Legelőször is neked köszönöm, hogy az Avent összerakásáról írottakkal segítettél véget vetni egy 24 órás kétségbeesésnek! Az történt, hogy az anyukám kifőzte a mellszívómat, persze nem várta meg, míg én szétszedtem és ő meg nem tudja, hogy volt összerakva, sógornőm meg, akié a cucc, rosszul tudja, hogy kell összerakni... És attól rettegtem, hgoy az icipici kis tejecske, amit ki tudok fejni, az is el fog apadni keddig, amíg kinyitnak a boltok
Az áráról nem is beszélve, amit ki kell érte adni, ugye... ÉS ÁGIBOSZI DRÁGA!!! NAGYON SZERETLEK ÉS NE HARAGUDJ, AMIÉRT OLYAN BUNKÓ VOLTAM TEGNAP, PEDIG TE ANNYIRA ARANYOSAN PRÓBÁLTÁL MEG MIDNENT, HOGY SEGÍTHESS, CSAK AKKOR MÁR FÉLÁJULT VOLTAM A KIBORULÁSTÓL...
Szóval Avent mellszívónál a csillagot alulról felfelé kell behelyezni, és csak akkor jön a vákuum!!!!! Medela sajnos nekem nem szív semmit - csak a kórházi ipari elektromos, az klassz volt persze, csak akkor még ennyi pici tej sem volt
A még várakozóknak: tudom, hogy a vége már "terhesség" és nagyon frusztráló itt szinte kizárólag a pisi-kaki-alvásgondokról olvasni meg monológokat nyálazni, én veletek vagyok!!!! Csak annyi tanácsot, ha szabad: ne siettessétek a babát!!!! Az én kis babám, bár testileg tökéletesn fejlett volt már, és muszáj volt a rossz szívhangok miatt megszületnie (meg én is ki voltam már a kórháztól), de NEM VOLT MÉG KÉSZ AZ INDULÁSRA!!! Azóta is próbál valahogy beleszokni az itteni életbe, de nagyon nehéz neki. Még mindig a pocaklétet szeretné élni és kiborul, mert szinte semmi sem úgy van itt... egyedül az én pocakomon tud éjszaka aludni, onnan kapja a jó meleget és simogató ölelést, de minden más kínszenvedés egyelőre. Szóval... próbáljatok meg türelmesen úrrá lenni a terhes pillanatokon, mert a babácskák érdeke az kívánja, ne siettessük őket! Ezt most még tisztábban látom, mint korábban. És kívánok nektek csodálatos pillanatokat a pocakléthez és az életet adáshoz is!!!
A már tapasztaló anyócáknak pedig további bölcs gondoskodást és csodálatos élményeket kívánok!
Én kimondhatatlanul boldog vagyok, még nem is tudom szavakba önteni.. de nincs ehhez fogható a Földön még egy...
Szép Húsvétünnepet kívánok mindenkinek!</font>

De jó!!!