Törpeti nagyon édes! Megengedi a dokid, hogy mindennap bejárj a befekvés helyett? Nagyon vigyázz a kismanóra, lehet, hogy jobb lenne, ha befeküdnél...Ha mégse, akkor azt a nagymosást és más egyebeket inkább csak irányítsd, ne te csináld!

2006.04.12 09:39
olyan aranyos volt ahogy a kezével egyensúlyozott
)
büszkén vigyorgott utána
mondjuk nem is volt ilyen kényszerítő erő, mint akkor a porszívó
mi se forszírozzuk, majd megy ha eljön az ideje. 2006.04.12 12:06
2006.04.12 13:36

2006.04.12 23:58
Küldök nekik puszit, tessék átadni

És végülis ez a lényeg.
11 dkg-ot hízott 2 nap alatt a kiscsaj
Olyan iszonyatosan jó érzés
2006.04.13 09:55
)) Én úgy vagyok vele, hogy félévente egyszer megyek fodrászni, mert csak a végét kell rendezni, bár amióta ezzel a melegollóval vágják, nem is törik a vége, azért ennyi kell. Meg is jegyezte Icuka nagyot sóhajtva, amikor ezzel viszonylag gyorsan
végzett, hogy kész, mert neki csak ennyit szabad...
Szóval, ilyen gyakorisággal ki lehet bírni. De anyósom minden héten megy, és neki elég szoros az időbeosztása, ha ez tudatosodik Icukában, akkor tartja az időpontokat. A menyasszonyi hajzatomat is ő alkotta, anyukámmal közösen.
És ha nem aggódsz, az csak jót tesz a tejcinek is.
Mondjuk nem csodálkozhatok, mert kevesebb a szopi. Mennyi szopi, tej ajánlott egy nyolchónapos babának??? Tudom, hogy nagyon változó, nem lehet általánosítani, de mégis, kinek milyen tapasztalata van? Nappal nem igazán szopizik, lusta is megerőltetni magát
, így jó, ha megvan 3 szopi/nap.

2006.04.13 10:32
Nagyon csini lett
Akkor sikerült kb. másfél óra alatt végezni, de pár nappal előtte majdnem egy egész napot ott voltam próbafrizura gyártáson
Még soha nem jöttem el tőle úgy, hogy ne tetszett volna az eredmény. Na jó, azért adok neki pár instrukciót, hogy mit szabad és mit nem 
2006.04.14 23:58

2006.04.15 08:06
, aztán jobb, itt folytattuk a második alkalommal. Az már OK volt, de én kikötöttem, hogy élesben a nagy napon is legyen ott anyukám, és ragaszkodjon a kipróbált elképzeléshez, nehogy Icuka variálni kezdjen az utolsó pillanatban, én meg nem látom a hajamat közben, ugye.
8-ra mentem, fél11-11 körül lettem kész, sminkkel együtt mondjuk, de az csak félóra volt. Ja, én már terhes voltam, mondhatom, nagyon szerettem azt a sok egyhelyben ülést...
olyan pocsék éjszakánk volt, mint még soha.
Van köztetek alvásszakértő?
Mert ha igen, leírom, mit művel lánykám, hátha tud valaki okosat mondani.

2006.04.15 14:27
2006.04.15 22:19
3990g volt ma este.
2006.04.16 10:38
Alig tudjuk elaltatni, nyugtalanul alszik. Most az egész éjszakát a hordozóban töltötte (ehhez képest nagyon jól aludt benne), úgy vittük be a hálószobába, az ágyában nem marad meg, mindig felébred és keservesen sír, szerintem vízszintesben eldugul az orra a takonytól, nem kap levegőt és ettől megijed. Olyan kis elesett-szerencsétlen, úgy sajnálom. Remélem, hogy az extrém éjszakák is a takony miatt voltak. 

2006.04.18 07:36
2006.04.18 10:43
2006.04.18 11:06
érzem
De tanulok ezerrel, nincs időm orvoshoz menni

Így szenvedek
2006.04.18 20:17
...szarakodott a szerver

Alvásra nincs ötletem!
De ez valami szörnyű! Olyankor kapcsolsz lámpát, ha éjjel felkel? Mert azt nem szabad, és csak suttogva szabad hozá beszélni, hogy megtanulja a nappal és éjszaka között a különbséget! Pl leülni vele játszani szvsz hiba, de ez csak az én magánvéleményem. Hja és vegyetek hidegpárásítót, hogy ne duguljon be az orra, lehet h ezért nem alszik.....panelben laktok?

2006.04.18 22:54
2006.04.19 09:51
Jól látom, hogy egymásra alig hasonlítanak? Mennyi idősek pontosan?
Húsvét hétfőn egész délután kint voltunk, utána este 9-től reggel 6-ig aludt, szopizott, és aludt még 8-ig, ami nálnunk nagyon kivételes! Ezért várom, hogy mozogjon többet, mert akkor jobban lefárad a nap végére.

2006.04.19 11:56
!!! Természetesen nagyobb sikerrel járt, mint Apa!

, remélem mostmár minden rendben!

, és féltem, hogy begyullad. 
, de muszáj volt...Bár teljesen nem jött ki a csomó, de kisebb lett, amit végül Boti ki tudott szippantani.
, és utánna elkezdett 4 óránként kajálni

Ezért nem kell az Elevit...
2006.04.19 12:23
Violának külön pusszancs az új tudományhoz!!
(
Szép és félelmetes egyszerre a Tisza. 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|