A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Lányok!
Nem tudtok valahol olcsó babakocsira szerelhető napernyőt? A Kikában van, de ott 2990,-. Ennél olcsóbbra gondolnék.
Ötlet?
Hari

Kép
Kép
hari

Manka, most, hogy montad, bementem megnézni Esztit, de veszi a levegőtKép
szóval, hány tejfoga is van egy gyereknek?Kép sztem kérd meg a férjedet, hogy segítsen, mert az természetes, hogy mi puhányak vagyunk, egy anyának sokkal nehezebb. én úgy kezdtem, hogy megmondtam apának, hogy ne haragudjon, tudom, hogy meg kell csinálni, de viseljen el engem is, mert rinyálni fogokKép az első 1-2 este volt nehéz, szánd rá Te is magad (amint meglátod a második fogat!)!!
és amit nem gondoltam volna: amióta így elalszik, reggel nem sírással ébred, korábban mindig, szinte kivétel nélkül sírással ébredt. most mire odaérek már vigyorog és körberallizta az ágyatKép

KépKép
KépKép
and

Majola!

Amikor még ifjú topicosok voltunk(itt többen a "megint megjött" vagy "babaprojekt" es topicból jutottunk ideKép), tehát abban az időben így ünnepeltük ha valamelyikünknek csíkos lett a tesztjeKép
Bőszen osztogattuk egymásnak a zebrákat, és az olyan jó érzés volt, amikor egy csapat örült az ember "zebrájának".
Nekem is megvan még a tesztről a fényképemKép

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Köszi az infót!! Kép de inkább KépKépKép
Ha nem jön semmi, kénytelen leszek az ügyeletes gégészeten kikötni, de bízom ezekben a cseppekben, hogy használnak. Kép

Majola!
Pontosan így van, inkább velem történjenek rossz dolgok, de ne a gyerekeimmel! Főleg egy babával, aki annyira védtelen.

Manka!
kösziKép

Most eszembe jutott ennek kapcsán a vese mizéria, amik várnak szegény babámra, és megint belefacsarodik a szívem Kép, nem tudom hogy fogom bírni. Bocs, de most nagyon depresszív lettem, csak a rossz jut eszembe és nagyon kibuktam. Már bőgök is. KépKépKép megyek letusolok, hátha segít, nem is tudom, nagyon ritkán vagyok ilyen, de a hangulatom a béka segge alatt. Kép ez tényleg nem jellemző rám. Kép

D.
Vendég

Kép

Kép

Kép
megann

Hello! Kép
Végre van babanet! Délután lett volna egy pici időm, akkor nem volt. Kép

Dóri,
Boldog félévfordulót Vikinek! Kép
Sajnálom, hogy Viki ennyire nincs jól. Kép Jó, hogy bevitted a kórházba és leszívták neki a nagyhatású szívóval. Sajnos sokáig is elhúzódhat ilyen pici babáknál, de talán Viki erős baba és hamar lekűzdi!!!
Dani szerencsére nem kapta el Benitől. Kopp-kopp-kopp.

Hari,
Ha olvasod, Lilinek is boldog félévfordulót! Kép

Megann,
Combócartúrt mi is használjuk! Kép Beni nagy kedvence a Pompom, mesekönyvben és dvd-n is.
Beni is javul, mára már az étvágya is kezdett visszajönni, sokat játszottunk is, nem feküdt egész nap.
Zebra Kép

Majola,
Édes Julcsikád és csinos a csíkos bodyja. Kép Kép

And,
Eszti annyira szép kislány! És a popsis kép is nagyon édes!!!
Köszi, igen javulunk. Tényleg szörnyű babával és kisgyerekkel is ha beteg. Nekünk igazán húzós hetünk volt. Kép Ma egy hete hívtak délben az oviból, hogy menjek, mert Beni lázas.

Benianyu és Dani, aki mindjárt fél éves, egész pontosan 00:25 perckor!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Megann!Kép

Neked is kellemes húsvétotKép

HariKép

Én is Kikában vettem enyiért.
Nem is nagyon láttam máshol.
Esetleg babaszobán dobj fel egy hirdetést hogy keresel, ott van minden.
Persze ha nem zavar h használt.
(Én tök sok mindent vettem szebbnél szebb dolgokat ott)

DóriKép
Szegénykéim....de nehéz lehet.
Én sem tudok okosat mondani, Lívi 1 x volt náthás 2 napig.
Azóta(lekopogom) nem volt beted és ez nov. környékén volt.
Mielőbbi felgyógyulást Vikikének és bocsi h ne reagáltam előbbKép

And!Kép
Nagyon cukik a képekKép

Akkor ezek szerint Lívim jó alvó, de jóóóóKép

Többiek!Kép
Nektek mennyit alszanak???
Kiváncsi vagyok csak, nem összehasonlításképpen.
Csak érdeklődömKép

Mea
mea

jav: ennyiért

Mea
mea

Kép Kép

Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!

Kép
flocika

Ancsi,
Tényleg jó, hogy kiírtad magadból, látod rögtön milyen sokan reagáltak! Hamar kikúráljátok magatokat és rendbe jössz!

Megann,
Inkább menj Apával Bécsbe, ki tudja mikor lesz legközelebb ilyen alkalom! Próbálj a rákövetkező héten a nagytalira eljönni. Kép Akkor Apa sem csalódik és te sem maradsz le nagyon. Meg én is kíváncsi lennék már rád Kép és Meáékhoz nem hiszem, hogy tudunk menni.

Jucc,
Sikerült meggyőznöd, hogy ne menjünk a Megatoysba. Kép

And,
Nálunk is csak kanál megy és cici. Sem cumisüveg, de arra most már nem is fogom rászoktatni Danit, sem csőrös, most már rágókának sem érdekes, vizet sem nagyon kéri. Viszont ma először kapott répát krumplival (én főztem) és megette, sőt még azt mondanám, hogy ízlett is neki. Két adagnyi lett egy krumpliból és egy répávól, így holnap folyt.köv. Kép

benianyu

én is boldog Húsvétot kívánok mindenkinekKép

anyák napja május 7-én van? csak mert gyártom én is a képeket, mindjárt lejár a 15 napKép

Hari, nekem halvány fogggalmam sincsKép

KépKép
KépKép
and

Mea,
Dani általában este 8-6-ig alszik, utána délelőtt és délután még másfél órát. Ha a levegőn vagyunk, akkor többet.
Nálunk nincs igazán rendszer, második gyerek, gyűrödik. Kép Kép Kép Néha a férjem viszi Benit oviba, néha én Danival, akkor máris csúszik az alvás. Ha elmegyünk valahova, akkor esetleg alszik az autóban, kérdés, hogy mennyit. Egyelőre csak a délelőtti alvás, ébredés után két órával az, ami rendszeres.
Ma például ebéd előtt volt még háromnegyed órányi, aztán semmi több estig. Mégis nagyon nehezen aludt el este.

benianyu

Dóri,
Szegény Viki! A nátha tényleg nagyon-nagyon kellemetlen a babáknál! Azt mondják, hogy 3 hétig is eltarthat nálunk, de persze azért folyamatosan javul a helyzet. Szóval kitartást! És szerintem is menjetek leszívatni az orrocskáját, ha nagyon nem akar jönni házi módszerekkel, nehogy kialakuljon valami szövődmény. Mihamarabb gyógyuljatok meg!
Sajnálom, hogy én is ilyen figyelmetlen voltam reggel, pedig olvastam az üzidet, de valahogy elkalandoztam!!!KépKépKép
Boldog feledik szülinapot lánykádnak!!!

Mea,
Tofi este 8-1/2 9 táján alszik el és reggel 1/2 7 körül kel. Napközben pedig összességében 2,5-4 órát alszik.

Hari,
A Mária Babacentrum és Gyermekáruházban 2314 pénzért adnak UV szűrős napernyőt babakocsira. Itt a linkjük:
http://bebibolt.hu/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=17&products _id=426

Baby+Outlet:
Én úgy tudom, hogy ez változatlanul ugyanaz a cég, mint a Megatoys és a Brendon, csak szerintem egy kicsit frissíteni akartak rajta, hátha nagyobb forgalmat tudnak generálni. Ez kb. olyan, minthogy a Media Markt és a Saturn is egy és ugyanaz a cég.

Kép
Bab és Tofi
bab

Hopp, Bab, ezt megnézem, olcsóbb, mint máshol.
Hari, ha nem túl nagy csomag, vehetek neked )itt lakom a bolt mellett) és elviszem Jucchoz. Ha túl nagy, nehézkes lenne, mert kendővel megyek. Megnézem.
Bab, akartam irni, hogy igen, Julcsinak elmúlt a repedés a száján. Figyelmes anyósjelölt mindent észreveszKép JólesikKép
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

ZsuzsaKép
Azt írják a honlapjukon, hogy azok az árak, nem biztos, hogy ugyanazok, mint amik a boltban is vannak, mert neten keresztül rendelve egy kicsivel olcsóbban adnak bizonyos termékeket. Lehet, hogy ez a napernyőre éppen nem vonatkozik, és az ugyanannyiba kerül ott is. De ha ott laksz, akkor könnyen meg tudsz róla győződni.Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Én is úgy vagyok, mint BenianyuKép , hogy délután tudtam volna kicsit netezni, akkor meg babanet nem voltKép
Most csak pár sort:

DóriKép Jobbulást Vikinek! Nekem sem volt ötletem, ezért nem írtam semmit. Gergő három hete kezdett taknyosodni, akkor naponta többször kellett szívni, nem sok jött, de jobban lett tőle. Én homeopátiás orrsprayt használok neki, és egy hétig homeos bogyót is kapott. Hamar javult, de reggelre még mindig megtelik beszáradt trutyival az orrocskája. Hallom, ahogy sípol az orra szegénynek, úgyhogy délelőttönként mindig muszáj szívnom, ez a száraz sem jön ki máshogy. De ez is egyre kevesebb, és igazából már nem látom, hogy zavarná, alszik, szopizik tőle nyugodtan. Az első hét volt a legrosszabb, remélem, Ti is hamar a végére értek! Én is bosszankodom, mert Balázs egy évesen volt először náthás, Gergő meg már asszem két hónaposan kezdte. Ez lenne a különbség a nyári és őszi gyerekek között? Gergő annyira utálja az orrszívást, hogy az eszméletlenKép Alig tudok betalálni az orrába, a legtöbb idő a küzdelemmel megy el.

BenianyuKép Danibabának boldog félévfordulót kívánok!

BabKép Két blokkot kaptam a Baby Outletben, az egyik fejlécén Mega Toys van, a másikon Brendon... Kép

AncsiKép Lehet, hogy én nálad is bénább vagyok / ne haragudj meg!!!Kép / Még nem sikerült keretes képet gyártanom. Odáig eljutok, hogy kész a kép, de nem találok semmi olyan parancsgombot/ikont, amivel elküldhetném, vagy menthetném Kép Látod, Te milyen ügyes vagy, kitartóan próbálkoztál, és sikerültKép Én meg egy nap után föladtam. Talán a párom megnézi majd, és megoldja a gondomat.

Mindenkinek nagyon szép Húsvétot kívánunk!
Hétfő estig nem vagyunk.

Judit, Balázs és GergőKép

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Kedves Anyukák ,Apukák,Kismamák,Kispapák!

Mostantól a pelenka házhoz jön!
Szeretnél időt és pénzt megtakarítani?
Szeretném figyelmedbe ajánlani új pelenkafutár szolgáltatásunkat.
Kedvező áron vásárolhatók Libero és Pampers minőségű légáteresztő pelenkák.
Mini: 2 kg-6 kg = 33 .-Ft /db
Midi: 4 kg-9 kg = 35.-Ft/db
Maxi: 8 kg-16 kg = 37.-Ft/db
Junior: 12 kg-25 kg-ig =38.-Ft/db

Minimum rendelés 100 db. Az első,úgynevezett próba csomag amit a cég összeállít 10 , a kért méretnek megfelelő, de különböző mintájú pelenkából áll. Így több féléből tudsz válogatni a következő rendelés esetén. Szállítás 2-3 hetente. Fizetés a pelenka átvételekor a futárnak. Készpénzkezelési költség: 200 .-Ft/ szállítás
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérj bővebb információt Holló Krisztinától írj a hollokrisztina@invitel.hu ra, esetleg a hollokrisztina@hotmail.com MSN címre.
Vagy látogass el honlapunkra a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu ra.
Az ország bármely részéről veszek fel rendelést.

Köszönöm,hogy megtiszteltél figyelmeddel:
Holló Krisztina

Kellemes Ünnepeket Kívánok:

Kép

málna2162

Sziasztok Kép!
Az én igegrendszerem alulfejlett ahhoz, amit a babanet tegnap művelt!

Ma kemény napunk lesz. Tanítvány és sütés. Tojást is festünk, meg liöntöttel húsvéti gipszfigurákat, azokat is befestjük Lilivel. És hát meg kell szellőztetni a gyerekeket is.

Dóri Kép, Benianyu Kép!
Jobbulást a Babócáknak!

Ancsi Kép!
De jó, hogy leírtad a bajod! A többiek már tudták is a megoldást!
olyan ez a babanet, mint a régi sumér orvoslás. Ott kitették a beteget a kapu elé, hogyha valaki arra jár és tudja, hogy mit kell csinálni, akkor tegye meg. Ez elég logikus és évezredek múlva is jól működik.

Egyébként szerintem is válts dokit! Különben baromira fel vagyok dúlva az egészségügyön, mert ha valami bajod van akkor jó sokat kell fizetni, hogy meg is gyógyítsanak. Múltkor én is a hólyaghuruttal mentem a területi urológiára, és annak is diagnosztizálták, de végül csak a nőgyógyász mondta meg a tutit 12 rugóért. KépKépKépKépKépKép

And Kép!
Eszti nagyon kis husi, ez iiiiiiiiiiiigen!!!

Majola Kép!
A képkeretezéseid szuperül sikerültek, nem csoda, a hozott anyag kiváló!

Davallia Kép!
Nagyon édes! És szereti a punkot? Mert Lili imádja a kemény zenéket (rokker lesz) és úgy hívja, hogy kedvenc durva zeném.

Ayse

ayse

Jó reggelt mindenkinek!

Mielőtt elfelejteném, Kellemes Húvéti Ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Dóri

Sajnálom, hogy a kislányod így megnáthásodottKép
Ha van rá mód szerintem is próbáljatok a kórházba még egyszer legalább bemenni egy speckó orrszívózásra! Szegény babuciKép Jobbulást!

Ancsi
Szerintem váltsál dokit. Az enyém eleve azzal kezdi, hogy baci tenyésztést kér, hogy kiderítse mi a gond...És szerintem ez így normális.
De a többiek már mindent leírtak ennek kapcsán.

Megann
Mi is néztük azokat az esernyő kocsikat. Biztos nem volt szerencsém, de ami a kezembe akadt az mind ócska voltKép Nem lehetett becsukni vagy kinyitni, vagy szakadt volt.Végül a Brendonban szereztem be egyet. Hát sajnos háromszor ennyiért sikerült. Mondjuk a minősége nem kifogásolható. Nem ennyiért terveztem a vásárlását az biztos.

Mea
Alvás. Marci este 7-8 körül fekszik és kb 6-7-kor kel. Attól függ, hogy a macskám hánykor tartja az ébresztőt.Kép Iszonyat pipa vagyok rá. Mondjuk szegény nem tehet róla, itt a tavasz menne. Majd remélem könnyebb lesz, ha kijárok vele a telekre.Szóval ez alatt az idő alatt kb 3szor ébred föl. Kap egy kis vizet (mi mást kapna kacsa MarciKép) és szunyál tovább.
Délelőtt alszik kb 2 órát és délután még fél órát kb. Mondjuk ha mászkálunk, akkor ez simán borul és gyakran kimarad úgy az alvás.

Még mielőtt elfelejtem. Nagyon aranyos az összes baba. Név szerint nem sorolom mert kihagy az agyam.Asszem Mea írta, hogy mióta van Livi szétszórtabb. Na ezzel én is így vagyok. Én aki mindig tök precíz voltam, soha semmit el nem hagytam...Most akkora baromságokat tudok tenni a szétszórtságomból adódóan, hogy le sem merem írni...

Végül is a témába vágKépTegnap voltunk színházban. Leültünk és míg nem kezdődött el nézegettük a műsorfüzetet.Mondtuk is, hogy megkéne nézni az ajánlásban szereplő darabot is. A Dzsungel könyvére mentünk amúgy. Elkezdődött. És azt kezdték el játszani, ami az ajánlásban volt(A kertész kutyája). Csodálkoztunk, mondja Árpi (a férjem), hogy biztos betegség miatt.Szünetben megkérdeztük a jegyszedő nénit, hogy
-Miért nem a Dzsungel könyvét játszák?
a válasz
- Mert azt a Pesti Színházban adják.Kép
Mi meg a Vígszínházban csücsültünkKépDe egy jegyszedő sem vette észre. Sőt a helyünkre sem akart senki leülni, pedig teltház volt!!!
Na ennyit a szétszórtságrólKép

Biztos még egy csomó mindent akartam, dehát...Kép

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jó reggelt mindenkinek.

Nekem is tegnap akkor lett volna időm irni,mikor nem működött a babanet!Kép
Úgyhogy most csak annyit,hogy nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a segitséget!!KépAnnyira aranyosak vagytok!Kép
Na megyek is mert megyünk anyukámékhoz!Kép

KELLEMES HÚSVÉTI UNNEPEKET KIVÁNOK!!

ancsi26

JuciKép megnyugtat, hogy mások is szétszórtakKép jót nevettem, legaláb tetszett a kertész kutyája?Kép

úgy mennék már én is színházbaKép isKép talán a mozi már elérhető közelségben van

Benianyu, Ayse, Davallia, köszönjükKép
Davallia a dátumot isKép Panda, a PunkKépKép

Dóri, hogy vagytok?

szép napot mindenkinek!

and, eszter

KépKép
KépKép
and

Benianyu!KépBab!Kép és Juci!Kép

Köszi a válaszokat, látom akkor nagyjából ugyanúgy szundítanak.
(na csk összehasonlítottam LíviévelKépKépKép)

JuciKép

Hát én tegnap este elvittem haza egy barátnőmet munkehelyéről (Vácról rétságra) és nem vittem magammal pénztárcát, nuku iratok semmiKépKépKép
Pedig elő is készítettem itthon....
Ennyit erről.OKépKép

Múltkor meg anyukámmal voltunk Auchanban és egyfolytában elhagytuk a bevásárlókocsit mert Lívit toltuk babakocsivalKépKépKép

Még jó, hogy nem őt hagytuk el, na jó csak viccelek, de szörnyű milyen vagyok mostanában....

Talisok, akik jöttök!Kép
Azért ne reszkessetek, mert kutyust bezárom jól a műhelybe lent ha jöttökKépKépKép
Nem felejtem el ígérem!!!!Kép

Mindenkinek kelemes húsvétot!!!!!!!!KépKépKép

Majd jövök, puszil Titeket : Mea+Lívike

Mea
mea

Halihó lányok!
Sajna nekem is beteg nyuszim van,de NagynyulamKép,nem KisnyulamKép!apa nagyon beteg(nátha,láz,meg minden)
nem is tudunk sehova menni az Ünnepeken,pedig nagyon készültünk,mondjuk mindent bevetünk,óránként iszik egy kis páleszt isKépKépKép!hátha elmegy a nátha!!!!!Kép
amúgy minden rendben van,csak így nem nagyon van időm idecsücsülni,most is ha felkel Kisnyúl mehetünk a Tescóba,bár tömeg lesz,jobb lett volna egyedül mennem,de nem tudom itthon hagyniKép!ez van!
MINDEN BETEG BABÁNAK ÉS MAMÁNAK JOBBULÁST ÉS SOK-SOK NYUSZIS GYÚGYPUSZIT!!!!!!Kép
azért ha tudok jövök,
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!
Nyúlné,KisnyúlKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

sziasztok!

Benianyu, Ayse, Mea, Jucc, Davallia!
köszi Kép

Benianyu!
Daninak is boldog fél évfordulót! Kép De jó, hogy ő nem kapta el Benitől! Nálunk ez volt az első alkalom, hogy "Gergő vírust" elkapta. Kép

Juci!
Anyu Gergővel a Pesti Színházban volt a Dzsungel könyvén, jegyet meg még februárban vették, és akkor is csak a 7 órási előadásra volt már jegy. Most voltak szerdán és szuper volt. Kép

And!
végigaludta az éjszakát, szerencsére nem ébredt fel, de nagyon sz@r volt reggel a helyzet, már vagy 10x szívtam az orrát 7 óta, most letettem aludni, de sírdogál még Kép, remélem elalszik.

Asszem igazatok lesz, és be kell menni egy orrszívásra a kórházba, ha holnap reggel is ilyeb tré a helyzet. Vagy amikor már olyanná fajul. Kép Szép kis Húsvétunk lesz.

Dél körül megyünk át anyuékhoz, ott "nyulazunk" gergőnek, eldugjuk a kertbe a csokikat. Aztán szépen itthon sonkázunk este/du és holnap a tesómék is jönnek anyuékhoz.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek, ha addig nem jönnék. A mienkénél csak jobb lehet! Kép

Dóri
Vendég

Bab Kép!
Szerintem azért kérdezte Tünde, mert mindig olyan szép szabatosan fogalmazol és jókat írsz Kép.

Jucc Kép!
Meg aki még Norbizik/ott!
Mik a tapasztalatok, használ?
Belevágnék, mert ez így nem mehet tovább.
(Csak az a baj, hogy a szoptatás után mindig eszméletlen éhes leszek. Lilivel ez nem így volt és higyjétek el, hogy szeretem a jó ízeket, de nem vagyok falánk. Eddig inkább az jellemezett, hogy minőség de nem mennyiség.)

Ayse

ayse

Sziasztok Lányok!

Benianyu,
Boldog félévfordulót Danigombócnak!!!

Jucc,
A keretes képet úgy tudod lementeni, hogy a bal alsó sarokban található "save" gombot megnyomod, és kiválasztod a megfelelő helyet neki. Mellette kettővel van az "e-mail" gomb is. Bekereteztem pirossal a gombokat, elég halovány ugyan, de remélem, látszik:
Kép

Davallia,
Punk Panda nagyon édes!

AyseKépKépKép
Köszi!!! Még ilyet se mondtak nekem soha! Pedig mindig olyan kis sutának érzem az írásaimat.
A mostani Lili száj viszi idáig nálam a pálmát: kedvenc durva zeném! Nagyon jó!!! Közben elképzelem a kis göndörfürtös szép lánykádat, ahogy mondja, nagyon édes lehet!!!

Juci,
Nem semmi ez a színházas sztori! Micsoda véletlen, hogy pont a ti helyetekre nem volt senkinek se jegye!!!

Nyúlné,
Jobbulást Apának!
Nálunk is ugyanez a helyzet. Tegnapra apa lebetegedett, gennyes torokgyuszi magas lázzal. Remélem Tofi nem kapja el tőle!!!

Dóri,
Az már szerintem mindenképpen előrelépés, hogy Viki éjszaka tudott aludni.
Reggel: KépKépKép
További gyors gyógyulást neki!!!

Kellemes Húsvétot Mindenkinek, ha addig én se jönnék már!!!
Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Bab Kép!
Köszi! Hát igen van egy kis kontraszt az angyali kinézet és a Rock között. De ez így jó, mert Apa is rokker volt és ki nem állhatja a nyálgép zenét. Jobbulást a férjednek!

Nyúlné Kép!
Remélem Nálatok is javul a helyzet hamarosan!

Dóri Kép!
Jól Rátok jár a rúd mostanában! Gondold azt, hogy innen már csak fölfelé visz az út. A múltkorin is szépen túllendültetetk (persze, ha a baba beteg, az ezerszer rosszabb Kép).

ayse

Kellemes húsvétot Mindenkinek!

Én i s tegnap du. tudtam volna írni, de nem jött össze. Sz.r babanet Kép

Dóri!
Vikinek jobbulást, Neked kitartástKép Nagyon rossz lehet látni, hogy szenved szegénykeKép

Mea!
Peti kb.21.30-kor alszik el, és úgy kb.5.30-6 kor kel fel véglegesen, de közben éjjel még 1-2x ébred cicizni! (még mindig nem aludtunk át egy éjszakát semKép) Délelőtt kb 2 óra ébrenlét után alszik 40 percet, délután, séta alatt ált. 1,5 órát, majd megint 2 óra ébrenlét után 40 percet.

Viki+Peti (aki holnap lesz 7 hónapos)Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

KépKép
KépKép
Kép

Ma anyukáméknál voltunk, és Peti megnézte a virágzó fákat, nagyon tetszett neki! Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Sziasztok!

A gyerkőcök egytől egyig mind tüneményesekKépKépKép!!

A beteg mamáknak és babáknak gyors gyógyulást, a kirándulóknak pedig verőfényes napsütéstKépKépKép!
C.

KépKép
cinka

KEDVES KORTÁRSAIMKép & SZÜLEITEKKép!

Mi most hazautazunk a Nagyikhoz és egy darabig nem leszünk gép közelben. Így ezúton kívánok Nektek és kedves Családtagjaitoknak magam és Szüleim nevében:
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET, A LÁNYKÁKNAK SOK LOCSOLÓT A FIÚCSKÁKNAK PEDIG SOK-SOK PIROSTOJÁST!!!
Üdvözlettel:
Réka
Kép

KépKép
cinka

Kíváncsi Eszti, csodálkozó Panda, és a tojások közé bújt Réka baba is nagyon tündéri KépKépKép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Sziasztok!

Dóri, Kép
szegény Viki, remélem ma már jobb a helyzet!
Bocs, tegnap elfelejtettem reagálni, aztán nem volt babanet, aztán Apa elfoglalta a gépet. Kép
Zitának akkor jön ki relatíve sok trutyi az orrából, ha hason fekve sír. Tudom, kicsit hülyén hangzik, de néha így jött ki a lépés, én meg csak pislogtam, hogy ajha, mi van itt.
Boldog félévfordulót Vikinek! Kép

And, Kép
De helyes Eszti, ahogy szugerálja a palackot.
Nekem eszembe se jutott, hogy lemossam. Kép
De jó olvasni Eszti alvásáról!!! KépKépKép

Benianyu, Kép
Boldog félévfordulót Daninak!

Mea, Kép
Zita délelőtt alszik 1,5-2 órát, délután 2-2,5órát, éjjel kb 12 órát. KépKépKép

Bab, Kép
eü-s végzettségre gondoltam, nagyon kened-vágod a dolgokat! Kép És persze ahogy Ayse írta, szép szabatosan fogalmazol. KépKép

Juci, Kép
színház KépKépKép

Ayse, Kép
rockerapa! KépKépKép

Kellemes húsvétolást Mindenkinek!
beteg babák, tesók, anyukák és apukák gyógyuljanak meg hamar!!!!
Vendég

Kép
Vendég

Viki!
köszi. Kép Jó végre látni Rólatok képet! Kép

Na megyek, Gergőt kiszedem a kádból, Vikinek vizet csinálok, indul az esti téma.

Sz@r a helyzet változatlanul, de tartjuk a frontot. Kép

További jó sonkázást mindenkinek!

Dóri
Vendég

Sok locsolót a lányoknak és még több piros tojást a fiúknakKép!
Kép
Manka és Jack

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!!

Mea és Lívike

KépKép

Mea
mea

Sziasztok!

Dori!

Kitartást, és ha úgy érzed, irány a kóterKép, lánykának is jobb leszKép

Benianyu!
Köszi, aranyos vagyKép, de ahogy állnak a dolgok, lehet hogy nem megyünk BécsbeKép, szintem már megszoktam, hogy idén nekünk semmi nem jön összeKép.

ja és bibibibibibibiKépKépKépKépKép, holnap megyek 1 napos babát nézniKépKépKépKépKépKép megszült a barátnőm 3900grammos 58 centis óriásbébitKépKépKépKép
Már alig várom, félek hogy sárgulni fogok az irigységtőlKépKépKépKép

Lányok!
Csak óvatosan a sonkával, én főztem:
1,5kgos füstölt csülök
1 kg os füstölt kötözött comb

és egy cikra sincs belőleKépKépKépKép

(Mondjuk kenyér nélkül ettük, zöldésgekkelKép)

Most főzöm férjem nagyapjának az igazi parasztsonkájátKép
Megjegyzem, hogy ez még az igaziKép, még az illata is egészen más, mint amit vásároltunkKépKépKép
Hová tűnnek a régi jó nagymami lekvárok, házi disznóságog stb???KépKépKépKép
Már csak csomagolt Tescos szójás kötözött lóf.sz van, meg gyümölcsíz gyümölcs nélkülKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Komolyan kiábrándítóKép

Azért mindenki sonkázzon bővenKépKép, ne csak én hízzak!KépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

JA ÉS A NAP HÍRE SZÁMUNKRA LEGALÁBBIS:

LÉNÁCSKÁM FELÜLT MAGÁTÓL, ELÕSZÖR NÉGYKÉZLÁBRA, AZTÁN OLDALRATOLTA A POPÓJÁT, LEENGEDTE A FÖLDRE ÉS FELTOLTA MAGÁT TELJESEN ÜLÉSBE A KEZÉVELKépKépKép

CSAK NÉZTEM, MINT ROZI A MOZIBAN, MÉG CSAK 1 HETE HOGY FELÁLLT NÉGYKÉZLÁBRA, MÉG NEM IS IGAZÁN MÁSZIK, ERRE HOPP, FELÜLKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Hurrá, újra van babanetem!!!!
Apa lepucolta a gépet, rengeteg vírust halmoztam fel, szerencsére ez nem fertőz!
Mindent nem tudtam elolvasni, de minden beteg babának, mamának és apának jobbulást kívánok!
A babók mind édesek..
ásványvizespalackevő Eszti
Punk Panda
Tavaszcsodáló Peti
Locsolókraváró Réka
Sokfogú Zita
Csábító Jack (a gyönyörűkék szemeivel)
FürcsiLívi

Nyúlné
Megkésve bár, de nagyon őszintén, köszönöm/jük a szerdai napot! Annyira, de annyira idióta vagyok, a talira szánt süti a babakocsi aljában figyelt a földszinten!!!! Apa legalább örült! Kép
Köszönöm a képeket, naggyon jók!

Próbálok felzárkózni!

Mindenkinek nagyon boldog húsvéti ünnepeket!!!!!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok!

Csak nagyjából olvastam, mert Apa eltörte az internetet, ezért nem tudtam jönni szerda óta, de most már remélem, jó lesz! Főleg, hogy lett itthon wireless kapcsolat, így akár az ágyból is tudok netezni Kép

Nagyon szépen köszönjük a gratulációkat Kép

Betegecskéknek jobbulást kívánok, megy a vudu Vikinek, Beninek, Ancsinak, Nagynyúlnak, és bocs, ha valakit kihagytam!

Hari,
Kika ráadásul átb@szás, Apára 3990-ért sózták rá, pedig a honlapon tényleg 2990 az ernyő...

Máté cukorfalat, meg fogom enni Kép Hozott neki a nyuszi egy szobahintát, természetesen nem bírtunk várni, ma felszereltük, beleültettük, ő meg vigyorgott ezerrel, aztán egyszer csak becsukta a szemét, és elaludt Kép Kikaptam, és leraktam a helyére, de hát valami csuda édes volt Kép
Kapott egy etetőszéket is, ilyen asztalra tehetőt, de nem kompatibilis semelyik asztalra, így visszavittük. Nem is láttunk olyat, amilyet szeretnénk, viszont le kellett vásárolni az árát, így hozzácsaptunk még egy kicsit, és vettünk neki egy Graco Citysport kocsit, nagyon szép darab, na meg könnyű is, épp nekünk találták ki Kép Abban hoztam haza délután anyuméktól, úgy örülök neki, végre nem egy lomha jármű, hanem egy pici fürge, mint a gazdája Kép

Jucc,
outletes hozzászólással egyetértek, ott voltunk ma.

Megann,
Máté is próbálkozik az üléssel, de még támaszkodik fél kézzel, annyira édes Kép

NYÚLNÉ, BASSZUS, MUSZÁJ VOLT???? KépKépKépKépKépKépKép
Itt sikítok a röhögéstől már vagy tíz perce! KépKépKép

Most nem jut több az eszembe, majd holnaptól követlek titeket, úgyhogy vigyázzatok ám magatokra!

Pusztok

Sisotris és Máté
26+3

Ja, és:

Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ghhhrrrrr, hülyebuzibabanet....

Azt is oda akartam írni, hogy:

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!

Tojjon sokat a nyuszi az orrotok alá KépKép

Pusztok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jó reggelt!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

Viki+Peti (aki ma 7 hónaposKép)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Jó reggelt!

Este megint 38.2 lett a láza, pedig napok óta láztalan volt. KépKépKép És hajnali fél 4-kor megint ébredt. Vele együtt Gergő is, áthoztuk a mi szobánkba, orrszívás stb, és nagy nehezen elaludt szörcsögve szegénykém. Kép Kép Kép

Viki!
Petinek boldog 7. hónapot! Kép

Sis!
Várom nagyon azt a vudut, hogy ideérjen!!

Dóri
Vendég

most úgy se baj,ha foglalom a helyet,nincs itt senkiKép!
Sisotris,ismerem az érzést,én is kikészültem!KépKépKép
NyúlnéKépKépKépKépKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

KépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok,
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek,
Babák gyönyörűek!
Mi tegnap elmetünk discoba férjjel, de hamar hazamentünk. Azért jó volt Kép
Bodza, láttam jön a teso, nagy gratula hozzá. Ilyenkor engem is elkap a hév, csak utána arra gondolok, hogy van egy olyan fiam aki este 11-től alszik reggel 9-ig ,közben 2* kel. Egész nap cipelnem kell a seggét, alig tudom még a háztartást is vezetni és ilyenkor inkább meggondolom. Tesoméknál is jön a baba, most tudták meg hogy ő is fiu lesz. Második náluk és ott 20 hónap lesz a különbség.
Sziasztok. Csikken és Roli

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!
Dóri!
KösziKép
Sajnálom Vikit, jobbulást kívánok, remélem mielőbb rendbe jöttök már!!!

Off topic!!! Bocs Kép
Ilyen rohadt peches napom már rég volt!!!!!!! Délelőtt a gyerekem végigüvöltött kb. 30-40 percet, amíg a temetőben sétáltunk (volna) , meg a kocsiban hazafelé is, (tkp. az volt a baja, hogy nem cipelem, mert amikor kivettük a gyerekülésből azonnal elhallgatott; majd a délutáni séta alkalmával meg kitörött a jó pécsi járdákon Kép a babakocsink jobb első kereke! Kép Na, mivel ünnep van, így szobafogságra kényszerülünk, amíg nem sikerül valahonnan szerezni egyet!

Remélem mindenkinek jobban alakulnak az ünnepek!Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Sziasztok!
Nagyon kellemes ünnepet mndenkinek!

Dóri!
Sajnálom szegény Vikit!Kép Gyors gyógyulást kívánok neki!

Viki!
Húú, ez nem jó hír!Kép
Egyszer az unokahúgom, aki Pécsett lakik, nálunk járt látogatóba. Panaszkodott, hogy itt Pesten milyen lehetetlenség babakocsival közlekedni.
Ebből én arra következtettem, hogy Pécsett jobb lehet a helyzet! Sajnálom, hogy nem így van!Kép

Sis!
Mesélj részleteket erről a kocsiról léccci!
Hány kg? Dönthető-e a háttámlája? Hogyé adták?
Esetleg kérhetek egy képet róla? Köszi!Kép

Benianyu, Viki!
Boldog hónapfordulót a srácoknak!Kép

Megann!
Gratulálok a barátnődnek a bébihez!Kép
Lénának pedig az üléshez!KépKép

Jucc!
Laura kapcsán nekem is eszembe jutott, ami nekedKépKép

Bab!
Pénteken írtam már 1x, de szerintem a babanet vacakolása miatt eltünt a hozzászólásom.
Szóval az ismeretes okok miatt és nem csináltam hosszú ideig a citrom kúrát, így a hatás is elmaradt!Kép
De hová akarsz te fogyni????Kép

Minden beteg babának, Apának gyors gyógyulást kívánunk!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?