Vigyázz magatokra! 
2006.04.19 14:41
barátoknak meg ajándékba vagy megőrzésre adom
És én a múltkor találtam néhány nagyon helyes dolgot
Drukk, hogy Lillusnak ne allergiája legyen, az nagyon kaka lenne
dejódejó
na annak nem vagyunk kertszomszédai, mert nincsenek is nekik
egyébként meg simpsons rulez
És mivel Neet elment iskolába, Soosoo meg visszaszaladt Zsombival befizetni a parkolópénzt, párommal egy ideig 3 gyerekes családot játszottunk, 4-kel a pocakban
És 5 percig simááááán lehet bírni
2006.04.19 14:50
mégegyszer köszi!!! Örülök, hogy Lencsi így élvezte a hintázást! 
2006.04.19 14:54
, úgyhogy átmentünk a kicsire, és ott Lencsi hintázott. vigyorgott és kacérkodott a fiúkkal.
és most sajna Lencsinek is már imádok vásálni, úgyhogy ha hívod a turis nőt, vagy nem megyek a közelébe, vagy musz lesz vmit vennem tőle, hacsak nem nagyon nem a mi stílusunk lesz a cucc. 2006.04.19 15:04
/ szeret nézelődni=vásárolni
2006.04.19 15:23

2006.04.19 15:24
Ettöl ne legyél sztem paranoias, csak ugy észrevettem ezt a jelenséget
Persze, természetes, hogy mindenkinek van aki szimpatikusabb, és van aki kevésbé, de Nálad ez nagyon feltünö
), hanem csak mert nem birtam magamban tartani
elvileg védekezünk, aztán apjuk a kis korkülönbséget favorizálja, ugyhogy lehet hogy trükközött valamit
Sosem voltam még turiban, igy nem ismerem az ottani szokásokat
Ha jön Kriszta, azért biztos körülnézek majd
A Frida nekem a festönöröl szolo filmben tetszett meg
(Salma Hayek rulez
)
lehet hogy Ö eldöntötte helyettünk?

2006.04.19 15:39

(3,5 gyerek)2006.04.19 16:10
Tökre remélem, hogy a jó hír lesz a gond oka, és többé nem gond, hanem öröm lesz! A Szonja tetszik nekem is a legjobban a felsoroltak közül, de persze Ti döntötök
Ha kell, én is megerősítem, hogy nem csak Te vagy ilyen
Nekem is nagy önuralomra van néha szükségem, főleg ha jó dolgot látok és jó árban...2006.04.19 18:45
egész nap nem voltma itthon
és jól jött a gyors infoinjekció
szabad egy picit drukkolni?
és a csodálatos hír az, hogy Dominó szopizik ám, mint egy kis tündér
nincs még cumizavara sem!
csak sajna Indi bimbójára nem tud ráharapni
de majd remélem Sarlai drnő segít ebben!2006.04.19 19:46
és én is szívesen meglátogatlak ám), amit ő nagyon viccesnek talált és édesdeden mosolyogva harapdált
volt még Pocak testvére ott kisfiával, meg Dominó is ott nézelődött hosszan.
Szóval én is aggódtam ám a korai utazgatás miatt, de olyan fincsi meleg volt, és ez most tényleg elsősegély... és remélem, nem terheltem meg túlságosan nagy utazással és azért folyamatosan figyelem ám a kis halacskámat, hogy mit is csinál, de szunnyad édesen.
Megnéztem, nem olyan az enyém, mint a Medela honlapon
Szegény embert még az ág is... 2006.04.19 20:26
Telhetetlen vagyok?

2006.04.19 20:26
2006.04.19 21:02
csatlakozom az elottem szolokhoz, azaz te vagy a hazigazda es ugy legyen ahogy jonak latod es tenyleg nem akartam en semmit beleszolni meg intezni, plane, hogy nem is vagyok a temaban kompetens, mivel csak azert mentem el egyszer abba az emlegetett hazituriba, mert toletek olyan sokat hallottam mindig ilyesmirol, egyebkent azelott eszem agaban sem allt hasznalt ruhat vasarolni, ja es azota se voltam, se ott, se boltban, szoval se kep se hang. Megegyszer elnezest kerek, es megigerem, hogy soha tobbe nem szovegelek ilyen marhasagokat. De azert ha gondolod es raersz elozo nap delelott (05.04), akkor szerintem menj el es nezd meg, mirol hadovaztam (epp ma hivott a baratnem, hogy megint lesz, Hegyalja ut asszem, majd megirom pontosan). 2006.04.19 21:02
. marha jó!!! és Pocakét szívta.
képek édesek, miden baba, mama csodaszép! 2006.04.19 21:08
2006.04.19 21:36
- a turi dolgot, és arra jutottam, hogy tényleg mindenki hozzon amit akar, én nem fogok a Krisztával párhuzamosan árulni, mert azt tényleg cikinek érezném, hogy én hívom és rontom a boltját...Oxi, mi majd bizniszelünk másképp
Hogy lásd mennyire, íme két újabb gyerekszáj Petrától csak Neked
Ez vmi menstruációnélküliség lehet, de hogy mitől primer azt nem tudom
És kié volt az ötlet??? 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|