A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Anikó!

Nekem is negatív lett a toxo vizsgálat. Emiatt a terhesség közepén kértem egy ismételt labort, hogy nem kaptam-e el közben. De szerencsére nem. Amúgy meg nem is minden macska hordozza magában, a nyers hússal azonban jobban kell vigyázni, mert azzal is el lehet kapni!

Zsúka!
Addig nem lehet semmi baj, amíg kellően odafigyelsz, gondosan kezet mosol utána.
Az én cicum is most itt szunyál az ölemben, teljesen kinyúlva...Kép

adri

Kép

Kép
adriana

Zsúka!
Én is azt gondolom hogy ha az ember sürün kezet mos baj nem lehet!
Nekem bent vannak a lakásban és én is imádom őket!
Szeptemberben amikor volt egy beavatkozásom azt mondta az orvosom hogy hozzak igazolást a toxoplazmárol!Mivel világ életemben voltak cicáim igy fel sem merült hogy esetleg negativ lesz az eredmény!Majdnem elájultam amikor megkaptam és rajta volt hogy negativ!Felhivtam az állatorvost és azt mondta hogy álltalában a pici cicák terjesztik és az ürülékkel fertőződhetsz meg!Igy az almot nem lehet takaritani akkor!De azt mondta hogy ő is hogy ezért nem kell megválni tőlük csak oda kell a higiéniára figyelni!
Szép kis eseménydús hét áll elöttetek!
Jo utat nektek és érezzétek jol magatokat!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Anikó, Adri!

Felrakok a cicámról egy képet, aki már nem él 2 éve. Azóta háttérként fent a képernyőn.
Kép
zsúka

Sziasztok!

Monyó!
KépKépKép Ez nem érvényes!!! Ez volt eddig a legígéretesebb görbéd... A párodat meg szerintem szépen halkan (hogy senki meg ne halljaKép) próbáld rávenni, és a végén még úgy fogja érezni, hogy ő maga akart elmenni a vizsgálatra! (Amúgy sem lesz más választása, ha Nálad mindent rendben találnak...)

Beácska!
Üdvözöllek a pocakos klubban!!! Nagyon gratulálok, és boldog, problémamentes nyolc hónapot kívánok Neked! Apa hogyan fogadta a hírt?Kép
Kép

Junko!
Remélem, hogy csak két hónap múlva (na jó, ha másfél, még az is belefér) fogok szolgálni a sztorimmal...Kép Mudin mi is gondolkodtunk, mielőtt a foxinkat megvettük, de sehol nem találtunk, pedig nagyon szerettünk volna...

Anikó!
Köszi, de úgy tűnik, a bank nem akarja, hogy simán menjenek a dolgok (teszem hozzá, hogy még csak hitelt sem akarunk felvenni, mással van gond...) Nagyon mérges voltam ma, nem sikerült elintézni, amit akartam. Na mindegy, maximum egy kicsit többet kell várni a kocsira, de akkor is meglesz, ez tuti, mert a foglalót már letettük!Kép

Sysy!
Köszi, igen, bár mostanában mintha kevesebbet mocorogna... De nem aggódom ezen, állítólag ilyentájban már kevesebbet mozognak, meg evés után be szokott indulni, mintegy jelzésképpen...Kép Egyébként meg már kezdek türelmetlen lenni, nagyon várom már, hogy a kezemben tarthassam a kisbabámat... Úgyhogy most egy picikét irigy vagyok Rád, jó? Mármint, hogy nagyon közel vagy a szüléshez...Kép
A tágulás jó jel, legalább egy kicsit előbbre lennétek (érdekes, hogy Kende baba is szokott odalenn ügyködni, ütemes koppanások formájában-szerintem ilyenkor csuklik...Kép).

Adri!
Ja, Rád is irigy vagyok...KépKépKép Nagyon szorítok Nektek!!!!!!

Dudduka!
Meglestem a lakásotokat, nagyon fáintos kis hely!Kép elhiszem, hogy fáj a szíved egy kicsit érte! Óto még nincs, a fent említett okok miatt...Kép Nem ecsetelem a bankok szőrszálhasogatását, nem biztos, hogy szalonképes tudnék lenni (szerintem ismerős...).
Jaj, ezt találtam Neked, nem bírtam ellenállni:
Kép

Nyuszi!
Lehet beágyazódási leesés is!Kép

Pusszantás mindenkinek, és bocs, ha valakit kihagytam!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (30+5)

Kép
Kép
norwell

Zsúka!
Kemény volt ez a nap, főleg úgy, hogy mindenem fáj, és alig élek. De nem panaszkodom, teszem a dolgomat. És nagyon is rátapintottál a lényegre, már nagyon szeretnék otthon lenni, babázgatni, vagy várni rá nagy pocakkal. Ezért is vagyok türelmetlen, hogy mielőbb összejöjjön a gyerek, mert már belefáradtam a bejárásba, a sok utazásba, és már jó lenne lazítani (persze, ettől függetlenül a babát várom a legjobban, és nem elsődleges a munkából való kimaradás, csak így pont jól összepárosítható a kettő Kép).

Anikó!
El tudom képzelni, hogy milyen jól telt kettesben. Sétátatok nagyokat? Te DK-n vagy vendéglátós?

Monyóka Kép

Niki!
Veled mi újság? Végül elmentél a vizsgálatra? Úgy tudom, hogy mára voltál előjegyezve.

Puszi mindenkinek! A cél előtt álló mamiknak pedig még egy kis kitartást!!!
Vendég

Zsúka!
Te vagy a képkirály!! Aranyos cicusod volt.

Junkó!
Nem akarsz egy képet dobni a mudiról. Fogalmam sincs, hogy melyik az a fajta. Egyébként már a házikóról is szeretnék képet látni.

Norwell!
Reméljük nem adják el az autót. Nem kötöttétek ki, hogy meddig kell kifizetni a teljes részletet? Az gond lehet, mert akkor joga van megtartani a foglalót. Ezek a bankok tényleg észveszejtőek. Már előre fo...k a kölcsönfelvételtől. Pedig nem ússzuk meg az építkezést anélkül.

Most már tényleg lépek!
Vendég

Aniko24!Kép

Szerintem is sorba jönnek a babák,úgyhogy nem szeretném Adrianat beelőzni.Kép

Norwell!Kép

Nekem is kevesebbet mozgott olyan tájt mint Te vagy most,és most már inkább csak iszonyatosan feszít,mert már nincs sok helye szegénykémnek.
Nem bánom hogy irigy vagy rám,csak azt hiszem a szülést magát biztos nem irigyled Tőlem,ugye?Kép
Nekem is szokott csuklani a babám,olyankor annyira tündér.Kép
Vigyázz magatokra!Kép

Sysy
38+4
sysy77

Jaj, most jut eszembe, hogy megígértem a barátnőmnek, hogy megkérdezek a kismamáktól egy dolgot.

Tehát kismamák!
26ik hétben jár a barátnőm, és kb 10 napja nagyon fáj neki a farcsontja (ha jól értettem, mert csak a lábaközé mutatott Kép). Főleg éjjel, amikor felkel pisilni, és alig bír feltápászkodni, annyira feszít. Õ tágulásra gondol, de kérte, hogy kérdezzem meg tőletek, hogy ti éreztetek-e ilyet. Ha valaki tudna erre válaszolni, azt nagyon megköszönném.
Vendég

Angie24!Kép

Én nem éreztem ilyet amit írtál,de ez nagyon gyanus és lehet hogy tényleg tágulás,de mondjuk én nem vagyok orvos.
Szerintem érdemes volna ezt megemlítenie a dokijának,hogy megnyugodjon.

Sysy
sysy77

Angie!

A feltápászkodás nálam is játszik viszont a szeméremcsonti fájdalom nem. Mindenképpen az orvost kérdezze mert még nagyon korainak tűnik. Ez azt hiszem attól függ, hogy kinek milyen széles a medencéje belül. Sokan mondták, hogy a külső látvány és a belső széelesség gyakran nem függ össze. Kicsit kételkedtem, de kezdem elhinni. Nekem nem túl széles a csípőm kívülről nézve, mégis elfér benn a lurkesz, de a barátnőmnél pont fordítva van, kívülről nagyon nőies mégis ő panaszkodott hasonlóra.

Pussz:

Juca

tjuca

Sziasztok!

Mátra!
Mi is Győrbe megyünk holnap, meg ma is voltunk... Tele van már a hócipőm a mászkálással...
Tudom, hogy nehéz, de próbáld meg elhinni, hogy Neked is jár a boldogság!!!!! A varázst meg meg tudod őrizni, és amikor kell, és úgy érzed, hogy szükség van rá, akkor bármikor fel tudod idézni és erőt tudsz meríteni belőle, akár ott van a párod, akár nincs. Pusszantlak!

Monyóka!
Kendemami általában még az esti mese előtt bealszik...KépKépKép Persze olyankor (meg általában éjjel 2 körül) élénk rugdalózás jelzi, hogy halló, itt vagyok ám! Ma pl. egész finom mocorgások voltak csak, meg a púpcsinálás az nagyon megy, van, amikor egészen a tenyerem alá simul, az nagyon jó érzés! Aztán épp írtam Sysynek is, hogy van, amikor 3-4 órán keresztül nem mozdul, vagy csak akkorát, hogy nem érzem, de aztán vannak olyan mozdulatai, amik néha már fájnak is. De ennél kellemetlenebb fájdalmam sose legyen!
Ja, és a drukkjaimat félretettem Neked a következő hónapra (beleraktam őket egy naaaaaaaagy hordóba, és dugóval jól bezártam, hogy májusban megcsapolhassam a hordót!Kép)

Angie!
Nekem általában a szeméremcsontom szokott fájni (bele-beleszúr), de a legutolsó vizsgálat óta zárt a méhszáj és a méhnyak 2000-es. Tehát nem biztos, hogy tágulás, lehet, hogy csak a fejecskéjét nyomja neki valamilyen idegszálnak, és ezt érzi a barátnőd. Mindenesetre szerintem is kérdezzen rá a dokinál.
Ja, és a kocsit nem adják el, nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy én (mint feleség) nem utalhatok manikát a férjem bankszámlájáról, még akkor sem, ha az Atyaúristent lehozom nekik az égről, mert NEKIK nem elég a meghatalmazás (totál HIVATALOS formában), az EREDETI házassági anyakönyvi kivonat, és a férjem minden személyes irata, adata és egyebek, NEEEEEEEEM, mert az aláírás nem mindegy (a kp-átutalási megbízáson)!!!!! Ugyanis nem vagyok MEGHATALMAZOTTként megnevezve a férjem szerződésében (jelzem, hogy tíz éve kötötte a szerződést, amikor még nem is ismertük egymást...) Szóval agyrém!!!!!!!!!!!!!!!!!! Úgyhogy holnap mehetek be újra, mert a párom nem tud bemenni személyesen, ezért aláírta a hazahozott és kitöltött kp-átutalási megbízást, hogy honap bevihessem, hátha elfogadják. ÁÁÁÁÁÁÁ, nem voltam ideges, amikor ezt így előadták....

Jucus!
Hogy vannak a rókáid? Tudod, akiket elküldtem melegebb éghajlatra! Remélem, jobban vagy már!

Pusszancs

Norwell+Kende baba

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Adriana, Zsuka!
jaj, de jó, hogy ilyeneket olvasok cicákkal kapcsolatben! Egészen üdítő, hogy nincsenek mumusnak kikiáltva!

Sysy!
Nálunk is megy a műsor odalenn. Már nagyon mélyjen van Marci is, kevesebbet mozog, gyakoribbak a keményedések is. Bár rá van bízva, de azért esténként ábrándozom, hogy talán ma...
tegnap du.
voltam NST-n a kórházban. A mellettem lévő szobában épp vajúdott valaki. Csak azért drukkoltam, hogy ne a végén járjon. És de!
Igyekesztem nagyon olvasni, Marci szívhangja is elég hangos volt, de hát csak hallja az ember, hogy mi történik odaát! Főleg, ha a szülésznő kiszól, hogy jöhet a doki és a babások.
Csendes duruzsolás, egy két elkapott szó a dokitól, amik majdnem ugyan azok voltak, amiket annak idején nekem is mondott, hogy hogy nyomjon, "már félig kinn van a feje", és aztán....
Egyszercsak felsírt a baba. És bevallom, én is a szomszéd szobában, pedig olyan hülyeség, és nem is vagyok egy bőgőmasina, de már tudom, hogy micsoda öröm jön attól a pillnanattól kezdve, hogy felsír egy gyermek. Öröm, aggódás, félelem, és az érzelmek komlett skálája, amitől a csaj Anya, a pasi Apa lesz.
Csak azért rimánkodtam, hogy most ne jöjjön be senki megnéznia apapírkámat, mert így is paprikapiros lehetett a fejem, hát még akkor.
Még a méhtevékenységet jelző görbe is kishíjján egyenes lett. Aztán jötte egy nagy keményedés a bizti kedvéért. Ám mégsem kapott kedvet marci a nagy utazáshoz. Így várunk tovább. Kép

Mátra!
Ugyan nem tudom miért írtad, amit írtál, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy sz@rul esett! KépKépKép
Légy boldog! Másrészt nem a láng az, ami melegen tartja a fészket, hanem a parázs! Amelyet ha gondosan őriznek, időről-időre újra lánggá lehet szítani! én ebben hiszek. Kép

Unique!
Köszi a történetet! Tényleg szép lányka!

Monyó!
Kép. de holnap szerda, és új dolgokat fogsz megtudni magadról!
Párod meg majd... de úgyis tudod.

bea!
Gratulálok!

Duddu!
Ez gyorsan ment! új fészek, szép kert! Kép Bár a kertre neked egy ideig nem igen lesz időd azt hiszem, de majd ha már elmúltak egy évesek a kölkök! Kép Jól kiásáák amit elástál!Kép

Junkó!
Tényleg tehetnél fel pár képet! Ha már ilyen lelkesen írsz!Kép

Angie24!
Nem a keresztcsontját fájlalja?
Első pocaknál (de teszem hozzá Van akinél a másodiknál is) a keresztcsont érzékennyé válik.
Pocakidőben az egész medence szerekezete kissé meglazul, szétcsúszik az illesztéseknél és a keresztcsont lefelé tolódik az eredeti helyzetéhez képest. Ez értelemszerűen a farokcsontot is érintheti.
Így ha a tágulást a medencére érti, akkor az lehet.

Norwell!
Pik-pak 37-nél tartasz majd!Kép

Mára is kiokoskodtam magam!
Most megyek megfejtem apa-fia viszonyunk megromlásának rejtéjét. Bár szerintem ez már tesógyerek érkezésének előszele, de ezen a hullámon is átevickélünk!

Sziasztok!

Eszter 37+7

ui: Mátra! Nincs kedved híradózni? Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Csajok!!Mindenkinek köszönöm a gratulációt!!Kép
Apa nagyon megdöbbent!!/szerintem nem örült!/De estére nagyon kedves volt velem!KépNagyon félek,hogy még bármi közbejöhet!!Várom,hogy már túllegyek az első 3 hónapon!!!!!Azért is nem nagyon élem magam bele!Azért boldog vagyok!!KépHétfőn kell a dokinak telefonálnom,hogy szerdán mikor mehetek!!Már alig várom!Mégegyszer köszi mindent!!KépJól esett!
Angie!Folyton Te jársz az eszembe,meg az a múltkori dolog,ami veled történt!Félek tőle nagyon!!Na mára lépek!!Sziasztok!!Kép

Kép
bea27

Sziasztok!

10 óra vezetés után hulla vagyok. Reggel jelentkezem, mindenkinek nagy puszi
mátra

Szia Mátra!

Pihend ki magad reggel várunk!

Mindenkinek jó éjszakát és hancúrozást!Kép

Zsúka
zsúka

Szia Mindenki!
A tavalyi zebraeső után most itt a babaeső!! Szupi! Kép

Monyó!
Kép és Kép, de egy kicsi Kép is.
Hiszen korábban meg sem akart jönni. Most pedig magától egész normális időben.... És holnap jönnek az eredmények! Várom a híreket! Kép
A párodat viszont szerintem semmiképpen ne erőltetsd, az csak rosszat szülhet. Hagyd egy picit rá. Most úgyis el vagytok foglalva a Te leleteiddel és a további dokilátogatással. Aztán, ha Nálad minden rendben lesz, lehet, hogy simán felajánlja magától! Juca

Bea!
Gratulálok! Kép

Juca!
Sejtettem, hogy nem a vitamin a baj. Megdöbbentő, hogy még mindig ilyen gondjaid vannak. Kép

Sysy!
Köszi, hogy hiányoltál. Jól vagyunk, minden OK. Ma szétesik a fejem és nem igazán tehetek ellene. Múlt pénteken (tarkóredő) és előző héten (4D) is voltunk UH-n, úgyhogy majd csak jövő hét végén lát minket dokinéni legközelebb. Fura is, már nagyon sok kérdést összeírtam neki...
Drukkolok a CTG-hez! Bár, ha jól érzem, már nem aggódsz annyit, mint korábban, hiszen tudod, hogy úgyis minden rendben lesz! Kép

Junko!
Köszi nagyon! Hát mindenki azt mondja, hogy nem fog gyorsan elmenni a lakás és főleg nem jó áron. Kép
Úgyhogy a beírt árat erősen irányárnak gondoljuk...

Nyuszi!
Szerintem is hajrá! Teljesen normális a hőesés, ha utána szépen felmegy! Kép

Anikó!
Jól beijesztettél, hogy elírtuk a hirdetésben a kerületet, de - ne haragudj - szerencsére Te néztel el. Szóval Zuglóban lakunk. Kép
Néha kell ilyen kikapcsolódás, igaz? Mikor voltatok utoljára kettesben valahol?

Angie!
Köszi a gratut Neked is. A telek papíron 400 m2, szerintem ez is kamu, de pont elég, az a lényeg.
Amúgy az teljesen normális, hogy a babagondolattal együtt jön az anitmunka gondolat is. Ezek együtt járnak. Én az állandóan nyüzsgő csajszi, aki egyébként tökre szeretem a munkámat, alig várom, hogy már ne kelljen mennem... Kép
Barátnőmnek és nekem is van ilyen farokcsontkörnyéki fájdalma. Szóval sokminden lehet, mindenképpen kérdezze a meg az orvosát.

Adri!
Jó, hogy benéztél! Mostmár tényleg Ti is a finish-ben jártok. Várjuk a híreket.

Zsúka!
Jóóóó sűrű terv, de jól hangzik! Kép

Norwell!
Köszi a cuki fotót! Kép
Fogadjunk, hogy a bankos történet az OTP-ben volt.

Eszter!
Bár a lakásunk is ilyen gyorsan elmenne, mint amilyen gyorsan megtaláltuk ezt a lakást.. Kép
Azért még maradhatna picit Marci, nem? Vagy.. ?

Lányok!
Azt elfelejtettem, hogy Ági279 jelentkezett SMS-ben, hogy minden oksi vele, csak új ciklust kezdett közben. Elköltöztek és még nem sikerült az Internetet megoldani, de amint tud, jelentkezik.

Hamarosan valószínűleg Mátra veszi át a táblát, hogy ne legyen gond, ha én lemaradok. Ha még az illetékes nem gondolta meg magát.... Kép Kép ... azért megvárjuk, míg kialussza fáradamait! Kép

Még teszek táblát és képeket:
réka
13+5
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

És akkor két kép a két picimről külön-külön kerek 12 hetesen:
Kép Kép

Na jó segítek egy kicsit:
a második képen bal szélen van a baba és szembenéz a kamerával. Rajtam kívül még senki nem látja a kis micsodáját a lába között, de úgyis én vagyok a beavatott, úgyhogy nekem hihettek... Kép Kép

Az első képen pedig oldalról látható a másik kedvencem, aki jobbra néz tesókája felé és igazán lányos a popója... Kép
Egyébként arról még nem is írtam, hogy azóta már voltunk genetikai UH-n is. Nyaki redők teljesen rendben, szóval örülünk.. Kép

Bocs az óriás képekért, de kisebben nem sokminden látszik!
réka
Vendég

Réka!
Bocsánat!Elnéztem!De én arra gondoltam amit most akartok venni!Mert Rákospalota az 17.ker.De lehet hogy rosszul tudom!
Remélem hogy minél elöbb eltudjátok adni az előző lakást!Mátra veszi át a táblát?Õ is ügyes nagyon!

Eszter!
Örülök,hogy még egyben vagy!
Nekem is nagyon szimpatikus az amikor valaki nem futamodik meg a feladat és a problémák elöl ha nem megoldja!Ezért is figyeltem fel Adrianara mert szeretem az ilyen emberi hozzáálást!Ha egy állatot befogadsz akkor felelős vagy érte!És nem hagyhatod cserben!Nekem az egyik cicám menhelyről van a másikat meg majdnem elütöttem az uton mert kirakták egy kocsibol elöttem!
És most már el sem tudnám kébzelni nélkülük!

Norwell!
Sajnálom nagyon hogy nem megy egyszerűen!
És sajnos ez mindenhol jellemző ez a hozzáállás!
De még szerencse hogy az auto megvan!

Junko!
Én ismerem a kutyusod fajtáját!
Nagyon jo kutya!És kicsinek tündér!
Kérünk rola képeket!Meg a házrol is!

Dido!
Hogy vagy?

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Réka!
A fütyikéjét én is észrevettem!
De édesek!
Gratulálok!

Angie!
Kérdezted hogy Dkeszin vagyok e vendéglátos,nem most nem dolgozom a szakmámban!A terhességem elött dolgoztam a Leroy nevű étterembe évekig és elötte is jo pár évet vendéglátoztam!De sajnos ez nem megy együtt a családdal!Legalább is ez az éjszakába nyulo!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Remélem Mindenkinek jól telt a Húsvét...Kép
Én gyakorlatilag be sem kapcsoltam a gépet..., úgyhogy jól lemaradtam a történésekről!Kép
Nemrég értünk haza a Balatonkörútról az új autóval(Kép)...jelentem, kidőltem...

A táblára rálestem, és:
Bea! GRATULÁLOK!Kép

Monyóka! Sajnálom Kép

Dudu! A képeket nem lehetett nem észrevenni!Kép Nagyon jóóók! Édik a picikék!KépKép

Puszó Mindenkinek holnapig!
BrillKép

Kép
brill

Jó reggelt Csajszik!
Írtam tegnap, hogy szépen felment a hőmérségletem, és tegnap reggel lepottyant 36,2-re. Ma reggel is 36,2 volt. Ez normális dolog, hogy két napig is lent van a hőmérséglet és utána emelkedik meg, vagy el is felejthetem a pé-t?
Remélem holnap reggel már nagyobbat mérek! Kép
A leesés után rögtön fel kell ugrania 37 közelire, vagy fokozatosan is mehet felfelé?
Jajj Mamikám kész vagyok teljesen. Most ha nem emelkedek meg napokig, akkor nincs remény. Orvos! Kép Jól mondom?
Puszi!
Nyusz
nyuszifülû

Sziasztok Lányok!Kép

Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

Nemsoká indulunk a CTG-re majd szorítsatok hogy minden rendben legyen,most egy kicsit izgulok.
Ha hazajöttünk megírom a fejleményeket.

Eszter!Kép

Remélem én ma nem fogok hallani semmi gyanus hangot a szülőszobákból,de ezt sosem lehet tudni.Rám is nagy hatással lenne ha valakit hallanék vajudni,és egy kicsit biztos meg is ijesztene.Egyébként olyan megható volt amit írtál.
Szorítok neked!Kép

Duddu!Kép

Köszi a drukkokat!Kép
Már tényleg nem izgulok annyira,csak sok minden jár a fejemben a dologgal kapcsolatban.

Sysy
38+5
sysy77

Sziasztok!
Angi, Eszter, Anikó! Kép
Képet szíves örömest tennék föl, de nincs digitális fényképezőnk, úgy meg nehéz. Ám mostani anyagi helyzetünk már annyira nem fényes, hogy lehet veszünk egyet. Kép

Norwell!
Mi is iszonyatos nehezen találtunk a kutyára. Az egész országban érdeklődtünk, de sehol nem volt kiskutya. Kenel sincs mondjuk túl sok eleve. Végül valami csoda folytán itt a szomszédban Tápén akadtunk rá.
Ha nem ragaszkodtunk volna a magyar fajtához, egyébként nálam a foxi is szóba jöhetett volna.

Dudu!
Hát azért ez nem biztos. Mi is egész jól el tudtuk adni a házunkat. 200 000 minusszal, de még így is jó. Persze szegedi viszonyokhoz képest...pesten kiröhögtek, hogy ennyiért eladtuk.

De ami fontos.

Timikáról
Tegnap összefutottam Timikával és kis családjával. Hát az a gyerek nagyon aranyos, nem aludt és rám is nézett.
Timika elnézést kér, hogy nem tud jönni, de nagyon fáradt.

Csibéről!
Tegnap Csibével is váltottunk egy-két sms-t. Jól vannak, csak nem jó a net. Puszil mindenkit, és amint megjavul a technika jön. Úgy emlékszem egyébként, hogy a héten vagy jövő héten megy UH-ra.

j.
Vendég

Réka!

CSodásak a képek.
j.
Vendég

Jó reggelt!

Zsúka!
Köszönöm az anyagot, képzeld, fel volt bontva a levél !!! Kép Nálunk már nem viselik el, hogy arról a címről 2x jön levél egymás után és nem tudják mi lehet benne Kép Volt egy időben, hogy az egyik ogy képviselőnk rendszeresen küldött nekem anyagokat a munkához, meg a tanuláshoz is. Rajta az Ogy bélyegzője, minden ahogy kell. Mindig fel volt bontva. Egyszer mondtam neki, hogy ugyan írjon már pár sort bele a levélbe, hogy örüljenek ők is. Megtette. Onnantól nem volt kibontva Kép Kép Kép

Monyóka!
Kép Kép Kép Szerintem is jó, hogy beállt a mensid.

Juca!
Szegény, remélem jobb már!

Duddu!
Nem gondolta meg magát az érinett. Barátkozik a táblával Kép Csodásak a képet, és örülök, hogy jó a genetika is.

Anikó!
Nekem is van cicám és rettenetesen imádom. Egy nagy fehér perzsa. Imádom. Kép

Brill!
Örülök, hogy látlak már végre és minden rendben van.

Bea!
Gratulálok, vigyázz nagyon magadra.
Ami jár, az jár: Kép
Kép

Bocsánat, ha valaki kimaradt.
Hú micsoda nap volt a tegnapi. De lagalább anyukámnak jót mondott az orvos. Szegény azért nincs még jól, és ha gyorsan mentem (100 fölé) már szólt, hogy lassabban, mert szédül. Ezért nem mentünk autópáyán. Borzasztó volt. Jó, mondjuk gyönyörű volt a Duna mellett végig menni. Vácnál nem járt a komp, úgyhogy Nagymaros-Visegrádit választottuk. Jobban is jártunk. Gyorssabb is és szebb is, mint a váci. Onnan Esztergom-Komárom- Győr. Győriek, mikor lett kész a körforgalom, mert enhem úgy megzavart, hogy addig nem létező utakat és közlekedési rendet találtam, hogy azt sem tudtam, merre van a kórházhoz vivő út! Aztán ügyes voltam és átláttam a helyzetet. Kép Visszafelé csak Vácon kavarogtam kicsit, de minden rendben volt ott is. A párom(Kép) kicsit ki volt akadva, hogy körbe jártam fél Mo-t, és legalább két és fél órával hosszabb utat választottam Kép Mindegy szép volt, Vácdukai táblára rámosolyogtam Kép

Reggelre várt a mail, hogy elfogadták a szakdolgozatomat, viszem köttetni, holnap Pest le kell adni.
mátra

szisztok.

Elore szolok hogy lehet hogy csopogos leszek,nezzetek el nekem ,tudjatok a hormonokKép

Mostanaban sokat gondolok a szulesre,nem mintha olyan kozel lenne,de ugy gondolom ha elore nezek konnyebb elviselni a jelent.Most hogy sysy es adri is nagyon kozel jarnak,elkepzeltem a sajat szulestortenetem.Rajottem hogy en egyedul leszek ott,ahol ti a parotokkal szereteitekkel lesztek.Nalunk ugyebar nem engedik be az apukakat.Ettol felek is egy kicsit,mert ha a parom ott lehetne,csak egy picit is akkor is konnyebb lenne,lelkileg.Elszomorodtam hogy en egyedul leszek.Aztan tovabb gondolva a storit,rajottem hogy egyaltalan nem leszek maganyos,hisz gondolatban ott lesztek velem es tudom(remelem)hogy itt a forumon szoritani fogtok nekem.Tudom hogy ez most hulyen hangzik meg gyerkes meg minden,de nekem nagyon sokat jelnet hogy itt lehetek veletek,hogy kozetek tartozhatom.
hat ezeken agyalok mostanaban.

szeretlek benneteketKép

Kép
monyoka

szisztok.

Elore szolok hogy lehet hogy csopogos leszek,nezzetek el nekem ,tudjatok a hormonokKép

Mostanaban sokat gondolok a szulesre,nem mintha olyan kozel lenne,de ugy gondolom ha elore nezek konnyebb elviselni a jelent.Most hogy sysy es adri is nagyon kozel jarnak,elkepzeltem a sajat szulestortenetem.Rajottem hogy en egyedul leszek ott,ahol ti a parotokkal szereteitekkel lesztek.Nalunk ugyebar nem engedik be az apukakat.Ettol felek is egy kicsit,mert ha a parom ott lehetne,csak egy picit is akkor is konnyebb lenne,lelkileg.Elszomorodtam hogy en egyedul leszek.Aztan tovabb gondolva a storit,rajottem hogy egyaltalan nem leszek maganyos,hisz gondolatban ott lesztek velem es tudom(remelem)hogy itt a forumon szoritani fogtok nekem.Tudom hogy ez most hulyen hangzik meg gyerkes meg minden,de nekem nagyon sokat jelnet hogy itt lehetek veletek,hogy kozetek tartozhatom.
hat ezeken agyalok mostanaban.

szeretlek benneteketKép

Kép
monyoka

Monyóka!

Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy mi is szeretünk!!!KépKépKépKépKép
Nagyon aranyos vagy.
zsúka

Helló Lányok!!Már azt sem tudom,hogy mikor voltam itt utoljára!!Neharagudjatok,de nagyon bevagyok havazva!!Velem nincs semmi különös!!Még nem vagyok áldott állapotbanDe ami késik nem múlik!!
Duddu,Mátrácska,mi van veletek??
Mekkorák a babáid Duddu?A pocid,hogy áll??Látszik már jól??Csodálatos a kép!!CUKIK a babák!!
Mátra kedves Veled mi újság?Mensi??Szerelem?Ne hajszold túl magad!!Olvastam,hogy tegnap is milyen kemény napod volt!!Csajok!!Szoritok annak aki most jön a táblázatban!/Angie,Dido!/Még igy ismeretlenül is!Most mennem kell!!Nemtudom,hogy mikor,de majd jövök!Puszi mindenkinek!Lory_D
lory_d

Sziasztok Lányok,

Nagyon köszönöm a sok-sok kedves szót aq szüléstörténetemmel kapcsolatban. Tényleg megható volt, én is mindig meghatódom, amikor újra és újra átélem magamban. Most rövid leszek, mert a lányom újabb szokása, hogy kb. fél óráig cicizik (kb. 80-100-at eszik/alk), majd kb. 1,5 óráig nyúzza az apját, akinek a feladata az álommanó elhozatala, de ez csak kevesebb sikerrel szokott beválni így Laura sokat van ébren. Emiatt viszont kicsit ki vagyunk ütve a férjemmel. Az altatás még nem megy... Kép De ez egyedül Laura vétke. Kép
Éjjel pl. 10-2-ig voltunk fenn vele Kép

DuddukámKép
Nagyon boldoggá tettél, hogy minden OK a lurkóiddal. És örülök, hogy Te látod a kis micsodáját a kukisnak, ez nekem nem jött össze Kép
Légyszi, javítsd ki a táblában Laura korát! A 42+5 egy kicsit hmmmm... túl sok Kép Köszi!

Évi77Kép
Dóricica bealszik rendesen, mindig? Nem kell sokáig altatgatni? Mennyiket eszik mostanság? nem emlékszel, mennyiket evett kb. 2 hetesen?

EszterKép
Köszönöm a jó tanácsokat, tippeket! Igyekszem megfogadni, de azt vettem észre, ha mindent megfogadok, ami a nagykönyvben lészen, akkor meg amiatt nem lesz tejem, mert szinte semmit nem fogok tudni enni Kép
Nagyon szorítok Értetek! Kép

SysyKép
Várom a CTG eredményt! Ne haragudj rám, hogy kevesebbet írok mostanság Neked, egyszerűen alig érem utól magam... Mindenesetre nem telik el nap, hogy ne gondolnék Rátok, hogy mi lehet Veletek. Kép

MonyókaKép
Hű, nem lehet valami jó, hogy a párod nem lehet majd Veled a szülésnél. Nincs rá valami kiskapu, hogy mégis lehessen?

AdriKép
Hű... Ha nem születik meg még Levike, akkor mikor várható, hogy be kell feküdnöd? Mit mond a doki?

Puszi

Unique

KépKép
unique

Szia Monyó!

Ez nem érzelgősség:-) Én meg mindenen picsogok, amin eddig dúltam-fúltam:-)

Férjed meggyőzéséhez: orvost kérdezd meg nálatok hogy s mint megy a spermavizsgálat. Mi "kezdetlegesen voltunk", ami azt jelenti, hogy itthon huncutkodtunk, és utána egy üvegcsében kellett bevinni a fiúkat, ahol egy néni leszámolta őket. Ott nem volt vizsgálat, mert minden rendben volt, gondolom, ha lett volna baj, akkor kellett volna egy "komolyabb ellenőrzésre" menni.
Így azért ez megoldható nem???? :-)
Ha pedig ilyen kis konok, nagyon finoman célozhatsz rá, hogy egy nőnek sokkal kellemetlenebb vizsgálatokon kell keresztülmennie, úgyhogy ne játszon neked dulifulit. Ezt persze nagyon csomagold be, de azért tudasd vele, hogy nem fair ez a hozzáállás.

Bea!

Hogy hogy nem örült? Ezt nem értem.

Angie, Dido!

Kezdek izgulni.

Lányok!

Úgy látszik a gyermeknek róka lesz a jele az oviban:-) Amúgy jól vagyok, jövő héten már nekem is kell mennem ctg-re. Orvos mindent rendben talált. Lábam dagad, de nem tudok vele mit kezdeni. Ez van. Na most megyek a bankba, meg a körzetihez délután.
Norwell együttérzek, de nekem hidd el sokkal hosszabb a bankos sztorim:-(
Közölte a csaj, hogy ő semmiben sem érzi magát hibásnak, ezért az ő szájából nem fogunk olyat hallani, hogy elnézést. Korrekt hozzáállás. Pláne, ha azt számítom, hogy ma megyk kb. ötödjére, és ez már tényleg kitesz egy napot, Kofa meg nem is tudom mennyivel többet rohangált... Hát igen, ezen a mentalitáson lenne még mit változtatni. Úgyhogy dunakeszis lányok fogalmam sincs mikor megyek a földhivatalba, ez van sajna. A bürokrácia útvesztőjében veszteglünk.

Juca

tjuca

Sysy, Juca, Norwell, Eszter!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget (a barátnőm nevében is). Ma megyek a barátnőmhöz és viszem a válaszaitokat, már kinyomtattam neki. A védőnőnek mondta eddig (annak, aki jól beijesztette az AFP-vel, már egyszer kérdeztem tőletek ezzel kapcs is), és azt mondta, hogy tágulás. De a barátnőm nem bízik meg benne.

Duddu!
Igazad van, biztos együtt jár a babagondolat az antimunka gondolatával (nagyon tetszik ez a megfogalmazás), mert én is nagyon pörgős vagyok, és addig, amíg nem ugrott be a babaprojekt, fáradhatatlanul bírtam a munkát, de most... állandóan itt lógok a babaneten Kép. Gondolom, így ikresen már a pocid is formásodik. Mikor kapunk képet a hasidról? A baba képek gyönyörűek, és ezek szerint találó képet küldtem neked nyuszira, egy fiú és egy lány nyuszit. Mikorra tervezitek a költözést?

Lory!
Köszi a szorítást. Én is drukkolok neked, hogy mielőbb összejöjjön.

Dido!
Merre vagy? Hiányzol! Ennyire jól sikerültek az ünnepek?

Anikó!
Hát igen, a vendéglátózás kemény munka. Ezért is kérdeztem, hogy most is azt csinálod-e. Most akkor otthon vagy a fiacskáddal, és várod a tesókát? Kép

Norwell!
Ez a bank ügy tényleg felháborító. Nekem meg olyan story-m van, hogy egyszer vásároltam egy 1000 ft-os cuccot a C&A-ban, és nagy sietségemben ott hagytam a kártyámat. Pár óra múlva, amikor észrevettem, visszamentem érte, de az üzlet már el kezdett telefonálgatni a bankba, hogy milyen úton tudnának engem elérni, hogy visszaadják a kártyámat, de NEM kérte az üzlet a letiltást. Én pedig szintén nem kértem, mert pontosan tudtam, hogy hol hagytam a kártyát, és hogy vissza fogok érte menni. Erre fel, mivel a banknak olyan szabályzata van hogy önhatalmúlag letilthatja, letiltotta a kártyámat, és hiába kaptam a kártyát vissza, mégsem tudtam többet használni. Persze az 5000 ft-os letiltási díjat egyből levonták a beleegyezésem nélkül, és hiába tettem panaszt, a mai napig nem válaszoltak rá. Még ma is összerándul a gyomrom, ha rá gondolok. Tehát együttérzek veled, és örülök, hogy a kocsi a gubanc ellenére meglesz. Milyen típus?

Monyóka!
Nagyon édes vagy! És igen, én is csatlakozom Zsúka mondatához, hogy "mi is szeretünk"! A férjed pedig biztos meg fogja gondolni magát, ha túlleszel a vizsgálataidon, főleg, ha kiderül, hogy neked semmi bajod, akkor biztos vagyok benne, hogy oda fogja tenni ő is magát (tudod milyen a fériúji híjjúság, ki sem bírná, hogy miatta ne legyen gyereketek).

Bea!
Kérlek, ne parázz, és ne gondolj rám (az utóbbi esetemre). Már én is elfelejtettem, és te nem vagy én, ne keresd másban magadat. Koncentrálj magadra, figyelj oda, hogy egészségesen élj, sok szénsavmentes ásványvizet igyál. Te már a 48-ik napon vagy, én a 32-iken voltam, amikor megtörént velem az a dolog. Légy pozitív, és örülj a kis életkének a pocódban KépKépKép (Látom, a másik topikban Takidónak is babája lesz. Nagyon örülök, látom, a nyuszi meghozta a lányok szerencséjét).

Mátra!
Gratulálok a szakdolihoz! Te egy szuper csajszi vagy. Sokoldalú, és... hú, nem jut eszembe az a szó, amit írni akartam (az aki egyszerre sok mindent tud csinálni). Szita az agyam!

Juca!
Oldalkép??! A rókák pedig kotródjanak!!!

Junko!
Gépet csak ezért tényleg ne vegyetek (viszont ha babás leszel, akkor hogy fogunk képeket kapni? KépKép).

Lányok!
Tud valaki valamit Cincáról?

Bocsi, nagyon hosszú lettem!
Mindenkinek kellemes napot!

Puszi!
Vendég

hejhejhejKépmost lattam meg dudu babait,genya a netem nem mindig tolti le a kepeket.
olyan aranyosakKépKépKép

pasivizsgalattal meg varok.Amikor hazasodtunk akkor is majd egy evig nyuztam hogy vegyen el templomban is,de hajzhatatlan volt.Aztan beletorodtem,erre eskuvo elott egy honappal bejelentette hogy akkor mikor megyunk hitoktatasra.Megvarom meg magatol rajon hogy el kell mennie,en meg kiharcolom amit tudok a dokinal,aztan ha mar aztmondjak mostmar pasivizsga akkor varok.majd csak elmegy.

unique.nincs kiskapu.Nincs megoldva a higieniai feltetelek hogy apa is bejojjon.Majd atveszelem.

juca.tudja hogy egy nogyogyaszati vizsga kellemetlen,raadasul a verveteltol mindig elejulok.megis elmentem,es o is tudja hogy nem leanyalom,De nem nagy kunszt.Amikor mondtam neki hogy a szules elegge fajdalmas akkor a valasz a kovetkezo volt.Nagy kunszt.

lanyok ez a franya menzi szorakozik.Ilyenkor mar niagara szokott lenni,most meg olyan silany hogycsak na.pedigg tegnap alakalmaztuk a menzihozo tehnikat,homokot lapatoltam,de nem erosodott be.

Kép
monyoka

Monyoka!
Nem akarok fölöslegesen reményt ébreszteni benned, de én nem egy esetben (szám szerint írom: 5 ismerősöm esetében is) hallottam olyat, hogy a nő menstruált a terhessége elején. A szakirodalom is azt írja, hogy minden 4-ik nőnél előfordul kisebb-nagyobb vérzés. Ha lényegesen eltér a szokásos mennyiségtől, és inkább kevesebb a szokásosnál, akkor érdemes tesztelni. Persze, nem tudom, hogy te szedtél-e bármilyen hormonkészítményt, mert az bezavarhat. Ha nem, és továbbra is csak épp hogy szivárog valami, akkor én a helyedben pár nap múlva tesztelnék.
Vendég

Sziasztok!

Monyóka!
Bodog szülinapot Neked!Kép

Nyuszifülű!
Holnap kiderül minden...Szerintem az is jó, ha fokozatosan megy fel a hőd.Nekem így volt, már amikor nagy ritkán volt peteérésem...Kép
Akcióra fe...!

Sysy!
Veled vagyunk, híreket várjuk!Kép

Junko!
Kölcsön fényképező???Kép Tudod, kíváncsi a női nem...Kép
Kutyinak simi!Kép Tényleg, nem is tudom, mi a Drágaszág neve???

Márta!
Pihenést is beiktatsz néha...?Kép Nem ártana...Kép
Szakdolihoz gratula!Kép

Juca!
Kitartás a mai ügyintézős naphoz!Kép
Róka miatt nem irigyellek...

Visszaolvasás csúszik egy kicsitKép
Megyünk Marshall kutyát oltatni... Este még jövök (remélemKép).

Szép napot!
Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Monyóka!
Most látom a Brill üzenetéből, hogy neked ma szülinapod van.
Kép
Vendég

koszonomKép

angi,hallotam en is olyat hogy mestrualt a no a terhesege alatt.Anyosom vegig rendesen menstrualt.
Valahogy en ebben nem hiszek,tudom hogy van ilyen de nem fer az agyamba.
inkabb arra gondolok hogy most kezd visszalani a szervezetem es ezert ilyen keves,mert nem kesett(csak 3 napot)ami viszont nem teccik hogy a hom nem esett le mint a mult honapban.Multkor szepen leesett es meg is jott.Most masodik napomon is ugyananyi mint eddig.ez azt tamasza ala hogy valami megsem stimmel.Valami hormonom no koser.
most ebben a honapban mar nem lesz hormonvizsgaKépmajd az uj dokinal.

Kép
monyoka

Monyóka!

Boldog Szülinapot Neked!
Csakhogy Angie elnevezéséhez igazodjak még jobban (képkirály) küldöm Nektek ezt a képet.KépKép
zsúka

Zsúka!
Édesek a bébik Kép! Javítok, képkirályNÕ Kép

Junkó!
Megnéztem a neten a mudi fajtát. A tietek milyen színű?
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Megjöttünk a CTG-ről és minden rendben van.
Nagyon jó volt a szívhang és a mozgás is megfelelő.
Azt mondta a doki hogy úgy néz ki nem tágultam tovább,talán csak egy nagyon picit.
Jövő héten hétfőn reggel kell mennünk a dokihoz,ha addig nem indulnak be a dolgok.
A kiírt napomon (jövő péntek) megint menni kell újabb CTG-re,ha a kisfiam hamarabb nem indul be.Kép

Monyoka!Kép

Mi is szeretünk téged és ha bánatos vagy rám mindig számíthatsz!Kép

Uniquom!Kép

Nem haragszok én rád egyáltalán és tudom hogy milyen elfoglalt vagy és ez így van jól.Kép
Érzem én hogy így látatlanban is gondolsz rám!Kép
Tudom hogy velem vagy!Kép
Sok puszi Laurának!Kép

Brill!Kép

Köszönöm hogy gondolsz ránk!Kép

Adriana!Kép

Mi újság Levivel?Kép

Egyébként képzeljétek el hogy amikor odaértünk a szülészetre,éppen akkor született egy kisbaba és keservesen sírt. Láttam is mert a folyosói csap alatt mosdatták.Hát egy tündér volt,és tele volt magzatmázzal!Kép
Egyből végigfutott rajtam valami egész érdekes és különleges érzés!Kép

Sysy
38+5
sysy77

Lányok!

Na leírom miért választottuk a mudit. És csatoltan küldök egy képet a fajtáról. Kicsit eltérek ugyan a topik témától, de most nekünk ő a "gyerekünk". Kép
A miénk fekete.

Ezt egy honlapról idézem:
Miért mudi?

Mert gyermekszerető;
mert gyorsan tanul;
mert okos;
mert ha kell nyugodt, ha kell, bebizonyítja, hogy milyen fürge;
mert kitűnő terelőkutya, önállóan dolgozik;
mert kitűnő házőrző, nem olyan ugatós, mint a puli;
mert nagyon jó agility-s kutya, fordulékony, gyors;
mert megfelelő őrző-védő tulajdonságai vannak;
mert vaddisznóhajtásra is jól használható;
mert csodálatos, ahogy figyel a családra;
mert úgy tud a gazdájára nézni, mint egy Istenre;
mert nem túl nagy;
mert nem túl kicsi;
mert elég nagy;
mert elég kicsi;
mert nem eszik túl sokat;
mert nem kell kutyakozmetikusra költeni, elég hetente egyszer kifésülni a bundáját;
mert maga a természet természetes szépségében;
mert szép. Igenis SZÉP;
mert annyira természetes, hogy a magyar embernek magyar kutyája legyen;
mert barátságos, pont annyira, amennyire kell;
és mert tartózkodó, épp annyira amennyire kell;
mert meg tudja különböztetni az ellenséget a baráttól;
mert pontosan tudja, ki a betolakodó és ki ártalmatlan;
mert még nem tette tönkre a divat;
mert akinek volt már egy mudija, annak más nem kell, csak mudi;
mert ..., mert ..., mert ..., mert ..., folytassam?
Akinek mudija van, az tudja, hogy ez mudi. Semmi mással össze nem hasonlítható. Kép

j.
Vendég

Junkó!
Azt hiszem, ettől részletesebb választ nem is adhattál volna KépKépKép Köszönöm!
Vendég

Junko!

Gyönyörű ez a kutyus, na és a bundija...........Kép
Házikótokkal mi a helyzet? Esetleg kép? Tudod Angie szerint én vagyok a képkirályNÕ. Kép

Duddu!

Gyönyörű a lakásotok, nem csodálom, hogy nehezen válasz meg tőle. Kép A pocaklakók meg egyszerűen leírhatatlanul aranyosak. Kép (Én is láttam. Kép)ha belegondolok régen az anyukák csak akkor látták meg a babájukat mikor megszülték......
zsúka

Mindenkinek szép Tavaszt kívánok, a babát váróknak csodás kismamaságot Kép, a babát várni akaróknak mielőbbi pocaklakót Kép (ez utóbbit magamnak is kívánom... Kép )
Szorgalmasan olvasgatlak Titeket, nézegetem a képeket, írni továbbra sincs időm, csak akarom, hogy tudjátok, itt vagyok - ha nem is látszom Kép
Bea, gratulálok, (de a párod miért nem örült??)
Brill, még egyszer gratula, duddu, szépek a babák!!! Kép
És olyan jó olvasni mindenféle dolgaitokról, házról, autóról, cicákról, kutyákról..stb.
Vigyázzatok magatokra, és monyóka, én is szeretlek, és tudod, hogy még sokan mások is.
Pár perc múlva indulok a kisfiamért az oviba, hétvégén jelentkezem, és beszámolok a dokinál tett látogatásomról is (pénteken megyek, az a 13. cn, az 5. napon voltam vérvételen, erdményt még nem tudok.)
Mindenkinek sok puszi, jövök olvasgatni továbbra is!!
Rolly
rolly

Rolly!
Örülök, hogy benéztél. Várom a dokis infokat. Durokkolok, hogy minden rendben legyen és jöjjön az a kistesó!

Lányok!
Javaslok egy másik nevet ennek a fórumnak: "Babaprojekt előtt álló DOLGOZÓ és ISZONYATOSAN ELFOGLALT NÕK, ide!" KépKépKép. Hát itt mindenki ennyire el van foglalva, hogy két óránként érkezik egy bejegyzés?!?! Én meg itt unatkozok, várom az izgi híreket, oszt semmi Kép. Nincs ma főnököm, és a munkakedvem is nagyon a békafenekén van a mai napon. Ez meg is látszik rajtam Kép
Vendég

Elszállt az irományom!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Azért is újra írom!

Duddu!
Nagyon édesek a kisbabáid! Én is látom, amit Te látsz...Kép

Juca!
Engem az egész dologban csak az bosszant a legjobban, hogy ők a szolgáltatók, és én teszek nekik szívességet azzal, hogy hozzájuk teszem be a pénzecskémet, amit aztán természetesen pénzért adnak nekem oda... Milyen szép is volt, amikor még zacskóba tették a fizetést...Kép Na, abból nem jött le a kezelési költség!Kép

Angi!
"Miautónk" lesz. Három évvel ezelőtt egyébként, amikor ellopták a cuccaimat, nekem is ezer pénzembe került, hogy letiltattam a kártyámat. Mintha ugyan én tehettem volna a lopásról...

Drága Monyókám!
Kép
Egyébként én lehet, hogy elgondolkodnék a teszten a helyedben, ha nem jön meg úgy RENDESEN, és a hőd is fenn marad. Tudod, csodák márpedig vannak. És tényleg ez volt a legjobb görbe, amit eddig produkáltál. A párod meg úgyis el fog menni a vizsgálatra, ha kell.
Mi is szeretünk Téged!!!!!

Brill!
Remélem, a sok rohangászás mellett azért van időd pihizni is! Tudod, kismama nem rohan, nem ugrál, nem idegeskedik!Kép

Bea!
Mi az, hogy apa nem örült??? Nem tervezte, vagy csak hirtelen meglepődött?

Mátra!
Szegénykém, akkor megjártad a hadak útját! A közlekedés Győrben mostanában kritikán aluli, de szerintem akármelyik nagyváros nevét be lehetne helyettesíteni... Mi is voltunk ma, és a város legforgalmasabb szakaszán ki voltak kapcsolva a lámpák, sehol egy forgalomirányító rendőr!!! Életveszélyes volt...

Rolly!
Nagyon drukkolok Neked, hogy minden rendben legyen a dokinál!

Anikó!
Igazából én baromira meglepődtem, mert azt hittem, hogy egyszerűbb lesz a dolgom a bankkal. A biztosítótól jobban féltem, de ott nem szórakoztak velem...

Ma vettünk pár babacuccot... Nagyon édesek, már alig várom a "belevalót"!Kép Lassan el is kell kezdenem kimosni a rucikat, apa jövő hétre ígérte a festést, utána már lehet pakolni.
Jaj, lányok, holnap délelőtt randizom a fogorvossal....KépKépKép Szorítsatok nekem, már előre rettegek.... Előfordulhat, hogy túlélem???Kép Ha igen, akkor beszámolok!Kép

Pusszantás mindenkinek!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (30+6)

Kép
Kép
norwell

Szia Angie!

Végre valaki felvállalta, hogy csak ül a gép előtt és nem csinál semmit. Kép
Közlöm, a helyzet ugyanez nálam is. Ép azzal foglalkozom, hogy hogy tudnánk elmenni valahová nyaralni, nézegettem az utazási irodák ajánlatát meg ilyesmi. Már kérdeztem korábban is, de valahogy nem kaptam rá választ. Szóval mégegyszer: pocakosan felülhetek a repülőgépre? A dokimat megkérdeztem és azt mondta csak nyugodtan. Szerintetek?
zsúka

Sziasztok!

Fele ügyet elintéztem, meg szunyáltam egy hatalmasat:-)
Főnököm: most sokkal energikusabban nézel ki, mint amikor dolgoztál. No comment. Ennyi telt belőle, hát persze mert állandóan agyonszekál mindenkit, na meg mondjuk akkor pihenek, amikor akarok.

Duddu!

Nagyon jók a képek, bár ez még nekem vad. Majd a középidős képekre leszek kíváncsi. Azért ne éld bele magad maximálisan a nemekbe, most is született egy Bendegúz, aki Annának indult, és most ott fezsít a rózsaszín szerkókban:-)

Unique!

Mi volt az a szülés alatti homeós bogyesz? Mi is fogadunk szülésznőt, csak perpill szabin van. Te ittál málnalevél teát???Hogy haladtok az alvással? Infacol bejött? Küldjél áriás képet is léci, olyan nehéz elképzelnem amiket írsz arról az édibédi leányról:-) Egyébként Stöpszlinek mindig megmutatom, hogy hogyan kell aludni, meg milyen egy jó baba, Laut is megmutattam neki:-)

Timi!

Nem csodálom, hogy fáradt vagy, ezek a kis törpék kiveszik az ember zsírját.

Na most megyek, kisuvickolom a fürdőt.

Juca

tjuca

Monyoka!
Én is nagyon boldog születésnapot kivánok neked!Kép

KépKépKépKép
aniko24

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?