A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

EdithKép
Hát én ezt sajnos nem tudom.

Hol szoktátok érezni a szúrást? Lent a petefészeknél? Ugye?

Nikie
nikie

NikieKép

Igen, lent. Csak az a furi, hogy én mindkét oldalt érzem. Remélem, nem valami gyulladásról van szóKép Ilyenre nem merek gondolni sem. Pedig tegnap jó meleg volt a Tisza Kép

Edit
Edith

EdithKép
Bármi meglehet!!! Ne izgasd fel MagadKép Teljesen elképzelhetõ, hogy most van pé-edKép Én drukkolok, de konkrétumot majd csak utólag tudunk mondani a hõgörbédbõlKép
NikieKép
Nekem elég rendszeres a menzim, mindig a 29. napon jön meg és ma vagyok a 28.-on. Egyébként a hõm is úgy alakult, hogy 37.4, 37.3 és ma 37.1 vagyis holnapra 37 alá esik. Nem baj, most az elzáródott petevezetõmön volt a sor, csodákra megy ugye Õ sem képes...KépKép

Puszi: Doris
doris

Edit,

Tegnap nekem is szúrkálásom volt, de csak az egyik oldalon. Nálam a pé-t jelenti, biztos Nálad is! Bizz benne!

Doris,

Hotelban voltunk (Korona-Hiotel). Nem volt olcsó hely, de a .... is kinyalták. Gyönyörû helyen, nyugodt környezetben van jó levegõvel. Sokan a Lõvér-Szállóban mennek. Az sem lehet rossz.

Nikie,

Már talán nem vagyok depis, de a hajlam biztos megvan. Nekem is van relaxációs kazim, de csak az egyik oldala élvezhetõ. Múltkor a dokinõmnél felvettük a relaxációs gyakorlatot úgy, hogy Õ beszélt rá.
De a lassú zenéket én is nagyon szeretm, csak néha az a baj velük, hogy még jobban lehangol. Próbálj vidám dalokat is hallgatni!

De majd mi egymást jókedvre derítjük, nem?

Nelli
nelli2

EdithKép
Sajnos nem tudok hozzászólni, Dorisnak igaza lehet.

DorisKép
Ne mondd már, hogy elzáródott! Mikor és hogy, ezt nem tudtam, most mi a teendõ? A laparoszkópia ezen is segít, igaz?

Nikie
nikie

Most elköszönök tõletek, majd dumcsizunkKépKépMegyek végre hazaKépKép

Puszi Mindenkinek. Kellemes hétvégét.

Edith
Edith

Doris!Kép Hát ezek hihetetlenül jó hõ értékek szerintem, és egyáltalán nem törvényszerû, hogy a 37,1 után még lejjebb csúszik, lehet, hogy inkább visszaugrik! Csodákról meg már ugye hallottunk, úgyhogy én helyetted is reménykedek, jó!KépKép
Lányok!Kép Nem depizni, tessék a jó oldalukról nézni a dolgokat!Kép

Lassan remélem én is leléphetek!
Puszi, Sien.
Sien

EdithKép
Jó pihit!

NelliKép
A lassú le szokott hangolni? Én meg úgy vagyok vele, hogy azt várom már mikor lesz vége, kicsit uncsi.
Én eddig a gyorsabb, és azok közül is inkább a rockzenét hallgattam, hallgatom.

DorisKép
Mit szólnál egy találkához a hétvégén?

Én kb.15-16 ig itt leszek.

Nikie
nikie

LányokKép))

Búcsúzom mára, nagyon kellemes hétvégét MindenkinekKép

Este felhívom a dokim a mensit illetõen, mert most megint eléggé görcsölökKép

Pussz: Ildi
hercegné

SienKép
Igen, a hõmmel sosem volt gondKépKép Köszi a bíztatástKépKép
NelliKép
Érdekel a dologKép Uszoda, élményfürdõ,szauna, szoli, gõzkabin, élményfürdõ...stb. volt? Vagy ezek közül mi volt? Esetleg nincs egy net-címed ahol megnézhetném a helyet?
EdithKép
Ne kusksizd annyira a tüneteidet, mert mindjárt én is érzem amit Te...KépKépKép Tessék már megnyugodni és örülni a hétvégének meg annak, hogy még nyugodtan lehet pé-edKépKép Hétfõn okosabbak leszünk csak mérd a hõdKép
NikieKép
Nem tudom mennyire olvastál vissza a topikban: (bocs lányok, Nektek már uncsi a dolog) Szóval az én kortörténetem: méhpolipok ezért mûtét, terhesség amely elhalt a 14. héten ezért mûszeres befejezés, majd mérgezés a babától ezért mégegy mûtét, majd méhszájseb melyet lézeresen mûtöttek, majd endometriosis melybõl altatásban szövetmintát vettek, majd fél év hormonkezelés mely hatástalannak bizonyult, majd HSG melynek eredménye: bal oldalon teljesen elzáródott petevezetõ de a jobb oldal átjárhatóKép Következõ lépés szeptember környékén laparoszkópia és annak függvényében vagy inszem vagy lombikKép Persze ha idõközben CSODA történik akkor spontán terhességKépKépKép
Hétvégénk zsufi egy kicsit de néhány órára el tudok szabadulni vasárnapKép Ha gondolod beugorhatunk a Camponába fagyizni vagy ilyesmiKép

doris

Sziasztok!

Ma voltam UH-n és képzeljétek van egy 4,4 mm-es petezsákomKép 2hét múlva kell mennem megint, hogy megnézzük szépen növöget-e.

Panka

panka

PankaKép
Ez nagyon megható!!!KépKép Szívbõl gratulálokKépKép

doris

Andy, Edelweiss! 17-én, azaz szerdán, nem csütörtökön megyek a Kaáliba, gondoljatok rám, jó lenne ha aznap már tényleg elkezdené a stimulációt!

Szabin leszek, 22-én jövök.

Addigra minél többen irjatok pozitív tesztrõl!

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Panka! Nagy gratula!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Nagyon-nagyon drukkolokKép Jó pihenést NektekKép

doris

DorisKép
Hát nem is tudom, mit mondjak, azt amit Te szoktál, bizakodj és nyugi, majd vasárnap felvidítalak, meghívlak fagyizni, meg ilyesmi. Megírom mailben a számom.
Remélem a Gynevacot használod, és hogy megfelelõ a dokid!

PankaKép
A 2 hét lehet, hogy sok, szerintem sûrûbben járj UH-ra.
Ha én pl.odakerülök majd, 3-4 naponta fogok UH-zni.

KarmenKép
Szorítunk!

Nikie
nikie

NikieKép
Köszi, de a fagyit én akartam fizetniKép Na jó, ezen nem kapunk összeKép Egyébként nem vagyok elkenõdve, tudom, hogy jobbra fordulnak a dolgok, csak ki kell várniKép Az orvosom nagyon jóKép Gynevacot sosem használtam, mert sosem voltak nõgyógyászati problémáim (gomba, gyulladás, fertõzés...stb.)
Cseréljünk telefonszámotKép

doris

DorisKép
A GYnevac nemcsak az általad leírtakra jó, hanem a fogamzás elõsegítésére is, E.mondta egyszer, hogy sokaknak sikerült, akiknek nem volt semmi bajuk, de mégsem akart sikeredni.
Azt nem tudom, szoktál-e barnásozni? Ha igen, az lehet a gyulladás jele is. A gyulladásokat nehéz megállapítani, ez biztos.

Nikie
nikie

Doris,

Sajnos újságból néztem a helyet, de számot megnézem otthon, és ha van net-cím, akkor azt is.
Remélem, tudok segíteni.
Volt fedett medence, szauna, billiárd, konditerem,teniszpálya.

Nelli
nelli2

NelliKép
Elõre is köszi, nem SOS a dologKép Tudod Mi év közben ritkán csapunk egy-egy görbe hétvégét és ilyenkor hasonló helyekre látogatunk elKép Õsznél elöbb nem lesz rá módunkKépMa foglaltam le Röjtökmuzsajon egy kastályszállóban 5 éjjszakás pihenõt augusztus végéreKép A legközelebbi alkalommal viszont jó lenne Sopronban tölteni egy hétvégétKép
NikieKép
Köszi, nagyon jól ismerem a Gynevacot de tényleg úgy gondolom, hogy nálam "szervi" oka van az eddigi sikertelenségnek. Hormonálisan rendben vagyok és sosem barnáztamKép A ciklusaim szabályosak és a görbém "tankönyvbe" illõKép Azért kösziKép Vasárnap talizunkKép

doris

Sietek!
Sziasztok!
Nikie
nikie

jaj lányok, köszönöm a sok bíztatást, valóban nagyon örültem nekik!
szóval van más is a bromokriptonit-bolygóról...:-)))

én most hál'Istennek nem szedem, utáltam.
amíg szedtem, rossz volt a szintem, hétszerese a normálnak, most nem szedem három hónapja, most meg jó.
ennyit az orvostudományról:-)

nektek is mielõbbi zebrásodást, mi majd még csak most kezdjük a projektet!
(várok még egy öszt-radiol eredményre)

még1szer köszönöm,
sziasztok!
dudus

Lányok a holdnaptáro sprogi 30 napos verziója ingyenesen letölthetõ és használható...
Hermi

Sziasztok Lanyok!

Nem is tudom hogy kezdjem....
Csoda tortent!!!
Itt fekszik az asztalon elottem egy zebra!!!
Nem hiszem el, nem hiszem el.Kép)
Alig voltunk egyutt a ferjecskemmel a vendeg miatt. A multhavi gorbem pocsek volt. Most sem ment 37-nel foljebb, ettol meg felek is, meg sok minden mastol...
Minden menzi elott barnasozas.. Emiatt is felek.
Majd kiugrok a borombol, remegek, de ugyanakkor rettegek a gondolattol, hogy ujra elveszitem a babat, hiszen szinte biztos vagyok benne, hogy tavaly is azert vesztettem el. Aug. 2-an mentunk volna haza, de kiderult meg maradnunk kell 19-ig. Addig viszont nagyon nagy baj is tortenhet. Szoval kerlek Titeket, szoritsatok nekunk, orvost kell talalnom, ha kell hazudok, hogy szobaalljanak velem.
Jaj nekem, mi lesz velunk...

De azert itt lebegek am fel meterrel a fold felett.Kép Kép

Puszi
Monka
szmonka

Panka, Szmonka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép

GRATULALOK MINDKETTOTOKNEK!!!

ez annyira jo erzes mikor masoknak is sikerul Kép
en is annyira aggodtam-aggodom, hogy nehogy megegyszer elveszitsem a babat, de biztos vagyok benne, hogy mindannyiunknal minden rendben van es lesz is Kép annyira jo, hogy mar minden informacio birtokaban vagyunk ezaltal is novelve a baba eselyei Kép

kamilla
kamilla

Panka, Szmonka, millio gratula tölem is!!
Nagyon ügyik vagytok, csak igy tovább!!KépKépKép
Barbi
Barbi

Kamilla, Barbi!
Koszonom a gratulaciokat.
Annyira orultem a sajat jo hiremnek, hogy Pankanak nem is gratulaltam, most potolom.
Panka!
Gratulalok!Kép
Mik a tuneteid?
Nekem csak a hasam fajdogal kicsit, nem is faj, inkabb erzem. Ez is igazan meg csak ma kezdodott. A melleim miatt volt gyanus a dolog. De mintha mar az sem feszulne annyira, inkabb csak kicsit erzekeny. Jobban orulnek, ha az osszes tunetet orult erosen ereznem magamon, akkor biztosabb lennek abban, hogy jol mukodnek a hormonjaim.
Ma voltam egy haziorvosnal, elkuldott vervetelre, meg nogyogyaszhoz is. De ezt nagy hazugsaggal ertem am el, amit egyaltalan nem szegyenlek. Azt hazudtam ugyanis, hogy kicsit vereztem, meg hogy otthon az orvosom szinte biztos volt abban, hogy hormonproblema miatt tortent az elso baba elvesztese, na igy hajlando volt fogadni, de a telefonban eloszor azt kerdezte, hany honapos terhes vagyok.Kép Szoval ha nem fullentek valami bajrol, akkor elkuldott volna a busba a 33. ciklusi napomon.Kép

Kamilla, Te hany hetes vagy? Mikor veszitetted el eloszor a babadat?
Mikortol kezdtel el igazan terhessegi tuneteket eszrevenni Magadon? A mellfeszulest meddig lehet erezni? Az egesz terhesseg alatt?

Lanyok!
Ketdarabos terhestesztet vettem, annyira biztos voltam benne, hogy nem lehet baba a pocakomban. Kinek kuldhetem el a masikat?Kép Kép

A hom csak 37, nem lesz ebbol baj??

Monka
szmonka

Sziasztok Lányok!

Nem tudok magamhoz térni, és csak vigyorgok mint a vadalma és közben potyognak a könnyeim. SIKERÜLT. Pöttömke úgy tûnik jól megkapaszkodott. Azt hittem már soha nem érem meg ezt a napot. KépKépKépKép
Ott a csíkocska a teszten. KépKép Kicsit halványabb ugyan mint a másik, de ott van. KépKép
Nekem sincsenek különösebben tüneteim. Sokat járok pisilni, feszül a mellem, meg ha sokat mászkálok akkor elkezd fájdogálni a hasam, de semmi más.

Szmonka
Gratulálok Nektek! KépKép Vigyázz magatokra nagyon. És nagyon ügyi vagy, hogy lódítottál a babóca miatt. Most õ a legfontosabb. Kép

Lányok, bocsi ha már válaszoltatok, de akkor kiegészítsem a táblicskut a ciklushosszokkal?

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Még jo, hogy benéztem!
Ennyi jo hir!
Szmonka! Kép
GRATULÁLOK! Szerintem se baj egy kis hazugság a cél érdekében. Hátha kapsz valami bogyot.Nagyon szoritok, hogy semmi gond ne legyen!KépAz aggodás természetes /föképpen az elözmények miatt/ DE koncentrálj /már amennyire tudsz/ arra , hogy nem lesz semmi baj!Augusztusban azért elmész a magyar dokihoz is? Irj ám meg mindent, hogy vagy mit érzel, mit mondott az orvos!!! Kép Kép Kép
Edelweiss! Kép
NEKED IS GRATULÁLOK! Hát te is igazán megérdemelted a babát!
Neked is nyugalmas babavárást kivánok és te is ird majd meg a részleteket. Mikor mégy UH-ra?
Sziazstok Jutka
khjutka

Monka!
Oriási gratula!!! Vigyázz nagyon magatokra!!!! Kép Annyira, de annyira örülök! Kép

Edelweis!
Oriási gratula neked is!!! Kép Vigyorogj csak! Kép Pihizz nagyon nagyon sokat! Sok sok boldogságot továbbra is!!! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Edelweiss!
Koszonom a gratulaciot, en is csak hasonlo jokat, ha nem jobbakat kivanok Nektek!Kép Kép
Ti aztan igazan kuzdottetek a babaert.
Remelem Pankaval es Veled egyutt meg 8 honapig aggodhatunk, hogy a baba a helyen maradjon.Kép Kép
Sot, lehet hozzank csatlakozni, jojjon mindenki, akar a jovo honaptol is!Kép(Ha ez ilyen egyszeru lenne, igaz? En most konnyen beszelek, de ha rajtam mulna, komolyan mondom, mindenkinek lenne a pocakjaban egy csoppseg)
Azt hiszem ezt mar lehet babaesonek nevezni.Kép Kép Csinaljunk valami orult nagy zaport, sot ozonvizet!

Jutka!
Koszi a jokivansagot!Kép Ugy, de ugy szeretnem ha Nektek is sikerulne, mindannyiotoknak. En meg csak 3 honapja probalkozok, igaz volt ennek a dolognak elozmenye, de annyian vannak meg itt akik ugyanigy megerdemelnek a ket csik latvanyanak oromet, mint en, ha nem jobban.
Persze otthon mindenkeppen ekmegyek orvoshoz, akarhogy is alakuljon a dolog. Augusztus 20-an erkezik a gepunk. Mar csak azert is, mert 1 honapig leszunk otthon, az azert hosszu ido, jo ha otthon is biztos kezekben vagyok.
Ma megyek vervetelre, hogy ugy is kimutathato-e a terhesseg, utana fog a doki egy nogyogyaszhoz bejelenteni itt Kanadaban. Hat majd meglatjuk mi lesz.

Most azonban elutazunk 10 napra Coloradoba ferjem noverehez, remelem addig nem lesz baj, tegnap az orvos azt mondta mehetek, nagyon fiatal terhessegrol van szo, nem kell aggodnom. Hat en piszkosul aggodok, de azert probalok uralkodni magamon, nehogy ez az aggodas is artson ennek a kis eletnek itt bennem.Kép

Doris!Kép
Itt is koszonom, hogy kielemezted par napja a homet. Sajnos meg mindig csak 37, felek, hogy ez keves, Te mit gondolsz errol? Masoknal 37,2, 37,3 fokokat latok. Nagyon aggodom...
A melleim sem feszulnek mar anyira, duzzadtak, nagyobbak, de nem igazan erzek semmit. Nem is aggodok, felek.Kép

Most elbucsuzok 10 napra, ha tudok esetleg jelentkezek, de biztosan csak 10 nap utan.

Kitartst, nyugalmat, es sok sikert kivanok Mindenkinek!!

Sziasztok
Monka
szmonka

Gitta!
Koszonom szepen!Kép
Aranyos vagy, hogy velem egyutt tudsz orulni.Kép Kép

Puszi
Monka
szmonka

Edelweiss, egy hatalmas gratula neked is, én éreztem...KépKép
Hány kiadó gólyahely van még? Ugye van mééééééég....
Barbi
Barbi

Szia-szia mindenki! Kép
Ma délre hazaértünk a nyaralásból, leégve (bõr + anyagilag is Kép). Délután pakoltam, takarítottam, és alig vártam már, hogy IDE JÖJJEK hozzátok, hogy mi történt az egy hét alatt!

Kutyafuttában átolvastam direkt a kismamás híreket keresve, és nem lehet nem észrevenni:
Panka! Szmonka! és Edelweiss!!!
Nagy szeretettel gratulálok mindhármótoknak! Csodálatos érzés lehet, én meg nagyon nagyon boldog vagyok, hogy SIKERÜLT NEKTEK! Egy hét alatt szép kis "termés", remélem folytatódik az egy hét alatt 3 zebra tendencia! Vigyázzatok magatokra!

Panka, a Duphastont vagy Utrogestant szokták ilyenkor szedni.

Lányok, valaki leírná pár mondatban, hogy milyen események történtek még?

Puszilok mindenkit, remélem hétfõn be tudok nézni hozzátok, és megpóbálom lopva behozni lemaradásomat az olvasásban.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Szmonka, Edelweiss!
Nagyon-nagyon gratulálok nektekKépKép. Úgy örülök, hogy Nektek is sikerült. Úgy látszik most már tényleg beindult a babaesõ. Lányok ki lesz a következõ?
Elõször nekem is a cicim volt gyanús. Most néha fájdogál a pocim és van olyan hogy görcsölget is egy kicsit. Annyira félek, mert a hõm 36,8-37 között mozog. Olyan hülye vagyok, legszívesebben minden nap rohannék UH-ra, hogy minden rendben van-e a kis pöttömmel. De csak eljön már az a péntek hamar és akkor dokinéni majd megmondja, hogy hogyan tovább. Addig lányok ugye nem lesz semmi baj?

Üdv, Panka

panka

Jutka, Gitta, Panka, Monka, Vanda ...
Köszi a gratulációt. Most épp 10 centivel a föld fölött járok. Kép Remélem folytatódik a babaezõ, sõt remélem zápor lesz belõle. A gólya koma azt mondta, hogy a jövõ héten jön az erõsítés. KépKépKép
Olyan jó, hogy együtt tudunk örülni. Kép

Ja, a mai táblicska:

Kép
Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Edelweiss!!! Kép Kép Kép
Meg mindig nem birom ki boges nelkul, ha ratok gondolok, annyira orulok nektek!!!
Csak egyetlenegy jotanacsot fogadjatok meg: Duphaston! Ezerszazalek, hogy ennek a gyogyszernek koszonhetem a babat! Kép

Szmonka!
Bar valaszolok a kerdesedre, de nem jo szivvel, mert felek, hogy te is annyit fogsz aggodni mint en. Mikor elveteltem eloszor csak verezgettem, bementem a korhazba ahol mar gorcsoltem is... az UH is alatamasztotta, hogy elvesztettem a babat es muszeresen befejeztek a terhessegem. Ennel is es most is hogy 14 hetes babas vagyok az elejen egyaltalan semmi de semmi melltunetet nem ereztem, egyedul csak a mindjart megjon erzest, ami teljesen normalis. A mellfeszulest kb a 8-9. hettol, a bimboerzekenyseget pedig csak a 12. hettol ereztem. Az iszonyatos hanyingernek nagyon-nagyon orultem Kép kb a 10. hettol a 12. hetig tartott es semmi sem volt jo ra csak a B6 vitamin.
A Duphastont a 12. het vegeig szedtem hala Istennek!!!
Volt egy nap mikor volt egy icipici maszatolasom (barnas) de szerencsere csak egyszer, es magatol elmult.
Ne aggodjatok, igy az elejen szerintem tok nehez meg terhessegi tunetet talalni magunkon, ne feljetek 1-2 het mulva lesznek es tokre orulni fogtok neki, hogy rosszul vagytok Kép Kép Kép

kamilla
kamilla

Kamilla Kép
Minek tud örülni egy kismama? /Hányinger és iszonytos is? Kép/
Edelweiss!
Letennél a tábla aljára ! Kép x.dik c 1cn.
Hát az az igazság tudtam én ezt pontossan mert megint egy bakter. nyuladással közdök! Kép
Lányok!
Szeretném megkérdezni volt nektek is olyan 15-16 napig 37 vagy afölötti hötök /baba nélkül persze/? Hogy lehet, hogy az elsö szakasz rövidebb mint a második?Irjátok meg ha van valami tapasztalatotok! Köszi elöre is!
Jutka
Rita! A clostit megbeszéljük hétfön jo?
khjutka

LányokKép
A holdnaptárat sajnos még nem tudtam lefordítani.
De ami késik, nem múlik, jó pihit mindenkinek a maradék pár órára a hétvégére!

JutkaKép
Nekem 37,0 kétszer volt egy ciklus alatt.

Nikie
nikie

Nikie Kép
Hogy érted csak kétszer ment föl 37 ig? De lehet neked alacsony az alaphöd! Nekem az elsö fele/13-14 nap/ 36,7 a második /15-16nap/ 37,1 az átlag. Jo mi? Csak éppen a második gyerköc hiányzik!
Szia Jutka
khjutka

Szia Jutka!

A ciklus 21.és 32.napján volt 37,0 a hõm!Egyébként 36,5-36,9 között vándorol a többi napokon.
34 napos a ciklusom.

Nikie
nikie

Edelweiss!

Légyszi javíts!
x-dik c 3.cn

Köszi
Nyuszat
nyuszat

Panka!
A Duphastont 2*1-t kellett szednem (reggel, este).

kamilla
kamilla

Hát Lányok gondoltam, hogy hétvégén nem nézek be, mert úgy sem történik semmi. És a kíváncsiság este mégis felvitt a topicba. Hát dehogy nem történik !!! Edelweiss és Monka nagyon-nagyon gratulálok Nektek. Reményt adtok nekünk, hogy érdemes küzdeni. Nem semmi hét volt ez. 3 zebránk is született!!!! Bárcsak minden hét ilyen lenne !
Monka
Neked végig volt barnásozásod ? E mellett sikerült ?
Kamilla
A terhesség elõtt is szedted a Duphastont ?
Jutka
Nekem a ciklusom elsõ felében is 36,8-36,9 a hõm, de gyanítom a Closty miatt, ami megemeli a hõt.

Sziasztok !
CatEye

Cat
Kép
cateye

Cateye!
Ilyen magas?Hát lehet , hogy ez a höség is besegit nem meg talán a colsi?És a második fele? Vagy ez még csak az elsö gyogyszere c. ?
Szia Jutka
khjutka

Jutka
A ciklusom második felében 37,1-37,2 szokott lenni. (elõzõ ciklus alapján). Biztos a hõség miatt is van, mert nem alszom valami jól ebben a kánikulában. Holnap megyek dokihoz, és gyûjtögetem a problémáimat, majd ezt is megemlítem Neki.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szia Jutka !

Ismét zargatlak. Sajnálom, hogy megjött megint. Irtad, hogy bakteriális nyavalyád volt. Gynevac-ot Te nem adattál be ? Vagy e mellett is volt?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Kamilla, Cateye
Köszi, nagyon aranyosak vagytok. Még mindig néhány centivel a föld fölött lebegek. Az igazság az, hogy nagyon féltem tõle az elõzmények miatt, hogy ez most nem fog sikerülni. Az Anyukám mondta, hogyha ott fent azt akarják, akkor megtapad Pöttömke. KépKép Remélem holnap lesz egy vérvétel is, mert holnap kell felhívnom a dokimat, hogy mi lett a teszt eredménye. Kép
Most az Utrogeston kúpot kell használnom 3x2-t. A Duphastonban is ez a hatóanyag? Már a punkció utáni naptól el kellet kezdenem a használatát.

A mai táblácska:

Kép
Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Jujj bocsi, elfelejtettem javítani a táblát. Ez mostmár jó lesz. Ezer bocs és egy anyamaci. Kép

Kép

Edelweiss
edelweiss

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?