Tali jövő héten lenne, kedden v. szerdán, vagy ahogy sikerül időpontot szerezni. Nálunk apa a héten itthon lesz
fogorvoshoz fog járni
de séta belefér 
2006.04.17 11:18
igy ismeretlenül is szorítottam értetek ! és egyet kell hogy értsek azzal amit leírtál ! sokat gondolkoztam hogy miért alakult ugy ahogy a szülésem , és valószínű 2 ok is belejátszott .
minden jót és sok boldogságot 2006.04.17 11:25
Õt tiszta szívvel ajánlottam én is. Kevés hozzá hasonló őszinte, elhivatott orvossal találkoztam eddig. 2006.04.17 11:35
Örülök, hogy sikerült olyan doktort találnod, akit szerettél volna és kívánok boldogságos várakozást
részletezzed, naná!! valami trükkös-csiklandós dolog? 

Iboly sajnos ide hozzánk nem jön, ő csak Budapest és attól északra-nyugatra megy
de a doktornénit megpróbáljuk és holnap kapok egy Szoptanítot is
Közben Borcsa - szentimrés mamóca a tavasziaktól többek között, házi szopitanácsadónk és 3 gyerekes anya
adott néhány ötletet, például: 7-5-3-1 percig fejni mindkét cicit, szünetekben masszírozni. Úgyhogy próbálkozom én 
2006.04.17 11:47
2006.04.17 14:18
es nalam is Iboly jart anno, de most nem er ra majus elejen, ugyhogy en is hivogatom meg a tobbieket jovo heten.
Meg jo, hogy csak pocakkal vagyok hajlamos erre a szornyu dologra... asszem, harmadik gyereket csak akkor vallalok, ha megvehetem valami szupermarketben es nem kell kihordani (mert ugye ha elsovel egyszer, masodikkal ketszer, harmadikkal haromszor jarok majd igy)... egyebkent arra figyeltem, hogy miket eszem, de valszem nem ittam eleget es azert volt... ugyhogy TANULSAG: LEGALABB 3 LITERT NYAKALNI NAPONTA!! kene valami automata, amibe beleraknak engem a hatralevo nehany hetre es az csak donti belem a let, mert egy elektromos osztoke valszeg keves hozzam
ja, meg kene itthonra egy olyan lezer izemicsoda, amivel az epekoveket szetlovik (az most jo lett volna), meg kene egy kis kezi, hordozhato UH is... nem ertem miert nem fejlodik rendesen az orvostudomany? szal ha bementem volna Hba, lehet, hogy semmit nem tudtak/akartak volna velem csinalni? csak varjak, hogy megoldodjon es kesz? mert asszem erre varhattam volna... es tenyleg, akkor mi lett volna velem? amikor mar elvesztem az eszmeletem, akkor mondjuk megoperalnak vagy ilyesmi? vagy csak varnak tovabb?? en vagyok az egyetlen a vilagon, akinek ennyire komoly problemat tud okozni ez a dolog? vagy szekrekedesbe meg senki nem halt bele es ezert nem veszik komolyan az orvosok? vagy de, de aki ilyen hulye...2006.04.17 14:50

2006.04.17 15:02
a homeos tippet koszonom, kiprobalom. tamarinlax lekvart a hajamra is kenhetnem, az isabgol (vagy psyallium husk vagy plantago ovata vagy hogyishivjak, amit Indi irt multkor) viszont mintha hasznalna (es a hidegrazast meg a verejtekezest elobb kihagytam
)2006.04.17 16:03
2006.04.17 16:54
most egyelore csak joghurtokat es gyumolcsleveket merek nyomni, ugyhogy ha majd meglatogatsz, lehet hogy csak tiz deka epret kerek (mert asszem abbol sokat nem szabad szoptatas miatt). Ugyhogy apa most (csekely) karpotlasul egyedul megeheti az osszes csokit meg edesseget, ami itthon van. De akar az orrom elott is eheti, mert tegnap meg amondo voltam, hogy soha tobbe nem eszem egy falatot sem... 
2006.04.17 17:30
Azóta sokkal jobb
Kiültem a napra is amitől teljesen rendbe jöttem 
2006.04.17 18:05
de nálunk ÉN gyűjtöttem be a csokikat!!!!
2006.04.17 18:22
, de légyszi válaszolj, hogy mivel fejsz, mert tapasztalatom szerint nem mindegy. nekem csak a Medela készülék váltotta ki a tejleadó reflexet. (pont aminek a szoptanítját is kapod)2006.04.17 18:45
nincs mit kifejni
még!
én nagyon bízom benne, hogy Indi beindul
sztrájkol az agyam
2006.04.17 18:57
Medela nekem nem szív semmit
Avent elég jól szív, csak hát nagyon kevéske csörgedez... de manócskának ízlik
Nagyon együttérzek veled kaki-ügyben, nekem kétszer volt terhesség alatt - azelőtt nem is ismertem ezt a dolgot - borzasztó volt. Szedd az Isabgolt, ha segít, nehogy baj legyen tényleg! Én szoktam higítani natúr joghurtot és azt iszogatni, meg savanyúkáposzta leve is esetleg... de gondolom, már tele a hócipőd jótanácsokkal, úgyhogy el is dugulok. Neet-tel kapcsolatban pedig csak tréfálkoztam kicsit
Hát bizony ő az a bizonyos Borcsaboszi, igen - saját házi szopitanácsadónk
Szeretem!2006.04.17 19:07
2006.04.17 19:26
ilyenkor már rég bedugják a gyerek szájába
Délelőtt még kétesélyes volt, de azért elkezdtünk készülődni, és délután már igazi tavasz lett...na meg finom bográcsos
...és Doni tepert ezerrel a fűben, Petra meg keresgélte a bokrokban a nyuszitojta dolgokat, és van egy csomó fotó, mert vagy 4 kamera csattogott folyamatosan, úgyhogy nem fogtok megúszni, csak még várom őket mélben
, mi meg Petrával - utolsó pillanatban - tojást festettünk, de szerencsére Petra csak nézte, és így legalább az ő keze nem lett olyan, mint az enyém...szóval olyan jómunkásemberfélén néznek ki a körmeim/ujjaim, vagy épp mintha földben turkáltam volna...Nincs valakinek tippje, hogy mivel jönne le a tojásfesték???
..vagy várjam meg amíg lekopik?

2006.04.17 19:35
2006.04.17 20:13
Lehet hogy elférek a 2 ülés között
Ezek szerint nem Te vezetnél, hanem vki vinne minket?
Még az is lehet hogy Zsoló el tud majd vinni, de nála sosem lehet elöre tudni, mi jön közbe...
). Pihenj sokat!
Sogornöm is ment, csak ö Szfehérváron, a Geréb Ági miatt. Tudod, ö mind3 gyerköcöt otthon szülte.
, tehát késö estig kettesben leszünk Bálinttal...

2006.04.17 20:21
Emlékeztek, már hetekkel előtte írkálta mindenki, hogy mit fog sütni
...aztán szeptemberben meg már töb volt a chips meg a ropi, mint a házi sütik
... 

2006.04.17 20:43
asszem veszek holnap.

2006.04.17 20:55
. hétvégén sajtos és sonkás croissant-t sütöttem. annyira kafa lett! 
2006.04.17 21:00
2006.04.17 21:00