A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Persze még el akartam panaszolni valamit nektek. Felhív egy lány a szomszéd házból, hogy ne menjünk a közeli játszóra, mert belehánytak a homokozóba. Persze a helyi antsz már zárva, a központiban csak ügyelet, talán hétfőn már meg is nézik!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Bogárka!
de szemetek ezek. remélem nem tudtak magyarul és csak találomra választottak.

Cory!
fúúúúúúú, és gondolom a kutyák se kímélik, mikor más nem látja.

ancsipancsi

Ancsi!
MegnyugtattálKép Olyan jó fej vagy, és én hinni akarok nekedKép
szerintem ilyen korban még tudatosan nem bújnak a babák, úgyhogy nyugodj meg, Lencséd nagyon szeret tégedKép Azért kíváncsi lennék Bogárka véleméányére isKép

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi: persze. Igazából azt sem értem, mikor anyuci jön a gyerekkel a játszóra, hozza a kutyát és beengedi a gyereke mellé a homokozóba.
Na, befejezem a dühöngést.

cory
Budapest

Bog,
aha...Kép de legalább a cumiról leszokott, amit a védőnő tanácsára nyomtam a szájába cici helyett!
Az történ uis, h apuméknál, tesómék kipróbálták, milyen cumiból inni az ice teát, és mikor megláttam, rögtön szóltam is B-nek, h mit csináltak a csajok, mert tudtam, h utálja, ha vmilyét összenyálazzák. És direkt mondtam neki, h ittak belőle, persze ő mondta, h nem baj, majd elmosom, de én modtam, h attól még Lilla és Zsófi nyálas lesz a cucc, és azóta nem iszik belőle, csak a kulacsából!!!KépKép
a saját fegyverével győztem le!!!
mindig ez a nyálazós duma megy nála, és tök érdekes, egyetlen ember, akitől elviseli,h beleegyen/igyon a kajájába, az az Igi. Õ sosem "nyálaz". Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

én sem értem a kutyás-gyerekes homokozást...Kép
belehányni...gusztustalan.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bog,
Honlap-feltörés Kép Még jó, hogy tesód ilyen ügyes és gyorsan megoldotta a problémát!

Cory,
Kutyával a játszótérre? És Ti nem szóltok rá az ilyen mamára?

Zsan,
Ügyes leszoktató vagy Kép

Kép
Kép
denizsa

Denizsa: dehogynem, szólunk, de állandóan nem állhatunk ott, és ha erre sem megy el, nem sok fegyver marad. Illetve múltkor valaki kihívta a rendőröket, és az hatott, de ez már azért elég durva

cory
Budapest

Zsanci!
akkor ha majd le akarod szoktatni a szopiról, csak összenyálaztatod Levivel a melledet Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Most csak gyorsan egy kis "büszkélkedés":
Kép
Kép
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ancsi,
szopiról már leszokott!!!Kép

Pocak,
éééééééééééééééééééééééédes ez a nagyfiú!!! Gratula!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

pocakomKép,

boldogságos szülcsinapcsit marcinak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!üldöztelek egész nap msn de nem voltálKépde megbocsátva a távolmaradásodKép
Vendég

nem megy ma vki decathlonba? vagy holnap? s.o.s. kéne pótkerék a bicajra, és nekünk jövő héten sem lesz kocsi, és addig B csak nézegeti a bicajt, és a haverja meg lent kerekezik, és B állandóan sir!!!KépKép
és esélytelen eljutnom oda ki...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ma ismét jókat tanultam az írásaitokból cicimatatás témában Kép

Den! Köszi Kép

Pocak! Büszkélkedhetsz is! Kép

Zuz! Olvastam, hogy a bébi sokszor elutasítja a cicit, ha állapotos lesz a mama. Általában rövid ideig, de van amikor ott a ciciztetés vége. A szervezeted kezd felkészülni a másik babára, s a tejcsinek más az íze. No ennyit tőlem, mert ez csak olvasmányaim gyümölcse, nem az életé Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok!

Jó rég jártam itt, mostanában nincs időm olvasni! Remélem mindenki jól van!
Húsvét előtt jöttünk haza anyukámáktól!
Timi kimondta első szavát "mama"! Anyukám majd elolvadt tőle!Kép

Bogárka!
A talival kapcsolatban küldtél leveleket? Mert én nem kaptam!Kép Valami ilyesmit olvastam!Kép
Este megpróbálok kicsit jobban visszaolvasni!

Pocak!
Szépek vagytok!Kép Gratula a szülinaposnak!

ILdi
ildi76

Ancsika és FicKép Sikerült visszaolvasnom a mellszívóval kapcsolatos felajánlásotokig, köszönöm szépen!!!! Msot egyelőre szeretném a nagy elektromos kórházit kipróbálni, hátha... és jelentkezem a jövő héten a másikért esetlegKépKépKép

BogárkaKép ZsanciKép El vagyok hűlve a cicimatatáson, én nem is tudom, mit csinálnék...

PocakKép Hát nálatok most maratoni ünneplés van? Akkor boldogot csillagszemű haveromnakKép

indianyo

Pocak!
nekünk egykorú babáink vannak, nem? totál keverem a kőcöket Kép. Marci akkor most mondjuk 2 éves? Kép Isten éltesse.

ancsipancsi

Pocak: nagyon édes Kép Boldog szülinapot neki! Kép

cory
Budapest

Indi,
nálam nem cicimatatás van, hanem anyajegy kapargatás. És minő érdekesség, a másik dolog,amit ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚTÁLOK, az ha a köldökömben matatnak. Nos, Igi ezt imádja igazán...
milllllllen gyermekeim vannak???????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pocak! Én is nagyon sok boldog szülinapot kívánok!Kép

Barbi! ezt én is olvastam, azért is kérdezősködök, mert félek, hogy ha abbamarad a szopizás, egy nagyon hatékony fegyvert veszítek elKép

Ez a homokozós story nagyon-nagyon durva!!!!Kép Van egy ismerősünk, akinek 5 gyereke van. Befogadtak egy kutyát. Aztán egyszer csak az egyik gyereknek rohamosan romlani kezdett a szeme, és kiderült, hogy az az élősködő okozza, ami a kutyakakiban lehet benne, ezért is veszélyes az olyan homokozó, ami nincs elzárva a kutyáktól. Ezek után megvizsgálták a többi gyereket, és mindegyikben ott volt!!!! Aztán anyám mondta az anyukájuknak, hogy nem ártana saját magát is kivizsgáltatnia, és ő is hordozta azt az izemicsodát!!!!!Kép Nagyon durva!!!

Zsan! Szegény B!Kép Mi sajnos nem járunk arra!

Kép
Kép
zuzmo1

Mindenkinek boldog mindenfelet!

(Probalom majd viszaolvasni ezt a ket napot.)

Es en most nagyon el vagyok keseredve, mert tegnap aszonta doktorneni, hogy utolso heten lehet, hogy be kell majd fekudnom Kép mert ez a tokmano ugyan eppen valahova alulra pozicionalta a fejet, de nem igazan jo helyre es meg ele is tette a labait, szoval mindent csinal, ami nem jo... es mar a csaszarmetszes gondolatatol is a hajam egnek allt, de ettol... mert meg negy napot sem fogok kibirni Nyuszi nelkul, nemhogy ket hetet!! es amig pocival fogok a Hban lezengeni, ugyis csak egesz nap azon fogok agyalni, hogy vajon mi lehet most vele es egesz nap csak sirni fogok utana meg sikideg leszek meg minden Kép Kép miert jo ez a picinek? miert nem tud rendesen fejjel lefele dekkolni, mint a novere? ja, es akkor lehet, hogy a kertipartira sem jutok mar el...
moose

Indi!
Ezt az egész matatás dolgot, olyan 3-4 hósan kezdik, sok baba szopi közben megfogja a másikat...ekkor még el van tőle általában olvadva az ember (emlékszem Fic is milyen olvadozva írt róla, én meg jól lehűtöttem Kép), aztán mikor már olyan 9-10 hós, és teljesen akarattal csinálja, sőőőt szüksége van rá a teljes szopiélményhez, és ha elveszed a kezét ordít és hisztizik (mint anno Petra) akkor már nem anyira édes...most, hogy lassan 3 éves meg már egyenesen abszurd számomra, hisz tök értelmes okos nagylány, és mégis ilyen hülye dolgai vannak Kép

Cory!
De jó Neked, hogy Zsoma elalszik már este egyedül...nekem még mindig ott kell lennem Petra mellett, és ha nincs is cici (mint ahogy pl. ma se volt...hm, lehet, hogy mégis kezd benőni a feje lágya Kép, akkor is kell, hogy ott feküdjek. Épp azon gondolkodtam ma, hogy vajon mikor lesz majd az, hogy jóéjt (szakállt Kép) kívánok nekik, és kijövök a szobából, úgy hogy ők ébren vannak??? Lehet, hogy csak akkor, amikor már más fekszik majd ott mellettük??? Kép

Ildi!
Most nem emlékszem, hogy benne voltál-e a "lógósok" listájában Kép, de talán nem, mert néha azért felbukkansz, meg úgy rémlett, hogy már tudod is a dátumot, de ha nem: május 5 15 óra nálunk Kép

Ancsi!
Petra se bújt csak kb. olyan másfél éves korától, viszont ő szopizott, ezért nem jó az összehasonlítás. De már írtam a múltkor is, hogy sokszor úgy éreztem, hogy nem is engem szeret, hanem a melleimet. persze neki is megvolt a csimpaszkodós korszaka, mint most Doninak (nadrágbakapszkodás és egyensúlyozás Kép), de ha felvettem ilyenkor, akkor már rögtön más érdekelte. Szóval szerintem el jön majd az az idő, amikor Lencsi is tudatosan bújik majd, ráérsz még ilyeneken parázni Kép

Pocak!
Marcinak nagy gratula - a fotó szerint - vasárnapra (?) Kép Hihetetlen, hogy megy az idő...alig volt több egynél, amikor először találkoztunk. Erről jut eszembe...majd' lehidaltam a múltkor Petrán: valami tornáról beszélgettem valakivel, mire ő megkérdezi: "mami, arról a tornáról mesélsz, ahol egy néni adott nekem kiflit?" Kép Emlékszel??? Kép Ez a néni Te vagy Kép

És ma végre vettem fürdőrucit, és tök jól néz ki, meg tök jó áron a (C&A gyerekosztály Kép)

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!
Óóóóó! Beszélj gyorsan Kisnyuszival, ne csinálja ezt!!! Kép De nem is értem...a rossz pozíció miatt miért kell befeküdni előtte egy héttel??? És ez most tuti, vagy még van esély, hogy változik valami???
És most esik le igazán, hogy Te mostmár bármikor megszülhetsz neeem??? ma töltötted a 37.-et, innentől már nem is koraszülés...húúú mostmár ne tűnj el itt kétnapokra, mert izgulni fogunk...Meg aztán ha bármi van valakit értesíteni, nem csak úgy mint Nyuszinál, hogy egy hét múlva felbukkansz, és "az úgy volt" kezdetű hozzászólásodban eldarálod, hogy megszültél Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pocak,
Nagyon boldog szülinapot a gyönyörűséges gyerkőcödnek! Kép

Moose,
Ez nagyon Kép de hátha addig kisnyuszi is javít a pozícióján!

Zuz,
Bocsi, de csak most jöttem rá, hogy Te nem attól félsz, hogy mi lesz, ha folytatódik a szopi, hanem attól, hogy mi lesz, ha nem. Szerintem ne parázz előre, tényleg lehet, hogy Bazsi önmagát elválasztja és nem is kér majd éjjel cicit, hanem aludni fog. Persze az is lehet, hogy most túl optimista vagyok, de én bízom benned, hogy menni fog, úgyhogy Te is bízz magadban!!

A kutyagumiktól már előre félek, pláne mert nekünk 2 kutyusunk is van, és minden egyéb bacitól is, amit hordozhatnak, de üvegbúra alatt sem lehet gyereket nevelni, meg a játszótértől kezdve bárhol fenyegetheti veszély, amiről esetleg még nem is tudok...
Vera, Barbi, és akinek van még kutyusa,
Nálatok hogy van ez?

Kép
Kép
denizsa

Bogarka, minden nap beszelek vele Kép es meg nem biztos a korteremfogsag, mert szerdan is megnezik, aztan kovetkezo szerdan, na es majd akkor kiderul. es szerintem jobban tudod, hogy mikor hany hetnel, napnal jarok Kép es azert vagyok kicsit eltunoben, mert egyreszt mivel mar tobbszor belegondoltam, hogy milyen szornyu lesz (ugyhogy egy csomot sirtam elore) probalok tobbet lenni Nyuszival, masreszt most gozerovel atrendezzuk a lakast vegre (holnap jonnek a barataink segiteni es minden agyat ossze- meg visszaszerelunk, nagy munka lesz). Es tegnap masfel ora alatt ertunk be a Hba es ket ora alatt ertunk haza... lehet, hogy doki is autoval jar es azert akar befektetni...

Barbi, te mennyi ido alatt ersz be a Hba?!

Es mondjatok, mi van C&Aban! En mar iteletideje nem kapok pulovert a csajomra, csak csupa nyari cucc van itt az obudaiban mar...

Es Gabi! Ikeaban most van tokjo szep meg nagy plusslabda (ALLEBY), egesz olcson (763,-). Dorka biztos imadna! Nyuszi odavan erte, ugyhogy meg megprobalom a tobbit is beszerezni, mert csak ketfelet hoztam az ot szinbol (kek, zold, rozsaszin, narancssarga meg fekete-feher).
moose

Moose,
annyira átérzem a bánatod! Mármint, ami a Nagynyuszival kapcsolatos! Én is állandóan bőgtem ekkortájt, sőt, én még a vajúdóban is bőgtem egy nagyot, és hálátlan anyának gondoltam magam, amiért hazaviszek egy "idegent", aki alapjaiban rázza szét a mi kapcsolatunkat! De hidd el, Nyuszi is gyorsan bele fog majd szokni az új helyzetbe, és egy év múlva ilyenkor már se te, sem Nyuszi nem tudja majd elképzelni, milyen volt, amikor "csak" hármasban voltatok!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Tenyleg ugy irtam, hogy "es az ugy volt"? Kép Kép de akkor meg csak ket hete irtam, most meg mar 21 honapja, mindenkeppen szolok, megigerem! De kulonbenis elobb Barbi jon! Kép tenyleg, ha engem elobb elkapnak, akkor legalabb kartyazhatok vele Kép Kép
moose

Zs, koszi Kép
moose

Moose!
Csak onnan tudom ilyen jól, mert 3 hét múlva lesz a szülinapom Kép
És mi lesz szörnyű? A H-ban nyuszi nélkül?
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!
Zsannak igaza van!!! Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

MosseKép Hallgass a kétgyerekes bölcs anyákra és ne szomorkodjKép Nyuszi boldog lesz, hogy láthat minden alkalommal és majd nem akar nélküled sehová menni azutánKép

Zsanci és BogárkaKép most még csak tanulom tőletek, mennyi galádságot tudnak a gyerekek szüleik ellen a saját érdekükben elkövetni...

Közben meg arra gondolok, hogy ugyan nagyon szeretnék egy kicsi Sophie lányt is Dominó mellé, de tudom majd ezt a szerelmet két gyerek iránt egyformán érezni vajon? Jó, biztosan, persze, csak most még mindent elsöprő mámor ezKép

Tényleg, többgyerekesek: mikor éreztétek úgy, hogy egyfoma hőfokú a szeretet össes gyeremeketek iránt? Azonnal?

Jaj, úgy érzem, emgint kihagytam valakitKép bocsánat, megpróbálok visszaemlékezni.

indianyo

Moose!

El vagyok hűlve teljesen! Még csak most jelentetted be, hogy babát vársz! Próbálj ne előre idegeskedni a dolgokon! Hátha még változik a helyzet!

Denizsa!

Nálunk is van kutyus, egy minicirkáló, viszont írtóra szőrös és a fürdetés után egy héttel már tiszta loncsos, meg koszos!Kép Szóval én is parázok rendesen! És az egyik állatorvos épp most hozta rám a frászt, hogy milyen veszélyes a bélféreg, ha a gyerek megkapja a kutyától, de hogy miket okozhat azt nem mertem már megkérdezni, mert csak agyalnék rajta!Kép Én ha a kutyust Timi megsimogatja, ami nem túl gyakori, mert a kutyus fél Timitől és félő, hogy kap utána, akkor rögtön kezet mosok neki!

Bogárka!

Remélem párom szabad lesz 5-én és akkor tud majd segíteni tömegközlekedni a babakocsival! Nagyon várom már a talit!
ildi76

Indi,
ez tök jó, mert én végig ezen rágódtam a terhesség alatt (második)...el nem tudtam képzelni, h szerethetek e még valakit úgy, mint B-t. Aztán megszületett a pici, és olyan magától értetődő volt, h IMÁDOM!!! És azóta is. Az a furi, h egyszerre kimutatni a szeretetet. Eleinte próbáltam kevésbé "szeretni" a picit, h B ne bántódjon meg. De aztán ez nem ment, és most úgy vagyok, ha néha elszalad velem a ló, mert a pici olyan édes dolgokat tesz, akkor odamegyek a nagyhoz, és elmondom neki, h mennyire szeretem, és milyen jó a picinek, h ilyen bátyuskája van!!! Mert ugye B már jár, beszél, nem történnek pici kis "csodák" nap, mint nap, de ő is mond ezt azt, rajzol ilyet olyat, és az legalább annyira klassz!!!
És Levi egyszer azt mondta, h ő mindig épp azt szereti jobban, akivel van!
ja, és most,h a végéhez értem, rájöttem, h nem egyforma hőfokon megy a szerelem. De ez nem is baj...Kép néha kicsit erősebb, néha kicsit gyengébb!!!

de nekem ez tényleg hónapokig tartó lelkiismeret furdalást okozott! És minden többgyermekes anyuka azt mondta, h ne izguljak, nem lesz baj!!!
és tényleg nem is lett!!!KépKép

de most jó össze is zavarodtam, ez nem is olyan egyszerű dolog. De a lényeg, h jön magától majd a dolog!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ma megvolt a virágkiálítás-túra, Dóci bejárta szinte az egész arborétumot, szerencsére a párommal, én közben egy padon ültem és élveztem a napsütést Kép

Moose,
ez még bármi lehet! Ha csak kicsit feküdt rosszul, akkor még bármikor irányba állhat Kép Nagyonnagyon drukkolok, hogy ne kelljen nyuszit egyedül hagynod!!!

Den,
alapjában véve Dóci a kutyákkal rohangál a kertben, de néhány alapszabályt betartunk: pl. kutyázás után mindig kézmosás Kép Azt nem lehet elkerülni, hogy ne csókolják szájon néha, meg hogy ne nyalják meg mondjuk egyszer-egyszer a kiflit (akármennyire igyekszünk odafigyelni), ami a kezében van, de oltott, egészséges kutyák és oltott, egészséges gyerekek esetében ezzel nincs gond Kép
kutyagumikra meg fokozottan vigyázunk, itthon a kertben össze van szedve, de a parkban nagyon kell figyelni: szerencsére turkálni nem akart még benne, de igen jól bele tud lépni a közepébe...

Szopitémával kapcsolatban én nem tudok hozzászólni, Dóci leválasztotta magát ciciről, de ugyanolyan kis bújonc maradt, mint előtte Kép Nekem az arcomat birizgálja, ez általában kibírható, csak néha idegesít Kép

vera
kisün

Ildi,
bélféreg: mi rendszeresen adunk féregirtót a kutyáknak/macskáknak, így megelőzhető Kép

Kutyák a játszótéren: ez számomra is érthetetlen, pedig nekünk is van! Kép Irtó nagy bunkóságnak tartom, a kaka a homokozóban meg tényleg nagyon veszélyes!
kisün

Ildi Kép
Nálunk a kutyák és a gyerkőc egyformán érdeklődnek egymás iránt, nagyon örülnek mindig egymásnak, hiába próbálom távoltartani őket, egy-egy nyalás és simi mindig becsúszik, úgyhogy a kézmosás nálunk is megy ezerrel. És ugye nálunk kert is van, meg néha kaki is akad, szóval inkább emiatt aggódom, mi lesz később...
Jaj és mi már terveztük, hogy talizunk egyszer, mert a közelben lakunk, emlékszel? Kép Szóval hétfőn is lesz egy kistali a Fonyód utcai bölcsi-játszóházban 14.30-kor, mi is megyünk, jöhetnétek Ti is!! Ez talán nincs Nektek sem olyan messze gyalog. Mit szólsz?

Kép
Kép
denizsa

Csajok! Nagyon köszönjük a köszöntéseket!!!KépKépKép

Bogárka: ma van, csak tavaly, akkor is ünnepeltük, és az első buliról nem találtam a képeketKépKép

Zuz: GratulaKépKépKép

Második/többedik gyerkőc: valóban nem azonos a hőfok, de ez egy gyereknél is így van sztem. Viszont mindegyikük egy csoda!!! A legnagyobb az iskolai szerlmekkelKép a középső a napról napra új szavakkal, a legkisebb a térdelésselKép

Na cupp mindenkinek, holnap buli Mamiéknál!!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Vera,
Köszi a megnyugtatást Kép Mi is összeszedjük, nem is ez a baj, csak nem tudom, hogy meddig "fertőző" a helye, mert ugye az ragad a fűre, talajra, szóval nem lehet tökéletesen "eltüntetni" a nyomát. De lehet hogy megint csak túlbonyolítom a dolgot... Kép

Kép
Kép
denizsa

Indi!
Zsannak megint igaza van! Kép A kórházban még eléggé össze voltam zavarodva, felváltva bőgtem a kettő miatt Kép, először Petrát sajnáltam és azért, aztán Donit, amiért sajnálom Petrát, hogy ő van, és azért...aztán tényleg letisztult a dolog Kép De sajna én már megkaptam két ismerőstől is, hogy Donit jobban szeretem Kép és teljesen fel vagyok háborodva, hogy bárki hogy mert ilyet mondani. Persze egy kívülállónak ez látszik, mert mi is a szitu: Petra 3 éves, iszonyú akarattal bíró egyéniség, a nap nagy része abból áll, hogy a korlátokkal bírkózunk...Doni meg csak vigyorog egész nap, rá nem is lehet másképp reagálni, mint visszavigyorgással...na persze most már más a helyzet (ezt a beszólást több hónapja kaptam, mikor Doni még csak ült a pihiszékében és vigyorgott Kép), most már Donit is szabályozni kell és már ő is iszonyú akaratos, úgyhogy ezek a dolgok is kezdenek egyensúlyba kerülni Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Indi!
Zsannak megint igaza van! Kép A kórházban még eléggé össze voltam zavarodva, felváltva bőgtem a kettő miatt Kép, először Petrát sajnáltam és azért, aztán Donit, amiért sajnálom Petrát, hogy ő van, és azért...aztán tényleg letisztult a dolog Kép De sajna én már megkaptam két ismerőstől is, hogy Donit jobban szeretem Kép és teljesen fel vagyok háborodva, hogy bárki hogy mert ilyet mondani. Persze egy kívülállónak ez látszik, mert mi is a szitu: Petra 3 éves, iszonyú akarattal bíró egyéniség, a nap nagy része abból áll, hogy a korlátokkal bírkózunk...Doni meg csak vigyorog egész nap, rá nem is lehet másképp reagálni, mint visszavigyorgással...na persze most már más a helyzet (ezt a beszólást több hónapja kaptam, mikor Doni még csak ült a pihiszékében és vigyorgott Kép), most már Donit is szabályozni kell és már ő is iszonyú akaratos, úgyhogy ezek a dolgok is kezdenek egyensúlyba kerülni Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog,
ismerősök olyan okosak tudnak lenni... Kép

Den,
fogalmam sincs... de sajnos ezeket a dolgokat tényleg nem lehet elkerülni. Én igazából akkor engedtem nyugodtan garázdálkodni a kertben, amikor már kétlábon járt, addig inkább pléden vagy habtapin volt.
Talán az a szerencsénk, hogy mindkét kutyus elég félreeső helyen vécézik a kertben, ahová Dóci ritkábban jut el, de ha arra jár, még ma is nagyon figyelek Kép
kisün

Akkor én is csatlakoznék a cicimatato gyermekek anyukái közéKép Érdekes, engem nem idegesit, csak picit fura, hogy ilyet Apa szokott csinálniKép Bálint általában simogatja a másik cicit, meg fogdossa, az még oké (de rá szoktam szolni, hogy hagyja abba), de amikor morzsolgatja, azt én se nem szeretem, és akkor határozottan megkérem, hogy stop, és szot fogadKép Már a legelejétöl rászoltam, és egyre kevésbé csinálja.

Zsan,
szerintem azt ne mondd neki, hogy UTÁLOD ha ezt csinálja, az nagyon negativ, és ö talán nem is érti. Oké, tudom, hogy beledumálni könnyü (ugyhogy bocs!), meg amikor elveszitjük a türelmünket, akkor nehéz szépen szolni a gyerekhez. Ismerös, mert nálam is elöfordul, hogy mérgesen szolok odaKép (mármint nem cicimatatásnál, de máskor igen.)

Barbi,
és milyen volt BM-al?Kép

Zuz,
ne aggodj elöre! Pont ma hallottam barátnömtöl egy (elvileg) tuti technikát az éjszakai cici leszoktatásárol (majd ha kisteso megszületése elött szeretnéd, mert addigra már Bazso nagyfiu lesz, és simán végig tudja aludni az éjjelt.) Bálint is még 4-5x ébred, és csakis cicire alszik vissza, viszont olvastam hogy másfél éves kortol már tudniuk kellene egyedül visszaaludni (jo esetben elöbb is megy). Ugyhogy én is gondolkozom, hogy lassan kiprobálom a dolgot. Szoval azt hallottam, hogy anyukának külön kéne aludni a gyerektöl, hogy ne is érezze a tejszagot, és ha felsir, akkor apa megvigasztalja (simogatás, vizecske, stb.), és 2-3 nap alatt megtanulja, hogy nem kell cici a visszaalváshoz. Én még eddig azért nem probáltam ki, mert Apa igy is keveset alszik, s nem volt szivem rááldozni az ö éjszakáibol. De majd egyszer kivesz szabit, és nekiugrunk a projektnekKép

Indi,
nekünk a nyáron 2 éves fordulonk lesz, mivel B már lassan másfél éves, szal idösebb mint LencseKép Azért kösziKép
És üzenem Neked, hogy én is szeretek csak ugy nézelödni, de ma sem birtam ki, hogy ne vegyek egy felsöt magamnak (hallod ANCSI??Kép), meg zoknikat Bálintnak a C&A-banKép (hallod Moose?Kép)

Fic,
jo, legközelebb teloszám csere leszKépKép Ma H&M, és C&A feltérképezés volt a porondon, meg Gelatoban fagyizás, amig köcök szunyáltakKép És végül Lurdy kimaradt, de ha oda megyünk, akkor mindenképp szolok Neked, hogy esetleg összefuthassunkKép

Pocak,
boldogot Marcinak, gyönyörü gyerekKép

Gigi,
én sem vagyok konyhatündér, csak idönként probálkozokKép

Na, már füstöl az ujjam, többiekre holnap reagálokKép Most vár Apa, mozizunk megint a projektoronKép

KépKép
fibi

Pocak:
ISTEN ÉLTESSE A"NAGYFIÚT"!Kép

Ancsi:
szerintem is késöbb jön majd csak a bújós korszak Lencsénél.Legalább is Dorkánál kb.2-3 hónapja van,hogy tudatosan bújik meg simiz stb.Most már viszont le sem tudom magamról vakarniKép

petergabi

sziasztok lányokKép

kicsit késve, de hadd kívánjak én is nagyon boldog szülinapot Marcinak, ennek a drága, jószívű, szépszemű, kedves kisfiúnak!Kép Pocak, kérlek puszild meg a nevembenKép

zúzós napjaim vannak, Isti energiavámpír teljesen lefogyaszt, közben a körmömre ég a munka, pl fogalmam sincs, hogy fogok holnap leadni még két jegyzetet és 1-2 cikket napiba 2 óra alatt, amíg alszik, most meg már rohamosan szűkül az agyam, tegnap is hajnalig dolgoztam, és kezdek kiborulniKép

Rylie, homeós szer tudtommal nincs koleszterinproblémákra. én inkább valamilyen táplálékkiegészítőt keresnék, meg marad a diéta, de azt is lehet klasszul, finoman csinálni, úgyhogy hajrá! és remélem Kamillának nem lesz több láza csúnya oltás miatt!

Fic, soxor eszembe juttok, olyan rég találkoztunk, Vincenzó már 86-92-es méret!Kép puszillak Benneteket!

Ildi, mamaKép és klasz, hogy visszatértélKép sikerült pihenni is? párodnak van már új állása?

Kisün, sütkérezés jól hangzik! így olyan szép a pocakosság, irigykedem ámKép

mienk homokzó bent van a közös kertben, kutya nem megy a közelébe se, de a hülyebuzikakamatyi ((c) Juc) emberek beledobálják a csikkeketKép ez legalább annyira szar, mint a kutyájé..

Moose, drága, ne félj, helyezkedik még sokat a Kisnyuszid a pocakban, és főleg ne zaklasd fel magad előre! minden rendben lesz! azért a nagy munkából te ne vállalj sokat már!Kép

Zuzi, hogy érzed magad? Kép altatással kapcs. én többnyire nagyon szerencsés vagyok, de azért volt már pár órákon át tartó altatásom isKép ilyenkor azt mondogattam magamban: olyan még nem volt, hogy egy gyerek ne aludt volna elKép és ha másképp nem is, hát végül beájul a nagy fáradságtól (bár közben az anyukája is jól kikészülKép) még mindig tuti "csodaszer" nálunk, ha nem tud ellazulni/elaludni, hogy kicsit dögönyözöm, masszírozomKép próbáld ki!

Zsanci, olyan jókat írtál, és Bogárka is, annyit tanulok tőletek!Kép

megyek a bányába, de azért mindenkit puszilok, jól esett kikapcsolódni Titeket olvasvaKép

votiv 8)
votiv

Pocak Marcijának boldogságos szülinapot!!! Kép

Votiv,
tudom én, hogy így könnyű Kép de én is élvezem Kép
kisün

Zsan,
olyan szépen irtad a két fiad közötti "balanszirozást" a szeretet kimutatásával kapcsolatbanKép

KépKép
fibi

Den! Nálunk még nincs baba így tapasztalatokat nem tudok megosztani. Szerintem Oxi-t kérdezd a témában. Én azt tudom, hogy majd nem féltem a gyereket, de nem fogom a kutyára bízni egy hetesen Kép

Moose! Fel a fejjel! Kép
Mi is kb. legalább egy óra/másfél míg bejutunk.
Csak azért ne siess, hogy velem kártyázhass! Kép persze örülnék Kép

Fibi! BS a sztár! De majd inkább elmesélem priviben.
Mai NST-n minden a legnagyobb rendben volt, s Dr. BM meg is vizsgált, s azt mondta, szerinte legalább egy hétig még nem szülünk.

gödibarbi

Vera,
itt ülök egy két decis vörösbörös üveggel a kezemben...KépKépKép és RÁÁÁÁÁD (is) gondolok. Bár már egyre kevesebbet gondolkodom...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok

Minden ünnepeltnek Boldogságos névnapot Fibi Emma, szülinapot Marcinak és házzassági évfordulót Ancsi, Barbi!

Ildi
Gratula az első szóhozKép

Gyerekek csodaszépek

24-én és 5-én is megyünk talizni KépCsak most be vagyunk havazódva

Norkini

mél ment neked!

Villám Kókusz

Ja!
3 napig itt forgatták nálunk a Szavolyai Jenő téri templomban A BARÁTOK KÖZT sorozatból Géza és Kinga esküvőjét. És volt szerencsénk hallani Magdi néni( Fodor Zsóka) kedves hangját amikor ránk kiabált a templomkertből hogy vigyem oda hozzá a csajaimat mert szeretné öket látni közelröl. Na igen ilyen a sztárok élete csak ugy leszólítják öket az utcán , hogy csodállhassák.

Büszke Kókusz
kókuszdió

Kókusz! Köszi Kép

Ildi! Gratula Kép

gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?