2002.06.26 20:48
2002.06.27 15:32
2002.06.29 08:59
2002.07.01 16:49
Átmegyek hozzá, hát látom alszik, de olyan mélyen, hogy csak a kis szája dolgozott -szopóreflex-
Este szopott utána benyomott 120 mililiter tápot és húzta reggelig. Én is csodálkoztam, hogy olyan sokat evett, de hát õ kért még, nem én tömtem belé
) Magyarul megkérte a kezem
Úgyhogy most erõteljes gondolkodásba vagyok esve. Igazából nagyon rendes srác, kedves, segítõkész,szorgalmas,családcentrikus és imádja Bogit. Júniusba voltunk lakodalomba (õt hívtam el kísérõnek) és olyan jól el voltak a Bogival, gügyörészett neki meg tologatta az udvarban, este segített megfürdetni...stb....
Enikõbe
Nagyon régóta ismerjük egymást, és lehet, hogy ez jó megoldás lenne.Mármint összeállni vele. Én igazából férjhez menni nem szeretnék, de egy élettársi viszonyt szivesen bevállalnék. Na meg hát egyedül nem lehet 3-4 gyermeket vállalni. Nem az elkészítés a gond
, hanem ami utána van. (tuti program úgy egy 30 évecskére)
És ebben a tervemben Józsi biztosan támogatna. Sõt!!! Szerintetek merjem bevállalni? Mi a véleményetek. Tudom, hogy nekem kell eldöntenem, de az eszem azt súgja, hogy igen, a szivem (mivel nem vagyok szerelmes) meg azt hogy nem. 2002.07.01 19:26
Hogy mikor engedik ki õket, sajnos nem tudja, de már nagyon menne, hisz a kislánya és a férje már nagyon várják Õket otthon. 2002.07.01 21:38
2002.07.02 15:55
Emlékszem, azt mondta, hogy tuti, hogy fiam lesz, mert egy ilyen vagány, "rosszaság" lánynak mint én, csak egy még "rosszabb", csintalanbb fia lehet
Hallod ezt Boglárka? A fiamat úgy hívják Bogi
Még a végén itt beleszeretek a sok jó miatt amit írok róla
Kééééééész
2002.07.02 17:44
2002.07.02 20:41
Valami csoda folytán kisárgult babulek.
Nagyon boldog volt az smse
Eddigi csúcsom 2,8 év volt-
)És nem akarok "lekésni" róla.
2002.07.03 08:04
Kellemes, de gondolom anyukádéknál most jobban érzed magad.
2002.07.03 21:03
2002.07.03 22:06
2002.07.04 10:33
. Ide írom le a szülés történetét, így akkor nem kell többször e-mailen keresztül. Csütörtökön bevonultam a Klinikára az emlõ stimulációra, a gép mutatott fájásokat, amit én nem éreztem. A baba szívhangja viszont nem volt valami bíztató, az orvos mondta, hogy valószínû rátekeredett a köldökzsinór (így is volt), ezért jobb lenne ha útnak indítanánk. Elõkészítettek és bevittek a szülõszobába. (Lara! Én is a hiper-szuper szülõágyra kerültem!
) 12-kor a doki megrepesztette a burkot. Majd mondta, hogy sétálgassak egy órát, hátha sûrûsödnek maguktól a fájások. Hát én sétálgattam lelkesen, jöttek is fájások, de nem voltak az igaziak. Ekkor bekötötték az infúziót, ami meg is hozta a várt hatást. Innentõl kezdve mellõztem az ágyat, a labdán ücsörögtem végig. Ez a labda mint fájdalomcsillapító nagyon bevált! Ültem rajta, jöttek a fájások, amikrõl a gép azt mutatta, hogy olyan 30 %-os erõsségûek, pedig én már csillagokat láttam. Gondoltam is, hogy hogy lehetek ilyen hülye, hogy nem kértem epidurált vagy bármi más érzéstelenítést, ha ez az érték felkúszik 100 %-ra azt már nem bírom ki. Mindenesetre egy szó nélkül tûrtem a fájdalmakat, hiszen egyfolytában azt hittem lesz ez még sokkal rosszabb... Aztán szülésznõ mondta, hogy ezek a gépek már elég régiek, nem mutatnak pontos eredményt, ha kicsit máshová tenné a tappancsot valószínû más értéket mutatna. Igaza lehetett, mert egyszercsak minden átmenet nélkül székelési ingert éreztem. Szóltam a szülésznõnek, hogy valami nem stimmel, úgy érzem már jönne kifelé a baba. De ezt magam sem akartam elhinni, hiszen 2 órája még 4 centi volt a tágulás. Gyorsan megvizsgált, majd rögtön telefonált is a dokinak, hogy jöjjön, mert perceken belül baba lesz
! Ripsz-ropsz feltettek az ágyra, már jöttek is a tolófájások, és a következõ pillanatban már kinn is volt a babuci. Elképesztõ gyorsan zajlott le az egész szülés
! Pedig jó nagy baba lett 3700 gr és 52 centi. Nem is viselt meg annyira mint az elsõ valószínû a gyorsaság miatt. Volt nagy fényképezkedés, majd küldök mindenkinek fotókat. Összevarrtak, majd átvittek babástól a megfigyelõbe, pár óra múlva pedig átköltöztünk a gyerekágyra. Hát így történt. Nálam bevált az, hogy a második baba fürgébben jön a világra, ha így haladunk a következõ csemetével tényleg nem érünk be (már ha az nem indított lesz)
. Összességében sokkal jobb élményeim vannak errõl a szülésrõl, sokkal szabadabban mozoghattam, minden kívánságomat teljesítették (hála a fogadott szülésznõnek). A gyermekágy viszont rosszabb arcát mutatta, mit az elsõ szülésemnél. Csupa mosolytalan, rosszkedvû nõvér, a segítõkészség teljes hiányával. A babák éjszaka is kinn lehetnek, rátok se néz senki, te méred le a súlyát és írod be a könyvbe is. Az ötödik napon már haza lehet jönni ha nem sárgul be a baba. Tomi sajnos sárga lett, amit csak vasárnap vettek észre (pénteken, szombaton senki nem vizsgálta meg), így picit tovább kellett bennmaradnunk. Hál istennek valami csoda folytán pillanatok alatt kisárgult
. A szobatársak nagyon aranyosak voltak, jókat röhögtünk és beszélgettünk, ráadásul szerencsére egyik sem hurcolta be a rokonait a kórterembe, így nyugalom volt. Kedden 3-kor jött értünk a férjem, elmentünk Jázminért, majd hazamentünk. Le is videóztam a tesókat, olyan aranyosak voltak. Jázmin szaladt oda hozzá, fogta a kezét, simogatta a kobakját. Azóta is igen intenzíven ismerkedik vele, folyton nézni kell, mit csinálnak
. Most hogy írom ezeket a sorokat Tomi, Jázmin és a párom békés egyetértésben szundikálnak az ágyon. Olyan szépek
! Eddig két éjszaka telt el, amitõl eleinte nagyon féltem, hogy majd sírni fog, nem akar aludni, felkelti Jázmint is stb. De szerencsére nagyon jól veszi az akadályokat, este a fürdés és szopi után leteszem, elalszik, aztán 3 óránként enni kér, de nem kel fel teljesen, megszoptatom, visszateszem az ágyba és alszik tovább.
! 2002.07.04 15:49
Biztos nagyon sok türelem kell hozzá!! Sok türelmet és kitartást kívánok! 2002.07.04 20:51
2002.07.04 21:13
bar az meg odebb van. 2002.07.05 09:01

:
2002.07.05 19:27
) 2002.07.05 21:57
Még nem is fuldokolt!
2002.07.08 09:02
De én mindenképpen ajánlom, mert azért az nem szokványos, hogy 7-8 hónaposan már áll és lépeget. Mégha ezt nem is erõltettétek, hanem magától kezdeményezte!
Azt hittem megzakkanok. Reggel, mint a mosott k... Tegnap aztán mivel a bõgetésre nem nagyon akartam rászánni magam, este fürdés után adtam neki tejpépet, aztán szopi. 5 perc alatt elrendezte, de ez nálunk mostanában esténként amúgy is így van. Beraktam az ágyba, ott meg indult a buli! Értsd: négykézláb áll, rugózik, meg egy kicst lépeget is, és nagyokat vigyorog. Kb. 20 perc múlva megint megszoptattam, akkor el is aludt majdnem félóráig szopizott, aztán reggelig fel sem kelt! Gyanítom, hogy az éhség kelti fel mostanában éjszaka, mert sokat szokott szopizni, ha kiveszem, de több anyatejet nem tudok beletuszkolni, mert rendszerint vagy gyorsan lezavarja a vacsit, vagy bealszik, és akkor is gyorsan. Tejem az lenne még. Így aztán tejpép anyatejjel kikeverve lesz a fõfogás, utána szopi. Jó lenne, ha nem kelne fel ennyire gyakran, mert akkor napközben sem olyan vidámka.
2002.07.08 13:16
Nem is igaz, hogy olyan "régen" volt. 2002.07.08 14:18
2002.07.08 15:50
. Szerintem most mindegy a munkahely. Gondolom elso a baba. 2002.07.08 19:58
Norcsi küldi!
úgyhogy lehet, hogy Malacka csak késõbb kerül az ablakra.
(közben mondanom sem kell a Corában meg elfogyott...!)
2002.07.08 21:12
- valaki aki a tenyerén hordoz
(Nem baj, majd a következõ babánál biztosan lesz!)
valami hasonló,és ott lehet csináltatni pl naptárat, bögrét ilyesmit a baba fényképével. Nekem július 25.-re van idõpontom, viszem Bogcit sztárfotót szeretnék róla csináltatni
Idõpontot kell kérni, mert nagyon nagy az érdeklõdés!!! 

, csak mert nekem baromira nincs kedvem abba a 40 fokba ropni a csárdást. De lehet, hogy megjön, ha hallom majd a zenét

2002.07.08 22:29
Pedig beteg is volt, és alig evett. Viszont hosszra semmit nem nõtt, sõt kevesebbet mértek, mint a múltkor. Szerintem akkor rontottak el valamit, csodálkoztam is akkor, hogy mennyit nõtt. A dokinéni azt mondta, hogy nemsokára kinõnek a fölsõ fogai is.
Odaadtam neki a cicit is, azzal visszaaludt, de 10 perc múlva megint ordított. De a szeme csukva volt, olyan volt, mintha félig aludt volna. Vagy a foga, vagy a hasa fájt szegénykémnek, vagy rosszat álmodott. Sosem volt még ilyen. Azért remélem, az éjszakánk jobb lesz.
Irigyellek!
Már Lilinek is babahiánya van. Ma alig akart eljönni a dokinénitõl, mert haverkodott a babákkal.
2002.07.09 07:43

2002.07.09 08:29
2002.07.09 11:10
2002.07.09 20:19
2002.07.09 20:33
2002.07.09 20:51
Naná, hogy nem jött össze.
Sõt! Na mindegy, ebbõl azt szerettem volna kihozni, hogy ha dolgoztam volna, akkor más körül is foroghattak volna a gondolataim, és nem csak a babával lettem volna elkenõdve. De hát a baba érdekében le kellett állnom munkaügyileg, és a baba az elsõ és legfontosabb. Szóval ha okések lesztek szerintem maradjál még nagy pocakkal is
Na majd nemsokára ismét a lovak közé csapunk
De biztos ezen az eggyen kívül van még több is
Olyan édi, és mostmár egész jól alszik. Este 8-tól reggel 4-ig is akár!!! Ti hogy álltok az éjjszakai szundikkal?
)
2002.07.10 11:07
2002.07.10 20:05
2002.07.10 21:26
2002.07.11 07:56
Hol csinálják a klinikán vagy a Vasasban? Ja, és biztos minden rendben lesz!

2002.07.11 22:33
2002.07.12 08:24
Csak utána gyõztem összekapni magam, hogy a jobbik arcomat mutassam, mikorra hazaért a párom. Nagyjából sikerült!
Még a fodrászhoz is odaértünk idõben, Cumkó is aludt egy kicsit, meg még kimentünk a Corába hûsölni egy kicsit. 

2002.07.12 09:01
2002.07.12 10:49

Én is ilyen voltam, de aztán a szerelemért meg a gyerekvárásnál, mit meg nem tettem?!
Fõleg így visszagondolva! 2002.07.12 12:07
Védõnõhöz szerintem jövõ hét után megyek, addig ki kell nyomoznom, hová tartozom körzetileg. Meg akkor leszek valszeg szabin is, és akkor mégiscsak egyszerûbb... 2002.07.12 19:13
2002.07.12 19:56

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|