A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose, a répatorta én vagyok!Kép
(((egyébként ez az egyik kedvenc legviccesebb magyar nyelvi jelenségemKép)))

Bogárka, tapsoló Doni nagyon cukiKép
és ha feszéj(ly?)ez ez a turi dolog, esetleg kérdezd meg Krisztát, ő bánná-e
de szerintem elférne mindenki

Zuz, én is megnéztem az én méhlepényem, és nem volt ijesztő nekem se, de nem is éreztem úgy, hogy nyám, mindjárt beleharapok! ááááábrrrpfffkhhh
és jobb, ha holnap pihensz, tudod, a TE állapotodban!KépKépKép

votiv 8)
votiv

Barbi,
szerda joKép

KépKép
fibi

Szcientológia: sztem akit érdekel, az keressen rá a google-ben, de csak délelőtt, hogy éjjel már tudjon aludni. Kép
Sajnos mi testközelbe kerültünk velük, mert férjem egyik régi álláspróbálkozása során belefutott egy ilyenbe. Persze nem vállalták nyíltan, egy havi ott-dolgozás után derült csak ki, hogy át akarják mosni az agyát, és lenyúlni a pénzét...
Annyi a lényege, hogy ez nem vallás, hanem ilyen szektaizé, nem istenben, allahban, stb hisznek, hanem a pénzben, aminek megszerzése érdekében nem riadnak vissza semmilyen módszertől. Kép Csomó fejlettebb országban már be is tiltották a működésüket, ez sztem elég sokat elmond.
Áááááááááááááááááááááááá........
Többet megtudni nem is akarok róla, ez elég álmatlan éjszakát okozott.

Beet,
meg sem ismertelek a képen!

Turi: nekem mindegy, minél több az "eladó", én annál többet tudok válogatni. Kép Szal ha jön Bogárka ismerőse, sztem csak jó, persze csak ha Bognak se ciki, meg a csajnak se, nem?
neet
neet

Zsan,
cipik érdekelnek, felárazva képet kaphatok?
neet
neet

Fibi Kép Fiad nagyon édes, hogy már így segít Neked! Kép Diósdot sajnálom, de még hátha összejön, vagy egy még jobb hely!

Moose Kép Levágtátok Nyuszi szófogadó haját? Ez édes Kép Most lehet várni, amíg megnő Kép Ja és a beszédhez külön gratula!

Beet Kép Lillusnak és a párodnak bulást! Nagyon szépek vagytok a képen és a torta is nagyon nyami Kép

Zuz Kép Remélem nem komoly a takonykór és gyorsan elmúlik!! Már nagyon várom a holnapi tücsköket, remélem tudtok jönni!!

Bog Kép Tapsoló Doni tündéri Kép És neki gratula a dumához!

Kép
Kép
denizsa

LelkecskékKép

Nagyon-nagyon köszönöm az összes kedves bátorító és biztató soraitokat! Sikerült tegnap estére lenyugodnom: kis Nyulacskám olyan édesen néz a szemembe, miközben szívja a tápot a cumisüvegből, mintha az az én cicim lenne, úgyhogy már nem érzek olyan nagy bánatot. A tejecskét pedig ma remélhetőleg sikerül beindítani az elektronyos izémicsodával és a szoptaníttal is próbálkozunk majd azért.

Ma pedig babazsúrba megyünk Votivval és Istivel - először anyakönyvezzük enyém dedet majd meglátogatjuk Pocakékat! Úgyhogy kisfiam társasági bemutatása ezennel megkezdődikKép És Pocak hátha tud 3 gyerek + Votiv egy gyerek (de tudjuk, hogy ő felér többel is Kép) minden összegyűjtött tapasztalatával segíteni a szopizásban, azután meglátjuk, mire megyünk ilyen sokan együtt. De mára úgy érzem, hogy nem lesz baj akkor sem, ha nem sikerül végül szopizni, mert olyan szoros már a kötelék köztünk, hogy azon már a cumisüveg nem ronthat.

Ja, és hát boldogságomban is sírok ám, úgyhogy így bejön az egész napos könnytenger Kép

ZsanciKép Irulok-pirulok, tudod? szabad szegény hüppögő kismamit ilyen zavarba hozni? Kép És köszönöm. Ha Isten megsegít, akkor rá tudom apócát venni, hgoy jöjjön ide körülnézni és akkor majd jól ittmaradunkKép

GAbiKép Nagyon szeretlek és köszönöm!!!!

VotivKép Sajnos Indiában így vezetnek, nekem már itthon se volt bátorságom jogosístványért hajtani ebben az őrületben, Indiáról pláne szó se lehet... Képzelheted terhességem első 2 hónapjában mit éltem át férjem autójában... hangtalanul ordítottam, csak hadonásztam az ijedtségtőlKép

Kívánok nektek szép napot, sok fincsi sétát a szabadban és játszós talitKép

Szerelmem még mindig szitakötőjével beszélgetKép

indianyo

BeetKép Nagyon szép vagy te magad és tortád is és gratulálok a szép kerek évfordulóhozKép

FibiKép Takarítani is szeret tiéd ded? mert nálunk mindig elkél egy kis segítség Kép Gratulálok a drága kis manócskédhoz, aki így segítKép

Este majd hozzátok szólok még személy szerint, mostan rohanok fürcsizni, mielőtt itt a megmentő sereg! PuszikákokKép

indianyo

Sziasztok!

Végre aludtam egyben 4 órát! Teljesen fitt vagyokKép
Szerintem ma elmegyünk az orvoshoz, hogy kiderítsem, fertőzünk-e, mert ilyen jó programokból nem akarunk kimaradni mégegyszer!

Ancsi!
Mi szombaton megyünk a kiállításra testületileg, jön Apa is cipelniKép De pl csütörtök délután nincs kedvetek egy játszótér-sétázáshoz? Persze csak ha nem fertőzünk!!!

Den!
Jövő hét hétfő nekünk tuti!!! Bár azt nem értem, hogy miért mondták neked azt, hogy akkor menjünk, amikor többen vannak ott felügyelni? a múltkor sem csináltak semmit, csak bekasszírozták a zs-tKép

Moose!
Teljesen igazad van, nem is akartam még nektek sem mondani, írtam is, csak a túl sok történés kihozta belőlem, de egyébként sem voltam még dokinál, úgyhogy nem is biztos. Annál meg asszem értelmesebb vagyok, hogy ha történne valami, akkor tudnám, hogy nem azért történt, mert egy gyenge pillanatomban megosztottam veletek a hírt. És én sem úgy gondoltam, hogy most a történtek után hazaállítunk, és vigyorgó pofával bejelentjük. Csak az a gond, hogy ha 2-3 hónap múlva tesszük meg, akkor sem lesz egyszerű, és már előre fázom az egésztől! Szegény sógornőmet állandóan azzal kell vigasztalni, hogy hamar lesz neki új kisbabája, állandóan azt kérdezgeti, hogy szerintem mennyit kell várni, hogy újra próbálkozhassanak, mert ez a baba is elég nehezen jött össze. És az is hozzátartozik a dologhoz, hogy ők már több éve házasok, nagyon szeretnének gyereket, és csak azt látják, hogy mi ripsz-ropsz összejöttünk, egyből baba, úgy, hogy még el se váltam, aztán esküvő, aztán boldogság, és most a tesó. SZegénynek ez egy kicsit nehéz lesz, szerintem azt sem hitte, hogy nálunk előbb baba lesz!

Vera!
Én 8 hetesnek gondolom, de majd a doki bá' megmondjaKép

Beet!
Szülinapi fotó nagyon jó, és a torta szuper lehetettKép

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok,

Oxi: tök jó, ha tudsz jönni talira. És örülök, hogy hallottam felőletek.

Emmának boldog névnapot.

Den: elvileg nekünk is jó a hétfő.

Ennyit engedett most Fanni.

Kép
Kép
johanna1975

Zuz, nem toprengtetek sokatKép gratula!!! sogornodekKépKép

Fibi, hat nem is tudom. nekem a kampanyolas mast jelent. ez annal bekesebb, meghittebb, stb. volt. a kampany szo egy csomo negativ dolgot juttat eszembe. vajon miert...Kép

Votiv, es akkor a rekamie ellen vajon mi a kifogasa? hisz melyik gyerek keszul a korhazi agyon/szuloszeken???Kép

ja es a mehlepenyben nincsen semmi gusztustalan. szerintem tok erdekes. mondjuk nem megevesilegKép

Beetrix, szepek vagytok (te + a torta)KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rec, azt még nem is írtam, hogy a nyanya szerint milyen álságos olyan pelenkákkal "kampányolni" (ő is ezt a szót használta), amiket már rég nem is használnak, hanem több tonnányi eldobható pelenkával szennyezik a környezetet ezek az anyák...

ha gondolod, megadom a címétKép bár sztem szót se nagyon érdemel. azért a kolléganőm (Köveskuti Tünde) majd megírja a tényeketKép neki

votiv 8)
votiv

TALI:
Jövőhét hétfőn (ápr.24.) délután 14.30-kor a Fonyód utcai játszóházban!
Jöjjön mindenki, aki csak tud!!

Zuz Kép Szegény tesódék... persze megértem, hogy még várni akarsz a nagy hír bejelentésével, de jó, hogy legalább velünk megosztottad Kép És nagyon szupi, hogy tudtok jönni hétfőn!

Kép
Kép
denizsa

Lányok! SOS!
Nem tudjátok, hogy mikor rendel Dr Bálint Sándor a Bártfaiban a sima rendelésen??? A magánrendelöbe csak hetek mulva lenne idöpont, és nekem sürgösen el kellene mennem, mert gáz vanKép

KépKép
fibi

Zuzi!
csütörtök sajna nem jó Kép

ancsipancsi

Votiv, asszem nem vagyom ilyen jellegu levelezesreKép

Fib, mi baj?Kép mar ha publikus

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi!
Ugye nincs baj???Kép
És nem lehet bejelentkezni magánrendelésre??? Ma akartam bejelentkezni és hát elég sürgős lenne!Kép

Bár részlet kérdés, szerencsére nem a tesóméknál történt a tragédia, hanem a párom öccsééknél, de azért így is ugyanolyan borzasztó!Kép

AncsiKép De most már tényleg szervezzünk valamit, akár a jövő hétre is, bár írtad, hogy be vagytok táblázva!

Manóka!
Bár írtam ímélt, de itt is nagyon sok boldog névnapot kívánok Emmának!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi!
Most jut eszembe, hogy általában keddenként és szerdánként bent volt B.S. a kórházban. Lehet, hogy kedden rendel, mert szerdán a MOna lisa volt. DE: HÍVD FEL A KÓRHÁZAT, OTT KÉRD A SZÜLÉSZETET-NÕGYÓGYÁSZATOT, ÉS KÉRDEZD MEG. Én így könyörögtem be magam hozzáKép

Kép
Kép
zuzmo1

a fiam rossza társaságba keveredettKép(remélem, sikerül a fotót feltenniKép)
Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmó!
fontolgatom, hogy most elmegyek megméretni Lencsét, meg ellenőrzésre a múltkori betegség miatt. nem jöttök?

ancsipancsi

és meg tudnád mutatni Pajit is a dokinak, hogy betegnek érzed....vagy te vagy beteg??

ancsipancsi

Bog!
Képzeld, Bazsó is tapsol, és nagyon büszke magáraKép És többször volt, hogy mondtam neki, hogy tapsi tapsi mamának, és elkezdett tapsolni!!! Nem tudom, hogy ez mennyire volt tudatos, de én annak vélem. És tegnap óta, ha pápázunk neki, akkor elkezd integetni, és amikor megdícsérjük, annyira elkezd örülni, hogy elkezd tapsolniKép És azt vettem észre, hogy tudatosabban nyúl a játékaihoz. Van egy zenedoboza, és tegnap láttuk először, hogy teljesen tudatosan megnyomta rajta a gombot, amit, egyébként nem is olyan egyszerű lenyomni!
Doni rettentő sokat nőtt, amióta az FMH-ban láttam, és Petra nagyon kis édes, ahogy a bográcsot kavargatjaKép

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi!
Tök jó lenne, csak Pajikám alszikKép

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi!
de meddig alszik méééééééég? Kép én még csak most fogok etetni kezdeni. gondolom neked is kéne még kaját adnod, mi? megvárjunk? szóval mondjuk 3/4 1-ig meglesztek? mert akkor még érdemes elindulni.
ha most aszondod, hogy ne, vagy nem válaszolsz Kép, akkor kaja után indulandusz.

ancsipancsi

De szerintem 1 körül felébred, akkor ebéd, és ha neketek jó, utána mehetünk, talán kettőig odaérünk!

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi! Akkor inkább menjetek!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi!
én meg nem tudom valójában honnan tanulta meg a pápát, de már 2 hete csinálja, viszont csak ha kedve van. van, hogy buszon idegen "ütyülüpütyülü" asszonyoknak integet, van, hogy nekem se.

és a tegnap leaplikált habtapira letettem. elbarikádoztam minden oldalról, szekrény ajtók elé is habtapi került (de csak 1 sor magasságban). Lencsém élvezettel mászik ide, mászik oda, hangoskodik, szedi szét,én meg olvasok vele szemben az ágyon. egyszer csak feltűnő csend van. mondom: elaludt? odanézek, hát rámolja ki a szekrényt. Kép rögtön Moose jutott eszembe. nem képzeltem, hogy egy 8 hós gyeröknek eszébe jut kinyitni a szekrényt. a benne lévő ruhák nem veszélyesek, oda se tudta volna csukni az ujját, mert a habtapi közé került, de a sarkával megsérthette volna a fejét Kép. mehetek a mókusok elé.

ancsipancsi

Zuzka!
attól félek, hogy nem érünk oda kettőig, ha csak 1-kor ébred szegény Paji! Kép
akkor most kaja és indulás, Lencsi úgyis szedi szét az ágyát.

ancsipancsi

Indi!

Én eddig nem akartam szoptatás-tápszer ügyben hozzádszólni,mert csak....KépDe most hogy már lenyugodni látszódsz_(van ilyen szó?)ide írom a gondolataimat:a tápszeres babák is felnőnek egészségesen és TE pedig nagyon jó anyukája vagy Dominónak!Hidd el,hogy nem (csak)ettől lesz jó egy anya-gyerek kapcsolat.Én sem tartozom a szerencsések közé akiknek problémamentesen ment a szoptatás,ezért tudom,hogy min mész keresztül.A könyvek meg ilyenkor kakát sem érnek,mert tuti,hogy aki írta annak nem volt ilyen problémája.nekem az LLL -ligás csaj sem tudott segíteni amikor látta,hogy órákat lóg a mellemen a gyerek és mégis éhezik.
Én remélem,hogy neked beindul a tejed és Domino alig bírja majd nyelniKép,de ha mégsem akkor ne ostorozd tovább magad!

ZSan!

Outletben sajnos nem találtam hab testemre fürdőrucitKép

Jucus
20170114224602

Ancsi Kép Lencsi szuperügyes, ha már szekrényt pakol! Nálunk Bálintnak a fiókok a kedvencei, a konyhafiókok különösképpen, lehet, hogy már most pályát választott? Kép

Zuz Kép Akkor holnap remélem megcsodálhatjuk a tapsikoló Bazsót! Fotó rulez Kép

Kép
Kép
denizsa

Recca,
ciklus közepi vérezgetés, görcsszerü hasfájás, duzzadt hasKép Még sosem volt "ilyenem", és fogalmam sincs, mitöl lehet. Szal vmi nem stimmel.

Zuz,
köszi az infokatKép én is remélem, hogy nincs nagy baj...

KépKép
fibi

Juc,
most szomorú vagyok! nem volt semmiféle fürdőruci, vagy csak neked nem tetszettek?Kép akkor marad a decathlon, hátha hoztak már nem virágos cuccokat is...

Indi,
igen, hozd el Dominó-apát, és majd meglátja,h mennyivel nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak itt az emberek, és simán ittmarad...KépKépKép
de, hidd el, én nagyon örülnék neki!!!!

Neet,
fotókat estére igérhetem legkorábban, uis mindkét gyeremekem itt, és ilyenkor az a buli,h versengenek, ki lóg rajtam többet. Ami egyrészről nagyon hizelgő, és bizti ezt fogom emlegetni még a feleségeiknek is, miközben odafurakodom közéjük Kép de most még arra sincs elég időm, h fogat mossak!!boáááá

Votiv, Indi,
majd erre is jöhettek családlátogatni, ha jobb idő van, tuti jó kertünk van. A lakás már nem annyira, főleg nem sok embernek, de akár még az is lehet...ha nincsenek nagy igényeitek!Kép

nekem a héten nincs brümmmbrümm, mert szervizben van. Úgy érzem magam, mint akinek levágták a fél lábát.Kép (hallod Recca??) Főleg a boltba menés zűrös, azaz nem is lesz, mert két gyerek, meg busz, meg bolt, meg satöbbi...Szal, én nem vagyok Kókusz, aki úgy látom kitűnően oldja meg ezt a "problémát"...Kép
Én, Lynette vagyok!Kép

Votiv,
eszpeszialli for jú:
http://index.hu/velvet/celeb/hcdb/napcelebje/varga0419/

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

EMMÁNAK BOLDOGOT!!! ha ma...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi,
ilyen hamar kimozdultok Dominoval? Bátor vagyKép Bár igaz, jo az idö is hozzá.
Igérem, ha Bálint kitakarit itthon, akkor küldöm Hozzátok isKép Hol is laktok?? Már másvalaki is kérdezte.

Zuz,
értem a tépelödéseidet, de az hogy a baba kihez "érkezik" szintén nem véletlen. Már ha hiszel ezekben... (gondolom, sogornödet ez sem vigasztalnáKép)

Recca,
a "kampányolás" szot elöször Indi használta, én meg utána csak megkérdeztem, hogy a Geréb Ágis dolog e ez. És igazad van, erröl a szorol nekem is csupa negativumok jutnak eszembe...

KépKép
fibi

http://velvet.hu/celeb/tcr0419/
a méhlepény sorsa ismeretlen...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Volt főleg bikini,színesek.Ehhez képest én egyrészest és egy színűt keresekKép
Decathlont is megvizsgálom valamelyik nap.

Juc
20170114224602

Zsan!

Volt főleg bikini,színesek.Ehhez képest én egyrészest és egyszínűt keresekKép
Decathlont is megvizsgálom valamelyik nap.

Juc
20170114224602

Nektek tetszik a Szonja vagy a Frida név? És a Zelma?Kép

KépKép
fibi

Fibi,
nekem Szonja nagyon, de lehet,h csak azért, mert ismerek egy édi-bédi, stünci kislányt, akit igy hivnak!
A Zelma és Frida nekem mind nagyon "férfias" nevek. Olyan, mint a Simpson'sban a Maggie testvérei...Kép
elnézést!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi,
nekem Szonja nagyon, de lehet,h csak azért, mert ismerek egy édi-bédi, stünci kislányt, akit igy hivnak!
A Zelma és Frida nekem mind nagyon "férfias" nevek. Olyan, mint a Simpson'sban a Maggie testvérei...Kép
elnézést!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ISTEN ÉLTESSE AZ EMMÁKAT!Kép

Zsan:
azt hiszem az lesz a legjobb,ha maradok továbbra is ismeretlen számodra,mert addig legalább ilyen szépeket gondolsz rólamKépKépKép

Votiv:
kár,hogy nem kérdztél a tojás-mikró párosról,mert akkor elmeséltem volna,hogy egyszer próbáltam csak ki,de csúfos vége lett mindkettőnekKép
Anyukádnak is drukkolok nagyon!!!Kép

petergabi

Zsan!

Jaj de jó,már azt hittem lemaradok erről a fontos eseményrőlKép

Fibi!

Nevekről jót vagy semmit Kép?

Juc
20170114224602

Juc,
ahaaKép

Zsan,
Kép én meg attol félnék, hogy Zelmát majd Delmának csufolnákKép pedig alliterálna a Zöld vezetéknévvelKép

Gabi,
megkérdezhetem, hogy miért csak Zsancinak és Votivnak szoktál reagálni?Kép meg Indinek. Elöször csak gyanus volt, aztán már direkt figyeltem, és tényleg igy vanKép

KépKép
fibi

Fibi:
ne máááááááááááár?Kép
Én is paranoid leszek/mint egyesekKép/ha így figyel valakiKép
Egyébként igyekszem válaszolni a hozzám szólóknak,ami van hogy napokig=0-valKép
Ha elmúlasztottam valamit,akkor ezer bocs...Kép
Nevekkel kapcsolatban nem akarnám ismételni JucustKép
Ja,én úgy emlékszem,hogy a BS.minden 2. péntek de.-én van a rendelőben.Igaz már lassan 2éve jártam hozzá/atyám!Kép/
És nagyon drukkolok,hogy semmi komoly baj ne legyen++++++++++++++++++++

petergabi

Fibi! nekem tetszik a Szonja! A Zelma tényleg jól rímelne a családi nevetekhez Kép A Frida-ról a festőnő jut eszembe. Jelentéseket már néztél?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok,
Mi is újra itt, vendégek elmentek, mi pedig próbáljuk kipihenni magunkat... Kép

Zuz,
Nagy gratula Kép többet nem írok, majd szóban, és most még jobban örülök, hogy velünk jöttök Bogárkához, mert tudunk majd beszélgetni, és így segíthetek talán Neked, és addig is gyógyuljatok gyorsan Kép

Fibi,
szerintem a Szonja név nagyon kedves, nőies...

Indi,
én is drukkolok a szopihoz, de az a legfontosabb, hogy egészségesek vagytok mindketten és Kép

Bogárka,
én egyetértek veled, hogy ha hívod a turis lányt, akkor a többi ruhacserét és adás-vételt inkább privát módon, egymás közt kellene megoldani. Én tuti, hogy nem tudok semmit vinni, mert több barátnőm is szült/szül mostanság...

Vincém egyre aktívabb, egyik kedvenc elfoglaltsága az, hogy a kis ásójával ássa a kertet, leginkább a virágaimat, de erről próbálom leszoktatni, hogy maradjon valami a kertben Kép

Hétfőn sajnos nem tudunk menni, mert máshova kell mennünk, de május 5-én ott leszünk, csak még nem tudom, milyen sütit süssek...

Blaye
blaye

Hali Csajok!

Na, már bánom, hogy felhoztam a turi témát...akkor hagyjuk az egészet, szólok a csajszinak is, meg hozzon mindenki amit akar Kép
Igazából magam ellen beszéltem, mert én is ki akarom árusítani a kinőtt ruhákat, csak én már a múltkor is olyan rosszul éreztem magam...meg úgy láttam azok is, akik vettek a mi kinőtt ruháinkból...

Moose!
Rád meg most irgum-burgum megharagudtam Kép Egy: a Kriszta nem a barátnőm, hanem a szomszéd kisfiú ovistársának az anyukája...az itteni talikon kívül még plusz egyszer találkoztam vele én is...
Kettő: szerintem az tök lutri neki is, hogy milyen rucik vannak a zsákban, amit éppen kap, vannak jó eresztések, vannak rosszabbak. Három: szerintem tök szubjektív, hogy kinek mi tetszik, milyen ruha jön be. Négy: én hetekkel korábban megkérdeztem, hogy jöjjön-e, és többen igennel válaszoltak...Miért nem mondtad akkor, hogy jöjjön inkább a Te ismerősöd??? Na, több pont nincs...csak rossz érzések Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Blaye Kép
Még épp nem láttam a hsz-edet Kép De Te voltál eddig az egyetlen, aki megerősített Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi!
Csak ennyit csinál Lencsi 8 hósan, és Te ettől ennyire frászba vagy??? Kép Egy napra odaadnám Neked Donit, utána másképp látnád a dolgokat...ő már magára rántotta egyszer a dohányzóasztalt, egyszer Petra műanyag konyhaállványát, és napjában többször koppan ide-oda...és mégsem gondolom magam rossz anyának (vagy ha igen, akkor nem ezért Kép), mert nem állhatok minden pillanatban mögötte Kép

Fibi!
A Szonja nekem is nagyon tetszik Kép..a másik kettő már nem annyira ... de csak nem Ti is már ennyire a kistesóra gyúrtok??? Nem lehet, hogy a gondok is erre utalnak? Azt tudod, hogy beágyazódáskor lehet vérzés, meg enyhe görcs is, ugye??? Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fibi! Nekem is eszembe jutott ami Bogárkának, de én nem tudtam hogy lehetnek ilyen jelei Kép Kép

gödibarbi

Zuz! Örülök, hogy tudtál aludni Kép Vigyázz magatokra! Kép

gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X