdekel? Kép 2 kisebb és 2 nagyobb szobája van. Nagyon jó állapotú, ezért ha tetszene a steril fehér padlólap és a rózsaszín, meg piros szoba, akkor akár költözhetnénk is. De nem kell sok átalakítás.
Viszont még nincs kivitelezőnk. Esetleg tudna valaki ajánlani egyet? Ez a legnehezebb az egészben.

Nnna annyira belejöttem az írásba, hogy közben állandóan visszaolvasgattam, aztán ennyi lett belőle... Kép Kép Kép

MINDENKINEK TOVÁBBI KELLEMES HÚSVÉTOT KÍVÁNOK ÉS BOLDOG SZERETÕ CSALÁDOT!

Jó éjt:
réka
Vendég

Szia RékaKép

Várjuk a képet a macikról!Kép
Én tudok kivitelezőt, írj egy emilt és megadom a számát. Burkoló kéne? Vagy milyen munkát szeretnétek csináltatni????

Puszi

Ja ha megnyugtat, én sem tudok visszaolvasniKép

KépKép
gigi28

KataKép

Annyira örülök. Szerintem se izgulj a hasgörcsölés miatt, ez teljesen természetes, én is éreztem. Sőt elárulom, hogy a 2. és most a 3. kimaradt menstrinél is volt reggel egy kis menstris-hascsikarásos görcsölés. A szervezet igy emlékszik. De a lényeg, hogy csak EMLÉKSZIK, de nem jön megKép Puffadásom nekem is volt és hasfeszülés is (ez Rékának mlg erősebb vol), mert ilyenkor elkezd nőni a méh és a méhet tartó szalagok nyúlnak. Lehet, hogy csak ezt érzed.
Szerdáig igyis-ugyis izgulni fogsz érte/értükKép Reméljük ő/ők most kapszkodnak ezerrel.
Virdszinek iszonyúan kiskéányos pofija van, nagyon kis nőiesKép

Stellapapa,
Ezt a boldogságot! Fantasztikus érzés lehet, hogy "hirtelen" négy tagú család letetek.Kép

Vanda,
Azért ez most jók hangzik, remélem a "3. cicid" sem okoz semmi gondot. Pihenj sokat sétálj és feküdj néha, hogy jól meg tudjanak kapaszkodni a kis lurkók. Remélem tényleg beindult itt a tavaszi sikerszéria, TE leszel a következőKép

Gigi,
Olivér a húsvéti kosárban.Kép Remélem mindannyounknak ilyen mosoly-babát hoz előbb-utóbb a nyusziKép Mégsem utaztatok el?

Roxi,
Ne szomorkodj, és nyugodtan irigyked ki magad. Jobb ha kiirod magadból az ilyen negativ érzéseket, ránk meg számithatsz, hiszen megértjük, mindannyian átéltünk hasonlót. Viszont Muszály hinned benne, hogy neked is sikerülni fogKép

Réka,
jó hallani, hogy végre te is pihizel. Én is elég munkamániás voltam, de mióta terhes lettem, valahogy nem tud izgatni. Tényleg élvezem, hogy van időm a babára, magamra, meg úgy igazán megélni és felkészülni az anyaságraKép

Melba,
neked azért már nem is kell sokat várnod 1-2 hét és érezheted a fincsi kis kaparászását.

Póci,
Remélem kezdesz jobban lenni. Kérlek néha azért irj magadról is. Mikor tevezitek a következőt?

Hajni,
Hiányzol ám innen. Nyugodtan öntd ki a kétségeidet nekünk, ha nem is jótanáccsal, de vigasztaló szavakkal mindig készen állunk és dobd ki azt a hülye zebrát!Kép

Mindenkinek további szép húsvétot?
Puszi,

Inari
12+2

KépKép
inari

Gigi!
Meg nem nyugtat, hogy más sem tud visszaolvasni, viszont talán elnézőbbek vagyunk így egymással. Kép
Írom máris a mail-t! Köszönöm! Kép
Egyébként olyan mindenes kellene nekünk, aki tud hozni kőművest, festőt, burkolót...stb. ha szükséges. De még nem tudjuk, hogy pontosan mit csinálnánk, mert ehhez már kellene egy szakemberrel tárgyalni.. ördögi kör.... Kép

Erika!
Persze, hogy pihenek. Nem én diktálom a tempót, hanem a testem. Persze néhány fontos dolgot meg kellett még csinálnom, de épségben túléltem (pl. filmfelvétel) szóval mostmár tényleg nyugisabb az élet.
Te végig maradsz táppénzen?

Puszi:
réka
Vendég

Madaran (Anna)
Régen hallottam rólad. Hogy vagy? Mikor mész a 4. lombikra? Most készüljél rá, biztosan sikerülni fog!Kép
Duddu
Biztosan szép nagy pocakod lehet már?!Nem raksz fel pocis képet? Kép
Wish
Szuper, hogy nem találtak nálad semmit sem! Mostmár fel a fejjel és előre... Most az 5. lombikodnak sikerülnie kell.Kép
Szkatácska
Tesztelsz minden nap? Ne izguljál, kapaszkodni fog/fognak a babák.De szereték már én is ott tartani ahol te. Van már valami tüneted?
Zizzy
Nekem stimulálás előtt mindig volt rákszürés. Neked ezek szerint nem volt? Szerintem egy kis gyulladásról lehet szó, és azt ha kikezelték akkor minden rendi lesz.Kép

kagyló

Na akko ar ígért képek a mai sétánkról, ahol szembejött egy vízállás, és ebi (lévén ősei között bálnák is voltak) nem akart a vízből kijönni, akkor meg már aportíroztattuk fadarabbal, amit iszonyat lelkesen hozott ki a vízből:

Kép
Kép
lkt

Kata!
Én azért csöndesen örülök itt a háttérben, azért csöndben, mert nagyon megértem az aggodalmaiadatKép De már csak anygon keveset kell aludni az UH-igKépKép

Roxal!
De jó, hogy már ennyire előre atrtotok a házprojektben!!!KépKép GYere légyszíves többször, ez a "fáj" mások sikere bennem is nagyon bennem van, azt érzrm magamon, hogy alapvetően keserű vagyok az utóbbi időben, mert nekem még nem sikerült. De csak azért is jövök ide, mert azt gondolom, ha nem jönnék még inkább elmerülnék ebben a hangulatban. Kívánom, hogy a házberendezés kösse le minden negatív energiádat, és gondolatodat, az pedig hogy szépen lassan összeáll a ház, töltsön fel sok-sok jóérzéssel és örömmel!!!
lkt

Nem éám megúsztok csak 2 képpel. kaptok egyet velem is ebiről:

Kép

Felhívnám a figyelmet, hogy életem legszebb kutyájának (ez azért nem igaz, mert Baba vizslámért is rajongtam) a nyelve kifittyenKépKép

Mondjátok, ha fogjam vissza magam a képekkel!!!
lkt

Kata,
Csak nyugi,én ezt már hete tudom csak nem mondtam, mindjárt szerda, és megnyugodhattok! Virdzsini kész nő!

Lkt,
Ûber faszák a képek! Ezek a mozgósak meg maguk a csúcs! A nyelvet jelentem észrevettem, szóval jó! Tibi hun van! Ja hogy ne legyek telhetetlen?! Jól van na!Vissza ne fogdd magad! Ha túl sok kép lenne küld el privibe! Ja szerintem még lehet pályázni a National Geographic pályázatra! Ja kinyomtatom és kérek aláírást a személyes találkozón, már ha a testőrökön átverekszem magam!
Én is akarok egy ilyen Kekszit!

Hajnesz!Foxi!
Tudod kivel szórakozzatok! Tessék nyafogni, utálni,meg minden szar csak gyertek már és nyomjátok a dumát, mert megint sütnöm kell valami irtó szar sütit, hogy legyen valami amivel ide csalogatlak Benneteket!Tudjátok hányszor inyáltam már hogy mennyire írigy vagyok hogy más terhes és miért pont ő, meg neki miért van gyereke, meg minden szar utolér és miért nem történhet velem ennyi szar után jó is! Na és ki nem szarja le, meg kell találni a napsütést és megint minden szuper lesz!
Az az érzésem hogy a szar szó használata sok feszkót felold, ja hogy elfelejtettem kitenni a '12'-es karikát az üzi elé, bocsi remélem minden kiskorú a Némó nyomában-t nézni!
Ha akartok még szépet látni, akkor kukkancsatok be a Kaalis topik-babás párok részbe, a múlt heti babák fent vannak! Lesz nekünk is higgyétek el, most felszabadult jó pár gólya és jut belőle mindannyiunknak!

Vanda,
Remélem sikerrel veszitek a kanyart, tegyél legalább 2-3 békát gólyacsalogatóba!

Na Fel a Fejjel!

Farkasok J

Kép
farkasok

SziasztokKép

InariKép
Nem is volt róla szó, hogy elutazunkKép Úgyhogy nem is mentünk sehováKép Sokat kertészkedtünk, bicikliztünk. Tegnap kimentünk Eszterékhez és hazafelé elkapott minket az esőKép Úgy tekertem mint egy őrült, úgyhogy már itthon mondtam a Viktornak, hogy rámférni egy újraélesztésKép

TimiKép
Nagyon édes ez a kutyuli! Ma mi is elvittük Kevint sétálni. Meg extra sok simit kapott, mert kint voltunk mindig a kertben.
Szerintem is teljesen természetes érzés, hogy ha valakinek nehezen lesz babája akkor irigység és más negatív érzések jönnek elő benne, ha máshol azt látja, hogy nekik sikerült. Emberek vagyunk. És hazudnék ha azt mondanám, hogy én nem ilyeneket éreztem. A végére már nagyon keserű voltam ezzel kapcsolatban. Sajnos ezt el kell fogadni és túl kell lépni rajta. És igazad van, hogy ezt jobb kimondani (leírni) mint, hogy lelkiismeretfurdalás legyen belőle.

Remélem mindenkinek jól telt a húsvét!

Puszi

KépKép
gigi28

Jó reggelt!

Már korán kidobott az ágy, pedig nem is ma van szerda... :-)

Õrület, mennyire izgatottak vagyunk. Hogy ezt mérsékeljük, ma csináltunk egy újabb tesztet (tk. a holnapit ma), mintegy megerősítésképpen, bár nem nagyon van mit megerősíteni, a csík szép színes, többet meg úgysem fogok "tőle" megtudni, csak Dévaitól. Holnap... milyen messze van!!!

Nagyon, nagyon bízunk benne hogy minden rendben lesz. Annyira vágyom, vágyunk már egy szép, nyugodt terhességre és GYERKÕCRE!!!

Köszönöm nektek hogy ilyen sokan velünk örültetek. Hihetetlen, hogy tényleg mi, akik egy cipőben járunk, tudjuk igazán megérteni, milyen öröm, ugyanakkor milyen kétség is ez a fajta várakozás.

Kagyló, te kérdezted van-e vmi tünetem. Erről azért nem nyilatkoznék szivesen, egyenlőre, mert sok kis apró dolgot észrevettem magamon, amiről nem tudom hogy mi váltja ki. Úgy értem, összefügg az állapotommal vagy "véletlen" egybeesés. Ebben vannak tipikus tünetek (pl. ha éhes vagyok, a kaja azonnal!!! kell) és olyanok is amik nem azok, de rá tudom fogni a megváltozott hormonháztartásra (komolyan, pl. fél nap alatt bezsírosodik a hajam). Úgyhogy tünetről inkább nem nyilatkoznék, én is olvasgattam, kérdezgettem mást, de azt látom, mindenkinek más a "jel".

Holnap ilyenkor már indulunk Dévaihoz... addig már csak kibírom vhogy.

Virág kutyinak is köszönjük a bókokat. Annyira cuki pofa, imádjuk. Egy kópé! Tegnap este itt volt a barátnőm, hogy mit össze bohóckodott Virág... kész voltam.

Puszilok mindenkit.
Kata

Kép
szkatácska

Katám!
Végre, úgy kellett már egy sikeres lombik, hogy megint hinni lehessen benne. Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz, s holnap kapsz Dévaitól hatalmas puszit. Tudtam én, hogy azok a 200 sejtesek erősek lesznek. Kép

Gigi!
Remélem, nem fáztatok meg! Jó volt, hogy jöttetek.

Farkasok Juditja!
Tökéletesen igazad van, csak ezek az érzések, meg godolatok annyira nem az enyémek. Meg ez az egész nem én vagyok. Persze, tudom, hogy hol máshol sírja ki magát az ember, mint itt. Hoy sikerült a pénteki "kényeztetés"?Kép

Timi!
Nagyon jó képek. Kekszi már nagyon nagy, akkorát nőtt, mióta láttam.

Kagyló!
Madaran olvasó üzemmódban van, ha épp erre jár, de most az ő lelkének is kell egy kis szünet. De jól van, s készül a következő (immáron sikeres) lombikra. Kép

Vanda!
Drukk neked, nagyon. Ha tudsz pihengess otthon.

Wish!
Hogy álltok az előkészületekkel?

Inari!
Ti adtok erőt, s igyekszem hinni, hogy sikerülni fog. Te tudod a legjobban, hogy ez egyre nehezebb. S egyre inkább hiszem, hogy nem ezen múlik.

Réka!
Hát igen, átérzem a házas dolgokat. Ha pedig belevágtok a felújításba, akkor megy majd csak igazán az idő (no meg a pénz). De megéri. Tegnap ácsorogtunk kint a teraszon a napsütésben (mert székünk még nincs), s annyira jó volt.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Csajok, akkor elmondom, velem mi van, mert nem szeretném, ha úgy lennék végleg elkönyvelve, mint Hajnesz, az a megkeseredett és irigy csaj, aki nem ír már a Babanetre. Kép
Szóval most igazi megváltás lenne számomra, ha csak puszta irigység töltene el, de az a helyzet, hogy ez már rég nem téma, mert van más, ami leköt. Azt hiszem, lassan pályázhatok a lúzer kupára, mert ezt az egyet nagyon jól csinálom, tudjátok, önszorgalomból keresek gócokat, amik beleszólhatnak a lombikba, volt egy MRI vizsgálat, hogy megnézzük a hipofízisemet a prolaktinszint miatt. Minden oké, kifogástalan hipofízis, csak éppen mellékleletben közölték, hogy a tobozmirigyben ott figyel egy ciszta. Nem ragozom az állapotom, amiben azóta is vagyok, szar, kurva szar. Annyi talán kicsit megnyugtat, hogy amennyit volt erőm utánaolvasni, az bíztató is lehet, ezek a ciszták nem szoktak nőni, és hogy az emberek 40%-nak van ilyen, lehet, hogy ezzel születtem és nem is olyan nagy valami, ha van, de akkor is nagyon ijesztő érzés tudni róla. Nagyon félek a május 10-i kontrolltól, egyrészt magától a vizsgálattól, mert utálok mozdulatlanul feküdni egy csőben, aminek légkalapács hangja van, másrészt ha neurológushoz kell fordulnunk, mert be kell avatkozni...hát ez már rég nem arról szól, ami miatt ez az egész elkezdődött, hogy szeretnénk egy kisbabát...A másik dolog, Kabdebó, aki valószínűleg nem fog megműteni, mert szerinte nem lesz nekem semmivel sem jobb műtét után, uh-n kapásból talált egy miómát a méhemen...Mindez ugyanazon a napon, két hete történt. Teljesen tanácstalanok vagyunk, merre tovább. Így nem kezdünk bele lombikba, az biztos. Azt hiszem, bepróbálkozunk még egyszer Vereczkeynél, benne láttunk némi hajlandóságot a műtétre, aztán lehet, hogy vele csináljuk az utolsó lombikot, de ez még egyelőre várat magára.
Az biztos, hogy több vizsgálatot, beutalót nem fogok kérni, sokkal jobb nem tudni, mi van odabenn és remélni, hogy több baj nincs már, és ennél már csak jobb jöhet ezután. Kép
Közben mi is nézegetünk házakat, vagyis inkább környékeket, ez egy kicsit kikapcsol minket, jó egy kis álmodozás. Kép Dunaharaszti is benne van a top 10-ben! Tetszett, amit láttunk kocsikázás közben. Kép
Réka Kép nagyon szép házat találtatok!
Wish Kép Vanda Kép? Zsebi Kép boldog névnapot!Kép
Timi Kép nagyon szépek vagytok, látom, Kekszi kedvenc állata a vizi antilop, mindig így szökdécsel? Nagyon jó fej!!! KépKép
hajnesz

Én is épp most nézem, boldog Andrea napot az illetékeseknek Kép

Hajni!
Érthető, hogy nem akartál beszélni a problémádról. Nem vagy lúzer. Sajnos az élet keményebb próbára tesz, de első az egészséged. Ha rendbeteszik, akkor meg jöhet a baba. Most csak magaddal törödj. S igenis tessék nekünk megírni, mi van veled, hisz érted legalább annyira izgulunk, mint a babásodókért. A mióma tudom, hogy műthető. A tobozmirigy az hol van? Innentől csak jó dolgok történhetnek veled...

Eszter
Kép
roxal

HajneszKép
Huhhhhhhhhhh.....Nagyon kijutott most neked. De én nagyon bízom benne, hogy ebből az egészből nem lesz semmi komoly. Igazából nem is tudom, hogy mi ez az egész tobozmirigy dolog, nekem ez nagyon kínai. De tiszta szívemből azt kívánom neked, hogy ne okozzon semmi bajt.
Én nagyon pártolnám ha ide jönnétek lakniKépKép Lassan a fél topikot kiköltöztetjük ide!!! Nem tudom, hogy jártatok e az új részen, az nagyon jól néz ki. Ha bármi segítség kell, csak szólj nyugodtan.
És fel a fejjel!!! Minden jóra fordúl. Egyszer mindenki feje felett kisüt a nap!

Puszillak!

KépKép
gigi28

HajniKép
Azt mondják minden ember tele van cisztával, csak nem tud róla. Ha tobozmirígyed egy cisztával barátkozva érzi jól magát, attól te ne legyél már rosszkedvű. A lényeg, hogy ne befolyásoljon semmit. Mekkora egyébként?
Csajszi, mindenbe bele bírsz nyúlni te is. De ne izgulj, biztos nem lesz semmi baj. Gondolom, hogy nem vagy nyugodt tőle, én sem lennék az, de drukkolok, hogy a kontrollon csupa jó hírt kapjál.
Kabdebó mire alapozza, hogy nem segítene neked a csodaoperáció? A mióma rossz helyen van, akadályozhatja a megtapadást?
Na, mostantól mennek folymatosan a vidító és ciszta/mióma zsugórító energia sugarak.
Fel a fejjel, minden rendbe fog jönni.
A zebrád, meg köszöni nagyon jól érzi magát nálunk. Beszéltem vele, azt mondta, azért nem segített eddig, mert önző volt és nem akart költözni. Megebeszéltük a dolgot és megígérte, hogy mostantól segíteni fog. Azt mondta üzen a tesóinak is, hogy ők is legyenek mostmár rendes zebrák és osztogassák szépen a csíkjaikat!

KataKép
Gratulálok a csíkjaidhozKép
Holnap várom nagyon, hogy mi lesz az UH eredménye, már előkészítettem a táblát, de csak utánna teszem fel Kép

Én bevallottan irígy vagyok. Amikor valakinek sikerül, az egyik szemem sír a másik meg nevet. Szerintem ez természetes, ennyi jár annak, aki egyelőre hiába kűzd Kép
Esküvő alakul. Kipipáltuk a tortát is, holnap megyek befizetni a nászutat (Ide megyünk: www.lapirogue.com ). Még hátra van a virág, nekem egy cipő és Lacinak az öltöny. És osztogatjuk szépen a meghívókat.

Köszönöm a névnapi köszöntéseketKép

wish

Andi!
Nagyon szép hely, tessék jól kipihenni magad, aztán a zebra majd osztogatja neked a spontán babót a nászutas szigeteken Kép

Eszter
Kép
roxal

TimiKép
Akartam még írni, hogy Keksz ősei között alighanem szöcske, vagy antilop is volt, nem csak bálnaKép
Nagyon jó fej, ahogy ugrik be a vízbe Kép

wish

Na. olvastam is kicsit és végre el is jutott az agyamig. Kép

Kata Kép Gratula a sokatmondó csíkokhoz, nagyon szorítok az uh-hoz! Minden rendben lesz!!!
Virág annyira szép csajszi, és hihetetlen, mennyit nőtt!! Úgy megpuszilgatnám az okos kis feje búbját. Kép

Vanda Kép Neked is küldök sok-sok drukkot!!!

GigiKép Az új részt szerintem nem láttuk, de biztos tetszene, ha már a "többi rész" is tetszett. Még biztos megyünk körülnézni. Kép

WishKép Hú de szép helyre mentek!!! Szuper lesz, kérünk majd sok-sok képet utána. Támogatom a spontán csíkozódást!
Nekem a cipő volt a legnagyobb mizéria az esküvői előkészületekben, volt vagy 3 hét keresés, mire meglett, Pécsen találtam meg. És nem is voltak nagy igényeim. Kép De Te biztos ügyesebb leszel! Kép
Kabdebo nem tudom, mire alapozta a kijelentését, de úgy érezzük, nem egészen vol előtte világos, miért is kerestük fel, mikor az elzáródott petevezetőkről beszéltem, hogy tulajdonképpen azok ügyében jöttünk, akkor felvilágosított minket, hogy az mikrosebészeti műtét (jééé!...) és a petevezető, ami olyan mint egy giliszta, görcsbe tud rándulni és lehet, hogy csak erről van szó és nem is kell beavatkozni...Hát nem ilyen szaktanácsadást vártunk, kicsit lerázásnak tűnt az egész szitu. Abban maradtunk, hogy felhívja a Kósát és ketten megbeszélik, hogy kell-e a lapar és egy kérdőjelet írt a kartonomra. Nem hinném, hogy ez a telefonbeszélgetés lezajlott vagy le fog zajlani, és akkor ki fog engem értesíteni, mert hogy Kósa közben lepattintott Vereczkeyhez, a kórház fog felhívni? Nem is tudják a számomat...mostanra inkább vicces mindez, mint elkeserítő...Kép

A ciszta 1x1,2 cm-es. A mióma Kabdebó szerint nem veszélyezteti a megtapadást, mert kicsi és a méhem külső felszínén van, a hólyagot nyomja (végre tudom, mi ez a fura érzés...Kép)

LányokKép Nem gondoltam volna, hogy valami még meg tud nyugtatni, de ahogy olvastam a soraitokat, rájöttem, hogy elég hülye voltam, hogy magamban tartottam, mert bármilyen bíztatás nagyon jól esik és addig sem a saját negatív gondolataimat visszhangozza a fejem...Kép Köszönöm szépen!
hajnesz

Hajnikám, drága

Tényleg jó, hogy leirtad mi bánt, remélem tudunk segiteni feldolgozni ezt a sok mindent.
Először is azzal szeretnélek megnyugtatni, hogy nekem is van miómám, nálam is a méh külső falán, és egyáltalán nem zavarja a terhességet. Mikor Dévai közölte a mióma dolgot én is beparáztam, és mindenütt a neten azt olvastam, hogy meg kell műteni, mert akadályozhatja a terhességet. Mikor Dévaitól rákérdezetem, csak nevetett és azt mondta, hogy ha ez bármi gondot okozhatna már rég megműtött volna. Majd 10 év múlva...
Ciszta ügyben nem tudok hozzászólni, de remélem, hogy az sem komoly. Gondolj csak bele a 40 % az, majd minden 2. ember, szóval biztos van nekem is, meg még itt a fél csapatnak aa neten, látod mégis egészségesek vagyunk (vagy csak annak gondoljuk magunkatKép) és a baba dolog sem ezen múlik. Lehet, hogy ez a ciszta ügy is majd 80-90 éves korban okozna valami problémát, de az még messze van. Egyébként is valamikor sokára,60 év múlva valamiben csak meg kell majd halni, hacsak nem vagy hegylakóKép
Szóval ne tünj el, látod milyen magvas gondolatokkal igyekszünk megnyugtatniKép

MINDEN ANREÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!
Wish, remélem ezen a szép helyen te is elkapod a "Szani-szindrómát" Kép

KépKép
inari

Hajnikám!
Hát emiatt volt ez a nagy csend!! Azt kell mondjam, naggggyon buta vagy, hogy eddig magadban tartottad!!! Azért is mert nagyon szeretünk!!! Értsd már meg (!!!!!!!), hogy nélküled minden más itt! Kellesz ide, mint az alapítók egyike, és kész!!!
Kabdebó fronton én ott tartottam, hogy Vereckey fog Téged műteni, nem is Kabi. Úgyhogy csak hívd V-t, ne is foglalkozz ezzel a Kabi-Babival!!

Hát igen az MRI-nek ez a nagy hátránya, hogy ott aztán minden apróságot megtalálnak. Anno engem a barátnőm neurológus anyukája utalt be, és amikor meglett az eredmény, azt mondta, hogy MRI után nem nagyon találni embert, akinél tényleg minden negatív. Nekem az orr-homlok üregemben találtak valami 1 cm átmérőjű jól körbehatárolható izét, de fül-orr gégészhez azóta se vitt el a fene.
Ha mégy kontrollra, kapd el azt az orvost, aki ott az MRI"osztályon" van, és magyaráztasd el magadnak , hogy mi az, amit látnak. Ha ez agy galibát okozhatna, akkor azonnal küldtek volna neurológushoz.
Mellesleg amikor felraktam a Keksz képeket, elsőként Rád, mint kutyaimádóra, és ex-Betyár gazdira gondoltamKépKép

Ja - nem mintha én pozitív példa lennék egyelőre- miómám jelentem, nekem is van. De csak pár hónapja mondogatja Pityesz, és minannyiszor el is mondja, hogy semmi de semmi bajt nem okoz.

Wish!
Na ezt a helyet látva elkapott a sárga irígység! Nekem is pont a Szani dolog volt az első gondolatom. KépKép Ennyi ember megérzése nem csalhatKépKép
Ja és boldog Andi napot!!!

Kép

Életem Pap Tiborja jövő pénteken megy Dr Andrológiához vissza, mert ezen a pénteken (meg az egézs héten komplett) szinte haza sem jut, mert ezek a gusztustalan választások mennek, amitől már van tele a tököm...
lkt

SziasztokKép

Réka, ÁgiKép
Köszönöm szépen a meghívót! Elő szokott az fordúlni, hogy nem lehet belépni? (túlterheltség stb....) Délután sikerült, most meg nem.

WishKép
Mindjárt megkukkolom, hogy hová mentek romantikázni. Remélem jobban sikerül mint nekünk. Anno nekem majdnem végig megvolt a mensesemKép Ráadásúl a 40 fokban még erős is volt. Na ez vagyok énKépKép

HajniKép
Örülök, hogy tudtunk neked segíteni. Légyszíves gyere közénk sűrűbben.

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Köszi a köszöntéseket!

Hajnikám!Kép
Én nem is értem, hogyan tudtad ezt eddig magadban tartani, nagyon erős csajszi vagy. Ez a Kabdebó-s dolog nekem is kissé lerázásnak tűnik, remélem Vereckeyvel többre mentek. Mihamarabb tisztázd le ezt a dolgot magaddal is, csakis magadra figyelj. Fúúúú, nagyon összejöttek neked most a dolgok, remélem ezután csak jobbak jönnek. Puszi neked!

Wish! De jó neked, úgy irigykedem. Mauritius, hah.... Ja, és boldog névnapot druszám!

Timi! Szuperek a képek, Kekszi kutyus egy igazi kis ugróbajnok. Kép
Áruld már el, hogy kedves férjurad mivel foglalkozik?

Kata! Nagyon szurkolok, és már nagyon várom a híreket!

Amúgy bocsi, hogy nem írogatok, de alig van időm, sajnos pihizni sem tudok. Meg is van az eredménye, mert már megint fáj a hasam, mintha már ezt átéltem volna. Na mindegy, ne a gravitáció tartsa vissza a babát, ha meg akar valaki maradni, úgyis megmarad.
Meg ez a kurva (bocs) köhögés sem múlik le. Ugatok, mint a kutyáim.

Puszi mindenkinek!
vanda978

Sziasztok!

Fantomlány!
Én is örülök, hogy benéztél! Kép
Elhiszem, hogy ijesztő volt ilyesmit hallani, főleg halmozottan egy nap alatt. Szar érzés azt gondolni, hogy nem vagyok százas, akármennyire vigyázok magamra.
De tényleg sokaknak, talán mindnenkinek ilyen-olyan "feles" cucca a szervezetében, de minden gond nélkül él vele!
Köszi a gratut a házhoz, remélem lesz kertisütéses topiktali majd... Kép

Gigi!
A plüssállatom egyenlőre egérfejű macira hasonlít. Kép Kép Most épp azon agyalok, hogy mit tudok még tenni azért, hogy a szomszéd kislány ne higyje majd azt, hogy ilyen állat is van... Kép Kép Kép
Ma beszéltem a kivitelezővel, köszi még egyszer.
Képzeld, eddig nagyon úgy tűnt, hogy tök nehéz lesz találni szakembert, erre bejelentkezett egy barátnőm is, hogy akár jövő héten tudna kezdeni az apósa.. hihetetlen! Kép

Kagyló!
Még csak most kezd növögetni a pocim. Lesz majd kép persze, csak meg kéne csinálni.. Kép

Timi!
Kexi szuper pofa! Vagy ezt már mondtam? De ha egyszer szuper pofa?
És főleg a gazdival együtt!

Kata!
Már csak néhány óra....! Kép Alig várom a híreket! Kép

Roxal!
Húúú, de jó lehetett a teraszon! Kép
Egyébként Gigi azt a kivitelezőt ajánlotta, aki nálatok is dolgozott. Azt mondta elégedettek voltatok vele! Kép

WishAndi!
Kép
Húúú, ez a nászút nagyon király lesz! Látod, ti még mehettek ilyen nagyobb útra is. Mi csak rövidre merünk.. Kép

Vanda!
Nyomás az ágyba és tessék pihenni! Kép
Végre én is mondhatom valakinek... Kép De tényleg... Kép

Puszi mindenkinek:
réka
13+5
Vendég

Szkatácska
Holnap légyszi gyere és mond el mizus! Hidd el, minden rendben lesz. Nem tudom te mikor mész, én majd délután. Azért addig is sokat gondolok majd rád, és kezem lábam X-ben lesz.Kép
Roxal
Köszönöm a válaszodat.Kép Azért nekem hiányzik Anna!!
Wish
Nagyon szép helyre mentek nászutra! Irigyellek!
Boldog névnapot!

Kép

Duddu
Én már nagyon várom a pocis képet!!Kép

kagyló

Sziasztok! Kép
Újra itt, újra csak sebtiben. Rettentően lemaradva érzem magamat, de a taliról semmiképp nem akarunk lemaradni! Kép Nem tudom, hogy már eldőlt-e a nap, de nálunk alakulóban van néhány program, s így a 20-i hétvége már nem jó.

ANDIK! Kép
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Timi és mindenki, aki kirándulásra vágyik! Kép
Lájtos kirándulás-tervnek esetleges sütögetéssel, piknikkel Pilisszentlélek ideális lenne. Nem tudom, ki ismeri, mi már sokszor voltunk, de akárhányszor visszamennénk. Kép Gyönyörű a táj, a pálos kolostor romjai kicsit romantikus, kicsit időutazós hangulatot keltenek. Közvetlenül a kolostorrom mellett van egy sütögető hely kialakítva.
Itt van egy kis leírás: http://www.kolostorut.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=44& lang=iso-8859-2#3
és néhány kép is, akit érdekel: http://www.kolostorut.hu/index.php?option=com_zoom&catid=20&Itemid=63&lang=iso-8 859-2
Találtam pár képet a tájról is: http://ligetse85.hu/gallery.php?tabornev=pilisszento&idopont=20031025

Konkrét túra-útvonalat majd akkor csinálunk, ha tudjuk, hogy hányan és milyen tempóban tudunk haladni, oké?

Kata!!!!!!!!!!
Kép Kép Kép - de egyelőre csak titokban. És holnap már HOLNAAAP! Minden rendben lesz! Meglátod!

Stellapu! Kép Kép
Azt a büszke tekintetet!!!! Na az ilyen fiúknak igenis érdemes, sőt muszáj apukává válniuk! Kép Stellát sokszor pusziltatom; a fiúk tüneményesek!

Gigi! Kép
Olikára rá sem fogok lassan ismerni! Kép

Timi, Kép
Kekszi hihetetlen jófej!

Wish! Kép
A nászutatok egy álom - már most!!! Kép

Hajnikám! Kép
Bár most sokat vagyok nélkületek, de hidd el, lélekben nagyon is sokat gondolok rátok, Rád is! Ne tűnj el! Most már én is hamar letudom áprilist, remélem a munkatömeget is, és akkor gyakrabban jövök!

Dudukám! Kép
Hiányoztok! Plüssmackódra nagyon kíváncsi vagyok! Kép

Sok puszi:
Seszi
seszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?