Szia Csajócák!
Kagyló!
Holnapra ütemeztük a pocifotó elkészítését. Főleg, hogy most már látszik is valami..
Anyucik!
Lehetséges, hogy eddig csak úgy domborodott a pocim, mintha egy jóóó nagyot ettem volna, aztán kb. 2-3 nap alatt olyan kismamásra nőtt? De tényleg sokat, Sanyi is megjegyezte, hogy fel vagyok-e fújódva, vagy mi...
Vanda!
Te jó ég, hogy én milyen gyogyi vagyok, hiszen: Te is Andi! Isten éltessen így utólag!!
Igen, azt hiszem lemaradtál: 2 hete voltunk 4D-s UH-n. Már mennék újra..
Nagyon jó élmény volt. Feltettem az albumomba a képeket.
Én sajna semmit nem tudok a káliumról.
Apropó Erika, Melba!
Ti mikor is 4D-ztek?
Meséljetek!
Seszi!
Pilisszentlélek szuper! Köszi a linkeket. Mi is megyünk, jó?
Plüssmaciegér kicsit lassan születik, mert készítője kicsit megzavarodott, hogy most mi legyen, de akármilyen is lesz, felteszem a képet!
Seszi, Timi!
Május 7. még mindig Anyák napja, de igyekszünk megoldani, jó?
Kata!
Hajrá kis Böbetűs!!!
Most, hogy újra idézted Dévait, nekem is eszembe jutott akkor, hogy ilyet milyen ritkán
mond. Nálunk elvileg semmilyen akadály nem volt a negatív PCT-n kívül, mégsem lehetett belőle túl sok bíztatást kiszedni. Persze ez is elég volt...
Persze, hogy feszült voltál, sok volt a válladon. De most itt a lazítás és az öröm ideje. Húúú, de messze van az a jövő péntek, igaz? Én is akkor megyek dokinénihez.
Annyira tudom, hogy mit érzel most, de utólag visszanézve azért nem lett volna szabad ilyen bizonytalannak lennem. Legalábbis hinned kell, hogy minden rendben lesz és akkor nem is lehet másképp!
Lehet, hogy gusztika, amit írtál, de eredményes volt és ez a lényeg. Volt idő, mikor nekem is ezt javasolták.
Timi!
Lehet, hogy ez a szöveg, amit Kexinek küldtél németül azt jelenti, hogy ugrálj, mint egy bakecske??
Egyébként az első néhány (jó pár) hétben én is csupa lelkiismeret-furdalás voltam, hogy nem tudok maradéktalanul örülni. Már nem is mertem írni Nektek róla. De aztán azért eljön a nyugisabb időszak, csak győzze az ember lánya kivárni.. persze kételyek mindig maradnak mindenfélével szemben. Sőt, nagyon nem mindegy, hogy mi mindent olvasol össze a terhességről...
Fúúúú, jövő pénteken sok minden fog történni. Remélem, sikerül FantomaszTibivel megbeszélned a dolgokat!
Roxal!
Köszi az ajánlást. Most a 2 kivitelezőn problémázom, de Sanyi azt mondta, hogy faggassuk ki mindkettőt és az alapján döntsünk.
Jobb, mintha egy sem lenne, nem?
Juci!
Én már nyúzom Apát a kutyával, de lehet, hogy babók előtt mostmár nem lenne a legjobb. Csak akkor olyan sokára lehet...
Wish!
Ugyanezt éreztem, mikor mi mentünk nászútra. Azóta is Kubát emlegetem állandóan. A nászútnak ilyennek kell lennie!
Utólag nem fogod bánni, tutti!!
Loihi!
Tyű, 26+4, nem semmi!
Gigi!
Számomra is hihetetlen, hogy a környezetemben a többség 1 cikluson belül babás lesz.
De te mondtad, hogy errefelé egyikőnk sem az a "jajrámnézettapáromésterheslettem" típus.
Hú most nekem is beindult a szófosósdim..

... de mostmár befogom.
Jó éjt mindenkinek:
réka
14+0