A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Syg,
ez nagyon aranyos, hogy ül a porszívó mellett és sírKép

Cukker,
szerintem is mutasd meg a tűzfoltot, akihez én vittem az nagyon profi, igaz elsőre 8000 Ft-ot kér, utána kevesebb. Még külön a gyermekorvos ismerősét is felhívta, mielőtt sampont adott Lilinek, hogy ugye ő sem tud semmit, amiért ne kaphatná baba.
Cukker, a doki még a Boskó volt? Mondjuk engem anyu mindig a magánrendelésére vitt, de ott előre hívta a szurisokat.
Nálunk pont fordított a doki, nagyon alapos, viszont így sokat kell rá várni. Egy gyerek nagyjából 20 perc.

Nana,
egyenlőre csak levideózva van Lili, mert a fényképezőbe fel kell tölteni az elemeket. Eddig nem találtam az elemtöltő kábelét, szerintem anyu elvitte véletlen a párásítóval, most találtam meg a másik elemtöltőt. Egy-két óra, és lesz képKép

Szerintetek Lili négy hónaposan felismeri a TV-ben az embereket? Megnéztük tegnap azt a videót, amit róla vettünk fel egészen onnantól, hogy a pocakban van és rúgdal, és saját magának meg anyunak is nagyon vigyorgott, meg sikongatott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana,
feltöltődött az elem, íme néhány kép "vagesz Pumukliról"Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hú nagyon édes Kép és tényleg nagyon vagány!!! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok,
hát egy lehelletnyivel jobb volt az éjszakánk, mint tegnap, de most is sűrűn ébredt Eszti Kép. Ma sem alszik. Reggel fél hat óta eddig kétszer félóra Kép. Ráadásul Marci is itthon van. Nagyon aranyos, de egyfolytában dumál, kérdez, és most ez enyhén lefáraszt. Ja és szopizni sem akar Eszti Kép. Csak nyög, rángatózik. Remélem gyorsan túljtunk már ezen az időszakon.

Pille,
mindenképpen hagyj helyet a mosogatógépnek. Nagyon hasznos dolog.

Lili,
nem is tudtam, hogy Zsófin is van tűzfolt.

Syg,
Leó a kis porszívós Kép. Nagyon aranyos lehet, bár gondolom Neked nem annyira vicces. Egyébként biztos, hogy formálódunk, alakulunk a gyermekeink által. Főleg ha már nagyobbak és beszélnek (sőt beszólnak Kép), olyankor kell, hogy néha magába nézzen az ember és rájöjjön, hogy van abban valami, amit a gyerkőc mond Kép.
balim

Cukker,
sajnálom Adri oltását Kép. Egyébként nem igazán értem. Nincs a dokinál tanácsadási időpont? Nálunk hetente kétszer van egy-egy óra. És olyankor csak egészséges babákat lehet vinni, méricskélésre, oltásra. Elhiszem, hogy nem esett jól sírós babával a beteg gyerekek között várakozni.

Lina,
Lili tényleg nagyon vagány Kép.
balim

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket Mindenkinek.

Csajok jól érzik magukat Mamánál, de már szívesen jönnének haza. Hatalmas nevetéseket szoktam hallani, amikor beszélünk. Lilla már az utcán kocsikázik a kis taxijával. Állítólag le se lehet róla szedni.Kép

Bea kérdezi, hogy nem kell-e valakinek parfüm. EREDETI, de más az üveg, ezért kerül kevesebbe. van női és férfi is kb.99-99 darab. 30 ml-es üvegekben van, és átlagosan 2950 Ft egy üveg. ha valakinek kell valamilyen márka szóljon és megkérdezem hogy van-e? Hétfőn már tudjuk is hozni.

Fizetett Sbea hirdetést olvashattatokKépKép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok,

Pille,
nekünk is van mosogatógép, mindenképpen terveztesd be, még ha most nem is rakjátok be, a helye legyen meg. Sok időt tudsz megtakarítni vele Kép

Tűzfolt: Kamillának az orrnyergén volt/van, de mostmár teljesen eltűnt. Asszem...

Syg,
persze, szívesen kölcsönadom a könyveket, hobbikertészenek szól, de nekem elág nagyon.
Nem sok nem mérgező cserje van, legalábbis a könyveimben, ezekről sem tudom, hogy lehet-e sövényt kialakítani, de talán Cukker férje jobbakat tud.
Szóval:
kanadai fagyalka, esetleg kúszónövények, ha véglegesen fel lehet futtatni a kerítésre, nem akarjátok kiszedni később (klematisz, hajnalka-bár ez mérgező állítólag)
ezekről nem tudom, hogy mérgezőek-e: vérbükk, sárga és vörös zanót, gyöngyvessző, galagonya

Quill, Lina,
jók a kéepk!

Lina,
én úy tudom, hogy nem ismeri fel magát a tv-n keresztül, inkább csak a mozgást, az emberek látványát élvezhette.

Most ennyire futotta!

Kép

Kép
kobudo

sziazstok

hát a mai napom sem ugy sült el ahoyg szerttem volna....

kob
túróért jöhettek holnap du este felé majd még irok hoyg pontosan mikor

zsolti
bea cimére ment egy mail

lina
nagyion jó szemcsi mennyi volt?? én islyet akartam a tavaly
lestelek ma lajosmizsén hátha látlak bár nem is tudom pontossan merre laktok Kép

ohhh mennem kell áki megint sir őrület ez kispasi nem tudommit csináljak vele Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
hát miért van a telefonKép
Egész nap itthon ültünk, meglátogathattál volna minket. Tégla kerítésünk van, nem lehet amúgy belátni.
A szemüveg 3990 volt, kicsit még nagy ugyan, de Lilit nagyon zavarja a nap, sír, ha belesüt a szemébe, meg tüsszög, az autóban nem tudok vele mit csinálni, ha pont hátulról süt bele a szemébe, oda még árnyékolót se rakhatok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina: nem semmi Lili a szemüvegben, nagyon aranyos!! Kép
Amúgy minden babának érdemes venni szemüveget vagy nem mindegyikük érzékeny a napra?

Beáék: Parfüm: Kenzo van? Mert nekem az az egyik kedvencem. A falevél alakú üvegben szokott lenni.

Janika nagyon nyügi volt ebben a 3 esős napban, de látom másoknéál is volt gond. Kép
Viszont az az érdekes hogy az éjszakai 5 óránkénti evést tartja. Délután 3-este 8-ig nyügizik (legalábbis az elmult napokban ez volt a menetrend Kép ) De este 10kor vacsizik és hajnali fél 4-4-ig nem kel utána eszik egy keveset de be is alszik és ha visszateszem az ágyába alszik is tovább vagy 4 ora hosszat. Szóval ez legalább nagyon szuper és remélem igy is marad.
Volna egy kérdeésem: Szerintetekmiért van az hogy mostanában kb. az elmult 2 napban szinte minden evés után, rögtön jön jön egy nagy büfi, aztán szép adag tejcsi aztán meg csuklik szegénykém vagy negyed orát. Tegnap minden szopi után csuklott, ez normális? Lehet hogy csak mohoban evett?? Bocs mindenkitől a részletességért de ez most kicsit aggaszt.

Na megyek is manótfürdetni, szép estét mindenkinek!!

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Balim, Kép

Lina, nagyon jók a képek! Kép Kis vagány. Hogy tűri.... Kép

Cukker, ez durva.... Kép nálunk is külön van a tanácsadás, és a beteg rendelés.
Nagyon aranyos lehet Bence! Kép Hogy szereti a tesót. Kép

Syg, tényleg jó: ül a porszívó mellett és sír....én sem értem a babákat sokszor egyébként...nem értem, h. miért nem alszanak el, ha fáradtak....vagy miért nem fordul vissza hátra a hasáról Zsófi, ha nem jó úgy...mindenben az anyától várja a megoldást? Kép

Nana, hogy vagytok? Dani? Egyet értekl Veled abban, hogy az embernek "fel kell" egy kicsit adnia önmagát....én sem tudnám lepasszolni Zsófit. Még mikor most lagziban voltunk, akkor sem tudtam kikapcsolni..állandóan a telefont néztem. és ha táncoltunk akkor is rábíztam valakire. Amikor meg vendégvárás volt, akkor meg mindenki dajkálta, de örökké őt figyeltem, még enni is úgy ettem, h. forgolódtam.....és nekem is azt volt nehéz megemésztenem, h. nincs magamra időm...nem tudok egyet kávézni valakivel, nem tudok "csak úgy" nézelődni...de annyira boldog vagyok, és imádom. Szétpuszilom.

Ma megtanult "Buccolni". Kép Odateszi a kis homlokát anya homlokához. Olyan édes. Kép Mikor mondom neki, h. bucc, már jön a kobakjával. Kép Kép és neki is tetszik, mert nagyokat mosolyog. És mikor simiz....Jaj, olyan jó dolog ez!

Ser? Dettus?
birolili

Erszényes,
Lili is olyan két hónapos kora körül kezdte a bukást, előtte alig, és sajnos még most is a legtöbb evés után takarítanom kell valamit, ruhát, padlót, ahova épp sikerült. Pedig azt a vacak savkötőt is kapja.
Hallottam valami műsorban, hogy a csuklás is lehet a mohó evés következménye, és a büfiztetés azon is segíthet.
Szerintem a babákat is ugyanúgy zavarhatja a nap, mint minket, de azért ezt a szemüveget szerintem nem mindegyik tűrné magán.
A kórházban a másik kislány pl. húzkodta a csöveket magán, Lili hozzá sem nyúlt.

Lili,
én sem értem, hogy mikor este dög álmosan beteszem hasra Lilt az ágyába, nemhogy nem alszik el, de tartja a fejét, és ha elfárad, akkor sem teszi le, inkább nekiáll nyüszizni. Ráadásul már meg is tudna fordulni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja,
többen írtátok, hogy nem alszanak a babók. Nálunk pont fordítva van, szinte egész nap alszik Lili, egy órát is alig bír ki ébren.
Na megyek aludni, itt volt anyósom, és kicsit kiakasztott mindkettőnket. Továbbra is tartom, hogy nagyon kedves, aranyos, de néha olyan fura tud lenni, hogy mindenen megsértődik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó Reggelt!

Erszényes:
Biztos van Kenzo is. Van külön más fantázia neve is, vagy csak ennyi, hogy Kenzo. Női, vagy férfi kell?

Roz: Tiedet már ma leadom.

KépKép
KépKép
sbea

Jó reggelt!

Lina

Szuper vagány Lili abban a szemcsiben.

Sbea

Nekem van valami, amit nagyon szeretnék, de most nem jut eszembe a neve, na majd szólok, és köszönjük.

Hát ez az, h tanácsadásra mentem, de mégis nagy gyerekek voltak, nem tudom mire mentek, mert nem szurira. Nem azzal volt bajom, h nagyok voltak (mert tuti nem betegek), hanem, ha így sír Adri miért nem lehetett volna előrevenni, vagy utánam is miért kellett olyan gyorsan behívni, ha amúgy nem voltak sokan. Amúgy Adri éhes lehetett a dokinál, azért sírt. Talán folydék mennyiségre már van tejcsim, ami telíti a pociját, csak nem olyan laktató, mert délutánra már olyan éhes lett szegénykém, én meg azt hittem, h elég a tej.

Lina

Igen, ő a doki. Majd tudod mikor fizetek még eztán neki maszekben. Bőrgyógyászt megpróbálom az Irinyin, sokallom a 8 ezret.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Lina, ez a kiscsaj tiszta ApjaKép! A kendős napszemüveges szerkóban meg akár motorra is pattanhatnaKép!Örülj Neki, h megtűri magán, Hanna egyáltalán nem. A mi hordozónknak van/volt napfényteteje, és így nem sütött a szemébe a Nap, az autóban, de egy pelenkát ha odateszel, sztem az is jó.Kép

Cukker,és ott nem volt lehetőség megszopiztatni Adrit? Nem biztos, h éhség, csak Anyára vágyott, a sok idegen között egy idegen helyenKép.

ZSolti,és mikor jönnek haza a csajok? vagy Te mész Értük?
Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Csak egy pillanatra jövök...

Seriff,
Pont jött Dani (persze hogy éhes, kb. 20 perce evett. Kép ) amikor megnyitottam az oldalt...

Dani rögtön: "Nézd anya milyen ajanyos baba, hogy vigyojog jánk" Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Seriff igaza van Daninak,tényleg aranyos ezzel a fülig érő vigyorralKép!

Lina nagyon kis vagány a lány,szerintem is kiköpött apukájaKép!

Hú,én már annyira izgulok!!!Egyszerűen nem tudok másra koncentrálni,mint hogy mikor indul be a szülés és lesz végre a kezemben Lencsike.Éjszaka is ezzel álmodok,én nem szeretném túlhordani.Egyébként tegnap voltunk urológián kontrollon meg mert nagyon csíp meg szúr vmi,doki megnézett,szerinte a katétert nyomja a baba és próbáljak meg úgy lenni,hogy ne nyomja.Hát köszi,ez legtöbbször csak fekve jó,úgyhogy most leginkább vízszintbe vagyok,csak már az se jó.Na nem panaszkodok tovább.

A picurokkal már lehet ilyenkor tojást festegetni?Meg sütögetni?Biztos tök jó lehet!

Kép Kép

Kép
dettus

Szia Dettus!

Lencsike...ez annyira aranyos!!! Kép Ma reggel is gondoltam rád, hogy mi lehet???
Már tényleg csak pár nap, lehet hogy óra! Kép

Mi indulunk az orvoshoz.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Lina,
Lili nagyon vagyány!

Kob,
köszi! Majd hívlak.
Annak ellenére, h mérgező, most néztem, hogy a bölcsik, ovik kertjei tele vannak puszpánggal, tujákkal és ciprusokkal.

Lili,
ha Leona elesik, akkor nem hajlandó felkelni, Kifekszik és addig úgy marad, amíg én fel nem ültetem vagy fel nem veszem. Tök mindegy, h megütötte magát, vagy sem. Néha állok fölötte és nevetek (amikor a polifómon csak felborul és egyáltalán nem üti meg magát), hogy milyen kis buta. Valóban sokmindenre tőlünk várják a megoldást. Mást meg, amit nem kellene, persze, hogy maguktól csinálnak.

Seriff,
olyan édes ez a lány! Mindig olyan szépen mosolyog. Tiszta anyjaKép

Kép
sygnum

Sziasztok!

Ma voltunk méreckedni, Orsi tartja a megkezdett hízási ütemet, két hét alatt fél kg-ot szedett magára. Flóra is bejött, őt is meg kellett mérni Kép Elcsacsogott a dokinénivel.

Erszényes,
Orsi is szinte minden evés után csuklik. Gyakran már elalszik, és 10-15 perc múlva ébred csuklással. Bukás mostanában nem nagyon van, rájöttem, hogy fürdés előtt egy órával már nem etethetem, mert utána ráeszik, és minden visszajön.

Dettus, igaza van Nanának, lehet, hogy már csak néhány óra és kezdődik a baba nagy utazása Kép

Hanna, Lili édesek! Kép

Orsi tegnap fürdés után: Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Pille, Seriff nagyon szépek a lányok! Kép

Nem jött be egész délután az oldal...látom, nem csak nálam...

Pille, gratulálok! Nagyon ügyes Orsi és az anyukája! Kép Szépen növögettek. Kép

Syg, jók ezek a gyerkőcök. Kép zsófi is csak nyüszizik, ha vmit nem tud eléreni...pedig már oda tudna érte forogni, mert ügyes...de nem...anya adja oda...ezért lustult el.... Kép

Balim, hogy vagytok? Eszti? Éjszakák?

Dora?

Nana, nagyon édes Dani! Kép

Mindenkinek! :

Kép
birolili

Kedves Anyukák ,Apukák,Kismamák,Kispapák!

Mostantól a pelenka házhoz jön!
Szeretnél időt és pénzt megtakarítani?
Szeretném figyelmedbe ajánlani új pelenkafutár szolgáltatásunkat.
Kedvező áron vásárolhatók Libero és Pampers minőségű légáteresztő pelenkák.
Mini: 2 kg-6 kg = 33 .-Ft /db
Midi: 4 kg-9 kg = 35.-Ft/db
Maxi: 8 kg-16 kg = 37.-Ft/db
Junior: 12 kg-25 kg-ig =38.-Ft/db

Minimum rendelés 100 db. Az első,úgynevezett próba csomag amit a cég összeállít 10 , a kért méretnek megfelelő, de különböző mintájú pelenkából áll. Így több féléből tudsz válogatni a következő rendelés esetén. Szállítás 2-3 hetente. Fizetés a pelenka átvételekor a futárnak. Készpénzkezelési költség: 200 .-Ft/ szállítás
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérj bővebb információt Holló Krisztinától írj a hollokrisztina@invitel.hu ra, esetleg a hollokrisztina@hotmail.com MSN címre.
Vagy látogass el honlapunkra a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu ra.
Az ország bármely részéről veszek fel rendelést.

Köszönöm,hogy megtiszteltél figyelmeddel:
Holló Krisztina

Kellemes Ünnepeket Kívánok:

Kép

málna2162

Sziasztok!

Utazunk Kecskemetre, ugyhogy mindenkinek kellemes husveti unnepeket kivanok!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Kellemes Ünnepeket és kevés locsolót kívánunk (vagy sokat, ki mit szeret)!

Mi sem leszünk a hétvégén.

Kép
sygnum

Seriff,
a mi hordzónknak is van napfényteteje, csak ugye a hátsó ülésen ül, menetiránynak háttal, és van, hogy a hátsó ablakon süt be a nap, na akkor nem tudunk mit csinálni. Oda mégsem tehetek pelust, apa akkor nem lát vezetniKép
Ma amúgy napszemüvegben sétáltunk, ha bementünk valahova, feltoltuk a homlokáraKép

Voltunk ma úszniKép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Disznoveny temara visszaterve emlekeim szerint a zanot minden resze mergezo, es minha a somnak is mergezo lanne valamelyik resze, de nem vagyok biztos. ,Majd keresek valami site-ot amin ossze van foglalva
mvirag

Talaltam egy jo linket és ugy tunik jol emlekeztem. Persze az hogy mergezo nem azt jelenti hogy egybol borzaszto beteg leszel tole, azt is ide soroljak ami allergiat okoz. pl ficusok, mikulasvirag stb. Tehat mas-es mas modon hatnak. Meg kell nezni az adott novenyre pontosan, hogy mit okoz, és hogy erdemes -e vallalni a kockazatot. Pl. ez ficusra ugy nez ki hogy egy ember a 10 000-bol allergias a tejnedvere, es ha az az egy ember eszik belole, akkor van gaz, mert akkor feldagad a nyelve stb. Szoval nem tul nagy a kockazat, hogy pont a te gyereked allergias ra.... De megegyszer a lenyeg az, hogy novenyeket tapogani, kostolgatni szigoruan tilos!!! Foleg ha ismeretlenek.
Probaljak ki az eheto gyumlcsokon zoldsegeken es fuszernovenyeken, hogy milyen erzes novenyt ragni.
nalunk a kozos udvarban pl. gyongyvirag van ami halalosan mergezo... Egyelore meg nem nagyon jarunk az udvarra, de biztos hogy raveszem a lakotarsakat hogy irtsuk ki.
Bocs ha nagyon aggodo voltam, szakmai artalomKép

http://www.tuja.hu/mergezo_novenyek.htm
mvirag

Sziasztok

Kellemes Husvéti ünnepeket kivánunk Mindenkinek!

Kecsoné és családja

Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok,

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk Mindenkinek!

Rita és családja
balim

Sziasztok,

Boldog Húsvétot kívánunk!

Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok,

szép jó reggelt mindenkinek! Hogy teltek az ünnepek? Nekünk gyorsan, és sajnos kicsit lebetegedtünk. Előbb én, aztán Eszter is Kép. Remélem nem kell gyógyszer.

Lina,
nagyon élvezi Lili a vizet, látszik rajta Kép.

Mrege,
hogy vagytok oltás óta? Eszter talán jobban szenvedett az újtól mint a régitől. Rengetegszer ébredt éjjel, nappal alig aludt. Volt olyan nap, mikor reggel fél 4-kor kelt és este 7-ig mindössze négyszer félórát aludt Kép. Teljesen lefárasztott.

Lili,
köszi kérdésed, de sajnos még továbra is keveset és rosszul alszik a kisasszony. Zsófi? Mit hozott a nyuszi?

Pille,
Orsi nagyon édes, olyan szép kis pofija van Kép.

Dettus,
babázol már?

Nana,
mikor lesz a műtét?
balim

Cukker,

nagyon boldog névnapot kívánok!!!
balim

Ja, és közben hét hónapos lettem, de még mindig nem szeretek enni Kép Kép Kép Kép

Kép
balim

Sziasztok!

Balim, tényleg nem az a nagy bodogság ült ki Eszter arcáraKép! NA majdcsak! (Vagy ha nem, hát sorstársak leszünkKép)
Remélem a betegség nem komoly!Gratulálunk a 7hóhoz!Kép

Lina, pancsoló kislány sem semmi!Kép Édes ahogy koncentrál!Kép

Pille, Orsi nagyon kis drága! Ti most még akkor errefelé laktok? Esetleg séta vmikor közösen?Kép

Köszi mindenkinek a dícséreteketKép!

Tegnap Bp-en voltunk tesóméknál,ahol jó nagy lépcső van, először pihent a lépcsőfokokon Hanna, de aztán megállás nélkül nyomult felfelé-persze lejönni még mindig fejjel akart, így aztán lehoztuk, de akkor vissza...Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Jó reggelt!
Balim, gratulálok a 7hóhoz! Kép Nagyon szép Eszti! Úgy látszik elég a tejecske még neki. Kép Zsófi is még csak napi 1* kap mást enni.

Lina, alig ismertem meg Lilit! Kép Nagyon élvezi az úszást, látszik rajta. Kép

Ser, Syg, milyen volt a húsvét?

Kob, lányok, élvezték a locsolókat? Szoktátok várni őket? Mi régen minden évben vártuk őket nővéremmel Kép Volt vagy 40 locsolónk. Aláírásokat is gyűjtöttünk.... Kép

Nana, mikor lesz a műtét? Te hogy vagy?

Dettus? Baba?

Cukker, nagyon boldog névnapot kívánunk mi is! Kép
birolili

Sziasztok!

Lina,
sztem Seriff arra gondolt, h a hordozót takard le pelenkával, nem az ablakot.
Látom, Lilinek nagyon tetszett a pancsolás!

Mvirág,
köszi! Ezt az oldalt ismerem, mindig szoktam olvasgatni. Csak már nem tudok eligazodni, mertannyit felsorolnak mérgezőként, h nem találok olyan sövényfélét, ami nem az.
Az meg, h ne fogdossa a növényeket...hmmm...hát ezt én is gondoltam. De neki ezt nem lehet megtanítani, annyira öntörvényű és kíváncsi. Õ az a gyerek, aki bele fog nyúlni a tűzbe, mert nekem nem fogja elhinni, hogy forróKép. Úgy indultam neki, h én ugyan el nem pakolok előle semmit, tanulja meg, h mit szabad és mit nem. Na persze! Én kis naív! Ma már (majdnem) minden el van pakolva vagy barikádozva. Hiába próbálom tanítani, ha elfordulok, azonnal csinálja.
A gyöngyvesszőről nem találom, h mérgező lenne. Nem az?

Balim,
remélem, gyorsan meggyógyultok! Mi a gond egyébként?
Eszter alvásigénye sem túl nagyKép.

Cukker,
boldog névnapot!

Kép

Hétvégénk jól sikerült, majd teszek fel képeket, ha lesz időm.

Kép
sygnum

Seriff,
húúú, de huncut ez a lányKép.

Lili,
komolyan vártátok a locsolókat? Én mindig utáltam a Húsvétot miattuk. Mindig örültem, ha elmentünk otthonról, most meg már sosem vagyunk otthon ilyenkor, bár ide már szerencsére nem jön senki.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Syg,
Én is, én is, én is utálom a Húsvétot!!!
Mondjuk engem így neveltek, nekem az anyukám is utálta, így mi is mindig elmentünk otthonról, kirándulni, sőt a mai napig kapok ajándékot. Azt mondja anyukám amit elköltene az "idiota" locsolkodokra, akik egyébként egész évben ránk se néznek, inkább rám (ránk) költi. Kép

Balim,Lili
A mütét elméletileg pénteken lesz.

Balim,
Nagyon sajnálom hogy kicsit betegeskedtek. Kép

Nekem minden nap egy rémálom, annyira félek hogy Dani péntekig lebetegszik. Elfogyott az antibio és kicsit még(már) folyik az orra. Kép

Most voltunk vérvételen, Dani is és én is.
Szerintem jobb is volt hogy csak apa ment be vele. Megszúrták (nagy nehezen) és két kis csö vér után nem jött több vér, így a másik kezén is meg kellett szúrni. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Szeretnék kérdezni tőletek.

Mikortól adhatok Zsófinak Hippes gyümölcsleveket?
Éws: Mikortól lehet adni neki kölesgolyót vagy bulátát?
birolili

Syg, mi tényleg vártuk. Kép És szerettük is amikor gyerekek voltunk. Kép
birolili

Balim,
Regének semmi tünete nem volt.Szerdán már mentünk is uszizni.Sajnálom EsztitKép,úgy látszik ez sem mindenható.KépBiztos az oltás volt az oka?Esetleg fog,vagy egyéb betegség nem lehetett?
Regének sem jöttek be a gyümölcsök.Õ megeszi,csak utána 4 napig nem kakil,úgyhogy csak szopi van,max.ha én eszek valamit,amit ő is megehet,akkor kap egy falatot.Majd később újra próbálkozunk.1 éves korig nem is fogom erőltetni úgy döntöttem.Amúgy nagyon érdekli minden,amit én eszek,úgyhogy majd fokozatosan...
mrege

Néhány kép!KépKépKépKép
mrege

Bocsi!Mindig van 1,amit elfelejtek elforgatni!Kép
mrege

Mire jók ezek a napszeműk?Csak dísz,vagy tényleg védi a gyerekek szemét?
mrege

Rege, nagyon jók a képek, szép a kis bébi. Kép

Én is teszek fel húsvétit, anyuék itt voltak vasárnap, akkor készültek. :

Kép
birolili

Megy valaki szombaton a bababörzére? Mi szeretnénk.
birolili

Ser,
hát tényleg lehet, hogy sosrstársak leszünk Kép. Hanci sem nagyon eszik még? Husit evett már? Nagyon csinos a képen. A lépcső tényleg egy nagyon érdekes és ... veszélyes dolog. Én mindig próbáltam elbarikádozni, nem sok sikerrel. Aztán jött az az időszak amikor mindig az asztalra akartak mászni. Na olyankor hetekig "aludtak" a székek Kép Kép. Eszti a fiúkhoz képest nagyon kis lusti, de nem bánom. Majd megindul és nem győzöm kisérgetni Kép.
balim

Syg,
eszembe nem jutott ám eddig, hogy a hordozót is le lehet takarni, komolyan, itt röhögök saját magamonKép

Lili,
Lili 3,5 hónapos kora óta issza a gyümileveket, igaz Kecskeméti-t, talán egy Hipp-je van. Délelőtt egy decit. Eddig őszibarackot, őszibarack-almát, ma meg őszi-alma-banánt kapott. Nagyon gyorsan lecsúszik neki. Délután meg fél üveg Kecskeméti bébidesszert, vagy a kis 125 g-os Hipp-esből egy egész a banán-őszi is csúszott nagyonKép
Ma azt mondta a védőnő, hogy a déli szopi után kezdheti kóstolgatni a zöldségeket.

Ja, és picilányomat lemérték: 6900 g, nem akartam elhinni.

Mrege,
a napszemüveg tényleg jó, a Heim Pálos betegdokumentációs dossziéján is hírdetik. Én nagyon szeretem, ha sír Lili a naptól ráadjuk, és minden ok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cukker,
sok boldog névnapot kívánok én is neked!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?