A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szia Dia!
Köszi a gratulációt. Egy ilyen nagyon helyes, cserfes kislegénnyel mi is nagyon boldogok lennénk! :-) Gondolom fantasztikus lehet megélni, ahogy nyiladozik az értelme!
Egyelőre még mindig öt név van a listánkon: Domonkos, Dominik, Bendegúz, Benedek, Zsombor. Van közte ismerős, ugye? :-) Majd meglátjuk, apa nem a gyors döntések híve. :-)
Ti hány hetesen voltatok a Praxisban?
Ja, egyébként az unokahúgom is majdnem egyidős Domival.
Puszi Nektek: Melinda

KépKép
melba

Inari,
Mi volt a 4D-én?

Kép
farkasok

Szép jó napot mindenkinek!

Hát, nem gondoltam, hogy ma első leszek. Mi van csajok?

Inari?

Dia! Szuperek lettek a képek Domiról, biztos nem bántad meg. Õ élvezte?
Sajnos az iwiw-re nem tudok felmenni, nem tudok írni. Kép

Melba! Te Dévainál fogsz szülni? Az jutott eszembe, hogy mi van akkor ha nem éppen csütörtökön vagy hétvégén akar megszületni a picur? Gondolom nem sok esély van tényleg nála szülni.
vanda978

Sziasztok!
Hol vagytok?

Vanda, igen a Dévainál fogok szülni. Megbeszéltem a picurral. :-) Egyébként a Dévai azt mondta, 90 %-ban tud vállalni, a maradék 10-re meg keresünk együtt egy helyettes dokit, akivel előtte megismerjük egymást. Így jó nekünk, mert nagyon szeretnék a Dévainál maradni. Nincs más dokim (a régi messze van), és nem egy pocaklakóval szeretnék orvosokon kísérletezni. Gondolom, ez érthető.
Hogy vagy? Megy ám a sok pozitív energia! :-)

KépKép
melba

Melba! Köszike, megvagyok. Nem történt még semmi különös, remélem nem fogok megint begörcsölni. A cickóim iszonyatosan fájnak, nem is tudok hason aludni. Már ha aludnék, mert kétóránként ügyelek a klotyón. Szerintem valamelyik gyogyi, mondjuk a prednisolon vízhajtós lehet.
Itthon vagyok a héten úgy néz ki, nem dógozok. Sebaj, megyek fodrászhoz, meg ilyesmi. A hétvégén már megpucoltam az ablakokat, meg kimostam, kivasaltam 120ezer függönyt, nem maradt túl sok dolgom.

Amúgy ha Pesten laknék, én is biztos Dévisznél szülnék, és pont azért is, mert más dokit megint megszokni olyan macerás. De gondolom azt a 90%-ot úgy érti, hogy tuti éjszakára esik. Mondjátok meg, mikor alszik ez az ember?
Az nagyon imponáló, hogy ilyen alaposan megnézett titeket is, biztos komolyan veszi. Milyen gyakorisággal kell menni hozzá?
Ma már 17 hetes vagy, szuper.
vanda978

Vanda, ezek tök jó hírek. Remélem, a ciklus nem létező vége is ilyen jó lesz! Drukkolok!
Gőzöm nincs róla, mikor alszik. Nem semmi! Minden tiszteletem az övé.
Igen, nagyon szupi, hogy 17 hetesek vagyunk. Most egy kicsit még izgulok, mert még nincs meg az AFP eredményem és még 8-án megyünk genetikushoz. De remélem, minden ok lesz.
Lehet, hogy már érzem a babót! :-) Kívánom Neked is mielőbb!!!
2 és fél, 3 hetente kell menni hozzá, attól függ, mikor van szabad időpontja. Nagyon alapos, egyrészt mindenről kikérdez, mindent végigbeszélünk, másrészt az ultrahangnál is nagyon alapos. Tuti jó kezekben vagyunk! :-)
Úgyhogy ne aggódj, Veletek is megtörténik/megtörtént a csoda, Dévisz segédlettel! Hajrá! :-)

KépKép
melba

Sziasztok lányok,

Bocsi a hétvégi csendért, de nagyon sűrű volt. Mind a két nap a frissen szült barátnőméknél épitettünk konyhát, vagyis a fiúk, mi meg babáztunk. De mindig csak este 8 után értünk haza és utána még az állatokat is tutujgatni kellett, ugyhogy már nem volt erőm géphez ülni.

Hát ez a 4D-s Uh tényleg fantasztikus volt, még meg is könnyeztem mikor láttam, hogy mit művel megint. Olyan hihetetlen, hogy az én pocimban zajlik mindezKép Manócska megint nagyot nőtt, majd egy héttel "fejlettebb". A CRL most már 7,7. A doki néni, aki egyébként nagyon kedves volt és tényleg részletesen elmondott mindent, nagyon megnyugtatott. Alaposan megvizsgálta és azt mondta, hogy minden szépen rendben van. Megint izgett mozgott, és a törökülés is megint megvolt. Ami izgalmasabb, hogy a doki néni szerint inkább kislány, de majd csak később lesz biztos. Na, kiváncsi vagyok mit mond Dévai szerdán. Én 11-re megyek, lesz esetleg valaki ott?

Dia,
Domi mekkorát nőtt, tiszta nagyfiús, annyira helyes mikor mosolyog! Nagyon büszke anyuka lehetsz!

Melba,
De jó, hogy Dévaink igy megnyugtatott. mikor kell menned AFP-re, vagy már voltál is?
Melltartó nem nagyon volt a Ráday u.-ban. A C und A -ban, meg a Marks and Spencerben láttam jó kis tágulós pamut mellterókat, csak sajna nem volt az én méretemben. Azt mondják, hogy ilyenkor még nem érdemes rendes kismama melltartót venni, mert a végén még irtó nagyot nő a cici. Hát most a szoptatós barátnőmön ezt láttam is.Kép

Vanda,
nem is fog megjönni! Felejtsd el!Kép A jelbeszéd remélem bevállik a kutyiknálKép

Timi,
ma még hagyd pihenni apát, aztán holnaptól húzzatok bele. Végülis spontán is lehettek babásakKép

Kata,
hát látod ahány nő, annyi tünet. Nálam a hányinger, fáradékonyság, aluszékonyság, cicifeszülés volt-van meg. Bár mostanában, amióta betöltöttük a 12. hetet jobb, bár pénteken megint majdnem rókafogás volt.Kép

Wish,
Ez az, élvezzétek ki minden percét, ez most tényleg csak kettőtökről szól. Mikor indultok?

Réka,
Nem megúszni akarom a kismama ruha vásárlást, de tényleg irreálisan drágák, vagy nagyon rondák. Tudom, hogy velem nem könnyű, ruhát majdnem olyan nehezen válsztok, mint egy pasi, és rengeteg hirigem van. De ha valamiért ennyi pénzt ki kell adni, akkor már elvárható, hogy tetszen is, meg jó minúségű is legyen. De hát ez igen csak iciri-piciri probléma, a lényeg, hogy a babával minden rendben legyenKép Meg hát most már várom a nyári kollekciót, mert nagy melegben tényleg ezek a lenvászon holmik a legkényelmesebbek, ráadásul azok szépek is.Kép
Te pénteken mész dokinénidhez?

KépKép
inari

Melba,
bocs egyszerre irtunk. Szóval te is mész genetikára. De csak konzultációra, vagy bevállaltátok az amniót?

Vanda,
Gyanús vagy nekemKép A cicim nekem is igy fájt, és az állandó pisilés is megvolt, ezt el is felejtettem Katának a tüneteknél leirni.

KépKép
inari

De jó Inari, hogy minden ok! Nagyon örülök Nektek! Nagy-nagy gratula! Várom a további jó híreidet!
Köszi a tippet, megpróbálom a C und A-t és a Mark and Spencert is, mert nagyon gáz, hogy nincs mi tartsa a mellemet. Meg minden bevág. Nekem szerencsém van a kismama cumókkal, mert a húgom a kisebbiket majdnem ugyanekkor szülte, mármint szeptemberi a kiscsaj, így sok kismama holmit tudok használni az általa felvásároltakból. Csak ezek a melltartók... De soha ne legyen nagyobb gondunk, ezzel egyetértek. Kívánjuk mindenkinek a hasonló problémákat!!! :-)
Az AFP-t levették múlt kedden, de nem tudom, mikor lesz kész. A védőnő szerint bő egy hét, a labor szerint 4 hét, ami mókás, mert addigra kinőjük a genetikai uh időpontját. Majd próbálkozom eredményt szerezni a hét vége felé. Egy kicsit izgulok.
Magzatvíz-vizsgálatot semmiképpen nem szeretnék, de egy genetikai konzultációt és uh-ot a Dévai nagyon melegen javasolt, hiszen én 34 vagyok, a férjem meg 35. Meg a vérvizsgálatban is benne vagyok. Majd meglátjuk, 8-ra kaptunk időpontot. Függ a döntés azért attól is, hogy a végén a genetikus milyen százalékokat mond. Veletek mi a helyzet ilyen téren?

Ha a Réka is a héten megy uh-ra, akkor ez egy izgis és örömteli hét lesz. :-)

KépKép
melba

Melba! Ez nekem olyan pisilés, hogy nagyon nyom a hólyagom, nem is tudok megmozdulni, arra kelek, hogy álmomban pisilek. Nem olyan "csak" inger. És tényleg sok is jön. Neked is ilyen volt?
Mert a tesóimnak is volt ilyen, de nekik inkább csak inger, és nem volt sok pisi.
Bocsi ha érthetetlen voltam.

Hogyan történik ez a genteikai vizsgálat?

Én a C&A-ban egy csomó jó kismama rucit láttam, és nem is drágák. Vettem is egy felsőt, csak el ne mondjátok valakinek... Kép

Inari! De jó, most tuti nagyon örültök. Majd raksz fel képet? Meg a pocakodról is?
vanda978

Melba,
Mi is mind a ketten 34 évesek vagyunk ezért is izgulunk egy kicsit. Az amniót én se nagyon szeretném, max. akkor ha nagyon rosszak az eredmények. (Bár azt mondta Dévai, hogy ő bizony elzavarná a feleségét amnióra mindenkép.) A genetikai beszélgetést és UH-t a SOTÉn nekünk is javasolta. Pluszban önszorgalomból megcsináltatjuk az integrált tesztet, amihez a 12. héten vettek vért és nézik a tarkóredőt is, meg a 15-16-on vesznek újra vért és abból néznek 4 markert (köztük AFP-t is). Ennek az eredménye 2 nap alatt megjön Londonból, ott kicsit gyorsabban megy, mint nálunk. Ha ez, meg a genetikai UH rendben lesz, akkor nincs amnió. De eddig minden rendben lévőnek tűnik, ugyhogy bizom benn, hogy az integrált teszt eredménye is OK. lesz.
Ti az Istenhegyiben csináltatjátok a 4 markerest, vagy milyen vérvételre gondolsz?

Melltartót még nézhetsz a H and M-ben az Árkádban, vagy Váci u.-ban. Jó kis pamutot vettem és nem is volt drága, csak ritka nagyobb méret.

Inari 13+2

KépKép
inari

Vanda,
én pisilek állandóan, mint egy törpe vizierőműKép

KépKép
inari

Vanda, én is rengeteget pisiltem az elején, most kezdem csak elhagyni, hogy ne ötször menjek ki éjszaka. Úgyhogy ez jelenthet jót, nyugi! Majd mi izgulunk, Te meg csak pihizz a héten és élvezd ezt a csodaszép nyári időt! :-)

Ja, a Kata is pénteken megy dokihoz, szóval nagyon izgi! Két dobogó szívecskét kívánok Nektek is Kata!

Inari, hogy miket nem bírtatok kiszedni a Dévaiból! Nekünk az istennek nem volt hajlandó nyilatkozni, hogy ő megcsináltatná-e az amniót vagy sem. A 4markeresre azt mondta, hogy azzal csak az a baj, hogy mindig odaírják a végére, hogy felelősséget nem vállalnak az eredményekért. De én is arra gondoltam. Megvárjuk a genetikai konzultációt, aztán majd meglátjuk. Bánom, hogy nem mentem el az Istenhegyire a 12. héten, de csak utána olvastam róla, így lemaradtunk. Jó, hogy időben gondoltatok rá. Drukkolok, hogy minden rendben legyen Nálatok is! De végülis miért ne lenne? Eddig minden ok, nekem azért ez meggyőző. Nyilván, ha az AFP-m olyan rossz lesz, másként is végiggondolom, bár azt mondják, az sem feltétlenül mérvadó. De az amniótól félek, mert mi van, ha bejön az 1-2%, elveszítjük a babát és sosem jön össze többet? Akkor hiába fogjuk tudni, hogy egyébként makk egészséges! Azért erről az, akinek már van gyereke, másként nyilatkozik. Dévisznek is van két fia, bár tudom, hogy jóindulatból és alaposságból mondja, amit mond. No majd meglátjuk 8-án, a genetikusnál.

KépKép
melba

Ja, és Vanda! Fél órát nem tudok úgy eltölteni valahol, hogy ne érezzem azt, hogy belehalok, ha nem pisilhetek azonnal. :-)

KépKép
melba

SziasztokKép

VandaKép
Kezem-lábam keresztben!!! Nagyon szurkolok nektek!

MelbaKép
Mi a 16. héten voltunk az Istenhegyi Klinikán.
Én a Corában vettem nagyon jó pamut melltartót. AZ ára is nagyon jó volt és baromi kényelmes. (még mindig hordomKép) És nagyon egyszerű volt lekapcsolni. Vettem anno egy Anitát is, de az nagyon marcerás volt. Én a 16.héten éreztem elöszőr Olivért.Kép

Mi sem vállaltuk be az amniót. Pedig mi icsi-sek voltunk. A 20. héten voltunk a II.számú Női Klinikán ultrahangon. Egy gyermekkardiológus nézte meg bébikét (aki bőszen cumizta az ujjátKép). Azért kardiológus mert nagyon sok genetikai rendelenesség meglátszik a szíven. A DÉvai ajánlotta a nőcit, úgyhogy ha gondoljátok, kérdezzetek rá.
Ja és ha megy még valaki a Praxisba, akkor a kitett albumba meg lehet nézni OlikámatKép Úgy ismeritek meg, hogy a névnél Vetésiné Tilly van írva.
Terhességi tünetek:
Az eljén semmi. Semmi cici feszülés (az csak a középidőben volt) Mensis görcs viszont igen. HÁnyinger sose. Viszont- ahogy valaki írtaKép- bélmüködésem megszünt létezni..... Végig szorulásom volt. Hát ez elég kellemetlen.

Most megyek, mindenkinek sok puszi!

Puszi mindenkinek!!!!!!

KépKép
gigi28

Vanda Kép
Csatlakozom Gigihez. Nagyon drukkolok Kép

Csajok, eltemet a munka, de olvasgatlak benneteket. Ha lesz szabad öt percem, majd teszek fel táblát.

wish

Sziasztok!

Erika, Melba! Kismamik! Nagyon örülök, hogy mindkettőtöknek szépek, egészségesek a babák! Nagyon jó érzés lehet mikor látjátok őket. Két barátnőm is ma mesélte, hogy voltak a 12. hetes uh-n, hát... még a hangjuk is más volt mint általában.

Vanda, ilyen sokatpisilőséjszakánként nekem is volt, van. Ennek akár örülni is lehet, mert lehet hogy jó hírt harangoz be. Nálam előbb volt, mint ahogy teszteltünk.
Vanda, nem legós változatban, de én is hallottam már apától célzásokat, hogy nem jól vagyok összerakva, ami az aggodalmaskodást illeti. De hát ez van, ha nem másfél évi görcsölés után (tudom, sokak mögött még több idő áll) jött volna össze a baba, most biztos sokkal lazább lennék. De ez van.

Dia! Mekkora kissrácnak néz ki már Domi! Ezek műtermi képek? Nagyon kis szöszi cukorfalat!

Lányok, mi ma teszünk egy soron kívüli látogatást Dévainál. Inkább csak megnyugtatásképpen, de felajánlotta hogy menjünk be. Ugyanis két napja hasogat a derekam, úgy a keresztcsont tájékán. Tegnap még kevesebbet, ma már többet. Elég kellemetlen. Dévait ma felhívtam, rögtön azt kérdezte, van-e görcs és vérzés. Az nincs, szerencsére, de miután azt mondta "reméli" nem jelent rosszat, inkább abban maradtunk hogy menjünk be. Időpontunk ugye nincs, így hat felé megyünk oda, akkortájt elvileg véget ér a rendelés. Reméljük csak vaklárma és nincs semmi gáz. (Én vetéléstől, ahogy Dévai szavait kivettem, ő inkább méhenkívülitől tart.)
Amit még érzek, hogy két-három napja tompult a cicifájásom és nincsenek hányingeres kis rohamaim, de ezt betudtam eddig annak, hogy már csak napi egy progiszurit kapok, nem kettőt.

Majd este jövök a hírekkel, remélem csupa jóval!

Puszilok mindenkit,
Kata

Kép
szkatácska

Sziasztók
Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek, ha csak október körül lesz a lombik, és a páromnak andrológushoz kellene menni. D-től kaptunk orvost is akit ajánlott. Akkor ha csak július vége felé mennénk el hozzá, az nem lenne gond? Nem tudom, hogy mennyi idővel előtte ajánlatos menni, de a nyaralásig, szeretnénk legalább várni, pihenni stb.Szerintetek?
Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kata, Nagyon izgulok Értetek és szorítok este! Nekem is sokat görcsölt egyébként a keresztcsont tájékán, ekkor felemeltük a MagneB6 adagomat 3*2-re és még mindig voltak görcsök. Most a Béres Magnéziumot szedem, abban egy kicsit több a magnézium, mint a 3*2 MagneB6-ban, azóta görcsök sehol! Úgyhogy simán lehet csak attól, ahogy nő a két babuci benned. :-) Ja és a kezdeti cicifájásom is még az elején elmúlt, csak éppen nem mentek össze a melleim. De azért az a legtutibb, ha meglesitek. Így legalább láthatod, hogy minden rendben van velük. Nagyon szorítok!!!

Gigi, köszi Neked is a tippet, megpróbálom akkor a Corát is, szerencsére budaörsi vagyok, itt van mellettünk Törökbálinton. Szerintem a babót érzem 19.-e óta, de még csak nagyon finoman, úgyhogy még várom az erőteljesebb jelzéseket a bizonyossághoz. De mindennap jelentkezett és ha odatettem a kezem, két percre abbamaradt, majd folytatódott. Apa kezére megszűnt, úgyhogy azért nagyon esélyes. Boldog vagyok tőle nagyon. :-)
És köszi a másik tippet is a gyermekkardiológussal, mindenképpen rákérdezek és akkor megpróbálunk eljutni hozzá. Jó lenne, az megnyugtatna és így nem kockáztatunk semmit.
Szerintem én láttam az Olikádat, mert minden albumot végigböngésztem (negyed órával előbb érkeztünk). Csak nem tudtam, hogy Õ Õ. :-)

Puszi mindenkinek: Melinda

KépKép
melba

Duddu
Várom a képeket!!!KépKép
Szkatácska
Gondolok rád!! Biztosan jó hírekkel fogsz jönni!Kép

kagyló

Kép
Kép

SommersetKép
Kérlek, jelentkezz néha, hogy tudjuk mi van veletek Kép

PngKép
Rólad sem hallottunk január óta semmit.

wish

Sziasztok!
Vanda!Kép
Nagyon szorítok!KépÍrtam az iwiwre is tegnap,de ma én se tudtam belépni eddig.Tetszenek a képek,de Domi nem nagyon volt együttműködő hangulatban.kb:200 kép készült.KépSzerintem is tök jó kismama rucik vannak a C&A-ba pár napja néztem.Mi alapjáraton is vásárolhatunk ilyeneket(sajnos).Kép

Andi!Kép
Ha lenne még másik szabad 5 percet megtennéd,hogy a taliról is teszel fel táblicskut?Ki mikor ér rá.Köszi.KépKészülődés megy a nagy napra?

Kata!Kép
Nagyon szorítok,szerintem nem lesz baj.Már biztos végeztetek a Dévainál,kérlek írj!Én anno semmit nem éreztem Domival.Nem volt cicifájdalom,nem volt hányinger,stb...szóval nyugi.Kép
Igen a képek műtermi felvételek.A keresztanyuci nyuszija ezt hozta Dominak.KépIgen,szöszi,kékszemű cukorfalat mint a legtöbb Dévais csemete.Kép

Melinda!Kép
Én ugyan így voltam.Állandóan pisilési ingerem volt éjjel-nappal.Szerintem azt az ideget nyomja Neked is a pöcsös.KépHajrá Dominik!De ugye én elfogult vagyok.KépNálunk ez a név volt az egyedüli fiúk közül amire mind a ketten elsőre rábólintottunk.
Mi a praxisban a 20.és 28.héten voltunk.

Inari!Kép
Köszi.KépIgen,én is megdöbbenek néha,hogy mennyire nagyfiú már pedig még nemrég született.KépNagyon okos és persze gyönyörű.KépKép

Timikém!Kép
Köszi.KépUgye milyen sokat fejlődött?Mi van veletek?Jaj olyan jó lesz már egy kicsit dumcsizni személyesen!Nagyon várom.Kép

Mindenkinek puszi és természetesen mindenkinek megy a drukk ezerrel!!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Megjártuk Dévait. Egyik szemünk sír, a másik nevet.
Nem leszek ikres anyuka... :-( egy babánk van, a másik angyalka lett. Már nem is látszott a monitoron. A testvére ott volt, ő szépen növekedett, 19*11*20-as méretű volt a petezsák. Ennek azért nagyon örültünk, de nehéz elfogadni, hogy a tesója nem maradt velünk.
Dévai alaposan megnézett az uh-val, nem talált semmit, ami okozhatná a derékfájást, úgyhogy kizárt bármilyen szülészeti gondot. Azt mondta, ha nem múlik, mozgásszervi vonalon induljak el. De megpróbálok majd vmi light-os tornát nézni, ami jó a derékpanaszokra.

Meglepődtem, mert Dévai már most kérdezte, hogy van-e nőgyógyászom, mert ha igen, akkor fel kéne keresni. Mondtam hogy nekem nincs, ezen még nem is nagyon agyaltam, de igen valószínű, hogy maradnék nála. Ezen még tényleg nem gondolkoztam különben, hazafelé beszélgettünk róla, hogy van pro és kontra mellette és ellene annak, hogy nála maradjak. De egyenlőre oda húz a szivem, mert ott biztonságban érzem magam.

A mai látogatás miatt pénteken már nem kell menni, majd csak két hét múlva. Pont május 9-én, a szülinapomon. Kicsit csalódott vagyok, amiért a boldogságos és vélhetően megnyugtató szívhangra még várom kell két hetet, de hát így alakult. Vhogy kibírjuk, csak legyen minden rendben.

Köszönöm hogy velünk izgultatok. Sajnálom, hogy volt is miért... de az egy babánknak is nagyon örülünk. Reméljük ő már megnő a hasamban!

Puszi mindenkinek!
Kata

Kép
szkatácska

Kata!
KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Kata nen szomorkodj, a másik baba miatt történt minden, hogy ez szép okos és egészséges legyen!!! Két hét múlva meg ott fog majd kalimpálni a kicsi szivecske!! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Kata! Izgultam értetek nagyon. Tudom, hogy örültök az egy picikének is, valami oka volt biztos, hogy a másik nem akart veletek maradni. Szerncsére nem volt komoly baj veled, és ez nagyon jó. Már tegnap igen megijedtem, hogy Dévai méhenkívüliről beszélt. Jó ez így hidd el, ne szomorkodj.

Ezt a Dévais terhesgondozást már akartam én is kérdezni. Ha valaki megtenné nekem, hogy leírná, hogy ez hogyan működik. Nekünk kell őt felkérni? És ha privátban is, de valaki megírná az "árakat" nála? vanda@pr.hu

Csak úgy kíváncsi lennék rá.
vanda978

Kata, igazán sajnálom! Így viszont könnyebb dolga lesz a másik babónak megnőni! Érte volt minden! Szívecskéje is dobogni fog hamarosan, majd meglátod! Nagyon klasz lesz ám! És két hét múlvanra már mozgolódni is fog! Örülj, pihizz és ne aggódj!
MagneB6-ot nem mondta a Dévai? A Rékának az elején a farkcsontnál görcsölt, nekem meg a keresztcsontnál, úgyhogy azért lehet az a babától is szerintem. De jó, hogy látott Titeket a Dévai, inkább tízszer "feleslegesen", mint egyszer, amikor szükség lenne rá, ne.
Engem nem kérdezett a doki a nőgyógyászomról. Ti mióta jártok hozzá?
Nagy gratula a pocaklakótokhoz!!! :-)

KépKép
melba

Szia Vanda!
Mennek ám a pozitív energiák Felétek!!! :-)
Én kb. 10 hetesen beszéltem a Dévaival a dologról, én hoztam szóba, nem ő. Mondtam neki, hogy félidőig legalább hozzá szeretnék járni, mert úgy érzem biztonságban magunkat, de igazából a legszívesebben nála szülnék. A régi saját dokim messze van és nem babóval a hasamban szeretnék újat találni, ha nem muszáj. Mondta, hogy ok, szívesen, de ő egyébként nagyon morgós tud lenni a kismamikkal, ha nem tartják be az utasításait. Mondtam, nyugodtan moroghat, csak legyen a babónk egészséges. :-)
Minden alkalommal tízezret fizetünk. De ezért van, hogy 3/4 órát benn vagyunk. Konzultáció, méhszáj vizsgálat, a kenet is benne volt, és minden alkalommal uh, meg a múlt alkalomig még fotót is kaptunk a babóról. Már nem fér a képernyőre, így nem volt értelme a múltkor fotózni. Nagyon alapos és nagyon kedves volt minden alkalommal, nekem ennyit megér a dolog, semmiképp sem váltanék. És még a János kórházat is bevállalom, csak nála szülhessek. Ki tudja, mikor lesz rá szükség, de úgy érzem, nála biztonságban vagyunk.
És hát az sem mellékes, hogy 2 és fél, 3 hetente láthatjuk a babát, hogy minden ok vele, meg mindenét megméri. Sok helyen összesen van 4 uh a terhesség alatt és ehhez a kórházba kell menni, aho szintén sok a várakozás.

Pusz mindenkinek:
Melinda

KépKép
melba

Ja, Dia, elfelejtettem. Hát az lehet, hogy nem teljesen jó helyen csücsült, mostanában már sokkal kevesebbet kell klotyóra járnom, bár még így is gyakoribb a dolog.
Szerintem mi is megyünk még egy 4d-re a 20. hét tájékán, hátha megmutatja a pofikáját. :-)
Lehet, hogy a végén nekünk is Domink lesz, majd meglátjuk.
Gondolom, Domi nagyon élvezi ezt az időt!
Szép napot Nektek: Melinda

KépKép
melba

Kata Kép Ne szomorkodj, tudom, hogy nagyon nehéz elfogadni, én is ugyanígy éreznék, de biztos, hogy így van ez jól. Csak arra gondolj, hogy így is megtörtént veletek a csoda, ott csücsül a pocakodban. Elvégre "gyárilag" is csak egy bébire vagyunk kalibrálva. KépKép

Vanda Kép
Megadrukkok!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
hajnesz

Katácskám,
Tudom, hogy nehéz most neked, hisz én is pontosan ugyanezt éltem meg. Ilyenkor még mindenképpen veszteségnek éli meg az ember. De hidd el 1-2 hét és már csak arra a kis erőteljes manóra fogsz koncentrálni, aki benned fog növekedni még 7,5 hónapig. Neki sokkal jobb igy, több vitamin, tápanyag jut neki és helye is több van. Hidd el ő most már veletek marad, tényleg ez a természetes, hisz a terhességek nagytöbbsége ikernek indul, de olyan korán elmegy az egyik baba, hogy ált. nem is tudnak róla. Vigasztaljon, hogy ez azért is van, mert ez rengeteg plusz "táplálék" az erősebb babának. Szerintem a miénk is ezért indult be ennyire.Kép

Vanda,
Melba annyira jól leirt mindent a terhesgondozásról, hogy nincs mit hozzá fűzni, de ha van még kérdésed, akkor szivesen segitünk.Kép Bár Patakról azért kicsit messze van, tényleg neked ott lenne kényelmes, ahol szülni fogsz. De szerintem meg tudod beszélni Dévaival, hogy pluszban hozzá is eljönnél havonta egyszer kontrollra, ha ez megnyugtat.Kép

Melinda,
Fú, fantasztikus lehet érezni őt. Milyen érzés? Kaparászós vagy buborékolós?
Egyébként a barátnőm 2 hete szült a Jánosban és nem volt olyan gázos. Sőt a szülésznőt pl. nagyon-nagyon dicsérte, és a nővérek is kedvesek voltak, csak hát alig van idejük. Ugyhogy aki azt várja, hogy majd körülötte ugrálnak az csalódni fog, de ha kérdésed-kérésed van akkor mindig segitenek, legalábbis a barátnőm szerint. Ugyhogy egy kicsit legalább felderitettük a terepet mi isKép
Mi az integráltat nem az Istenhegyin csináltatjuk, hanem az Õrsön a genetikai centrumban. Ha ez rossz, plusz a genetikai tanácsadáson is javasolják, csak akkor csináltatom meg az amniót. (Mondtam is a Dévainak, hogy jó hogy nem az Õ felesége vagyokKép)

Mindenki menjen a szabadba, aki teheti és élvezze a napot, hétvégére lehülést mondanakKép
Puszi,
Inari
13+3

KépKép
inari

Kép
hajnesz

Még mielőtt beleélitek magatokat a János kórházba, csak megsúgom, hogy ismerős (Kaális topik), április elején szült (hétfőn szült, pénteken kivágták-irány haza), közben nézték a gyerkőcöt, hogy sárgul-e, mondták, jó ez szint, ami a vérből látszik- gyerek alig evett, álmos volt folyamatosan, végül vasárnap (1napot voltak otthon) bevitték a Madarász utcai gyerekkórházba, ahol egyből nyomták az infúziót, mivel majdnem kiszáradt szegényke, totálra besárgult, 4 napig tartották bent. Szóval ennyit a Jánosról, ehhez tegyük hozzá, hogy végig odajárt, és ez lett belőle!

Kata,
Gratula a törpéhez!

Hajneszkám,
Na írjál is valamit!

Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok Csajócák!
Én már csak ilyen ritka pára vagyok errefelé...
Pedig jönnék én, csak kicsit nyomják a lelkemet a pénzügyek...

Kata!
Remélem, tényleg csak félig voltatok szomorúak... Kép
Sajnálom, hogy Icurka nem tudta felvenni a tempót.
De Picurkának szépek a méretei, csak győzd kivárni ezt a két hetet! De minden rendben lesz! Most sok jó példa van előtted!! Kép
A farokcsont-körüli fájás továbbra is van, néha vándorol középről valamelyik irányba és olyan, mint egy izomgörcs. Múltkor azt is hittem, hogy becsípődött egy ideg. Ilyesmit érzel? Egyébként nagyon sokaknak van, szóval nem biztos, hogy komoly a baj..

Vanda!
Régen írtad már, de sajna Pöstön is szörnyű felújítani, de most egy újba belevágni nagyon durva lett volna...
Egyébként minden nap azon fújom magam, hogy hitelben, kedvezményekben, adókedvezményben és mindenben csak az új ingatlanokat támogatják. A többi épület pedig rohadjon el! Tök kivagyok ettől! Szóval jobban jártok, ha újat építetek, az tutti!
Húúú, ez a cicifájás és pisiinger nagyon izgi. Kezem-lában x-ben értetek!!! Kép Nekem egyébként nagyon érdekes, kb. 2 hete van csak ez az állandó pisilés, szóval a baba/ák helyzetétől is függhet. Kép

Dia!
Tök jó ajándék Dominak! És még mindig fotogén a kispasi! Kép
A talival kapcsolatban nem a legnagyobb mostanában az aktivitás, szóval nem tudom. NEkem van egy kezdetleges táblám, hogy kb. ki mikor ér rá.

Melba!
Köszi a másodszori 4D-beszámolót is! Igazán visszakereshettem volna! Kép
Húú, remélem, hamarosan megmutatják az Enyéim is, hogy milyük van... Kép

Erika!
Ugye, milyen szupi a 4D? Akkor most 1:1 a fiú:lány tipp. Pénteken, remélem, kiderül... Kép

Kismamik!
Én is vettem a Corában egy tök kényelmes pamut melltartót, csak más kinőttem (!!). De ajánlottak Keletinél is egy fehérneműboltot, ahol címke nélküli márkás darabok vannak féláron. A textilüzlet mellett. Kép

Kagyló!
Szerintem elég július végén mennetek andromókushoz, csak számítsátok bele a szabadságokat, meg az eredmények érkezésének lassúságát. Szóval sokkal tovább ne húzzátok.
És a beígért pocifotó (bár még nincs nagyon mit mutogatni... Kép... ja és a szemeimet nem ér nézni! Nagyon korán készült a kép!):
Kép

Hajnesz!
Vicces a fotó!! Kép Kép
Köszi!

Jucikám!
Ti mostanában hogy álltok? Régen meséltél! Kép

Wish!
Kikeveredtél már a munkarengetegből?

Seszi!
Ugye jövő héten mentek dokibácsihoz?

Puszi mindenkinek:
réka
14+5
Vendég

SziasztokKép

RékaKép
A munkarengeteg még jó pár hétig eltart, de legkésöbb június 9-én vége Kép

TALI
A tali időpontja Május 7. lett Timi által kiválasztva. A program kirándulás Pilisvalahova, amit pedig Seszi javasolt. (Nincs időm visszakeresni, de ha valaki megtenné, annak köszi Kép) Esőnapra pedig Dia ajánlotta fel, hogy náluk találkozhatunk.
Szerintem ennyi a tényállás. Az án táblázatom szerint május 7-n ráér eddig:

wish

Rékus! Egy ilyen pocinak én alapállapotban is nagyon tudnék örülni. Kép
Ismerős téma, hogy mindent csak az új lakások kapnak. Nem is értem hogyan gondolják ezt az okosok.

Sajnos nekem a cicifájás mindig van mensi előtt, úgyhogy ennek nem örülök. A pisi meg szerintem a perednisolontól lehet. Me egyébként megjöttek ez első mensis fájások, a francba... Kép

Képzeljétek, az hogy nem szedtem a Káliumot, meg is bosszulta magát. Tegnap is vezetés közben begörcsöltek a lábujjaim (tudom hihetetlen) alig tudtam hazaérni az autóval. Jól be is ...

Farkasok! Hát veletek mizu?

Inari, Melba! Köszi az infót, bár még nincs rá szükségem, azért sose lehet tudni. Nem tudom egyébként hol szülnék. Mellettünk egy kórház van, Sátoraljaújhelybe, de az egy borzasztó hely. Esetleg Mikolc jöhet szóba, de ott még nem tudok normális dokit, igaz, nem is érdeklődtem. Az tuti, hogy egy jó darabig én Dévaihoz járnék legszívesebben.

Hajnesz! Kép Kép

Köszi a drukkokat mindenkinek, még egy kicsit drukkoljatok, kellene.
vanda978

Közben írt Wish.

Én vagyis mi nem hiszem, hogy fogunk menni. Veletek szívesen találkoznék, de örülök, ha nem kell mennem sehova. Ne haragudjatok.
vanda978

Csajok lehet, hogy mi sem tudunk menni, mert a jövő héten áll át a cég egy újj rendszerre, és lehet, hogy a jövő hétvégét benn töltöm a melóhelyen. :-(

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Duddu
Nagyon aranyos pocakod van!Kép Ha nem próbléma azért majd tehetsz még fel pocis képeket, ha nő a pocika tovább.Kép
Köszönöm a tanácsodat! Már elég sokat gondolkoztam rajta, hogy mégis mikor kezdjük el a vízsgálatokat csináltatni, Dévai azt mondta, hogy rá érünk augusztus közepe felé. Viszont a páromét nem kérdeztem meg, csak gondoltuk majd rá érünk nyár vége felé. Hiszen van pár hónapunk még!
Szkatácska
Sajnálom, hogy nem leszel ikres anyuka.KépPicurka elég sokat nőt.Kép Majd potolni fog mindenért.KépHa lesz UH kép teszel fel???

kagyló

A nagyon rossz minőségü spermán,az andrológus tudd változtatni? Szerintetek mit kaphat majd rá?

kagyló

SziasztokKép

KataKép
Sajnálom a picit. De így a másik picikének nagyobb esélye van, hogy szép nagy egészséges legyen! Derekad fáj még?

Találkozót most kihagyjuk, esküvőre megyünk.

Puszi

KépKép
gigi28

Tök sokszor nem jön le az oldal. Mérges vagyok. Kép

Kata! Mi is hasonló utat jártunk, de Nimródból még 1, már tényleg sok lenne. Kép

Wish! Nagyon szupi hely! irigyirigy Kép

Kagyló! Nálunk a hereviszérsérv műtét és az azt követően kapott tesztoszteron hormon kb. fél éven belül hozott látványos eredményt. ICSI helyett elég volt IVF, mostmeg csakügy spontán becsusszant, szóval valószínű jó állapotban a hadsereg. Kép

loihi

Loihi
Hú, ez tök jó!Kép Nálunk nem hiszem, hogy lenne műtét, hiszen elég sok van a páromnak, csak sajnos minőségileg nagyon rossz.Tudod az a baj, hogy fogalmunk sincs róla, hogy mennyi idő az mire helyre hozzák. Viszont az andrológust korai lenne még hívni, mert van még 6 hónap, mire kezdeni fogunk, addig bőven bele férnek majd a vízsgálatok is, amit a dévai kért. Én mindig a spontánban bízok, csak nem sok esély van rá.

kagyló

Wish!
Ház és államvizsga közepette én sem tudok bevállalni egy talit. Szar érzés, mert ez az első, amit kihagyok Kép. Sebaj, majd a következőre. Tegnap voltam Dévainál, kiírt minden vizsgálatot a júniusi kezdéshez. Amúgy múlt héten begyulladt a bölcsességfogam, a fognak semm baja, csak próbál nőni szegénykém. Szóval enni nem nagyon tudok (remek fogyókúra), a kedvem röviden szar, mint a közérzetem is.

Kata!
Sajnálom, hogy nem lettél ikres, de tényleg minden van valamiért, az egynek kellett a hely Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!

Vanda, egyfolytában megy a drukk, remélem érzed!!! Sokszor az eszembe jutsz és akkor mindig küldök át még pozitív energiákat, abból sosem elég! Azért nehogy most add fel, sosem lehet azt tudni!

Kata, múlik már a derékfájás?

Roxal, jobbulást a fogadnak, no meg a kedvednek is! A június mindjárt itt van!

Duddu, gratula a szép kismama-pocidhoz! :-)

Köszi Judit, az infót! Nem mondom, hogy feldobódtam tőle, de jó tudni róla.

Hajnesz :-) :-) :-)

Köszi Inari a bíztatást! Én igazából a hozzátáplálástól félek a legjobban, de majd meglátjuk. Meg még tájékozódom a jogainkról.
Nekem először rugdosódós élmény volt, de nem voltam benne biztos, hogy azt érzem-e. Már tuti biztos vagyok benne, intimtornán jót játszottam vele :-) Most van, hogy buborékolós, van, hogy kaparászós, és van, hogy rugdosódós az érzés. Ja és van olyan, mintha kicsúszna a méhem a helyéről. De a kezemet még csak egyszer rúgta meg, szóval kívülről még nem érezni. És mákom is van, mert a méhlepény a hátsó falon van, úgy könnyebb érezni. De Te is hamarosan érezni fogod, szurkolok, hogy mielőbb!!! :-)
Mindenkinek hasonló élményeket kívánok!!!
Hol van az a genetikai centrum pontosan, ahova mentek?

Mindenkinek nagyon szép napot!

Melinda

KépKép
melba

Sziasztok!
Lányok!Nekem a tali úgy lenne jó ha véglegesen eldőlne,hogy kirándulunk vagy itt leszünk.Két okból.1)A kiránduláshoz autót kell szereznünk(időben).2)Ha itt tartjuk akkor készülnöm kell rá.Ugye megértitek?Köszi előre is.

Eszter!
Sajnálom,hogy rossz a kedved de hamarosan szép,új házatok lesz.Azért küldök egy ölelést.Kép
Kép

USA Eszter!Kép
Mizus veletek?Picurka fejlődik?Küldenél Nimródról képet?Miket csinál,mond már??

Vanda!
Itt is megy a drukk ezerrel!Kép

Réka!
Nagyon aranyos a pocakod.KépSajnálom,hogy megint nem tudunk talizni.Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Én ma reggel nem bírtam magammal, és csináltam egy tesztet. Természetesen semmi, egy pillanat alatt egy csík lett. Komolyan nem hiszem, hogy van kétcsíkos is.
Itthon volt ma apa, és gondoltam együtt örülhetünk majd, de nem így lett. Már görcsölök is, szerintem holnap megjön. Most azon morfondírozok, hogy menjek-e megint, vagy a nyarat kihagyjam.
Jaj, annyira szomorú vagyok, most valahogy nem így képzeltem. Kép Kép Kép
Azért köszi mindenkinek a drukkokat, jól esett nagyon, aranyosak vagytok. Tényleg annyira jó, hogy rátok találtam.
vanda978

Sziasztok!
Én BMC-s vagyok, csak azért írok, mert szeretnék érdeklődni, hogy esetleg nem maradt-e valakinek Puregon ampullája. Olyan érdekelne, ami már felbontott, mert nem kell sok, ja és olyan, ami 1 hónapnál nem régebbi.S.O.S.
Köszönöm
esperanzas@citromail.hu
esperanza

Vanda978
Kép

kagyló

Jaj,Vanda nagyon nagyon sajnálom!KépPuszi

Kép