Krinya!
Drukkolok én is:) Hidd el még így is sokkal gyorsabb mint a nem fieztős. Ha valakinek nem a havi megélhetése múlik a 28 ezren
akkor megéri. SOTén én 1 hétre kaptam telefonon időpontot, akkor 1,5 óra várakozás után max 5 perces tanácsadás és uh volt, ahol a tanácsadás annyit fedett hogy magának 3-4 % esélye van beteg babára, magzatvízvételt javasolok. Majd rá két napra a vízvétel, újabb 1,5 órás várakozás után, ahol még pisilni se mer az ember elmozdulni, mert sorszámmal hívnak be és a sorszám a személyi szám utolsó 4 számjegye, tehárt nem kiszámítható mikor jössz.
Szúrás után 4
héttel eredmény, mit mondjak, borzalmas, ha gond van előbb is telefonálnak mondják, tehát az ember 4 hétig gyomrgörccsel van ha megszólal a talefon. 4 hét után 2 óra várakozás után eredmény.
Így utólag én is úgy gondoltam megérte volna a28 ezer. ja, és mindez ambulánsan, tehát se befektetés, se semmi, ott ülsz kint órákat majd a beavatkozás után húzás haza.
24 hetes voltam mire kiderült hogy minden oké. Senkinek nem kívánom azt az időszakot.
Ja, négymarkeres, egy másik fórumon, nlc van egy ilyen topik. Ott volt akinek kihozta 4 markeres hogy 1:3-hoz az arány hogy beteg a baba. Amnió után kiderült nem beteg.
Szóval azt viszont pénzkidobásnak tartom, mert tutit nem mond.