A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Uniqueom!Kép

Annyira tündér a kislányotok!Kép
Puszild meg helyettem!Kép

Sysy
38+1
sysy77

Unique!

Ez az szupi, pusszancs a csajszinak:-))))
A kezdeti gyötrelmeket áll. mindenkinek át kell vészelni. Én is az INFACOLról hallottam, ua. mint a gripe water, csak a kezdetektől lehet adni. Ez a gázokra hat, azaz valahogy a nagy molekulákból kicsit csinál, és a baba ki tudja pukizni. Ezt persze én nem tudom, csak anyukák mondták, hogy ez vált be (vagy nem).
Laura gyönyörű, elhiszem, hogy büszkék vagytok ám nagyon!
Szüléstörténetet várok, na meg ha nem is itt, akkor priviben, hogy miért volt gáz a kórház. A Margitban áll. a csescemősök kritikán aluliak, a többiek viszont jók, na majd meglátjuk, lényeg, hogy a dokimban nagyon bízom. Ja és ha valamivel gazdagabb lettél, (tanulság) akkor azt is oszd meg velem léci. Tudom nincs időd, de mint tudod én türelmes vagyok. Mondjuk remélem Stöpszli annyira nem racionális, mint Laura :-)))

Más, finishelők, hány még rajtam kívül valaki? Ma megint borzalmas napom volt. Nos, amikor Csipisz mindent mindent kihajít, akkor nem küldök le neki semmit, de akkor meg egyszerre van tovább hányingerem és éhes is vagyok. Please help, mert ez így nem az igazi!

Juca

tjuca

ÁLDOTT SZERETETTELJES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK NEKTEK ÉS SZERETTEITEKNEK!!! Kép Kép
Rolly
rolly

Unique!

Csodálatos kislány Laura. Gyönyörű. Megérte, hogy ilyen sokáig maradt benn. Egyszerűen csak a szépségét érlelte Kép
mátra

Szia Lányok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Timika! Nálunk is volt néhány nap, amikor a lányom non stop a cicin akart lenni, csak az tünt fel, hogy a másfél órás szopiból az utolsó egy órában nem szopizott, csak cumizott. Úgyhogy a mellbimbóm érdekében én is bevetettem a cumit és bevált (sajna azóta is). De majd jövőre odaadjuk a MikulásnakKép
A sógornőméknél a cumit nagy ívben köpte ki a lányuk, úgyhogy ott maradt a cici, de pár hét után ez csak úgy ment szegény sógornőmnek, hogy egy ágyban aludtak a gyerekkel. Mivel egész nap csorgott a tej a szájába, jó kis duci lett. Egy évesen 16 kgKép 2,5 éves koráig szopottKép

Unique!
A madártejről jutott eszembe. Azt tudod, hogy tehéntejből a szoptató anya csak napi max fél litert fogyaszthat, mert az is okozhat a gyereknél panaszokat.
A Laktoherbet én hektoliterszám ittam, de nem volt hasfájos a lányom.
Mindenesetre az bíztasson, hogy EL FOG MÚLNI!

Kép
Kép
sosi

Ja és nagyon bájos kislány LauraKép Gratulálok!

Kép
Kép
sosi

Kellemes, pihentető ünnepet kívánok mindenkinek.

Kép Kép
Kép
mátra

Unique!

Képzeld Lauráról álmodtam. Kép Valami olyasmi volt, hogy itt voltatok nálunk és én játszottam vele. Aztán a párod és az én párom elmentek valahová és mi ketten maradtunk a gyerekkel a kertben. Nevetett és nevetett nagyon jó kedve volt. Aztán valahonnan nekem is lett a kezemben egy baba. Olyan jó érzés volt. Persze felébredni már nem.
Puszi nektek.
mátra

Unique!

Laura egyszerűen gyönyörűűű!!! Kis tündérhercegnő! És milyen szép nagy, csak ámulok! A csípője pedig hipp-hopp rendbe fog jönni, ez nem kétséges.
Pocifájáshoz nekünk is volt szerencsénk, és nálunk a Sab Simplex nevű csepp vált be. 15 cseppet lehet egyszerre beadni, és szinte azonnal hat. A hatást pedig a szomszéd szobában is lehet hallani... Jókat durrog tőle a pipikémKép
A cicin lógást ő is szereti, de ha bealudt, utána le tudom tenni (általában). Tartsatok ki, állítólag a hatodik hét fordulópont a babák életében, akkortól sokminden megváltozik. Nálunk ez igaznak bizonyult, éjjel már csak egyszer ébredünk szoppantani, utána alszunk reggelig. Viszont nappal is sokkal éberebb...
Arra az egyre figyelj, hogy ha két ciciből szoptatsz, akkor legalább 15 percig szívjon egy-egy cicit, hogy ne csak a híg elsőtejet kapja, mert az is okozhat pocifájást nekik. 15 perc után már hozzájut a zsírosabb hátsó tejhez is, attól fog igazán jóllakni. Az elsőtej, ami kicsit hígabb inkább csak a szomját oltja.
A szopistea nálunk nagyon is hibás volt a hasfájásban, érdemes megpróbálni ehagyni. De ha nem javul a helyzet, akkor nyugodtan ihatod.
Ügyik legyetek, és nagy-nagy puszit küldünk a hercegnőtöknek!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ez olyan aranyos...

Kép
mátra

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok! Kép
Szerencsére nagy a család, így nekünk az ünnep egyik helyről a másikra való rohangálásból áll, szerencsére. Kép
Hatalmas gratula a kis Laurának, gyönyörű baba. Kép
Kedden jövök, addig is mindenkienk sok locsólót!Kép

Puszi
zsúka

Sziasztok,

MátraKép
Aranyos vagy,hogy leírtad az álmodat. Kívánom, hogy váljék valóra! Kép Tiszta szívvel! Kép
Szüléstörténet folyamatban... Kép

SysyKép
Jaj, annyira izgulok Értetek, hogy minden rendben legyen a kicsivel! Most már Te is finishelsz Kép Megtudod, milyen érzés Kép
Megpusziltam a nevedben Laurát, mondjuk nem nehéz, mert szinte állandóan puszilgatom, ha épp nem alszik és nem a cicin lóg Kép
Jaj és olyan édes, amikor cicizik, és elkapja a "témát", összeszorítja a kis kezeit, kinyújtja az amúgy kalimpáló kis lábait, mintha azt jelezné: "Anya, megvan"! Kép
Nemsokára Te is hasonlókat érezhetsz, csodálatos dolog! Kép

SosiKép
Köszi a tippet, most megpróbálom elhagyni a tehéntejet (pl. madártej), hátha az segít... Ha az nem, akkor a köv. lépés a Laktoherb tea lesz.
És köszönöm a bíztatást, jól jön Kép

Évi77Kép
Ez a Sab Simplex orvosi javallatra van? Mikortól lehet adni nekik? Egyelőre most az a taktika (éjjel annyira fájt neki, hogy tiszta torokból üvöltött, már nem is tudtam, mi baja lehet, olyan szívszaggató volt), hogy beszéltünk a kh-beli gyerekorvossal aki azt mondta, hogy pl. ha az ágyának a fejvégét megemeljük, az is segít, meg ha kajcsi után férjem a vállára teszi és úgy járkál vele fel-alá, az is megnyugtatja. Közben büfizik, de sajna nem eleget. Ha bealszik és rá kb. 1-1,5 órára nem ébred hasfájásra, akkor nyert ügyünk van. De ma pl. (mivel tegnap elég keveset aludt) többször is ébredt 2-3 órára rá, és evett 30-40-ket, majd most bedurvult és (magától ébredve) benyomott 20 perc alatt két ciciből 120-at. Azt hittem, nem jól látok a mérlegen... Hihetetlen, hogy fér el bennük ennyi Kép
Jaj, de várom a hat hetet Kép Na ez nem igaz, imádom, hogy ilyen pici. És már látszik, hogy hízik, az ujjai is vastagodnak, olyan kis szép lábai vannak. Nem az a duci fajta, az bizti, pláne az anyatjetől.. Kép Olyan szép, hosszú lábai vannak, meg tudnám zabálni Kép
Szóval egyelőre elhagyom a tehéntejet, majd ha ez nem elég,a szopisteát is. De nehéz Kép
Lányom küldi Kép:

DóriKép
Drága, kicsi Dóri! megérkeztem, tudom, hívtál. Igyekeztem Anyának nem sok fájdalmat okozni a szüléssel, azt hiszem, ez sikerült, mert nagyon megdícsért, hogy milyen ügyi voltam. Látom, Te már közben nagy lány lettél, de ami késik, nem múlik: behozom a lemaradást Kép
Úgyis tudom, hogy fogunk találkozni, és tudom, hogy nagyokat fogunk játszani egymással. Vigyázz Anyudra, mert ő a legcsodálatosabb lény a világon!
Puszillak: Laura

ZsúkaKép
Nagyon köszönöm! Kép

JucámKép
Tudom, hogy megmondtad. Kép Na, akkor most én is induljak be a szöveggel? Kép
Sajnálom, hogy rosszuiléteid vannak még mindig, ez tényleg nem jellemző, ámde előfordul Kép
Egy dologban bízhatsz: gyerek nem marad benn. Ezt megtanultam én is egy életre Kép
Viszont mivel nem tudod, hogy nunis vagy kukis, így ne reménykedj, hogy hamarabb születik. Mert ha kukis, akkor kivárja az idejét, de mivel Neked is hosszabbak voltak a ciklusaid, még ha nunis is, akkoris lehet, hogy késik (lásd a drága lányzómatKép)... (juj, de jó a káröröm Kép)
Infacol-t beszereztem, hátha kellenei fog. Kép

Puszi mindenkinek

Unique és Laura

KépKép
unique

Uniqueom!Kép

Most már én is tényleg a finisben vagyok,de ha minden igaz és Andriska kivárja az idejét akkor még van 12 napom. Annyira fura ezt írni,mert én azt hittem hogy lassan fog eltelni at idő,de hát ez nem így van. Egyre többet gondolok a szülésre és a vele kapcsolatos dolgokra,de ez biztosan természetes mivel még nem tudom mi vár rám(addig jó nekemKép).
Köszönöm hogy megpusziltad helyettem Laurát,azt a kis tündérhercegnőt!Kép
Vigyázzatok nagyon egymásra és én is várom a szüléstörténetet!Kép

Puszi!Kép

Sysy
38+2
sysy77

Unique!

Elpityeredtem azon, amit Dórinak írtál Kép

Sysy!
Szorítok nagyon. Könnyű azt mondani, hogy ne félj? Kép
mátra

sziasztok.

kellemes unnepeket mindenkinekKép

unique.Laura egy tunemeny,olyan jo nekdKépmillio puszi az egesz csaladnak.Kép

sysy.erted pedig szoritok hogy Andris gyorsan es minel fajdalommentesen bujjon ki.)

adrianna????

Kép
monyoka

Sziasztok!

Monyó!
nem lesz semmi gebasz, de tessék elmenni a másik dokihoz is. Szimpi orvos ritkán javasol trehány kolégát!

Unique!
Látom megkezdődött nálatok is "mit egyek-igyak, hogy ne legyen sírás a vége?"
Olivér nem volt pocakos, ha ügyeltem rá mit ettem-ittam össze. Semmit ami savanyú, se lé se egyéb formában. Két kanál fincsi citromfagyinak is megvolt az ára! Másfél nap bömbi. Kép
Tejre érdemes odafigyelni és sokszor okoz gondot a laktoherb is. Alapvetően Te termelsz tejet és nem a tea. Biztos van benne valami, de szerintem sokaknál inkább placebo, mint valóban hatásos tejfokozó.
Ahogy írtad, ha kevesebbet eszik jobban érzi magát, de hamarabb enne újra, növeli annak gyanuját, hogy tényleg sok az előtejcsi és kevesebb a laktató hátsótej. Ilyenkor érdemes kicsit lefejni szopi előtt és úgy mellre tenni Laurát. Aki teszem hozzá nagyon csini! Majd benevezem a fiamat is az udvarlók közé! Kép
Érdemes olvasgatni a La leche liga oldalait is, nagyon sok info van! azt hiszem www.lll.hu a cím
Aztán nem megijedni, ha hirtelen azt hiszed kevés a tej! Mert nem a tej kevés, hanem kisasszony étvágya lesz nagyobb ugrászerűen!!!! Nem pótolni! Szopizni! Csak úgy előre, egy tanács. Kép
Ha megva a napi haz pisis pelus akkor kap elég hamit a gyerek, nem éhezik! Ha esetleg nem hízik egetverően akkor se!
Olivérrel ezt végigjártuk. És még csak mérlegem sem volt, bár utólag hála az égnek, mert fix, hogy diliház lett volna a vége. hagyatkozz a babára, a hangulatára és a kimeneti mennyisegekre!

Sysy!
Minden rendben lesz, bár az ügyben, hogy másodjára jobb lesz, nem tudlak megnyugtatni.
Most sokkal jobban szorongok, sőt mit jobban, Olivérnél nem is volt semmi, de most...
Mert mi van ha baj lesz, azért mert van egy nekünk tökéletes nem biztos, hogy most is... és hogy fogja fogadni Olivér... már tudom mi az hogy FÁj... mi lesz a fércelésnél... stb.

Juca!
Megy az idő, tikk-takk!!!Kép
Egyszer csak vége lesz!
Egy ismerősöm volt úgy mint te. Benne csak és kizárólag a narancs maradt meg az utolsó időben, semmi más.

Timika!
Esteleg a cumi.
A sírni hagyás kérdése... nos van ahol bejön, van ahol nem.
Ez függ csemetétől és szülőtől egyaránt. Olivérrel mi így szoktunk rá a fél 8- 8 órás alvásra. De CSAK ha tudtam, hogy mindent megkapott és nem éhség, szomjúság, vagy egyébb bánat miatt sír. Kemény volt. Jó sokat mosogattam, mert a szívem szakadt, de pár nap alatt beálltunk. Azóta sincs gondunk az alvással. Éjszaka pedig sokszor épp csak makogott, amikor én már keltem és mentem etetni, így igazán hamiért nem is nagyon kellett neki sírni sosem.

A taktikám része volt az is, hogy jegyzeteltem mikor melyik ciciből és mennyi ideig evett. Mert képtelen voltam sokáig megjegyezni melyik cici volt utojára.
És így van egy szép emlékem. Négy jegyzetfüzet etetési renddel és más fontos bejegyzésekkel, mint pl. az első mosoly! Kép

Bocsi, még sokmindenkinek akartam írni, de ...
Megyek.

sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Mátra!Kép

Köszi hogy szorítasz Nekünk!Kép
Hát tényleg könnyű mondani hogy ne izguljak,de hát megpróbálok valamennyire nyugodt maradni,mert azzal biztos elősegítem hogy a kisfiam könnyebben bújjon ki!Kép

Monyoka!Kép

Neked is köszönöm a szorítást!Kép
Egyre többször érzem úgy hogy Andriska nyomkodja le a fejét,biztos nagyon helyezkedik a Drágám!Kép

Eszter!Kép

Remélem hogy minden rendben lesz,de én most azért izgulok,mert még nem tudom hogy mi vár rám és hogy hogy fogom bírni a fájdalmat.Kép
Én is szorítok Neked!Kép
Mi nagyon közel vagyunk időben egymáshoz,és sok erőt kívánok Neked a szüléshez!Kép

Sysy
38+2
sysy77

Eszter!Kép

Hol fogsz szülni?Kép

Sysy
sysy77

Lányok nem tudom mi van velem, de olyan furcsán vagyok szomorú. (Még jó, hogy pszichológusként is dolgozom Kép ) Most még a film is rátett, megnéztem a Caruso életéről szólót. X-edszer látom és mindig megkönnyezem. Pedig nem jellemző rám. Nem is őt sajnálom a végén, hanem a feleségét. Felhívtam a párom, akinek az volt a reakciója, hogy milyen hülye plakátja van az egyik pártnak Kép Kép Na ennyit a romantikáról. Olyan odabújós hangulatom lenne, kis simi, meg beszélgetés, aztán 120 km van közöttünk. Kép Egész nap a Laurás álom hatása alatt voltam. Ráadásul az ex is felhívott...
De holnap délután megyek érte Kép Aztán lassan vége lesz a tanévnek és gondolkodhatunk a teljesen közös otthon kialakításán. Szegény anyám ma majd' szívrohamot kapott, mikor elmondtam a három gyereket, és hogy mind vele van. Kép Ebből a szempontból is jobb lenne már együtt élni. Szeretnék már telejsen nyugodtan lenni. Más az ember a sajátjában. Na ennek aztán semmi értelme, de olyan jó volt kicsit írni erről a kuszaságról. Azért boldog vagyok ám, csak ez nagyon szokatlan Kép

Eszter!
Szeretném, ha olyan anya lehetnék, mint Te.

Sysy!
Andriska biztos nem fog nagyon megkínozni. Kép
mátra

Lányok, hosszú lesz, akit nem érdekel, ugorjon nyugodtan! Kép

Laura születése

Pénteken, április 7-én kellett befeküdnöm a kórházba, 1 hetes túlhordás miatt. (ami, megjegyzem, a "tankönyvszagú" 28 napos ciklustól számítottan volt annyi, egyébként az én 32-34 napos ciklusaimhoz képest pont idő volt)
Pénteken délelőtt bementünk teljes díszben. A nőgyógy osztályon tudtak csak helyet adni, mert előtte éjjel annyi baba született, hogy nem volt elég ágy a szülészeten. Annyi baj legyen. Háromágyas szobában voltam, de legalább tudtam a szobában látogatókat fogadni (a nőgyógy osztaályon ez nincs megtiltva, szemben a szülészettel). Szóval a látogatókkal eltelt a pénteki napom. Majd estefele (23.15-körül) elkezdődtek a fájásaim, ekkor 15 percenként. Kb. 2 órán át tartottak. Féltem, hogy megint elmúlnak, mint előző szerdán és csütörtökön is ez volt. Előző éjjel (csüt) még egy jó nagy rész eltávozott a nyákdugómból, így azért már lehetett sejteni valamit, csak azt nem, mikor lesz a nagy nap. Pénteken délelőtt jó 1 ujjnyira voltam nyitva amikor bekerültem a kh-ba. Éjjel a szülésznőm pont ügyeletes volt, ez nagy mázli, kaptam még tőle pár homeós bogyót, hogy jobban, gyorsabban táguljak. Azt mondta, ma szülünk. (jól kinevettem Kép
A fájások a homeós bogyók hatására sűrűsödtek, már olyan 5-10 percesek voltak. Megint megvizsgált a szülésznőm, még mindig csak bő 1 ujjnyi. Nem változott délelőtt óta. Na több se kellett neki: újabb homeós bogyó, nagyobb dózisban. Menjek vissza lefeküdni.
Kb. 5 perces fájásaim voltak, amikor felhívtam a férjemet (kb. 4.30-kor éjjel), hogy jöjjön, mert szülünk. 5-re benn volt nálam. Közben már fájás közben 2 ujjnyira tágultam. Na ekkor mondta a szülésznő, hogy én már nem megyek vissza a nőgyógyra, a férjem pakolja össze a cuccaim, és irány a szülőszoba. Közben persze állandó NST, figyelték a babát. Fáásokat nagyon szépen mutatta az NST, de már annyira fájt, leszakadt az alhasam, azt sem tudtam, mit csináljak magammal. A fájásaim már 2-3 percesek voltak, de csak kb. 30 mp-ig tartottak. Ekkor kb. 3 ujjnyi voltam, de nagyon lassan tágultam. Éjszaka a dokim szült egy másik lánnyal, így benn volt az elején (kb. hajnali 2-ig), aztán látta, hogy lesz velem valami, mondta, hazamegy egy picit pihen, azonnal hívjuk ha lesz valami. A szülésznő kb. 3 ujjnyinál felhívta, kb. 10 percen belül ott is volt a dokim. De csak nem akartam tágulni jobban és a fájások sem voltak jók (túl rövid ideig tartottak, az a jó fájás, ami kb. 1,5 percig tart, 3 percenként). Így aztán mondta, hogy kb. délre lesz meg a baba ezzel a tempóval. Mondtam, ha ez így megy tovább, akkor a kitolásra nem lesz erőm. Annyira fájt.
Na, több se kellett neki, átgondolta a dolgot, majd kaptam egy kis oxitocint a méhnyak tágulásához. Nagyon jól reagáltam rá, bár k..ra fájt, de nagyon gyorsan, kis mennyiségre is eltűnt teljesen a méhszájam. (ez 5 ujjnyit jelent szaknyelven)
Kaptam fájdalomcsillapítót is popsiba,de mire az hatott, Laura már kinn is volt. Kb. 30 perc alatt toltam ki a Hercegnőt, aki már annyira lenn volt, hogy szinte „magától” bújt ki. Dokim nagyon megdícsért, amiért nagyon profin toltam ki őt. Csodálta is, hogy az első baba… Kép
Szülésznőm gátvédelmet alkalmazott, azonban vágni is kellett (plusz egy kicsit repedtem is), de a dokim nagyon szépen összevarrt a végén, már alig érzem, sőt, csak egy picit kellemetlen, de igazából mintha nem is lenne.
Felszívódó öltéssel csinálta a varrást, de amikor eljöttünk a kh-ból szerdán, ki is vette a varratokat, hogy ne zavarjon (tényleg állati fura volt azzal együtt).
Nagyon örülök neki, hogy fogadtam szülésznőt, aki végig velem volt, foglalkozott velem, odafigyelt rám, nem egy voltam neki a futószalagon. Tőle kaptam a homeós bogyókat is, amik nagyon sokat segítettek és ő masszírozott amikor nagyon fájt.
Férjem mindvégig velem volt, fogta a kezem és ő vágta el a köldökzsinórt is. Óriási élmény volt neki látni, ahogy kibújt a lányunk fejecskéje… Csak még sokkal közelebb kerültünk egymáshoz ezzel az élménnyel.
Mi vetettünk le köldökzsinór vért, azt is nagyon profin intézték a kh-ban is és a cég is, még aznap, kb. 3 óra múlva ott volt a futár, nem telt bele egy hét és már Brüsszelben volt a minta, feldolgozva, lefagyasztva, visszaigazolták telefonon.

Tehát reggel 8.45-9.15-ig szültünk. Nagyon rövid volt, de nem tűnt annak, amikor ott voltam a szülőszobában.
Szülés előtt bementünk az alternatív szülőszobába, ahol kádban tudtam fürödni, ez nagyon sokat erősített a fájásokon (ez is volt a cél). Férjem ott is velem volt, mindvégig fogta a kezem.
Igazából a „hagyományos” szülőágyon csak kb. 40 percig ültem. Férjem nélkül nem hiszem, hogy ment volna, annyi erőt adott nekem a közelsége. És szerintem rengeteget jelentett a szemében, hogy látta, milyen fájdalmakat élek át a lányunkért.
De minden megérte. Tudom, fájt, még emlékszem is rá. Tisztán. (nem kértem EDÁt, érezni akartam mindent!) De mi az az érzés ahhoz képest, hogy a kezünkben tarthattuk utána a lányunkat, egy gyönyörű, egészséges kisbabát, felsírt és egyszerűen elolvadtunk a láttán. Megkönnyeztük mindketten. Férjemen is láttam, hogy kicsit sírt, annyira boldog volt. Nagyon megható volt.
A dokim is és a szülésznőm is többször bejöttek hozzám még utána is, hogy minden rendben van-e és hogy nincs-e bármi kérdésem-kérésem.
A kórház maga nagyon szép volt, sikerült egyágyas szobát kapnom, amiknek külön örültem, mert így sokkal nyugodtabban lehettem és az első napon, amikor a sebemtől még felkelni is nagyon nehezen tudtam, végig velem volt és segített enni, felkelni, stb.
Összességében nagyon meg voltam elégedve a kh-al. Első napon leadtam Laurát a csecsemősöknek éjszakára is, majd második napon kihozták és onnantól végig velem volt. Én tettem tisztába, etettem, stb. A fürdetést minden nap a csecsemősök csinálták, de ott voltam, néztem a praktikákat, ahogy fürdött a lányom. (megjegyzem: imádja a vizet!)
Szerdán jöttünk haza, akkor is még rengeteg dolog volt, a tejcsi ugyan beindult a kh-ban, de még kértem tápi pótlást első napon, mert nagyon éhes volt őfelsége. Szerdára viszont már úgy bedurrantak a cicik, hogy muszáj volt lefejni, különben nagyon gáz lett volna. Azóta szépen cicizik kb. 3-4 óránként.(el ne kiabáljam!). Kicsit hasfájós, kapott Chamomilla Vulgaris-t, (homeós bogyó), meglátjuk, használ-e. Én leálltam a tehéntejről, kecsketejet iszom helyette. (madártejet is lehet, abból fogom kérni inkább)

"Röviden" ennyi.

Puszi

Unique

KépKép
unique

Uniqueom!Kép

Köszönöm hogy megosztottad Velem és a többiekkel a szüléstörténetedet. Annyira jó volt olvasni a soraidat,teljesen megérintett az egész!Kép
Csodálatos dolog lehetett amikor végre kibújt Laura!Kép
Hamarosan én is átfogom élni,ezt a csodálatos élményt és remélem én is hasonló pozitív érzésekkel fogok visszagondolni a szülésre.Kép
Szoríts nekem,már nincs sok időm!Kép

Sysy
38+3
sysy77

Unique!

Úgy örülök, hogy Neked is csodás élmény volt a szülés! Jó lenne, ha mindenki így gondolhatna vissza rá, ahogy Te is (meg én is)
Annyira megható volt, amit Laura üzent a kis Dóripalántának, jól megkönnyeztem... Aranyosak vagytokKép
Hogy van a kis Laura pocija? Használ a homeós bogyesz? A Sab Simplex, amit mi használunk, azt az unokahúgom javasolta nekünk, a gyerekorvos meg jóváhagyta. Azt mondta, hogy akár minden étkezés után adhatjuk neki. Szerencsére nem kell sűrűn, már napok is eltelhetnek úgy, hogy nem kellett beadni neki.Kép Remélem nálatok is gyorsan rendeződik a dolog.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Unique drága!
Ne bőgess már meg többször!!! Kép Olyan jó volt olvasni.
Köszönöm Kép
mátra

Sziasztok!

Uniqueanya!!!
Köszönöm én is, hogy leírtad ezt a történetet!!! Csodálatos, fantasztikus, semmihez nem mérhető dolog egy kisbaba kihordása és megszülése. Örülök, hogy ilyen jó élmény volt Neked, és remélem, nemsokára én is megtapasztalhatom majd ugyanezt. Helyettem is puszilgasd meg Laurát!!!KépKépKép

Sysyke!!!
Nagyon drukkolok, hogy most már Andriska is hasonlóképp ki akarjon bújni!Kép

Mátra!
Azt érzem az írásodból, hogy boldog vagy, de még nem mersz igazán örülni, félsz, hogy valami esetleg elronthatja a boldogságotokat... jól érzem? Törékeny dolog a szerelem, de Te nagyon vigyázol rá, élvezzétek egymás társaságát, érzelmeit. Tudom, hogy nagyon nehéz, amikor az ember épp nem tud odabújni a párjához, pedig szeretne... Mi csak 10 km-re laktunk egymástól, mégis volt úgy, hogy eljött tőlem, alig hazaért, meg már hívott is, hogy úúúúúúgy hiányzom neki!Kép
Küldök egy kis jókedvet (bár tudom, hogy majd csak a párodKép tud igazán felvidítani!Kép)
Kép

Jucus!
Kép A franc vinné a rókakomát!!! Ha többször eszel keveset, az sem marad benn? Nálam is előferdült már, hogy ha kicsit többet ettem a kelleténél, akkor úgy éreztem, mindjárt lesz egy retúrjegye... Nem könnyű, ilyenkorra az ember gyomra már vízszintes helyzetben van, ezért térhet vissza a róka (a franc vinné...Kép)

Eszti!
Most nézem, bizony Nektek sem sok van már hátra! Hogy vagy így az utolsó hetekben?

Jó pihenést még a hátralévő időre, sziasztok!

Norwell+Kende baba (30+4)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok Lányok!Kép

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek!Kép

Norwell!Kép

Nagyon érzem ma Andiskát,valahogy olyan furán fészkelődik. Iszonyatosan nyomja a fejét lefelé,én nem tudom hogy mit csinál,de ez olyan feszítő érzés. Szerintem tágítja a méhszájamat,de lehet hogy csak beképzelem az egészet.
Veletek minden rendben?Kép

Adriana!Kép

Mi újság Veled?Kép
Már olyan régen nem jelentkeztél.
Tudasd velünk ha történt valami,én nagyon szorítok Nektek!Kép

Sysy
38+3
sysy77

Évi77!Kép

Hogy van Dóri baba?Kép
Szerinted a nővéreknek kell adni pénzt?

Sysy
sysy77

Minden elszállt Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Akkor is újra:

Kendemami!
Nagyon jól látod. Féltem a varázst és mindent megteszek, hogy ne múljon el.Ma délután felmentem érte Pestre és hazahoztam őt és a lányát. Szép délutánt töltöttünk együtt, csak az elválás ne lett volna. Õ nem dolgozik ugyan holnap, de én Győrbe megyek anyámmal. Ellenőrzésre viszem, ott műtotték a gerincét tavaly nyáron. Így is hajnalban kelek.
Köszi a jókedvet, tündéri Kép

Sysy!
Szerintem Andriska már készíti az utat magának kifelé Kép
mátra

Sysy!

Mi a nővéreknek nem adtunk pénzt. Csak a doktornőnek meg a szülésznőnek.
Izgi, Andriska már csomagol, készülődik kifeléKép

Dóricica jól van, már elaludt. Holnap ha lesz időm teszek fel képeket.

Puszi!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!Kép

Gondolod hogy ez a sok keményedés azt jelenti,hogy az én pici fiam hamarosan kibújik?Kép
Remélem tudni fogom hogy mikor jön el az idő.
Egy kicsit izgulok.Kép

Nagyon várom a holnapi képeket!Kép
Sok puszit küldök Dóricicának!Kép

Sysy
38+3
sysy77

Mátra!Kép

Lehet hogy készül a kisfiam kifelé,de ki tudja hogy mikor indul el ténylegesen.Kép
Mindegy,hogy mikor jön,csak neki jó legyen!Kép

Sysy
38+3
sysy77

Szia Csajszikák!
Most így az ünnep végén sikerült visszaolvasnom, de hosszútávon lehet, hogy én is a lazább hozzászólók közé kell, hogy álljak. Remélem, azért nem vágtok ki a csapatból... Kép

Unique!
Nagyon jó volt pillanatról pillanatra átélni Laura születését! Köszi az élményt!
És azt hiszem, te is nagyon ügyi voltál! Remélem, tanulok én is belőle! Kép
Annyira szép kislány, tényleg egy kis Hercegnő! Remélem, hamar elmúlik a pocibaj is!

Sysy!
Pihenj sokat, biztos minden rendben lesz. Persze én is tapadok minden szóra, amiből kiderül, mi hogy megy, de igazából úgyis a szülőágyon derül ki. De minden rendben lesz! Kép Drukkolunk!

ÉviMama!
Jó, hogy ennyit olvashatlak! Kép

Mátra!
Írok neked mail-t. Még ma, ha el nem alszom... Kép
Egyébként laptop ügyben lehet, hogy tudunk 1-2 ötlettel segíteni. Írd meg nagyjából, hogy mire használnád, aztán hátha Apa mond valami okosat rá.

Brill!
Közel laktok? Hol is? Kép
Mikor mész legközelebb dokihoz?

Dina!
Isten éltessen BOKÁIG!!!! Kép Kép

Évi79!
Talán tényleg csak a popója, ahogy Juca írja, nem?

Junko!
Ez nem az a fenyőfás ház, de itt is van fenyő, 3 is. És Didoéknak is megmutattuk, hogy egy szakember is mondja azt, hogy jó. Még egyszer köszönet érte Didonak és Csabának! Kép
Jó, hogy megnyugtattad magad mnyh. ügyben. Kép
Vendégsereg elvonult?

Zsúka!
Bocs az elírásért! Kép

KoRéka!
Köszi a gratut a házhoz. Javítottalak a táblában. Most mi lesz végü ebben a ciklusban?

Angie!
Köszönöm a barikákat, azaz köszönjük így 3in1! Kép
Egyébként nem fáj a szívem a tánc miatt, ez így van jól, csak el kellett varrnom a szálakat. Tudom, hogy néhányan megköveznének ezért, de szerintem így volt jó. Kép

Anikó!
Milyen volt a szabi a Bükkben? Kép

Norwell!
Ügyesek és villámgyorsak voltatok az ótóval!! Kép

Juca!
Nekem az a kevés rosszullétem is elmúlt mióta nem éhgyomorra veszem be az Elevitet és a Magne B6-ot. Csak leírtam, hátha... Kép

Lányok!
Hát én mára ennyi voltam.
Többen kérdeztetek a házról, remélem, mindenre válaszolok: 120 nm-esnek mondják (plusz a kert), szerintünk kicsit kisebb, de kit érdekel? Kép 2 kisebb és 2 nagyobb szobája van. Nagyon jó állapotú, ezért ha tetszene a steril fehér padlólap és a rózsaszín, meg piros szoba, akkor akár költözhetnénk is. De nem kell sok átalakítás.

Még azért egy gyors szívességet szeretnék kérni. Ha volna olyan ismerősötök, akit érdekelne egy zuglói 3 éves jó állapotú lakás, annak küldjétek el légyszi' ezt a hirdetést:

http://ingatlanmania.hu/reszletes.php?table=s_im_ingatlan1&ing_id=28505&lang_id= 1

Tiszta szívvel tudom ajánlani jelenlegi lakásunkat, mert szívvel-lélekkel alakítgattuk olyanra, amilyen, szóval szeretnivaló és kész. Nehéz is lesz itthagyni...

Köszönöm és jó éjt mindenkinek:
réka
13+4
Vendég

sziasztokKép

sysy,uuuugy izgulok ertetekKép

unique,maga a csoda ami veled tortent remelem en is atelem majd hamarosanKépkoszonom a tortenetet.Tundermese ami ket tunderrol(haromKép) szolKép

Matra.Orizd avarazstKépkivanom hogy legyel nagyon nagyon boldogKépMost picit irigykedek,mert en is imadom a parom,nagyon nagyon de bizony a nagy varazs mar elmuloban,hiaba szoritom ket kezzel.

kendemami mikor mesel mit csinal Kende odabann?ficankolgat?.Kép

velem.Semmi.Nagyon varom a szerdat hogy megtudjam az eredmenyeimet.
A hom szepen fennmaradt eddig.
egy negativum van csakKépa parom nem akar kiskatonavizsgalatra menni.Meg nem kesz ra en meg nem akarom kenyszeriteni.Ugyhogy ha hormonvizsgalaton tul leszek akkor nem tudom hogy lesz a folytatas mert mar most mondta a doki hogy kelleni fog a spermavizsga eredmenye.
na mindegy az meg meszze van,csak...tudjatok en haladnak mar azert kezdem el az egszet.

Kép
monyoka

Lányok!!Ugye emlékeztek,hogy múlthét kedden csináltam egy terhességi tesztet,de nem jelölt semmit!Aztán pár órára rá ott volt a teszten egy második halvány csik is!De sokan aztmondták,hogy az már érvénytelen!KépMindegy,gondoltam,mert ennyit még sosem késett a mensim,és mindenképp elakartam menni a nőgyógyhoz,ha megjön akkor azért,ha nem jön meg,akkor meg azért!De vettem a gyógyszerész álltal egy hiper-szupernek mondott újabb tesztet.Igaziból nemakartam megcsinálni,de 4:27kor felkeltem,kértem a Jó Isten segitségét,és kimentem pisilni!Remegő kezekkel tartottam a vizeletsugár alá!Először elszineződött úgyahogy az kell rózsaszinre az egész,és egyből jött az első,majd a második csik!!KépLányok!!Terhes vagyok!!!Mindenkinek aki eddig drukkolt,annak nagyon szépen köszönöm!!BEJÖTT!!KépHolnap hivom a nődokit,és megpróbálok valahogy beférkőzni szerdára!Aztán jövök a további információkkal!Egyébként ma tartok a 48.napnál!!El sem hiszem!!!KépNa megyek!Megpróbálok vissza aludni!!/Nemtudom mennyi sikerrel jár majd........!/KépMég mindig remegek az örömtől!!És Apa még nem is tudja!KépKiváncsi vagyok,hogy fogadja majd!Ja,és még annyit,hogy tegnap reggel iszonyatos hányingerem volt a reggeli,és a kakaó után!!Anyukámnak meg a Tesómnak már ez is nagyon gyanus volt!És sajna kezdek ingerűlt lenni!Azthiszem kezdenek dolgozni a hormonok!

Kép
bea27

Sziasztok!

Bea!

Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült, és irigykedem is, de csak jó értelemben.Kép
Figyelj mindenre és mindent csak óvatosan, már ketten vagytok.KépKépKép

Unique!

Még mindig pityergek, teljesen átéltem amit írtál. Kívánok sok örömet és boldogságot Nektek!

Sysy!

Ne izgulj, minden rendben lesz, már alig várom, hogy lássam Andriska fényképeit.Kép

Mátra!

Köszönöm a mailt, nagyon helyes volt. Sajnálom ezt a postás dolgot, de legközelebb személyesen megoldjuk.Kép
Laptop ügyben jelentkezem, amint lebeszéltem.Kép

Duddu!

Semmi baj az elírásért, lehet, hogy következő hónapban már nem is kell javítani.Kép

Ma nagyon sok dolgom lesz, úgyhogy nem tudok sűrűn jönni, sokan szabin vannak így egyedül tartom a frontot.

Milliónyi puszi Mindenkinek! Kép
zsúka

Bea!

Hatalmas gratula. Küldöm is a zebritKép
Kép
Bízzunk benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz a kis prücsökkel!

Unique!

Most nem válaszolok, gyűjtöm az erőtKép Amúgy nálam bekalkulálták a késést, így számolta ki a doki a dátumot. Remélem infacol bejön:-) Köszi a szüléstörténetet, nagyon jól jön minden pozitív gondolat mostanában.

Duddu!

Köszi, de nem eszek sem Elevitet sem magne b6-ot. Egyszerűen allergiás a meleg kajára értsd leves, főzi..., avagy csak a hideg marad, vagy nem.

Lányok most mennem kell orvoshoz kontrollra, meg egész nap lótifutiKép de majd jövök.

Juca

tjuca

Bea!

Mi lenne, ha postáznám a rókámat? Nagyon hűséges pára, de most már szívesen keresnék neki új gazdátKép

Juca

tjuca

Szép Jó reggelt Mindenkinek!
Van egy szép görbém, sajna nem tudom nektek produkálni, de talán tudtok rá tanácsot adni.
Pár nappal ezelőtt szépen elkezdett emelkedni fokozatosan, de nem érte el csak a 36,7-et. Ma reggelre meg leugrott 36,2-re. 15-ik napomon vagyok! Szerintetek most van esély, vagy elkéstem?????????
Puszi!!!
Nyusz
nyuszifülû

Sziasztok Lányok!Kép

Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

Duddu!Kép

De jó hogy jelentkeztél,már hiányoltalak!Kép
Köszönöm a drukkolást,azt hiszem rám fér!Kép
Ti hogy vagytok?
Mikor mész legközelebb ultrahangra?Kép

Monyoka!Kép

Köszi hogy Te is velem együtt izgulsz!Kép
Remélem minden rendben lesz!Kép

Bea27!Kép

GRATULÁLOK Neked a pozitív teszthez!Kép
Tudtam én hogy van ott valaki!Kép
Nagyon vigyázz magatokra!Kép

Zsúka!Kép

Én is nagyon szeretném már látni a kisfiamat,de egyenlőre nagyon lapít még,biztos erőt gyűjt!Kép

Tjuca!Kép

Ne hajszold túl magad!Kép

Rólunk: Még egyben vagyok,most nagyon csendben van a kisfiam(lehet hogy vihar előtti csendKép).
Éjszaka nem aludtam valami jól,sokat forgolódtam.Kép
Holnap megyünk CTG-re,meg vizsgálatra és remélem a doki majd mondd már valamit,hogy mennyi lehet még hátra a szülésig.

Sysy
38+4
sysy77

Nyuszi!

Ma húzzatok bele. Nem csúsztál le semmiről nagyon is esélyes.

Unique!
Izgalmas volt a születés történet. Tényleg gyönyörű a kislány.

Dudu!
Hát túléltük, kimerítő de nagyon szép ünnepünk volt. Egyszerűen imádjuk a házat.
Tényleg nagyon klassz kis lakásotok van. Biztos gyorsan, jóért el fog menni.

Monyó!
Nem baj, most legyen nálad vizsgálódás, aztán majd ráértek még a sperma vizsgálattal.

Sysy!
Már csak 10 nap? Kép

Norwell!
Jó várom a történetet. Kép
A kutyánk mudi. Egy ősi magyar pásztorkutya és nagyon szép, pedig a fajtára ez nem annyira jellemző.

Ebba!
Nálunk úgy volt, hogy az én nőgyógyászom utalta be a férem andrológiára. Az a kórházban van, bement oda reggel. (nem kellett időpontot egyeztetni és hát nem voltak sokan, ki tudja miért nem olyan népszerű doki. Kép) Bement, először kézzel megtapogatták, majd adtak egy kis poharat, és be kellett mennie egy kis félhomályos szobába. Ott volt egy-két újság, elintézte amit kellett. Leadta a cuccot, és 10 nap múlva volt eredmény. Én nem mentem be vele, de mondta hogy párosával voltak ott az emberek...

Énnyi.
j.
Vendég

Ja Eszter. Kép

Nem lesz semmi baj. Miért lenne.

És Bea! Kép
Gratulálok.
Én tegnap csak álmodtam róla hogy terhes vagyok. Mentem tüsző nézőbe és mondta a doki, hogy "Hölgyem, ön terhes". Mondtam neki, hogy lehetetlen, mert még csak most lesz pé-m és amúgy is megjött múltkor. De akkor is az voltam.
Na de neked nem álom, és gratulálok, még egyszer.
j.
Vendég

Sziasztok!

Dina!
Kicsit megkésve de nagyon boldog születésnapot kivánok neked!
Kép

Bea!
Annyira éreztem!
Nagyon örülök és tiszta szivemből gratulálok!

Réka!
Köszönöm kérdésed,nagyon jo volt!
Jol éreztük magunkat nagyon!
Szép volt a szálloda is!
Akkor a ház nem Zugloban van ha nem ez 17 ker.?
És hogy vagy?Mikor mész orvoshoz?
Lassan AFP!
Rohan az idő!

Brill!
Kérdezted hogy mennyi ideig kell még az injekciot kapnia a barátnőmnek,azt mondta neki a Dévai hogy az első három honapba tuti!Ugyhogy kb a tizedik hétig!
Te hogy vagy?
Tünetek?Õ nagyon szarul van!

Norwell!
Gratulálok az uj kocsitokhoz!

Adriana!
Hogy vagy?Szoritok nagyon!
Szeretném megkérdezni hogy mi lett a cicátok sorsa?

Eszter!
Nagyon szoritok!

Sysy!
Neked is!Ez mér a finish!

Monyoka!
Nem akarsz tesztelni?
Gyanus az a beágyazodos rozsaszinke!

Zsúka!
Hogy teltek az ünnepek?
Voltatok valahol?

Mátra!
Laptop ügyben lehet hogy én is tudok segiteni!

Szép napot mindenkinek!
Kép
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok, anyukák, kismamák!
Remélem, mindenkinek jól telt az ünnep, és mindenkinek sikerült pihenni a hosszú hétvégén.

Unique!
Köszönöm a történetet. Nekem is javasolta egy szűlésznő barátnőm (aki sajnos nem Mo-on él), hogy fogadjak egy szűlésznőt, mert nem az orvos, hanem ő van végig melletted. Azért az tök jó, hogy nem kellet megindítani, hanem magától bújt ki Laura. Nagyon szép kislány. Gratulálok Neked és Apának is!

Bea!
Úgy-e mondtam, hogy anyukádnak most nem lesz igaza! Örülök, hogy boldog vagy, és hogy teljesült a vágyad. Hosszú még az út, ezért vigyázz nagyon magadra, és figyelj oda minden kis részletre. Én egyébként tudtam. Ha valakinek sosem volt ilyen hosszú a ciklusa, akkor az nem lehet más, mint terhesség. GRATULÁLOK!!! és örülök KépKépKép. Hamar összejött, nem kellett sokáig próbálkoznotok. Adj is ezért hálát Istennek, mert meghallgatta az imáidat.

Duddu!
Tényleg nagyon szép az eladandó lakásotok is. Meg is értem, hogy fájó szívvel válsz meg tőle. De a kert mindennél többet ér. Ezt hétvégenként anyuéknál újból és újból megtapasztalom. Már alig várom, hogy kiköltözhessünk mi is Dukára. Majd ugyanilyen szépet fogtok ebből is varázsolni, és a gyerekeknek is sokkal jobb lesz az udvar miatt. Egyébként mekkora a telek?

Juca!
Mikor készülsz Dkeszire a földhivatlaba? Szerintem nem lesznek sokan. Férjem Vácon intézte a miénket, és ott sem volt vészes.

Monyóka!
Én azért drukkolok, hogy ne kelljen további vizsgálatokra mennetek, és hogy ez a ciklus most 280 nap körüli legyen.

Zsúka!
Nekem is sok munkám lesz ma. Együtt érzek veled.

Anikó!
Milyen volt a hétvége? Az idő nem volt akadálya a pihenésnek, meg a táj sem, ahol pihentetek. Mesélj! A kisfiad hogy bírta ki nélkületek a három napot? Szokott máskor is anyukádékkal hétvégézni?

Dina!
Hogy vagy?

Mátra!
Te most nagyon értékeled a szerelmet, ezért tudom, hogy vigyázni is fogsz rá nagyon, és ezt kedves párod (Kép) is érezni fogja rajtad mindvégig. Szép lassan elérkezel a ciklusod közepéhez. Gondolom, gondoskodsz majd róla, hogy azokban a napokban sűrűn együtt lehessetek. Én nagyon durkkolok!!!!

Mosolygós szép napot mindenkinek!

Kép
Vendég

sziasztok.

Koszonom a drukkokat,de tegyetek felre.
Bar ma reggel meg fenn volt a hom,de mar menzisen gorcsol a pocom,ebbol menzi leszKép
csalodott vagyok mert nagyon szep lett a gorbem.
na mindegy talan majd a parom szulinapjan meglepem egy zebraval.

bea.gratulalok,boldog varandosagot kivanokKép

junko,nem kapunk a hazrol kepet?orulok hogy boldog vagyKépremelem az almod jelent valamit.

megyek nyalogatom a sebeimet.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Remélem kellemesen telt mindenkinek a húsvét!

Unique!
Gratulálok mégegyszer a kis Laurához, és köszi a születéstörténetet, nagyon fárasztó, de ugyanakkor szép lehetett.Kép

Bea!
Gratulálok!Kép

Monyó!
Sajnálom...Kép
Talán tényleg a szülinapot várja az a zebra.Kép

Sysy!
Köszi, hogy hiányoltál! Sajnos még mindig semmi, de a párom majd jön és értesít, ha lesz valami. Lehet, hogy megelőzöl engem! Jaaaajjjj, ez a várakozás!!!Kép

Dudu!
Hihetetlen, hogy már túl vagy az első harmadon! Mostantól jön majd a kellemesebb része a terhességnek,élvezd ki, simogasd sokat a kis lurkókat!Kép

Aniko!
A cicánk sorsa az lett, hogy velünk marad.Kép A babaszobába már jó ideje tilos bemennie, így ezt már megszokta. Megpróbálink odafigyelni, hogy ne legyen semmi baj, de szerintem odafigyeléssel nem is lehet. Marcipán egy nyugodt macska, és az állatok amúgy is szeretik a gyerekeket.Kép

Mindenkinek további szép napot!
Adri+Levike
holnap 40!!

Kép

Kép
adriana

dudu 1cnKép

Kép
monyoka

Junko!Kép

Igen már csak 10 nap,de lehet hogy annyi sem. A doki szerint bármikor beindulhatnak a dolgok.Kép

Aniko24!Kép

Köszi hogy szorítasz,rámfér!Kép

Adriana!Kép

Továbbra is nagyon drukkolok Nektek!Kép
Nem szeretnélek megelőzni,de sosem lehet tudni.Kép
Vigyázz magatokra,és várom a fejleményeket!Kép

Sysy
38+4
sysy77

Monyo!Kép

Sajnálom!KépKépKép

Sysy
sysy77

Monyoka!
Borzasztoan sajnálom!
Én azt hiszem nem szolalok meg mostanában!

Adriana!
Azért kérdeztem mert nekem is van két cicám és a toxoplazmám negativ lett ami szerint nem estem át rajta!És féltem hogy akkor majd mi lesz!
De ezek szerint egy kis odafigyeléssel megoldhato!
Nagyon szoritok!

Sysy!
Andriska már most ügyes fiu és kivárja a kis idejét ahogy ezt eddig is bizonyitotta!Szerintem sorba jönnek ezek a babocák!

Angie!
Nagyon jo volt kettesben!
A kisfiam nagyon örült hogy a mamáékkal lehet mert akkor sok minden megvan engedve neki!Én sem vagyok egy tul szigoru szülő,de az izgalmasabb neki!

Évi!
Örülök,hogy már nem fáj a pocakod!

Juca!
Hányinger?
Hogy vagy?

Brill!
Hogy vagy?

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Látom mindenki nagyon elfoglalt és szorgalmasan dolgozik. Kép Szerencsére végeztem a mai munkámmal, így gondoltam addig nem indulok haza, amíg nem jelentkezem be.

Monyóka!

Ne keseredj el! Ez az év a mienk lesz.Kép

Anikó!

Aranyos vagy. Én Ajkán születtem, ezért az ünnepeket elég nehéz összehozni, hol haza megyünk, hol itt Pesten töltjük. Férjemnek él még mindkét részről a nagyszülei, így a szülőkön kívül még van két hely ahová ebédre vagy vacsira kell menni. Szombat, vasárnap a rokonságé volt, de a hétfő a mienk volt. Egész délelőtt akcióztunk Kép, csak a szomszéd gyerekei zavartak meg minket, délután meg csodás idő lett és kertészkedtem. Ajkára most hétvégén megyünk, de pénteken még elugrunk Győrbe, megnézzük az Audi gyárat egy kellemes ebéd, aztán irány Celldömölk, ahol egy távoli rokonál töltjük az éjszakát. Van egy másfél éves kislányuk, úgyhogy a mintát levehetem, van valami Vulkán fürdő is ott, hát megnézzük milyen. Szombaton ebédre már Ajkán leszünk anyuéknál, este a barátnőmékkel egy kis csendes buli, vasárnap szavazás és indulás haza Halásztelekre. Na meggondolod legközelebb, hogy megkérdezd merre jártunk.Kép
Gondolom Ti is jól éreztétek magatokat, az idő is szép volt és hát visszavonhatatlanul itt van a tavasz.

Angie!

Remélem Te is túl vagy a mai munka adagodon, már jó lenne nagy pocival otthon ücsörögni és tervezni a gyerekszobát.Kép

Mindenkinek sok sok puszi

Zsúka
zsúka

Anikó!

Van cicád??????????
Imádom őket, mindegy, hogy milyen ronda, három lába van, nincs farka csak cica legyen!Kép
Anyu mindig mondja, hogy ne nyúljak most a cicákhoz, hátha lesz valami baj belőle, de nem bírom megállni, ez olyan mint a forró fürdő.
12 évig volt egy sziámi cicám, aki velem nőtt fel, de meghalt. Mióta Halásztelken lakunk három cicát édesgettem magamhoz, akiket beoltattam, féregtelenítve vannak, a lakásba nem jöhetnek be, de azért elég rendesen simizem őket. Lehet belőle valami baj?
zsúka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?