A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Gyöngyi: Kép))))

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Gyöngyi, egy barátnőm kisfia azóta alszik jól, amióta a báránybőr bundazsák (amiben mindig sétáltak) van alatta a kiságyban.... Kép
Vendég

Tünde: Hogy csinálod a szélcsövezést? Ez nem árt a babának?
Babetta: A Levi és a Lili egy napon születtek, de mi csak 4590g-ot nyomunk, Szóval a fájós cicid ellenére ez a 6 kiló nagyon szupi Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Jött egy sms: "Szia! Kiszl Hanna Flora vagyok. 2006.04.19-én 14.44-kor bújtam ki anyuból. 56cm hosszú, 34cm fejkörfogatú és 3360g súlyú vagyok. Anyu és apu nagyon boldogok"
Innen is gratulálok Eszteréknek! Kép

cory
Budapest

Most jött sms EsztertőlKép

"Szia ! Kriszl Hanna Flóra vagyok. 2006. 04. 19-én 14.44 kor bujtam ki anyuból. 56 cm hosszú, 34 cm fejkörfogatú és 3360gr súlyú vagyok. Anyu és apu nagyon boldogok!"

KépKép
KépKép
Ágiboszi

<font color="119911"> Na, én már nem írom le még egyszer az SMS-t! Kép
Hatalmas nagy gratula a Kiszl családnak!!! Puszi</font>
angi79

Tyű, Vok, gratulálok! Kép Sok boldogságot nektek!
Vendég

<H3>Formátum hiba</H3>A(z) popjpeg formázáshoz a(z) 2 argumentum szükséges; ön csak a(z) 1 argumentumot adta meg.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

<H3>Formátum hiba</H3>A(z) attachment_alreadyuploaded formázáshoz a(z) 6 argumentum szükséges; ön csak a(z) 5 argumentumot adta meg.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Sziasztok!

Hova tűntetek?

Bmo: valami formázási hiba történt? A hozzászólásod nem látom Kép

cory
Budapest

Zsombi születése
Viccelődtünk a Nanduékkal, hogy 13-án telihold lesz akkor jöhetne a kisfiam.....
2006.március 12-én este 8-kor elfolyt a magzatvíz, szóltunk az illetékeseknek, a két éves kislányunk lecuccolt a nagyiékhoz; megbeszéltük hogyha jön a tesó akkor Õ addig lennt lesz úgyhogy nem érte váratlanul a dolog.Felpakolta az összes holmiját ami egy ekkora lánynak fontos a fürdéshez, elalváshoz-alig maradt itthon valami!!
Itthon szülést terveztünk, tudtam, hogy ez lesz a legjobb nekünk....Szonja lányom kórházban született, oxytocinnal, fekvésre kényszerítve, gátmetszéssel EZT nem akartam és azt sem ami utána jött: gyermekágyi depresszió, pszihiátria, 10 napos kórházi kezelés, tej elapasztás!!!!
Fájdogáltam, alvás már nem ment, de türhető volt a dolog.Hajnal 6 órára kihívtuk a Nanduékat, ettől megnyugodtam és persze a fájások elmúltak.Délelőtt 9-kor Nandu javaslatára ricinus olajat ittam, aminek 1 óra múlva meglett a hatása rohangáltam a Wc-re mint a mérgezett egér és jöttek a kontrakciók ismét.Egy homeopátiás bogyóval is kísérleteztünk,de annak nem volt foganatja.Ezek a fájások sem voltak földrengés szerűek, gondoltam lezuhanyozok, ami jól ellazított így beindultak az események.12:30-kor volt a zuhany és 15:50--re lett meg a kisfiam.Zsuzsi a bábatanonc sokat segített, jól esett az ágyra hajolva vajúdni, ő pedig muskotályzsálya olajjal kenegette a keresztcsontomat.Azt csináltam amit akartam ők óránként ellenőrizték a babó szívhangját, nem vizsgáltak, nem sürgettek,nem mondták mit tegyek.A tolófájásokat négykézláb fogadtam, majd állva, két széket összetolva ráülve, de végül az ajtóra akasztott kapaszkodón lógva sikerült világra hozni második babánkat: Somogyi Zsombort aki 4900gr-mal és 56 cm-rel született, egy pici gátrepedésem lett, amit a vállával okozott, de nem kellett összevarrni!!! 2-3 órát voltunk összebújva, szopizott is, a méhlepény mellettünk pihent csak akkor vágták el a köldökzsinórt, amikor már nem pulzált.Nővérkéje is megnézte a tesókát....minden természetes és tökéletes volt.A férjem sokat segített,vajúdáskor az ölébe hajtottam a fejem és a nadrágjába kapaszkodtam(napokig zsibbadt utána az egyik ujjam:-)), törölgette a homlokom és VELEM VOLT!!!
Örülök, hogy rátaláltunk Nandura, Virágra és Zsuzsira!!!MInden finiselőnek ilyen kellemes élményt kívánok!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Nagy-nagy gratuláció Voknak Hannához!!!!!
Kép

Bmo,biztos nagy élmény lehetett a szülésed(az enyém is majdem itthoni lett)Kép
Gratulálok hozzá!!!!
És nem semmi a 4900 g-os gyereket így megszülni!!!
Minden elismerésemKép

Babetta, örülök, hogy már jobban alakul a szopiKép
És amit lefejsz, azt adod neki üvegből, vagy csak az egyikből eszik mindenféle pótlás nélkül??

Bartika, nálunk is van nyügis időszak, délelőtt egy kicsi, meg este.
De akkor legalább kitombolja magát, aztán utána 9-10 óra fele bealszik a szopiba, és 3-4-ig fel sem ébredKép
Így csak egyszer kelünk éjjelKép
vas

Sziasztok!

Vok: Szívből gratulálok Neked, Isten hozta a kislányodat a világon.

Bori: nagyon örülök, hogy ismét itt vagy közöttünk. Két baba és két kislány mellett minden elismerésem a Tiéd.

Tünde: mi ennek a pukicsőnek a neve és hol lehet beszerezni?

Babetta: én kb. 5 napig nagyon durván szenvedtem a mellbimbóval, és utána nagyjából 2 hét kellett a tökéletes gyógyuláshoz.

Csema: szívből gratulálok Neked ehhez a csodálatos családhoz.

Cory: tegnap este nem ment a babanet. Kép

Mostanában nem leszek itt túl sokat, mert az egyetemen összejöttek a dolgok. Ez jó, csak kicsit sok munkával jár.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Tegnap este vagy 86x próbáltam elküldeni a hozzászólást, király volt megint a babanet!Kép

Vok Eszter-család: Sok boldogságot kívánok Hannához! Gratulálok Eszter, ügyes voltál, hogy így bírtad ezt a hosszú időt!Kép

A többit megpróbálom majd megint beírni, mert közben meg apa kikapcsolta a gépet, én nem mentettem word-be...

Na, pussz!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Betti, Vok gratulálok! Sok örömöt az anyasághoz, és kiegyensúlyozott, boldog babákat! Kép
Nálunk minden rendben, tegnap egy 3 órás sétán voltunk, és nagyon élvezte Angi. Azt hittem ezzel megusszuk az esti nyügit, de nem jött össze. Bár most kicsit könnyebb volt megnyugtatni, és rövidebb ideig tartott, de ez a minden esti hizti engem is nap mint nap kiborít. Már épp kezdtem nagyon depis lenni miatta, mire olvastam, hogy nem egyedül vagyok ezzel. Kép Kép
Kedden kipróbáltuk milyen kenguruba, és a 2 órás ügyintézés alatt Angi úgy aludt benne mint egy tündér.Nagyon örülök neki, mert így szabadabban mozoghatunk, és nem vagyunk a babakocsihoz kötve, ami dög nehéz, és alig bírom lecipelni a 4.-röl. Kép Azt hiszem hamarosan kocsi csere lesz. Kép Kép
Most nézem, hogy már alig vannak pocakosok. Kép
Drukkolok!!! Lassan Ti is babáztok! Kép
Kellemes napot mindenkinek!
Petra és Angi aki ma 1 hónapos! Kép Kép

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok kismamik!

Vok
Isten hozta a kis Hannát a nagyvilágban! Kép

Nálunk úgy néz ki, hogy tisztul a lila köd! Kép Kép Kép Kép
Tegnap sikerült elmennünk sétálni, jól el is fáradtam, viszont jobb kedvem van...
Ma vagyok 29 éves és babszemtől azt kaptam szülinapomra, hogy nagyon rendesen alukált... fürdi után elaludt, éjjel kettő körül evett, majd megint reggelig húzta... most is szunyál... olyan kis aranyos.... megzabálom.

Ti mikor tettétek először kenguruba? Ma megyünk méricskélni a védőnénihez... lehet, hogy inkább abba vinném, a babakocsink sajnos nem ilyen kicsinek való... Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka
Én még nem tenném a pár hetes babát kenguruba. A kendő jobb lenne.

Vok
Gratulálok!!! Várjuk a képeket!!!

Tegnap mentünk csípőszűrésre, magánrendelésre, mert itt nem szokás szűrésre küldeni a babákat de a rendelés elmaradt. Még jó h kértem időpontot. Kép majd talán jövőszerdán szerencsénk lesz.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vok
Gratulálok a Kiszl családnak, és sok tejcit kívánok.

Anita
Nem semmi Boti mérete sem. Nekem már szétmegy a hátam, mert ugye amúgy is jó formában vagyok. Lassan 1 éve nem tesz az izmaim eltűntek. Ma megyek dokihoz a 6 hetes kontrolra, de nincs kedvem, mert nem akarom, hogy belém turkáljon.

Gyöngyi
Nem tudsz képet rakni a kiscsajról? Hát igen gondolhatod a fájó cicimmel ráadásul dupla annyit eszik, mint más. Már sokszor gondoltam ,hogy valakinek oda adnám egy szopira, megnézni erősebben szívja a cicit, hogy nagyobb baba vagy nem. Mindenki 3 hónaposnak nézi.

Ildi
Csak ciciből eszik, amit lefejek az megy a hűtőbe. De amit nem használunk abból nem sok jön. Fejésenként 15ml. Éjjel a szopis ciciből szoktam még fejni, mert sok van, és annyit nem eszik meg.

Tegnap egésznap aludt csak enni kelt fel ,azt hittem nem fog aludni éjszaka, de aludt. és most is alszik .Már látszik a BCG oltás helye .Nekünk se kell menni csípőszűrésre, csak ha a doki úgy látja akkor majd 3 hónaposan. Anita azt hiszem nálad volt hogy ilyen sokára kell menni.

Cory
Köszi a megnyugtatást Kép

Borcsa
Egyébként az volt a baj a szopival amit írtál a védőnő is azt mondta hogy tornáztatni kell a nyelvét. És most már majdnem tökéletesen csinálja. Bár annak ellenére fáj és ég mind a két cicim.

Megkaptam az első gyest .Kapott már valaki.? Azt az egyszeri 55ezert még nem kaptam, de várom már.

B és L

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mamacka
Boldog Születésnapot!!!!

Bmo
Én nem mertem volna bevállalni az itthon szülést, de az egyik ismerősöm is két gyerkőcöt otthon szült. Minden elismerésem és a méretei hát nem semmi. Én nekem már a 4380is nagy volt. Most mekkora?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jó reggelt
Este megprbáltam a kiságyba altatást, de ez a fránya cumi állandóan kiesett a szájából, amire persze felébredt és sírt. Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak cumi kiesés ellen. Az a gond, hogy nem hajlandó hason aludni csak hanyatt vagy oldalt és ezért nincs ami kitámassza a cumit. Pedig sikerűlt volna este az altatás.
Tünde: Nagyon várom a válszodat a szélcsővel kapcsolatban. Elég sokat kínlódunk a pukikkal, nyom de nem jön semmi Kép. Mostanában már azt csinálom, hogy beültetem az ölembe félig fekvő helyzetben és hintázok vele, ettől általában megindul a puki meg a kaki is, de ez egy elég hosszadalmas eljárás.

Kép

Kép
pgyöngyi

Babetta: Sajnos elég bénus vagyok és nem tudom, hogy kell, de ha megadod az e-mail címed, küldök át.

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi! Írd meg az emilcímed, küldenék neked valamit! Kép

Az enyém: bartika@chello.hu

Ma szakad az eső... kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz így a délutáni sétálós alvással? Már totál megszokta a babakocsit... Kép
Hülye időjárás... én is meg szegény gyerek is érzékenyebb ma. És a gyerekorvos meg pont most fog jönni, amikor végre elaludt prüntyőke. Kép

Na megyek ebédet főzni.

Mamacka!!! Isten éltessen nagyon sokáig!!!! Teljesüljön minden kívánságod úgy ahogy Áron baba!

Puszi:

BArti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Hát így alszik most a kiságyba.
Kép

Én meg így nézek ki 6 héttel szülés után a 3 kiló még rajtam van.

Kép

Gyöngyi a címem editbufe@fibermail.hu

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta
Nagyon csini vagy!
Irigykedem! Kép

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Kép

Kép

1 hete készültek szerintem édi\popjpeg{412527,}

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: Zsombi 1 hónaposan volt 5700 gr és 60 cm.Van ám súlya!!!
Nektek van olyan hogy nem érzitek hogy szív a babó, és a melleteken mindíg érzitek, hogy van benne tejcsi vagy csak ha sokára kel fel a babó????
Vas:köszönöm és gratulálok én is!!!
Cory:a tejtermékbe minden beletartozik(sajt,joghurt, a tej bizti és a gyümi citrus féléken kívül lehet mindent????)Vitamint ti szedtek???????
Én nem érzem duzzatnak a melleimet csak este:ez normális????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

<font color="119911"> Sziasztok!
Mamacka,
boldog szülinapot! Kép
Én se tenném kenguruba még. Lidit se tesszük bele, mert inkább 3 hótól ajánlják.
Babetta,
csini vagy nagyon!!! A vagyány fiadról már nem is beszélve. Cuki nagyon, ahogyan figyel. Kép Nekem jött már áprilisban zsé, de még nem tudom, hogy ez az összeg miből jött össze. csp és anyasági az tuti.
Petri,
hol voltatok? Nagyon érdekelne a címe és a telefonszáma is a rendelőnek. Megírnád? krixangi@freemail.hu Sajnálom, hogy hiába mentetek.
Bartika,
én kitettem az erkélyre, mert ide nem esik be az eső.
Csema,
még nem is írtam Neked, hogy milyen szép a családod! Szépek lehetnek a családi ünnepek! Kép

Nálunk tegnap az egy évesek jó hangosak voltak. Lidi először mosolygott, aztán jobbnak látta ha hozzám bújik. Kép

Pussz.
Lidi ma 10 hetes már Kép</font>
angi79

<H3>Formátum hiba</H3>A(z) popjpeg formázáshoz a(z) 2 argumentum szükséges; ön csak a(z) 1 argumentumot adta meg.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Na ez nekem nem megy!!!!Bocsi

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Bartika: patakigy1@t-email.hu bármit is küldesz köszönöm Kép. Én is paráztam reggel a mai naptól, mert mi is kocsiban alvósak vagyunk napközben, de eddig semmi gáz nincs. Remélem du-ra jobb idő lesz
Babetta: Küldtem mailt. Hát valami tündéri a kisfiad. Majd ha nagyobbak lesznek a gyerkőcök bemutathatnánk őket egymásnak Kép

Képzeljétek, ilyen még nem történt (ismét rgy unalmas kiságy sztori): leraktam a Lilkót, felhúztam a zenésforgó-macikat, végighallgatta 3x utána nyöszörgött, szájába tettem a cumit és magától elaludt se simi, se susogás nem kellett neki. Ez lenne a 6 hetes kor nagy fordulópontja?

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Mamacka: Boldog szülinapot Kép Mi a baj a babakocsitokkal?

Bmo: igen, minden beletartozik. Nem kell teljesen nullára lemenni, csak ha nagyon hasfájós, kipróbálni, hátha azok zavarják. Én sosem érzem duzzadtnak a melleimet, és Liza köszöni, de jól lakik belőle Kép

Voltam a 3 gyerkőccel a MÁK-ban, elintéztük az anyaságit, családi pótlékot meg a gyeslemondást Kép

cory
Budapest

Megpróbálok részletekben írni, mert épp szopizunkKép

Mamacka: Isten éltessen sokáig!

Csema: Nagyon szép a családod, szívből gratulálok! Szófi is szép nagyot nőtt! Azért ilyenkor örülök (bocsi),hogy ott is befigyel a cumóKép

Bmo: Gratulálok a szülésedhez! Köszönöm,hogy elolvashattam. Az oxitocin, a fekvés...stb. engem is megviseltek, de szerintem másodszor sem lennék ilyen bátor, mint te voltál!

Barti, Angi: Köszi a válaszokat! Hétfőn jön a GastroyalKép Muszáj, mert jövő hétvégén már vizsgám is van...

Eszti: Nagyon édi Bencus, köszi a képeket! Bizony vasgyúró Boti, majd dobok már egy-két képet! A derekam meg is érzi!

Angi: Igen, elég vagi cuccokat sikerült venniKép Tul.képpen muszáj is vagyok naci + felső kombinációba öltöztetni, mert felül már a 74-esek jönnek, alul meg 68, bár még a 62 is általában simán jó! A 68-as ruginak az ujja, válla kényelmetlen neki, alig lehet begombolni, a 74-es felül jó, de óriási ráKép

Babetta: kedd óta be van csípődve a derekam...együttérzek veled! Nagyon szép fiú Levi! Nekünk is volt ilyen Ciao Mamma-s ruginkKép Te pedig nagyon csini vagy! Jól lementek a kilók, ügyi vagy!

Cory: Ügyi vagy, grat a 3gyerekes ügyintézéshez!

Visszaolvasok még,h mit akartam írni!

Addig is pussz!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Babetta: nagyon- nagyon tetszik Levi baba!!Kép
Szerintem az a fontos, hogy nyatejet kap, az hogy melyik ciciből, az nem lényeges. Ha a jobb cici beteg, akkor gyógyuljon meg és később megpróbálhatod, amit Cory írt a hónaljtartásról!

Mariannka
Gyöngyi:
A szélcsövet patikában lehet kapni, kb. 10cmhosszú puha gumicső. a vékonyabb végét kell finomat bedugni a popsijába és mozgatni. Én csak akkor használom, ha látom, hogy nagyon kinlódik. Ilyenkor folyamatosan jönnek a szelek és kilő a kaki, úgyhogy vigyázat!Kép

Eszti: mi is sokat kirándulunk már, de Bettina néha nem érzi jól magát az ülésében. Sőt van hogy egyáltalán nem alszik el, inkább nézelődik majd sírni kezd. remélem később megszokja.

Petri: a többi lányom 8 hetesen nézte a kezét, Bettina még nem, én is várom már. Viszont a játékait nézi ezerrelKép

Bartika: ha nyűgös, akkor én ringatom/hordozom vagy cicire rakom és attól tuti megnyugszik.

Angi: nekem még nem volt olyan gyerekem, aki nappal szeretett az ágyában lenni. Inkább a babakocsiban, kézben, játszószőnyegen...

Csema: gyönyörű a családod!!Kép

Ildi: örülök, hogy Nálatok minden simán megy!! Gondolom a szopi miatt már nem aggódsz!Kép

Mamacka: Isten éltessen!!!
És legyél nagyon boldog a családoddal, élvezd ki minden percét a kisfiadnak, olyan hamar megnőnek a babák!KépNincs szabály arra, hogy mikor lehet sétálni, ha nem érzed jól magad otthon, akkor menjetek bármikor nyugodtan!!

VOK: GRATULÁLOK és sok boldogságot és tejcsit kívánok!!!KépKép

Anita: én is a Gastroyalról hallottam jobbakat!
Egyébként egy helyi (váci) étteremből rendelek, lehet, hogy nálatok is van ilyen, nézz utána!
Itt sokkal többet hoznak és nagyon ízletes, nem olyan tömegfőzés ízűKép

Cory: most azt csináljuk, hogy időnként Dorinát elvisszük sétálni, vagy vásárolni úgy, hogy nincs ott Bettina, így csak ő van központban. ez most segít kicsit a helyzeten.

Patrícia olyan édes, ha hisztizik Dorina, akkor ölelgeti meg puszilgatja őtKép Õ lett a pótmamaKép

Mindenkinek szép napot (bár nálunk esik)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok Lányok!

Végre alszik a lánykám, de néha felébresztik a pukik. De biztos fáradt nagyon, mert magától visszaalszik. Az éjszaka tök ügyi volt, pont háromóránként ébredt szopizni.

A ma nap örömhíre: csöpög a radiátorunk, már eláztatta a kenyérsütőgépet, a konyhai szőnyeget és a szoba padlószőnyegét. Ihaj, de boldog vagyok!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Mamacka: Isten éltessen sokáig! Kép

Eszter! Nagyon nagyon örülök a babahíreknek és minden jót kívánok nektek! Kép

Szép napot mindenkinek! Remélem előbújik... Kép

Melitta

Kép
nyf

Szegény Livi - ez nem jó hír... Viszont én örülök neki, mert eszembe jutott, hogy kenyeret kell sütnöm... Kép Ne haragudj! Kép

Melitta

Kép
nyf

Angi:
Az oltáson pikk-pakk túlestünk. Kincső nézelődött, és meg se rezzent se közben, se utána a doki meg csodálkozva kérdezte, hogy nyugtatót adtam ennek a gyereknek? Kincső talán észre se vette, hogy történt valami Kép Mindannyian meglepődtünk...döbbenetes volt.... Aztán Kali meg is jegyezte, "ha Kincső nem mocorgott közben és nem sírt, akkor én se fogok" Õ is felfeküdt, és hőseiesen viselkedett Kép Kincsőnek nem volt hőemelkedése se, Kali viszont lázcsillapító ellenére belázasodott, és tegnap is egész nap lázas volt.
Ma meg bejelentkeztem csipőszűrésre, máj 5-ére kaptam időpontot, és jövő héten kancsalságszűrésre is elmegyünk.

Most pihi...

titati
titati

Eszti: a képtár minimanós. Itten lenne:http://minimano.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&rovatid=785&sta rt=0&limit=10&itemid=394691&op=details
Ebben a hónapban épp' akciós! Mikor honnan rendelek: ált.minimano, v most a bebilap-ról (mária nagyker)
Boti is imád utazni szerencsére. Tegnapi séta:Kép Bocsi! Kedden én is ölben vittem egy darabig a belvárosban Botit, és egyensúlyoztam a kocsivalKép

Angi: végül helytakarékoskodási megfontolásból nem a 8szögletű járóka lett, de ez is nagyon kafi, Majd lefotózom.

Titati: Grat a hős csajszikhoz, ügyik voltak. Ma már jobban van Kali?

Livi:Kép Én még nem kaptam szüléstöritKép sarkadi.anita@citromail.hu Köszike!

Becsi, Rita: ti hogy bírkóztok meg a 3 gyerkőccel? Többi rég nem jelentkezett anyuka?

Nyf: jelek???

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nálunk még remek az idő, úgyhogy lassan sétaKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

A k vitamint mindaddig kapnia kell amíg csak anyatejes??? Lehet recept nélkül is???
A védőnő azt mondta, hogy csak 1x szokott felírni a doki: ez hülyeség????Előre is köszi

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

A k vitamint mindaddig kapnia kell amíg csak anyatejes??? Lehet recept nélkül is???
A védőnő azt mondta, hogy csak 1x szokott felírni a doki: ez hülyeség????Előre is köszi

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Gyöngyi
Nagyon édes Lili. Benne vagyok a taliba. Na akkor jönnek a képek.
Kép
Kép
Kép
Kép
Csema
Nálam lemaradt az előbb, most hogy írják a többiek . Szépek a gyerekek tényleg jó hangulat lehet nálatok.

Livi

Bmo
Nekem éjjel olyan kemény a cicim mint a kő. Nappal nincs ideje annyira bekeményedni, mert sűrűben eszik Levi. Azt hogy milyen lenne, ha mind a kettő működne sajnos nem tudom. Amíg anyatejes addig kapja , és a doki felírja ,én most váltottam ki a másodikat.

Lányok Ha nyáron talizunk a Városliget nem jó nektek. Az olyan szép és annyi a fű hogy bárhova le tudunk telepedni a sok babával .Én már úgy várom.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nekünk K vitaminból már csak egy dobozzal kell felvenni!

TAli:Kép

Gyöngyi: Nagyon édes Lili! Köszi a képeket!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bmo: ez dokifüggő. Van aki egyáltalán nem ír, van aki csak 1 dobozzal, és van, aki egész addig, míg csak anyatejes.

Babetta: nekünk jó elvileg, csak kell találni kutyakaki mentes területet.

cory
Budapest

Babetta: Köszi, hogy felraktad. Szerintem a Városliget tuti lenne. Már csak a jó idő hiányzik.
Bmo: Mi már a 6. ampulla K vitamint fogyassztjuk. Nekem azt mondta a doki, hogy 4 hós koráig heti 1 ampullát kell beadni. A D vitamint meg minden nap 1 éves korig azt hiszem

Kép

Kép
pgyöngyi

Bmo: az én cickóm csak akkor keményedett be, amikor Luca a nagyiéknál aludt Kép
K vitamin: a mi gyerekdokink szerint elég a kórházi adag + max. két doboz. Pont ma kérdeztem rá, mert mi se tudtuk kiváltani a második adagot se.
Gergő bébi hivatalosan 6260 g és 62,5 cm Kép
Luca 6010 g és 64 cm volt, viszont ő csak 3080 g-mal született Gergő 3700-ával szemben, Réka meg "csak" 3 hónaposan hízott 6000 g-ra. Õ 3260-nal született, de ő fogyott legtöbbet a kórházban, épp csak 3 kilósan jöttünk haza.
Jól elvagyok itt a babagömbölyödési statisztikáimmal KépKépKép.
Fiatalúr amúgy férfias ordítással tűrte az oltást, majd itthon mégnagyobbat üvöltött, amikor a lázcsillapító kúpot kapta, és azóta is kakál és kakál KépKépKép
Nehezen kijövő kakira nálunk két trükk van: beültetni az autósülésbe vagy alapos csípőtorna - ez amúgy is ajánlott az ortopéd doki szerint.
Babetta: tündér vigyori baba KépKépKépKép
Gyöngyi: olyan bájos, olyan csajszi! KépKépKépKép
Tali: bármilyen mennyiségben!KépKépKép
Nekünk a Városliget is jó - a füves rész azért kevéés ám a jó talihoz, füves és kutyatojás mentes kell Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Anita:
Köszi. Kali reggel láztalan volt, csak hőemelkedése volt...az oviból meg még nem értek haza.

K vitamin:
a mi dokink addig írja, amíg CSAK anyaetejes Kincső. A 3. dobozt használjuk.
titati

Köszönjük a születésnapi köszöntéseket!

...ezt az elmúlt gyönyörű kilenc hónap emlékére gyártottam...

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Lányok!

Reggel amit írtam nem ment el, aztán most látom, hogy mégis itt van!

Mamacka!
Boldog szülinapot! Jó a fotósorozat!

El ne kiabáljam de ma egész nap szinte háromóránként szopizott a Tünde! Viszont fáj a pocija egy kicsit, de azért ma még nem volt hangos bömbi.

Mindjárt küldöm a szüléstörit, akinek még el vagyok maradva. Ja és az is szóljon, akinek véletlenül mást küldtem helyette, mert én arra is képes vagyok ám! Szóval ha valaki órarendet, vagy egyéb marhaságot kapott, akkor elnézést. Kép

Nyf!
Minden rosszban van valami jó!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?