Szia Helga!
Jól vagyunk, minden ok, leszámítva, hogy Réci a nappali alvás idejét 5 óráról lecsökkentette 2 órára. Ilyenkor keservesen felsír, alig tudom megvígasztalni. Valszeg a fog és az õrült meleg kínozza. Este szerencsére nincs semmi gond. Napról napra produkál valami újat, annyira édes. Mostanában a grimaszolás a kedvence
Említettem már, hogy 9 hónapos korára hasrafordult? Eddig 2x produkálta álmában, de aludt tovább. Ébren persze nem hajlandó fordulni, pláne hason feküdni
Most 7 fognál járunk, kezdenek jönni a rágók is fel az ínybe, néhány helyén akkora dudor van!!!
Az evészet továbbra sem megy, de az a pici legalább változatosabb. A zöldséges-húsos hamik továbbra is kizárva, és minden amiben kevés a vitamint jöhet, pl danonino puding, túró rudi, vajaskenyér, kuki... Nem tudom mit kezdhetnék vele, már szinte mindent kipróbáltam, de az egészségesebb dolgokból 3 kanálnál nem eszik többet, ha próbálnék még adni neki, sírva fordul el a kanáltól. Remélem, ha egy kicsit lehül az idõ, jobb lesz az étvágya. Fogyott is, 9150-rõl 9000-re, még mindig nem vészes, sõt..., de azért ennek nem örülök.
Többiek!
Hol és hogy vagytok? Mi újság felétek?
Mit szólnátok a nagyerdei Békás-tóhoz tali ügyben?
Kerekes Magdi (Konrád anyucija) ismét babát vár. Kissé hányingeresen viseli, de ezt leszámítva jól vannak!!!
Puszi mindenkinek
Remama