A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok

Végre tûrhetõ idõ van. Még az esõ is esett tegnap este és ma reggel. Kép nem hittem volna hogy egyszer ennyire örülök ennek.

Beszti
A végeredményhez gratulálok, és sajnálom hogy így alakult maga a szülés.

Lányok nekem ma egész nap kemény a hasam. Ennyire érezné az idõjárás változást? Néha szurogat az alja is, nem tudom hogy ez jó vagy sem.

Megyek lefekszem kicsit.

Forti (36+3)

Kép
Kép
forti

Beszti,

sajnalom, hogy ennyit kellett szenvedned, mire megszuletett Natan! De a lenyeg, hogy most mar minden rendben, Natan egeszseges, es te is hamarosan jobban leszel!

Gratulalok, es kivanom a legjobbakat!
Zsuzsi
zsuzsi74

Napocska!
A virus amit kijelzett valami j.seeker nevu dolog.

Beszti!
Nagyon sajnalom, hogy nem ugy alakultak a dolgok a szules korul ahogy tervezted, de Natanhoz mindenkepp gratulalok Kép

kamilla (14+3)
kamilla

Forti
én is nagyon örültem az esönek Kép mert végre nem volt olyan tikaszto meleg Kép azt nem hiném hogy az idöjárást érezné a pocakod mert hogy nekem is sokat szokot mostanába keményedni meg szurogatni de én sem tudom hogy mitöl de a fekvés még mindig használt nekem is Kép

Lányok
ugy érzem magam mint akin átment az uthenger olyan nyomot vagyok és álmos pedig aludtam délelöt egy picit de ha most alszom akor este nem fogok tudni és az meg nem jo mert akor a kispapát se hagyom aludni .
na jo abahagyom a nyafizást

Pusz Csics 37 hetes Kép
csics

Beszti! Ez tényleg nagyon nehéz lehetett, de szerencsére egészségesek vagytok mindketten.Kép Remélem hamarosan jobban leszel!Kép

Csics, Forti!

Tegnap óta én is nagyon nyamvadtul érzem magam, tegnap még bõgtem is, nem is tudom, hogy miért. Olyan melegem volt, hogy úgy éreztem nem bírom tovább, és a lábaimra alig bírtam ráállni. Szerencsére a férjem megmaszírozta mentás krémmel, aztán vizes törölközõkkel borogatottKép Olyan aranyos volt!Kép Én meg feküdtem, mint egy hulla, és attól voltam ideges, hogy semmit nem tudok csinálni. Ma sem érzem, hogy sokkal hûvösebb lenne, mert a lakásban még mindig meleg van, bár a tegnapinál azért jobb.
Ma nekem is szurkál a hasam, bár nekem nem keményedik. Úgy érzem, hogy a baba nagyon lenn van, és ha megmozdul, nagyon nyom valamit. Pedig nagyon nem akarok szülni mostanában, mert holnaptól csütörtökig nem lesz itthon a férjem. Legjobb lenne végig pihenni a jövõ héten, de sajnos lesz egy csomó elintéznivalóm, minden nap rohangálnom kell.

Abbahagyom én is a nyafogást.

Bringa! Én alig tudok lábra állni reggelenként és a kezeim is nagyon fájnak. Ez kb. akkor kezdõdött nálam is, mint nálad, és a vizesedéstõl van. Bár elõször nem vettem észre én se, hogy bedagadt volna. Azt hiszem, ez a szülésig nem fog elmúlni.Kép

Puszi mindenkinek:

Zsanci
36+6
zsanci

Sziasztok!

Agota kérésére megírom.

Megszületett a babánkKép)))
Paraméterei a következõk:
Neve: Ákos
Súlya: 3.2 kg
Hossza: 55 cm.

Üdvözlettel

Feree
Névtelen

Sziasztok,

Hat nem igaz ez a fulledt nyomott ido.En is aludtam delelott is es delutan is egy feloracsakat.
Ma egyaltaln nem voltam ehes,persze ha nekialltam enni akkor ezerrel ettem,de ez is a melegtol van.Utalom hogy reggelre alig megy le a bokam.
Tenyleg Lanyok aki volt mar babas telen annak is dagadt???

Bmary,
Igazad van en is a Price oliver cuccok ezert is jok,en is kaptam egy csomot a noveremtol es nnyira edesek.Marcsak hosszuujjukat fogok venni mert neki nyari babai voltak.

Zsuzsi74,
Hat orulj neki hogy nincs meleg.Bar ez a gyerekeidet biztos nem vigasztalja.
Na akkor jo szorakozast a holnapi dokihoz.
Megkerdezitek a baba nemet ha majd lehet latni???

Beszti,
Hat nem volt egyszeru,de a lenyeg hogy mindenki jol van.
Sok boldogsagot Natanhoz megegyszer.

Zsanci,
A kkor jovo heten pihenj azert sokat es mondogasd a babanak hogy meg nincs itt az ido.
Itt nyafoghatsz nyugodtan,tuti mindenki megerti es at is tudja erzni.

Huvi ejszakat,
Kataa
25+5

Kép
Kép
kataa

AgotaKép

Nagyon sok szerettel gratulaok Akoshoz.Minden jot Kép

Kataa
25+5

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,

Szemtanúként (és Ilke férjeként) szeretném megerõsíteni Forti információit gyönyörû kislányunkkal, Lilivel kapcsolatban!
A szülés csodálatos volt (mondom én, bõvebb beszámoló napokon belül Ilkétõl)!
Elnézést a késõi jelentkezésért, az ilyenkor szokásos apai teendõk teljesen lefoglaltak az elmúlt két napban.
Mindhárman köszönjük a sok-sok gratulációt!

Tom
tom

Csics
Az nagyon közel van vp-hez! Kép

Beszti
Kívánom, hogy a fájdalmakat minél elõbb elfelejtsd! Azért mégis olyan jó neked, hogy ott a fiad épségben! Kép

Zsanci
akkor én is vizesedni fogok??? Remélem, nem. Meg persze az a legfuribb, hogy ez reggel van. Neked is reggel volt, ébredés után?

Ágota
Nagyon gratulálunk!!! Sok-sok tejcit és nagyon szép mamiságot!

Lányok
Mindenkinek köszi a kenguruhoz és ahordozókendõhöz a hozzászólásokat. Azt hiszem, babazsákot (snugli) fogok venni, + a bnõm varr nekem egy kendõt. Kép

üdv,
bringa(34+5)
bringa

Ágota! Gratulálok a kis Ákoshoz, sok boldogságot kívánok Nektek!!KépKépKép

Bringa!

Eleinte nekem is reggel volt, most már egész nap, bár reggel sokkal rosszabb, alig bírok lábra állni. Aztán megyek egy kicsit és jobb lesz. Ugyanígy a kezem is. Reggel (vagy pihenés után) alig bírom ökölbe hajlítani a kezemet. Én is csak arról vettem észre, hogy be van dagadva a kezem, hogy megpróbáltam felhúzni a gyûrûimet... A lábamra pedig az az egyetlen papucs is alig jön fel, ami eddig jó volt.
Szerintem egyébként azért rosszabb reggel, mert ez az egész vizesedés a rossz keringés miatt van, és gondolom éjjel pang leginkább az ember vére.
De kitartás, szülés után elmúlik!KépKép

Lányok, elõre félek a holnapi táblázattól, már nagyon elöl leszek! Kép

Puszi:

Zsanci
36+6
zsanci

Sziasztok!

Elõször is!

[color=#ff0000]

<pre>
[color=#ff0000]Anyuka
Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Margaréta Lili 3350 g, 50 cm 2002.05.28 ( + ) 3 nap
Mano ??? 3650 g, 57 cm 2002.05.28 ( + ) 3 nap
Kata007 Dóra 4000 g, 55 cm 2002.05.29 ( - ) 5 nap
Bori Katalin 4140 g, 55 cm 2002.05.30 napra pontos babaKép
Norci Vilike 4520 g, 60 cm 2002.05.31 ( - ) 2 nap
Martina Kristóf Gergely 3400 g, 54 cm 2002.06 01 napra pontos babaKép
Törpi Zsófia Lilla 3750 g, 60 cm 2002.06.06 ( + ) 4 nap
Viki (ikrek) Balázs 1980 g, 44 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Viki (ikrek) Levente 1560 g, 38 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Any Lili 2450 g, 48 cm 2002.06.07 ( - ) 10 nap
Blano Noel 3350 g, 56 cm 2002.06.12 ( - ) 3 nap
Pucúr Dóra Napsugár 3350 g, 56 cm 2002.06.12 ( - ) 3 nap
Kato Ádám 3100 g, 51 cm 2002.06.13 ( - ) 4 nap
Vicamama Réka 4600 g, 52 cm 2002.06.04 ( + ) 9 nap
Halacska Anna Míra 2500 g, 50 cm 2002.06.30 ( - ) 17 nap
Gumicukor Dániel 2900 g, 51 cm 2002.07.02 ( - ) 3 nap
Beszti Nátán 3400 g, 56 cm 2002.07.07 ( + ) 1 nap
Dió Péter 3650 g, 56 cm 2002.07.10 napra pontos babaKép
Ilke Lili 3200 g, 52 cm 2002.07.12 ( - ) 3 nap
Ágota Ákos 3200 g, 55 cm 2002.07.14 ( - ) 3 nap</pre>

Beszti!

Köszi a beszámolót! Sajnálom, hogy nem úgy történt ahogyan szeretted volna, de remélem mindenért kárpótol a babaKépKépKép
Sajnos ezzel számolnia kell mindenkinek akinél nem eleve császár van tervezve...DE állok elébe, már nagyon várom hogy megérkezzen a mi kicsink is!!! Azt hiszem ez a türelmetlen várakozás még csak fokozódni fogKép

Edina!

Merre jársz? Képzeld befejeztük a szobát! Már a szõnyeg is le van rakva, a kiságy bent van, igaz darabokbanKép Persze még nem biztos hogy az lesz a végleges helye... Nagyobb a valószínüsége, hogy a mi szobánkban leszKép De nagyon szép szobácska lett. Ha gondolod készitek róla képet, igy félkész állapotában és elküldöm, de cserébe nagyon kiváncsi vagyok a ti új szobátokra!KépKépKép
Ma mikor elhaladtam a mellett a szoba mellett, mindig azt hittem, hogy ég a villany odabentKépKépKép Pedig egészen délutánig be volt borulva az égKép És még se kapcsoló, se csillár nincs bentKépKépKép

Tom! Ilke!

Mégegyszer fogadjátok millió gratulációmatKépKépKép
Ilke!
Nagyon várom a kispapa által beigért élménybeszámolót!Kép

puszi mindenkinek!
sasha
28+4

Kép
sasha

ZsanciKépKépKép

Árulkodom jó? Az 5. vagy, feltéve, ha holnapig nem születik meg mégegy babaKépKépKép Conti nagyon esélyesKép

cupp
sasha

Kép
sasha

Beszti!

Sajnálom, hogy ilyen nehéz szülésed volt, de tényleg a végeredmény a fontos, hogy minaketten jól vagytok. Mégegyszer sok boldogságot.

Zsuzsi!

A Petõ doki benn lesz pénteken, mert akkorra beszéltük meg mi is az utolsó tervezett randit. Ha jól tudom, augusztus végén megy szabira, de ebbõl igazából csak az augusztus 100%. Lévén 23-án szülünk a többire már nem figyeltem igazán.

Ágota!

Sok gratula a kisbabához.

Sziszike

sziszike

Beszti!

Sajnálom, hogy ilyen nehéz szülésed volt, de tényleg a végeredmény a fontos, hogy minaketten jól vagytok. Mégegyszer sok boldogságot.

Zsuzsi!

A Petõ doki benn lesz pénteken, mert akkorra beszéltük meg mi is az utolsó tervezett randit. Ha jól tudom, augusztus végén megy szabira, de ebbõl igazából csak az augusztus 100%. Lévén 23-án szülünk a többire már nem figyeltem igazán.

Ágota!

Sok gratula a kisbabához.

Sziszike
sziszike

Bocs Lányok! A technika megtréfált éls kétszer ment az üzenet.
Sziszike

sziszike

Pocok!

Szerintem a Mankának is a meleg miatt esik jobban a savanyúbb fagyiKép Nagyon aranyos lehet! Bár lehet hogy az izlésébõl kaphattál egy nyalástKép
Jaajj nem értem!

Lányok!
Én ma teljesen be vagyok zsongva! Alig várom, hogy megismerhessen azt aki bennem lakikKép Tükön ülök, pedig hol van még az október... Jaj október gyere már!!!!

Októbert akarok!!!!
Kép

cupp
sasha
28+4

Kép
sasha

Sasha,

Ne izgulj, hamar eljon az oktober! Elvezd a babavaras minden percet, hiszen az elet hosszusagahoz viszonyitva olyan rovid ideig lakik valaki a pocakunkban!
En mar az elozo terhessegemnel is majd sirva fakadtam, amikor arra gondoltam, hogy lehet, hogy utoljara elhetem meg ezt a csodalatos elmenyt, hogy egy elet novekszik a hasamban! Nem voltam biztos benne, hogy lesz harmadik, es olyan visszafordithatatlan az ido mulasa (foleg, ha az ember lanya kismama, es amugy is mindenen sirva fakad!)
Egyebkent amikor Gyuri megszuletett, sirva fogadtam meg anyukamnak a telefonba, hogy biztos, hogy nem szulok tobbet- az elso hetek, es a szoptatasi nehezsegek engem annyira megviselnek, raadasul a depressziot sem sikerult kikerulnom eddig, csak most masodszor rovidebb ideig tartott... aztan lasd, csak nem birtuk ki, egyszeruen ugy ereztem, hogy nem teljes az eletem, amig nincs harom gyerekem...hianyerzetem volt! Azon a kritikus elso idoszakon meg majd csak tul leszunk valahogy! ...remelem...
Nem akartam lelkizni, bocs, csak figyelmeztetni, hogy olyan rovid az a kilenc honap, ne akard maris a veget, inkabb beszelgess a babucihoz, es jatszatok! Ha pl. valami zenelo jatekot teszel a pocakod egyik oldalara, lehet, hogy odamaszik hallgatozni. Szerintem olyan vicces, amikor hirtelen teljesen asszimetrikus lesz a pocak!

Zsuzsi- aki mintha egesz nap a neten logna...
zsuzsi74

Sasha! Tényleg nagyon gyorsan eltelik az idõ, én el sem hiszem, hogy már csak három hét van hátra! (Ha marad addig FannikaKép)

Megpróbálok én is felrakni egy gifet, méghozzá egy oroszlánt, mert Fannika - remélem - oroszlán lesz. Remélem sikerül, bár a kispapa segítKép!

Kép

Zsanci
zsanci

Zsuzsi!

Igen tudom, hogy rövid! De mint mondottam, ma hülyültem meg teljesenKép Ma találkoztam egy "csomó" kisbabával, meg olyan emberkékkel akiknek már van babájuk és mindenkivel dumcsiztam minimum 15 percet és paff vagyokKép No meg a szobája is készen van, legalábbis ami a felújitást illetiKép Játszani szoktunk a pöttömmel, de a pocim nem megy sehova, tudod túlságosan sok hájat kéne eltolnia és az még nem megy nekiKépKépKép
Ahogy elnézem nem csak Te lógsz egész nap a netenKép Én kb minden fél órában megnézem hogy NA KI IRT?KépKépKép

Pocok!

KösziKép Bár remélem kifele nem fog szúrniKépKépKép

Zsanci!

Az oroszlánokat nagyon bííííromKép Lévén a páromnak is oroszlán a csillagjegyeKép ÚÚÚ minjárt szülinapja van és nem fogok tuni venni neki ajándékotKép Mivel nem dolgozom, semmilyen külön pénzforrás nincsKép Idén valami mást kell kitalálnom, üneppi vacsi, esetleg torta? Ehh majd megkérem anyukámat segitsen sütögetniKépKépKép Még soha nem sütöttem tortát... De az ünnepi vacsi az mindig van!

Mi a kutyafüle van ma velem? Teljesen megzizzentem... Igaz mondjuk az aug. 4 közelebb van, de ezen agonizálni is ráérnék... Na jó megyek sétálok egyetKép

cupp
sasha

Kép
sasha

Sziasztok,

akkor utoljara bejelentkeznek az esemeny elott...Kép
Holnap reggel bevonulok es nem fogok tudni irni. Kispapa majd megirja ha Kisnyuszi elobujt.Kép Nezzetek majd el neki ha helyesirasi meg nyelvtani hibakat vet, mivel angolnak szuletett ugyebar...Kép

Sasha

Gondolhatod en hogy be lehetek zsongva...A holnapi nap lesz valoszinuleg eletem leghosszubb napja, varva a kedd reggelt.Mindegy.KépEljon az is.
Turelem, a Te idod is gyorsan el fog telni, majd meglatod. A tablazatban nyugodtan kicserelheted a szules varhato idopontjat julius 16.-ra.Kép

Agota

Sok millio gratula a kicsi fiuhoz!!!!KépKépKép

puszi Nektek

Nyuszi
(ma pont 38 hetes)Kép
remelem kedden ha nem is igazabol, legalabb gondolatban ilyen leszek
Kép
Nyuszi

Hát Nyuszi!

Remélem ma, vagy még holnap reggel benézel, mert a tiszteletedre készitettem most hirtelen el a táblázatot, meg már amúgyis hétfõ vanKépKépKép
Sok sikert kisnyuszihoz!!! Remélem párod értesit minket a pici paramétereit illetõenKép Egyébként most már lenyugodtam kicsit, meg elálmosodtamKép

Akkor itt a hétfõi táblázat éjnek évadján Nyuszi új születés várható idõpontjával, hátha még benézKép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Conti 40 / 3 34 év/2.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]2.[/size] Nyuszi 38 / 1 32 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.16 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]3.[/size] Sziszike 38 / 4 29 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 07.24 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]4.[/size] Kryss 39 / 2 31 év/2.b. Bécs 07.27 [size=-2]Bécs; Szent József Kórház[/size]
[size=-2]5.[/size] Zsanci 37 / 0 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.05 [size=-2]MÁV Kórház/Dr. Mészáros Márta[/size]
[size=-2]6.[/size] Hetty 37 / 0 24 év/1.b. Eger 08.05 [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]7.[/size] Malacka 36 / 4 36 év/2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]8.[/size] Csics 37 / 3 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 08.08 [size=-2]SOTE I. / Dr. Krasznai.[/size]
[size=-2]9.[/size] Forti 36 / 4 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]10.[/size] Pszi 36 / 1 26 év/1.b. Budapest [size=-2]VI.[/size] 08.11 [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Abkarovics G.[/size]
[size=-2]11.[/size] Djeszter 36 / 0 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]12.[/size] Bmary 34 / 4 29 év/2.b. Békéscsaba 08.28 [size=-2]Péthy Pál Kórház / Dr. Orosz[/size]
[size=-2]13.[/size] Zsani 35 / 1 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]14.[/size] Bringa 34 / 6 27 év/1.b. Veszprém 08.15 [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Pfund[/size]
[size=-2]15.[/size] Anda 33 / 4 27 év/1.b. Budapest 08.16 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]16.[/size] Petra 35 / 4 28 év/1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]17.[/size] Viktória 34 / 5 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]18.[/size] Iddi 33 / 6 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]19.[/size] Nóra 31 / 5 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]20.[/size] lomis 32 / 5 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]21.[/size] Zsóka 30 / 5 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]22.[/size] Kriszti 31 / 1 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]23.[/size] Nyusza 31 / 1 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]24.[/size] Dec8 31 / 0 24.év/1.b Budapest [size=-2]XXI.[/size] 09.17 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]25.[/size] Pemeske 32 / 1 25 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]26.[/size] Gyöngyöske 30 / 5 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]27.[/size] Katka 30 / 3 30 év/2.b. Jászberény 09.20 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Gombos Sándor[/size]
[size=-2]28.[/size] ParaZita 30 / 3 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]29.[/size] Ancsi 30 / 2 28 év/1.b. Gyöngyös 09.21 [size=-2]Bugát Pál Kórház[/size]
[size=-2]30.[/size] Lella 30 / 1 33 év/2.b. Tripoli 09.21 [size=-2]Oi Clinic[/size]
[size=-2]31.[/size] Edina 29 / 6 24 év/1.b. Portugália 09.25 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]32.[/size] Mona 29 / 1 27 év/2.b. Budapest 09.30 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Csatlós[/size]
[size=-2]33.[/size] Sasha 28 / 5 23 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]34.[/size] Bolegajudit 27 / 6 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]35.[/size] Sch_moncsi 26 / 4 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]36.[/size] I_ancsa 27 / 1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 10.13 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Sz.[/size]
[size=-2]37.[/size] Ritasol 26 / 1 29 év/2.b. Budapest 09.20 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Ruzsvánszky[/size]
[size=-2]38.[/size] Kataa 25 / 6 27 év/1.b. Budapest [size=-2]IX.[/size] 10.22 [size=-2]SOTE I. / Dr. Papp Csaba[/size]
[size=-2]39.[/size] Lora 25 / 4 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]40.[/size] Krizsi 25 / 5 30 év/1.b. Ócsa 10.24 <FONT SIZE="-2">Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Vermes G. Gy.
[size=-2]41.[/size] Szilcsike 24 / 4 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 10.26 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]42.[/size] Csipkebogyó 24 / 4 26 év/1.b. Németország [size=-2](XVII.)[/size] 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]43.[/size] Bmaass 24 / 4 25 év/1.b. Stuttgart 11.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]44.[/size] Fodbetti 22 / 6 26 év/1.b. Kecskemét 11.12 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]45.[/size] Mj (Móni) 21 / 6 29 év/1.b. Törökbálint 11.19 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Fábián Sándor[/size]
[size=-2]46.[/size] Pilinke 21 / 5 26 év/1.b. Budapest 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]47.[/size] Kamelia 21 / 2 23 év/1.b. Helsinki 11.23 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]
[size=-2]48.[/size] Zulu 19 / 4 26 év/2.b. Budapest 12.06 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]49.[/size] Kisvakond 17 / 1 32 év/2.b. Budapest 12.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]50.[/size] Gömbölyü 17 / 3 29 év/1.b. Budapest 12.20 [size=-2]Szabolcs utcai Kórház[/size]
[size=-2]51.[/size] Kakukkfu 16 / 5 26 év/1.b. Budapest 12.25 [size=-2]SOTE II. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]52.[/size] Breki 15 / 3 30 év/1.b. Budapest 01.03 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]53.[/size] Cinedit 15 / 2 29 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 01.04 [size=-2]Nyírõ Gy. K. / Dr. Csepegõ[/size]
[size=-2]54.[/size] Orsoly 15 / 2 27 év/1.b. Budapest 01.07 <FONT SIZE="-2">SOTE II / Dr.Radványi Krisztina)
[size=-2]55.[/size] Kamilla 14 / 4 26 év/1.b. Budapest 01.10 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Barabás Gábor[/size]
[size=-2]56.[/size] Hóvirág 12 / 1 26 év/1.b. Szigethalom 01.18 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]57.[/size] Barbi 11 / 3 25 év/1.b. Tatabánya 01.28 [size=-2]Tatabányai K. / Dr. Borsó[/size]
[size=-2]58.[/size] Pocok 11 / 2 28 év/2.b. Budapest 02.01 [size=-2]SOTE I. / Dr. Magyar Zoltán[/size]
[size=-2]59.[/size] Zsuzsi74 11 / 0 28 év/3.b. Németország 02.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]60.[/size] Timci 11 / 3 28 év/1.b. Budapest 02.06 [size=-2]SOTE I. / Dr. Szendei[/size]
[size=-2]61.[/size] Miszike 10 / 1 22 év/1.b. Budapest 02.08 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]62.[/size] Norkini 8 / 6 24 év/1.b. Pécs 02.17 [size=-2]POTE[/size]</FONT></FONT></pre>

Remélem nemirtam el semmit!

Timci

Kérlek jelentkezz!!! Mi történt nagyon eltüntél!!!
A szülés várható idõpontja valahol az archivban elveszett, ezért csak a hasamra csaptam amikor beirtam... Bocsánat érte!

Cinedit, Kakukkfu, Breki, Kisvakond, Göbölyü, Hóvirág!

Merre jártok??? Régen hallattatok magatokról! Remélem mindenki jól van!!! Ha nyaraltok az más! Azt megbocsátomKépKépKép

Na jó éjszakát, aludjatok jól és álmodjatok a kisbabáitokkalKép
sasha
28+5

Kép
sasha

Sziasztok!

Most az egyszer én is korán reggel írok, felkeltem a kispapához amikor indult a reptérre és már nem tudok aludni. De olyan jó, nagyon szép a reggel, és én soha nem látom mert mindig késõn kelek.Kép

NYUSZI! Szorítok Neked ezerrel, biztos minden nagyon jól fog menni! Olyan jó Nektek, holnap már a karotokban tarthatjátok Kisnyuszit! Kép

Puszi,

Zsanci
37+0
zsanci

Jó reggelt mindenkinek!

Ágota
Gratulálok a kisfiatokhoz, sok-sok tejcsit és boldogságot nektek! Kép

Sasha
Nem korai még egy kicsit kívánni az októbert?? Kép És velünk mi lesz akik várják az augusztust, szeptembert? Kép Kép Kép
Na jó, nem húzlak tovább!

Nyuszi
Nagyon-nagyon drukkolok hogy kedden reggel minden simán menjen, és a nagyon örülök hogy már a karodban tarthatod majd kisnyuszit. Kép Drukk-Drukk-Drukk

Lányok ez a folyamatos haskeményedés nem akar elmúlni, és a szúrkálódás is folytatódik a pocakom alján. Lehet hogy a 9. helyrõl nem kerülünk az elsõ háromba? Kép
Képzeljétek tegnap szinte alig ittam folyadékot (még dinnyét sem ettem), megettem egy csomó túrót és a lábam mégis szép formátlanul dagadt volt, olyan szinten hogy már az az 1 db satnya kis papucs is alig jött fel a lábamra. Úgyhogy megfogadtam, hogy ma dinnyézni fogok és ha szomjas leszek inni is (hiába mondják az ismerõsök hogy amitt dagad a láb).

Jó ébredezést mindenkinek!

Forti (36+4)

Kép
Kép
forti

Forti,
a zoldbabkurat probaltad mar? Az allitolag jo vizhajto! A vernyomasod milyen? Vedd komolyan legyszives a dolgot!

Mindjart indulok a dokihoz, drukkoljatok, hogy ne egyen meg, ne nyulkaljon, hanem inkabb ultrahangozzon...
Gondolom lesz egy csomo adatfelvetel, es most mar csipnem, ha valami leletem is lenne arrol, hogy babat varok!!!

Nyuszi, en is drukkolok!

Zsuzsi
11
zsuzsi74

Jó Reggelt!

FortiKépKépKép

24 óra alatt ne várj csodákat!!! De tudod mit! Én sem tennék valószínüleg mást a helyedben, hiszen már olyan-de olyan közel hogy kibujjon a pocaklakó! Sõt én már megint 3 napja dinnyézemKép Ez van! Láb dagad, kéz zsibbad...Kép Majd elmúlik! Élvezd hogy ehetszKép
Már túl vagyok azon hogy legyen októberKép Beérem ha normális tempóban ideérKép

Lányok!

Mindjárt indulunk a bankba hogy adjanak lóvétKép Izgulok!Holnap meg megyek a dokihoz, úgy reménykedem hogy legyen UH! MÁr 11 hete nem volt! Azaz az AFP óta!!!

Na cupp
sasha
28+5

Kép
sasha

Jo reggelt mindenkinekKép
Ágota nagy nagy-nagy gratula és sok boldogságot a pici fiuhoz Kép

Zsanci
Durukolok neked hogy még ne akarjon jöni a babu adig még nem jön vissza a kispapád Kép

Nyuszi
neked meg sok sikert a holnapi szüléshez és drukolunk nekedKép

Forti,Zsanci
ugylátszik tegnap nyafifront volt Kép mert én is bögtem este

Kataa
anyukám szerint mindenkinek dagad kismértékben a lába még a téli babásoknak is .én PL:téli születésü vagyok mert Jan. születemKép

Zsuzsi
szerentem péntekre megint nagy höség leszKép mert ha jol látam az idöjárás táblázatot akor csak kedd-szerdáig marad a hüvös idö utána jön megint a höség Kép

ZSanci
ugy nézki hogy az enyém is Oroszlán lesz Kép ha csak nem gondoja meg magát a hétvégéig mert akor Rák lesz Kép különben nagyon aranyos az oroszlánod amit fel tetél Kép különben most már én is ugy vagyok vele hogy legyen oroszlán a Pocaklako Kép

Sasha
látom én is már bene vagyok nagyon a finisezök listájába Kép mellesleg én is tortát csináltam a kispapa szülinapjára méghozá a kedvencét csokitortát Kép mandulával és tök fini lett ahoz képest hogy én is most csináltam elöször mert hát nekem se volt ajándékra pénzem mert nem dolgozok ugy hogy szerintem nyugodtan csinálhatsz majd tortát biztos hogy dijaza majd Kép

Na abahagyom az irást mert regény lett Kép ezer Bocs
Pusz Csics 37 hetes Kép
csics

Lanyok, en pofatlanul a kozos bankszamlarol szoktam ajandekot venni a ferjemnek...azon meg csak az o keresete van! Kép Kép Kép (Nalunk egyebkent nem divat a nagy ajandekozas, inkabb csak jelkepes- a torta viszont elmaradhatatlan!)

Zsuzsi
zsuzsi74

Ágota, Ilke!
Gratulálok a babákhoz és sok boldogságot kívánok!

Beszti!
A lényeg a végeredmény, a többit el fogod felejteni! Mégegyszer minden jót nektek!

Nyuszi!
Drukkolok neked, azért az sem rossz, hogy tudod mikor fog megszületni a babóca.

Nálam minden változatlan, éjjel néhány fájás elvétve. Ma este megyek NST-re. Ha addig semmi, csütörtökön kell bevonulnom a kórházba. Addig telefonügyeletet tartok a családnak és az ismerõsöknek. A szöveg standard: Még nincs semmi..

Conti (40+3)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sasha
szerintem most már fognak csinálni Uh én durukolok Neked hogy csinájanak hová mész dokihoz ? az SZTKba vagy van már orvosod? de ha nem most csinálnak Uh akor se keseredj el mert a 30-32 héten kell csinálniuk megint egyetKép

Forti
Te most engem ilyezdgetszKép mert hogy nekem is keményedik a pocim sokszor meg szurkál is Kép ugy hogy éjszakénként ezért nem birok egyfolytába aludni+a meleg most is szurkál miközbe irok és elölre hajolok . mert én meg a 8. vagyok a táblánKép

Pusz Csics 37 hetes Kép
csics

Sziasztok,

Annyi volt hétvégén az anyag, hogy alig birtam végigolvasni. Végre sikerült megnéznem a képtárat a tesóm gépéröl: mindenki gyönyörü!!! Kép

Beszti,
A lényeg, hogy tul vagy rajta, és szuper a végeredmény! Kép

Ilke, Tom,
Hatalmas gratula és sok boldogságot a kislánnyal!

Nyuszi,
Mindjárt a finisben vagy! Gyerünk!!!!

Forti,
Almakúrát is szoktak ajánlani, ha még nincs eleged a jótanácsokból és népi gyógymódokból...

Sasha,
Az alvással hasonlóképpen vagyok, mint te. Azelött csak hason birtam aludni, vagy kissé féloldalt. Most hason ugye már jó ideje nem, de lassan már háton sem, mert a gyermek kezdi nyomni a belszerveimet. Az se mindegy, hogy melyik oldalra fordulok, mert aztán kapok a pofámra, ha az ürhajosnak nem tetszik... Szoval általában 1-1,5 pozicio áll a rendelkezésemre egész éjszakára, meg a két párna, amivel kétoldalt kitámasztom magam.

Most éppen fulladok rendesen (aszittem, csak a metró teszi, de sajnos nem), ettöl a nyomott idötöl, meg talán az ürhajós is nyom már. A gyomrom se az igazi, valamint a kispapának iszonyúan fájt a foga éjszaka, és ott nyüglödött mellettem. Szóval nem aludtam valami jól, és most nyügös vagyok... A hasam is eléggé keményedett a hétvégén, úgyhogy gyorsan elkezdtem nyomni megint a magnéziumot.
Viszont kiszámoltam, hogy összesen már csak 15 napot kell dolgoznom!!!! (Persze az azaugusztus 27-i utolsó munkanap még elég messze van...)

Üdv mindenkinek:

Zita
30+3
ParaZita

Zsuzsi
Komolyan veszem! A vérnyomásom tökéletes hála az égnek nics semmi gond vele. Holnap gondolom meginté mérik, megyek ctg-re.

Sasha
Bizti lesz most már uh. Ilyenkor már szoktak csinálni. Majd szorítok hogy legyen. Kép

Conti
Úgy látszik a manókád remekül elvan odabent. Kép Képzelem mennyire várod már. Szurkolok hogy meg tudd gyõzni hogy milyen jó idekint a szüleivel.

Csics
Eszem ágában sincs ilyesztgetni téged, csak leírom hogy szerintem mi a helyzet. Kép Kép Nagyon furi tegnap óta a pocim, nem olyan mint eddig. Én sem tudok sokáig itt ülni, mert egybõl rákezd a nyilalgatás. Keményedni meg már fekvõ helyzetben is keményedik. Én sem tudok már ettõl sem aludni éjjel, ahogy megmozdulok hogy a helyzetemen változtassak, abban a pillanatban bekeményedik. Nem igazán kellemes.

Zita
Édes vagy, sajnos az sem jött be. 2 napja nyomom az almakompótot, de semmi eredménye. Kép

Forti (36+4)

Kép
Kép
forti

Beszti! Sajnalom hogy nem volt egyszeru a szules, de azert nagy gratula Natanhoz, gondolom o mindenert karpotolKép Majd irjal, hogy Beni mit szol a kistesohozKép

orsoly 15+2
orsoly

No sziasztok!

Megjöttünk a bankból, persze jöhettünk is vissza minden eredmény nélkül, mert nincs bonyolultabb, mint kitölteni egy munkáltatói igazolást és a fõnöke persze hogy elb***ta!Kép Na mindegy! Hazafelé tanakodtunk a párommal, hogy biztos kell e nekünk a nyakunkba mégegy hitel??? Hát nemigazán... meg aztán a légkondi igen erõsen megdobná a villanyszámlát ami fél éve igy is a csillagos eget veri, a sok pc miatt... meg a tv sem volt kikapcsolva kb ...1 hete... azt hiszemKép Szóval arra az elhatározásra jutottunk, hogy várunk azzal a hitellelKépKépKép

Csics!

Igen valószínüleg én is sütök tortát anyukám segedelmévelKépKépKép Addig meg kipuhatolom hogy milyen az álmai tortájaKép Nem egyszerü eset ugyanis! Az UH-t illetõen a próféta szóljon belõledKép

Conti!

Nagyon drukkolok Neked! Itt türelmetlenkedtem tegnap, miközben Ti mindenórásak vagytok... nagggggyon szoritok!!!!

ZitaKép

Háton már én sem birok aludni, de ez nem meglepõ, mert a terhesség elõtt sem birtamKép De most meg végképp! Háton feküdni is csak úgy, ha a lábam alatt vagy egy hatalmas nagypárna, már ami a magasságát illetiKép Ha nincs feljebb a lábam akkor a pocak nagyon feszül, szinte fájdalmasan... Szerencsére tegnap óta kicsit hüvösebbek az éjszakák, ezért hamar el tudok aludni és ma sem keltem fel éjjel, na jó 1xKép Csak a nyakamat aludtam el, de szerintem azt is azért hogy ne érezzem olyan jól magamKépKépKép

Forti!

Köszi! Ez a megváltozott helyzet, vajon mi is lehet igy a 37. héten???Kép A táblában sem az utcsó vagy márKép Hááát lassan-lassan itt az ideje hogy a pocaklakó kibújjon! A lábidról a duzzanat, meg majd lehúzódik a szülés után. Nem lehet kellemes a pocikeményedés minden mozdularaKép

na cuppantom a társaságot
(egyelõreKép)
sasha
28+5

Kép
sasha

Zsuzsi
Neked is drukk, hogy szép élményekkel térj haza a dokibácsitól!

Nyuszi
Nagyon szorítok! Kép

Forti
Én azt olvastam, hogy az már elavult nézet, hogy csak keveset szabad inni, merthogy, ha be akar dagadni, abból a kevésbõl is be fog. Hallgass szerintem is inkábbb az ösztöneidre!! Kép

Zsanci
Nekem egyre durvább ez a gémberedés. Tegnap egész este zsibbadtam is. De még tényleg nem dagadok, fel tudom a szandijaimat is húzni Kép kopp-kopp

Conti
Hogy bírod? Ez lehet a legnehezebb. Ha már túl vagy az idõponton. Drukk!!! Kép

Most beszéltem a szülésznõvel, holnap megyek az elsõ igazi nst-re. Olyan kedves volt, azt mondta, már épp nézte a papírjait, hogy kéne jönnöm, s majdnem felhívott Kép
Már alig várom a csütörtököt. Megyek uh-ra+ megkapom az utcsó szurimat. Aztán elmegy a dokim szabira Kép De aug. 4-én visszajön, addig meg nem valószínû, hogy bármi is történne.
Mostanában olyan hirtelen ugrálunk elõbbre a táblázatban! Ijesztõ - de olyan jó! Kép
Mindenkinek szép napot!

bringa
(34+6)
bringa

Nyuszi!

Szorítunk Neked holnap! Kiváncsian várjuk majd a kis jövevény paramétereit.

Kedves hamarosan Befutók!
Nektek is jó várakozást. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én minden apró jelnél azon gondolkozom, vajon ez már az.

Vizesedés ide vagy oda, szerintem ebben a melegben mindenképpen igyatok, én úgy tudom, még ebben az esetben sem jó, ha korlátozzuk a folyadék bevitelt.

Sasha!

Ha nem történik valamilyen rendkivüli dolog a héten, akkor egy hét múlva már én is készülõdök a kis Buborcival. Sajna a hetek napok követése már nem megy nekem, de a lényeg, hogy a megállapodás szerint a doki 1 nappal a kiírás szerint azaz 23-ára szervezi a születésnapot.

Alvás-gondok!
Lehet, hogy Titeket nem vigasztal, de én kb 50-60 percenként ébredek éjszaka, meg kell forduljak, mint minden porcikám fáj. Ez általában párosul egy körúttal is. Csak ne lenne olyan nehéz felkelni.
Lehet, hogy a Pocaklakó elkezdett trenírozni.

Szép napot nektek!
Sziszike

sziszike

Annyira beaggodtam, hogy egyaltalan terhes vagyok-e Kép semmit sem erzek csak a mellem fajdogal egy picit meg a pocim is kisse nagyobb, de lehet, hogy csak meghiztam? Olyan jo lenne naponta megnezni UH-l, hogy tuti ott van a baba es ver a szive... Mindenki igy van ezzel az elejen? Mindenki igy erez, vagy csak en aggodom tul a dolgokat? Jo lenne mar nagypocisnak lenni, akkor egyertelmu lenne, es a mozgasat is ereznem Kép
Ugye minden rendben van velem?

kamilla (14+4)
kamilla

Kamilla
Én ugyanígy voltam!!! Mindenkitõl azt kérdeztem, hogy az lehetséges-e, hogy mégsem vagyok kismami???? Ne aggódj, tudom, nehéz kivárni, de a 18. hétig ez van. Hacsak elõbb nem mozog. hIDD EL, OTT A POCAKLAKÓ Kép

bringa (34+6)
bringa

Sziasztok Kismamik!

Már nagyon jó, hogy jött ez a kis hüvi!

Sasha,
a múlt héten bejelentkeztem. Biztos elkerülte a figyelmedet.
Köszi, hogy hiányoltál. Minden a legnagyobb rendben van Velünk. Növöget a babóca. Nekem már látszik a pocakom is. Meg elkezdõdött a derékfájásom, kicsit korainak tartottam, de mások is mondták, hogy ez már csak így lesz. Sõt érzem, hogy az izületeim is lazulnak.
Küldök képet magamról (esküvõit még csak) a képtárra, cserébe a jelszóért!!!

Nagy-nagy gratuláció az új babákhoz!!!!

Üdv.
Hóvirág
Névtelen

Sziszike,
Én is így vagyok vele: mire éppen sikerülne elhelyezkedni, addigra ki kell mennem pisilni, és kezdhetem elölröl az egészet. Péntek éjszaka jól nekimentem a szobaajtónak, amit elözöleg én csuktam be, csak félkómásan már nem emlékeztem rá, de szerencsére úgy elörelógattam a fejem járás közben (merthogy félig aludtam), hogy szinte csak azt vertem be jó koppanósan, a pocakommal pedig épp hogy csak koccoltam az ajtót.

Forti,
Nyersen kell az almát!Kép Szerintem is igyál csak nyugodtan, nem az számít...

Kamilla,
Tök ugyanigy voltam én is, asszem ez teljesen természetes. (A 15. héten mentünk el 3D-s ultrahangra, mert már annyira nem birtam magammal...) De kitartás: még pár hét, és érezni fogod a mozgást! Addig meg élvezd azt, hogy már nem vagy rosszul, de még nem akadsz bele mindenbe a pocakoddal..

Zita
30+3
ParaZita

Kamilla!

Annyira tudom hogy mit érzel most! Ez "sajnos" majdnem mindenkinél igy van! Miután elmúlik a hányinger, nincs mibe "kapaszkodni". Se pocak, még a magzatmozgást sem érezni, de hidd el hogy ott van! Ha a szerencsések közé tartozol akkor korábban fogod érezni a mocorgását. Nekem a 20. hétig kellett várnom hogy megérezzem! Addig jóformán pocim sem volt, az hirtelen nõtt ki a hájréteg alól kb a 24. hétig! Elég bizonytalan idõszak, de tudod mit!? Örülj neki hogy nincs semmi még és már! Edina 29 hetes és szegény még a mai napig nem szabadult meg a hányingertõl és a rossz közérzettõl!!! Mindemellé társul a nagy pocak is és a kényelmetlen alvás! A semmi alatt meg azt értem, hogy nem fáj, és nincs vérzés, vagy maszat!!! Ilyenkor kell kiélvezni az idõt és lazább kirándulásokat szervezni!
Nyugi, ott a baba a pocidban, de még olyan kicsi! Mikor a "nincs semmi" idõben voltam én szinte naponta elnéztem erre a helyre: [url=http://mama-baba.freeweb.hu/ikrek.html" TARGET="_top]http://mama-baba.freeweb.hu/ikrek.html[/url] és nézegettem, hogy hogyan fejlõdik a pocaklakó és ez némileg megnyugtató érzés voltKép

Sziszike!

Óránként? Nem lehet kellemes! De már Te is nagyon a finisben járszKépKépKép

Csics!

Azt hiszem kérdezted hova járok dokihoz! Még mindig az SZTK-ba a Turányihoz! Találkoztam egy-két ismerõssel, aki szült nála és meglepõen jó véleménnyel voltak róla!!! Nincs ellenére az "alternativ" vajúdás!!! No ezt majd még megbeszélem vele holnap amikor megyek! És mostanában egyre többször mosolyog! És olyan kis apró alig észrevehetõ gesztusokat veszek észre, amik pozitiv hatással vannak rám. Azt hiszem ilyen a stilusa... bár az is igaz hogy nagyon sokan vannak ellene isKép Mindegy! Mert ha baj van, akkor tök mindegy hogy milyen orvosnál van baj a lényeg hogy legyen doki a közelben! Erre fõleg Beszti szomoru példája hivta fel a figyelmemet!

Ehh, ma is szájmenésem vanKép
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Sasha
Biztos nagyon szep lett a szoba, szivesen megneznem. Aztan mar csak par napot kell aludni es en is meg tudom mutatni. Olyan jo ilyenkor mar teljesen baba hangulat van Kép
Hetvegen nem szoktunk itthon lenni, igy nagyon ritkan jovok fel a netre.
Egyebkent szerintem s szeptembert vard ne az oktobert! Kép
Van egy elronthatatlan zsupsz be a sutobe portugal csokitorta receptem ha gondolod Kép

Nyuszi!
Biztos minden a legnagyobb renden lesz ne aggodj! Varjuk Nyulpapa bejelentkezeset Kép

Forti
Na most tudom igazan aterezni a lab dagadasos problemaid, azt hittem meguszom de megsem Kép

Kamilla
nyugodj meg ottvan a kismano es novoget am! Hu de meg mennyit a kovetkezo uhn mar olyan nagy lesz, hogy el sem hiszed Kép
Azert igy halkan megjegyzem, hogy azet ha valasztanod kene akkor ugye inkabb ezt a pici aggodalmat valasztanad, mint az en esetem, hogy a rosszulletek nem nagyon mulnak.

Zita
Meg szerencse, hogy csak a kobakod volt Kép Ejszakankent en is majd orraesek, neha a macskaban neha a szonyegben Kép

Dinnyetema
Mindneki gorogot eszik? En a sargat imadom, na de a gorog se kutya. Megis milyen mennyiseget esztek meg naponta? A parom ki van akadva mikor lat 2kilo egyulto helyben az sok? Kép

Velem nagyjabol egyidos lanyok
Titeket nem szoktak idegesiteni azzal a kerdessel, hogy mikor szultok mar, meg nem unjatok e cipelni a terhet, meg biztos tuti rossz lehet a melegben blablabla....

Mi szerdan megyunk uhra mar en is alig varom, hogy ujbol sztarfotot kapjak Felixrol Kép
Tegnap anyosom megtanitott azt hiszem himezni Kép es tegnap este el is keszitettem az elso remekmuvet. Itt nagy divat minden napra (vagyis arra a 3-ra amig a maternidadeban vagy) egy kulon kis zsakocskaba osszerakni a ruhacskat, igy ha nem te oltozteted akkor is tudjak a noverek mit szantal ra. Szoval az elso zsakocskat keszitettem el. Remelem sikerul beszkennelni Kép

Nem teljesen idetartozik de ezt le kell irnom, tegnap mikor a fonalat vettuk a nagy muhoz es az elado kislannyal valogattunk, egyszer csak megszolal a parom, szinten kismama? En meg csak neztem, valasz igen 4 honapos. HOnnan tudta???? Semmi nem latsoztt a lanyon szerintem, ha nagyon be akarom beszelni magamnak volt egy icipici hasa de tenyleg semmi, meg csak kovernek sem tunt , de mi van ha megis egyszeruen csak dundi es nem terhes, akkor aztan szaladhattunk volna a boltbol Kép
Nem tudom ertheto voltam e de azt akartam az egeszbol kihozni, hogy az en 12-14 hetes felelmeim miszerint kovernek neznek nem terhesnek talan feleslegesek voltak.

Edina 29+6
edina

Kamilla,
Azt hiszem ezzel en is igy voltam...egeszen ma reggelig...de egesz hetvegen mar ketsegek gyotortek, hogy tenyleg baba van e odabent....

Szoval, megjottem a dokitol, nem is volt olyan morci, bar tulsagosan kedves sem. Megvizsgalt, csinalt egy rakszurest is, aztan mikor mar kezdtem lemondani rola, szolt, hogy itt a masik asztal, az UH itt lesz...ugy megorultem!
Picurkank nagyon edi, jo hatalmas feje van, es nagy szaltokat dob odabenn, szettarja a kezet, es ugrandozik...mindezt a maga kis 5 centijevel!

Szerdan reggel megyek vervetelre, kapok kiskonyvet is majd utana...itt egyebkent, mint kiderult, minden vizsgalatert, ha kerem, kulon kell fizetni...pl. a toxoplazmozis vizsgalatert, AFP-ert, cukorterhelesert...stb. De ezek itt nem kotelezoek! Azert tegyuk hozza, hogy nem kerulnek veszesen sokba, cirka egy otthoni dokilatogatas fele, ketharmada...de akkor meg minek fizeti az ember a biztositast? (otthon mar megszoktuk a rendszert, arra mar senki sem panaszkodik, a franciaknal viszont minden tok ingyen volt, pl. a napi haromszori kaja nekem, amikor Gyuri 3 honaposan korhazba kerult es befekudtem vele en is)!

Csutortokon akkor lehet, hogy hazamegyunk! Sziszike, hanykor mesz Dr.Petohoz penteken? En valoszinuleg kora reggel ugrom be hozza, beutalokert, es rohanok is at a rendelobe, megcsinaltatni a vervetelt...
A heten akkor ketszer is megcsapolnak...jo ez nekem?

Mindenesetre nagyon fel vagyok dobva most, meg a boltban egy kis hulye ficsur sem tudott felhuzni, aki mindenaron tolakodni akart. Csak vigyorogtam ra, mint a tejbetok, ettol meg megidegesebb lett, es megprobalt az elottem allo bacsival is kotekedni. Pedig alapesetben nem allom meg szo nelkul, meg ha nem is nemet az anyanyelvem.

Zsuzsi
11
zsuzsi74

Ehh! Kamilla!

Amikor a kedvencekbõl nyitom meg nem igy jön be az oldal.Kép Bal oldalt van a menü és a Terhesség alatt ott van a Hétrõl-hétre "gomb" Azt szerettem volna megmutatniKépKépKép

Cuppantás
sasha
28+5

Kép
sasha

Edina!

Jajj de jó hogy jelentkezel! Oké csinálok akkor képet a szobárólKépKépKép Csokitorta??? Elköldheted a receptet emilben, mert ha olyan egyszerü mint mondod akkor lehet hogy csak úgy megcsinálom próbaképpenKépKépKép
Dinnye!!!! 2-2,5 nap alatt simán benyomok egy 8 kg-os dinnyét... egyedülKépKépKép Aztán csodálkozom, hogy vizesedik a lábam, mert persze ugyanannyi vizet iszom még amellé.
Edina! Nem emlékszem, hogy próbáltad e szedni a magneB6-ot??? Vagy csak úgy simán a B6 vitamint, mert itt sokakon segitett! Ovastad? Pocok kórházban volt, a sok rosszullét miatt és neki segitett valami koktél! Vagy próbáltad ampullában a B6-ot? Úgy sokkal bikább!

Zsuzsi!

Ugra-bugra pocakodbaKép Én is úgy csodálkozbam amikor 13 hetesen láttam rúgkapálni, meg azt hiszem az öklét bekaptaKép Akkor minden rendben vanKép Ennek örülök!

sasha

Kép
sasha

Hóvirág!!!

Megkaptam a képeket és küldöm a jelszót!KépKép

sasha

Kép
sasha

Edina,

A portugal csokitorta recept engem is erdekelne!!! Szerintem nyugodtan nyomd fel ide, ez is kozerdeku informacio!

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok!

Ez õõõõrület mennyi bejegyzés került három nap alatt a topicba. Kép Nagyon klassz, bár alig birom követni. Én is úgy vagyok, mint Kamilla, most már vannak olyan napjaim, amikor nem-, vagy csak kevéssé érzem magam rosszul, és olyankor tisztára elbizonytalanodik az ember, hogy most akkor tényleg van baba? Viszont nekem nagyon sok a gyomorsavam, -sajnos a terhesség elõtt is sok volt, és ez csak romlott azóta, amitõl azért nem érzem magam egészen felhõtlenül. Kép Eddig nagy nehezen kibírtam, hogy ne szedjek valami savlekötõt, de most a 14-ik héten azért már talán lehet.
Nem tudtok ajánlani valamit, amit terhesség alatt is lehet szedni?

Dinnye: én a sárgára szavazok. Kép naponta egy fél elfogyott az elmúlt héten. Bár amikor csütörtökön kihánytam, másnap már kevesebb lelkesedéssel ettem meg a maradék másik felét...Kép Kép

Más: titeket nem zavart, hogy amikor megtudta a rokonság a dolgot, egybõl elkezdték tapizni a hasatokat? Nálunk legalabbis ez történt. Én tiszta ideg voltam már, hogy mindenki taperol. Remélem nem válik szokásukká. ;)

Kispici
14
kispici

Edina,
De, mindenki kérdezgeti, "Na és hogy birod ezt a meleget?", mire én azt mondom, köszi, ugyanolyan rosszul, mint bárki más, de majd csak szeptemberben, bla-bla-bla... Azaz van egy jo kis sablonos válaszom zsigerböl, amin nem kell gondolkodni, és mindenkinek ezt mondom.
A multkor még egy vadidegen néni is megszolitott ez ügyben a közértben, és mikor mondtam, hogy csak szeptemberre vagyok kiirva, közölte, hogy nem fog ez kitartani addig, biztos megszülök elöbb...

Zita
30+3
ParaZita

Kispici,
Engem is sokszor idegesit a taperolás - persze van olyan, akitöl nem veszem rossz néven. Viszont sajnos a helyzet csak rosszabbodik a pocak növekedtével, mert akkor meg azt akarják, hogy mozogjon nekik az ürhajós...
Savlekötövel ismétlem magam: nekem az Antagel folyadék jött be, de a savlekötök (a szódabikarbóna kivételével) általában mind szedhetök terehsségben, föleg ha már túl vagy az elsö 3 hónapon. Ha bemész a patikába, kérsz valamit és bemondod, hogy babás vagy, biztosan ajánlanak legalább 2-3 féle dolgot.

De ráérek most irkálni! Nincs itt a fönököm... Kép

Zita
30+3
ParaZita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?