A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan,
Ezt én is hallottam a tv-ben, hogy van oltás a b.himlő ellen és jobb odafigyelni. Ez az oltás egész életre véd? Én eddig úgy tudtam, hogy jobb átesni a barin, ki tudja?

Kép
Kép
denizsa

Barbi: nekem se ismerős a neved, pedig én ide születtem és azóta is itten lakom, dehát elég nagy ez a kerület nem is ismerek mindenkit Kép Én a 232-esbe jártam ált. iskbe amúgy.

ZSan: tényleg nem jobb ha elkapják a gyerekek a himlőt? Pedig régen pl engem is úgy dugdostak oda a beteg gyerekekhez, hogy kapjam már el. Aztán csak a rózsaszín fürdőre emlékszem azt jóccakát.

Ja azt akartam kérdezni tőletek, hogy képzeljétek Apának 3 csillagos lett a koleszterin szintje és most egy hónapig diétát kell tartanom neki, mert ha nem megy lejjebb akkor gyógyszert akarnak neki adni. Én meg nem akarom, hogy gyógyszert szedjen mert még 30 sincs még, fiatal még ehhez. Viszont amit kaptunk tájékoztatót abból nem egyértlemű, hogy mi az amit tiltólistára kell tennem. Pl. kolbászt lehet ennie, vagy csak pulykamell sonkát? Szóval hogy milyen felvágottat szabad ennie azt spec nem tudom. Meg, hogy tésztát lehet-e? AMúgy én eleve olíva olajjal főzök és nem is eszünk zsíros ételeket... Ha tud ebben valaki segíteni azt megköszönném.

Rylie
rylie

Den!

CSak 5 évre ad védettséget az oltásKép

Juc
20170114224602

Juc,
Kár Kép de köszi Kép

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok,

megpróbálok gyorsan írni is, mostanában mire végigolvasom az új pletykákat, addigra már hsz-re nem marad energiámKép

Tegnap végre összefutottunk Kisünékkel a játszótéren, fél percre Neettel is sikerült találkozni, csak ő aztán elrohant. De a Feneketlen-tó melletti játszó tényleg nagyon jó, szép időben szervezhetnénk ott is talikat!

A Bogárka -partira mi is szívesen elmennénk, ha ilyen kevésbé lepcsesek is mehetnk, meg Bogárka be mer engedni két csirkefogót a kertjébe Kép S mivel úgy látom, a szénhidrátszegény diétán élő kismamákra még senki nem gondolt, én valami jó kis salátát meg hidegtálat vinnékKép Bár mindez még erősen függ attól, hogy haladok a tételeimmel a 9-i államvizsgára, ami remélhetőleg "győzelem napja" lesz!Kép

Rylie,
koleszterinről hirtelen a tojás, zsíros disznóhúsok, csirke bőre meg ilyenek jutnak eszembe. Bár a mangalica zsírja állítólag jó. De van itt valaki hozzáértőbb isKép

Indi,
én még nem mondtam, hogy Dominó gyönyörűségesKép A szopi pedig még nincs veszve - császárosoknál állítólag kell két hét is, hogy beinduljon a tejgyárKép Drukkolunk!Kép
soosoo

én is úgy tudtam, hogy az a legjobb, ha minél előbb átesik egy gyerek a bárányhimlőn. Akkor ezek szerint az a jobb, ha 5 évente oltatjuk?

Johi!
miért nem jöttetek tücsökzenélni? A lány bealudt?Kép

Rylie!
koleszterin témához csak annyit tudok hozzászólni, hogy a tojásban állítólag sok van, lehet, hogy azt is hanyagolni kelleneKép

Kép
Kép
zuzmo1

Fic,
mikor mennél Árkádba? mert pont azon gondolkozom, hogy oda mennénk Bálinttal. Most ébredt fel, ebédelünk, s aztán.

Deni,
drága vagy, minden oké, majd irok, mi vanKép

KépKép
fibi

Soosoo!

Hidegtál?Én mondjuk imádom,de ha belegondolsz hogy nagyon sokan leszünk,szerintem be le se kezdj!Kép

Turihoz:nekem nyári kislányruháim vannak amitől megválnék,ha valaki konkrétan szeretné megnézni börze előtt akkor szolidan egy sarokban megmutatom szívesen,úgy hogy Krisztát ne bántsam meg vele.Egyébként nem vinném el.Ja,képet tudok küldeni emilbenKép

Jucus
20170114224602

Szia Soosoo!Kép hiányoztál! a nagyfiaidról nem is írtál! mit rosszalkodnak?Kép a pocakod mekkora?

olyan takony idő van, hogy csak naKép még "jó", hogy annyi a munkám, jaaj

és képzeljétek, felhívtak egy újságtól, hogy írnék-e neki esetleg hosszabb (400soros, a mostaninak kb a 6szorosa) tv-kritikákatKép ez nagyon hízelgő, de a laptól nem vagyok elragadtatva. talán várnom kéne tovább az igazi, nagy lehetőségreKép de az tényleg jólesik, hogy már ilyen komoly feladatot is rámbíznánakKép bele is kell húzzak az eheti cikkemmelKép

votiv 8)
votiv

Pocak,
gyönyörüek vagytok!Kép Tényleg, Maccsal mi van, hogy vannak?

Zuz,
oké, majd megirom, mit válaszolt.

Barbi,
köszi, már jolKép de. helyreraktam magamKép

KépKép
fibi

Soosoo,
én is valami salátában gondolkodom, hogy állsz a görög salátával? Kép Vagy lehetne mondjuk majonézes-hagymás gombasaláta, abban is igen kevés a szénhidrát (és főzöm a tojást, szóval az sem nyers benne) Kép

Zsan,
oltással csak az a baj, hogy míg a betegség jó eséllyel egy életre védelmet ad, az oltást meg jó eséllyel ismételni kell...

Indi,
dobj egy posta-címet az email-címemre, és küldöm neked a fejet, ami biztos jó a nagy pumpához! Kép

vera
kisün

Rylie!

Ezt csak neked ollóztam ki:
A Ron Hubbard által a hatvanas években kidolgozott elmélet szerint, 75 millió &eac ute;vvel ezelõtt a Galaktikus Konföderációt egy Xenu nevû gonosz herceg uralta, aki a túlnépesedéstõl szenvedõ birodalom 76 bolygójának lakóit itt a Földön s emmisítette meg. Az áldozatok szellemét (ezek a thetánok) hidrogénbombákkal robbantotta fel a vulkánokban. Késõbb ezeknek a thetánoknak 36 napon keresztül a jövõbeli f& ouml;ldi társadalmak képeit vetítették. Minden kultúra és vallás ezekbõl a hipnotikus élményekbõl táplálkozik.

Ezek a thetánok elvileg mindannyiunkban jelen vannak. Az ember rengetegszer újjászületik, és csak a benne lévõ thetánok, a szellemi lények az állandóak. A thetánok aktivi zálásával szellemi szabadságunk nõ. Az OT (Operating Thetan) szinteket Hubbard a hatvanas években dolgozta ki. Az eredetileg három lépcsõsre tervezett kurzus most már nyolc lépcs õs és még további hét szint létezik, amit eddig nem hoztak nyivánosságra.

Annyira vicces,nem?

Juc
20170114224602

Zuz, Soosoo: az a vicces, hogy ilyen kajákat mint amit írtatok nem is eszünk Kép jó tojást igen, de nem mindennap és nem is sokat. Bár az emberem gyerekkorába evett nagyon sok tojást, meg addig is sokat evett amíg össze nem kerültünk. És miután én nem szeretem a rántottát igy elég kevés alkalommal csinálok neki. Úgyhogy fogalmam sincs, hogy honnan lett neki ilyen magas ez az érték. Na böngészek a neten hátha találok valam hasznos infót erről.

Votiv: yesssz az újságra Kép

r
rylie

Ryle!
én is lehet, hogy ezért vásárlok? meg akit szeretek, annak mindig akarok venni vmit!

Jucus!
sarokba én is mennék, megnézném a ruhákat, ha nem baj, habár nem nagyon akarok venni, de Pannának marha jó cuccai annak a fotók alapján, hátha lecsapok valami frankóra.

tegnap beszéltem dokinéninkkel, leutánozlak,majd én is szeretnék kullancs ellenit. de elfelejtettem megkérdezni, hogy ez örökre védelmet ad-e.

Denizsa!
korábban kiderült, hogy férjemmel egy gimibe jártatok, de Bogárkát nem ismerte fel fotók alapján, habár mindketten kifejtették, hogy marha sokan jártak oda, meg lehet, hogy nem is egy évfolyamosok voltatok. ő 73-as. de tényleg tök csibésznek nézett ki még 18 évesen.

ancsipancsi

Juc: én nem értem ezt a hablatyot??!! Ki veszi ezt be könyöööööörgöm?!
Asszem én is nekiállok kidolgozni egy valamilyen elméletet és majd jól eladom a Spielbergnek, hogy filmesítse meg. Mert ez alapján a Star Wars-ba is hihetnénk meg Jar Jar-ba :-) Nem?
Bár hozzáteszem mindenki abban hisz amiben akar..
rylie

Rylie!

Én sem értek egy kukkot sem belőle!Számomra is rejtély,hogy hogyan tudnak emberek belebonyolódni ilyenekbe.
Ráadásul sok-sok pénzükbe kerül.A sztárokat megértem,mert ők viszont kapják innen a sok pízt,hogy reklámozzák őket.Legalábbis én így képzelem,mert másképpen nem tudom.

Juc
20170114224602

Ryle!
én is lehet, hogy ezért vásárlok? meg akit szeretek, annak mindig akarok venni vmit!

Jucus!
sarokba én is mennék, megnézném a ruhákat, ha nem baj, habár nem nagyon akarok venni, de Pannának marha jó cuccai annak a fotók alapján, hátha lecsapok valami frankóra.

tegnap beszéltem dokinéninkkel, leutánozlak,majd én is szeretnék kullancs ellenit. de elfelejtettem megkérdezni, hogy ez örökre védelmet ad-e.

Denizsa!
korábban kiderült, hogy férjemmel egy gimibe jártatok, de Bogárkát nem ismerte fel fotók alapján, habár mindketten kifejtették, hogy marha sokan jártak oda, meg lehet, hogy nem is egy évfolyamosok voltatok. ő 73-as. de tényleg tök csibésznek nézett ki még 18 évesen.

ancsipancsi

NA!Nem ment el!

Ancsi!

1 éves kor után 2 oltás.Havi 1.
Ez már védettséget ad.
Aztán egy év múlva még egy és 3 évente egy emlékeztető.

SarokKép

Juc
20170114224602

a 3 évente emlékeztető száx. így nem megy bele az uram, mert félti a kisbabáját a szúrásoktól. Kép

sarok rulez.

ancsipancsi

Ancsi!

És abba belegondolt apuka,hogy mi van ha véletlenül...?Ezt én annyira nem értem.Nem evvel a kullancsossal hanem az összes szúrással kapcsolatban?senki sem szereti de ha ez a megoldás?
20170114224602

Juc,
igaz, hogy sokan leszünk, de ha mindenki készül valamivel, abból tapasztalatom szerint túlkínálat szokott lenni. A gyerekek szerintem úgyis a sütiket választjákKép
És ez a beollózott részlet a szcientológia alapja? Ilyenkor mindig csak azért vagyok mérges, hogy ezt miért nem én találtam ki s árulom jó pénzért?! Kép

Kisün,
görög salátát imádom, a majonézes is jöhet Kép Én valami joghurtos zöldsalátára gondoltam (szóljatok, ha sokan utáljátok a fokhagymát, akkor nem teszek beleKép ) a többin még nem gondolkoztam.

Rylie,
úgy tudom, a koleszterint a szervezet is termeli, s ráadásul van valami "jó" meg "rossz" fajtája. Szóval nem csak a megevett kajáktól függ - ha nem esztek koleszterindús ételeket, akkor lehet, hogy tényleg meg kellene nézni, mitől magas párodnál a koleszterinszint. Doki nem mondott semmit? Vagy nem részletezte, hogy szerinte mit jelent a diéta?

Votiv,
én pocakom pár nappal idősebb KisünénélKép Egyébként jól van, ma reggel voltam uhun, s valami ugróbajnok lesz belőle az alapján, amiket esténként művelKép A nagyok reggelente mindig megsimogatják, Zsombor köszön neki, hogy "jó reggelt kicsi baba", és megkérdezi tőle, hogy kére-e macipaplant (mivel neki egy macis paplan a kedvenc bújós tárgya). És Zsombi meg Bendi mostanában séta közben megállnk, és "hízelkednek" egymásnak - összeölelkeznek és összedörzsölik a fejüket, olyan aranyosak!Kép Bendi a lépcsőn már lefelé is csak úgy hajlandó jönni, ha nem fogom a kezét, rászokott a hűtőnyitogatásra, aminek én nem nagyon örülök... szóval nagy csibészek és imádnivalóak KépKép
soosoo

Juc:
köszi az infót az oltás utánni állapotrólKép
Már csak azt kellene megtudni,hogy mennyire szezonális dolog ez,vagyis van jelentősége,hogy mikor kapják a gyerkőcök?Most tavasszal v. ráér nyáron is ha már kiköltözünk a zöldbe?
Szegény Dorkám annyira utálja az itteni gyerekdokit,hogy ha csak megláttja ordít,de annyira,hogy át kell öltöztetni utánna,annyira beleizzadKépTőle kapta a 15hósat,azóta él benne ez a félelem .Ezért húzom-halsztom csak ezt a szurit.

Moose:
kösziKép

Zuzmó:
mikor Dorkával terhes lettem,nekem is mondtak valami lehetetlen késői időpontot BS.-hez,de mondtam,hogy nagyon sűrgös lenne/nem indokoltam meg/,ezért kaptam korábbi időpontot.Próbáld megKép

Votiv:
éljen-éljen!Ez tök jó hírKép
Éppen itt az ideje,hogy emberi jóságod meghozza a gyümölcsét!!!Tudom,nem ezért teszed,amit teszel,de akkor isKép

Pocak:
én is emelem kalapom elötted isKép
Csúcsszuperek vagytok csajok!!!!

Indi:
látod-látod!Kevesebb stressz-több tejcsiKépMenni fog ez,csak így tovább.Küldök neked fürtöskéről ezért egy képet:
Kép

petergabi

Fic,
gondolom, nem vagy gépnél már, de mi mégsem megyünk Árkádba. Ujragondoltam, és hazafelé tuti bealudna B, és akkor 11-ig randalirozna ittKép És amugyis felborult a napja a korai keléstöl, reggel tiszta nyügi volt, nem akarom még jobban kibillenteni. Most olyan nyugisan játszikKép

KépKép
fibi

zuz,
miről maradtam leKépKépKépKépbabás vagy,jól olvasom,nem olvasom félreKép???????????????????mert nagyon nagyon gratulálok hozzáKép

fibi,
te kétes vagy számomraKépKépKépszóval mi is van??????????annyira emlékszem rá hogy még nem is olyan régen azt ecsetelted hogy b mennyire lefoglal és elképzelni sem tudod hogy legyen még egy....gyorsan változottKépKépKépKéphelyesKép!!!!!!!

na megyek visszaolvasok még mert csak két oldalt olvastam vissza és ilyen híreket tudok meg,mi lesz a 10.oldalnálKép?
Vendég

Votiv,
ez nagyon JÓ hir!!!Kép Gratulálok!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Soosoo: Kapott egy tájékoztatót amiben le van írva, hogy van jó meg rossz koleszterin. Tisztára mint egy western filmben Kép Meg pár szóval le van írva a diéta és persze jó részletesen a gyógyszeres kezelés. Csak hát én épp a gyógyszerezést szeretném elkerülni..

Szcientó:Épp az iwiwen akadtam rá egy régi-régi ismerősre, aki annak idején kő gazdag lett, mert elsőként kezdte el árusítani az aloe cuccokat. Mostmeg olvasom az adatlapján, hogy szcientobigyótréner vagy mi...és egy közös ismerősünk mesélte, hogy a srác mostmár minden pénzét a szcientóba fekteti. Holott van két szép kislánya, inkább azokba fektetné a pénzit. Dehát ez az ő élete...
rylie

Soosoo,
már méltem is kaja-ügyben, de mostmár mindent tudok! Fokhagyma jöhet Kép

Votiv,
ez tökjó, kár, hogy a lapot nem szereted...

Rylie,
tea-téren is körül lehet nézni. Pl. zöld tea, ha jól tudom, szintén hasznos segítő a koleszterin-csökkentésben Kép

v
kisün

A csendes szülés utasításait viszont betartotta Holmes, és gyermekének apja ezért rendkívül büszke volt rá. Ez egyébként nem azt jelenti, hogy semmiféle hangot nem lehet kiadni szülés közben, csak azt, hogy beszélgetni nem lehet, valamint semmiképpen sem lehet a gyermekhez beszélni, kiabálni viszont megengedett. Tom Cruise nem szerette volna, ha bárkinek értelmes szó hagyja el a száját, ezért az orvosoknak is kézjelekkel kellett Holmes-szal kommunikálni szülés közben.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

zuz,
most olvasom hogy mi történt és teljesen le vagyok sokkolvaKép(((((((((((((((((((((((((((semmit nem tudok kinyögniKép(((((((((

neet,
azt is most olvasom hogy akartál soförnek de én most indinek igen mondtam már....nem tom hogy férünk el puntovicsban...írjál mailt!

fibi,
ugye te tanultál asztológiát?veled naon szeretnék egyszer közelebbről elbeszélgetniKépKépKépKépmikor vagy msn?
Vendég

Szcientológia: JAJJJJJJJJ!!!! nem írok róla, mert igen durrrva lennék Kép Szegény Hubbard sci-fi-írónak is jó szar volt...
kisün

soha nem szülnék gyereket egy olyan embernek, aki meghatározza, hogy szüljek, és hogy ki mit mondhat, stb, és ráadásul még a méhlepényemre is pályázik!!! De az jó hír, hogy megengedték szegény kiscsajnak, hogy kiabáljon, ha nagyon akar!!! Brrrrrrrrrrr.........

Gigi!
KösziKép

Votiv!
Gratulálok! Nem semmi, hogy kisgyermekes anyaként így ível felfelé a kárrieredKép Tök büszkék vagyunk ám rád!

Gabi!
Egész nap hívogatom a rendelőt, hogy adjanak korábbi időpontot, de nem veszik felKép
Dorka még mindig gyönyörűKép

Bogárkáékhoz én még nem tudom mit kellene vinnem, ha valakinek van ötlete, szóljon! Nálam lehet rendelniKép

Kép
Kép
zuzmo1

Homeós Boszorkányok,
tudtok valami jó szert pollenallergiára? Eddig a terhesség mindig tök jól elnyomta a tavasszal kezdődő szénanáthámat, de most egy hete folyton tüsszögök. Jó lenne valamivel csillapítani, hagyományos bogyó pocakkal nem ajánlott, valami orrsprayt ismertek esetleg?

Rylie,
akkor az a gyógyszergyár ismertetője Kép A zöld tea szerintem is jó ötlet, esetleg fokhagyma? Azt hiszem, lehet kapni valami fokhagyma-kivonatot tabletta formában is, bár én a természetes kiszerelésben jobban hiszek, meg nagyon szeretem is, de ez ízlés kérdéseKép

Kisün,
mélt olvastam, közben itt válaszoltam Kép
soosoo

Sziasztok Csajok!
Csak egy gyors bekukk, mert olyan kivételes eset van, hogy mindkét kőc alszik Kép

Szóval akkor Tali-turiról tényleg utoljára, de csak azért, mert többen, mintha félreértették volna, amit tegnap este írtam: Krisztának szóltam (bár még nem jelzett vissza), szóval ha tud jön, és mellette még bárki árulhat mindent, csak én nem fogok, mert ha én hívtam én cikinek érezném...de mostmár annyira túlbonyolítottuk és túlragoztuk ezt a témát, hogy többet nem szeretnék írni róla, úgyhogy remélem ezt már senki sem érti/olvassa félre Kép

Den!
Mondtam én!!! Kép A tornán az Andi mindig olvasta a nevét a névsorolvasásnál a Zitának. És én egyszer odamentem hozzá, és rákérdeztem, és mondta, hogy nem sztimrés, csak egyszer eljött tornázni, így csak annyit tud róla, hogy május elejére van kiírva Kép Jó lenne talizni velük Kép Egyszer egy Temis játszóház esetleg? Fogsz még velük találkozni, ugye?

Na, megyek, úgy hallom Petra felébredt...
Este jövök!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

most ott tartok hogy megint mindenki megmondja hogy mit visz és nekem megint nem maradt semmi ötletemKépKépígy jár az aki nincs itt,miKép?szóval mondjatok akármit,mindent megsüttettekKépKépKép
Vendég

Ancsi,
No igen jobb esetben a saját évfolyamát ismeri az ember (ill. a diák), de a 73-ast bizti én sem Kép És ha belegondolok, hogy ma egy saját volt oszt.társammal is alig ismertük meg egymást Kép

Votiv,
A felkérésedhez én is gratula Kép Lehet hogy mégis érdemes megfontolni az ajánlatot, ha ilyen nagy cikket írhatsz?

Soosoo,
Én tavaly nyáron amikor szoptattam kértem a gyerekdokimtól (aki allergológus is) vmilyen olyan szert, ami tuti nem árt a gyerkőcnek, ő az orrsprayt javasolta, mert az helyben hat és a Rhinocort Aqua sprayt írta fel, ami nekem tökre bevált.

Kép
Kép
denizsa

soosoo,
a nagyim is irtó szénanáthás és van neki egy ketyeréje amit napi 3x5 percre kell az orrba dugni(most hitrelen nem jut eszmbe a neveKépde ha érdekel meg tudom neked kérdezni tőle)és azóta sokkal de sokkal jobban van!!!!!!!!nem teljesen múlt el de ezt mondta ezzel már együtt tud élni,de neki tényleg nagyon keméyn voltKépnem olcsó,asszem vmi 30.000 körül van a gépezet de a mami szerint megérteKép
Vendég

Zuzmo,

ma 4-től lesz rendelés a Bálintok rendelőjében, de ma a Te orvosod testvére leszKép Én majd este megyek hozzáKép
soosoo

Ancsi,
No igen jobb esetben a saját évfolyamát ismeri az ember (ill. a diák), de a 73-ast bizti én sem Kép És ha belegondolok, hogy ma egy saját volt oszt.társammal is alig ismertük meg egymást Kép

Votiv,
A felkérésedhez én is gratula Kép Lehet hogy mégis érdemes megfontolni az ajánlatot, ha ilyen nagy cikket írhatsz?

Soosoo,
Én tavaly nyáron amikor szoptattam kértem a gyerekdokimtól (aki allergológus is) vmilyen olyan szert, ami tuti nem árt a gyerkőcnek, ő az orrsprayt javasolta, mert az helyben hat és a Rhinocort Aqua sprayt írta fel, ami nekem tökre bevált.

Bog,
Én nem figyeltem föl a nevére és nem is taliztam vele a tornán. A kislánya tényleg májusi, akkor lesz 1 éves. Egyébként ők is járnak tücsök zenére (csak múltkor nem voltak, amikor mi először voltunk), úgyhogy elvileg rendszeresen találkozni fogunk. De jó ötlet egy Temis játszózás egyszer! Majd megkérdezem őt jövőhéten mikor jó nekik.

Kép
Kép
denizsa

soosoo,
a nagyim is irtó szénanáthás és van neki egy ketyeréje amit napi 3x5 percre kell az orrba dugni(most hitrelen nem jut eszmbe a neveKépde ha érdekel meg tudom neked kérdezni tőle)és azóta sokkal de sokkal jobban van!!!!!!!!nem teljesen múlt el de ezt mondta ezzel már együtt tud élni,de neki tényleg nagyon keméyn voltKépnem olcsó,asszem vmi 30.000 körül van a gépezet de a mami szerint megérteKép
Vendég

Bocs a duplázásért, de úgy látom néha nem csak nekem vannak gondjaim a babanettel Kép

Kép
Kép
denizsa

Soosoo!
Pont most hívtam a rendelőt, és bár nem az én dokim asszisztense van ott, mégis tudott hétfőre ip-ot adni!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Gigi,
akkor süsd meg Moose macis tortáját, vagy Oxi csúsztatott palacsintáját, mert Moose most nem süt, Oxi meg nem tudja bevállalni a palit. Viszont mindkettő isteni!!!
Esetleg somlói galuskát is összedobhatsz!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuzmó:
ugye-ugyeKép

petergabi

Soosoo,
Karcsi Luffeel-t használ (ez homeopátiás szer), van tabletta és orrspray változata is, és mintha segített volna Kép

vera
kisün

Soosoo!
És B.M. milyen doki? Róla még nem sokat hallottam, de ő tartotta az egyik előadást tavaly, és akkor nagyon szimpi volt. És még mindig nem tudjátok, hogy a pocaklakód fiú-e vagy lány? Én nem bírnám ki, főleg ha már lenne két fiam!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

GigiiiKép
nem maradtál le semmiröl, nem tervezünk még 2. babátKép csak furcsaságok történtek, és már azt hittem... de sztem nem vagyok várandosKép
Micsoda memoria!Kép Igen, én tanultam asztrologiát, de csak 1 évig, ugyhogy alig tudok valamitKép MSN nem szoktam lenni, mert ott ragadok, és akkor sosem aludnék, meg sosem lennék apjukkal. De irhatsz mélt is, meg a Bogárka parkban testközelben is kifaggathatszKép

KépKép
fibi

Zuz,
örülök, hogy kaptál ip-otKép már épp irni akartam, hogy irj mélt BS-nek, mert én igy szereztem hétföre ip-ot. Ha nem mulik el a "bajom", akkor kell csak bemennem.
És VÁRJ! Akkor Te nem tudsz jönni játszoházba hétfön??Kép

KépKép
fibi

Sziasztok,

Mi olyan jót sétáltunk az esőbe, muszáj volt kóricálni és kocsi szóba sem jöhetett, mert dugó volt és apa mondta, hogy inkább békávééééééé. Igy is lett és nagyon jó tapasztalatom volt ma végre.

Zuzmo: mi most kihagyjuk a tücsökzenét, Fanni még nem élvezi, sok sok lemezünk van, azokat hallgatjuk szorgosan és majd októbertől tücskölünk. :-)

Soso: én gondolok a diétázokra, mert én örök diétára vagyok ítélve, úgyhogy én tuti olyat viszek, amit ehetsz.

Den: séta jó hétfőn is illetve akkor úgyis lesz tali is.

Indi: medela elektromos nekem nagyon bejött. Én nagyon jól tudtam ill. tudok vele fejni. Illetve én kézivel abszolút nem tudtam semmit kisajtolni.

"Szájentológia: " hát inkább én sem írok semmit, mert az is gáz, ami egy ismerősünkkel történt.:-(

Túl nagy a csend, meglesem mit csinál missduracell.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
Miss DuracellKép

Bálint éppen a Renoir könyvemben bámulja a meztelen nös képeketKép

KépKép
fibi

sziasztok,
takaritás rulez!Kép és még nem tartok sehol!

Neet,
ha olvasol, talán majd holnap lesznek képek, mert lemerült a gép, és nem tom hol az akksi töltő!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?