Sziasztok Lányok! Jó reggelt!
Galuska
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél, de most meg én tünök el egy darabig. Na de csak egy nyaralás erejéig.
Hát nagyon érdekesen alakul a ciklusunk. Bnemethm is, Te is és én is ma vagyunk a 8. cn-on. Ez tuti jelent valamit.

Csajok, most húzzunk bele, aztán lehet, hogy sikerül az "egyszerre jöttünk, egyszerre megyünk" tervünk.
Dudus
Üdv körünkben.

A 26 év szerintem ideális, ne aggódj!
Tücsi
Én úgy tudom, hogy Fábián doktor még két hétig, azaz júli 28-ig lesz szabin. A magánrendelõjében aug. 2-án rendel elõször, de a kórházban szerintem már hétfõn, azaz júli 29-én.
Én ebben a hónapban a 3-7. napig szedtem napi 2 gyógyit. Na majd meglátjuk, hogy alakul a dolog.
Gitta
A bõröndök térfogatát már így is csökkentenünk kell, különben nem férünk be a kocsiba.

De azt megígérhetem, hogy gondolatban mind ott lesztek velem.
Nelli
Az nagyon jó, ha érzed a pédet, így legalább tudod, mikor kell akciózni.

Drukkolok, hogy most sikerüljön.
Orsoly
Jól mondod, nekem ált mindig a 30. napon jön meg, semmi barnás dolog, uh-on is minden rendben, még a hõm is felmegy - igaz csigán -, de még sem volt pém. Szóval sajna a rendszeres ciklus még nem minden!
Remélem, Te jól vagy. Gondolom így kismamaként még nehezebb elviselni ezt a meleget.
Edit
Gratulálok a sikeres vizsgádhoz!
Biztos sikerül majd találni valamilyen jó nyaralóhelyet. Bát tõletek Horvátország egy kicsit messzebb van, de szerintem az nem olyan drága és gyönyörû. Mi az elmúlt két évben ott nyaraltunk.
Vagy Ti inkább Mo-on szeretnétek nyaralni? Ha igen, akkor abban Doris a szakértõ, õ nagyon szép helyeket ismer.
Cateye
Köszi a jókívánságokat.
Nikie
Annak tényleg csak örülni kell, ha nincs barna trutyi, az jót jelent, ne aggódj.
Marcsi
Hogy vagy? Dolgozol?
Zsuzsu