DOMINO gyönyörűséges!
Juj, szegény pipik...
2006.04.15 15:11
A szines csirkék nem semmik, ezek az amerikaiak... erről is írhatnál egyszer...
2006.04.15 16:27
), és mindenki más le van tojva!!! Én akkor akdtam ki, amikor olyan emberek kezdek tanácsot adni, akikről kiderült, hogy nem is szoptattak! Ne foglalkozz velük, csak magatokra figyelj! A Szent István szoptatási ambulanciáját itt már ajánlotta valaki, én is csak jókat hallottam róla, és lehet, hogy érdemes lenne, kipróbálni egy szoptanít készüléket, így Domino tápszerhez jutna, amíg a cicin van. Szerintem ilyen korán még meg lehet oldani a cumizavart. De ha úgy érzed, hogy nincs energiád, akkor szerintem ne gyötörd magad! Nagyon jó anyukája vagy Dominónak!!! És kitartást az első napokra-hetekre, tényleg nem könnyűek!!!
Ma legalább 20 teknőst láttunk a tónál, és néhányuk ki is mászott a partra!!!
2006.04.15 18:34
Meleg hájjal kenegettetek, meg kell, hogy mondjam. Most egy ennél sokkal jobb képet tettem be, de ezt már láttátok. (Zsúfolt ágyban baba jól van.)
És ha hiszitek ha nem, a babaellenes-gyógyszer miatt fogytam le (Novynette), plusz mert lenyugodtam, és nem b..sztattak, hány kiló vagyok, és elfogadtam úgy ahogy, és szerelmes lettem, és és és..
2006.04.15 19:27
2006.04.15 20:13
2006.04.15 20:23
csak ez a bolondgomba-szerkó, jaj! bár, a magassarkú zoknival+susogósmelegítővel sem volt piskóta 2006.04.15 22:20
nagyon drukkolok neki, olyan szeretetreméltó ember
nem hagyhattam, hogy kiessen

2006.04.16 06:21
Van Zsombinak saját kis játszótere. Csöngess be nyugodtan, kiülünk a teraszra egyet kv-zni, oksi? A skacok addig elvannak a kertben. 2006.04.16 07:06

2006.04.16 08:37
viszont a hangja fantasztikus. meg annak a nőnek is, aki múltkor majdnem kiesett. nem is értem, szerintem ő az egyik No1.2006.04.16 08:59
). Masszazst meg nem kezdtem el, de talan holnap vegre talalkozom a szulesznommel es skkor jol megbeszeljuk. Nst-t csak csutortokon megyek eloszor. 2006.04.16 11:50
azért a mászókázástól nekem is elakadt ám a szavam
Ez a Marci hegymászónak készül?
olyan hatalmas félig üres zacskó maradt rajtam a pocakon a babóca után, ami nem múlik el másképp, csak "ecetes ollóval" 

Ez már állampolgári izgatás és hangulatkeltés, amit te itt a fürdőruhás képeddel elkövettél 

Ha nem irigyelnélek baromira, akkor fel is lennék háborodva
a szerelem - részemről - valóban óriási
nem is írom ide a részleteket). 

viszont a Weleda olaj nagyon fincsi, most azon agyalok, hová is kenhetném
)2006.04.16 13:39
egyébként is csak a mászókához tartozó kötél-palló volt, azon rohangáltam fel-alá
csak valami miatt eszembe jutott, hogy te vagy a soron következő, és lassan kezdődhet a visszaszámlálás
2006.04.16 15:17
aztán mikor megtalálta, jól megtaposta őket!
viszont az "eszkavátoros" homokozókészletnek nagyon örült

2006.04.16 15:30
, de nekem most nem tetszett Pókica, se a Rome wasn't built in a day-ben, de a Szomorú vasárnappal kifejezetten kiborított. pedig én értékelni szoktam az ilyen katarzisirányú, elszállt dolgokat, évekig impróztam egy zongoristával és egy szaxissal, amire senki soha nem mondta, hogy ez jó zene
sőt, még nagyon is emlékszem a zavart tekintetekre
mind2-re ráférne a nyeremény
mert innen már szinte mindegy a sorrend, mindegyiknek lesz lemeze és el is tudják majd adni

2006.04.16 18:42
Jut eszembe: apus mikor látja a kicsi Dominót?
2006.04.16 19:59
Én elfajzott lehetek, mert odavagyok Pókicáért
A Morcheeba dal nekem se tetszett túlságosan, de a Szomorú vasárnap nagyon (jó leszek zsűritagnak?
) Meg a mostanra maradt többiekért is, bár Eszter néha gyengusabb - szerintem a szerelem teszi, ha igazak a pletyók
De hát az a jó, hgoy mindenki mást, máshogyan
Azért a Kontor T. kiesésével én is elégedett voltam
Felháborító, hogy milyen jó nő vagy, tudod?
) És nagyon boldog, hogy rá hasonlít a csemete teljesen. Imádkozunk.
Írod, hgoy tiéd Igi is ilyen mohó volt, de neked megy a szopi, az elején is ment?
) 
2006.04.16 21:37
Ma egész nap szüleimmel kertészkedtünk, tegnap meg uj lakocélt találtunk: Diósdliget, Szegfü utca, gyönyörü rész

B ugyanilyen homokozoszettet kapott a nyuszitol
Joccakát

2006.04.16 22:04
) nagy a nyüzsi mifelénk, és még holnap is idénynyitó bográcsozás (ha az idő kegyes lesz hozzánk), szóval csak azért jöttem, mert a rohamléptekben történő, és sajnos elég felszínes visszaolvasás közben láttam, hogy többen is kértek címet, útvonalat, térképet stb.

2006.04.16 22:19
2006.04.16 23:26
2006.04.17 07:36
Juc
Gyermekeitek gyönyörűűűsgesek!!! Isti a komoly nagyfiú komoly homokozókészlettel
Soma és Panni meg nagyon édesek a fürcsiköpenyekben
Buli kettesben apával! Mi is az? Én már nem emlékszem... de azért lenni nagyon irigy-mirigy
Persze hogy jöhettek, végülis amilyen vékony vagy, még 2 gyerekülés között is elférsz, mit gondolsz? Ezek szerint eredményes volt a diósdi autókázás
Köszi a segítséget! De én is szívesen beugrom oda megkérdezni, mert valszeg járok arra holnap.
2006.04.17 08:38
az első 6-8 hétig nincs semmi veszve. de azért jobb lenne minél hamarabb szaksegítséget szerezni. és tudom, hogy Pókicafan vagy, azért kérdeztem, neked hogy teccett
de ha most ő esik majd ki, utána nagyon fogok izgulni mind3ért
csak még nem tudom, isti fogja-e szeretni a dínókat annyira, mint Soma!
most lesz aktuális nálunk egy cipővásárlás, épp ma láttam, hogy Isti ki is nőtte már a télijét, nem is lehet tovább húzni a dolgot, és semmi tapasznyalatom
2006.04.17 08:39

2006.04.17 09:16
milyen apróságok tudnak boldoggá tenni
Én is így vagyok ezzel, majd nem tudom, kinek küldjek sms-t
Midjárt beleolvasok a mai szössszeneteidbe

A mai nap éppen megfelelő arra...
itt legalábbis gyönyörű tavaszi idő van, remélem, felétek is, és akkor jó sok finomat tudtok bográcsolni
Nézegetem Pannikódat és emlékszem, milyen dréága kiscsillag volt, amikor bejöttetek a kórházba hozzám, és Istit mindenáron képen akarta csókolni
És a drága Benke egy nagy elbűvölő mosoly!!! Hajáról már nem is zengek ódákat, úgyis tudjátok

2006.04.17 10:30

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|