A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok! Ég a pofám rendesen, hogy csak szökőévben egyszer, de sokat gondolok Rátok! Inkább nem is magyarázkodom.

Kata! Otthon már holnap van! Szorítok nagyon, de csak jó hírek lehetnek. Kép

Andiknak sok boldogságot! Kép

Roxal! Azt hiszem ezeket az érzéseket nem kell szégyellni, mert mindannyian átmentünk ezen: ő miért és én miért nem? Ez csak akkor fog elmúlni, ha megszületik a baba. Szóval fel a fejjel és előre tovább! Hajnesznek hasonlókat üzenek! Kép Ja és nekem sövény van a méhemben. Na arról is lehet horror dolgokat olvasni. Végig is paráztam miatta az egész terhességet. Kép Más műtött volna, Dévai elmagyarázta, hogy az mekkora hülyeség és nagyobb a kára, mint a haszna. én meg valahogy hittem neki. Kép

Na ok., most meg szófosásom lett. Kép Szóval puszi mindenkinek és külön gratula az új háztulajdonosoknak!

Stelláék gyönyörűek és tök fura, hogy a férje Robi ahogy az enyém is és 2 fiú, mint hamarosan és remélhetőleg nekünk. Kép Csak a srácok nevei nem stimmelnek.

Pussz: Eszter

loihi

Kata!
Nagyon várom, hogy jelentkezz!!! Gondolom, nem korán reggel mentek, úgysem hív be csak a stimusok után.

Seszi!
Részemről ok, és részemről az időpont is változatlan: május 7, vasárnap.

Többiek???

Loihi!
Bizony, bizony, jöhetsz gyakrabban is!! KépHogy vagy?? Nő a pocid?? Mennyi idős terhes is vagy?
lkt

Réka!
Zoli egy korrekt ember, nyugodtan megbízhattok benne. Meg a munkások is fiatalok, de nagyon precízek, nálunk mindenki nagyon szépen dolgozott Kép

Gigi!
Iwiw hol működik, hol nem, már nem bírja el ezt a mennyiséget, nem erre lett tervezve.

Loihi!
De jó, hogy benéztél. Hogy vagytok? Nekem meg te vagy a druszám, Stellával együtt Kép

Vanda!
Nem feladni!!! Tessék hinni benne, hasfájás jelenthet jót is.

Hajni!
Látod, hogy hiányolunk, s még jó is neked... tessék jönni többet, kiönteni a lelked.

Kata!
Nagyon várunk a hírekkel!!! KépKép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Lányok!

Most értünk haza, átfutottam csak az írásokat mert megyek pihenni, de könny szökött a szemembe, ahogy láttam, hogy mindenki hozzászólásában ott van a drukk, nekünk!

Jelentem, nem volt eredménytelen a sok szorítás: KETTEN VANNAK!!! Icurka és Pickurka.
Egyikük szép, erős (11*7*6) (Dévai nemes egyszerűséggel A-nak nevezte :-) ), a másikra azt mondta doktorunk, ne éljük bele magunkat, mert nem biztos hogy fejlődni fog, le van maradva a tesóhoz képest (5*5*5) (Dévai: B).

Jövő pénteken kell visszamenni, addigra már várhatóan eldől, hogyan alakul a sorsuk. Mi mindkettőjüknek nagyon szorítunk. :-)

Megírom majd részletesebben is mi volt, de most megyek pihenni, elszoktam a kimozdulástól és az izgalom is lemerített.

Nagyon köszönöm hogy szorítottatok!!!
Puszi mindenkinek, Kata

Kép
szkatácska

Kata de jó!!! Csak így tovább, vigyázz a picurra, picurkákra!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Kata!

SZUPER!!!! Gratulálok!!!! Virágnak kistestvérei lesznek!!KépKépKép
lkt

KataKép
Gratulálok Kép

wish

Kép
Kép

wish

Na megmondtam!
Nagy gratula, ügyik vagytok, akkor izgulhatunk 9 hónapig, ja hogy már csak 8, juj mindjárt itt van!
Akkor már nem is mész mostanság dolgozni! Jó megszívta az a fasz főnököd! Csak nyugi!
Kölcsönkérném Virdzsinit a jövő hónapban az az most, mert biztos, hogy sokat segített. Egy igazi terápiás kutya! szobatisztaság betanítását vállalom!
Farkasok J

ui.:
Foxikám-jó látni újra Téged! Már kint vagy csak próbáljunk meg kint maradni. Irigyellek a házért, én már biztos Krisz- most ide Atit kellett volna írnom? - fejét pumpálnám, hogy vegyünk kutyát meg cicát, persze minimum kettesével. Eheti lottószámokat nem tudod, mert akkor megjátszom, ja csak nekem áruld el!

Kép
farkasok

Hatalmas gratula! Szorítunk B babának!

Roxikám Veled meg a szakmánk is azonos. Kép

Bekerülhetnénk mi is a táblába?

loihi

LoihiKép
Persze, hogy bekerülhettek. Írd meg légyszi mikor született Nimród és hogy hányadikra sikerült (inszem?, lombik? már erre sem emlékszem Kép)
Képet már loptam az oldalatokrólKép

Ma megszabadultam egy kisebb vagyontól. Baromira örülök a nászútnak, de folyamatosan azt kell mondogatnom magamban, hogy egyszer az életben el kell menni egy ilyen helyre és hogy megérdemlem, hogy ne legyen lelkiismeret furdalásom amiatt, hogy ennyi pénzt elköltünk rá. Persze a lelkiismeret furdalást csak támogatja, hogy minden utazási iroda tele van plakátolva olcsó tengerparti nyaralásokkal. De nem baj. A repjegy már nálam van, most már megyünk Kép Legszívesebben már holnap indulnék Kép

wish

LoihiKép
Persze, hogy bekerülhettek. Sőt már benne is vagytok Kép

Ma megszabadultam egy kisebb vagyontól. Baromira örülök a nászútnak, de folyamatosan azt kell mondogatnom magamban, hogy egyszer az életben el kell menni egy ilyen helyre és hogy megérdemlem, hogy ne legyen lelkiismeret furdalásom amiatt, hogy ennyi pénzt elköltünk rá. Persze a lelkiismeret furdalást csak támogatja, hogy minden utazási iroda tele van plakátolva olcsó tengerparti nyaralásokkal. De nem baj. A repjegy már nálam van, most már megyünk Kép Legszívesebben már holnap indulnék Kép

wish

Wish! Köszi. Nimród 2004.11.24-én született Budapesten és 2. lombik. A picur spontán kisfiú és 26+4.

Én sajnos nem találom:megmondaná valaki hovászólnak Wishék repjegyei? Kép

loihi

Kata Kép
Ez szuper, csodálatos, gratula!!! hajrá B Baba!!! +++++++++++++++++++++ KépKép

Wish Kép
Miért a lelkifuri? Egy életre szóló fantasztikus élményben lesz részetek, kit érdekel az a hülye pénz, annyira nem fog már számítani, hogy mennyibe is volt, amikor ott lesztek vagy mikor feltöltődve, tele energiával tértek haza. Majd a gyerkőcökkel mehettek Görögbe, Spanyolba...Kép

Loihi Kép
Wish ezt a linket adta meg:
www.lapirogue.com
hajnesz

Hajnesz!
Pont utánad kerestem itt hogy mi van veled! Benézhetnél a beültetés előtt és utáni részbe is hogy hogy is vannak a dolgaid. Remélem a lelked alakulóban.

Boldog vagyok hogy mostanában itt is alakulnak a zebrák. Drukkolok minenkinek.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kata! Kép
Annyira tudtam, hogy minden rendben lesz! Kép Kép Kép
Nagyon-nagyon örülök! Vigyázzatok magatokra nagyon! Kép Egyébként mikor Virág meglett, nekem az volt a titkos gondolatom, hogy biztosan fog segíteni kikapcsolódni, és így a baba is hamar jönni fog!!!

Wish, Kép
Mikor is lesz a napotok? Közvetlenül utána indultok a nászútra, vagy később vmivel?

Timi! Kép
Ha más nem is jön, elmegyünk ötösben Keksszel, vagy hatosban: kölcsönkérem Bogit a szüleimtől. Kép

Wish, Kép
Mondtam már, mennyire szeretem a tábládat?
Azért, ha lassan is, de mindig nő a kék és a sárga rész!!! Kép

Puszi:
Seszi
seszi

SziasztokKép

KataKép
Hip-hip-hurrá!!!!!!!!!! vigyázz magatokra!! Épp ma gondoltam rátok, hogy nektek is akkor sikerült amikor kockáztattatok. Mennyit gondolkoztál, hogy folytassátok e a stimut!!!

WishKép
Csodálatos helyre mentek!!! NE sajnáld a pénzt. Mi így utólag azt sajnáljuk, hogy nem mentünk többet nyaralni. Mert már sokkal nehezebb Olivérrel. Olcsó tengerparti útra meg bármikor elmehettek. Majd az ikrekkelKép

LoihiKép
Gyere sűrűbben!! Pocaklakónak van már neve? Jól vagytok?

Képzeljétek, Olivér már akkora fiú, hogy tegnap wc-be kakilt és pisiltKép

Puszi

KépKép
gigi28

Szkatácska
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kata,
JUHÉÉÉÉÉÉÉ! Nagyon ügyesek vagytok. Nagyon drukkolunk, hogy rendben menjen minden. Nyugi nálunk Dévai meg se tudta mérni a kisebbik babát, és soha nem hivta B babának. Biztos csak pár nappal később ágyazódott be a kis lustaKép
(Ha mégsem maradna veletek, akkor sem szabad elkeseredni. Okkal történik, mivel igy több esély van a nagyobb babának)

Judit,
vegyetek kutyát! Tényleg terápiás! Mi október végén hoztuk el Vantát és januárban sikerült az inszem. Katáéknál is 1-1 1,5 hónapja lakik VirágKép
Okosak ezek a kis dögök, kell nekik a kisgazdi és tuti ők intézkednek.Kép
Képzeljétek tegnap Vanta addig bújt, amig feltornázta a polót a hasamon és megnyalta a pocim. Lehet, hogy csak véletlen, de szerintem tudja ő, hogy mi a szitú. Nyomot egy puszit a kisgazdi buksijára.Kép

Olivér,
Te nagyon ügyes nagyfiú vagy!

Wish,
Hülye vagy (már bocs), miért kellene, hogy lekiismeret furdalásod legyen. Nem loptad a pénzt az útra! És egyébként is amin Ti mostanában átmentetek, fogd fel jutalomként, megérdemlitek, hogy pihenjetek egy igazán fantasztikusat. Ráadásul ilyen csak egyszer van egy életben, tessék kiélvezni minden pillanatát. Pluszban ez számit a jővő évi nyaralásnak is, mivel a gyerköcök miatt már ugyse fogtok tudni menni. (Ha elosztod két-három évre már nem is olyan drágaKép)

KépKép
inari

Jóóó reggelt!
Ebben a morcos időben is van minek, azaz Kiknek örülni!!!

Kata!
Nagyon-nagyon örülök és gratulálok!
Juj de jó, hogy nem adtátok fel a betegséged miatt!! Kép Kép Kép Kép Kép Pihenj sokat!

2+2 puszi:
réka
Vendég

KataKép

Az első ultrahangon nálunk is két petezsák volt. (vagyis három, de csak kettőben volt "élet") De nálunk nem volt A meg B magzat, szerintem a Dévai jól látja, hogy van e esély a tovább fejlődésre vagy sem. Minket másnapra visszahívott és már csak Olikám volt meg. De ő kitesz kettőtKép

InariKép
Egy ismerősöm mesélte, hogy a kutyája már elöbb megérezte a terhességet mint, hogy ő tudott volna róla. Kevin le se tojta a pocakomatKép Vanta nagyon édes!!

Puszi

KépKép
gigi28

Keksz, vazzeg, hallod ezt, topikos kutyabarátaid milyen ügyesen dolgoztak!! Te már lassan 1 éve velünk vagy, és még semmi... Intézkedjél csak de nagyon gyorsan!!!Kép Ígérem, attól, hogy lesz "kistestvéred" nem leszel Te sem hanyagolva, akkor veszünk egy kombi autót, és Te is jöhetsz ugyanúgy velünk mindenhová!! Arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen izgi a "kistestvér" babakocsija mellett sétálni...
lkt

TimiKép
Lehet azzal van a baj, hogy Keksz nem hagyományos magyar kutya, Virág és Vanta meg igen. Ezért nem tudja Keksz pontosan a dolgát, de most, hogy beszéltél a fejével, biztos belehúz Kép

InariKép
Ezt is szoktam mondogatni. Tavaly se voltunk nyaralni, szóval már eleve két évre oszlik az összeg Kép

wish

Sziasztok!

Lányok, olyan aranyosak vagytok, amiért mind velünk örültök!!! Nagyon jólesik a sok szeretet, ami árad felénk.

A kis drágáim remélem jól vannak. Sokat gondolok rájuk, igyekszem magamban azt erősíteni, hogy Icurka is megnőhet, Picurka pedig egy szívhanggal is megörvendeztet minket jövő pénteken.

Gigi, Réka, és persze többiek is (csak a lányok említették fel), bevallom, nagyon féltem ettől a lombiktól. Annyira bénán indult, a 40 napos mensimmel, a múlni nem akaró köhögésemmel, hogy a mh-en el kellett mesélnem... szóval olyan bénán ment minden, hogy eléggé elkeseredetten fogtam neki. Aztán a beültetés után, mikor ugyanazok az érzések jöttek, mint az elsőnél, aminek ugye gyorsan vérzés lett a vége, az első hetet úgy csináltam végig, hogy ennek tuti az lesz a vége mint múltkor és MIÉRT??? Még apával is veszekedtünk egy nagyot úgy beültetés utáni kb. harmadik nap, mert egyszerűen feszült voltam, ő meg már nem bírt velem.
Aztán egy hét múlva kezdtem csak reménykedni, hogy talán akkor innentől beszélhetünk esélyről. De komolyan, a többi napot is úgy csináltam végig, hogy "még egy nap, amikor nem jött meg". Aztán ahogy írtam korábban, az első tesztet is "hirtelen felindulásból" követtük el, és bizony, NAGYON! meglepődtünk a két csíkon.
Szóval akármennyire is büdös a helyzet, de van vmi abban, hogy akkor (is) sikerülnek dolgok, mikor az ember abszolút nem hisz benne.

Gigi, azt a verset (Kegyelem) én kitűztem a hűtőre, közvetlenül a zebrás hűtőmágnes mellé és nagyon sokszor elolvastam. A két csíkos teszt után főleg. Mert egyszerűen azt éreztem, velem az történt, ami azokban a sorokban. Tűrtem, beletörődtem, "mit bánom én" voltam.

Persze, ezektől függetlenül szentül hiszem, hogy a lombik (az orvoson ill. a problémán innen és túl) a SZERENCSE, a GÉNEK és a HORMONOK függvénye. Ha ez a három nincs együtt, nem lesz baba, ha a fejünk tetejére állunk is. Ha van, akkor lesz. De nagyon nehéz, amiért éppen ezeket nem tudjuk befolyásolni. Hogy mikor kire kerül a sor, hányadik nekifutásra állnak együtt ezek a dolgok, nem tudhatjuk.
Ja és még vmi. Tudom, hogy Dévai nem az a "biztatgatós" fajta, szerintem se erejéből, sem idejéből erre nem futja. Mégis. Mikor a beültetés előtt azt mondta, hogy "gyönyörű sárgatestek vannak, a helyzet odabent ideális a teherbeesésre", az a mondat velem csodát tett. Legelkeseredettebb pillanataimban ezt mondogattam magamnak.
És ami még érdekes, az első lombiknál végig beszéltem a babákhoz. Most... egyszerűen nem jött. Alig foglalkoztam "velük". És lám, most maradtak itt. Szóval, ezzel csak azt akartam mondani, furcsa dolgok ezek. (Azóta hogy tudom, ott vannak, tényleg, viszont sokat "diskurálunk", biztatgatom őket hogy nőjenek szépen.)

Wish, félve és örömmel nézem a táblázatot. :-) Köszönöm hogy átsoroltál a sárga sávba. Igaz, még csak félve nézem az új helyem, olyan törékeny dolog ez, de remélem nem lesz baj. :-) Biztos így van ezzel mindenki. Én már hiszek abban, amit Dévai mond: biztos az, ha kezünkben van az egészséges gyerek.

Hú! Rengeteget írtam. Remélem senkit nem untattam a lelkem részleteibe való beavatással. De talán más is talán benne olyan gondolatot, ami segít neki, úgy ahogy ti is már sokszor segítettetek nekem. :-)

Wish, nemá' hogy egy nászút miatt lelkifurdalásod legyen!!! KELL ez nektek! Mert megérdemlitek :-)

Régi és leendő kutyások!!! És sosem hittem, hogy egy kutyát így lehet szeretni! De imádnivaló! Ahogy szeret téged, ahogy örül neked, ahogy te is szeretheted, gondoskodhatsz róla, látod hogy boldog, elégedett!
Aki teheti, KUTYÁRA FEL!

Puszi mindenkinek!
Kata

Kép
szkatácska

Wish,
Csak optimistán, akkor 3 évre, jővőre se mentek nyaralni.Kép

Timi,
Igaza van Wishnek, légyszi németül beszéljétek meg Keksszel, mert eedig ő nem igazán értette, hogy mi a helyzet, csak azt látta, hogy a Gadik néha szomorúakKép Szegény csak találgatott és próbált vicces dolgokat csinálni, hogy fekviditson, de most már tudni fogja mi a sztitu.
Ezek után azért én biztosra veszem, hogy sikerül az első lombikotok. S ha igy lesz felszólitom az összes még babára váró topiktársat, hogy szerezen be egy kutyit, de sűrgősen!!!!
Kép

KépKép
inari

Kata! Óriási gratula a két betűjeleshez Kép Szurkolunk nagyon B-nak is, szedje össze magát rendesen. Mikor kell menni legközelebb?

Réka! Lehet, hogy lemaradtam róla, de te már voltál 4D-s uh.-n?

Wish! Amikor visszajöttök a nászútról, egy percet sem fogod bánni azt a pénzt, amit ráköltöttetek az utazásra. Nagyon is megérdemlitek, ugyan mi lenne ettől is fontosabb?

Ja, és elájultam, hogy beírtad a teszt időpontját ilyen pontosan, nem semmi vagy az biztos.

Timi! Hááááát, ez a kutyás dolog nekem sem jött még be, de ami késik, nem múlik.

Gigi! És ma hogy ment a wc-s projekt?

Roxal! Szerény közvéleménykutatásom szerint még senkinek nem jött össze, ha fájt a hasa. Na persze ez csak inszemesekre vonatkozik. Kép
vanda978

Vanda!
Hinni, hinni, hinni. Soha nem feladni. Addig míg nem jön meg, vagy Dévai nem mondja, mindig van remény.

Kata!
Lehet, hogy nálunk is az volt a baj, hogy beszélgettünk velük? Kép AZt mondták ezek a szülők nem kellenek. Amúgy sokat olvastam arról, hogy akik már lemondtak róla, azoknak is sikerülhet. Tehát ez is az bizonyítja, semmi köze a babának ahhoz, hogy ki mennyire optimista. Igazad van, leganagyobb arányban szerencse, aztán gének és hormonok. Azért a 200 sejt is sokat segített Kép

Eszter
Kép
roxal

Csajok a akkor én a pincsimmel kínaiul, a Yorkimmal meg angolul beszéljem meg a dolgokat??

Ági28

Roxal! Persze, hogy bízok benne még, nem is tudnék mást tenni, ha akarnék sem. Valahogy ez a remény dolog ilyen. Kép Pedig néha jobb lenne csak az eszemre hallgatni, és nem beleringatózni holmi babadolgokba. Kép
Minap teljesen véletlenül berendeztük gondolatban a babaszobát, annyira hülyék voltunk, belelovaltuk magunkat, pedig nem szeretjük az ilyen dolgokat. De olyan gyorsan jött az álom, meg ha álmodozni sem lehet, akkor mit lehet?

Ági, Inari! Én hogy beszéljek az uszkárral és a snaczival?

STELLA CSALÁD?
Mizujs a ti házatok tájékán? Hogy mennek a dolgok? Van időtök néha pihenni is? Milyenek a fiúk, sírósak, alvósak?

Kata! Végül is mivel tudtad megszüntetni a köhögésedet? Nekem nem akar múlni sehogysem. Amikor ittam a lándzsás utifüvet, kissé jobb volt, de most nem lehet.
vanda978

Vanda, ha hiszed, ha nem, de még mindig köhécselek :-) március eleje óta, azért ez már vmi :-)

Most már semmit nem teszek ellene, ha csak azt nem, hogy még mindig mézes-citromos teát iszom. A beültetés előttig kísérletezgettem mindenféle köhögéscsillapítókkal, aztán mégegyszer köptetőkkel, mondván hogy ha ingerel, akkor biztos van mit felköhögni. De azoktól meg csak öklendeztem. Õszintén szólva (aki "kényes", most ne hallgasson ide), a punkció utántól beültetésig azzal töltöttem az időmet, hogy igyekeztem "slájmolni", ahogy apa mondja, szóval minden áron, akármilyen gusztustalanul hangzott, de kiköpni amit lehet. Hát... nem gondoltam hogy ezt is tanulni kell... de megtanultam, felköhögtem amit tudtam, így beültetés után kb. egy héttel úgy ahogy elmúlt. Mára tényleg csak köhike van. :-)

Kép
szkatácska

Ja, és még valami, Vanda. Jövő pénteken kell visszamenni Dévaihoz. NAGYON remélem, hogy minden oké lesz.

Kép
szkatácska

Kata! Nekem nagyon jól esik olvasni soraidat. Segít kicsit abban a lekiismeret furdalásban, amikor azért vagyok magamra dühös és furdal a lelkiismeretem, mert eszembe jut a "mi van ha mégsem sikerül". Nem tudom mi a jobb, kínozni magunkat azért, mert nem hiszünk benne ezerrel vagy elfogadni azt, hogy ezerrel nem tudunk benne hinni.

Inari!
Nem rossz tipp, de sajnos németül nem tudok. Lehet, hogy egy Giulioval kellett volna Paptibinek meglepnie, és már régen itt dobogna Valaki szivecskéje az enyém alatt.
A lombikkal annyi a bibi, hogy csak jövő pénteken derül ki, hogy lombikkal folytatjuk -e vagy nyomjuk még az inszemet. Próbáltam Csibikével beszélni erről, de nem nagyon van rá a rengeteg munkájától alkalom, meg igazándiból leráz, hogy az androlóus tudja a dolgát. Ha vége ennek a rohadt második fordulónak (már csak 4-t kell aludni) azért megpróbálom előhozni a témát...

Wish!
Nálunk is ezerrel megy az esküvő téma, mert Csibike öccsééknek május 20-án lesz a nagy nap, és a családban már másról nincs is szó.( Én azt különösen élvezem, hogy megvettem életem első estélyijét, és nagyon jó érzés igazán szép nőnek lenni benneKép) Olyan izgi az esküvő szervezése!!KépKép Irigyellek érte, mert a szülőkkel való súrlódások ellenére nagyon szép időszakként emlékszem rá vissza.
lkt

Kata! Akkor végül is te is úgy gyógyulsz mint én, nem szedünk semmit. Én még mézes teát sem iszom, mert az nekem nem jó. Esténként fulladok, de nem akarom használni az asztmapipám, mert attól nem marad hangom, és azt utálom.
Azt a felköhögéses módszert nem tudom alkalmazni, én olyan béna vagyok, hogy akárhogy akarom, nem tud kijönni.

Na izgulj, nem lesz semmi gond B-vel sem, tuti összeszedi magát tesó után. Eltudom képzelni, mennyire várod már a pénteket.

Már egyszer kérdeztem, csak nem válaszolt senki: Tudja-é valaki, hogy miért kell szedni káliumot? Azért érdekelne, mert én önkéntesen felfüggesztettem a szedését, mert úgy tudom, hogy az sűríti a vért. Nekem meg csak az kéne a trombózishajlamomra. Szóval csak nem gond ez?

Timi! Én már sosem fogom megtudni, hogy ki az a Csibike? Nemsokára ti is belecsaptok a lecsóba megint!
vanda978

SziasztokKép

KataKép
Engem nem untattálKép A vers nekem is sokat segített. Az utolsó lombiknál mi is egymás torkának estünk. Olyan ordítás volt, hogy zengett a ház. Én természetesen bőgtem is közbenKép EZ ilyen. Teli van ilyenkor az ember feszültséggel. Utána arra gondoltam, hogy mi van ha mégis sikerült és hallották a gyerekekKépKép

TimiKép
Kevinnek öt évébe telt mire meghozta OlikátKép Keksz még belehúzhatKép
Én már abszolút nem hittem benne, hogy sikerülni fog. És akkor sikerült. Én sem beszéltem hozzá. Pedig elhatároztam, hogy minden nap, azonos időben majd erősen rájuk gondolok, hogy kapaszkodjanak meg. Oszt mégsem.... Valahogy mindig más dolgom akadtKép (épp a másik oldalmra fordúltam az ágybanKép) Annyi mindennek kell összejönnie (hormon stb...stb...),hogy nem tudtam elképzelni, hogy ez nekem sikerülhet. Esküszöm nektek, hogy a mai napig nem tudom agyilag felfogni, hogy ez normális esetben egy jó szex következménye!!!!!Kép

VandaKép
Csibi=Fantomas=PaptibiKép
Hédihez hédiűl kell beszélniKép
Egyszer megkérdeztem az anyósom -aki orvos- hogy miért kell szedni a káliumot. Válasz:hogy ne csökkenjen le a kálium szintKépKépKépKép Most már bevallom, hogy én sokszor kihagytam mert még félbe fűrészelve sem tudtam lenyelni. MIndig a csap fölött állva kaptam be, hogy ha meg akarnék fulladni,akkor gyorsan ki tudjam köpni.Kép A trombózisveszélyt mondtad Dévainak????

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Szia Csajócák!

Kagyló!
Holnapra ütemeztük a pocifotó elkészítését. Főleg, hogy most már látszik is valami.. Kép

Anyucik!
Lehetséges, hogy eddig csak úgy domborodott a pocim, mintha egy jóóó nagyot ettem volna, aztán kb. 2-3 nap alatt olyan kismamásra nőtt? De tényleg sokat, Sanyi is megjegyezte, hogy fel vagyok-e fújódva, vagy mi... Kép

Vanda!
Te jó ég, hogy én milyen gyogyi vagyok, hiszen: Te is Andi! Isten éltessen így utólag!! Kép

Igen, azt hiszem lemaradtál: 2 hete voltunk 4D-s UH-n. Már mennék újra..
Nagyon jó élmény volt. Feltettem az albumomba a képeket.
Én sajna semmit nem tudok a káliumról.

Apropó Erika, Melba!
Ti mikor is 4D-ztek?
Meséljetek!

Seszi!
Pilisszentlélek szuper! Köszi a linkeket. Mi is megyünk, jó? Kép
Plüssmaciegér kicsit lassan születik, mert készítője kicsit megzavarodott, hogy most mi legyen, de akármilyen is lesz, felteszem a képet!

Seszi, Timi!
Május 7. még mindig Anyák napja, de igyekszünk megoldani, jó?

Kata!
Hajrá kis Böbetűs!!!
Most, hogy újra idézted Dévait, nekem is eszembe jutott akkor, hogy ilyet milyen ritkán
mond. Nálunk elvileg semmilyen akadály nem volt a negatív PCT-n kívül, mégsem lehetett belőle túl sok bíztatást kiszedni. Persze ez is elég volt... Kép Kép
Persze, hogy feszült voltál, sok volt a válladon. De most itt a lazítás és az öröm ideje. Húúú, de messze van az a jövő péntek, igaz? Én is akkor megyek dokinénihez. Kép
Annyira tudom, hogy mit érzel most, de utólag visszanézve azért nem lett volna szabad ilyen bizonytalannak lennem. Legalábbis hinned kell, hogy minden rendben lesz és akkor nem is lehet másképp! Kép
Lehet, hogy gusztika, amit írtál, de eredményes volt és ez a lényeg. Volt idő, mikor nekem is ezt javasolták.

Timi!
Lehet, hogy ez a szöveg, amit Kexinek küldtél németül azt jelenti, hogy ugrálj, mint egy bakecske?? Kép
Egyébként az első néhány (jó pár) hétben én is csupa lelkiismeret-furdalás voltam, hogy nem tudok maradéktalanul örülni. Már nem is mertem írni Nektek róla. De aztán azért eljön a nyugisabb időszak, csak győzze az ember lánya kivárni.. persze kételyek mindig maradnak mindenfélével szemben. Sőt, nagyon nem mindegy, hogy mi mindent olvasol össze a terhességről... Kép

Fúúúú, jövő pénteken sok minden fog történni. Remélem, sikerül FantomaszTibivel megbeszélned a dolgokat!

Roxal!
Köszi az ajánlást. Most a 2 kivitelezőn problémázom, de Sanyi azt mondta, hogy faggassuk ki mindkettőt és az alapján döntsünk.
Jobb, mintha egy sem lenne, nem?

Juci!
Én már nyúzom Apát a kutyával, de lehet, hogy babók előtt mostmár nem lenne a legjobb. Csak akkor olyan sokára lehet...

Wish!
Ugyanezt éreztem, mikor mi mentünk nászútra. Azóta is Kubát emlegetem állandóan. A nászútnak ilyennek kell lennie!
Utólag nem fogod bánni, tutti!!

Loihi!
Tyű, 26+4, nem semmi!

Gigi!
Számomra is hihetetlen, hogy a környezetemben a többség 1 cikluson belül babás lesz.
De te mondtad, hogy errefelé egyikőnk sem az a "jajrámnézettapáromésterheslettem" típus. Kép

Hú most nekem is beindult a szófosósdim.. Kép... de mostmár befogom.

Jó éjt mindenkinek:
réka
14+0
Vendég

Sziasztok Csajszikák!Kép

Sajnáljuk,hogy az utóbbi időben nem lehettünk veletek,de természetesen van alibink Botond és Olivér személyében!Kép
Persze vissza szoktuk olvasni a hozzászólásokat,mert nagyon érdekel mi van Veletek,de mire reagálhatnánk mindig közbejön valami...
Velünk minden rendben,kezdünk összecsiszolódni a fiúkkal,de az elmúlt két hét iszonyat fárasztó volt,ezért totál ki vagyunk bukva...
Jövő héttől pedig mehetek vissza melózni,így -ha lehet - még nehezebb lesz a dolgunk.

Mindenki vigyázzon magára!
Legyetek nagyon jók!
Puszi Mindenkinek!Kép
stellapa

Csatolnék képeket is a hsz.-hoz,ha nem bánjátok:
1.Stella Olivérrel pihizik...

Kép

2.Stella fürdetéshez készül Olivérrel...

Kép
stellapa

3.-4. Robi Apus Botonddal pózol...

Kép

Kép
stellapa

Sziasztok!! Vanda a snaucer nem németűl ért??

Ági28

Sziasztok!
Na talán végre sikerül hozzászólnom. Nem jött össze a napokban, mindig mire hozzájutottam, kinyiffant a babanet. Bosszantó...

Kata! Szívből GRATULÁLOK!!! Nagyon-nagyon örülök Nektek és igazán nagyon szorítottam, és drukkolok a továbbiakban is! Minden rendben lesz, próbálj nem aggódni, bár ez elég lehetetlen, tudom saját tapasztalatból. B babának is szorítunk, majd meglátjuk, hogy alakul. De ha véletlen őt elveszítenétek, akkor se légy nagyon szomorú, mert akkor a másik babáért történik minden! De miért is ne nőhetne meg ő is jó nagyra? Kívánok két, gyönyörűen dobogó szívet Nektek jövő péntekre!!! Fantasztikus lesz látni. Addig meg pihizz sokat, élvezd a tavaszt a kutyussal, no meg a babókkal, és ne számolgass, akkor hamar itt lesz majd a jövő péntek! :-)

Bocs minden Anditól, csak egy kissé összesűrűsödött a program. Szóval utólag szeretnék Andijainknak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOKAT KÍVÁNNI!!!

Wish! Fantasztikus helyre mentek nászútra! Egy pillanatig se legyen lelkiismeretfurdalásod miatta! Ha már egyszer kis emberetek ennyit várat magára, akkor legalább élvezzétek ki az életet kettesben! Lesz majd mit mesélni pár hónap múlva a babócának! És egyébként is szükségetek van a teljes kikapcsolódásra és pihenésre a sikerhez! Lehet, hogy a pocaklakó ott akar megfoganni? Nagyon drukkolok Nektek!
Egyébként is, mi a francnak dolgozik az ember, ha legalább egyszer nem élvezheti ki úgy igazából az életet!

Stellacsalád! Nyugodt éjszakákat és további örömteli és boldog napokat kívánunk! A fiúk még mindig gyönyörűek!

Réka, mi már voltunk 4D-n 14 hetesen és 5 naposan. Meséltem is róla. Majd tervezem a következőt pár hét múlvanra, a Dévais genetikai uh utánra. Egyébként fantasztikus volt, azóta is a dvd-t csodálom nap, mint nap.
Ma megyünk a Dévaihoz 11-re, szóval már eléggé izgulok. Ilyenkor mindig nagyon aggódom, nehogy valami gond legyen. De továbbra is piszok rosszul vagyok, néha semmit nem bírok enni, és most még az álomkór is kitört rajtam. Szóval csak rendben lehet a babóca! Legalábbis remélem! Anyukája meg majd túléli a rosszulléteket. :-)
Sok sikert a felújításhoz! Mi is most tárgyalunk kivitelezőkkel, már most rengeteg a munka.

Loihi, nem is tudtam a babátokról! Gratulálok! Remélem, teljesen jól vagytok!

Gigi, Réka! Az én környezetemben is mindenki úgy lett terhes, hogy szinte még nem is gondolt rá. Elég hihetetlen, és rémesen hatott rám. Még jobban begörcsöltem tőle, hogy nekünk ez miért ilyen nehéz? És nagyon irigy is voltam, főleg, amikor azt láttam, hogy a sógornőm nem úgy bánik a picurokkal, ahogy kellene, meg hát nem is értékeli igazán őket. De azok az ő babái, én majd máshogy csinálom. Azért a rögtön teherbeesésnek is vannak hátrányai. A sógornőm az első baba születése után 6 hónappal már terhes volt. Rá két hónapra már nem tudott szoptatni, mert fájt a hasa tőle. És hát a kisfiút nem is tudta emelgetni, így persze sokkal kevesebbet is ölelgette.

Vanda! Káliumról gőzöm sincs. Jobbulást a köhögésednek! Nekem fájt a hasam inszem után, sőt még menzis görcseim is voltak. Le is mondtam a hónapról, biztos voltam benne, hogy nem sikerült. Csak aztán nem jött meg időre és csináltam egy tesztet, nehogy megint feleslegesen hinni kezdjek. Kétcsíkos lett és nem hittem a szememnek! Szóval ne add fel, simán ott lehetnek a babók!!! A köhögés pedig izsonyú szar lehet, de a babáknak egyáltalán nem biztos, hogy árt. Uh-on láttam, amikor köhögtettek, hogy mennyire nem reagál rá a kisember. Jó védelmet ad a méhed! Szóval csak hajrá!

Most ennyi, bocs ha túl hosszú voltam. Rögtön indulnom kell a dokihoz.
Mindenkinek kívánunk egy gyönyörű és vidám napot!

Melinda (16+4)

KépKép
melba

Vanda,
Csak lazán, tényleg könnyebben összejön, ha nem görcsöl rá az ember a dologra. A tudatalattinkat meg úgysem tudjuk megváltaoztani, ott ugyis a baba az első gondolat. Nekem pl. fájt a pocim, akkor is amikor sikerült, meg akkor is amikor nem. Katának van igaza az egész biológia és szerencse kérdése, nálunk már nem lehet baj az akarással.Kép
A snaucereddel németül diskurálj, az uszkár már fogósabb kérdés, lehet hogy az ókorban is létezett a fajta (latin vagy ógörög jöhet szóba), de valószinű, hogy a mórokkal került Európába, igy valakitől arab órákat kellene vennedKép
A lándzsás utifűvet ne használd, mivel azt terhesség alatt nem ajánlják.

Timi,
azért én reménykedek benne, hogy Csibinél annyira visszajavul a helyzet, hogy inszemmel folytassátok. Látod már én se hittem benne, de mégis örülök, hogy igy jött össze, azért nem olyan megterhelő, mint a lombik. (Még anyagilag sem). Lehet, hogy nektek is el kellen utazni valahova, rátok férne egy kis pihenés.
keksznek vegyél pár kindertojást, hátha abból értKép

Réka,
Mi pont holnap megyunk 4D-re, szintén a Kleopátra házba. Már nagyon izgulok, alig várom, hogy lássam. Szerdán meg majd megyünk Dévaihoz terhesgondozásra, ugyhogy akkor megint megkuksizuk.
A pocinövekedésed szerintem igy normális, nálunk is hasonló a helyzet, van amikor olyan hirtelen lesz nagyobb. Az enyém is előreugró, szerintem tényleg kismamás. Most, hogy végre nem nagy pulcsikat kell hordani, tényleg kezd látszani (nekünk, idegenek még persze nem veszik észre). Végre legyőztem félelmeim és vettünk egy kismama nadrágot, meg egy tunikát szerdán. Ajánlom a Ráday u.-ban a "Waiting for you" boltot. Nem túl kommersz és nem is túl drága.
Hát kutya ügyben lehet, hogy Sanyinak van igaza. Még, ha most elhozátok és már van két-három hónapos akkor belefér, mire szülni fogsz már 7-8 hónapos lesz, addig már nem olyan kis gyagya, meg nem kell állatorvioshoz vinni oltásta minden 2. hétvégén. Ha meg csak nyáron fog születni, akkor még ő is kics lesz, és neked meg 2 baba mellett nem sok időd marad a nevelésére, márpedig azt ilyen korban muszály, ahhoz hogy normális, jólnevelt kutya legyen belöle.
Még egy jótanács. Két baba mellé én mindenképpen hosszúszőrű, kerti kutyát választanék. Édesek mikor bent vannak, de tényleg minden tele lesz szőrrel meg sárral. Ha meg úgy szoktatjátok, hogy ő kinti kutyu, akkor ez természetes lesz számára.

Roxal,
Látod tényleg jót tehet, ha valamivel nagyon lekötöd a figyelmed és mellett megy a lombik (Gigi, Kata, Melba, és az én példám is ezt mutatja). Emlékszem a január-február nekem tele volt mindenfélével, a kutya műtéte, konferencia stb... Nem is nagyon volt időm a babatémával foglalkozni, meg nem is hittem már akkor benne. És láss csodát....!!!!!Kép
Tuti, hogy Wishéknek is egiteni fog az esküvő, nászút, örökbefogadás.
Neked meg most a házra és tényleg kutyára kellene koncentrálnod "mellesleg" meg csináljatok egy lombikot, de spontán baba is jó lesz.Kép

KépKép
inari

Sziasztok!

Stella család, milyen édes a két kis baba! Nagyon boldogok lehettek! (Apukáról a fotó is ezt bizonyítja :-) )

Vanda, pont most jött szóba Dévainál a kálium. Azt mondta, azért kell, mert a prednisolon kihajtja a káliumot a szervezetből. Szerintem kicsit merész dolog, ha magadtól elhagyod, ha ő előírta a szedését. Nem beszéltél vele a problémádról?

Réka, Erika, Melba! És persze korábbi kismamik is!
Nektek milyen tüneteitek voltak kezdetben?
Én nagyon sok apró változást észreveszek magamon, de összességében semmi bajom.
Picit nőtt a cicim, van hogy érzékeny, de van hogy nem is érzem egyáltalán. Egyszer-egyszer átfut ratjam egy hányinger, szerencsére csak egy pillanatra. Jó kajás vagyok mindig, és hát az emésztésem, a bélműködésem, a feje tetejére állt. De semmi más látványos nincs velem. Persze, úgy gondolom ez a legjobb, de kíváncsi vagyok másokra. Mert van akitől azt hallom hogy észre sem vette, hogy terhes, van aki meg kész van teljesen. Kiváncsi vagyok, ti hogy vagytok ezzel.
Ja, a hasam szokott még mindig fájdogálni, de szerda óta kevesebbet. Gondolom ebben a megnyugvásomnak is szerepe van. Azóta ha fáj is, inkább másképp. Szurkál, feszül.

Még azt szerettem volna, hogy nagyon jó volt olvasni, ahogy biztattatok, hogy Icurka is megmaradhat nekünk. Dévai tényleg azt írta a papírra, hogy gemini graviditas, de szóban nem biztatott.

Puszilok mindenkit,
Kata

Kép
szkatácska

Kata!
Háát én annyit nyavalyogtam, hogy semmi tünetem, hogy már szégyelltem magam. Kép A pozitív tesztem után 3-4 hétig szinte semmit nem éreztem, "csak" a bélműködésem teljes leállását és a hihetetlen felfújódást.
Mivel azóta (csak) kétszer voltam már rosszul, tudom, hogy na azt nem kívánom. Szegény Melba tudna erről bővebben is mesélni.
Icurkával kapcsolatban még azt felejtettem el, hogy az inszem után kerek három héttel nekünk még csak 1 pacácska látszott, emlékszel? Szóval türelem, türelem, türelem... Kép

Erika!
Tök jó lesz holnap, majd meglátod!
Ráday utcát jegyeztem. Azért néhány ruhadarabot nem úszol meg, de szerintem a gatyók az igazán fontosak. Mondjuk mi már vettünk néhány bővebb pólót is. Kép
Igen, a kutyival kapcsolatban ugyanezek miatt nem kapkodunk. Ha eddig kibírtuk, mostmár igazán kivárhatjuk, míg kicsit megnőnek a srácok. A házzal meg bőven lesz elég apró-cseprő teendőnk mostanság... Kép

Melba!
Bocsi, akkor lemaradtam a 4D beszámolódról. Vagy egyszerűen ennyire feledékeny vagyok (mostanság ez a legnagyobb problémám... Kép Kép)
Várjuk a jó híreket Dévaitól!

Stelláék!
Érthető, hogy kivagytok!
Lelkileg én is készítem magam az elejére! Azért a fotók nagyon idillikusak! Kép Jó nézni őket!
Nyugalmas napokat kívánok! Kép

réka
Vendég

Stella CsaládKép
Nagyon szépek vagytok Kép

VandaKép
A siketnéma beszéd nagyjából nemzeközi, mutogass a kuytusoknak Kép
Kálium miatt hívd fel Dévait, a prednisolon mellé fontos, a gyógyszer orvosi tájékoztatójában is benne van.

TimiKép
Hétvégéig kitartás, aztán reméljük jó hírekkel jön majd az andrológus Kép
Ti mit szeretnétek?

KataKép
Két és kiderül, addig nyugi és pihi.

InariKép
Kár, hogy holnap jöttök mozizni, ha munkanap lenne, akkor talizhattunk volna egy kicsit Kép

Réka Kép
Mikorra tervezitek a költözködést? Az is jó kis meló. Mi annakidején kivettünk egy hetet rá, és megbeszéltük, hogy tök jó lesz, mert szombat-vasárnap összepakolunk, hétfőn költözük, kedd-szerda kipakolunk és akkor még lesz öt nap pihi, amikor majd sétálunk, meg mozibamegyünk és ilyesmi. Ehhez képest az egész hetet végigmelóztuk Kép
Nem számoltam az új kiegészítők és bútorok megvétele-összerakása és hasonló dolgokkal.

Jelentem lelkiismeret furdalás nagyjából lezárva. Legszívesebben már holnap indulnék Kép

Puszi mindenkinek!

wish

Gigi! Először is ne haragudj, hogy még nem fogadtalak el az iwiw-en, de nem tudok felmenni.
Másodszor, az anyósod egy igen ritka okos ember lehet, ha ilyen pontos választ tudott neked adni. Kép Kép

Réka! Akkor azért maradtam le róla, mert nem raktál fel róla képet, jól látható helyre. Irgum-burgum, imádom ezeket a képeket. Én anno a Stelláét is annyit nézegettem.

Hidd el, jobb ha tudtok választani a kivitelezők közül. Végül egyik sem lesz olyan, amilyet szeretnétek. Kép Én nem szívesen kezdenék bele még egy felújításba, inkább újat építenék. De nam akarlak elrémiszetni, Pöstön biztos jobban mennek a dolgok.

Inari! Na most jól feladtad a leckét, nem beszélek arabul egy kukkot sem, de még németül sem. Már tanítom a jelbeszédet nekik, de nehezen megy, mert a négy kezükkel kalimpálnak. Kép

A rágörcsölésről csak annyit, hogy tegnap már aztat mondotta apa, ha nem változtatok, szétkap mint egy legót, és újra összerak rendesen. Ezt azért mondotta, mert én már nem is tudom elhinni, hogy gyerekek létrejöhetnek nálam is. Teljesen elmebeteg vagyok már.

A te képeidet is nagyon várom már, meg pocakos is jól jönne, legalább összehasonlíthatnánk egy ikres, és egy "natúr" pocakot. Kép

Stalláék!
Robi apus nem semmi vagy, a pózolás már igen megy! Az asszony meg alszik a gyerek fölött! Kép Kép

Kata, Wish! Köszi a káliumos infót, már be is kaptam egyet. Ha kell, akkor kell, bár én sok zöldséget is eszem, és abban is van. Ám de legyen, ezen ne múljon. Valahogy letuszkolom azt a száraz vackot.

Melba! Te drága reménysugár! Mindenféle áldást küldök arra a fájós hasadra, megdöntötted a statisztikámat egykettőre!

Wish! Költözködés: mi halottak napján ejtettük meg, elmentünk gyertyát égetni, majd költöztünk. Azóta is ilyen idióták vagyunk, nem változtunk. Kép
Most pl. húsvét utáni kedden akartam ablakot pucolni, de az anyukám kirángatta a kezemből a pucolót, hogy "neked már sosem jön meg az eszed". Kép

Ja, és a jelnyelv nem nemzetközi, még az országon belül is nagyon változó némely dolog. Engem Pestiek tanítanak. Május 11-én már vizsgázom. Addig még meg kell tanulnom, hogy melyik kezem a jobb, meg a bal.

Dia! Múlthét szombaton írtam neked az iwiw-en, megkaptad? Vagy megint én nem kaptam meg a tiéd?

Amúgy ma már azt hittem megjön, teljesen olyan érzésem volt. De az még egy kicsit korai lenne.

Club Nokia Tagok! Ha a tagsági számmal beregisztráltok 06 40 505 505 számon, akkor kaptok két jegyet a Mission Im. III. premier előadására. Már akit érdekel, csak úgy írtam.
vanda978

Sziasztok!
Jó rég nem jártam erre előre is bocsi.

Kata!
Én is szívből gratulálok a picurkákhoz!Kép

Csajszik!
Nincs időm visszaolvasni,mert ma jöttünk haza a pihizésből,holnap suli,holnapután pedig kertészkedni szeretnék az erkélyen.De lenne olyan kedves valaki és megírná,hogy mizus a talival?Akkor 100%ra eldőlt,hogy hol lesz?Mert ha Nálunk akkor készülnöm kéne rá.KépKöszike.

Andi!
Gratula a szép nászúthoz,tuti csodálatos lesz.Kép

Vanda!
Megkaptam a leveled(kösziKép ),mindjárt írok én is.

Végül ha nem baj teszek fel egy pár képet Domiról.Kép
Mindenkinek sok puszi!Dia
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia, Domi mekkora fiú már! És milyen helyes! Beszélget is már?

Vanda, drukkolok! :-)

Inari, kíváncsi vagyok élményeidre! Csoda klasz lesz ma Nektek! Aztán mesélj ám!

Kata, addig örülj, míg nincs sok tüneted! Sokan vannak, akik egész jól megússzák. Az elején, 6-7 hetesen én is tök jól voltam, és csak a mellem nőtt meg és fájdogált. Aztán felborult az emésztésem, de szerintem ez még a MagneB6-tól volt. Úgy a 9. hét óta vagyok rémesen rosszul, sikerül minden "jó" terhes tünetet produkálnom, nem részletezném... És, amikor másnak ezek már elmúlóban vannak (14. hét), na akkor állt be végleg a krakk, mert mostmár a szagoktól és a kaják látványától is rémesen rosszul vagyok. Dévai csak annyit mondott ezekre: Mit nem adtam volna pár éve ezekért a tünetekért! :-) Azért remélem, a bébimozgás érzékelésével könnyebb lesz. Kb. másfél hete azért néha már tudok jót enni. Eddig alig bírtam valami kaját magamba nyomkodni. De ügyi vagyok (fő az önbizalom), mert maradtam a súlyomnál. Szóval csak azt mondom, örülj, amíg nincsenek komoly tüneteid! A babók meg tuti rendben vannak, kapaszkodnak ezerrel, ne aggódj! :-)

Réka, a Praxisban voltunk 4D-n (14+5-kor). Fantasztikus volt, azóta is minden nap legalább egyszer könnyezve végignézem a dvd-t. :-) Először alaposan 2D-n megvizsgálták a babát, minden ok volt, majd jött egy 25 perces mozizás. Kismanó fantasztikus pózokat vett fel, egyedül a pofikáját nem volt hajlandó megmutatni, úgy bealudt a drágám és a mellkasára hajtotta a fejecskéjét. De álmában is sokat mozgolódott. Szóval klasz volt, majd szeretnék úgy a 20. hét tájékán megint menni. Ja és ott azt mondta a doki, 150 %, hogy kisfiú. Látszik a felvételeken. :-)
Egyébként én nem csak feledékeny vagyok, hanem butulok is és mindent kiejtek a kezemből, szóval egyre ügyetlenebb is vagyok. De férjecském kitartó türelemmel és lelkesedéssel korrigál, nagyban mosolyogva közben. :-)

Mi tegnap voltunk a Dévainál, nagyon aranyos volt, egészen feldobódtam. Vagy 3/4 órát benn voltunk, szegény kinn lévők! Méhszáj ok, "sajnos" ezt innentől már mindig ellenőrzik. Pocaklakó is teljesen rendben van :-), minden csontja megvan, stb. Nagyon alapos volt megint a Dévai. "Sajnos" kinőttünk a fotózkodásból, már egyszerre csak egy testrésze fér a képernyőre. De csoda jó volt látni ismét és tudni, hogy minden ok vele. Méretei alapján is ugyanennyi a kora. Dévai pedig több bíztató mondatot is mondott, úgyhogy el voltam olvadva!

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánunk sok pihenéssel!

Melinda (16+5)

KépKép
melba

Ja ez kimaradt: Inari, gratula az új kismama cuccokhoz! :-) A Ráday utcában vannak jó melltartók is? Két hete próbálok egyet felhajtani, ami jól tart és pamut, de elég reménytelen. Már három számot nőttem, ez most elég nagy probléma.

KépKép
melba

Szia Melba!Kép
Gratula a pocaklakódhoz.KépMi is voltunk anno a praxisban(nagyon szimpi volt ott a doki)és Nekünk is 150%ra mondta Domit kisfiúnak.Én is sokszor megnéztem az ott készült felvételeket.KépVan már neve a picurkádnak?

Domi már rengeteget dumál(néha fárasztó isKép )
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Diám!
Annyira de annyira nagyfiú már Domi!!! A szürke pólós képeken már kész férfi. Igazán jól sikerült képek ezek!!
A taliról nem nekem kéne nyilatkoznom, mert én eddig is nyilatkoztam. A TÖBBIEK VANNAK CSENDBEN!!!!!

Mindenki a választások végeredméynével van elfoglalva?Kép Hol vagytok?
lkt

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?