A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Lili,
Zsófi nagyon szépen felöltözött a húsvét alkalmából Kép. Nagyon bájos. Látom őt is leginkább a csomagolás érdekli Kép. Mi itthon voltunk tegnap és szerencsére hozzánk nem jön senki locsolkodni. Középiskolás koromban még szerettem, de azóta állandóan elmenekültem a szabadba. Még a párom sem locsolt meg (szerencsére), ő sem szereti.

Mrege,
örülök, hogy rendben vagytok. Szerintem az oltás kavart be, aztán persze a takonykór Kép. Megyünk ki a napra, hátha kisüti belőlünk Kép.

Syg,
én sem szeretem a locsolkodást. A húsvét persze jó, mert legalább tegnap nem kellett dolgozni. És ez az az ünnep, ami biztos, hogy mindig hétköznapra esik Kép. Marci is ilyen volt. Hiába mondtam, hogy meleg, amíg oda nem nyúlt egyszer, addig nem hitte el. No azóta viszont nagyon megjegyezte, pedig már jó pár éve volt. Sőt még az öccsének is mondja, hogy vigyázz, mert meleg Kép. Elöntött minket a takony. Szívnom kell Eszti orrát, meg adok nekki Cebion cseppet. Kicsit torokfájósan köhög, remélem nem krepál be Kép. Tőlem kapta el Kép.
balim

Lina,
a Kecskeméti is Hippes, övék a név Kép. Amit itt csinálnak Kecsón, az Univeres, most már. Régebben kiskecskés volt. Nem semmi mennyiséget megeszik belőle Lili. Hihetetlen, hogy már ő is majd 7 kiló.

Lili,
szerintem adhatod neki az üveges gyümiket.

Mrege,
biztos jók a napszemüvegek, csak sajna nem minden baba viseli el magán. Szépek vagytok!

Nana,
szorítok a műtét miatt. Vérvétel Kép. Fel a fejjel, hamarosan túl lesztek rajta. Pocaklakó?
balim

Sziasztok!

Lina, Lili nagyon vagany a napszemuvegben!Kép Jo, hogy elviseli magan!

Balim, Eszteren tenyleg latszik, hogy nem nagyon izlik neki a falat... idovel csak megjon az etvagya!

Hanci csuda edes! Mekkora most? Ugy nezem nem sokkal lehet nagyobb Katanal.Kép

Rege ilyen ugyesen all mar?Kép

Zsofi tojasaval a szulok is jol jartak, jol sejtem?Kép Nagyon csini a lany!Kép

Hozzank mar evek ota senki sem jar locsolkodni, de nem is banom!Kép Itt Bp-en meg vegleg senki.Kép Elindultunk Szentendrere, de Bp. hatarnal visszafordultunk, mert lepesben haladt a kocsisor.Kép Vegul a Margitszigeten lyukadtunk ki, de nagyon jol ereztuk magunkat, jot setaltunk, Kati nagyot aludt, a kutya meg rohangalt.

Kép
Kép

Jobbulast a betegeknek!

Es kepzeljetek, vegre talaltunk egy olyan lakast, amit el tudnank kepzelni magunknak! Augusztus vegen adnak at, uj epitesu, igy fel tudnank venni a szocpolt is, eleg nagy! Mar csak a mienket kene eladni, de sajnos nem sok az erdeklodo.Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lina, akkor mi jól " le vagyunk maradva....", mert Zsófi még csak gyümiket kapott bébiételben. Sütőtök, őszibarack, banán-őszibarack....imádja őket. De csak a délelőtti nagy alvása utáni szopi után Kép kap enni gyümit. A hippes gyümilét ma próbáltuk először. De nagyon ízlett neki. Kép Semmi mást nem kapott még a gyümiken kívül. Anyukám mondja is....de így is 7,5 kiló. Kép

Szép súlya van Lilinek! Kép
birolili

Dora, gyönyörűek a képek! Kép És a Kis Kata....mesés. Kép
Még nem bontottuk fel a nagy tojást apával. Kép De csak még.....Kép

Ser, nagyon csini Hanna! Nem is mondtam még, csak gondoltam.... Kép Szép kertészu gatyója van! Én nagyon szeretem a kertész nadrágokat. Mármint Zsófin. Könnyebb öltöztetni és vetkőztetni benne, és vagány is. Kép
birolili

Sziasztok!
Mi is megérkeztünk.Iromány van bőven,nem ígérem,hogy visszaolvasom,de a képeket megnéztem,és hát a babók még mindíg olyan gyönyörűek mint régen.Kép

Lilla nagyon jól érezte magát mamánál,és sokat tanult,fejlődött.KépVoltunk Hajdúszoboszlón a repülőtéren,mert unokabátyám repül,és őt néztük meg.Tetszett nagyon neki.Aztán elmentünk Nyíregyházára is a Vadasparkba,ahol szintén jól érezte magát.Sajna arra 3 nap non-stop esett az eső,ezért sokat ültünk a lakásban.

Most épp elaludt a kisasszony én meg megyek dolgomra.Az előbb kissebb fajta rohamot kaptam,mikor megláttam,hogy a spájzomat(?Kép) ellepték a hangyák.Ráadásul a polcra másztak fel,bele az ott levő cuccokba,így jó néhány élelmiszert ki kellett dobnom.ÁÁááááááá.....Kép

KépKép
KépKép
sbea

Lili,
Kuldtem nektek SMS-t, de ezek szerint nem voltatok ma a varosbanKép

latom mindenkinek jol teltek az unnepek. Mi szombaton Szegeden voltunk a hugomeknal, aki 29-re van kiirva, igy mar tkeppen barmikor johet a babo.
Vasarnap a vadasparkban voltunk. Nagyon elveztek az allatokat a gyerkocok, bar Beni eloszor kicsit meglepodott...
Tegnap pedig isemroseinknel voltunk egy oracskat, aztan anyuekkal ebedeltunk, delutan pihiztunkKép
Szoval jol teltek az unnepek...
mvirag

balim

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok.

Seriff, Lili, Lina, Pille, Mvirág, Dóra

Babók nagyon szépek, huncutok.

Nekünk is jól telt a hétvége, állandóan kint voltunk a levegőn. Most már kijárok a fiúkkal a konzervgyári focipályára, még lábtengózok is velük. Adri rengeteget alszik, mert így délután is szunyál a levegőn, amúgy a lakásban meg 4 utántól ébren volt eddig.
Pénteken nyakamba vettem a két gyerkőcöt meg a várost, és vettem egy babakocsit, ezzel már nagyon elégedett vagyok. A boltos nem semmi rendes volt, mert felajánlotta, h hazahoz minket, ugyanis gyalog voltunk.

Erszényes

Adri akkor csuklik, ha szaftosat büfizik.

Balim

Szegény kis Eszti, h nem tud jóízűt aludni.

Férjem soha életében nem locsolkodott, útálja. Mi mindig is család látogatással és kirándulással töltöttük a Húsvétot. Ilyenkor főznöm sem kell egy dekát sem, de még ma sem, mert van maradék.

Dóra

Szorítok, hogy sikerüljön a lakásvásárlás.

Kép

Kép
cukkermáz

Dóra,
holnap Pesten leszünk, megyünk Heim Pál után az Örsre Ikeázni, meg az Árkádba bababoltozni, nem jártok arra?

Balim,
tudom, hogy Hipp-es, szerintem az árán kívül különbség sincs köztük...
Tényleg, itt Kecskeméten az Univernek nincs valami nagyker boltja, ahova lehet menni vásárolni, régen talán a Domb áruház volt ilyen, nem?

Lili,
én most kutyultam Lilinek anyatejes krumplit, kíváncsi leszek mit szól hozzá. Tényleg jól fejlődik, ugyan most nem tudtuk lemérni hosszra, de végül is nem olyan duci, eloszlik rajta ez a 6,9 kiló. Ha így haladunk, lehet, hogy fél éves korára mégiscsak megduplázza azt a 4 kiló születési súlyt.

Mi nem nagyon húsvétoltunk, apunak volt tegnap az 50. szülinapja, azt ünnepeltük. Kapott egy nagy harcsatortátKép
Ha Lili felkel, akkor majd letöltöm a képeket, és teszek fel, most nem akarok zajongani azzal, hogy kicserélem a zsinórt a gépben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Látom, mindenki élvezte a kis pienőt, a babák is.

Nana,
reméljük, gyorsan túllesztek a műtéten és jól fogja viselni Dani.Végül mikor kell befeküdnie?

Lina,
ugye-ugye? Pedig milyen egyszerű is letakarni? A legegyszerűbb dolgok nem jutnak néha az ember eszébeKép

Lili, Lina,
sztem nem kellene túl sok gyümilevet adni a babáknak. Ha inni akar, akkor az legyen víz. Ha egy baba csak gyümileveket iszik, akkor azzal rengeteg kalóriát vesz magához, ami tulképp már fölösleges kalória. Persze vitamin, de inkább egye a gyümit és igya a vizet. Nyilván vmennyit igyon, de ne csak azt. És ha egyszer rászokik, akkor ki tudja, h utána el fogja-e fogadni még a vizet. Szóval sztem csak óvatosan, bár ez csak az én véleményem. Ismerek gyereket, aki emiatt igencsak duci.

Balim,
cseppentettél anyatejet az orrába? Jó szokott lenni. Jobbulást Nektk!
Igen, vannak gyerekek, akiket nem lehet tanítani, ill. nem fogadják el azt, amit tanítani próbálsz. Leona is ilyen, ez van. Biztos sokszor fogja baleset érni emiatt. Marci is sok "hülyeséget" csinál(t)?

Dóra,
hol néztétek a lakást?
Mi hónapokig nem tudtuk eladni a miénket, aztán meg lerohantak minket, nem győztük visszamondani a vevőket.

Mvirág,
Vadasparkot én is tervezem, Leonának nagyon tetszenek az állatok.

Cukker,
milyen bkocsit vettél? Mi volt a baj a régivel?

Kép
sygnum

ide most biztos érdemes benézni Pesten:

http://www.babyoutlet.hu/index.asp
balim

Syg, én is így gondoltam, de hetenete 1* ha adok neki az nem lehet baj, nem? A vizet is kezdi elfogadni....
birolili

Lina, sajnos nekunk az messze van es metrozni sem vagyok eleg bator babakocsival.Kép Viszont a Heim Pal nincs messze tolunk, ha van kedvetek beugorni!

Syg, a Laszlo Karoly utcaban fog epulni a tarsashaz hamarosan. Kozel van a varoskozponthoz, megis csendes, kis forgalmu utca. Mostmar inkabb nagyobb lakasokat nezunk, lehet hogy meg nagy falat lenne egy haz. Majd tiz ev mulva.Kép

Lili, en is viz parti vagyok, meg teat sem adok a lanynak. Felesleges szenhidratnak tartom a gyumolcslet, es a viz jobban is oltja a szomjat.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Balim, Hannácska nem eszik zöldséget,max 2-3 karika répát,amíg kíváncsi, a levesünkből.De a gyümölcsöket mindet eszi( ha a sütőtök nem számít annak,mert azt nem), meg kiflit, túrórudit, zsemlét. Szóval eszik, csak nem mindent,és nem túl nagy vehemenciával, de Õ ilyenKép.
Ez az outlet elég gáz sztem, a Megatoys helyett van,minden raklapon,és össze-vissza.De biztos, h lehet találni jó dolgokat olcsón.

Lili, az én kicsikém egy kortyot sem ivott ezekből a Hippekből.Amellet,h felesleges kalória az is a baj, h pont a kalóriadússága miatt elveszi az étvágyát a babáknak, gyerekeknek,és ezért nem esznek rendesen. És sztem borzasztó tömények, általában én ittam belőlük vmennyit, mert 2-3 napig lehet felbontva a hűtőben,és kidobni mégsem akartam, de végül az lett a sorsa. És miből issza Lili?

Bea, hangyák ellen sütőpor,vagy összetört fogamzásgátló-tudod már írtam. Én is utálom őket nagyon,úgyhogy teljesen együttérzek Veled!

Lina, nem az ablakra gondoltam a pelustKép! A DOmb áruház nem éppen diszkont áru!

Cukker, Boldog Névnapot!

Syg,mail ment.

Kép
seriff

Dóra,
anyuval leszünk fent Pesten, őt viszem Ikeázni, de ha majd ketten leszünk, akkor szívesen meglátogatunk benneteket.

Balim,
az a BabyOutlet a régi Megatoys, ebben a Brendon "maradéka", selejtes árui vannak. A legtöbb dolog, szakadt, hibás..., ha meg valami új, akkor ugyanolyan méregdrága, mint máshol.

Syg, Dóra, Lili
Lili a gyümilét úgy eszi, hogy kapja, hogy a reggeli szopi után egy órával, azzal még bírja úgy másfél órát, és utána szopizik, a délelőtt gyümilé, délután bébidesszerttel elértük, hogy csak a lefekvéshez kap tápit.

És a képek:

Ismerkedek a kutyussal:
Kép

Õszibarack evés után:
Kép

A nagyi megpróbálta rámadni a kendőmet, de kinevettükKép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff,
eleinte kiskanállal kapta, most üvegből issza, amíg nem találok olyan kicsi poharat, mint a kórházban volt, mert abból szépen tudott inni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,okés,értem. Régi fajta kávés pohár,én a Nagyikám konyhaszekrényében találtam.Kép

Lili, bocs, a végén azt akartam kérdezni,h Zsófi miből iszik?Kép

Kép
seriff

sziasztok
csak 1 sorra

cukker
és akit még érdekel
a rossanban megint van nyári pléd és most csak 700 ft ért kismackós az ujságban láttam

majd visszaolvasok estére pussszi

Kép

Kép

Kép
roz23

Cukker!

Én is nagyon Boldog Névnapot Kívánok! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Mindenki!

Nincs valakinek eladó hátihordozója?Kiránduláshoz kellene.Ha nincs szétnézek a neten,meg megnézem mennyibe kerül az új,csak azért megkérdezem,hátha.Kép
mrege

Ser, értettem. Kép Mindenki összetéveszt minket...Kép Zsófi pohárból issza. Én is így gondoltam ahogy mondtátok, csak azt gondoltam, h. hátha így is kap egy kis plusz kalóriát. Vitamint....mert annyi mindenki mondja, h. kell neki már több plusz étel...de én is úgy gondolom, hogy a tejcsi elég. Majd folyamatosan.
Ser, és ennyi más étel mellett még hányszor eszik Hanna? Leírnád egy napi evéseteket? Csak kíváncsi vagyok. Köszi.

Bea, hangyákat sajnálom. Kép

Lina, jók a képek!

Lányok, mit csináljak, ha Zsófi fújjja a kaját? Adjam neki tovább? Én úgy gondolom, h. azért játszik az étellel, mert nem kell neki....vagy csak mert játszik? Nem tudom eldönteni....
Engedjem a tányérba kotorni? Nagyon szeretne belenyúlni....

Még egy dolog (ma jutnak eszembe a kérdéseim. Kép) ti használtok csőrös poharat?
birolili

Dora,

Csak szeretne nagyon állni,folyton nyomja fel magát,de persze egyedül még nem megy.Most épp ki akar menni a világból,csak nem bír,és ez idegesíti.Így fogni kell,mint ott a képen,és akkor minden OK.

A háztól miért tartotok?
mrege

Mvirág, nem kaptam sms-t. Kép
birolili

Lili,
nem tudom hol hallottam, vagy ki mondta, de elvileg előbb a babáknak meg kell tanulni, hogy a kanállal kapott ételt ne kifele, hanem befele tolja. Ahogy az addig megszokott szopómozgást végzi, úgy kifele jön, szóval ha fújja, még nem biztos, hogy játszik vele.
Lili mondjuk szépen eszik, alig jön kifele, de ami nem ízlik neki, vagy amit eddig én csináltam neki, és nem üveges volt, attól határozottan fuldoklik, és hozza rám a frászt. A mai krumplitól úgy fuldoklott, hogy még két kézzel a torkához is nyúlt...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cukker
Sok boldog névnapot kivánok Neked

Kép

Néha olvasgatlak Benneteket , probálok majd jönni , csak csajok kicsit betegeskednek ,szoval nem tudom hogy mikor érek ide irni részletesebben

Nana
Szoritok Nektek hogy minden rendben menjen , Bizti nagyon ügyik lesztek és hamar tul lesztek rajta.

Balim
Olvastam hogy Ti is betegeskedtek jobbulást kivánok Nektek .

Eszti, Hanna, Rege, Zsofi, Kati, Lili, nagyon aranyosak a képeken

KépKépKép

BOCS A SOK KÉP MIATT

Kép
Kép
Kép
kecsone

Kati,
de jó, hogy jelentkeztél! Csajszikat sajnálom, jobbulást nekik! Kicsi Kata gyönyörű, a legjobban a kendős kép tetszik. Ha jönnétek anyukádhoz, akkor szólj, sétáljunk egyet.

Lili,
szerintem sem fontos a gyümilé. Gyümölcsöt kap, tejcit is, max. vizet adj mellé. Nagyon jó súlyban van, ne hallgass azokra, akik itatnák mással is. Eszti is fújja anyálát sokszor. Szerintem csak játszik, ha nem akarná tovább enni, akkor azt biztos észrevennéd Kép. Nyulkálás a kajába? Jó kérdés. Én nem enged(t)em nekik. Ha megszokja, nehezebb leszoktatni. Adj a kezébe kanalat.

Dóra,
tényleg nem izlett Esztinek a kajcsi. Csak a darabos hamik jönnek be neki: banán, krumpli, a répát meg szopizza, rágcsálja. Ennyi a repertoár Kép. Kati nagyon édes a képen. Miket csinál már? Ha lejöttök Kmétre, akkor a férjed fel fog járni Pestre vagy itt fog dolgozni?
balim

Bea,
hangyák Kép. Csodálom, hogy nálunk még nincsenek. Lillának mindjárt szülinapja lesz, készültök már rá? Tortája lesz?

Ser, Syg,
örülök, hogy találkoztunk Kép. Syg, próbáltam keresni szert a harapásra, de nem találtam. Tudnál esetleg segíteni? Előre is köszi. Babik nagyon édesek voltak. Leó hogy örült a kutyuknak és meg sem állt a lába, rendesen lesz (van) mozgásigénye. Hanci pedig a szokásos kis bájos babci Kép.

Lina,
jók a képek. Látom tetszett neki a barack Kép.
balim

Jó reggelt!

Lili, sztem se hallgass azokra akik szerint annyi minden mást kéne már ennie,vitamin meg van abban a gyümölcsben amit kap, és Tőled is épp eléghez jut.! Eddig is tök jól csináltad!Kép 1éves korig 2/3 anyatej, 1/3 más kaja, utána fordul meg. A mi napunk: hajnalban átlag 2x 1 cici, reggel 8-9 között gabonapelyhek A-Z-ből valamennyi, nem méricskélem, tuti nem a dobozon írott 1 adag, annak kb. a fele+ cici. A tízórait általában átalussza Hanna, de előfordul(gyakran), hogy ilyenkor cicin alszik el. Olyan 1 és 2 között (vagy mikor hogy,mondjuk inkább 12-3) megpróbálok adni a mi levesünkből répát, krumplit, stb, általában icipici sikerrel, ezért ilyenkor kb 100g gyümölcs(alma, körte, stb)+cici. Délután mégegyszer gyümölcs(kb 100g)+cici, 6körül egy kis banán vagy túrórudi, fél8-körül Sinlac pép, 9kor cici. Ezek persze nem szigorúan betartott időpontok, csak kb-k, és gyakran ezeken felül is van cici, vagy valamelyik kaja kimarad (tegnap a 6órás), és mérni sem szoktam semmi kaját, csak ha üveges,akkor tudom,h kb 100g volt, vagy a fruttapurák ugye 100g-sek.
Ennyi.

Kati, édes egy lányod vanKép!

Kép
seriff

sziasztok

balim
sajnálom esztit Kép
én most abárárnyhimlő oltáson gondolkodtam de modta a házidokonk hoyg felesleges mert több betege is elkapta az oltás ellenére

bea
hangyák ne is mond egyszerűűűen már a falra mászom tőlük anniy van
bár mág kajcsiba nem másztak bele de ákit összecsípték az este Kép

lina
nagyon aranyosak a képek Kép
milyan nagy lány már lili Kép

seriff
nagyon hunci hanci Kép és nagyon csini Kép áki is már 3 szobányi távolságon át sétál egyedül de csak cipő és szandi nélkül ha cipőt szandit veszünk fel megáll az élet Kép Kép
ja és ugy sétál hoyg a kezét magasra emeli és közben sikitózik mint egy kislány Kép Kép

lili
nálunk is csak vizet isznak ittak gyerekek nagyon sokáig persze van gyümi lé is de az ritkában egyébként áki ugy eszik hogy 2 falat kaja 4 deci víz ésit nem tulzok gyümilé meg mindne mennyiségben jöhetne Kép
csak uyge akkor nem eszik sokat
nálunk igazán anyu készít ki ezzel gyümölcslé ivással mert szerinte mindig azt kellene inniuk mert sok benne vitamin arra nem gonodl hoyg a cukr is sok benne na mindegy ...
mikor szoktatok a városban sétálni?

syg
mamánál voltako húsvét alatt hoyg birta leo ??
ott hoyg alszik ? ott si csak te kellesz neki ??
ha mentek a vadspakba és van kedved szólj és kimegyünk mi is csajok imádják és aállítólag nagyon szépen megycsináltaák azt hiszem olyan 2 éve voltunk kint és volt ot egy ló egy nagyon lepukkant karámban ahoyg ugrált a ló neki esett a karámank és végighasitotta lábát nagyon gáz volt.....
de zóta szerintem már nagyon szép lett
a nyuszik szabadon járnak kelnek Kép

mrege
nagyon édes ez csöpp csajszi is Kép

kecsoné
gyógyuljatok meg minnél hamarabb Kép

dóra
bp. merr evan a lakásotok és mekkor egy ismerősőm, most akar innen költözni bp.re és neki kellene
itt hol találtatok lakást ?

mvirág
gyerköcök jóol vannak ??

nana
ma feküdtek ba apáék ?? hoyg vagy ?? ne idegsekedj minden rendben lesz nagyon szoríítok Kép

dettus
babázol már?

egyébként nálunk meg volta nagy locsolkodás .. Kép brr...
már anniyra utáltam ..
nem hoyg mennénk kirádulni iylnekor ..
áki változatlanul anya függő bár az apjával emnet locsolkodni és állítólag jól elvolt bár csak 2 házzal odébb mentek Kép

jaj beszéltem bepával még miig rossz a gépük nem is tudta mgmondani hoyg mikor jön ujra de mindnekit puszil Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!

Ma kaptuk meg az "engedélyt" a gyerekdokitól a műtétre.

Roz, elméletileg holnap feküdnének be, de pont azért mert mondtad, megprobáljuk megbeszélni hogy ne kelljen már ott maradni.

Néhány kép Danus locsolkodásáról...
Kép Kép Kép

a nyuszi által eldugott ajándékok vadászata...
Kép Kép

és végre tudunk segíteni Apának ...
Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Bocs!!!!

Én probáltam lekicsinyiteni a képeket...de ugy látom sajna nem sikerült! Kép

KépKép
KépKép
nana09

nana
nagyon édes dani Kép remélem sikerül elintéznetek Kép

az előbb el felejtelek kob Kép

szóval

kob
voltatok kirándulni végül hétfőn ?? a könyvet elfeljttem visszza addni már kivégeztem volt egy pár vacakabb éjszakám és igy ki is tudtam olvasni ( ma is 12 kor feküdtem megfőzetm és már 1/2 4 óta vagyok fent )
pamilla mesika jól vannak???
most volt itt eg yismerősőm kislányával
adri odaállt elé "szia pamilla ... ez nem is pamilla oda fordul az anauykájához hazamentek Kép Kép Kép Kép Kép "

olyan jót röhögtem magmban persze modntam hyg nem ugy godolja meg mindn ede olyan arynos volt ha nem pamilla már szóba sem áll vele Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

Balim,
írtam mailt!

Roz,
hát ez jó!! Akkor majd sűrűbben találkozunk, hogy Adri eleget játszon Kamillával... Nagyon fincsi volt a túró, egy gigantikus Rákóczi-túróst csináltam belőle, meg spenóttortát, és még körözöttet is. A könyv hogy tetszett? Az éjszakákért nem irigyellek, bár most jól jönne, ha fent tudnék maradni, tanulnom kellene Kép

Nana,
aranyosak Dani locsolkodós kéepi. Laptopot kapott Húsvétra, jól látom?

Lili,
bár nem tőlem kérdezted, kölesgolyót meg bulátát, ha nincs allergiás a családban, 6 hós kortól lehet adni, vigyázva, nehogy félrenyelje. Ha van valami allergia, akkor talán jobb várni vele. Mivel nálunk semmi allergia nincs, én 7-8 hós korától adok Emesének, jobbára kölesgolyót, azt könnyebben elrágcsálja, bár már van 5 foga, lehet, hogy így könnyebb neki.

Lina, Kecsone, Dora
szépek a lányok! Milyen gyorsan nőnek!

Ennyire futotta, sziasztok!

Kép

Kép
kobudo

Roz, aranyos Niki. ha nem Pamilla, már nem is áll szóba vele...Kép

Nana, nagyon aranyos Dani! És milyen csini kismama vagy! Kép Ezt a kis Laptopot kapta Dani a nyuszikától? És a fejhallgatót?

Roz, mi akkor szoktunk ált. sétálni városban, ha jó idő van, és ált. délelőtt, mert akkor alszik hosszabbat Zsófi.

Beáék, hogy vagytok?

Balim, Eszti? Jobban van?

Ma is voltunk gyógytornázni, és Zsófi nagyon szépen fejlődik. Kép Ma már csak a felétől sírt.....ez is haladás. Kép

Kecsóné, ugyanmár! Kép Örülünk a képeknek! Kép Jobbulást nektek!

Ser, köszönöm, h. leírtad hogy eszik Hanna! Õ akkor még nem is kap kenyeret? Mikortól lehet nekik adni a kölesgolyót, meg bulátát? Nem akAROK MÉG, CSAK KÉRDEZEM. (bocs, caps lock)
birolili

Kob, köszi a választ! Kép Én mindenkitől kérdeztem. Hátha valaki elolvassa...mert nincs mindenkinek ideje mindent átolvasni...
birolili

Lina, Zsófi is gyönyörűen eszik, ezt a fújást nem véletlenül csinálja. Látom, kis huncut.... Kép Tetszik neki, mosolyog a szeme sarkából. Kép

Én sem engedem a tányérba nyúkálni, de pedig azt gondoltam, h. hagy tanuljon meg mindent, hagy ismerkedjen....na de azért nem így. Nem szeretném, ha majd nagy korában is nyúkálna az ételbe...na jó, tudom, h. nem fog......Kép
birolili

Lina
milyen barackot adtál Lilinek? hol lehet kapni?

Nana
Nagyon édes Dani Kép

Roz
Niki aranyos Kép
quill

Köszönjük Dani nevében is.

Igen laptop. Hozzáteszem 6 éves kortól ajánlott, 90 feladat van rajta, matematikai egyenletek stb... Anyukám nem nézte meg, a Metroban meg ezt ajánlották hogy ez a legkomolyabb...hát igen csak nem egy 3 éves gyereknek. Kép

Kapott könyveket és szállítóautót is..amik sokkal érdekesebb...csak azért játszik a laptoppal, mert apától ugye állandóan ezt látja és segitani akar. Kép Kép

Rákóczi túrost s hasonlokat ne is emlegessetek Kép nagyon-nagyon elkezdtem kivánni az édességeket. Kép

Kenyeret én egy éves koráig egyátalán nem adtam Danusnak.

Beszélt a férjem fül-orr-gégésszel, szó se lehet arról hogy haza jöjjenek, holnap még vizsgálatok lesznek, meg előkészités a műtétre.

KépKép
KépKép
nana09

Köszönjük Dani nevében is.

Igen laptop. Hozzáteszem 6 éves kortól ajánlott, 90 feladat van rajta, matematikai egyenletek stb... Anyukám nem nézte meg, a Metroban meg ezt ajánlották hogy ez a legkomolyabb...hát igen csak nem egy 3 éves gyereknek. Kép

Kapott könyveket és szállítóautót is..amik sokkal érdekesebb...csak azért játszik a laptoppal, mert apától ugye állandóan ezt látja és segitani akar. Kép Kép

Rákóczi túrost s hasonlokat ne is emlegessetek Kép nagyon-nagyon elkezdtem kivánni az édességeket. Kép

Kenyeret én egy éves koráig egyátalán nem adtam Danusnak.

Beszélt a férjem fül-orr-gégésszel, szó se lehet arról hogy haza jöjjenek, holnap még vizsgálatok lesznek, meg előkészités a műtétre.

KépKép
KépKép
nana09

Lili,
Szerintem se engedd meg neki Kép sokkal jobb ha ilyen pici korban megtanulja hogy ez egy "buta" dolog.
és szerintem ilyen pici korban könnyebben tudja a tiltásból adódó belső konfliktusokat kezelni mint nagyobb korában.

KépKép
KépKép
nana09

nana
sajnálom hogy nem jött össze
d elehet hoyg dani szempontjából igy jobb nem fog lebtegniesetleg pont a műtét előtti napon

lili
én csak szilárd kajákhoz elngedem hozzányulni
sőt nem erőltetm de hagyom hoyg reggelijét ő egye meg sikerül ahoyg sikerül szilárd kajcsi alatt a vajas kenyerét a kiflijét almát banánt... értem

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili, bocs elfelejtettem leírni,h kenyeret, kiflit, zsömlét azt úgy kap Hanna,h a kezünkből falatkákat amikor mi eszünk,és a babakocsiban ha úgy adódik.Kölesgolyó is van nálunk mindig. A húst sem írtam, az is a levesünkből pár falat, vagy este a vacsinkból.

Nana,nem semmi ez a laptopKép! De egy 6éves hogy tud matematikai egyenleteket megoldani?KépKis huncut, még 2 nap és túl lesztek a műtéten. A doki jó formában van, tegnap együtt tornáztunkKép.

Kob, jó tanulást!

Roz, AdriKép! Áki nagyon ügyes!

Bea, mióta akarom már kérdezni,hogy mit kap Lilla a szülinapjára?

Balim, kisütötte a Nap a náthát Esztiből?Kép

Kép
seriff

Sziasztok,

köszi az érdeklődést, Eszter egyelőre még taknyos, de nem olyan vészes, remélem. Köhög is egy kicsit. De azért most éjjel jobban aludt, mint előtte. Persze azért szokásához híven nagyon korán kelt Kép. Tegnap viszont napközben nagyon szépen aludt, bemutatta, hogy tud ő olyat is. Sajnos még én sem jöttem ki a náthából Kép.

Nana,
nagyon csinos kismama vagy, Dani pedig egy kis felnőtt férfi Kép. Sokkal kevésbé babás mint pl. a karáconyi képeken. Nagyon nőnek ezek a gyerekek. A kórházat sajnálom, egyébkémt mi is csak aznap mentünk mikor műtötték, de mi Pesten voltunk. Itt Kecsón nekünk is két éjet mondtak Kép.

Kob,
mail ment. Túróst ne is említsd! Imádom Kép. Mikor kezdődnek a vizsgák? Voltatok mostanában Szegeden? Tisza?

Roz,
én nem adattam be a bárányhimlő oltást a fiúknak. Túlélték, így tuti védettek lesznek később. Sokkal jobb, ha most elkapják és nem felnőttkorban (ráadásul a lányoknak még veszélyesebb, ha éppen babát várnak). Bepát sajnálom, jó lenne, ha tudna már jönni.
balim

Ser,
ezek a gyerekek akceleráltak Kép Kép. Marci is hat éves, összead, kivon és néha már szoroz is Kép. A négyévesem is símán olvassa a kétjegyű számokat és számol kettesével oda-vissza húszig. Pedig direkt nem is tanítok nekik semmi ilyesmit. És nem hinném, hogy ők különlegesek lennének, szerintem a többség már tudja ezeket Kép. Hát ma nem fogja kisütni Esztiből a nap a náthát Kép.
balim

Nálatok is állandóan csörög a telefon? Már nagyon kezdem unni, hogy minden pártvezér felhív a vonalas és a mobiltelefonon is Kép. Előbb éppen a min. elnökünk próbálkozott Kép. Nagyon jó lesz, ha véget ér már ez a kampányidőszak!
balim

Volt még egy kérdésem. Úgy látszik, tegnap túl sokat kérdeztem Kép:
Csőrös poharat használtok?

Egyébként köszönöm a segítségeteket, nagyon örülök, h. ti is így gondoljátok. Kép
birolili

Balim, én is utálom ezt a kampányolást. Kép
birolili

helló!

bocs, manó a kezemben, felébredt, amíg olvastam.

lili,
hetente egyszeri gyümilétől nem lesz semmi baja, de sztem felesleges.
leona mindig akkor fújta ki a kaját, amikor már nem kért többet. magától leszokott róla.
én hagyom őt kézzel enni, mert nagyon élvezi és jobban is eszik úgy, de nem a pépeket. abba nem engedem belenyúlni. viszont párolt almát, krumplit, répát, husit, akármit, amit picire daraboltam, eheti kézzel.

balim,
engem még nem próbáltak felhívni, a kampány meg nem igazán érdekel.úgysem az alapján döntök.
harapásra a graphites ch15-ben, vagy arnica ch15 (ez egyébként bármilyen sérülésre, vérzésre), de még keresek majd, mert még nem találtam meg, amire emlékeztem.

roz,
igen, nagyiéknál voltunk. tulképpen uúgy aludt, mint itthon.
szólunk, ha megyünk a vadasparkba.

nana,
nagyon sokat nőtt és "felnőttesedett" dani. nemsokára túllesztek a műtéten, szurkolunk!

most ennyire futotta...

Kép
sygnum

Ezt az egész beetetést ami kampány név alatt fut ÉN IS utálom! Egyik párt rosszabb mint a másik... Kép

Lili,
Mi probálkoztunk csőrös pohárral, Aventtel, de mi "bénák" voltunk vagy nem elég kitartóak

balim,
Én ezt nem értem, honnan tudnak ilyeneket a fiúk, ha nem tanitják meg ilyen tudás nem ragad csak úgy rájuk. Az oviba tanitanak ilyeneket?

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?