MEgann!

A mindenségit de jól emléxel!!!! BIzony ám, emlegettem azt a fogyókúrát, 2x neki is ugrottam.
És abba is hagytam.
Most épp egy óris TúróRudit majmolok.
Közben meg nyavajgok, hogy nem kapok magamra ruhát. Úgyhogy Te csak ne nyavajogj

itt nekem, hogy még 1-2 kg-t kéne fogynod, és akkor már okés. Nekem előtte van még egy 2-es.
Na, majd holnap le is meózlak!!! :-) :-) :-)
Nagyon szépek vagytok Lénával a képen!!!
Egyébként meg zsír ideg vagyok, végül csak elindultunk a dokihoz a receptért, mert hétvégére nem lesz elég a tápszer Gergőnek.
Odafelé pont nem esett az eső, visszafelé már igen, rá is raktam a kocsira az esővédőt.
Először tetszett Gergőnek, aztán jött a hiszti.
Megfigyeltem, mindig úgy kezd el hisztizni, hogy elkezdi fogni a fejét. Most épp a sapit kezdte el tépni.
De olyan hisztit rendezett a kocsiban, se ülve, se fekve nem volt jó neki.
Tudjátok hogy volt jó?
Ha kivettem a kocsiból, és kézben vittem.
De a kurva eső meg szakadt, úgyhogy 2 méter után vissza akartam rakni, de megfeszítette magát, a kocsiban elkezdte dobálni magát, és ordított, mint akit nyúznak.
Szerencsére még jó messze voltunk a háztól, úgyhogy úgy néztünk ki, hogy 50 métert cipeltem kézben, meg toltam a kocsit a szakadó esőben, 10 métert üvöltött a kocsiban. És így felválta, szépen hazaértünk.
Szarrá áztunk mindketten.
Soha, de soha nem éreztem még ilyet - vessetek meg érte - , de most szó szerint k..rva dühös voltam Gergőre.
Le is raktam a kiságyba, kezébe nyomtam a kispárnáját (CSAK AZZAL ALSZIK), el is hallgatott rögtön. Azóta alszik.
Hogy mi baja lehetett, nem tudom, mert előtte kb. 1 órával kelt fel, és hamizott. Utána már indultunk is a dokihoz.
Ja, és mégvalami:
szoktam olvasni a 2005. nyári-s topikot, ott vannak, akik már rajta vannak a myVIP-en.
Gondoltam, próba cseresznye, és bepofátlankodtam, és kértem, hogy ha valakinek van módja, küldjön egy meghívót.
És kaptam is, úgyhogy aki szeretne, az szóljon, küldöm a meghívót.
Csak ha a profilban nincs e-mail cím, azt is kérem!
Úgy tűnik, ott még korlátlanul lehet meghívót küldeni, úgyhogy hajrá!