A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan,
jaaa, akkor lehet hogy engem is az irritált az elején?Kép

KépKép
fibi

De tiramisu közepe miért nem lesz puha?Most ha nem válaszolsz nem fogok tudni aludniKép

Juc
20170114224602

Juc,
akkor ne aludjKép

KépKép
fibi

Juc,
tökéletes!!!!!!!!!!!!!
gyűjtök egy kis zsebpénzt a szülinapom előtt!!!Kép hogy kell erre a mom-os bulira jelentkezni???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

É sbe kell valjam,hogy pont így érzek Magdi iránt én is.Valamiért annyira nem szimpi talán azért mert már a válogatáskor azt mondták róla,hogy sírva fakadt a Presszer amikor meghallotta.
De tényleg tud a csaj.Viszont nekem Póka a favoritom de nem szeretném ha megnyerné mert akkor úgy beskatulyázódna.

Juc
20170114224602

Na jo: azért mert abba is kell piskota (ugye?Kép), és a sütöm olyan, hogy nem süti meg rendesen a közepét, viszont a széle meg jol megég.

KépKép
fibi

Fibi!

Ezt ne csináld velem!

ZSan!

Felhívom és megkérdezem MOMot részletekről és beszámolok.

Juc
20170114224602

bocsi: NEM nem lesz puha, hanem nyers lesz... uuu, asszem megyek aludni... igy lefárasztottak a rokonokKép

KépKép
fibi

Fibi!

Ezért nem értettem,Te magad sütöd a piskótát tiramisuhoz?Juj,én babapiskótából csinálom ,így könnyebb,gyorsabb Képhajrá lustaság,bár a receptem is ilyen,ez szóljon mentségemreKép
20170114224602

Juc! Háááát nem jó hír, de köszi Kép Kivétel nincs? Kép

Bogárka! Édesek a képek Kép

Fibi! No jól meglepődtem amikor megláttam a Pötyit Kép
Holnap beszéljük meg a Katával a legközelebbi NST-t.

Búlást Zsanci! Olyan szörnyű látvány amikor egy gyereket ráz a köhögés Kép

Ancsi! Micsoda croissant !!! Whaoo! Gratula!

Olyan jó, hogy már tavaszodik!!! Nálunk olyan fincsi illat van! A férjem aszondja, hogy a ringlófa virágának.
Ma délután leugrottunk a Dunához a kutyával, s olyan jókat úszkált Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Juc,
engem is a presszer meghatódottsága húzott fel. aztán, amikor kiderült,h 19 éves...na, akkor még nőtt az utálatom egy kicsit...Kép
ez van..Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc,
a Te géped gyorsabbKép de azért még idöben irtam remélem, hogy tudjál aludniKép

KépKép
fibi

Fibi! Alkotó álmokat! Kép
Én is magam sütöm a piskótát a tiramisu-hoz Kép bár a tökéletest még nem találtam fel

gödibarbi

Juc,
pont erre voltam kiváncsiKép akkor babapiskota rulezKép

KépKép
fibi

Barbi,
ha tudnád, már megint miket álmodokKép
Neked is és Mindenkinek szép álmokat!Kép
Angéla,
hagyd a mamit hajnalban is szunyálniKép

KépKép
fibi

Eper-tanácsokat köszönöm! Nem a gyerkőcnek akarom adni, hanem önző módon magamnak Kép

Bog Kép Gyerkőceid nagyon édesek!!! Mélt köszi Kép

Fibi Kép Laci vinne minket, már előre lestoppoltam a napját Kép

Ancsi Kép Kiflijeid nagyon nyamin néznek ki!! Croissant-t sütni művészet, én nem is próbálkozom vele..

Szívesen bevállalom a sajtos rudat (ropogósra szoktam sütni, remélem így is szeretitek) és túrós muffint, ha belefér az időbe.

Kép
Kép
denizsa

Barbi!

DE igen,van kivétel!KépReméljük Ti lesztek azok,de azért módjával próbálkozz majd az eper evéssel!

Den!

Szerintem te ehetsz már,főleg,hogy imádod.Ha Bálint esetleg érzékenyebb rá,úgy is kiderül hamar.

Zsan!

19éves?Sokkal többnek néz ki,de komolyan!
Juc
20170114224602

Isti lassan másfél éves, és még mindig tulipiros lesz a sejhaja, ha epreset eszik/iszikKép
na és képzeljétek, én azt hallottam, hogy azért nem szabad, mert a kis magocskák átmennek a tejbe,hihiKép jól is néznénk kiKép
de logikusan nézve inkább a nehezen tisztíthatóság szól ellene
meg ki tudja, mivel trágyázzák
mexikói barátnőm mikor itt volt egy hónapja, mesélte hogy náluk otthon szennyvízzel locsolnak - mert a víz és a trágya is drága, így az összes gyümölcsöt-zöldséget szabályosan fertőtlenítőszerbe áztatják evés előttKépKép azt mondta, azért is imádja Európát, mert itt elég megmosni a kajátKép

votiv 8)
votiv

Votiv Kép Ezek szerint jó odafigyelni, hogy honnan importálják amit megeszünk... Kép

Kép
Kép
denizsa

Juc, wiwen rajta van az egész bagázs. keress rá Magdira vagy BíborkáraKép

legjobb, amit ma olvastam: az epizód magazinban van egy rovat, ahol sztárocskák és egyéb díszpéldányok aurafotóját készítik el s elemzik. a cikk szerint "VV-Frenki a nők vágyálma". ugyanis az aurája narancs és piros, és ez az érzékiségre, céltudatosságra, racionalitásra utal.
másképpen: sötét, farokvezérelt ösztönlényKép
tényleg erről álmodnánk?

votiv 8)
votiv

Deni, igen, azóta én se veszek mexikói importotKép

nekem Beetrix répatortája maradt meg fincsi emlékként, és Recca zöld kókuszgolyója! nyáminyámiKép

votiv 8)
votiv

Cipőkről:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=111272;BXID=BC6E963F-0F5AA82D-03E82C0F-AB1E9DDE

Juc
20170114224602

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Juc! Kép

Votiv! Szegény mexikóiak!!!
S akkor mi a helyzet a bioeperrel? Bár gondolom annak csillagászati ára lehet Kép
Van egy bioárlistám, s azon nem is szerepel!

gödibarbi

Minden ANDREÁNAK boldog névnapot kívánunk!

Jucus és a puttyokKép
20170114224602

Minden baba csodaédes, de most komolyan! Kép

Moose,
jajj. Ezt olvasni is fájt. Igyál és egyél "hajtós" dolgokat!!!

Zsan,
ált.ban nincs gondom a magyar helyesírással, de az i/í-s dolgok, bevallom, néha fejtörést okoznak. Pláne az olyan szavakban, mint a víz, vi/ízes, irígy/irigy(kedés), stb. Szóval nyugodtan kijavíthatsz, engem nem zavar, én is örömmel fikázok mindent (bár ezzel rendesen leálltam mostanában, figyelitek?Kép), főképp segítő szándékkal. De hogy ne borzoljuk a kedélyeket, írhatod priviben is. Kép

Esztert félórát áztattuk este a kádban, de még mindig nem baba- hanem húsvét szaga van Kép Kellett nekünk 3 napra vidéken hagynunk. Kép

Talikaja: unjátok már a kókuszgolyót? legyen almáspite? Tud valaki vinni, vagy cipekedjen szegény, gyenge neet, bkv-ről bkv-re...? Kép
Jön valaki dél felől? Gigi, Eszti, (ha olvasol) esetleg Indiapu? Kép

Zanza,
ááá, bele is hülyülnék, ha megszabnák, miről kell írnom. Bizonyos dolgokat leesgyszerűsítene, de korlátozna személyes szabadságomban, és azt rosszul venném. Egyszer írtam már a vakok látó osztályba való integrálásáról, most valami uncsi témát választok (motiváció), aztán majd meglátjuk. Kép
neet
neet

Jó reggelt Csajszik!

Én nem tudtam lemondani az eperről pocakosan, nomeg most szoptatósan sem, persze nem eszem ipari mennyiséget, és figyuzom a kiskrampót, de nem látok rajta semmit. Vasárnap kinézte a számból, ezért hagytam neki, hogy megnyalja csak egyszer. Kép

Votiv,
múlt pénteken megkaptad a sms-met? Adától kaptam a telószámot, lehet, h nem jó? ne hagyj kétségek között! Kép Istók tényleg nagyon nagyfiú már, és még mindig nagyon helyes krapek! Kép hasonló horrorsztorikat mesélt a barátnőm ausztráliáról, ott meg lefújják valamivel a zöldségeket, gyümölcsöket és a husit, hogy ne romoljon, ezért a saláta hetekig is eláll a hűtőben, dehát ... ő is ezért (is) szereti kishazánkat, hogy itt megfonnyad a saláta. Kép

Juc,
tésztasali rulez! Kép

Ancsi,
nagyon szépek ezek a sütik, ügyes vagy! ahogy ránéztem, azt hittem, hogy bóti Kép

Bogárka,
gyerekeid nagyon szépek, és megint sokat nőttek, mióta láttam őket. Kép

Gabi,
igen, én is megörültem Nikinek, nagyon szerettem a csajt, és én sem hallottam róla már ezer éve

cupp,
fic
ficánka

Neet!

ALMÁSPITE PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!

Juc
20170114224602

Zanza,
tudsz vinni minket a talira? márhogy Vincsenzó, a sütit meg engem? Kép

Moose,
jajjjjjjjjj Kép tényleg igyál sokat! nekem is elegem van néha már a sok vízből, meg szopis teából, dehát tényleg fontos.
ficánka

Jucus!
necsi' má!!!!!!!! nekem is lóvéba kerül a boltban is minden, legalább írd le, h milyen játékok vannak, hiddel, ha pont olyan van, amit keresek, akkor megveszem! IGENIS PÉNZÉRT KELL ADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!! én a MOMos börzére nem járok Kép. hozzatok ruhát, játékot felárazva, és lesz keletje!!

ancsipancsi

Ancsi!
Kép

Juc
20170114224602

Fic! Számomra ez új, hogy állapotosság alatt sem lehet epret enni. Nekem a dokibácsim azt mondta, hogy ne változtassak az étrendemen csak figyeljek a szervezetemre. Az epertől semmi bajunk nem volt Kép

gödibarbi

Gbarbi,
ami neked nem árt, azt eheted terhesség alatt, de szopi alatt tényleg jobban oda kell figyelni. Az én lányom köztudottan a vassöget is megemészti, de az eperrel gondok voltak szopi alatt. Bepróbálkoztam egy 25dekás dobozkával, semmi reakció, ezen felbuzdulva benyomtam egy kilós dobozkát, estére tiszta pötty lett a lány. Hasfájásra nem panaszkodott, de nem próbálkoztam tovább. Na, majd idén bepótolom, ha lesz már nemcsakvízíi/zű madzsar eper. Kép

Juc,
jóvan. Almás lesz. Most örülsz? Kép
neet
neet

Net! igen már hallottam, hogy így lesz Kép Készülök is lelkileg Kép
de ha csak a 25dkg doboznál maradtál volna...???

gödibarbi

Gbarbi,
ha csak a 25 dekánál maradok, lehet, h semmi baj sem lesz. De én már csak ilyen mértéktelen vagyok. Csak összekoszolni a fogaimat.. arra minek? Kép
Szal inkább kihagytam azt a szezont, majd eszem most!
Egyébként annyira nem kell készülni, vannak általános dolgok, amiket érdemes betartani (puffasztó, hüvelyes, szénsavas, alkoholos, gyógyszeres dolgok nem, illetve minimális módon), de majd próbálkozol, és meglátod, nálatok mi jön be és mi nem. Kép
neet
neet

Net a fogorvosok kedvence! Kép

gödibarbi

Neet,
tudod, h csak viccbűl, ugye???Képha nem, akkor most mondom: viccbűl!!!!!!!!!!
és ha olyan mesés az almás pite, ahogy Juc írja, akkor plíz aztat, mert imádom az almás pitét!!!
Kép

Juc,
okés, akkor mom-os buliról értesíts!!!

hú, ez a vidéki turné kikészít mindenkit!!! Legközelebb csak egy helyre megyünk egyszerre, mert már mi is belefáradtunk a sok rokonba, hát még a kicsik, akik alig ismerik őket!!!!Kép
kár, h a vérnek nincs szaga, és nem érzik meg a kölkök, h ezek rokonok, és és nem kell félni tőlük...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Helló!

Sziasztok, bocsi, hogy mostanában hanyagollak titeket, de mindig annyi minden van...

Ma például megyek KRESZ vizsgázni, drukkoljatok! Kép

Indi

Én még nem is gratuláltam!! Úgyhogy most: Hatalmas gratula Dominóhoz!!! Láttam a fotókat, gyönyörűek vagytok!!! Kép Kép
Drukkolok, hogy megoldódjanak a tejcsigondok!!

Remélem mindenkinek jól telt a Húsvét. Nekem nagyon jól, nyugisan, délelőtt a fiam meg a férjem elmentek meglocsolni a dédit, úgyhogy fél napig egyedül voltam otthon! Kép És nem locsolt meg senki büdi kölnivel, persze előtte megfenyegettem mindenkit jól, hogy az ő tojásaik lesznek pirosak, ha meg mernek locsolni. Kép

Május 5-i talira nagyon szeretnék menni, de még nem tudom, hogy tudok-e. Mivel azon a héten már elővizsga időszak lesz az egyetemen és egy nagyon fontos vizsgát kell letennem akkoriban, de még nem tudom melyik napon.. ha már meglesz a vizsga akkor megyek, de ha nem akkor Kép Kép.

Most puszi, aztán drukkoljatok! Kép

ruz
ruzicsky

Ruz! DRUKK Kép Bizti meglesz Kép

Fibi! három levelet is írtam Kép

gödibarbi

Ruzi, drukkdrukk!!!

tornáyt elaludtuk, Isti éjjel bulizott, tuti a foga miatt, aztán meg fél 10-kor méltóztatott csak felkelniKép nem mondom, én is aludtam addigKép

Neet, pite rulezKép

ezt a vackot látta már valaki? egy Speak nevű lúzer fájdalmasan kezdő inglissel rappel az iraki háborúról (kedvenc részem: jip kámon decrájt) a budaörsi temetőben sétálva és hozzá Varga Miki, Takáts Tamás meg Bebe énekelKép
http://diit.uw.hu/speak_kesz.mpg

és itt egy cikk róla: http://velvet.hu/ciki/speak50906/

votiv 8)
votiv

Jó reggelt!

Ma megint belefutottam a magyar egészségügybe:

telefonáltam a Szt. István szoptatási ambulanciára, úgy uszkve 20 perc össze-vissza kapcsolás én mintegy 1000 fortint telefonköltség után felvette a takarítónéni, aki az időpontegyeztetési kérdésemre közölte: igyon Laktoherb teát, azzal meg lesz oldva a gondja! Majd, amikor ragaszkodtam az időpontegyeztetéshez, közölte: ja, ha ez magának nem elég, akkor hívja fél óra múlva a doktornőt, most nincs itt KépKépKép

NeetKép Máma megint vicces kedvedben vagy, látom - és ez tök jó minekünkKép Indiapunak kábé most kéne indulni Indiábul a Maruti 800 típusú világmárkával, ha május 5-én azzal szeretnél utazniKép Így én is Gigire és Mására pályázom autóilag - majd bótolunk, jó? Kép

AncsiKép mélek majd, ha nyulacskám szunnyad Kép

Köszönöm szépen a dicséreteket még egyszer, hangsúlyozom: gyermekem szépsége nem az én érdememKép De én is örülök neki, hogy ilyen kis szépséges manóKép

Szép napot!!!

indianyo

Indi,
annyira röhögök a takarítónénis tanácsos hsz-odon, nem baj, ugye? Kép vazzeg, itt tartunk 2006 unio meg minden.... sztem sírás ellen legjobb a röhögés. Kép

Zsan,
én meg nem viccbűl, h nyugodtan beszólhatsz, majszolok, h mikor uncsi már. Kép Pite meg hol így sikerül, hogy úgy, remélem, most úgy fog. Kép

Gbarbi,
először azt hittem, csak elírod, de most már látom, h neked következetesen net lettem. Nos, helyesen neet, de arra is hallgatok. Kép

Ruz,
drukk, Kép
neet
neet

Nem er felsorolni mindenfele finom sutemenyeket meg meg fotot is berakni roluk, aaaa.... en meg majd hatat forditok nekik es banatomban kiiszom Bogarkaek medencejet Kép

Egyebkent Zs, szilvas joghurt rulez es enyem gyerek majdnem egesz marciusban kohogott es elixirium thimii compositumot utalta (Johi, te hogy adtad be Fanninak?), Rhinatiolt siman vizzel megitta, de kapott antibiot is.

Juc, szolo jo, korte jo, de ha csak a szosziket hozod, az is tokjo Kép

Bog, szerintem nagyon klassz Petra frizuraja. Es ossze szoktatok kotni neki hatul, es ha igen, akkor meddig marad meg benne a hajgumi vagymiacsuda? Mert Nyuszinak azert is volt muszaj levagatni tokrovidre, mert a hajgumikat hamar elhagyja a sok rohangalasban es anlekul meg tokre leizzad es nyaka/valla csupe piros kiutes volt emiatt, o meg szepen el is vakarta Kép ja, es mult szerdan este nyolckor voltunk Tundinel es kisholgy egesz jol birta (persze vittem egy uj konyvet meg egy uj kisautot), vagy ezt mar irtam?
moose

Wow, még kettőt írok és kétezer!! (Plusz az az ezres, amit a régi rendszerben írtam, mielőtt kivágott és újra kellett regelniKép)
szófosóneet
neet

NeetKép hát azért írtam, hogy más is nevetgéljen egy sort - én is így teszek, mag tart a píz a telefonkártyámon Kép

indianyo

ZSanci!

Neet almás pitéje egyébként nem is finom(remélem nem olvassa)csak udvariasságból mondtam,hogy azt hozzonKépSzóval nem kell megkostolnod szerintem.
20170114224602

Fibi!
Nagyon sok boldog névnapot!!!Kép
és minden Andinak!

Kép
Kép
zuzmo1

Neet! bocsi

gödibarbi

Barbi,
nem tudok megbocsátani, mert nem haragszom. Kép

Fibi,
miért hiszem azt mindig, hogy Ildi vagy? Kép Ha Andi, akkor boldogot, remélem, Zuzmo nem vert át ezzel a névnapozással. Kép

Juc,
erre nem tudok mit írni, mert nem olvastam el. Kép
neet
neet

Neet!
Én a mélcímből következtettem. Lehet, hogy rosszul???? De nem , mert most megnéztem a profiljában is, és AndiKép

Kép
Kép
zuzmo1

Neet! Zuz! Jók vagytok a Fibi = Andi Kép

gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?