Tegnap hajnalban telefonra ébredtünk, a sógornőmet rohammentővel hozták Esztergomból Pestre a SOTÉ-ra, elment a kisbabája
22 hetes volt, meg kellett szülnie, mert beindult a szülés, 1-2 óra leforgása alatt teljesen kitágult, nem tudtak mit tenni, és mivel még fejletlen volt a tüdeje, nem maradhatott életben. Annyira borzasztó, azóta sem tudok napirendre térni, egyszerűen nem hiszem el. Úgyhogy tegnap kórházban voltunk látogatni, szegény folyamatosan sír, nagyon megviselték az események. Nem is értettem, miért nem adtak neki EDA-t, vagy valamit, hogy legalább a fájdalmakat ne élje át. Egyébként ő is azt mondta, hogy a SOTÉ-n mindenki nagyon profi volt, és rendesek voltak. Aztán éjszaka jött egy SMS, a legjobb barátnőmnek megszületett a második babája, egészségesek és boldogok...... Micsoda nap!...... Nem is tudtam aludni. Ez a sors, vagy mitudoménmi..............
Továb árnyalja a képet, hogy múlt pénteken, hosszú gyanakvást követően pozitívat teszteltünk
. Minket is nagyon meglepett a dolog, de ezek után nem is tudjuk, hogyan jelentsük be a családnak..... Nem is akartam még mondani (bár már egy ideje gyanakodtunk), amíg doki bácsi meg nem erősíti, de most nagyon kijött belőlem. Olyan sok hatás ért az elmúlt napokban, hogy nem is tudok mit csinálni, csak mászkálok fel-alá, jár az agyam, aludni nem tudok, szóval ez van! Jó lenne egy tali, azzal legalább elterelném a gondolataimat
Bogárka partijára mi is nagyon készülünk, és látva/olvasva ezt a sok finomságot nagyon türelmetlen lettem
Ancsi!
Részemről a kroásszanod megrendelve