2006.04.12 07:05
. De tanácsot tudok adni, mi?
. Azért kérdezd meg a védőnőt, hogy ez nem stimulálja-e a fájásokat, s van-e egyáltalán értelme. Mondom, olvastam valahol.2006.04.12 12:39

Pedig még kávét is ittam reggel, nem semmi! Aztán megérkezett a pisilelet: 3 keresztes genny + bacik. kaptam valami antibiotikumot meg canesten hüvelytablettát, és én lüke ki is váltottam. Ma reggel vittem újabb mintát, és nem lett semmi. teljesen jó a leletem. Rosszul mosakodtam tegnap...
De most boldog vagyopk, mert nem kell benyomnom a gyógyszert. 2006.04.12 13:30
. Hogy érzed magad amúgy?2006.04.13 07:55
.
. Most reggeli szertartás: itt ül az ölemben és nézi a tv-t
.
. Hihetetlen. 2 hét múlva szurit kap
. Lányok, már mindenki III. trimeszter? Én imádtam terhes lenni, komolyan.De Lilit jobban imádom.
)Jó-jó de mi a rendes neve? Azt hiszik, hogy a Lili becézett alak. Ja, és van rajta kívül még egy Poduszló Lili.
. Az iwiwen megtalált valami amerikai rokona Sanyinak, és ott is Lili a kislány
.2006.04.13 08:32

2006.04.13 08:51
Éjszakára meg majd ordít nekünk
, gondolom én! Mert azért mindenki úgy indul neki, hogy nem akarja elkényeztetni, de amikor a rokonok cipelik egész nap, meg felkapkodják ha sír, akkor ahhoz könnyen hozzászokik ám a babóca!!!
Igaz még addig van idő felkészülnöm testileg,lelkileg is! 
2006.04.14 23:49

2006.04.18 19:02
.2006.04.20 09:19
Ki toppant be a legnagyobb kupi közepén? Hát persze, hogy a védőnő!
Mindíg a legrosszabb időben jön, de most legalább nem volt rajtam kifordítva a nadrág mint a múltkor
! Nem mondott semmi különöset,csak hogy egyek nagyon sok zöldséget,gyümölcsöt,meg,hogy volt egy olyan kismamája aki szült egy 3 kilós bébit,de a terhesség alatt nem hízott semmit! Köszi,értettem a célzást! 2006.04.20 18:08
. Nem a babád nagy? Vagy túl elől fekszik? Nekem Lili szinte végig a keresztcsontomon héderelt, meg a hasam se "szállt le" az utolsó pillanatig, úgyhogy passzolok. Hülye nő, szard le mit mond. A mi védőnőnk ma is leszerepelt előttem. 2006.04.20 20:26
. Most békésen cumizik apa mellett, aki viszont már alszik. Akkor most ki altat kit?
. Ja, amúgy nem cumis, csak azt hittem, hogy nagyon nyűgös lesz, úgyhogy bevetettem. Eddig úgy tűnik,hogy jobban van, csak most az antibiotikum miatt aggódom, nehogy érzékeny legyen rá.
. Készüljetek fel rá, megszületik a gyerek, onanntól tiszta aggodalom az élet. Bár anyám teljesen kész volt, állt a gyerek felett és bőgött. Én jobban viselem. Holott anyám se az a túl szentimentális fajta (tesómmal csak Vasladynek hívjuk
). Tényleg más az unoka, feltétel nélkül imádja, kényeztetné és a végletekig aggódik érte. Neki szóltam,hogy lépjen már le melóból, mert nem tudom levinni egyedül a kocsit, kengurut/kendőt meg még nem vettem. Sanyi ettől a héttől Barcikán dolgozik, nem olyan, mint eddig, hogy csak szóltam és lelépett. Az a szar autó meg még mindig rossz, és sikerült a mosógépemmel is kib*szni. Állítólag ezek hármasával járnak, de megnyugodtam, mert anyu szólt, hogy elromlott a fagyasztójuk.
. Megvan a harmadik.
.Az első amiat mentettek a lefagyasztott anyatej, ami már náluk volt, mert az én sima kombihűtőmbe nem fér. (Ment a szomszéd fagyasztójába). Basszus, az én torkom is kezd fájni. Na, holnap Lilivel majd nyomjuk az ágyat.
.Jó éjt nektek.2006.04.21 06:42
. Viszont most 5 perc szopi, 10 perc alvás. Most hagyom egy kicsit nyüglődni, hátha felébred tőle.
. Én alig aludtam, úgy vigyáztam rá
. Tegnap este lefejtem a tejcsit, utána meg bedobtam egy Jégert.
. Máskor használt, meg tiszta gyógynövény.
. Az esküvő környékén szokattam rá a családot a Jégerre. Anyu szökőévben egyszer iszik alkoholt, de azóta is emlegetjük, hogy a lagzi után otthon csomagolta a sütiket, és közben after partyt tartott: lagzisnótákat énekelt, és bejégerezett.
.
. Annyira rosszul esett
. Ja, ma reggeli lázmérőzés is meghozta élettani hatását, aminek a szőnyeg ismételten áldozatul esett Lilinél
. És ROSSZ A MOSÓGÉPEM!!! Kádban, kefével sikáltam, de frissen tök gyorsan kijött.
. Meg a pepelnkázóra terített pelus is olyan lett, azt is kimostam gyorsan, frissen. Úgyhogy nekem senki ne mondja, hogy én nem mostam kézzel szaros pelenkát!
. Dehogynem!
.2006.04.21 07:00
Mintha kb.500 felüléssel kezdtem volna a napot
Imitől valamelyik nap kérdeztem, hogy döntött e már: Lili vagy Lilla?Azt mondta,még rá ér ezen gondolkodni! Aztán elkezdte nézegetni az utónévkönyvet,és most a két hasonló név helyett itt tartunk a szóba jöhető nevekkel: Petra,Panna,Dorottya, Lili Lilla!!!!
Még jó,hogy eddig csak kettő közül kellett volna választani!2006.04.21 07:14
,úgyhogy szerintem nem sokára fog vele történni valami,de remélem, hogy nekünk nem akkor amikor a baba pici lesz!
2006.04.21 09:53
.Jó határozott a te urad is. Bár még van idő.
. Juj, de izgi, lassan szültök!!!
.2006.04.21 09:54
Szóljak, hogy van még jelentkező? A bébit (bár pár éves a mosógépünk) szerintem a miénk sem fogja bírni, nem az a strapabíró fajta.
2006.04.21 10:22
( Elég gyakran) 2006.04.21 11:01
. De ez a szar 3 vagy 4 éves. Mondjuk nem ő ronlott el, én rontottam el
. Kimostam vele egy zsenília takarót, szanaszét szedte, és most tele van zseníliacafatokkal a gép.
. Próbáljuk mi szedni,meg öblítgetni, de még mindig rengeteg van benne. Mennék én is anyuhoz mosni, de a kocsi is rossz 
.
.
. Ugyan már ne foglalkozz ezzel. Minden gyerek kijött eddig, a szülésznők, orvosok meg már szerintem mindent láttak és hallottak, úgyhogy ezzel se foglalkozz.
. De a tolófájásokról pl. 2 órányi emlékem van...2006.04.21 11:46
Inkább az ismeretlentől való félelem nagy bennem. 2006.04.21 15:38
2006.04.21 17:20
2006.04.22 08:28
Ha most ebből veszek hármat....?? Elég sok azért,nem? Még a szoptatós melltartó oké,azt sikerült a múltkor elég jó áron venni!2006.04.22 08:52
Az Ivett nekem sem tetszik. Majd egyszer csak felébredsz, és azt mondod: legyen Dorottya
Nekem volt egy Dorottya osztálytársam, tök cuki volt, és Dodó volt a beceneve...
Nekem semmire nincs pénzem... mármint ilyesmire, hogy új mosógép vagy hasonló... hehe.2006.04.23 07:17
.Tegnap vagy 4-5 órát sétáltunk vele 2 adagban, én már hulla voltam, ő meg aludt, vagy nézegetett.
. És este 8-tól hajnal 3-ig aludt!!!
. Aztán fél hétkor kelt fel
.
. Semmi köze az éhséghez, majd ne hagyjátok magatokat átverni
.
. De apánk csak osztályvezető lett...Stratégiai ágazatban...Igaz, hogy még próbaidős... De csak nem rúgatja ki magát
.
. Sok helyen, ahol hosszabb a haja, kunkorodik. Bár vörös szál csak egy-kettő van benne, de én nem bánnám. Apja vörös gyerek volt.
. Kis vörös démon.
.2006.04.23 08:31
Ez azért jó mindenkinek,de főleg,hogy te is ki tudod magad pihenni!
Biztos ezek a hosszú séták is jót tesznek neki,hogy jól aludjon!2006.04.23 14:26
. A doki(anesztes) kérdezte, én mondtam, hogy mehet, mire Sanyi elkezdett tiltakozni, hogy én arra allergiás vagyok. Aztán két percig győzködtem az uramat műtét közben, hogy az Augmentin nem fájdalomcsillapító, én meg azokra vagyok allergiás.
. A végén kaptam egy próbalöketet, miután nem váltott ki allergiás reakciót, benyomták az adagot.
.
. Nekem azt a Milupásat hozták, rohadt drága, nagyon hamar elfogy, és csak itthon vettem észre, hogy ez gyakorlatilag vitamin...
. nem írja, hogy serkentené a tejtermelést. Nekem a gyerekorvosnő alkoholmentes sört javasolt. Megpróbáltam ugyan, de utálom a sört...
.2006.04.25 17:31
Szemészetre küldtek el,hogy kérjek egy igazolást,hogy spontán szülhetek! Kiváncsi vagyok mit fognak majd mondani,nem hiszem,hogy ez befolyásolná a szülést.Nem olyan erős a szemüvegem -2,5 -es.Na,majd meglátjuk! 2006.04.26 06:46
. Az én szemüvegem is -2,5-es, tőlem a kutya se kérdezte meg, hogy milyen erős.
. De amúgy nem árt a szemészet. Nekem szerintem romlott a szemem a terhesség alatt, de most nem tudok elmenni Lilitől.
. Tegnap délután nagyon nyűgös volt - gondolom az idő miatt, állandóan cicit kért, a végén már se ő, se én nem tudtuk eldönteni, hogy éhes-e, úgyhogy szinte vacsi nélkül aludt el, ennek köszönhetően éjfélkor is felkelt, meg 5-kor is. Mostanában már csak olyan 3 körül szokott, utána meg reggel 7-kor. Gyógyszert még ma kap utoljára. Nagyon megjött a hangja mag reggelre
. Na, megyek, mert csuklik.
. Lassan ideje reggelizni is.
.2006.04.27 15:06

Alig bírok közlekedni... Mi lesz még 7 hétig??? Ki vagyok nyúlva. 20 perc alatt értem be az egyetemre, pedig közelebb költöztünk hozzá.
2006.04.27 15:41
Nem panasz, de szívesen cserélnék veletek. Drukkoljatok. Kriszti, hanyadik heted ez már? Zsombi hogy érzi magát? Még mindig annyira eleven?2006.04.27 16:03
És hol van még a július vége! Ki fogok purcanni
2006.04.27 17:38
2006.04.28 07:30
.
. 2006.04.28 08:32

2006.04.28 08:41
Akkor 7végén majd kidugom az orromat. Nagoyn be vagyok fordulva mostanában ilyen téren...befejezem a nyavalygást, mert feltehetően közülünk én küzdök a legkevesebb problémával
2006.04.28 10:01
,úgyhogy ki kell még találnom valamit amíg hazaér.Igaz,hogy megbeszéltük,hogy csak házassági évfordulót ünnepelünk ,már,de én úgy szeretem ezt a napot!!

2006.04.28 10:43
2006.04.28 12:47
Nagyon elkapkodtam én mindent - hehe. Sose csinálnám másképp.
Huggies Edi? DM? Ma megyek DM-be, hét fénypontja. 2006.04.29 07:17
. Elmentünk az Intersparba, nézegettük a plüssjátékokat, hogy talán venni kéne neki már egyet. Mint a hülyék mutogattuk neki: kacsa, Dumbó, Malacka, mire magzatunk egy kb 30-40 centis barna nagyfejű, nagyszemű maci láttán élénkült fel. Úgyhogy megvettük
. Most is annak magyaráz, meg hazafelé egész úton. Úgy látom jó vétel volt.
.Tegnap 3-szor öltöztettem át pisi miatt utána ráadtam a Liberot. Este rutinból Pampers, erre szopi után látom, hogy megint kifolyt, a gyerek, az ágy, minden pisis lett. Az öltöztetéstől persze felébredt...
.
. De kabát a kocsiban. Ja, és az utcán betakartam egy vékonyabb pléddel. (Ez este 5-től 7-ig).

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|