A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kuha!

Megyek citrombeszerző útraKép
És mindegy hogy mikor iszom meg???
És mit lehet enni???

Ma terveztem egy kis kelkáposzta főzit, új kelkápibólKép
Most fa..ságot kérdezek, ugye a kelkápi még messze van a mi babáinknak??
Csak mert gondoltam, hogy egy kislábasba csinálok Lénának külön...

Megann

Kép

Kép
megann

Annamami Kép!
De jó, hogy jöttél! Még nem volt időm visszaolvasni, csak a nevedet láttam. Andal mi is elkezdtük enni a tejmentes diétások keserű kenyerét. Ezért tanácsokat szeretnénk kérni Tőled, hogy miket eszel, meg mit nem, meg konkrét terméknevekre is kíváncsi lennék, ha vannak ilyenek (pl. tejszínhabsray- utálom a kávét tej nélkül)
KÖSZÖNÖM!!!
Cserébe én is írok egyreceptet. Múltkotr ettél volna fánkot. Nos én tláltam a Mediterrán Kalandozás szakácskönyvemben egy görög fánkot, amihez sem tojás, sem tej nem kell. Habkönnyű tészta lesz, a családom falta.
Fél kiló liszt
egy tasak szárazéleszt (dr. Oetker, vagy Tesco)
egy csipet só
10 dkg cukor
A hozzávalókat össze kell keverni és egy konyharuhával letarkart tálban meleg helyen megkeleszteni (nekem ez múltkor olyan jól sikerült, hogy mire hazaértünk a sétából, már a radiátoron át a földre folyt).

Bő, közepes forróságú olajba evőkanállal beleszaggatni és kisütni.

Az eredeti receptben ezek után szirupba kell forgatni (2 csésze méz, 1 csésze cukor kis vizzel 10 percig főzni, majd az ebbe megforgatott fánkokat fahéjjal megszórni).

Én azonban simán megszórtam fahéjas porcukorral.

Ayse

ayse

Sziasztok!

Tünde
Látszik, hogy én sem vagyok képbenKép Marcinak amúgy kijött már mind2 (ezek szerintKép) szemfoga.

Sis
Máté haláli ahogy eldobta magát a hintábanKép

Annamami
Jól vagytok? Gomdolom tök fáradt vagy.

Kuha
Mi is akartunk nagy esküvőt is, csak jött MarciKép
A mi esküvőnkön 7-en voltakKép

Mea
Jobbulást kívánok! SzegénykeKép

Megann
Hány szobás a házatok?

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Lili ma azt kérdezte: A Nyuszi hogy tud bejönni, ha zárva van az ajtó? Varázsnyuszi?

(Egyre nehezebb lesz fenntartani a Mikulás, Jézuska és Nyuszi látszatát)

ayse

ez kész!Képmár megint eltűnt,amit most írtam!
és a tegnapi képekt se látom!ti látjátok????????
vagy kezdjem előről?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi, úgy tűnik, tegnap végre elfogadta a rízstejet (vaníliásat). Még csak este próbálom kiváltani, azért mert, már nincs benne annyi és nagyon fáj amikor megszívja...nem harap, hanem már olyan erősen kell szívja hogy utánatermeljen, hogy az a fájdalmas...

Benianyu, Kép ez szörnyűűűűűűűűű!

Mea, nem akarlak rémisztgetni, de tegnap Tüncsi, egy ujjatlan badyban volt kint a napon....Kép és ha ilyen meleg lesz ma is, akkor ma sem adok rá többet! Du-ra mikor már lehült az idő, akkor kapott rövidgatyát-pólót.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

jó reggelt!

Megann!
Szép a házatok, ehhez tényleg egy csodás kert illik. Kép Szinte ugyanilyenben kergetőztem, szintén dombtetőn, a volt férjemmel. A kilátás+ház+kert szuper volt, csak nem a megfelelő ember volt mellettem. Kép Kép

Mea!
Ronda kórság. Kép Gyógyulj meg minnél hamarabb!

Ayse!
Nálunk a júliusban 8 éves Gergő simán beveszi a Mikulást, Jézuskát, Nyulat. A kis naív. KépKép Nyúl nálunk anyuéknál a kertbe tojta a tojnivalót. Kép

Tünde!
Ott lehet, hogy finomabb a cumi. Kép
Vendég

Davallia Kép!

Ezen én is csodálkoztam, de összeállt

ayse

Ja, most mégegyszer megnéztem, az lemaradt, hogy egy kis langyos víz is kell, annyi, hogy folyós tészta legyen. Köszi Davallia Kép, figyelmes vagy!
(Nekem a tojás hiányzott, de tényleg nem kellett bele.

Dóri Kép!
Akkor jó, szeretk Nyuszi, Télapó, stb. lenni.

ayse

Mea, jobbulást! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Dori!

A lényeg hogy mostmár az "igazi" val élsz, mi több, a jelek szerint igen jól választottálKép, pláne, hogy már most a 3. gyerkőcön gondolkodtokKép
Akkor az első még az első házasságból született neked???

Juci6!
Fent van 4 szoba 2 fürdő 1 klotyó, lent meg konyhaétkezőnappaliKép, 1 fürdő, 2beállós garázs...

A nappaliétkezőkonyhaban táncversenyt is szervezhetnékKépKépKépKép

Ayse!

Hajajajaj...és van már forgatókönyved a magyarázkodásra???
(Liliszáj jöhet ám...bármikorKépKépKép)

M.

Kép

Kép
megann

hahó!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Juci6!

Ja és teljes pinceszint, ami fogalmam sincs hogy mi lesz....apa jakuzzit akar meg szaunát...szerintem semmi értelme, mert úgysincs ideje használni...és ezekben akkor van pláne, úgy tud igazán wellnesselni az ember és kikapcsolni,relaxálni, ha távol van mindentől és mindenkitől....úgyhogy egyenlőre téli virágmenedékként fog szolgálni...

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok!

Megann
7 hónapos kortól el lehet kezdeni bevezetni szép lassan a K betűseket (kelkáposzta, kelbimbó, karalábé, karfiol). A már megszokott kajáihoz teszel egy picit és meglátod, hogy nem fáj-e a pocija tőle. Ha nem, akkor mehet nyugodtan.
Én Lacikát tegnap így tettem ki és vittem magammal mindenhova, még du. is.:
Kép
Tegnap nálunk 28 fok volt. Ma felfújom nekik a medencét is Bazsika biztos nagyon élvezni fogja és szerintem Lacinak is tetszik majd.

Tünde
Barbit kérdezd a nyaralásról, mert ő tud az Isztrián Umag mellet egy szuper kempinget, ahol lehet házakat is bérelni. Baska is nagyon szép, de szerintem olyan pici gyerekeknek, mint Zita nem olyan jó. Amúgy én is imádom Krk-et, mi mindig oda szoktunk járni, akár még egy hosszú hétvégére is le-le ugrunk nyáron, de idén más helyet fogunk keresni.

Duda
Nati annyira, de annyira szép baba. Remélem a mi lusti kis Lacikánk hamarosan magsabb fokozatra kapcsol és végleg meghódítja a nőt. Ugye jöttök a talira?

Mea
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy, de péntekig még javulhat a dolog. Rajtam 2-3 nap alatt átment.

Sis
Jó lett az új séró. Nekem is sokáig volt ilyen kis rövid hajam, de sajna apának nem annyira tetszik. Inkább a nőcisebb hajat szeretni. Alig tudtam megyőzni most is, hogy egy kicsi időre levágassam, hogy legalább Lacika ne kapaszkodjon bele annyit. Persze nem volt egy jó ötlet, mert most nem tudom összefogni és így sokkal jobban bele tud csimpaszkodni. Ebből is látszik, hogy a család eszének mindig igaza van.Kép

Benianyu
Igazából nem is tudom, hogy egy ilyenre lehet-e valamit mondani. A barátnőm anyukája azt szokta ilyenkor, hogy az emberiség megérett a pusztulásra.

Nekünk kalandos napjunk volt. Mivel apa tegnap még itthon volt, ezért Bazsikával kettesben csavarogtunk. Apa kivitt minket az állomásra és vonattal bementünk a Nyugatiba. Vittük a motort is és Bazsi azzal letekert a Pozsonyi utcéig. Ott van a fogorvosom. Nekem leszedte a fogköveimet, Bazsikának pedig megnézte a fogait. Azt mondta, hogy már ilyen pici kortól - sőt igazából onnantól, hogy kb. 10 fog kint van - el lehet kezdeni a fogorvosi vizsgálatokat, hogy szokják a gyerekek, hogy ezt rendszeresen nézetni kell. Bazsi nagyon okos volt, azonnal mondott egy nagy áááááát és utána egy szégenylős mosollyal konstatálta a hűmilyenokosnagyfiúritkaazilyen-t. Majd közölte: annaaa kimedünk? Ezek után visszatekertünk motrral a Westendbe, ahol kapott 7 pár Disney-s zoknit, amiket ő választhatott ki. Utána elmetróztunk az Árpád-hídig felszáltunk a buszra és hazajöttünk. Mondta is, hogy sokkal jobb volt, mint autóval. Du. átmentünk anyuékhoz, meg vettünk virág palántákat, amiket a teraszra virágládákba ki tudunk ültetni, úgyhogy ma az lesz a program.

Este még a húgom is átjött és buliztak egyet Bazsival. Full hangerőn üvöltettek a kocsiban valami latin disco cd-t, úgyhogy Bazsika egész este a Taj Mahal-t énekelte és szeletelt.Kép Egyre többet röhögök rajta. Csuda egy figura.

Ma megyünk megnézni de. az ovikat, mert most itt Dunakeszin az van, hogy aki 2007. május 31-ig betölti a 3. évet, az mehet már most szeptembertől oviba. Így most úgy néz ki, hogy a menyem meg Bazsi mehetnének egyszerre, egy oviba ami szerintem mindkettőjüknek nagyon jó lenne.

Kép
Kép Kép
sildike

Nyúlné
Én látom a tegnapi képeket. Vagy legalább is tegnap láttam, hogy milyen édes Kisnyúl a teraszon.

Mea
A napozós képet Neked akartam címezni. Én is csak nagyon vékonyan öltöztetem Lacit ebben a melegben. Ha árnyékban vagyunk én sapit sem adok rá, csak ha kimegyünk a napra.

Kép
Kép Kép
sildike

Megann!
Igen. Kép De jóban vagyunk. Sajnos 18-19 évesen másként láttam a dolgokat, még jó, hogy hamar rájöttem mik a valódi értékek és a pénz nem minden. Blamának hangzik, de igaz. Én csak tudom. Kép Szerencsére jóban vagyunk és sosem volt veszekedés vagy hangoskodás közöttünk anno. Villámgyorsan hazaköltöztem.
Vendég

BOLDOG NÉVNAPOT A NÉVNAPOSOKNAK!!!! Kép Kép Kép
Vendég

Jó reggelt!

Márti!
Ma nem fáj a fejed? Nekem reggel óta úgy hasogat, majd szétesik!Kép

Sildike!
Örülök, hogy végre Lacikáról is látunk képet!Kép
Sajnos a talira nem tudunk menni, pénteken lemegyünk a Balatonra és csak kedden jövünk haza!
Sajnálom, mert szerettem volna találkozni veletek, de majd legközelebb!Kép

Megann!
Ebben a házban bújócskázni is lehet!Kép

Juci!
Elfelejtettem írni, de nagyon szeretném látni a ruhád és szerintem a többieket sem zavarná, ha feltennél egy képet!Kép

And!
Eszti nagyon édes, ahogy mosolyog!Kép Jól látom, kikerekedett a pofija?Kép
ÉjszakaKépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Lányok, iszonyat mennyiséget termeltetek, megpróbálok visszaolvasni!

Barbi
Hűűű! Nem hangzik túl jól, remélem ma már jobb a sebed! Jobbulást!
Leon nagyon édi a hintán!
A tulipán a legeslegszebb virág a világon, nagyon szépek a képek! Köszönöm! Kép
Noel és a csúcsszuper traktor! Kép
Leonnak küldöm a gyógypuszikat!

Ayse
Bár nem engem kérdeztél, hátha tudok segíteni. Apa dietetikus (lesz jövőre), így megvan az Országos Egészségfejlesztési Intézet Táplálékallergia és táplálékintolerancia adatbankja. Ami tulajdonképpen egy füzet, ami tartalmazza azokat a termékneveket amik nem tartalmaznak tejcukrot, vagy tejfehérjét ill. rengeteg más fajta allergén komponenst ill. intolerancia faktort. Találsz még ilyeneket a taplalekallergia.hu-n is.
Neked melyik fontos a tejcukor, vagy a tejfehérje? Ha van valami kérdésed szívesen megnézem.

Megann
Léna a szépszemű, még mindig nagy favorit a szívemben!
Ez a kiscipő! Kép

Kuha
Gratula a házassági évfordulóhoz! Mi is idén ünnepeljük a másodikat, remélem most sikerül tényleg ünnepelni, tavaly elfelejtettük!

Sis
Hajrá Máté az erőember!!!
Milyen lett a frizura? Már látom! Nagyon jóóó!
Apropó! Hajtépés máshol is menő, vagy Tomi csak engem tüntet ki?
Máté a hintában Kép
Tulipánok Kép

Davallia
Nagyon jók a kötözött sonkás képek!
Az utolsó a legszebb!

Nyúlné
Kisnyúl már gyakorolja a lesből támadást? Terepszínű kalapban már szinte észrevétlen lehet a bozotósban!

Benianyu
Ez borzalmas, nagyon sajnálom a gyerekeket! Kép

Lassan indulunk a Margitszigetre sétálni, remélem marad a jó idő!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Ma megyek ruhavásárló körútra magamnak, tavaszi/nyári gatyók, felsők, mert BOTRÁNYOS, hogy semmi nem jó rám! Kép Hiába az 56 kiló meg a vékonyságom, ha egyszer a a hasam rohadt nagy!! és tartok tőle, nem a babától. Kép Kép Tényleg undormány, ahogy kinézek, úgyhogy igenis lépnem kell. bevallom elkezdtem én is a citrom témát, 4-ig jutottam, de marta rohadtul a gyomromat. Kép Abbahagytam. Próbálok kevesebb csokit zabálni, de ha meglátok egy Milkát, hamm befalom egy ültő helyemben. Kép Kép Csináltam képet is a hasamról (elrettentésül), és komolyan úgy nézek ki, mint egy kismama. Kép de nem merem felrakni ide. Kép
Vendég

Andi
Hát hogy fog így beteljesülni a szerelem?

Megann
Ti fent laktok csömörön a "Rózsadombon"? A sárga kék buszt végállomásától kell felmenni? Szerintem biztos lennénk páran, akik szívesen elmennénk Hozzátok is. Mi sokat járunk Csömörre a Zöldfába. Még a polgári esküvőnk utáni vacsi is ott volt. Én imádom, ahogy ott főznek. Ráadásul egy volt pasim ott lakott fent a hegyen a legfelső utcában. Valami Vízmű utca, vagy sor vagy valami ilyesmi. Onnan tényleg gyönyörű a kilátás, de télen feljutni, meg lejönni, na az nem egy leányállom.

Kép
Kép Kép
sildike

Dóri
Az enyémnél biztos nem rondább. Apa azon szokott röhögni, hogy olyan vagyok mint egy kamionos. Lehet puncit csinálni a hasamból is.KépKép

Én nem röhögöm ilyenkor szét magam, de hát majd lemegy. Még így is jobban nézek ki két gyerek után, mint sok tohonya tizenéves. Ráadásul ha bedobom a ronda nők szlogenjét: nem a külcsín, hanem a belbecs a fontos.Kép

Csoki, ne is mond én sutyiban bekapok egy egy kockát. Ráadásul a Bazsikának mindig mindenki azt hoz. Finomabbnál finomabb, Fazer csoki, meg belga tenger gyümölcse csokit. Imáááááádom. KépKépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Neeeeeem akarom, hogy szar idő legyen!!! Most olvastam én is, hogy csütörtöktől lehűlés várható. Pedig most 3 napos a hétvége, csomó programot lehetne szervezni a szabadban, na de így...

Benianyu,
Ez szörnyű!!!!! Amikor a hírekben ilyen esetről számolnak be, tényleg azt hinné az ember, hogy az ő környezetében ilyesmi nem fordulhat elő, és tessék. Hihetetlen, hogy juthat idáig valaki! Szegény-szegény gyerekek!

Sis,
Ez igen, tényleg merész vagy! Nemrég még derékig érő hajzuhatag, most meg punkosra vetted a formát. De a lényeg, hogy jól áll!
Mátét meg kell zabálni, ahogy bealudt a hintájában!!!

Mea,
Te szegény! Mihamarabbi jobbulást!!!

Andi,
Almaevős kép nagyon édes! Natinak nagyon jól áll a fejkendő és a fogkefe is!Kép

And,
Gyönyörű Esztike, és olyan jó húsban van, kis gömbölyű!!!

Tünde,
Látom alakul a cumisüvegből ivásKépKépKép. Gyakorlat teszi a mestert!Kép

Ayse,
Andrisnak helyrejött a fütyköse?
Ezt a receptet is mentettem, hamarosan kipróbálásra is kerül.Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Juci,
Én is szívesen megnézném a ruhádat! Imádok esküvői ruhás képeket nézni!

Kép
Bab és Tofi
bab

Bab
Szombattól már megint napos időt mondtak, csak egy picit hűvösebbet.

Kép
Kép Kép
sildike

Thomasanne Kép!
De aranyos vagy!!! Sajnos a tejfehérje nem jöhet semmilyen formában. Köszönöm előre is, hogy megnézed! Vagy hol lehet kapni ezt a füzetet? (A honlapot is megnézem, de a papírt mégiscsak jobb olvasgatni, mint a képernyőt) Mégegyszer köszi!!!

Bab Kép!
Köszi, már reggelre magától elmúlt rajta a pirosság, de azért kapott egy kamillás leöblítést.

A kamilla és a szem találkozásán jár az agyam, hogy vajon mért kapnak sikítófrászt tőle a szemészek. Arra jutottam (teljesen laikus vagyok ugye), hogy a kamilla nagyon is jó gyulladáscsökkentő, iszont iszonyúan tud allergizálni. Az egyik barátunk teljesen begyógyult szemekkel kellett hogy az ügyeletre menjen egy ilyen lemosás után. És bár az allergia kármikor támadhat, szerintem akinek felnőttként nem volt semmiféle rossz tapasztalata , azért megengedheti magának ezt a gyógymódot (a barátunk mindenre allergiás, nem is volt katona emiatt, nem is értem, hogy nem jutott eszébe ez a szemfürdő előtt).

Ayse

ayse

Kuha,
Utólag is boldog házassági évfordulót NektekKép!
Nekünk 20-án múlt 10 éve, hogy egymásra találtunk, de teljesen elfelejtkeztünk rólaKép. Remélem a házassági évfordulót azért majd megünnepeljük!

Kép
Bab és Tofi
bab

Kuha!

de egy hülye feledékeny p... vagyok! BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT NEKTEK!!! KépKépKépKépKép

Nekünk aug. 5-én lesz. Az ELSÕ! Kép
Vendég

Sildike,
Akkor megnyugodtam, remélem tényleg így lesz!

Ma van a citromkúrám negyedik napja, fogyni még nem fogytam semmitKép. Sildike, Neked mennyi idő után volt már valami eredménye?
Ha nem is jönne be nekem, akkor sem volt felesleges, mert olvastam több helyen is, hogy ez egy nagyon jó méregtelenítő kúra, tehát mindenképpen hasznos.

Kép
Bab és Tofi
bab

Bab, Dóri!

Köszönöm szépen!
Nekünk még csak karácsonykor lesz 4 éve, hogy együtt vagyunk, és most pedig a második házassági évfordulónk volt... Kép Kép Kép

Kép
kuha

Off:

aktuálissá vált a lakás klimatizálása. De nem akarok gagyi klímát, amiben csak "fázni" lehet. Tudtok vmi megbízható kitapasztalt márkát/céget?

köszi
vagy jöhet priviben is (cím a profilomban)
Vendég

Sis!
Frizurád tök állat, vagesz csaj vagy!Kép
Máté a hintában csúcsédesKép
Tulipánok nálatok is nagyon szépek!

Benianyu!
Bármit írnék is most, olyan elcsépeltnek hangzanaKép
A gyerekeket nagyon-nagyon sajnálomKép

Mea!
Jobbulást!

Duda!
Nati valami csodaszép kislány, ari az almávalKép

And!
Végre-végre látunk képet Esztiről. Megmutattam az előbb Leonnak, csak a nyálát csorgatta!Kép
Nagyon beindult súlynövekedésben, vagy csak a képen tűnik úgy?
ÉjszakaKép

Annamamai!
Üdv újra itt!Kép

Tünde!
De ügyi Zita a cumisüveggel!Kép

Juci!
Én is szívesen megnézném az esküvői képeidetKép

Prüntyi!
Hát igen, így már megértem miért akarod a szopit kiváltani!Kép
Nolcsi nálunk se ette a tápszert cumiból, sajna kanállal kellett etetniKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sis!
Frizurád tök állat, vagesz csaj vagy!Kép
Máté a hintában csúcsédesKép
Tulipánok nálatok is nagyon szépek!

Benianyu!
Bármit írnék is most, olyan elcsépeltnek hangzanaKép
A gyerekeket nagyon-nagyon sajnálomKép

Mea!
Jobbulást!

Duda!
Nati valami csodaszép kislány, ari az almávalKép

And!
Végre-végre látunk képet Esztiről. Megmutattam az előbb Leonnak, csak a nyálát csorgatta!Kép
Nagyon beindult súlynövekedésben, vagy csak a képen tűnik úgy?
ÉjszakaKép

Annamamai!
Üdv újra itt!Kép

Tünde!
De ügyi Zita a cumisüveggel!Kép

Juci!
Én is szívesen megnézném az esküvői képeidetKép

Prüntyi!
Hát igen, így már megértem miért akarod a szopit kiváltani!Kép
Nolcsi nálunk se ette a tápszert cumiból, sajna kanállal kellett etetniKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sis
Tényleg merész vagy. Én is fontolóra vettem, hogy egyszer kipróbálom az ilyen rövid hajat, de sosem volt merszem hozzá. Meg szerintem hozzám annyira nem is illik, az meg a másik, hogy lehet, hogy nem is állna jól. De Neked jól állKép

Megann
Szépséges, nagy ház. Gondolom jó tágasak a szobák. A telek mekkora? Állatkák vannak?

Bab, Duda
Csatolom a képeket, kedvesek vagytokKép

Bab
10 éve? Te hány éves vagy, megkérdezhetem?
Akkor az első és igazi szerelmei vagytok egymásnak? De szép az ilyen. Én sajnos túl nyughatatlan lélek voltam. Nem voltam erre alkalmas. A férjemmel is 2 hónapja voltunk együtt, amikor össze házasodtunk. Gyorsan bekötötte a fejemetKépKép

Annamai
Virágnak is jobbulást!

Volt a dokinéni. Marcinak már nem zörejes a tüdeje szerencsére. A füle is ok. Írt másik popó krémet. Jó krémet kevertek ki. Marci ezt a fajtát nem bírja. Vitaminos popsi krém.KépKép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!

Szépek vagytok! Kép Ez az újpesti házasságkötő??? Kép
Vendég

Juci,
Tényleg gyönyörű vagy a képeken! Megértem, hogy a férjed ilyen hamar lecsapott Rád!Kép Nagyon szép ez a ruha! Nem semmi, hogy két hónap után már össze is házasodtatok, és ilyen jól működik a dolog!Kép

Augusztusban leszek 28 éves, párom pedig júniusban. És tényleg az első szerelem mindkettőnk részérőlKép.

Kép
Bab és Tofi
bab

Juci6!

Nnnnnnnnnnna végre! Gyönyörű menyasszonyi ruhád volt!
Azért az a bátorság ám, 2 hónap után összeházasodni!!!
De úgy látszik, bejött, és kívánom, hogy így is maradjon.

Most nézem, csak nem Újpesten volt a polgári esküvő??? Nekünk is ott volt!!! Kép Kép Kép

Kép
kuha

Duda Kép!
De sajnállak a fejfájás miatt Kép
Viszont Nati gyönyörű! Ilyen kendője Lilinek is van, egy picit pirosabb kiadásban.

Észrevettétek, hogy mostanában mennyi szó esik a gátvádelemről? A hírekben is mindig megemlítik... KépKépKép

(Jujj, ez rossz vicc volt, nagyon szurkolok, hogy bírják a gátak és ne legyen semmi baj!)

ayse

Juci Kép!
Tényleg nagyon szépek voltatok!
Különlegesen szépa aruhád!

Az én férjem is két hónap után megkérte a kezemet. Mi már 16 éve vagyunk együtt...Huh

Most megyünk, mert hív a kert

Megann! Ne hagyd ki a cseresznyét! Nálunk most nyílnak és olyan gyönyörűűűűűűűűűű és illatos és a világ legfinomabb cseresznyéje és még bio is....

ayse

Sziasztok!

And,
Eszti igazán jó húsban van, nagyon helyes ezzel a nagy vigyorral. No meg amúgy is!

Kuha,
Zitának én is a hajkefét teszem ki, hogy becserkéssze a pelenkázón. És aztán rághatja a kefét...KépKépKép

Ayse,
Kép fogzás Kép Lilit ebben is versenyeztetheted. Kép
Ez a fánk szuperkönnyűnek tűnik (az elkészítés), én csak azt szeretném kérdezni, hogy semmi folyadék nem kell a kikeveréshez?
Már látom.
Én már igazán nem tudom, mit gondoljak erről az allergia témáról. Én a büdös életbe nem voltam semmire allergiás, erre most kijött, a tollpárnától. Mondjuk allergológusnál nem voltam, és sztem tudat alatt nagyon is számított, hogy csak anyósomnál van tollpárna...
Bár érdekes, hogy férj is allergiás rá. Kép
Szóval én aztán nem gondoltam volna, hogy a gyerekem allergiás lesz vmire, de annyira, hogy csak most kezdjük majd a HA2-es tápit, eddig HA1 volt. De asszem ez így hülyeség, és nem a HA-ban van a különbség, hanem a tápértékben.

Thomasanne,
hajtépés nálunk is megy, és amikor elkezdek jajgatni, akkor jön el a csúcspont a kacagásban. Kép/Kép

Juci,
de bátor voltál, hogy 2 hónap után férjhez mentél!
Szépek vagytok, és biztos sorsszerű volt, pláne, hogy Marci is van Nektek!
Most már elárulom, hogy nekünk márciusban volt 2 éve, hogy összejöttünk, és Apa a 3. (gyűrűs) vőlegényem. Kép de ő az első, akivel én is akartam a gyűrűhúzást. Kép

Ancsi,
hol bújkálsz?
Voltál dokinál? És a férjed?

Beteg babákról és tesókról is régen volt helyzetjelentés!
Ayse? Barbi? Benianyu? Dóri? És akinél még kórság volt?
Vendég

Duda!
Nekem ma nem fáj kivételesen. De Téged nagyon sajnállak a fejfájás miatt! Kép Jobbulást!

Juci6!
Tényleg nagyon csini voltál, annyira szép ez a ruha! Kép Nekünk is kis esküvőnt volt, csak szülők és testvérek voltak, tízen voltunk Kép.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Na összehasonlítás képpen, hogy Nolcsi mennyire az apja:Kép

Apa (bocs a rossz minőségért, de az eredet képek is már homályosak)
Kép
Kép

És Nolcsi tavaly nyáron:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!
Tényleg!! Kép Szerintem különösen az első képre hasonlít nagyon!

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Lányok!

Én élőben is igazolhatom, hogy Nolcsi olyan, mint Bazsika, mintha az apja köpte volna ki.KépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Húú, Barbi! Kép Teljesen egyformák! KépKép

Helyzetjelentés:
Jelentem (kopp kopp kopp) NINCS BETEG GYERMEK A HÁZBAN!!! Kép

Ancsi!Kép
Tényleg nagyon eltűntél!! Nincs baj remélem. Tessék jelentkezni!
Vendég

Ez vagyok én. Kép Nem bírtam ki, hogy ne rakjam fel elrettentésül 2 gyerek után. KépKép Úgyogy hess tőlem csokoládé! Kép Mostmár megértitek miért gratulált a hentes? Kép Kép
Ez viszont cuki! Kép Szóval megérte a nagy has. Kép / KépKép
Vendég

Barbi!

Tényleg nagyon nagy a hasonlóság! És Nolcsi is mennyit változott tavalyhoz képest!! Igazi nagyfiú lett!!

Sildike!
Nagyon bírom a szövegedet!!! :-) :-) :-)

Kép
kuha

Barbi,
Nolcsi tényleg nagyon hasonlít apukájára!
Szerintem egyébként változó, hogy mikor kire hasonlít az ember, nálam voltak olyan életszakaszok, amikor tiszta apukám voltam, most meg inkább anyukámra hasonlítok. A férjemnél dettó ugyanez, gyerekként apukájára, most pedig anyukájára.

Kép
Bab és Tofi
bab

Barbi,
Nolcsi tényleg tiszta apja! És hogy kisimult az arca tavaly óta! Kép

Dóri,
ha jól látom, Te is kicsit előretolod a hasad, nem? Én próbálom visszavenni az eredeti nem haskitolós testtartást, és úgy nem is olyan nagy a hasam. Ha már nem szoptatsz, úgyis hamar lemegy ám, Gergő után is lement, nem? Kép
Vendég

Pedig voltam ilyen darázsderekú Gergő születése után kb 7-8 hónappal! Kép (Bocs, kutyás kép megint Kép)
Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?